İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - Nightmare

913
TRABZONSPOR / Huzura Ceyhun ile 'Eriş'!
« : 11 Şubat 2007, 21:10:38 »
Turkcell Süper Lig'de 20. hafta mücadelesinde Trabzonspor Gaziantepspor'u Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda konuk etti. Trabzonspor ligin ikinci devresinde oynadığı ilk iki maçta aldığı beraberliklerin ardından bu kez şeytanın bacağını kırdı ve Gaziantespor'u 2-0 mağlup etti.

Bu sezon oynadığı futbol ile eleştiri toplayan, hocasını değiştirip yine kötü gidişe dur diyemeyen ve ligin dibine doğru sürüklenen Trabzonspor yeni transferi Ceyhun Eriş'in liderliğinde küllerinden doğdu. Taraftarların 90 dakika takımlarını yoğun bir şekilde desteklediği mücadelede Bordo-Mavili ekip Gaziantepspor'u 2-0 mağlup ederek ligin ikinci yarısındaki ilk 3 puanına uzandı.

Bu üçlü bu formlarını devam ettirirse

Yönetimiyle, transferleriyle, üst üste aldığı yenilgiler ve galibiyet hasretiyle ligde kabus gören ve tarihinin en kötü sezonunu yaşayan Karadeniz ekibi bu galibiyetin yanı sıra sahaya yansıttıkları güzel futbol ile de umut verdi. Trabzonspor'da Yattara, Gökdeniz, Ceyhun'un 3'nün birlikte oynayamacağına dair futbol otoritelerince yapılan eleştiri ise Gaziantepspor maçında adeta bu 3'lü tarafından yalanlandı. Yattara eski günlerdeki formuna döneceğinin sinyallerini verirken Gökdeniz ve Ceyhun'un birlikte organize ettikleri ataklar Gaziantespor defansını oldukça zorladı.

Ceyhun yeniden doğuyor

Maça hızlı başlayan Trabzonspor'da  Ceyhun, Umut'un vurduğu şutta kaleciden dönen topu tamamladı ve Bordo-Mavili ekibi 1-0 öne geçirdi. Golden sonra Trabzonspor konuk ekip karşısında iyi futbolunu taraftarının da desteğini arkasına alarak sürdürürken devre bu skorla bitti.

Çoşkulu bir gol sevinci

İkinci yarıya iyi başlayan ekip ilk yarının aksine Gaziantepspor'du. Konuk ekibin Trabzonspor kalesinde etkili olduğu dakikalarda sahneye yine Ceyhun Eriş çıktı. Tecrübeli futbolcu 57. dakikada ceza sahasının çaprazından harika bir vuruşla takımını 2-0 öne geçirirken golün ardından yaptığı sevinç görülmeye değerdi. Ceyhun gol sevincini Lig TV kamerasını suratına doğru çekerek yaşadı. Babasının da tribünde yerini alıp oğlunu yalnız bırakmadığı maçta Ceyhun 84. dakikada alkışlar eşliğinde yerini Mustafa Keçeli'ye bıraktı.

Bu golün ardından oyunda tempo yine düşmezken Trabzonspor bulduğu fırsatları değerlendiremedi. Konuk ekip Gaziantepspor ise zaman zaman kontra ataklarda rakip kaleye gelmek istese de net pozisyonlar yaratamadı. Ara transfer döneminde kadrosuna Ayman, Risp, Ceyhun Eriş'i katan Trabzonspor'da yeniler takıma uyum sağlama aşamasında olduklarını gösterirken üç isim de gösterdikleri mücadele ile tam not aldı.

İki aylık hasret dindi

Trabzonspor Turkcell Süper Lig'de en son galibiyetine 10 Aralık'ta ilk devrenin son maçında Ankaraspor'u 3-0 yenerek uzanmıştı. İki aylık aranın ardından Trabzonsporlu taraftarlar galibiyet hasretini 2-0'lık Gaziantepspor galibiyeti ile dindirdi.

