Gönderen Konu: EYLÜL AYI HABERLERİ  (Okunma sayısı 15751 defa)

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
EYLÜL AYI HABERLERİ
« : 01 Ekim 2006, 20:04:37 »
Seçenekler arttı

--------------------------------------------------------------------------------

Yeni transferlerle birlikte Zico'nun elindeki kozlar arttı Brezilyalı hoca, oyun içinde çok değişiklik yapabilecek.

TEKNİK HEYET RAHAT
F.Bahçe'nin iki forvete, iki de savunmaya takviye yapması teknik heyeti rahatlattı. Daha önce dar kadroyla idare etmek zorunda kalan F.Bahçe'de artık, oynayabilecek futbolcu sayısı arttı.

DEFANSTA ADAM ÇOK
En fazla seçenek defans hattı için geçerli. Bu bölgede oynayabilecek 10 futbolcu yer alıyor. Ayrıca
bu oyuncuların bazıları orta alanda da görev yapacak kapasitede. Bu durum Zico'yu sevindiriyor.

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Ynt: EYLÜL AYI HABERLERİ
« Yanıtla #1 : 01 Ekim 2006, 20:06:09 »
Gitmek lazım

--------------------------------------------------------------------------------

Tuncay, yurtdışından transfer teklifi gelmesi halinde, mutlaka değerlendireceğini söyledi.

F.Bahçe'nin hırslı ismi Tuncay, idealleri arasında yurtdışında futbol oynamak olduğunu söyledi. Tuncay, spor dergisi FourFourTwo'daki röportajında "Avrupa'ya gitmek istiyorum. Oradaki havayı teneffüs etmek isterim. Yurt dışında oynayan Nihat, Hamit, Yıldıray gibi arkadaşların psikolojik olarak çok rahat olduklarını görüyoruz.
Mesela Milli Takım kampında çok farklı Fatih Tekke gördük. Çok mutluydu. Baskıdan kurtulmuştu. Bana da böyle bir fırsat çıkarsa kesin kullanacağım" dedi.

fotomac

Çevrimdışı YuRY

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1606
    • MSN Messenger - Tr_YuRY@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 01 Ekim 2006, 20:06:30 »

Luciano: "Hoşçakalın, sağolun"

Fenerbahçe'nin sözleşmesini karşılıklı olarak feshettiği Brezilyalı savunma oyuncusu Fabio Luciano veda etti. Kasıklarındaki sakatlığın uzun sürecek olması nedeniyle sözleşmesi karşılıklı feshedilen Brezilyalı futbolcu oğlu Jean Luca ile Samandıra Tesisleri'ne gelerek gelerek, teknik heyet, takım arkadaşları, tesis çalışanları ve gazetecilere veda eden Luciano, tedavisi için ülkesine gideceğini bildirdi.

Takım antrenman yaptığı sırada basın mensuplarına açıklama yapan Brezilyalı oyuncu, "Tabiki böyle ayrılmak beni üzüyor. Sakat bir şekilde takımıma yardım edemezken ayrılmak beni üzüyor. Özellikle Zico gibi bir teknik direktörle çalışamamak da beni ayrıca üzüyor. İyileşmek zorundayım. Önümde yeterli zamanım var. Ne kadar erken iyileşirsem o kadar iyiyim" dedi.

Türkiye'ye bir daha ne zaman döneceğini bilmediğini söyleyen Brezilyalı futbolcu, "Burada kaldığım 3 yıl içerisinde çok güzel zamanlar geçirdim. Taraftara ve bütün camiaya çok teşekkür etmek istiyorum. 3 yıl boyunca güzel anlarımız, üzüntülü anlarımız oldu. Sonuçta buradan çok mutlu ayrılıyorum. Güzel arkadaşlıklar edindim, çok güzel anılar yaşadım. Ama şu anda ayrılma zamanı. Buradaki herkesi çok seviyorum" diye konuştu.

