İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - Nightmare

937
GALATASARAY / G.Saray Vestel'e karşı üstün
« : 10 Şubat 2007, 12:32:17 »
Galatasaray ile Vestel Manisaspor takımları, Turkcell Süper Lig'de yarın 4. kez karşı karşıya gelecek. Lig tarihinde ilk kez geçen sezon karşılaşan iki ekip arasında geride kalan 3 maçtan 2'sini Galatasaray kazandı, 1'i ise berabere bitti. Geçen sezonki maçları Galatasaray, İzmir'de 4-1, İstanbul'da da 4-2'lik skorlarla kazanırken, bu sezonun ilk yarısında Manisa'da oynanan mücadele 2-2 bitti.

10.02.2007   

Kaynak : AA

938
GALATASARAY / V.Manisa G.Saray'ı kilitledi
« : 10 Şubat 2007, 12:30:33 »
Galatasaray yönetimi, Vestel Manisaspor maçından çok korkuyor. Bir kaç haftadan beri “Ersun Yanal Galatasaray’la anlaştı” haberlerinin medyada çıkmasından sonra tecrübeli hocanın takımını sahaya daha da hırslı süreceğini hesaplayan, başta Başkan Yardımcısı Adnan Polat olmak üzere hemen hemen tüm yöneticiler hafta başından beri Florya’dan çıkmıyor.

Bu hafta puan kaybedilmesi halinde şampiyonluktan uzaklaşılacağı korkusuyla yöneticiler, Sarı-Kırmızılı futbolcuların motivasyonunu en üst seviyeye çıkarmak için çaba harcıyor. Başkan Özhan Canaydın’ın da son günlerde basında yer alan haberler üzerine teknik ekip ve futbolcularla ayrı ayrı toplantı yapacağı öğrenildi. Canaydın’ın, Teknik Direktör Erik Gerets’le arası açık olan Necati Ateş, Ergün Penbe, Hasan Şaş ve Hasan Kabze ile bugün bir görüşme yaparak, “Teknik direktörünüzle asla polemiklere girmeyin” şeklinde uyarılarda bulunacağı bildirildi. Ayrıca Belçikalı çalıştırıcıyla da görüşecek olan Sarı-Kırmızılı Kulübün Başkanı, Gerets’e “Formayı hak edene ver” de diyecek.

Ersun hocaya küfür yok

Galatasaray’da Başkan Yardımcısı Adnan Polat yönetimdeki yardımcısı Haldun Üstünel ile birlikte “ultraslan” üyeleriyle bir araya geldi. Önceki gün gerçekleştirilen toplantıda Polat, ultraslan’dan Vestel maçını milat kabul etmelerini ve küfür etmemelerini istedi. Ayrıca Ersun Yanal’a da kesinlikle küfür etmemelerini söyleyen Polat, taraftar gruplarının isteklerini de yerine getireceklerini söyledi. İlk icraat ise misafir takım taraftarlarının yeni açık tribününe geri dönmeleri oldu. Bu arada Turkcell Süper Lig’de mücadele eden 18 takımdan bir tek Galatasaray, bu sezon şu ana kadar oynadığı bütün takımlara gol atmayı başardı. Ligde genel olarak Fenerbahçe 3, Beşiktaş 5 ve Trabzonspor 6 takımın filerini havalandıramadı.

10.02.2007   

Kaynak : Akşam

939
GALATASARAY / 'Tomas yolcu' iddiası!
« : 10 Şubat 2007, 12:28:51 »
Galatasaray'ın başarılı defans oyuncusu Tomas ile Almanya'nın Stuttgart kulübünün yakından ilgilendiği ortaya çıktı. Yeni Şafak gazetesinin 10 Şubat 2007 tarihli sayısında Hırvat futbolcunun sözleşmesinde yer alan 1 milyon euroyu getiren bonservisini alır maddesinden haberdar olan Alman kulübü yöneticilerinin bu iş için 2 aydır temasta oldukları öne sürüldü.

Tomas'ın Alman kulübüyle bir görüşme yapmadığı, ancak menajere Luigi'nin bu teklifi Hırvat futbolcuya ilettiği öğrenildi. Transfer teklifini koz olarak kullanmak istemeyen Tomas'ın sezon sonuna kadar Stuttgart ile bir görüşme yapmayacağı iddia edildi. 2009 yılına kadar sözleşmesi bulunan Tomas'ın, geçen yılki yenilemede sözleşmeye 1 milyon euroluk maddeyi koydurduğu ifade edildi.

