İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - Nightmare

961
SKOR TAHMİN & İDDİA / FEHMİ_1903 - UARDA(AGRUBU)
« : 09 Şubat 2007, 17:40:16 »
sizce bu maç ne olur beyler  ;)

962
Beyler sizler bu maç nasıl biter ?

963
FFC 99 / FİNAL
« : 09 Şubat 2007, 15:15:13 »
^^^ FFC 99 ^^^

*** FİNAL ***

...SONY_HARUN - GFB_SEROO....

964
UEFA KUPASI HABERLERİ / Feyenoord'un itirazı reddedildi
« : 09 Şubat 2007, 14:49:26 »
Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA) tarafından UEFA Kupası'ndan ihraç edilen Hollanda Birinci Ligi takımlarından Feyenoord'un, Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) yaptığı itiraz reddedildi.

Lozan kentinde bugün toplanan CAS, Fransa'da oynanan Nancy maçından sonra çıkan seyirci olayları nedeniyle UEFA Kupası'ndan ihraç edilen Feyenoord Kulübü'nün yaptığı itirazı değerlendirdi.

Nancy'i eleyerek bir üst tura çıkan ve bu turda İngiltere Premier Ligi takımlarından Tottenham Hotspur ile eşleşen Feyenoord, taraftarlarının olaylara karıştığı gerekçesiyle UEFA tarafından kupadan ihraç edilmişti.

CAS ayrıca, Hollanda temsilcisine 100 bin İsviçre Frangı para cezası verdi.

09.02.2007   

Kaynak : AA

965
FENERBAHCE / Yozgatlı tarihe geçmek istiyor
« : 09 Şubat 2007, 14:48:03 »
Futbol kariyeri başarılı olan Mehmet Yozgatlı, 2 lig, 1 kupa, bir UEFA, bir de Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı. Sarı lacivertli takımda da aynı başarıyı elde ederse, Türk futbolunda bir ilk olacak.

Ölümsüzleşecek
Yüzüncü yılını kutlayan F.Bahçe’nin büyük hedefleri var. Lig, kupa ve Avrupa’da yoluna devam eden sarı lacivertli camiada en büyük hayal ise UEFA Kupası. G.Saray’ın 2000 yılında müzesine getirdiği bu kupayı alarak tarihe geçmek isteyen futbolcular arasında birisi var ki, onun heyecanı bambaşka. Çünkü bu futbolcu, Türk futbol tarihinde bir ilk olacak. Mehmet Yozgatlı, iki ayrı takımda UEFA Kupası’nı havaya kaldıran tek isim olarak ölümsüzleşecek.

İmkansız değil

Fatih Terim döneminde Avrupa’da fırtına gibi esen Galatasaray’ın UEFA Kupası ve Süper Kupa sevincini yaşayan Mehmet Yozgatlı, bu onuru ikinci kez yaşamak için sabırsızlanıyor. Fenerbahçe forması altında istikrarlı bir çizgisi olan ve oynadığı futbol ile taraftarların beğenisini kazanan Mehmet, "Benim için UEFA Kupası bir hayal. Zor ama imkansız değil. İyi bir kadromuz var. Avrupa’da hatırı sayılır bir kulüp olduk. Hedefe ulaşmak için çalışıyoruz" diyor.

Hep gözde oldu

Futbolculuğunun yanı sıra ahlaklı tavırlarıyla da her dönemde aranan isim olan Mehmet, eski teknik direktör Christoph Daum’dan sonra Arthur Zico’nun da güvendiği isimler arasında. Bu sezon 8 maçta forma giyen tecrübeli oyuncu Kayserispor ile oynanan maçta bir de gol atmıştı. İstanbulspor’da başlayan futbol yaşantısında Adanaspor, Galatasaray ve Fenerbahçe forması giyen Mehmet Yozgatlı, bugüne kadar 198 lig maçında görev yaptı ve 22 gole imzasını koydu.