Fenerbahçe forması için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını vurgulayan Luciano, "Herkesin hataları olabilir. Ben de hata yapmışımdır. Sahaya çıktığım zaman Fenerbahçe formasını en iyi şekilde temsil etmeye çalıştım. Bu da benim buradan ayrılırken içimin rahat ayrılmama neden oldu. Gazetecilere karşı da eğer her hangi bir hatam olduysa buradan özür dilemek istiyorum. Benim yapım böyle bazen sabırsız davranmama neden oluyor, bazen istemediğim davranışlarda bulunabiliyorum. İçim rahat bir şekilde beni sevmeyen kişi olmadan herkesle dost olarak ayrılmak istiyorum. Hatam olduysa özür diliyorum" şeklinde konuştu.

Herhangi bir takımla anlaşmadığını belirten Fabio Luciano sözlerini şöyle sürdürdü: "Benim için önemli olan önce sakatlığım. sağlığıma kavuştuktan sonra duruma bakacağım. Geçirdiğim 3 yıldan sonra Fenerbahçe'den ayrılıp başka bir kulübe gitmek gibi bir düşüncem şu anda yok. Beşiktaş'ın teklifine de sonuna kadar saygı duyuyorum. Çok güzel günler geçirdim, bu güzel günlerden sonra Fenerbahçe'den başka bir kulüpte oynamaya şu anda niyetim yok."

"Beşiktaş'tan bir teklif var mıydı?" sorusuna ise Luciano "Teklifin gelip gelmediği şu anda konuşulmasını doğru bulmuyorum. Önemli olan benim iyileşmem" cevabını verdi.

Kendisinin yerine transfer eden vatandaşı Edu'yu da değerlendiren Brezilyalı oyuncu, "Edu'yu 15-16 yaşından bu yana tanıyorum. Futbola beraber başladık. Gerçekten iyi bir futbolcu ve profesyonel, iyi bir karaktere sahip. Benim yerime alınabilecek en iyi futbolcuydu bence?

Gazetecilere oğlu ile birlikte el sallayan Luciano, Türkçe "Hoşçakalın, sağolun" diyerek veda etti.

01.09.2006

Kaynak : DHA

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #3 : 01 Ekim 2006, 20:08:48 »
Teşekkürlerimizle

Brezilyalı oyuncumuz Fabio Luciano’nun Türkiye Futbol Federasyonu’na gönderilen sözleşmesi, oyuncumuzla yapılan karşılıklı anlaşma ile feshedilmiştir. Luciano’nun bir an önce sakatlığının geçerek tekrar yeşil sahalara dönmesi camiamızın en büyük dileğidir. Profesyonel Futbol Takımımızda birlikte geçirdiğimiz 3 yıl boyunca gösterdiği performans için kendisine teşekkür ediyor, bundan sonraki spor hayatında başarılar dileriz.
Fenerbahçe Spor Kulübü

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #4 : 01 Ekim 2006, 20:30:21 »
Alex'den uyarı!

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Alex De Souza kulübü'nün resmi internet sitesine yeni sezon ve transferler ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Alex, yeni sezon ile ilgili şunları söyledi: "Birçok kişinin tahmin ettiği gibi bu sezon karşımıza çıkan zorluklar, burada oynadığım ilk iki sezon karşılaştığımız zorluklardan daha zor. Biz üç puan kaybettik, Beşiktaş da üç puan kaybetti, Galatasaray ise altı puan. Bütün bunlar gösteriyor ki bu sezon her maç çok zor geçecek. FIFA'nın milli takımlar için programladığı 14 günlük ara bizim için antrenman anlamına geliyor. Bu yıl çok yoğun, sezon ise uzun ve mücadeleli geçecek. Her karşılaşmada üç puan için çok ciddi mücadele etmek zorunda kalacağız ve rakiplerimizin bizi zorlamak isteyeceklerini düşünüyorum."

