İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - Nightmare

817
İNGİLTERE LİGİ HABERLERİ / Terry bilincini kaybetti!
« : 25 Şubat 2007, 23:55:31 »
İngiltere Carling Cup Finali'nde üzücü sahne. Cardiff'te Chelsea ile Arsenal arasında oynanan final mücadelesinde maçın 57. dakikasında tüm futbolseverleri derinden yaralayan bir olay yaşandı...

Ceza sahası içerisinde kornerden gelen ortaya kafa vurmak isteyen Chelsea'nin kaptanı J. Terry, Arsenal'dan Diaby'nin tekmesinin suratına gelmesiyle bir anda yere yığıldı ve birkaç dakika hareket edemedi. Bilincini kaybettiği anlaşılan Terry'e doktorlar hemen müdahale etti. Doktorların müdahalesi ile tekrar nefes aldığı gözlemlenen Terry ambulansla hastahaneye kaldırılırken Milenyum Stadı'nı dolduran tüm futbolseverler ve iki takımın oyuncuları şoktaydı...

25.02.2007   

Kaynak : SuperSpor.com

818
İNGİLTERE LİGİ HABERLERİ / Terry'nin durumu iyi
« : 25 Şubat 2007, 23:55:12 »
Carling Cup Finali'nde yüzüne gelen tekme yüzünden hastaneye kaldırılan Chelsea kaptanı Terry, Galler Üniversitesi hastanesinden taburcu edildi.

Bilincini kaybeden Terry, saha içinde ilk müdahalesi yapıldıktan sonra hastaneye kaldırılmıştı.

Saat 20:00 itibariyle hasteneden çıkarılan John Terry, stadyuma dönerek takımının kazandığı zafere ortak olabildi.

Olay anında akıllara hemen kaleci Cech ve Cudicini gelmişti. İki Chelsea kalecisi de Reading maçında başlarına aldıkları ciddi darbelerle sakatlanmışlardı. Cech hala, kendisi için özel yapılan korumasıyla maçlara çıkıyor.

Petr Cech maçtan sonra yaptığı açıklamada "Sanırım bu, hayatım boyunca saha içinde yaşadığım en kötü anlardan biriydi çünkü kendi sakatlığımı hatırlamıyorum" diye konuştu.

"Tüm futbolcuların suratındaki ifadeyi gördünüz. İlk 3-4 dakika çok farklı duygular hissettim. Gerçekten çok kötüydü. Umarım biran önce sağlığına kavuşur" diye sözlerini tamamladı. 


25.02.2007   

Kaynak : SuperSpor.com dış haberler
 
 
 

819
FENERBAHCE / "Bir şey kaybetmedik"
« : 25 Şubat 2007, 23:54:39 »
Turkcell Süper Lig'in 22. Haftası'nın kapanış mücadelesinde Antalyaspor'a deplasmanda 1-0 yenilen Fenerbahçe'de teknik direktör Zico, Antalyaspor karşısında yorgun olduklarını ve çok kötü oynadıklarını ifade ederken, şampiyonluk yarışında birşey kaybetmediklerini belirtti.

Zico, teknik oyunculardan oluşmalarına rağmen, yorgunluktan dolayı çok fazla pas hatası yaptıklarını belirtirken, Antalyaspor'un fiziksel üstünlüğü ele geçirmesinin ardından da oyundan düştüklerini söyledi.

Sezonun ilk yarısı ve ikinci yarısını mukayese eden Zico, ilk yarı tam kadro olduklarını ama sezonun ikinci yarısında sadece son 2 haftada sakatlıkların ardından tam kadro çalışabildikleri belirtti.

Kendisi hakkında eleştirileri okuyup okumadığı sorulduğunda, kendisinin sürekli eleştirildiğini bildiğini ifade ederken, oyuncuların yerine kendisinin eleştirilmesini tercih ettiğini söyledi.