Bu sonuçla birlikte Trabzonspor puanını 24'e çıkartarak ligde 11. sıraya yükselerek az da olsa rahat bir nefes alırken, Gaziantepspor 24 puan'da kaldı. Ligde ikinci yarıda ilk iki haftada 4 puan toplayan ve yeni hocaları Erdoğan Arıca ile çıkışa geçmek üzere olan Gaziantespor ise Trabzonspor deplasmanında aldığı mağlubiyetle birlikte ikinci devrenin ilk yenilgisini almış oldu.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
1. dakikada Ceyhun'un ara pasında topla buluşan Gökdeniz, kaleci ile karşı karşıya kaldı. Kalesini zamanında terkeden Hasagiç, yatarak tehlikeyi önledi.
11. dakikada ceza sahası önünden Umut topa çok sert vurdu. Kaleciden dönen topu takip eden Ceyhun, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı kalecinin sağından ağlara gönderdi. 1-0
20. dakikada Risp'in uzaklaştırmak istediği topa ayak koyan Diawara, kaleci ile karşı karşıya kaldı. Kalesini zamanında terkederek açısını kapatan Tolga, Diawara'ya rahat şut imkanı sağlamazken, Diawara'nın vuruşunda top auta çıktı.
30. dakikada Özgür, ceza sahası içinde kafayla topu Diawara'nın önüne indirdi. Bu futbolcunun vuruşu, kaleci Tolga'da kaldı

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
47. dakikada Mehmet Çoğum, müsait durumdaki Ekrem'i gördü. Ekrem'in kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda güzel vuruşunu kaleci Tolga, yatarak ayaklarıyla önledi.
57. dakikada Ceyhun, orta sahadan aldığı topla ilerledi. Ceza sahası sağ çaprazı önünden vurduğu sert şutta meşin yuvarlak, ağlarla buluştu. 2-0
62. dakikada Yattara ile gelişen atakta Umut, Gökdeniz'i gördü. Bu futbolcunun ceza sahasından vuruşunda top, auta çıktı.
66. dakikada Umut'un sağdan ceza sahası içindeki Gökdeniz'e pasında bu futbolcunun sert şutunu kaleci Hasagiç, yatarak önledi.
76. dakikada Musa Büyük'ün kendi yarı alanından uzun kullandığı faul atışında topla buluşan Umut, kaleci ile karşı karşıya kaldı. Bu futbolcunun vuruşunda top, az farkla yandan auta çıktı.

STAT: Hüseyin Avni Aker
HAKEMLER: Bülent Demirlek, Serkan Akarca, Nihat Mızrak 
TRABZONSPOR: Tolga, Musa, Risp, Erdinç, Celalettin, Hüseyin, Ayman, Ceyhun  (Mustafa Keçeli dk. 84 ?), Gökdeniz, Umut, Yattara  (Ersen Martin dk. 79 ?)
YEDEKLER: Jefferson, Ufukhan, Stepanov, Cem, Ferhat
TEKNİK DİREKTÖR: Ziya Doğan
GAZİANTEPSPOR: Hasagiç, Bekir, Mehmet Çoğum, Özgür  (Zurita dk. 46), Affanou, Engin, Faruk, Göksel  (Ekrem dk. 46), De Nigris  (Mehmet Polat dk. 71), Diawara, Krita 
YEDEKLER: Oğuz, Erdal, Veysel, Tamer
TEKNİK DİREKTÖR: Erdoğan Arıca
GOLLER: Ceyhun (dk. 11 ve 57)
SARI KARTLAR: Ceyhun (Trabzonspor), Özgür, Zurita, Hasagiç (Gaziantepspor)

11.02.2007   

Kaynak : SuperSpor ve İHA

914
GALATASARAY / 4x4 Ümit Karan: 4-0
« : 11 Şubat 2007, 21:10:05 »
Turkcell Super Lig'in 20 hafta kapanış maçında G.Saray, Vestel Manisaspor'u Ümit Karan'ın attığı 4 golle 4-0 mağlup etmeyi başardı. Geceye damgasını vuran Ümit Karan, attığı gollerle takımının en golcü ismi oldu.
Karşılaşmaya hızlı başlayan Galatasaray'da Okan ilk 11'de forma bulurken, Hasan Şaş, Ayhan ve Carrusca yedek soyundu. Maçın 11. dakikası içerisinde bir hava topu mücadelesinde yerde kalan Necati'nin omuzunda ezilme olduğu ve 3 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Ayrıca Vestel Manisaspor'dan Kalabane'nin de maç sırasında omuzu çıktı.

Maçın 26. dakikasında gecenin golcüsü Ümit, Arda'nın ortasına yaptığı kafa vuruşuyla takımını 1-0 öne geçirdi.

Karşılaşmada ilk yarı bu skorla kapandı.

İkinci yarının 54. dakikası oynanırken Vestel Manisaspor'un atağında hizlı çıkan G.Saray'da sağ kanattan ceza sahasına giren Ümit Karan, takımını 2-0 öne geçirdi.