2. dalya diyecek

 Kariyerinde biri Galatasaray’da olmak üzere iki lig şampiyonluğu bulunan Mehmet Yozgatlı, UEFA ve Süper Kupa sevincinin yanı sıra Türkiye Kupası mutluluğunu da yaşadı. Almanya doğumlu olan tecrübeli futbolcu A Milli Takım’da oynama şansını bulamadı ama birçok kez Genç, Ümit ve B Milli oldu. Teknik direktör Arthur Zico, Çaykur Rizespor ve Sakaryaspor maçlarında forma verdiği taktirde Mehmet 200. kez ligde oynama şansını bulacak.

09.02.2007   

Kaynak : Hürriyet

966
BEŞİKTAŞ / Kartal seriyi sürdürmek istiyor
« : 09 Şubat 2007, 14:46:38 »
Turkcell Süper Lig'de kendi sahasında yaptğı son 3 maçı kazanan Beşiktaş, yarın karşılaşacağı Denizlispor'u da yenerek Dolmabahçe'deki galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

BJK İnönü Stadı'nda ligin ilk yarısındaki mücadelelerde, 15. haftada Bursaspor'u 3-1, 17. haftada da Kayserispor'u 2-1'le geçen Beşiktaş, ikinci yarının ilk karşılaşmasında ise Vestel Manisaspor'u 3-1 yenmişti. Siyah-beyazlı ekip, yarınki maçta Denizlispor karşısında da 3 puan alarak, son haftalarda kendi sahasında yakaladığı galibiyet serisini sürdürmeyi hedefledi.


Sakatlığı geçen Nobre'nin dün takımla birlikte çalışmalara başlaması teknik heyeti sevindirirken, sakatlıkları süren Ali Güneş, Fahri ve Kleberson yarınki mücadelede forma giyemeyecek. Siyah-beyazlı takımın Denizlispor maçına Runje, İbrahim Toraman, Gökhan Zan, Baki, İbrahim Üzülmez, Delgado, Koray, Serdar Kurtuluş, Ricardinho, Bobo, Nobre (Burak) muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor. BJK İnönü Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak Beşiktaş-Denizlispor maçını hakem Kuddusi Müftüoğlu yönetecek.

09.02.2007   

Kaynak : AA

968
FENERBAHCE / "F.Bahçe'yi yenmek büyük keyif"
« : 09 Şubat 2007, 12:21:17 »
Turkcell Süper Lig'in ikinci yarısına bir galibiyet bir mağlubiyetle başlayan Çaykur Rizespor, kendi sahasında konuk edeceği Fenerbahçe maçını iddialı hazırlanıyor. Çaykur Rizespor'un başarılı oyuncularından Ergin, geçen hafta Sivasspor karşısında iyi mücadele etmelerine rağmen şansız bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, "O mağlubiyeti telafi etmek için kendi evimizde Fenerbahçe'yi yenmemiz gerekiyor. İyi bir mücadele sergileyerek 3 puanı alan taraf olacağımıza inanıyorum" dedi. Serhat ise ligde bulundukları konumun iyi olmadığını belirterek,"Sivasspor maçında kaybettiğimiz puanı kendi sahamızda oynayacağımız Fenerbahçe maçında telafi etmeyi planlıyoruz. Hem Fenerbahçe'yi yenip biraz düzlüğe çıkmak, hem de büyük bir takımı yenmenin keyfiyle önümüzdeki maçlara bakmak istiyoruz" dedi.