Takıma yeni katılan oyuncuların Fenerbahçe'ye büyük katkı sağlayacağına inandığını söyleyen Brezilyalı yıldız, "Takımımıza Lugano, Edu Dracena, Deivid ve Kezman gibi çok kaliteli oyuncular katıldı. Lugano ve Edu şu an Brezilya futbolundaki en iyi defans oyuncuları ve birbirlerini tamamlıyorlar. Biri çok güçlü diğeri ise teknik yönden çok mükemmel. Deivid ve Kezman ise kaliteli forvetler ve bütün her şeyleri onların gol atmalarına olanak veriyor. Umarım her gittikleri takımda attıklarından daha fazlası ile gol atarlar. Takımımız genelde kaliteyle başarıyı yakalıyor. Umarım yeni gelen bu futbolcular takımımıza çabuk uyum sağlar ve takımımızın kalitesinde büyük bir sıçrayışa vesile olurlar" diye konuştu.

Kaynak : DHA

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #5 : 01 Ekim 2006, 20:33:28 »
Deivid’in İmza Töreni 14.00’te

Fenerbahçemizin yeni transferlerinden Deived de Souza’nın imza töreni bugün saat 14.00’te Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı Basın Toplantı Odası’ında yapılacaktır.

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #6 : 01 Ekim 2006, 20:33:54 »
GERETS:Fenerbahçe Stadı'nda 45-50 bin kişinin söylediği milli marş beni çok etkiliyor

Marşınız çok etkili
Stadlar muhteşem. Dört büyüklerin maçında seyirci harika. Maç sonuna kadar hiç susmuyorlar. Her maçtan önce söylenen milli marşlar beni çok şaşırtmıştı. İlk geldiğimde ne olduğunu anlayamadım. Ama sonra ben de alıştım. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir şey yok. Fenerbahçe Stadı'nda 45-50 bin kişinin söylediği milli marş beni çok etkiliyor. Şu anda bunu konuşurken bile tüylerim diken diken oluyor. Almanya, Belçika ya da Hollanda'da böyle bir şey göremezsiniz.

KAYNAK: GS TARAFTAR SİTESİNDE YAYINLANMIŞTIR

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #7 : 01 Ekim 2006, 20:34:15 »
FenerbahÇemİz ÜÇ BÜyÜklerİn Toplamini AŞti

Tek büyük Fenerbahçe Sportif A.Ş.'nin piyasa değeri üç büyük takımın toplamını aşarak 567 milyon 500 YTL oldu. Galatasaray Sportif A.Ş.'nin piyasa değeri yaklaşık 201 milyon 465 bin YTL seviyesinde bulunuyor. Beşiktaş Futbol Yatırımları A.Ş.'nin piyasa değeri 124 milyon 800 bin YTL...Trabzonspor Sportif Yatırım ve Ticaret A.Ş.'nin piyasa değeri ise yaklaşık 135 milyon YTL oldu.
KAYNAK
(Piyasa değerleri ile bilgiler İMKB verilerinden alınmıştır)
hurrriyet gazetesi ekonomi bölümünde yayınlanmıştır

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #8 : 01 Ekim 2006, 20:34:57 »
can arat

Fenerbahçe ve (A)milli futbol takımının genç savunma oyuncusu can arat
,brezilyalı teknik direktörü ZİCO'nun Christoph daum'dan
farklı olarak ,kim iyi oynarsa, onu oynattığini söledi.
ayrıca can arat,teknik direktörün savunmaya LUGANO ve EDU'yu
transfer etmesinin kendisini nasıl etkilemesiyle iligili
bir soruya 'önemli olan fenerbahçenin başarısı'diye yanıt verdi.

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #9 : 01 Ekim 2006, 20:35:17 »
kezman'ın sözleşmesindeki özel madde

Oynadığı maçlarda çetnik selamı yaparak, milliyetçilik yapan Kezman'ın Fenerbahçe'nin başını ağrıtmaması için sözleşmesine özel bir ceza maddesi konulduğu açıklandı. Kezman ırkçı bir hareket yaparsa yüklü para cezası ödeyecek.

