İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - Nightmare

973
ŞAMPİYONLAR LİGİ HABERLERİ / AC Milan'a izin çıktı
« : 09 Şubat 2007, 12:18:26 »
Geçtiğimiz hafta bir polis memurunun öldürülmesiyle sonuçlanan Catania - Palermo karşılaşmasının ardından, hükümet ve federasyon yetkilileri bir dizi kararlar alırken, güvenlik önlemleri yeterli bulunmayan stadyumlardan biri olan San Siro'da, AC Milan'ın Şampiyonlar Ligi maçlarını yapabileceği açıklandı.
09.02.2007   

Kaynak : SuperSpor.com dış haberler

974
GALATASARAY / Cim Bom her takıma gol attı
« : 09 Şubat 2007, 12:15:12 »
Turkcell Süper Lig'de mücadele eden 18 takımdan bir tek Galatasaray, bu sezon şu ana kadar oynadığı bütün takımlara gol atmayı başardı. Ligde Fenerbahçe 3, Beşiktaş 5 ve Trabzonspor 6 takıma gol atamazken, Sakaryaspor ise oynadığı 18 maçta 9 takımın filelerini havalandırmayı başaramadı. Fenerbahçe, Beşiktaş, Denizlispor ve Bursaspor kalelerine gol gönderemezken, Beşiktaş ise Ankaraspor, Fenerbahçe, Sivasspor, Sakaryaspor ve Galatasaray'a gol atmayı başaramadı. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'a gol atmayı başaran Trabzonspor da Kayserispor, Sivasspor, Antalyaspor, Sakaryaspor, Çaykur Rizespor ve Gençlerbirliği'ne gol atmaya muvaffak olamadı. Ligde oynadığı 18 maçta 9 takıma gol atmayı başaramayan Sakaryaspor takımı, Kayseri Erciyesspor, Ankaragücü, Galatasaray, Beşiktaş, Gaziantepspor, Vestel Manisaspor, Kayserispor, Ankaraspor ve Antalyaspor maçlarında gol orucunu bozamadı.
09.02.2007   

Kaynak : AA

975
İSPANYA LİGİ HABERLERİ / "Beckham'ı yol yoracak"
« : 09 Şubat 2007, 12:13:50 »
Los Angeles Galaxy ile anlaşan İngiliz yıldız David Beckham'ı önümüzdeki sezon hayli zorlu bir fikstür bekliyor. Beckham deplasmanlar için tam 61 bin 155 kilometre yol yapacak, bir başka deyişle dünyayı 1.5 kez turlayacak. Real Madrid’den L.A.Galaxy ’e transfer olan David Beckham, 5 yılda 250 milyon dolar gibi astronomik bir rakam kazanacak ama karşılığında hayli yorulacak. MLS yönetiminin açıkladığı fikstüre göre Beckham, Dallas dışında tüm şehirleri tek tek dolaşacak. İngiliz futbol yıldızının bu deplasmanlar için toplam 61 bin 155 kilometre yol tepecek.

Başkan isyan etti

Beckham böylece çevresi 40 bin kilometre olan dünyayı 1.5 kez turlamış olacak. Eşi Victoria Beckham’ın yarattığı popülaritesinden faydalanmak isteyen MLS yönetimi de ünlü futbolcunun oynayacağı maçların önemli bir kısmını ulusal kanaldan naklen yayınlayacak. L.A.Galaxy başkanı Lalas, maç takvimini dengesiz olarak yorumladı.

Kaynak: Bugün
09.02.2007   

 

976
FENERBAHCE / Carlos uzatıyor
« : 09 Şubat 2007, 12:12:32 »
Brezilyalı tecrübeli defans oyuncusu Roberto Carlos'un sezon sonunda bonservisini alarak kulübünden ayrılmayı planladığı iddialarını üzerine Real Madrid'in gelecek hafta bu futbolcuyla masaya oturarak, sözleşmesini uzatmayı deneyeceği bildirildi.