ÇALIMBAY: FENERBAHÇE'DEN ÇEKİNMİYORUZ

Yeşil mavili takımın teknik patronu Rıza Çalımbay da, ligdeki konumları itibariyle karşılaştıkları takımın önemli olmadığını belirterek, "Her maça 3 puan parolasıyla çıkıp buna göre mücadele etmemiz gerekiyor. Ben çalıştığım bütün takımlarda hiçbir zaman büyük takımlardan çekinmedim. Yine çekinmiyorum. Fenerbahçe'den puan alacak veya yenecek güçteyiz. Arkadaşlarımız kapasitelerini sahaya koysun yeter. Bakıldığında her iki takım için de zor bir maç. Fenerbahçe şampiyonluğa gitmek istiyorsa buradan mutlaka galibiyet düşünüyordur. Biz de iyi bir konuma gelmek istiyorsak mutlaka galip gelmek zorundayız. Biz kendi saha ve seyirci avantajımızı kullanıp sahadan en iyi sonuçla ayrılmak istiyoruz" dedi. Çalımbay, telafisi olmayan 15 maç oynayacaklarını belirterek, "Kendi sahamızda oynayacağımız maçlardan kesinlikle iyi sonuçlarla ayrılmamız lazım. Fenerbahçe maçı da bunlardan biri. Maçın başından bitimine kadar neyimiz var neyimiz yok ortaya koyacağız" dedi. Fenerbahçe'nin çok iyi yanları olduğu gibi zaafları da olduğunun altını çizen Çalımbay, "Biz bu zaaflarından yararlanacağız. Kuvvetli olan yerlerini durduracağız. Bir Sivas veya bir Antalya maçına çıktığımız gibi sahaya çıkmayacağız. Değişik bir oyun anlayışıyla Fenerbahçe'ye karşı mücadele edeceğiz" dedi. Çalımbay bu maçta Altan'ın olmayışı Emrah'ın ise tam olarak hazır olmamasının kendileri için dezavantaj oluşturduğunu, ancak diğer arkadaşlarının bu eksikliği hissettirmeyeceklerine inandığını söyledi.
09.02.2007   

Kaynak : DHA

969
FENERBAHCE / F.Bahçe, Rize'yi yenmek istiyor
« : 09 Şubat 2007, 12:20:51 »
F.Bahçe, Rize'yi yenmek istiyor
Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor, yarın yapacakları maçla birlikte, ligde 24. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında daha önce yapılan 23 lig maçının 13'ünü Fenerbahçe, 5'ini Çaykur Rizespor kazanırken, 5 maç berabere sona erdi. Fenerbahçe, rakip filelere toplam 43 gol atarken, Çaykur Rizespor sarı-lacivertlilere 20 golle karşılık verdi. Sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı Fenerbahçe 2-1 kazanmıştı.

Rize'deki maçlar

Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor takımları yarın karşılaşacakları Rize'de, daha önce 11 lig maçına çıktı. Rize Atatürk Stadı'ndaki maçlarda Fenerbahçe 4, ev sahibi ekip 3 galibiyet alırken, 4 maç da berabere sonuçlandı. Rize'de Fenerbahçe 16, Çaykur Rizespor ise 11 gol attı. Fenerbahçe, geçen sezon Rize'de yapılan maçı 2-1 kazanmıştı.

Farklı galibiyetler

Çaykur Rizespor'u ligde ilk kez 1985-1986 sezonunda İstanbul'da 1-0 yenen Fenerbahçe, ligde en farklı skorlu galibiyetlerinden birini de rakibi karşısında elde etti. 1986-1987 sezonunda kendi sahasında rakibini 6-0 yenen Fenerbahçe, 103 golle şampiyon olduğu 1988-1989 sezonunda da Çaykur Rizespor'u yine sezonun ilk maçında deplasmanda 5-0 gibi farklı skorla yenmeyi başarmıştı.


09.02.2007   

Kaynak : AA

970
BEŞİKTAŞ / Magath Kartal'a haber yollamış
« : 09 Şubat 2007, 12:20:18 »
Akşam Gazetesi'nin 09 Şubat 2007 tarihli haberine göre, Almanya’nın gelmiş geçmiş en iyi teknik direktörlerinden biri olarak gösterilen Felix Magath, Bayern Münih’teki koltuğunu Ottmar Hitzfeld’e kaptırmasının ardından Beşiktaş’ın kapısını çaldı. Ünlü Alman teknik adam, menajeri aracılığı ile Beşiktaşlı yöneticilerle temasa geçip, Jean Tigana’nın ayrılması durumunda Siyah-Beyazlı kulüpte çalışabileceğini bildirdi. Magath’ın Feldkamp ve Daum’dan da Beşiktaş hakkında bilgi alıp, Siyah-Beyazlı takım hakkında ön çalışma yaptığı dile getirildi.