F.Bahçe Yönetimi, daha önce oynadığı maçlarda ‘Çetnik selamı’ yaparak Sırp milliyetçiliği ve ırkçılığı özendiren hareketlerde bulunan yeni transferi Mateja Kezman’ın 2. Anelka vakası olmaması ve baş ağrıtmaması için işini sağlama aldı.

Sırp yıldız Kezman’la yapılan sözleşmeye özel bir madde koyduran F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, olası problemlere karşı önceden tedbirini almış oldu. Kezman’la yapılan 4 yıllık sözleşmeye, “Irkçı hareketlerde bulunması halinde F.Bahçe Kulübü’ne 5 milyon dolar öder” maddesini koyduran Yıldırım, bu şekilde Sırp golcünün maçlarda Çetnik hareketi yaparak tepki çekmesinin önünü kesmiş oldu.

“Siyaset yaptırmam”
Kezman transferinden önce sürekli söylenen, “Kezman ırkçı, F.Bahçe’nin başını ağrıtır” söylentileri üzerine harekete geçen Başkan Aziz Yıldırım, transfer pazarlığı sırasında ilk önce özel maddeyi konuştu. Yıldırım, Kezman’a, “F.Bahçe bir spor kulübüdür. Burada ne siyaset yaparım ne de yaptırırım. Bu kulübe gelen sporcular sadece sporla ilgilenir. Herhangi bir problem istemiyoruz” dediği öğrenildi. Bunun üzerine Sırp golcüden söz alındı ve sözleşmeye özel madde konularak transfer gerçekleşti. Bu arada G.Saray’ın Sırp futbolcusu Sasa İliç’in takım arkadaşlarına, “Kezman problemli bir adam. F.Bahçe’nin başını ağrıtır” şeklinde konuştuğu öğrenildi.

Keyifler yerinde
Süper Lig’in 5. haftasında, sahasında Antalyaspor ile karşılaşacak olan F.Bahçe, hazırlıklarını sürdürüyor. Edu ve Deivid De Souza, dün ilk çalışmasını yaptı. 2003 yılında Brezilya’nın Cruzeiro takımında forma giyen Alex, Edu ve Deivid De Souza yaklaşık 4 yıl sonra F.Bahçe’de buluştu. Dünkü idmanda Lugano ve kaptan Ümit Özat arasındaki şakalaşma da dikkat çekti. Çalışmaya Sırp futbolcu Kezman katılmadı. Tesislere gelen Başkan Aziz Yıldırım da idmandan sonra Zico ile sohbet etti

türkiye

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #10 : 01 Ekim 2006, 20:35:50 »
Fbtv GÜndem Programi Vİdeosu

ulusoy tekrar tff başkanı seçildikten sonraki hakem hataları,bu hatalarda baş rol oynayan selçük dereli,kuddusi müftüoğlu gibi hakemleri kaybettiğimiz puanları hangi hakemlerle nasıl kaybettiğimizi,kupayı kazandıktan sonra demirörenin kime götürdügünü vs vs tek tek gösteriyor bu program.

Arkadaşlar bir belgesel tadında anlatılmış bize yapılanlar. İzleyin İzlettirin. izledikten sonra da yorum yapmayı unutmayın. Bu program oynanan oyunların önüne geçmek için atılmış çok önemli bir adımdır, inşallah devamı gelir.

http://rapidshare.de/files/31480362/fbtv-gundem.mpg.html

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #11 : 01 Ekim 2006, 20:36:21 »
Böyle Bir Madde Yok

Bugün Türkiye Gazetesinde Emre Bol imzasıyla yayınlanan Sırp oyuncu Kezman’ın sözleşmesine ilave bir madde konularak "Irkçı hareketlerde bulunursa 5 milyon dolar öder" ibaresi bulunduğu yolundaki haber gerçekleri yansıtmamaktadır.
Kezman’ın kulübümüzle yapılan sözleşmesinde bu yönde bir madde bulunmamaktadır.
Spor kamuoyuna duyurulur.
Fenerbahçe Spor Kulübü