Son olarak henüz bir şey kaybetmediklerini sözlerine ekleyen Zico, her şeyin kendilerinin elinde olduğunu, önde olan ekibin kendileri oldğunu ve aynı şekilde devam etmeleri gerektiğini belirtti.
25.02.2007   

Kaynak : SuperSpor.com
 
 
 

820
FENERBAHCE / "F.Bahçe kendi oyununa baksın"
« : 25 Şubat 2007, 23:54:20 »
Fenerbahçe'yi eleştiren UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, Sarı Kanarya'ya "Hakemi suçlayıp kenara çekiliyorlar. Onun yerine iyi oyuna baksınlar" mesajı verdi. Erzik, Sabah Gazetesi'nin 25 Şubat 2007 tarihli röportajında tecrübesiz dediği UEFA Başkanı Platini ile her gün birkaç kez telefonda konuşmaktan da yakındı.

İşte o röportajdan bazı bölümler



- Sıkı bir Fenerbahçelisiniz. Federasyon başkanlığı yaptınız. Hiç kulüp başkanı olmayı düşünmediniz mi?
"Ben ayrımcılığı sevmem. Herkese ayırım yapmadan hizmet etmeyi seviyorum. O yüzden FB'nin başkanlığını bir gün bile düşünmedim. Ülkeye hizmet etmeyi tercih ettim."

- Fenerbahçe- Galatasaray maçlarını izlerken nasıl hissediyorsunuz?
"Eskiden bugünkü gibi fanatiklik yoktu. Ben de öyle bir dönemden yetiştim. Benim amacım iyi futbol izlemek, bol gollü keyifli. Ama son zamanlarda da iki takımın maçlarında öyle bir keyif göremiyorum."

- Şöyle bir iddia var. Deniliyor ki Galatasaray UEFA'da oynadığı dönemde, hakemleri de iyi yönetiyordu ve iyi lobi yapıyordu. Bugün Fener bunu beceremiyor. Katılıyor musunuz?
"Kesinlikle katılmıyorum. UEFA'da hakemlere etki etmek mümkün değildir."

- Diyelim siz FIFA başkanı ile maç seyrediyorsunuz ve hakem inanılmaz bir hata yaptı. Müdahale etmiyor musunuz yani?
"Aramızda tabii konuşuruz. Tepkimizi gösteririz ama o kadar. Fenerbahçe sağ olsun, içeride de dışarıda da hemen en kolay yola başvuruyor ve hakemi suçluyor. Sonra kenara çekilip kendini kurtarıyor. Onun yerine iyi oyuna baksalar ya!"

- UEFA Başkanı Platini ile iyi anlaşıyor musunuz?
"Biliyorsunuz ben bu seçimde biraz zorlandım. Çünkü öbür tarafta yıllardır çalıştığım başka bir isim vardı. Platini kendisine tecrübesiz diyenlere karşı "Ama benim as başkanım çok tecrübeli, deneyimli" diye beni örnek gösteriyordu. Bu durum beni zora soktu. Hatta kendisini uyardım böyle yapmaması için. Aramızda zaman zaman problemler yaşandı."

- Ya şimdi?
"Şimdi işim daha zor. Çünkü Platini ile haftasonları dahil her gün bir kaç kez yarım saat telefonda konuşmak zorunda kalıyorum. Bu durumun beni fazla mutlu ettiği söylenemez tabii. Başkan seçilirse bu durumun böyle olacağını biliyordum zaten."

- Niye okadar sık görüşüyorsunuz? Tecrübesiz olduğu, her şeyi danıştığı için mi? O zaman UEFA'nın gölge başkanı sizsiniz?
"Platini işi öğrenecek. Bir düzen oturtana kadar bu durum böyle gider. Sonra da bir bakacağız 4 yıl daha geçmiş." (Gülüyor)

FANATİKLER TAHRİK OLUYOR

- Federasyon Başkanı olduğunuz zaman en çok spor yazarlarından şikayetçiydiniz. Bugün sizce gelinen nokta nedir? Spor yazarları fazla mı müdahaleci?
"Ben yazarları ikiye ayırıyorum. Hakaret edenler ve etmeyenler. Bir gün beni methederlerdi ertesi gün "Erzik mi, ezik mi?" diye yazarlardı. Bugün bu durum maalesef daha da kötüye giderek devam ediyor. Özellikle televizyondaki spor programlarını gördükçe üzülüyorum."