Ümit 70. dakikada ise Vestel defansının hatasını affetmedi ve skoru 3-0'a taşıdı. Maçın kapanış golü yine Ümit'ten geldi. 73. dakikada kendisinin ve takımının 4. golüne imza attı. Vestel'de Şener 84. dakikada kırmızı kart görürken, karşılaşmada başka gol olmadı ve G.Saray mücadeleden 4-0 galip ayrıldı. Bu galibiyetle G.Saray, F.Bahçe ile arasındaki puan farkını 4'e düşürdü.

GALATASARAY: 4 - VESTEL MANİSASPOR: 0

STAT: Ali Sami Yen
HAKEMLER: Bülent Yıldırım, Alper Ulusoy, Mustafa Sönmez
GALATASARAY: Mondragon, Tomas, Song, Orhan, Okan, Necati (Dk. 11 Hasan Kabze), Iliç, İnamoto, Sabri, Arda (Dk. 76 Carrusca), Ümit
VESTEL MANİSASPOR: Fevzi, Burak, Ümit, Uğur, Holosko, Reinaldo, Selçuk, Kalabene (Dk. 11 Borbiconni), Şener, Okan, Zelenka
SARI KARI: Dk. 19 Şener (Vestel Manisaspor)
GOL: Dk. 26 Ümit Karan (Galatasaray)


11.02.2007   

Kaynak : SuperSpor ve Ajanslar
 
 
 

915
GALATASARAY / "Haydi Ersun, başka kapıya"
« : 11 Şubat 2007, 21:09:36 »
Galatasaraylı taraftarlar, gelecek sezon için takımın başına getirileceği şeklinde medyada haberlere konu olan Ersun Yanal'a tepki gösterdiler. Kapalı tribündeki taraftarlar, ''Sen bu takımı ancak CM'de yönetirsin'', ''Haydi Ersun başka Kapıya'', ''Tek aşkımız Galatasaray, yakışmaz Ersun Yanal'' diye pankartlar açtılar.

FENERBAHÇE'YE TAŞ

Galatasaraylı taraftarlar, Fenerbahçe'nin dün Çaykur Rizespor'a yenilmesiyle ilgili espriler de yaparken, ''Maçlar Lig TV'den, çaylar Rize'den'' diye pankart açtılar.
Taraftarlar ayrıca, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın askerlik durumu hakkında tezahüratlar da yaptılar. Taraftarlar, ''Askerlik yaparsan, adam olursun, yapmazsan Fener'e başkan olursun...'' diye başlayan tezahürat yaptılar.
Galatasaray taraftarları karşılaşmaya büyük ilgi gösterirken, tribünleri tıklım tıklım doldurarak takımlarını desteklediler.

-PAF Ligi'nde oynanan karşılaşmayı Galatasaray 3-0 kazanmasını bildi.
-Stat yetkilileri maçtan önce sahayı sulayarak, zeminin yumuşamasını sağladılar.

-Galatasaray'dan geçtiğimiz sezon Vestel Manisaspor'a kiralık olarak transfer olan Arda, eski takım arkadaşları ile hocası Ersun Yanal ile soyunma odasında hasret giderdi.

-Galatasaray Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Adnan Polat'ın sağ elinin sarılı olması dikkati çekti.

-Galatasaray'dan devre arasında Kayserispor'a kiralık olarak giden ve dünkü karşılaşmada Ankaragücü'ne 2 gol atan Özgürcan da Vestel Manisaspor maçını sakat ve yedek futbolcularla birlikte tribünde izledi.

AÇIK TRİBÜN IŞIKLANDIRILDI

Galatasaray'da yenilenen eski açık tribün, Vestel Manisaspor maçıyla birlikte aydınlatıldı. 1905 GSYİAD üyesi olan ve aydınlatma şirketi Pelsan'ın sahibi Reşit Göğüş'ün, Dernek Başkanı Doç. Dr. Teoman Cem Kadıoğlu'nun ricası üzerine projeyi bedelsiz olarak gerçekleştirdiği açıklandı.

11.02.2007   

Kaynak : AA

916
GALATASARAY / Necati 3 hafta yok
« : 11 Şubat 2007, 21:09:09 »
Turkcell Süper Lig'de 20. hafta müsabakasında Galatasaray ve Manisaspor takımları arasında Ali Sami Yen'de karşı karşıya geldiler. 12. dakikada sakatlanarak oyunu terkeden Necati Ateş'in omzunda ezik olduğu ve 3 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Bir hava topu mücadelesinde yerde kalan Necati'nin tedavisine hemen başlandı. Necati bu sezon yine ilk 11'de başladığı bir maçta sahayı acılar içinde terkederek kötü şanssızlığına boyun eğmiş oldu.

Ambulans geç gelince...

