İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - Nightmare

Sayfa: 1 ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 [87] 88
1033
GALATASARAY / Galatasaray Lippi ile görüştü mü?
« : 07 Şubat 2007, 18:51:06 »
Bugün bazı gazetelerde yer alan bir haber ortaya 'Galatasaray Lippi'ye mi gitti?' sorularını çıkardı. Konu Galatasaray - Marcello Lippi'ydi. Yeni Şafak gazetesi de 7 Ocak 2007 tarihli sayısında konuyla ilgili bir habere yer verdi.

Devre arasında Futbol Federasyonu tarafından Antalya'da düzenlenen antrenör gelişim seminerine konuk olarak katılan Marcello Lippi'ye, Galatasaray'ın teklifte bulunduğu ortaya çıktı.Ünlü İtalyan teknik adamın Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'e söylediği, “Türkiye'den bir takımdan teklif aldım” açıklamasının, ardında yatan sır perdesi aralandı. İlk yarı sonunda Teknik Direktör Erik Gerets'le ön sözleşme krizi yaşanmasının ardından hoca arayışına geçen sarı-kırmızılıların seminer için Antalya'da bulunan Marcelo Lippi ile temasa geçtiği, bu iş için bizzat Başkan Özhan Canaydın'ın devreye girdiği öğrenildi.

4 ay sonra bir daha

Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın'ın Antalya'da İtalyan teknik direktörle bir akşam yemeğinde bir araya gelip, “Sizin gibi dünya çapında bir teknik adamla çalışmak istiyoruz” dediği, Lippi'nin de “Şu an için Mayıs'a kadar herhangi bir takım çalıştırmayı düşünmüyorum. Sezon ortasında takım devralmayı uygun bulmuyorum. Transfer konusunu daha sonra görüşelim” cevabını verdiği belirtildi. Bunun üzerine Galatasaray yönetiminin gelecek yıl takımı Lippi'ye emanet etmeyi planladığı, bu nedenle çok fazla ısrar etmesine karşın, Erik Gerets'le ön sözleşme yapmadığı ileri sürüldü. İtalyan teknik adama sadece Galatasaray'ın değil kendi ülkesi dahil bir çok Avrupa kulübünden de teklifler olduğu belirtildi.

2 kupası, 4 finali var

1948 doğumlu İtalyan teknik adam Marcello Lippi'nin kariyesi sayısız başarılarla dolu. İtalya Milli Takımı'na Dünya Kupası'nı kazandıran ünlü çalıştırıcı, 1996 yılında Juventus'la Şampiyonlar Ligi Kupası'nı kaldırdı. Lippi, 1997, 1998 ve 2003 yıllarında ise Juventus'a Şampiyonlar Ligi finali oynattı. Ünlü teknik adam 1995'te yine Juventus'u UEFA Kupası finaline taşıdı.

Kaynak: Yeni Şafak



1034
BEŞİKTAŞ / İbrahim Akın yanlış anlaşıldı
« : 07 Şubat 2007, 18:47:57 »
Beşiktaş'ta İbrahim Akın'ın disiplinsizlik nedeniyle Tigana tarafından Gaziantep maçının 18 kişilik kadrosuna alınmadığı öğrenildi. Antrenmanda depar çalışmasında İbrahim Akın'ın kasığının çektiğini belirterek koşuyu bırakmasına sinirlenen Tigana, futbolcusunu soyunma odasına gönderdi.

İbrahim Akın, “Çalışmayı bırakıp, masöre tedavi olmak istedim. Hocamız yanlış anladı. Kadroda olmadığımı görünce şok oldum” dedi. Bu arada Gökhan Zan'ın maçlara özel omuzluk takarak çıkacağı ve sezon sonunda ameliyat olacağı bildirilirken, Arsenal'in de transferinden vazgeçtiği öğrenildi.

Kaynak: Yeni Şafak


1035
BEŞİKTAŞ / Tigana: "Sergen'den bıktım"
« : 07 Şubat 2007, 18:47:25 »
Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, Gaziantepspor maçı sonrası oldukça telaşlıydı. Hem üç puan için sahaya çıktıkları maçın berabere bitmesine sinirleniyor, hem de hakem Yunus Yıldırım ve ekibinin kötü yönetimine isyan ediyordu.

