Gönderen Konu: EYLÜL AYI HABERLERİ  (Okunma sayısı 15757 defa)

Çevrimdışı gfb_sero

• 4.SINIF UYE
  • **
  • Puan -150
    • Profili Görüntüle
Ynt: EYLÜL AYI HABERLERİ
« Yanıtla #132 : 14 Ekim 2006, 15:40:21 »
Zico tempoyu arttırdı

Fenerbahçe'nin 14 gün içinde oynanacağı Ankaraspor, Newcastle United, Kayserispor ve Gaziantepspor maçları öncesi Teknik Direktör Zico takım içerisinde seferberlik ilan etti.

Zorlu bir maratona girecek olan ve peşpeşe Ankaraspor, Newcastle United, Kayserispor ve Gaziantepspor la karşılaşacak olan sarı lacivertli futbolcular, kondisyon kazanmak isin antrenmanlardan sonra da  çalışmalarını sürdürürlerken, Teknik Direktör Zico ve yardımcılarının oyuncularla sürekli görüşmeler halinde bulundukları öğrenildi.

Brezilyalı Hoca'nın daha önce yaptığı takımla toplantılar yerine oyuncularla birebir görüştüğü, yedek oyunculara da bu yoğun tempo içinde forma şansı yakalayacakları konusunda telkinlerde bulunduğu bildirildi.

Zico'nun Milli Takımdan dönen oyuncuları ile de yakından ilgilendiği ve bu futbolculara pazar günkü Ankaraspor maçı öncesi değişik bir antrenman programı uygulattığı belirlendi. Sarı Lacivertli takımda çalışmalar tüm hızıyla sürerken Teknik Direktör Zico'nun Ankaraspor maçında da ideal onbirini bozmayacağı öğrenildi

Çevrimdışı gfb_sero

• 4.SINIF UYE
  • **
  • Puan -150
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #133 : 14 Ekim 2006, 15:41:16 »
Alex’ten anlamlı cevap !F.Bahçeli Alex De Souza ile Deivid De Souza, dün taraftarlar için forma imzaladı.

Alex, F.Bahçe’deki geleceğiyle ilgili topu Aziz Yıldırım’a attı: “Mukavelemi uzatıp uzatmamam hakkında şu an için herhangi bir şey söylemek istemiyorum. Bu konuda son söz Başkan Aziz Yıldırım’ın. Ona sormak gerekir.”

Capitol Alışveriş Merkezi’ndeki Fenerium Mağazası’nda sarı-lacivertli taraftarlarla biraraya gelen ikili, forma ve çeşitli ürünleri imzaladı. Brezilyalı futbolculara forma imzalatmak için mağazanın önünde uzun kuyruk oluşturan taraftarlar, ikili mağazaya geldiğinde de sevgi gösterilerinde bulundu

‘Lig Uzun Bir Maraton’

Sarı-Lacivertli kulüple bulunan sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Alex, mukavelesini uzatmak isteyip istemediği konusunda son kararın Başkan Aziz Yıldırım’da olduğunu ifade etti. Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Brezilyalı futbolcu “Sözleşmeni uzatmayı düşünüyor musun?” şeklindeki soru üzerine kısa ve net bir yanıt verip “Bunu bilemiyorum. Buna şu anda sadece başkan cevap verebilir” açıklamasında bulundu. F.Bahçe’nin ligin ilk 8 haftasında kaybettiği puanlarla ilgili olarak da Brezilyalı futbolcu “Uzun bir maraton. Biz çalışıyoruz ve elimizden geleni yapıyoruz. Bu durumu düzelteceğiz. Daha önümüzde çok yol var” yorumunu yaptı

‘Böylesi Hiçbir Yerde Yok’

Alex, Fenerium mağazalarında satılan ve üzerinde “Dünyanın hiçbir yerinde böyle taraftar görmedim” yazılı tişörtlerle ilgili soruya da “Kesinlikle doğru. 2.5 yıldır buradayım. Hiç bu kadar takımına bağlı ateşli bir taraftar görmedim. Arjantin taraftarı Brezilya taraftarı ve Uruguay’da da böyle taraftarlar var. Ama buna yakın bir taraftarı hiçbir yerde görmedim” diye konuştu. Bu arada Deivid De Souza ise sarı-lacivertli taraftarlarla ilgili yorumunda “Alex buraya gelmeden bana ‘Hiç görmediğin bir şeyle karşılaşacaksın’ demişti. Karşılaştığım şey de onu doğruluyor. Çok büyük ve fanatik bir taraftar topluluğuna sahibiz” ifadelerini kullandı.