ALTERNATİFİ SERVET

Gelecek yılın takımını kurabilmek için çalışmalınını sürdüren başkan yardımcısı Adnan Polat'ın takımda en yüksek ücreti alan Hırvat Tomas'ın gitmesine sıcak baktığı öğrenilidi. Bu futbolcuyu sezon sonunda göndermek için çalışmalara başlayan Polat'ın, bu futbolcudan gelecek 1 milyon avroyu piyango gibi görüyor. Başta Polat olmak üzere tüm yönetim Tomas'ın yerine gelecek yıl Sivaslı Servet'in formayı giymesine kesin gözüyle bakıyor. Bu arada, Vestel Manisa karşısında olası bir puan kaybı durumunda şampiyonluk şansı sora girecek G.Saray'da yönetim futbolcuları motive edebilmek için Florya'ya akın etti. Yöneticiler, ayrıca adı Galatasarayla anılan Yanal'ın hırsından da çekiniyor.

Kaynak: Yeni Şafak

10.02.2007   

940
TRABZONSPOR / Ersen Martin'e kancayı taktılar
« : 10 Şubat 2007, 12:27:13 »
Şenol Güneş'in Seul ile anlaşması sonrasında gözünü Trabzon’a çeviren Koreliler, Bordo-Mavili ekibin golcüsü Ersen Martin'e de kancayı taktı. Fanatik gazetesinin 10 Şubat 2007 tarihli sayısında Ersen Martin'e Seul'dan talip olduğu öne sürüldü.
 
Seul’un bir diğer takımı olan Suwon Samsung Bluewings, Ersen için Karadeniz Kulübü’nün kapısını çalacak ve bonservis bedeli olarak 2 milyon dolarlık teklifte bulunacak. Geçtiğimiz sezonu ligde ikinci sırada tamamlayan Kore ekibi, Martin’i 23 Mart’ta başlayacak olan yeni sezona kadar transfer etmekte kararlı. Ülkenin dev teknoloji markalarından Samsung’u arkasına alan Suwon, gol yollarında yaşadığı sıkıntıyı Ersen’le gidermek istiyor. Trabzonspor Yönetimi ve Ziya Doğan’ın vereceği karar ise merakla bekleniyor.
10.02.2007   

Kaynak : Fanatik

941
BEŞİKTAŞ / Kartal 4'te 4 peşinde
« : 10 Şubat 2007, 12:26:08 »
Turkcell Süper Lig'in 20. hafta mücadelesinde Beşiktaş İnönü Stadı'nda Denizlispor'u konuk ediyor. Kuddusi Müftüoğlu'nun yöneteceği karşılaşma 19.00'da başlayacak ve LİG TV'den naklen yayınlanacak.

Turkcell Süper Lig'de kendi sahasında yaptığı son 3 maçı kazanan Beşiktaş, bugün karşılaşacağı Denizlispor'u da yenerek Dolmabahçe'deki galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

BJK İnönü Stadı'nda ligin ilk yarısındaki mücadelelerde, 15. haftada Bursaspor'u 3-1, 17. haftada da Kayserispor'u 2-1'le geçen Beşiktaş, ikinci yarının ilk karşılaşmasında ise Vestel Manisaspor'u 3-1 yenmişti. Siyah-beyazlı ekip,bugünkü maçta Denizlispor karşısında da 3 puan alarak, son haftalarda kendi sahasında yakaladığı galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor.

Sakatlığı geçen Gökhan Zan'ın kadroya alınmasına rağmen tam hazır olmaması gözönüne alınarak Denizlispor maçında oynatılmaması bekleniyor.

Süper Lig'in 20. haftasında Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak olan Denizlispor umutlu. Güvenç Kurtar'ın göreve getirildiği Ege temsilcisinde hedef taze başlangıca 3 puan ile başlamak. Denizlispor'daki tek sıkıntı Kaptan Yusuf Şimşek'in devam eden sakatlığı ve maçta iğne ile oynayacak olması.