Öyle ki bu konuyu basın toplantısına da taşıyordu. Maç bitiminde yemek için Tuğcan Oteli’nin yolunu tutan siyah beyazlı kafilede Celal Kolot, Fransız hocanın telaşına anlam verememişti. Sorun olup olmadığını tercümanı aracılığı ile iletti.

Hurriyet Gazetesi'nin 7 Ocak 2007 günkü sayısında İsmail ER imzalı haberde Beşiktaş'ın eski yıldızı Sergen Yalçın'ın Tigana'yı Gaziantepsor maçı öncesi aradığı ve kadro konusunda sorular sorduğu öne sürüldü.

Çilesini çektim

Tigana, Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu’nu şok edecek bir açıklama yaptı: "Nedir bu Sergen Yalçın’dan çektiğim." Kolot bu sözlere şaşırmış, teknik patronun ne demek istediğini anlamamıştı. Teknik patron konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Geçen yıl çilesini çektim, hala gölgesi takımda. Gaziantepspor maçı öncesi kadro yaparken beni aradı. Takım kadrosunu nasıl kurduğumu sordu. Kulaklarıma inanamadım. Sergen’in ne maksatla aradığını da çözemedim. Kafamı karıştırdı. Nasıl kadro yapacağımı ben bilirim. Sergen Yalçın’dan bıktım." Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot hem şaşkın, hem de yakından tanıdığı Sergen Yalçın’ın Tigana’yı direkt aramasına anlam verememişti.

Kolot, Fransız hocayı sakinleştirdikten sonra, "Merak etme ben Sergen ile konuşurum. Sergen Beşiktaş’ın yetiştirdiği önemli oyunculardan birisi. Sizi arayıp kadro kurmasının hesabını sorarım. Maç öncesi kadro öğrenmek etik değildir. Gerekli araştırmayı yapacağım" diyerek konuyu kapattı.

Optur ile konuştu

Fransız teknik direktör Tigana’nın Sergen Yalçın ile olan diyaloğu kafaları karıştırdı. Antrenör Tayfur Havutçu, menajer Ali Gültiken’e Sergen olayına şahit olduğunu fakat olayın daha farklı bir boyutta gerçekleştiğini söyledi. Tayfur, "Sergen’in Tigana ile değil kulüp doktorumuz Ayhan Optur ile konuştuğunu duydum. Konunun ne olduğunu bilmiyorum. Tigana ısrarla Sergen’in kendisini aradığını söylüyor. Bu işte bir iş var. Ben de anlayamadım" diye konuştu.

07.02.2007   

Kaynak : Hürriyet

1036
MİLLİ TAKİM / Milliler provada!
« : 07 Şubat 2007, 18:46:56 »
Milliler provada!
Avrupa Şampiyonası finallerine hazırlanan Milli Takımımız Gürcistan ile özel maçta karşı karşıya geliyor.

Tiflis'teki Boris Paichadze Stadı'nda, TSİ 19.00'da başlayacak karşılaşmayı Letonyalı hakem Roman Lajuks yönetecek. Lajuks'un yardımcılıklarını Sergejs Braga ve Janis Pukijans yapacak. Karşılaşma Show TV'den naklen yayınlanacak.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Türkiye'nin 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası (C) Grubu'nda, mart ayında Yunanistan ve Norveç ile yapacağı maçlar öncesi Gürcistan ile yapılacak hazırlık maçında oyuncuların son durumunu görecek.

(A) Milli Takım'da sakatlıkları bulunan Serhat Akın, Gökhan Zan ve Emre Belözoğlu kadrodan çıkartılırken, Fenerbahçe'den Can Arat aday kadroya dahil edildi. Öte yandan, sakatlıkları nedeniyle Yıldıray Baştürk, Hakan Şükür, Nihat Kahveci, Caner Erkin ve Rüştü Reçber de Gürcistan maçının aday kadrosuna çağrılmadı. Öte yandan uzun süren aranın ardından tecrübeli futbolcumuz Tugay Kerimoğlu'da Gürcistan maçı ile birlikte yeniden Milli heyecan yaşayacak.