DAHA SONRA GÖRÜŞELİM

Yönetim ile Tigana arasındaki sorunlar alınan başarılı sonuçların ardından rafa kaldırılsa da bazı genç yöneticiler, Fransız çalıştırıcıyı Gaziantepspor maçından sonra tekrar hedef tahtasına koydu. Tigana, oyunu okuyamaması, başta Delgado’nun kenara alınması olmak üzere oyuncu değişikliklerindeki yanlışları, Ali Tandoğan dururken Can Erdem gibi tecrübesiz bir futbolcuyu oyuna sürmesi gibi hataları nedeniyle eleştirildi. Bu eleştirilerin ardından Magath’ın Beşiktaş’ta çalışma isteğine olumsuz cevap verilmemesi ve bir süre sonra tekrar görüşmek üzere söz verilmesi kulislerde önümüzdeki günlerde Beşiktaş’ta tekrar teknik direktör değişikliği yaşanabileceği iddialarını gündeme getirdi.

ZALİM BİR ANTRENÖR

Bayern Münih’e iki sezon üst üste lig ve kupa şampiyonluğu yaşatan Magath’a daha önce çalıştırdığı Hamburg, Nürnberg, W.Bremen, Eintracht Frankfurt ve Stuttgart’taki ağır antrenman metotları yüzünden futbolcuları tarafından Saddam lakabı takıldı. 1953 doğumlu olan Magath’ın babası Almanya’da görev yapan Puerto Ricolu bir askerdi. Magath görev süresi dolunca 1954’te Puerto Rico’ya dönen babasını 1999’a kadar hiç görmedi. Magath, El Vocero isimli gazeteye verdiği demeçte kendisini bir Alman kadar Puerto Ricolu da hissettiğini söyledi.

09.02.2007   

Kaynak : Akşam

971
İNGİLTERE LİGİ HABERLERİ / İngiltere'de ilginç yasak
« : 09 Şubat 2007, 12:19:44 »
İngiliz Futbol Federasyonu, disiplin kurallarında yeni düzenlemeye giderken, eşcinsellikle ilgili tezahüratların yasaklandığını açıkladı.

Federasyon sözcüsü tarafından yapılan açıklamada, eşcinsellikle ilgili tezahüratların da ırkçılık olarak algılanabileceği ve çok sayıda şikayetin gelmesi üzerine bu kararın alındığı ifade edildi.

Aslında eski kuralların, bunu da kapsadığını belirten basın sözcüsü, artık bunun işaret edildiğini sözlerine ekledi.
09.02.2007   

Kaynak : SuperSpor.com dış haberler

972
İNGİLTERE LİGİ HABERLERİ / Woodgate'ten yalanlama
« : 09 Şubat 2007, 12:19:25 »
Premier Lig takımlarından Middlesbrough'da kiralık olarak forma giyen Jonathan Woodgate, Real Madrid'in "Artık M'Boro'nun oyuncusudur" açıklamasının aksine, Real Madrid'in oyuncusu olduğunu söyledi.

Ağustos ayına kadar M'Boro'de kiralık olarak oynayacak olan Woodgate, geçtiğimiz günlerde Real Madrid'in "Her konuda anlaştık ve Woodgate, M'Boro'nun oyuncusudur" açıklamasını kesin bir dille yalanladı.

Real Madrid çalıştırıcısı Fabio Capello, Woodgate'i kadro düşünmediğini açıklamasının ardından bu kararın alındığı iddia edilirken, Woodgate, bu söylentinin nereden çıktığın bilmediğini sezon sonunda Real Madrid'e döneceğini belirtti.
09.02.2007   

Kaynak : SuperSpor.com dış haberler