- Nesine üzülüyorsunuz?
"Öncelikle yapıcı eleştiri diye bir şey yok. Programda sansasyon yaratmak için kavgaya körükle gidiliyor. O tartışmaların futbola hiç bir katkısı yok. Herkese hakaret, suçlama vs. Sonra bu insanlar köşelerinden taraftarı beğenmiyor. Efendim şiddet almış başını yürümüş, bıçaklar, kavgalar, dövüşler... İyi de bu insanlar böyle davranmayı nereden görüyor? Tabii ki yukardıdan. Sizden, televizyondan, tartışma programlarından. Ne görürse onu yapmaya çalışıyor. Kurtlar Vadisi dizisini kötü örnek diye yayından kaldırıyorlar. Peki ama spor tartışma programları adı altında yapılan kötü örnek değil mi? Hep kavga, hep bağrışma, hep suçlama. Fanatik bunlaır seyredince tahrik oluyor".

25.02.2007   

Kaynak : Sabah

821
FENERBAHCE / "Ligi Antalya'da bitirebilirdi"
« : 25 Şubat 2007, 23:53:57 »
Turkcell Süper Lig'in 22. haftasında F.Bahçe'nin Antalyaspor'a 1-0 yenildiği maçın ardından Superspor.com yazarlarından Gürcan Bilgiç şu ifadeleri kullandı:

"Fenerbahçe Sakaryaspor maçının ikinci 45 dakikasından sonra Antalyaspor'a karşı da 90 dakika yine acizdi. Rakibin isteğini kırmak adına hiçbir şey üretmediler. Sahaya çıkan takımın ne hali vardı ne de maçı kazanmak adına yapabileceği organizasyonu. Demek ki bu takımın her şeyi Tuncay'mış. Alex'i ayakta alkışlayanların Tuncay konusunu bir kez daha düşünmeleri gerekiyor. Bu maç aslında bir finaldi. 2 hafta üst üste içerde oynayacak Fenerbahçe ligi Antalya'da bitirebilirdi."
 


25.02.2007   

Kaynak : SuperSpor.com

822
FENERBAHCE / İkram sırası F.Bahçe'de
« : 25 Şubat 2007, 23:53:39 »
Turkcell Süper Lig'de 22. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Antalya Atatürk stadında Antalyaspor'la karşı karşıya geldi. Galatasaray ve Beşiktaş'ın puan kaybetmesinin ardından rakipleriyle puan farkını açmak adına karşılaşmaya mutlak üç puan parolasıyla çıkan Fenerbahçe sahadan 1-0 mağlup ayrılarak eline geçen fırsatı değerlendiremedi.

Hafta arası UEFA Kupası 1.tur rövanş mücadelesinde AZ Alkmaar karşısında 2-0 öne geçmesine rağmen şansız bir şekilde UEFA Kupasına veda eden Fenerbahçe'de karşılaşma öncesi moraller bir hayli bozuktu.

Mücadeleye baskı altında başlayan sarı lacivertli ekipte teknik direktör Zico bu karşılaşmada Tuncay'ın da cezalı olması nedeniyle genç Olcan'a şans verdi.

İlk yarısı oldukça temposuz geçen karşılaşmada Fenerbahçe ilk tehlikeli atağını 25. dakikada Kezman'la geliştirdi. Alex'in pasında Cordoba'yla karşıya karşıya kalan Kezman meşin yuvarlağı ağlara gönderemeyerek Fenebahçe'nin üzürindeki kara bulutları dağıtamadı.

İlk yarıda pozisyon üretmekte zorlanan sarı lacivertli ekip ilk 45 dakikada korner kullanamadı. Antalyaspor ilk yarıda Fenerbahçe'den daha atak futbol sergilerken Ahmet Dursun yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi ve karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıya iyi başlayan ev sahibi Antalyaspor 46. dakikada Ali Bilgin'in attığı şık golle 1-0 öne geçti.