Muhtemel 11'ler:

Gürcistan:
Lomaia
Shashiashvili
Salukvadze
Z.Khizanishvili
Kandelaki
Mujiri
Tskitishvili
Menteshashvili
Kvirkvelia
Zuradzi
Demetradze

Türkiye:
Volkan
Hamit
Aydın
Servet
İbrahim Üzülmez
Tugay
Sabri
Mehmet Aurelio
Tuncay
Arda
Halil

Stat: Boris Paichadze Stadı
Saat: 19.00
Yayın: Roman Lajuks
Hakem: Show TV

Rekor Terim'e geçiyor

(A) Milli Futbol Takımı'nın bugün deplasmanda Gürcistan ile yapacağı özel maç, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim için çok özel bir anlam ifade ediyor. Tiflis'deki maçta ay-yıldızlı ekibin başında 55. kez sahaya çıkacak olan Fatih Terim, Coşkun Özarı'ya ait 21 yıllık (A) Milli Takım'ın başında en çok sahaya çıkan teknik adam rekorunu eline geçirecek.

431. maça çıkıyoruz

Milli Futbol Takımı, Gürcistan ile bugün deplasmanda yapacağı özel maçla birlikte, 431. karşılaşmasına çıkacak.

Türk Milli Takımı, 84 yıllık tarihinde, geride kalan 430 maçta, 149 galibiyet, 101 beraberlik alırken, 180 kez de rakiplerine yenildi. Ay-yıldızlı ekip, bu maçlarda toplam 548 gol atarken, kalesinde 670 gol gördü. Milliler, son oynadıkları karşılaşmada, 15 Kasım 2006'da, Bergamo kentinde son dünya şampiyonu İtalya ile 1-1 berabere kalmıştı.

Bileğimiz bükülmüyor

Özel maçta bugün Tiflis'te Gürcistan ile karşılaşacak olan (A) Milli Futbol Takımı, son dönemde rakiplerine kolay kolay boyun eğmiyor. Fatih Terim yönetimindeki milliler, oynadıkları son 14 maçın sadece 1'ini yitirdi. Ay-yıldızlılar resmi ve özel son 14 maçın 7'sini kazanırken, 6'sında berabere kaldı, bu süre içinde sadece Makedonya'ya mağlup oldu. Türk Milli Takımı, son 5 maçında da yenilmedi.

Şubat ayı ters geliyor

Avrupa Şampiyonası finallerine hazırlanan ve Gürcistan ile özel bir maç yapacak (A) Milli Futbol Takımı, şubat ayı içindeki 20 maçta, 8 yenilgi, 4 galibiyet ve 8 beraberlik elde etti. Ay-yıldızlılar, bu ay içinde bundan önce yaptığı 4 resmi ve 16 özel karşılaşmada, 17 gol atarken, 24 golü de ağlarında gördü. Türkiye, 1967 yılına kadar şubat ayı içerisinde hiç maç yapmazken, bu tarihten sonraki mücadelelerde 17 rakiple karşı karşıya geldi. (A) Milliler, 14 Avrupa, 1'er kez de Asya, Afrika ve Güney Amerika Kıtası'ndan ülkelerle karşılaştı.


07.02.2007   

Kaynak : SuperSpor ve Ajanslar

1037
ANKETLER / KURTLAR VADİSİ TERÖR
« : 07 Şubat 2007, 13:24:42 »
Arkadaşlar bilginiz gibi perşembe günü KURTLAR VADİSİ TERÖR adlı dizi yayına giriyor bu dizi sizce izlenirme izlenmez mi ?

1040
FFC 92 / TEKNİK KURALLAR
« : 06 Şubat 2007, 22:15:31 »
1. MAÇ SÜRESİ BİR YARİSI 8 DAKİKA OLMAK ÜZERE TOPLAMDA 16 DAKİKA 'DAN OYNANACAKTİR.

2.MÜSABAKA OYNANİRKEN BİR TARAF TEKNİK OLARAK GÖRÜNTÜDE BOZUKLUK ( LAG OLMA ) KASILMA GÖRÜYORSA OYUNUN İLK 10 DAKİKASİNDA ÇİKMA HAKKI BULUNMAKTADİR . FAKAT 10.DAKİKADAN SONRA EĞER BİR TARAF GÖRÜNTÜ BOZUK DİYE OYUNU TERKEDERSE İLK İKAZİNİ ALİP İKİCİSİNDE UYARİ GELMEDEN DİREK DİSKALİFİYE OLACAKTİR.