İspanya'da halen netlik kazanamayan Roberto Carlos'un geleceğiyle ilgili polemikler devam ediyor. İspanyol basını, yıldız futbolcunun mevcut kontratında bulunan ''sezon boyunca 40 maç oynaması halinde 1 yıl otomatik olarak sözleşmesinin uzatılması'' maddesinden rahatsızlık duyduğunu, kariyerine devam edebilmek için sezon sonunda bonservisini eline alarak başka bir kulübe gideceğini iddia etti.

Roberto Carlos ile ilgili 2 gündür haberler veren spor gazetesi AS, ''Futbolcu ile kulüp arasında her geçen gün aranın açılması üzerine Real Madrid, gelecek hafta Brezilyalı defans oyuncusuna imza attırmayı planlıyor'' diye yazdı.

Haberde, Roberto Carlos ile ilgili ilginç bir not da verilirken, Brezilyalı futbolcunun ilk kez Real Madrid ile sözleşme imzaladığından (başkan Lorenzo Sanz) sonra vergilerden dolayı Maliye ile ciddi bir sorun yaşadığı ileri sürüldü.
Real Madrid Kulübü Spor Direktörü Pedja Mijatoviç'in Roberto Carlos ile anlaşmaya çalışırken, Maliye ile olan sorununu da çözme garantisi vereceği iddia edildi.

09.02.2007   

Kaynak : AA

977
GALATASARAY / Gerets diyalog kuramıyor
« : 09 Şubat 2007, 12:11:58 »
Galatasaray'da sezon başından bu yana yaşanan sıkıntılar bir türlü çözümlenemezken teknik kadronun futbolcularla diyalog kuramaması asıl sorun olarak gösteriliyor.

Geçen yıl yaşanan  ekonomik krize karşın kenetlenerek şampiyonluğa ulaşan Sarı - Kırmızılılar'da, Vestel Manisa maçı öncesi Necati ile teknik direktör Eric Gerets arasında yaşandığı iddia edilen tartışmanın olmadığı ortaya çıktı. Basına yansıyan haberlerden sonra yönetimin harekete geçtiği ve söz konusu olayı araştırdığı öğrenildi.

Teknik direktör Eric Gerets ve golcü oyuncu Necati Ateş'le  görüşen yöneticilerin, idmandaki tatsızlığı gündeme getirdikleri ancak olayın  yalanlandığı öğrenildi. Yaşanan son olaylar, G.Saray teknik heyeti ile futbolcu kadrosu arasındaki diyalog sorununu yine gündeme gelirken futbolcuların kendi aralarında yaptıkları sohbetlerde, bu durumdan bir hayli rahatsız oldukları gözlendi.

Belçikalı teknik adamın kimseyle konuşmamasınının takımdaki birlikteliği bozduğu ifade edilirken, Eric Gerets'in özellikle formsuz Ümit Karan'da ısrar etmesi forvet hattındaki Necati ve Hasan Kabze'yi rahatsız ediyor. İkilinin sezon sonunda ayrılmak istediği edindiğimiz bilgiler arasında.


Yanal korkusu

G.Saray'da Vestel Manisa maçı öncesi kırmızı alarm verilirken, özellikle Ersun Yanal'dan çekiniliyor. Yanal'ın bu tarz maçlarda takımını iyi motive ettiğini düşünen teknik direktör Eric Gerets'in, iyileşen Hakan Şükür'e 11'de yer vereceği ifade edildi. Belçikalı teknik adam, formsuz Arda konusunda ise karar veremedi. Ancak yöneticilerin büyük destek verdiği Arda'dan Vestel Manisa karşısında patlama bekledikleri kaydedildi. Ön liberoda iki oyuncu oynatmak isteyen Gerets, İnamoto'nun yanında yine Ayhan'a şans vermeyi düşünüyor. Diğer taraftan da Ilic veya Ümit Karan ikilisinden birinin kulübeye çekilmesi bekleniyor.