İkinci yarıda da organize ataklar geliştirmekte zorlanan Fenerbahçe'de teknik direktör Arthur Zico 55. dakikada Deniz'in yerine Aurelio'yu , Olcan'ın yerine Deivid'i alarak skoru değiştirmeye çalışsada bu hamlesinde başarılı olamadı ve karşılaşma Antalyaspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Fenerbahçe aldığı bu mağlubiyetin ardından Süper Lig'de 44 puanda kalırken en yakın rakibi Galatasray'la puan farkı 6'ya indi.

Antalyaspor ise aldığı bu galibiyetin ardından puanını 29'a çıkararak 12. sıraya yükseldi ve rahat bir nefes aldı.

Lugano cezalı

Son haftaların formda oyuncusu Lugano karşılaşmanın 52. dakikasında sarı kart görerek cezalı duruma düştü.

Üç büyüklerde kazanan yok

Turkcell Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray'ın Denizlispor'a, Beşiktaş'ın da Trabzonspor'a puan kaybetmesinin ardından lider Fenerbahçe'de Antalya deplasmanında kaybederek eline geçen fırsatı değerlendiremedi.

Antalya 1-0 sever

Öte yandan ev sahip takım Antalyaspor oynadığı son 6 karşılaşmadan 1-0 skorlarla ayrıldı. Bu 6 karşılaşmanın dördünü 1-0  kazanan Antalyaspor iki karşılaşmayıda 1-0 kaybetti.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)

16. dakikada ceza sahası sağ çaprazından Uğur'un ortasında arka direkte Ahmet Dursun, topa dokunamadı. Meşin yuvarlak, auta çıktı.
25. dakikada Olcan'ın güzel pasında Ale, topu Kezman'ın önüne bıraktı. Ceza sahasında kaleci Cordoba ile karşı karşıya kalan Kezman'ın plase vuruşunda Cordoba, iki hamlede topu kontrol etti.
27. dakikada ceza yayı üzerinden İlyas'ın sert vuruşunda top, defanstan döndü. Dönen topa Volkan'ın sert vuruşunda meşin yuvarlak, az farkla yandan auta çıktı.
35. dakikada gelişen Antalyaspor atağında sol kanattan ceza sahasına yapılan ortaya kale önünde Ahmet Dursun yükseldi, ancak meşin yuvarlağa vuramadı.
39. dakikada İlyas'ın pasında topla ceza sahasına giren Ali Zitouni'nin sol çaprazdan ayağının dışıyla yaptığı vuruşta meşin yuvarlak, yan ağlarda kaldı.
44. dakikada sol kanatta rakibinden güzel bir hareketle sıyrılarak ceza sahasına giren Kezman'ın sol çaprazdan vuruşunda top, yandan auta çıktı.
45+1'de sağ kanattan kazanılan köşe atışını Uğur kullandı. Uğur'un ceza sahasına ortasında Bieniuk'un yerden vuruşunda kaleci Volkan, topu rahatlıkla kontrol etti.


MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)

46. dakikada sol kanattan Volkan'ın ceza sahasına ortasında Edu'nun kafayla uzaklaştırmak istediği top, Ali Bilgin'in önünde kaldı. Ceza sahası sağ çaprazından Ali Bilgin'in sert vuruşunda meşin yuvarlak, kaleci Volkan'ın bakışları arasında sol köşeden ağlarla buluştu. 1-0
53. dakikada sağ kanattan Uğur'un ceza sahasına ortasında Coşkun kafayı vurdu. Meşin yuvarlak, yan direkten oyun alanına geri döndü. Dönen topa ceza sahasında boş pozisyondaki Ali Zitouni vurdu. Kaleci Volkan mutlak bir golü önlerken, pozisyonun devamında Coşkun topu ağlara gönderdi, ancak karşılaşmanın hakemi ofsaytı işaret etti.
64. dakikada sağ kanattan kazanılan serbest atışı Ale kullandı. Ale'in ceza sahasına ortasında arka direkte Edu'nun kafa vuruşunda top, yandan auta çıktı.
68. dakikada sol kanattan kazanılan serbest atışı Ale kullandı. Ale'in ceza sahasına ortasında ön direkte Deivid kafayı vurdu. Kaleci Cordoba, son anda köşeden topu kornere çeldi.
79. dakikada Önder'den topu kapan Volkan'ın sol kanattan ceza sahasına ortasında Coşkun'dan önce topa kafayla müdahale eden Edu, meşin yuvarlağı kornere attı.
90. dakikada sol kanattan kazanılan köşe atışını Ale kullandı. Ale'in ceza sahasına ortasında iyi yükselen Lugano kafayı vurdu. Kaleci Cordoba, uzanarak meşin yuvarlağı son anda çeldi. Ceza sahasında defansa çarpan topu, Cordoba kontrol etti.