3. KARTLAR VE OFSAYTLAR AÇİK OLMAK ZORUNDADİR

4. OYUN HİZİ = FAST GÖRÜNTÜ KALİTESİ = LOW ( en düşük ) OLACAKTİR .

5. EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ = 800  600 OLACAKTİR..

6. SEVİYE = WORLD CLASS

7. MAÇLAR DİREK İP İLE ( OLUYORSA ) OLMUYORSA HAMACHİ İLA OYNANACAKİR..

8. MAÇLARİN BİLGİSAYAR KLAVYESİ DİŞİNDA HERHANGİ BİR JOİSTİK İLA OYNANMASİ SERBESTTİR . HERHANGİ BİR KISITLAMAMIZ YOKTUR .

9. MAÇ SONU PRİNT - SCREEN ALMA ZORUNLUĞU YOKTUR . SONUCU YAZMANİZ YETERLİ OLACAKTİR.

1041
FFC 91 / İLK ÜÇ MAÇLARI VE SONUÇLARI
« : 06 Şubat 2007, 21:48:32 »
OYUNSİTENİZ FİFA 07 FAST FUTBOL CUP 91 İLK 3 EŞLEŞMELERİ AŞAĞİDAKİ GİBİDİR . BU KARŞILAŞMALARİN SONUCUNDA ALINAN PUAN VE AVERAJLARA GÖRE FİFA 07 FAST FUTBOL CUP 91 TURNUVAMIZIN BİRİNCİSİ , İKİNCİSİ VE ÜÇÜNCÜSÜ BELLİ OLACAKTİR . KARŞILAŞMALAR TEK MAÇ ÜZERİNDEN OYNANACAKTİR . FİKSTÜR AŞAĞİDAKİ GİBİDİR . İSTEDİĞİNİZ MAÇTAN BAŞLAYABİLİRSİNİZ . HEPİNİZE BAŞARİLAR DİLERİM


SİHİRBAZ 2-3 GFB_SEROO

GFB_SEROO 3-2 MASUMTİLKİ

MASUMTİLKİ 0-3 SİHİRBAZ

1042
FFC 91 / ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ VE MAÇ SONUÇLARI
« : 06 Şubat 2007, 20:25:17 »
OYUNSİTENİZ 91.FİFA07 FAST FUTBOL CUP TURNUVASI ÇEYREK FİNAL  EŞLEŞMELERİ AŞAĞİDAKİ GİBİDİR . KARŞILAŞMALAR RÖVANSŞIZ OYNANİP MAÇ SONUÇLARI BU TOPİC ALTINA YAZILACAKTIR. TÜM KATİLİMCİLARİMİZA BAŞARILAR DİLİYORUM


GFB_SERO : 2 HARUNAKGUL : 1

RESPECTMARE : 2  SİHİRBAZ : 3

MERT961 : 4 MASUMTİLKİ : 6

1043
FFC 91 / 1. TUR EŞLEŞMELERİ VE MAÇ SONUÇLARI
« : 06 Şubat 2007, 18:53:37 »
OYUNSİTENİZ 91. FAST FUTBOL CUP ÇEYREK FİNAL  EŞLEŞMELERİ AŞAĞİDAKİ GİBİDİR . KARŞILAŞMALAR RÖVANSŞIZ OYNANİP MAÇ SONUÇLARI BU TOPİC ALTINA YAZILACAKTIR. TÜM KATİLİMCİLARİMİZA BAŞARILAR DİLİYORUM


EMREKE : 4  GFB_SERO : 5

HASANKLKN : 1  RESPECTMARE : 6

MERT961   - HAMZA

SİHİRBAZ  - DEVİL 

HARUNAKGUL : 4  BİG_SEXYKN : 3

MASUMTİLKİ - BURAK

1044
FFC 89 / Final
« : 06 Şubat 2007, 15:42:55 »
RESPECTMARE : 6  GFB_SEROO : 2


arkadaşı tebrik ediyorum

Sayfa: 1 ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 [87] 88