Kaynak: Nevzat Dindar/ Cumhuriyet

09.02.2007   

978
NBA / "Evet ben bir gay'im"
« : 09 Şubat 2007, 12:11:25 »
İngiliz Milli Takımı'nın geçen yıl Commonwealth Oyunları'nda bronz madalya kazanmasında önemli bir pay sahibi olan John Amaechi, eşcinsel olduğunu açıkladı.

Gay olduğunu açıklayan ilk NBA oyuncusu olan  Amaechi, 5 yıllık  NBA kariyerinde Hidayet Türkoğlu'nun oynadığı Orlando Magic ve Mehmet Okur'un formasını giydiği Utah Jazz'da da oynamıştı.

İngiliz pivot John Amaechi'nin(36), eşcinsel olduğunu açıkladığı 'Man in the Middle' adlı otobiyografi kitabı 14 Şubat'ta piyasaya çıkacak. Merak edilen konu ise kitapta başka NBA oyuncularının adının da geçip geçmediği.

NBA'de geçirdiği 5 yılda toplam 301 maçta oynayan 2,08 metrelik Amaechi, 4 yıl önce NBA kariyerine son noktayı koymuştu.

09.02.2007   

Kaynak : Hürriyet

979
BEŞİKTAŞ / Beşiktaş Cola Turka başaramadı
« : 08 Şubat 2007, 23:21:10 »
Basketbolda FIBA Bayanlar Avrupa Kupası 3. tur rövanş maçında Beşiktaş Cola Turka, İtalya'nın Lavezzini Basket Parma takımını 67-64 yenmesine rağmen kupadan elendi.
Kupadaki ilk maçı deplasmanda 26 sayı farkla 92-66 yitiren Beşiktaş Cola Turka, rövanş maçında rakibini 3 farkla yenmesine rağmen kupaya veda etti.

08.02.2007   

Kaynak : AA

980
MİLLİ TAKİM / Milliler şaşırttı: 1-0
« : 08 Şubat 2007, 23:16:54 »
Avrupa Şampiyonası finallerine hazırlanan A Milli Takımımız Gürcistan ile yaptığı özel maçta rakibine 1-0 mağlup oldu.

Tiflis'teki Boris Paichadze Stadı'nda oynanan maçta oldukça tutuk görüntü çizen ekibimiz karşılaşmanın 75. dakikasında Siradze'nin golüne engel olamayarak karşılaşmadan 1-0'lık mağlubiyetle ayrıldı.

Maçın sonunda iki takım oyuncuları arasında gerilimli anlar yaşanması dikkat çekti.