STAT: Antalya Atatürk
HAKEMLER: Vedat Yüksel, Cemal Gemici, Timur Direkler 
ANTALYASPOR: Cordoba, Uğur, Dziewicki, Bieniuk, Volkan  (Levent dk. 89), Suazo, Ali Bilgin, Şenol, İlyas  (Metin dk. 90+2), Ali Zitouni, Ahmet Dursun  (Coşkun dk. 40)
YEDEKLER: İlker, Vahap, Straka, Ali Cansun
TEKNİK DİREKTÖR: Yılmaz Vural
FENERBAHÇE: Volkan, Önder, Lugano, Edu, Ümit Özat, Appiah  (Semih dk. 76 ), Deniz  (Aurelio dk. 55 ), Tümer, Olcan  (Deivid dk. 55), Ale, Kezman 
YEDEKLER: Serdar, Can, Uğur Boral, Mehmet Yozgatlı
TEKNİK DİREKTÖR: Arthur Zico
GOL: Ali Bilgin (dk. 46)
SARI KARTLAR: Şenol, Coşkun, Ali Bilgin, Ali Zitouni (Antalyaspor), Ümit Özat, Olcan, Lugano, Kezman, Semih, Aurelio (Fenerbahçe)

25.02.2007   

Kaynak : SuperSpor ve İHA

823
~OYUNSİTENİZ EURO CUP 2 ~


^^^ ŞAMPİYONU ^^^


!!! NIGHTMARE !!!

824
FFC 134 / ŞAMPİYON KİM OLUR ?
« : 25 Şubat 2007, 22:32:12 »
YORUMLARINIZI BEKLİYORUM ....

825
FFC 134 / FİNAL
« : 25 Şubat 2007, 22:29:38 »
^^^ FFC 134 ^^^

*** FİNAL ***

!!!! FABREGAS - NIGHTMARE !!!!

826
FFC 132 / ŞAMPİYON DJ_GFB....!!!
« : 25 Şubat 2007, 21:07:43 »
^^^ FFC 132^^^

*** ŞAMPİYON ***

!!!! DJ_GFB  !!!!

827
FFC 134 / YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ VE MAÇ SONUÇLARI
« : 25 Şubat 2007, 20:26:23 »
OYUNSİTENİZ FİFA 07 134. FAST FUTBOL CUP TURNUVASI YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ AŞAĞİDAKİ GİBİDİR . TÜM KARŞILAŞMALAR RÖVANŞSIZ OYNANİP , MAÇ SONUÇLARİ BU TOPİC ALTİNA YAZİLACAKTİR . HEPİNİZE BİR ÜST TURA ÇIKMA YOLUNDA GÖNÜLDEN BAŞARİLAR DİLERİM !!! 





FABREGAS : 6   -  OLTAN : 0

NIGHTMARE  -  HAMZA

828
FFC 134 / ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ VE MAÇ SONUÇLARI
« : 25 Şubat 2007, 19:27:00 »
OYUNSİTENİZ FİFA 07 134. FAST FUTBOL CUP TURNUVASI ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ AŞAĞİDAKİ GİBİDİR . TÜM KARŞILAŞMALAR RÖVANŞSIZ OYNANİP , MAÇ SONUÇLARİ BU TOPİC ALTİNA YAZİLACAKTİR . HEPİNİZE BİR ÜST TURA ÇIKMA YOLUNDA GÖNÜLDEN BAŞARİLAR DİLERİM !!! 





HAMZA - MERT961

HAKAN1989 - NİGHTMARE

FABREGAS - CEMALAKKO

ERDOGAN  - OLTAN