Muhtemel 11'ler:

Beşiktaş:
Runje
A.Tandoğan
İ.Toraman
Baki
İ.Üzülmez
Delgado
Koray
Serdar
Ricardinho
Bobo
Nobre

Denizlispor:
Süleyman
Ahmet
Kratochvil
Erman
Murat
Bülent
İbrahim Ege
Abraham
Serhat
Yusuf
Kroupa

STAT: BJK İnönü
SAAT: 19.00
YAYIN: Lig TV
HAKEM: Kuddusi Müftüoğlu

Kazım Kanat (SuperSpor.com yazarı)
Denizlispor 3. antrenörünü aldı. Eski bir Beşiktaşlı olan Güvenç Kurtar her Beşiktaş maçında olduğu gibi adam markajını ön plana çıkaran bir taktikle oynayacak. Beşiktaş'ın işi hiç kolay değil ama bu maçı kazanır. Şunu unutmayalım ki her teknik adam değişikliği o takımı müthiş motive eder. Beşiktaş taraftarı ise yıllar önce kendini şampiyonluktan eden Denizlispor'u asla affetmedi.

Ligde 32. kapışma

Beşiktaş ile Denizlispor, ligde bugün 32. kez karşı karşıya gelecek. İki ekip arasında 23 Ağustos 1983'te Ali Sami Yen Stadı'nda yapılan ve 3-1 Beşiktaş'ın üstünlüğüyle tamamlanan karşılaşmayla başlayan rekabette, bugüne dek 31 lig maçı yapıldı. Bu maçların 19'unu siyah-beyazlılar sahadan galip ayrılırken, Denizlispor 4 galibiyet alabildi, 8 maç ise berabere sonuçlandı. Geride kalan maçlarda Kara Kartallar'ın toplam 54 golüne karşılık, 'Horozlar' 30 gol kaydetti. Sezonun ilk yarısında Denizlispor'un cezası nedeniyle İzmir'de yapılan maçı Beşiktaş 2-0 kazanmıştı.


10.02.2007   

Kaynak : SuperSpor ve Ajanslar

942
BEŞİKTAŞ / Beşiktaş Olympique Lyon'a karşı
« : 10 Şubat 2007, 12:25:34 »
John Carew, Beşiktaş ile Olympique Lyon'un arasını açtı. Önceki sezon golcüsünü Fransız kulübüne gönderen siyah - beyazlılar, bu transfer karşılığında 7 milyon 600 bin Euro para almış, ayrıca bunun üzerinde satış yapıldığı takdirde de yüzde 30 payın siyah - beyazlılara ait olduğu sözleşmeye konmuştu.

Ara transferde Lyon, geçen sezonun başarılı ismi Carew'i Aston Villa'ya gönderdi. Bunun karşılığında da Milan Baroş'u renklerine kazandırdı. Norveçli forvetin transferi sonrasında Lyon kulübünün kapısını çalan Beşiktaş, Carew'in transferinden dolayı parasal bir hakları bulunduğunu, bunun kendilerine ödenmesi gerektiğini ifade etti. Ancak Fransızlar, Kartal'ın bu başvurusuna olumsuz yanıt vererek, transferin takas yoluyla gerçekleştiğini, bu nedenle Beşiktaş'a para veremeyeceklerini iletti.
Beşiktaş Yönetimi ise konunun araştırılması için UEFA'ya başvuruda bulundu. Siyah - beyazlılar ile Lyon arasındaki sözleşmenin bir örneğini Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'ne ileten Kartal, daha önce bunun bir örneği bulunup bulunmadığı konusunda da araştırma istedi.


10.02.2007   

Kaynak : Milliyet

943
FENERBAHCE / Alex'in G.Birliği sevdası
« : 10 Şubat 2007, 12:24:40 »
19 ayrı takımın ağlarını havalandıran Brezilyalı yıldız, G.Saray, Beşiktaş ve Trabzon’un filelerini 2’şer kez sarstı. Alex, ligde Sakarya, Vestel ve Bursa’ya gol atamadı.

Fenerbahçe’nin Brezilyalı yıldızı ligde en çok golü G.Birliği’ne attı. Türkiye’deki 3. sezonunu yaşayan ve bugüne kadar oynadığı 80 lig maçında rakip fileleri 52 kez havalandırarak müthiş bir ortalama yakalayan sambacı, Başkent temsilcisine özel tarife uyguluyor. Üç ayrı maçta G.Birliği’ne 7 gol atan Alex’in istatistiklerine bakıldığında ilginç rakamlar ortaya çıkıyor.