MAÇTAN DAKİKALAR

5. dakikada Gürcistan'ın sol kanattan kazandığı köşe atışında ceza sahasına yapılan ortaya Kvirkvelia kafayı vurdu. Meşin yuvarlak, az farkla yandan auta çıktı.
7. dakikada sağ kanattan Hamit'in ceza sahasına ortasında boş pozisyondaki Arda'nın kafa vuruşunda top, yandan auta çıktı.
37. dakikada Gürcistan, ceza sahası sağ çaprazı önünden serbest atış kazandı. Atışı kullanan Kvirkvelia'nın direkt kaleye gönderdiği topu kaleci Volkan, son anda kornere çeldi.
39. dakikada ceza sahası dışından Tuncay'ın sert vuruşunda kaleci Revishvili, topu iki hamlede kontrol etti.
41. dakikada ceza sahası sağ çaprazı önünden Burduli'nin sert vuruşunda top, üst direğe çarparak, oyun alanını terketti.
51. dakikada Gürcistan defansının arkasına atılan topu kontrol eden Gökdeniz, kaleci Lomaia ile karşı karşıya kaldı. Ceza sahasından Gökdeniz'in vuruşunda Lomaia, mutlak bir golü önledi.
70. dakikada Gürcistan'ın ceza sahası dışından kazandığı serbest atışı Demetradze kullandı. Demetradze'nin direkt kaleye gönderdiği topu kaleci Volkan, rahatlıkla kontrol etti.
75. dakikada Gürcistan'ın ceza sahası dışından kazandığı serbest atışı Gogua kullandı. Gogua'nın sert vuruşunda kaleci Volkan, son anda topu köşeden kornere çeldi.
Aynı dakika içinde sol kanattan paslaşılarak kullanılan köşe atışında, ceza sahası sol köşesinden Gogua'nın ortasında arka direkte boş pozisyondaki Siradze, kafayla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 1-0
77. dakikada sol kanattan Mehmet Aurelio'nun ceza sahasına ortasında Gökdeniz kafayı vurdu. Kaleci Lomaia, yatarak mutlak bir golü önledi.
86. dakikada ceza sahası sağ çaprazı önünden Hamit Altıntop'un ortasında arka bölümde boş pozisyondaki Gökdeniz'in kafa vuruşunda kaleci Lomaia, topu kontrol etti.
89. dakikada Gürcistan ceza sahasında kaleci Lomaia'nın topu kontrol ettiği pozisyonun ardından Servet, rakibine faul yaptı. Faulün ardından iki takım oyuncuları arasında gerginlik yaşanırken, karşılaşmanın hakemi, Servet'e sarı kart gösterdi.
90+2'de ceza sahasında Mujiri, kaleci Volkan ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda pas vermek isteyince Volkan, topu kontrol etti.
90+3'te orta alandaki ikili mücadelede rakibine faul yapan Tümer'e, karşılaşmanın hakemi sarı kart gösterdi. Pozisyonun ardından iki takım oyuncuları arasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı.

STAT: Boris Paichadze
HAKEMLER: Roman Lajuks , Sergejs Braga , Janis Pukijans  (Letonya)
GÜRCİSTAN: Revishvili  (Lomaia dk. 46 ), Shashiashvili , Salukvadze , Khizanishvili , Burduli  (Ashvetia dk. 82 ), Eliava , Menteshashvili , Tskitishvili , Kvirkvelia  (Gogua dk. 67 ), Demetradze  (Benashvili dk. 87 ?), Siradze  (Mujiri dk. 77 )
YEDEKLER: Ghvinianidze, Merebashvili
TEKNİK DİREKTÖR: Klaus Toppmöller
TÜRKİYE: Volkan , Sabri  (Mehmet Topuz dk. 63 ), Aydın , Servet , İbrahim Üzülmez , Hamit , Tugay  (Gökhan Ünal dk. 79 ), Mehmet Aurelio , Arda  (Tümer dk. 63 ), Tuncay  (Gökdeniz dk. 46 ), Halil  (Fatih Tekke dk. 46 )
YEDEKLER: Serkan Kırıntılı, Can Arat, Hakan Arıkan
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim
GOL: Siradze (dk. 75)
SARI KARTLAR: Menteshashvili, Tskitishvili, Lomaia (Gürcistan), Hamit, Tugay, Sabri, Servet, Tümer (Türkiye)

08.02.2007   

Kaynak : SuperSpor ve İHA

981
FENERBAHCE / Riquelme Boca'ya döndü
« : 08 Şubat 2007, 23:15:44 »
Villarreal'in Arjantinli orta saha oyuncusu Juan Roman Riquelme eski kulübü Boca Juniors'a geri döndü.

Arjantin ekibinin başkanı Mauricio Macri Boca Juniors'un resmi sitesinden yaptığı açıklamada Riquelme'yi sezon sonuna kadar kiraladıklarını açıkladı.

İspanyol medyası ise Riquelme'nin Boca Juniors ile Lig ve Libertadores Kupası'nda mücadele edeceğini ve 2 milyon dolar ücret alacağını yazdı. Arjantinli yetenekli futbolcu Villarreal'de sıkıntılı bir dönem geçirip kadroya girmekte zorluk çekmiş, teknik direktör Manuel Pellegrini ile ciddi problemler yaşamıştı. 28 yaşındaki başarılı futbolcu geçtiğimiz yıl Villlarreal ile Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalde forma giymiş ve Arsenal maçında kaçırdığı penaltı akıllarda kalmıştı.