Çevrimdışı gfb_sero

• 4.SINIF UYE
  • **
  • Puan -150
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #134 : 14 Ekim 2006, 15:42:00 »
Fenerbahçe benim ikinci takımım“

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ankaraspor Kulübü Onursal Başkanı Melih Gökçek, "Fenerbahçe Zico'yu gönderecek demedim, biz yenersek Zico'nun durumu zora girer dedim" dedi.

FENERBAHÇE BENİM İKİNCİ TAKIMIM"
Ankaralı spor yazarlarıyla Altınpark'ta iftar yemeğinde biraraya gelen Gökçek, Fenerbahçe Teknik Direktörü Arthur Zico hakkında söylediği sözlerin yanlış anlaşıldığını belirterek, şöyle konuştu:"Fenerbahçeli dostlarım bana tepki gösterdi. Fenerbahçe kulübü başkanı ben değilim, onlar zaten hocalarını bulmuşlar. Fenerbahçe benim ikinci takımım bütün Fenerbahçelileren başımın üstünde yeri var. Ankaraspor'un Fenerbahçe'yi yenmesi halinde Zico gönderilecek demedim, sadece durumu zora girer şeklinde bir espri yaptım."

Köşe yazarlarının kendisine gösterdiği tepkiye anlam veremediğini ifade eden Gökçek, "Zico'nun takımdan ayrılması beni ilgilendirmez, ancak sporla ilgili konuşmak benim de hakkım. Türkiye'de spora ve sporcuya benim kadar sahip çıkan ve yatırım yapan başka bir belediye başkanı varsa göstersinler. Şu anda dünya'nın en büyük tesislerini Ankara'ya yapıyorum. Bunun için benim de bir şeyler söylemeye hakkım olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

Ankaraspor'da forma giyen Brezilyalı futbolcuların Türk vatandaşlığına geçmesiyle ilgili sürecin devam ettiğini dile getiren Gökçek sözlerini şöyle tamamladı:"Biz başvurumuzu yaptık. Bu konuda haksızlık yapılmaması lazım. Diğer takımların futbolcularına bu hak veriliyorsa, bize de verilmesi lazım."

Çevrimdışı gfb_sero

• 4.SINIF UYE
  • **
  • Puan -150
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #135 : 14 Ekim 2006, 15:42:48 »
Ben zaten sünnetliyim“

Bazı yayın organlarından sünnet olacağı yönünde haberler çıkan Fenerbahçeli milli futbolcu Aurelio, "Ben zaten sünnetliyim, ama üzülmesinler şampiyon olursak sünnet düğünü yaparım" şeklinde espirili bir cevap verdi.

Türk vatandaşlığına geçerek milli formayı giyen Mehmet Aurelio, sünnet olacağı yönünde bazı gazetelerde çıkan haberleri yalanladı. Fenerbahçe'nin resmi İnternet sitesi aracılığıyla bir açıklama yapan Aurelio, habere sert tepki göstererek, sünnet olacağı yönündeki haberin tamamen hayal ürünü olduğunu ve gerçeği yansıtmadığını söyledi. Aurelio, zaten sünnetli olduğunu da vurgulayarak, "Ben bu kadar hayal gücü kuvvetli gazeteciyi başka ülke de görmedim. " dedi.

"ŞAMPİYON OLURSAK SÜNNET DÜĞÜNÜ YAPARIM"
Aurelio sözlerine şöyle devam etti: "Benim sünnet olacağımı yazmışlar. Onları üzmek falan gibi bir niyetim yok ama sünnet olmuş bir insan tekrar sünnet olamaz diye biliyorum. Çünkü, ben, 5-6 yaşlarımdayken zaten sünnet ettirildim. Her hangi bir hastalık ya da kanser riski taşımamam için annem o yıllarda beni zaten sünnet ettirmişti" dedi.