3 kez üçledi

19 ayrı takıma gol atma başarısı gösteren Brezilyalı oyuncu, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor’un filelerini ikişer kez sarstı. 3 kez hat-trick yapan Alex, gollerinin yarısına yakınını Ankara ve Kayseri takımları ile oynanan maçlarda attı. Orta saha oyuncusu olmasına rağmen golcü özelliği ile tanınan Sambacı, Orta Anadolu takımlarını boş geçmiyor.

Önde gidiyor

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Alex ile yeniden anlaşmak isteyen Fenerbahçe yönetimi sessizliğini koruyor. Buna karşılık Alex ligde attığı 12 golle krallık yarışındaki iddiasını sürdürüyor. Son yıllarda Fenerbahçe forması giyen yabancı futbolcular arasındaki en golcü isim olan Alex, birlikte oynadığı Marcio Nobre ile Pierre van Hooijdonk’u da gölgede bıraktı.

En istikrarlı

Fenerbahçe forması altında birer şampiyonluk sevinci yaşayan Pierre van Hooijdonk ile Marcio Nobre de attığı gollerle taraftarların gönlünde taht kurmayı başarmıştı. Hollandalı Hooijdonk 53 maçta 32 gol atarken, Marcio Nobre 80 maçta 47 kez ağları havalandırmıştı. Büyük umutlarla transfer edilen Fransız golcü Nicolas Anelka ise 39 lig maçında 14 gol atarak geri dönmüştü.

Tek yenilgisi

Gençlerbirliği, Ankaragücü ve Erciyesspor karşısında birer kez hat-trick sevinci yaşayan Alex, gol attığı maçlar içinde sadece Beşiktaş karşısında yenilgi gördü. Fenerbahçe Alex’in gol attığı maçların büyük bir bölümünü 3 puanla kapattı. Birinci Lig’de Sakarya, Bursaspor ve Vestel Manisa takımlarına henüz gol atamayan Alex, bu sezon duran toplardaki sessizliğini koruyor.

SAMBACININ GOL DEFTERİ

GENÇLERBİRLİĞİ 7
KAYSERİ ERCİYES 6
ANKARAGÜCÜ 5
KAYSERİSPOR 4
SİVASSPOR 3
GAZİANTEP 3
ANKARASPOR 3
SAMSUNSPOR 3
DİYARBAKIR 3
BEŞİKTAŞ 2
GALATASARAY 2
TRABZON 2
ÇAYKUR RİZE 2
AKÇAABAT SEBAT 2
ANTALYA 1
KONYASPOR 1
DENİZLİ 1
İSTANBULSPOR 1
MALATYA 1


10.02.2007   

Kaynak : Hürriyet

944
FENERBAHCE / Parrerira ve Daum'dan sonra Zico..
« : 10 Şubat 2007, 12:24:02 »
F.Bahçe'de bu sezon başında büyük eleştiriler alan ancak daha sonra düzlüğe çıkan Arthur Zico, istatistiklere göre tarihin en iyi 10. hocası durumunda.

1959’dan bu yana düzenlenen Profesyonel Lig’de 1 maça çıkan teknik direktör yardımcıları da dahil 49 farklı isim görev yaptı. Cemşir Muratoğlu, Ömer Kaner, Birol Pekel ve Nedim Günar 1’er lig maçına çıkarken, geride kalan 45 teknik adam arasında puan ortalaması bakımından en başarılı isim Parreira oldu. Brezilyalı hoca takımı şampiyon yaptığı 1995-96’da 2.47’lik ortalamasıyla dikkat çekti. 2 şampiyonluk gören ve 3 sezon çalışan Daum ise 2.32’lik puan ortalamasına ulaşıp Parreira’nın ardından ikinciliği aldı. Lorant’ta 32 maçlık performansıyla kürsüye çıktı