1996-2002 yıllarında Boca Juniors ile fırtına gibi esen ve 3 Lig Kupası'nın yanında iki kez de Libertadores Kupası'nda  mutlu sona ulaşan Riquelme 2000 yılında 14 milyon sterlin karşılığında Barcelona'ya transfer olmuştu. Barça'da forma şansı bulamayan Riquelme Villarreal'e kiralanmıştı. İspanyol ekibi bonservisi Barcelona'da olan yıldız oyuncu ile 2005 yılında 4 senelik bir sözleşme imzalamış ve bonservis haklarının %75'ni 5 milyon euro karşılığında satın almıştı.

Arjantinli başarılı oyuncu kurucu için Türk Medyası bir dönem Fenerbahçe'nin de devrede olduğunu öne sürmüştü.


08.02.2007   

Kaynak : SuperSpor.com dış haberler

982
FENERBAHCE / Alex'le pazarlık başlıyor
« : 08 Şubat 2007, 23:15:17 »
Fenerbahçe'de yılan hikayesine dönen Alex’in sözleşmesindeki düğüm çözülüyor. Uzun süredir polemik konusu olan Brezilyalı futbolcunun sözleşme yenilemesi konusundaki görüşmeler için Alex’in menajeri olan Juan Figger’in şirketinden 2 kişi bugün İstanbul’a gelecek. Vatan Gazetesi'nin 08 Şubat 2007 tarihli haberine göre Menajer Juan Figger’in işlerinin yoğunluğu nedeniyle yetki verdiği şirketin iki elemanı bugün öğle saatlerinde İstanbul’a gelecekler. İstanbul’da yerleşecekleri oteldeki rezervasyonlardan, burada 1 hafta kalacakları öğrenilen menajerlerin transferle ilgili pazarlığı bu süreç içerisinde halledecekleri öğrenildi. Çıkan dedikodular sonrası Figger’in şirketindeki 2 elemanı göndermesi, transferin F.Bahçe’nin lehine olacağı ve Alex’in sözleşme imzalayacağı olarak değerlendirildi.

ALT SINIR 3 MİLYON EURO

Bugün İstanbul’a gelecek olan yetkili menajerlerin Alex’le şimdiye kadar yaptıkları telefon görüşmelerinden sonra, sarı-lacivertli takımın Sırp oyuncusu Kezman’ın aldığı yıllık net ücret olan 3 milyon Euro’dan kapıyı açacakları ve bu rakamın altına inmeyecekleri, ayrıca 2 yıllık sözleşme isteyecekleri öğrenildi. 2+1 opsiyonlu sözleşme teklif edecek olan menajerler, 1 hafta sürecek pazarlıkta bu rakamdan aşağı inmeyecekleri öğrenildi.

ELLERİNDE BELGE VAR

BU arada, ellerinde Kezman’ın aldığı ücretle ilgili belge ve bilgi bulunan Brezilyalı yıldızın menajerlerinin, sarı-lacivertli yöneticilerin “Kezman bu parayı almıyor” demeleri halinde bu belgeleri ibraz ederek “Bu rakamın altında imza atmayız” diyecekleri öğrenildi. Menajerlerin, Alex transferinde sonuca ulaşamadıkları takdirde diğer teklifleri değerlendireceklerini yöneticilere iletecekleri de belirtildi. Öte yandan Alex’in, F.Bahçe’de kalabilmek için menajerlerine “Gayret gösterin” dediği de alınan haberler arasında.