Aurelio, İnternet sitesi aracılığıyla yaptığı açıklamasında espri de yaparak, şampiyon olmaları halinde sünnet düğünü de düzenleyeceğini ve böylece haberi yazan medya mensuplarının da gönlünü alacağını ifade etti. Aurelio, "Ama sevgili medya mensupları üzülmesinler, şampiyon olursak bir sünnet düğünü yaparım böylece hem onların gönlü olur hem de biz takım olarak şampiyonluğu farklı bir şekilde kutlamış oluruz. Gerçi anladığım kadarı ile medya Türk vatandaşlığına geçen birine ikinci aşama olarak sünneti uygun görüyor. Sünnet de olduğum göz önüne alırsak üçüncü aşamanın ne olduğunu merakla bekliyorum" diye konuştu.

14.10.2006

Çevrimdışı gfb_sero

• 4.SINIF UYE
  • **
  • Puan -150
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #136 : 14 Ekim 2006, 15:43:27 »
Aziz Yıldırım fanatiğiyim”

Fenerbahçelilerin aşırı tepki gösterdiği bir isim Tuğrul Yenidoğan...
Fenerbahçe'nin en özel isimlerinden biri olan Zeki Rıza Sporel hakkında yayınladığı haberle bir anda sarı-lacivertlilerin yeniden hedef tahtası haline gelen Tuğrul Yenidoğan'a duyulan öfke özellikle Antu.com'da had safhaya ulaştı.
Ne istiyor Fenerbahçe'den?
Amacı üzüm yemek mi, bağcıyı dövmek mi?
Beşiktaşlı ama Fenerbahçe ile neden uğraşıyor?
Tuğrul Yenidoğan kendisi hakkında merak edilenleri Ligtv.com.tr'ye anlattı.

Fenerbahçe ile ilgili hazırladığı dosyalarla gündeme gelen ve sarı-lacivertilerin büyük tepkisini alan ancak "Ben Aziz Yıldırım fanatiğiyim" diyen Tuğrul Yenidoğan'la, Ligtv.com.tr Haber Müdürü Erdem Erol konuştu.

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #137 : 14 Ekim 2006, 15:43:44 »
En şanslısı Zico oldu

--------------------------------------------------------------------------------

F.Bahçe son yaptığı transferlerle, teknik direktör Zico'nun istediği kadroyu kurdu. Geçtiğimiz yıllarda Daum'a bu şansı pek vermeyen yönetim, Zico'nun her istediğini yaptı. Şimdi Fenerbahçe yönetimi ve camia, istediği oyuncular alınan Zico'dan Türkiye'de ve Avrupa'da başarılı sonuçlar bekliyor. Aksi durumda ise fatura direkt Zico'ya kesilecek

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #138 : 14 Ekim 2006, 15:44:10 »
Yıldırım'a sert çıkış

--------------------------------------------------------------------------------

F.Bahçe'nin eski yöneticisi ve 2000 Derneği'nin eski başkanı Şevket Yılmaz, sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım'ı sert bir şekilde eleştirdi. Şevket Yılmaz, "Başkan Aziz Yıldırım sanki kavgayla besleniyor. Kendisinin karakterinde kavga var" ifadelerini kullandı.

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #139 : 14 Ekim 2006, 15:44:40 »
 VE Ulusoy Konuştu

..Ve Ulusoy konuştu
Haluk Ulusoy, Fenerbahçe’nin şampiyon olmasını istemediği şeklinde çıkan haberlerin asılsız olduğunu söyledi.
İsim vermeden bir Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyesini suçladı...‘Aklımın ucundan geçmez’
‘Fenerbahçe’yi 100. yılında şampiyon yaptırmam’ şeklinde çıkan haberlere büyük tepki gösteren Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, sonunda patladı. Ulusoy şöyle konuştu: “Böyle bir şey yok. Elde bilgi yok, belge yok. Bunlar asılsız, dayanaksız iddialar. Fenerbahçe gibi güzide bir kulübün şampiyonluğunu engelleyebilecek karaktersiz bir insan olabilir mi? Kimin ne haddine düşmüş. Ben dahil olmak üzere kim böyle oyunların içinde olmuş olabilir. Böyle bir şeyi insanın aklının ucuna getirmesi bile yanlış, çirkin...”