FARK 7 PUAN AMA!
Klasman, 19 maçlık dönemde 41 puana ve 2.15’lik ortalamaya ulaşan Zico 10. sırada yer buldu. Mustafa Denizli, Szekelly ve Venglos daha uzun periyotlarda bu puan ortalamasını tutturduğu için Zico’nun üstünde yer aldı. Zico, kalan haftalarda 15’te 15 yaparsa 86 puana ulaşıp 2.52 ile Parreira’yı geçebilir. Ancak bu imkansız. Peki Lorant, Rıdvan Dilmen ve Lazaroni gibi başarısız bulunup gönderilen teknik adamların gerisinde kalan, bu sezon 7 puan farkla liderlik koltuğunda oturan Zico, neden başarılı gözüküyor? Bu sorunun cevabı gayet basit: Çünkü ezeli rakipler en kötü dönemlerini yaşıyor. G.Saray 19. hafta itibariyle 34 puanda ve 49 sezonun en kötü 13. sezonunu yaşıyor. Yani Cimbom 36 sezondan daha kötü. 33 puanlı Beşiktaş 34 sezondan daha verimsiz. Ve Anadolu’dan da hiçbir takım patlama yapmış durumda değil. Yani Zico’nun başarısı bardağın ne tarafına baktığınıza bağlı.

10.02.2007   

Kaynak : Vatan

945
FENERBAHCE / Alkmaar öncesi son prova
« : 10 Şubat 2007, 12:23:45 »
20. hafta mücadelesinde Ç.Rizespor evinde Fenerbahçe'yi konuk ediyor. Mücadele 16:00'da başlayacak ve karşılaşmayı Selçuk Dereli yönetecek.

Önümüzdeki hafta UEFA Kupası'nda Hollanda'nın AZ Alkmaar takımıyla önemli bir karşılaşmaya çıkacak sarı-lacivertliler, Rize deplasmanından 3 puan alarak moral bulmak istiyor. Kart cezalısı Kezman ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdürüren Selçuk, Önder, Lugano, Kerim ve Rüştü bugünkü mücadelede forma giyemeyecek.

Brezilyalı teknik direktör Zico'nun, ligde geçen hafta yapılan Gençlerbirliği maçının ilk 11'inde tek değişiklik yaparak, cezalı Kezman'ın yerine Deivid'e ilk 11'de yer vermesi bekleniyor.

Fenerbahçe'de 3 sarı kartı bulunan Tuncay, bugünkü mücadelede bir sarı kart daha görürse cezalı duruma düşecek.

Öte yandan sezonun ikinci yarısına Rıza Çalımbay'ı takımın başına getirerek başlayan Ç.Rizespor'da hedef Fenerbahçe'den üç puan almak. Ev sahibi ekipte önemli oyuncusu Altan dışında bir eksik bulunmuyor.

Muhtemel 11'ler:

Ç.Rizespor:
Zdravkov
Yasin
Bashir
Serhat
Cem Baki
Hasan Uğur
İbrahim Saied
Ergin
Erhan
Zafer
Anderson

Fenerbahçe:
Volkan
Serkan
Can
Edu
Uğur
Deniz
Aurelio
Appiah
Tuncay
Alex
Deivid
 
STAT: Rize Atatürk
SAAT: 16.00
YAYIN: Lig TV
HAKEM: Selçuk Dereli

Gürcan Bilgiç (SuperSpor.com yazarı)
Ç.Rizespor'da Rıza Çalımbay'ın maça beraberlik parolasıyla çıkması Fenerbahçe'nin işini zorlaştıracak. Zico karşılaşmaya tek forvet Deivid ile başlarsa bu Fenerbahçe için intihar olur. Fenerbahçe eğer bu maçtan galibiyet ile ayrılmak istiyorsa Deivid'in yanında Semih de ilk 11'de oynamalıdır.

24. randevu!
Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor, bugün yapacakları maçla birlikte, ligde 24. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında daha önce yapılan 23 lig maçının 13'ünü Fenerbahçe, 5'ini Çaykur Rizespor kazanırken, 5 maç berabere sona erdi.Fenerbahçe, rakip filelere toplam 43 gol atarken, Çaykur Rizespor sarı-lacivertlilere 20 golle karşılık verdi. Sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı Fenerbahçe 2-1 kazanmıştı.

10.02.2007   

Kaynak : SuperSpor ve Ajanslar

946
YERLİ MP3 / TAŞINDI: SAGOPA KAJMER ŞARKI SÖZLERİ
« : 10 Şubat 2007, 11:32:05 »