08.02.2007   

Kaynak : Vatan

983
GALATASARAY / Aslan'ın gözü Başbakan'da
« : 08 Şubat 2007, 23:14:50 »
Aslan'ın gözü Başbakan'da

Akşam Gazetesi'nin 08 Şubat 2007 tarihli haberine göre, Galatasaray kaynak arayışları için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan yardım isteyecek. Sarı-Kırmızılı yönetim kurulu, özellikle ara dönemde giderilemeyen transfer ihtiyacının, sezon sonunda alınacak yıldız isimlerle telafi edilmesi için düğmeye bastı. Bir yandan da bütçe çalışmalarını yürüten yönetim, kaynak arayışlarını da hızlandırdı.

TRANSFERE KAYNAK

Sarı Kırmızılı kulübün Seyrantepe ve Riva projeleri kısa vadede transfer, uzun vadede de geçmiş yıllardan kalan borçlarının kapatılması için kullanılacak. Konuyla ilgili toplantı üstüne toplantı yapan Galatasaray Kulübü yönetimi, iki dev proje için gerekli yasal prosedürlerin düzenlenmesinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan da yardım isteyecek.

40 DÖNÜM DAHA EK ARAZİ

Galatasaray yönetimi ayrıca, Riva’daki mevcut araziye ek olarak 40 dönümlük bir tarla için de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan istekte bulunacak. Talepleri bir dosya halinde Başbakan’a sunacak olan yönetim, konuyla ilgili Erdoğan’dan randevu talebinde bulundu. Başbakanlık’tan Sarı-Kırmızılı kulübe verilen cevabi yazıda talebin olumlu karşılandığını bildirildi.

SÖZLEŞMELER BEKLİYOR

G:Saray yönetimiyle Erdoğan arasında yapılacak görüşmenin tarihi henüz netleştirilmezken, Sarı-Kırmızılılar tüm umutlarını Başbakan ile yapacakları zirveden çıkacak sonuca bağladılar. Öyle ki yönetim, Teknik Direktör Erik Gerets ile futbolcular Song, Inamoto ve Carrusca’nın yeni sezonda takımda kalıp kalmayacaklarına bile bu zirveden sonra karar verecek.


08.02.2007   

Kaynak : Akşam

984
GALATASARAY / Gerets'e teklif yağıyor
« : 08 Şubat 2007, 23:14:16 »
Gerets'e teklif yağıyor
Galatasaray yönetiminin istemediği Erik Gerets’e, Avrupa’da teklifler var. Sarı kırmızılı idarecilerin sezon sonunda göndermeyi planladığı Belçikalı hoca ile 3 önemli kulüp; Standard Liege, Feyenoord ve Eintracht Frankfurt yakından ilgileniyor.

Hürriyet Gazetesi'nin 08 Şubat 2007 tarihli haberine göre, kendisine gelen önerileri incelemeye alan tecrübeli teknik adamın G.Saray’da hedefine ulaşamaması halinde önümüzdeki sezon ülkesi Belçika’da çalışmaya sıcak baktığı öğrenildi. Gerets’in bu yüzden Standard Liege Kulübü’nün teklifine yakın olduğu belirtildi. Lider Anderlecht’in 6 puan gerisinde olan Belçika ekibinin idarecilerinin ise Erik Gerets ile şimdiden söz kesmek istediği ancak anlaşamadığı öğrenildi.

Belçika olmazsa Hollanda

Ülkesi Belçika’da çalışmasına kesin gözüyle bakılan Gerets’le, Erwin Koeman ile başarılı olamayan Hollanda’nın Feyenoord Kulübü’nün de temas halinde olduğu belirtildi. Feyenoordlu yöneticilerin, daha önce formasını giydiği ve teknik direktörlüğünü yaptığı PSV’den tanıdıkları Gerets’te ısrarcı oldukları öğrenildi. Gerets’in Almanya’nın Eintracht Frankfurt Kulübü’nden gelen teklife ise sıcak bakmadığı, ülkesi Belçika olmazsa Hollanda’ya gitmeyi düşündüğü ifade edildi.

08.02.2007   

Kaynak : Hürriyet