‘Devler Ligi’nden elenince...
’‘Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi’nden elendiği için, gündemi başka yerlere çekmek amacıyla böyle konuşmalar yapılmış olabilir. Bunları bir Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyesinden öğrenmişler diyorlar. Bunu yazanlarla mahkemede hesaplaşacağım. Benim vicdanım rahat.” Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi Tahir Kıran’ın açıklamalarına da değinen Ulusoy, ‘Kendisi çok değerli bir kardeşimiz. Bu konuyu konuşmadım ama benim hakkımda çıkan haberlere üzüldüğü için böyle bir açıklama yaptığını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #140 : 14 Ekim 2006, 15:45:13 »
Hedef her dalda şampiyonluk!

F.Bahçe Asbaşkanı Murat Özaydınlı engellemeler olmazsa her dalda şampiyonluğa aday olduklarını belirtti. Özaydınlı, "G.Saray'a Olimpiyat Stadı'ndaki maçlarda Büyükşehir'in ulaşıma katkı yapacağını öğrendik. Abdi İpekçi'deki karşılaşmalarda destek bekliyoruz" dedi.

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #141 : 14 Ekim 2006, 15:47:51 »
Dergi bugün piyasada

Sarı-lacivertli kulübün resmi yayın organı, Fenerbahçe Dergisi bugün piyasaya çıkıyor. Derginin Eylül sayısında, yeni transfer Lugano'nun posteri yer alıyor. Fenerbahçe Dergisi'nde ayrıca çok sayıda röportaj ve ilginç konular da bulunuyor.

Çevrimdışı amett

• 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #142 : 14 Ekim 2006, 15:47:59 »
'F.Bahçe beni iyi tanır!'

Antalyaspor'un Beşiktaş'tan transfer ettiği başarılı file bekçisi Oscar Cordoba, cumartesi günü oynayacak Fenerbahçe maçını heyecanla beklediğini söyledi. Geçen sezon, Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi saf dışı bıraktığı Türkiye Kupası'nda sergilediği performansla beğenilen, yine aynı sezon 4-3 kazanılan lig maçında da kırmızı kart görmesine rağmen maçın kaderini değiştiren isim olarak gündeme gelen Oscar Cordoba, şimdi aynı başarıyı Antalyaspor için sergilemeye hazırlanıyor.

Tecrübeli file bekçisi, Fenerbahçe'nin kendisini çok iyi tanıdığını hatırlatırken, "Beşiktaş'tayken Fenerbahçe ile oynadığımız maçları unutamam. Formasını giydiğim hangi takım olursa olsun kazanması için elimden geleni yaparım. Antalyaspor'da arkadaşlarımla çabuk uyum sağladım. Özellikle savunmamızda herkes üzerine düşeni yapıyor. İyi diyalog kuruyorum. Bütün bu pozitif gelişmeler bizim Fenerbahçe karşısındaki şansımızı artırıyor" dedi. Cordoba, Beşiktaş ile oynanan özel maçta futbolseverlerin kendisine gösterdiği sevgiden dolayı büyük mutluluk duyduğunu da belirterek, "Beşiktaş taraftarının benim kalbimde ayrı bir yeri var" diye konuştu.

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #143 : 14 Ekim 2006, 15:48:17 »
Volkan Ballı'nın işi zor!

F.Bahçe'ye Zico'nun yanı sıra 4 yabancının daha gelmesi yeniden ev arayışlarının başlamasına neden oldu. Zico'nun Beykoz'daki 2-3 ev arasından birini tercih yapması beklenirken Edu, Kezman, Lugano ve Deivid'e de ev arayışları başladı. Ev bakan kişi ise idari menajer Volkan Ballı.