Bu arada Vestel Manisasporlu Kalabane de Necati ile aynı dakika içinde omzundan yaşadığı sakatlığın ardından saha kenarında ayağa kalkamazken, uzun bir süre ambulansın gelmesini bekledi. Gineli futbolcu ambulansın gelmesinin ardından acılar içinde sedyeye alındı ve hastahaneye kaldırıldı. Kalabane'nin omzunun çıktığı öğrenildi.
11.02.2007   

Kaynak : SuperSpor.com

917
ANKETLER / FİFA 07 OYUNUNUN EN İYİ FUTBOLCUSU KİMDİR ?
« : 11 Şubat 2007, 21:07:40 »
Arkadaşlar SİZCE FİFA 07 OYUNUNUN EN İYİ FUTBOLCUSU KİMDİR  ;)

918
FFC 105 / YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ VE MAÇ SONUÇLARI
« : 11 Şubat 2007, 18:37:44 »
OYUNSİTENİZ FİFA 07 105. FAST FUTBOL CUP TURNUVASI YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ AŞAĞİDAKİ GİBİDİR . TÜM KARŞILAŞMALAR RÖVANŞSIZ OYNANİP , MAÇ SONUÇLARİ BU TOPİC ALTİNA YAZİLACAKTİR . HEPİNİZE BİR ÜST TURA ÇIKMA YOLUNDA GÖNÜLDEN BAŞARİLAR DİLERİM !!! 



BİG SEXY - SONY_HARUN

REAPER - XSİDEBOY


919
FFC 104 / Şampiyon Kim OLur
« : 11 Şubat 2007, 17:07:57 »
Evet arkdaşlar sizce ffc 104 ü kim kazanır ?

920
FFC 104 / FİNAL
« : 11 Şubat 2007, 17:06:04 »
^^^ FFC 104 ^^^

*** FİNAL ***

!!!! RESPECTMARE - FURKAN!!!!

921
FFC 104 / YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ VE MAÇ SONUÇLARI
« : 11 Şubat 2007, 16:10:24 »
OYUNSİTENİZ 104. FAST FUTBOL CUP YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ AŞAĞİDAKİ GİBİDİR . KARŞILAŞMALAR RÖVANŞSIZ OYNANİP MAÇ SONUÇLARI BU TOPİC ALTİNA YAZİLACAKTİR . TÜM KATİLİMCİLARİMİZA BAŞARİLAR DİLİYORUM

RESPECTMARE - HAMZA

FURKAN - BJK-EMRE


922
FFC 104 / HAMACHİ AGI
« : 11 Şubat 2007, 13:41:29 »
Ağ Adı : OYUNSİTENİZ FFC 104

Ağ Şifresi : oyunsiteniz


Ağda Sorun Yoktur Kopyala Yapıştır Yapınız  ;)

924
İSPANYA LİGİ HABERLERİ / Beckham golle döndü: 2-1
« : 11 Şubat 2007, 12:04:23 »
İspanya La Liga'nın 22. hafta mücadelesinde Real Madrid deplasmanda Real Sociedad'ı 2-1 mağlup ederek maç fazlasıyla 3. sıraya yükseldi.

Los Angeles Galaxy'ye transfer olmasının ardından kadro dışı kalan ve ilk maçında Real Sociedad'a karşı forma giyen David Beckham, 37. dakikada attığı golle Real Madrid'e 1-1'lik eşitliği getirdi.

Claudio Bravo'nun koruduğu kaleye ilk yarının bitimine 8 dakika kala serbest vuruştan gol atan, İngiliz oyuncu, bu sezon bu karşılaşmayla 6. kez ilk 11'de yer almış olurken, bu golle toplam gol sayısını 3'e yükseltti.

Beckham en son 7 Ocak'ta Real Madrid'in Deportivo la Coruna'ya 2-0 yenildiği karşılaşmada forma giymişti.

Ev sahibi ekip Real Sociedad, 8. dakikada Mikel Eizaguirre Aranburu'nun golüyle öne geçerken, ilk yarının sonlarına doğru Beckham'ın golüne engel olamadı ve karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 beraberlikle tamamlandı.

İkinci yarının 3. dakikasında Ruud van Nistelrooy'un golü maçın skorunu belirledi.


Alınan bu sonuçla Real Madrid puanını 41'e yükseltirken, Real Sociedad ise 14 puanda kalarak tehlike bölgesindeki yerini korudu.

Günün oynanan diğer karşılaşmasında lider FC Barcelona'nın 1 puan gerisinde yer alan Sevilla, Real Betis deplasmanından golsüz beraberlikle döndü.

10.02.2007   

Kaynak : SuperSpor.com