Gönderen Konu: EYLÜL AYI HABERLERİ  (Okunma sayısı 17122 defa)

Çevrimdışı amett

• 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Ynt: EYLÜL AYI HABERLERİ
« Yanıtla #84 : 14 Ekim 2006, 15:23:59 »
İşte Kaleci Volkan'nın Antremanda Attığı Rovaşeta

--------------------------------------------------------------------------------

http://www.youtube.com/watch?v=zDCOM...elated&search=

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #85 : 14 Ekim 2006, 15:24:05 »
3parmaklı selam

--------------------------------------------------------------------------------

3parmaklı selam

Three-finger salute (Serbian)

The three-finger salute (Serbian Cyrillic: три пpcтa; Latin: Tri Prsta) is a Serbian salute with the thumb, index, and middle fingers open.

The origin of the salute is commonly explained based on the Orthodox way of crossing, with the three fingers instead of entire hand (which is associated with the Christian Trinity of the Father, Son and Holy Spirit) [1] [2].

Kisacasi, dini bir selam. Nasil brezilyalilar bir haç yapiyorlarsa bir sevinç sonrasi. Sirplarda üç parmak gösteriyor

Çevrimdışı amett

• 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #86 : 14 Ekim 2006, 15:24:30 »
 24 ayar kanaryA

En rahat Alex-Tümer
9 futbolcusunu gönderirken, 6 yeni oyuncuyu kadroya katan Fenerbahçe’de gelenler daha az olmasına karşın, alternatifler çoğaldı. Tümer, Uğur Boral’dan sonra Lugano, Edu, Kezman ve Deivid’in gelişiyle birlikte, kadro zenginliğine kavuşan Kanarya’da alternatifi olmayan oyuncu kalmadı. Sadece iki oyuncunun bulunduğu tek mevki forvet arkası olurken, diğerlerinde en az 3 futbolcunun olması, forma rekabetinin ne düzeyde yaşanacağının en güzel göstergesi oldu. Forvet arkasında Alex’in yanısıra, sadece Tümer bulunuyor.

Her yerin adamları
Ümit, Deniz gibi bazı futbolcular, savunmanın her yeri ve ön liberoda görev yapabilme özellikleriyle öne çıkarken, 3 kaleci dışında, tek mevkiide oynayan 3 isim Kezman, Deivid ve Semih oldu. Teknik direktör Zico’nun sahaya sürmeyi planladığı Rüştü-Kerim, Lugano, Edu, Ümit-Appiah, Aurelio, Alex, Tümer-Kezman ve Deivid’in dışında kalan oyuncularla Volkan (Serdar)-Serkan, Önder, Can, Deniz-Yozgatlı, Selçuk, Olcan, Uğur (Kemal)-Semih, Tuncay’dan kurulu iki yedekli bir takım oluşturmak mümkün.

MEVKİ: Futbolcu:
KALE: Rüştü, Volkan, Serdar
SAVUNMANIN SAĞI: Kerim, Serkan, Önder, Deniz
SAVUNMANIN SOLU: Ümit, Uğur Boral, Deniz
STOPER: Edu, Lugano, Önder, Can, Ümit, Deniz
ORTANIN SAĞI: Appiah, Mehmet Yozgatlı, Kerim
ORTANIN SOLU: Appiah, Tümer, Olcan, Kemal, Tuncay
ÖN LİBERO: Aurelio, Selçuk, Appiah, Deniz, Ümit
FORVET ARKASI: Alex, Tümer
FORVET: Kezman, Deivid, Semih, Tuncay

Çevrimdışı gfb_sero

• 4.SINIF UYE
  • **
  • Puan -150
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #87 : 14 Ekim 2006, 15:25:02 »
Ya amett kardeşim video yolluyosun ama hiç bişey çıkmıyo fb ile ilgili anlamdım  :D :D

Çevrimdışı amett

• 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #88 : 14 Ekim 2006, 15:25:08 »
Bu savaş bizim savaşımız YÖNETİMİN YANINDAIZ

sizden yapmanızı istediğimiz şeyler var su seyrantepe olayı ile ilgili nolur bişeyler yapın

bu gs ye peşkeş çekilen araziler için de bi yere gitmeleri gerekiyor hem de en acilinden..bedava aldıkları samiyeni kendi malıymış seyrantepe karşılığında devlete veriyor,ve riva arazisi için gs ye kullanım hakkı %40 a çıkarılıyor lütfen sessiz kalmayalım bişeyler yapma zamanı geldi gerekiyorsa her foruma 10 larca topik açılsın.biz stadımızı emeklermizle uğraşarak 5-6 senede bitirdik.yok öyle yağma benim vergilerimle o pislik kulube bedavadan kazanç sağlıyor devlet yazıklar olsun haram olsun

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #89 : 14 Ekim 2006, 15:25:18 »
2006-2007 turkcel super ligi yeni başlıyor. (Kötü Başlangıç Korkusu)

2006-2007 turkcel super ligi yeni başlıyor. (Kötü Başlangıç Korkusu)

Yaptığımız son transferlerden sonra takımın kurgusu büyük bir ölçüde değişmiş bulunmaktadır. Sezon bana göre Antalya ile oynayacağımız maç ile yeniden başlıyor. Bu bir başlangıçtır. Fenerbahçemizin yıllar yılı takıntısı olduğu başlangıç niteleğindeki maçlarında yaşadığı skıntılar yüzünden çok endişeleniyorum. Bu maçın çok iyi bir skorla biterek günlerin bir an önce geçmesini istiyorum ama korkularım ve bu yılmaz vural kafamda soru işaretleri yakmıyor değil.

Düşünmek bile istemediğim gibi eğer çok kötü bir başlangıç yaparsak yeni kadromuzla buna hazırlıklımıyız yada bizi ne gibi tehlikeler bekliyor.

Utandırma bizi Fenerbahçem gümbür gümbür es 100.yılımızda bu sahnede herkeze gösterelim bizim nasıl bir takım olduğumuzu.

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #90 : 14 Ekim 2006, 15:26:11 »
 Ulusoy tarihinden seçmeler

* 18 ŞUBAT 1998 Ulusoy'un Federasyon genel kurulunda kendi adına kalan dokuz kişinin 10 milyon 914 milyon 289 bin 640 lirayı devlete ödettiği belirlenir.

* 18 MART 2002 Futbol Federasyonu, G.Saray ile Trabzon'un oynayacağı maçı, Sarı-Kırmızılı takımın Şampiyonlar Ligi'ndeki karşılaşması nedeniyle erteler.

* 4 NİSAN 2002 Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Haluk Ulusoy'a görsel ve yazılı yayın yoluyla hakeret ettiği gerekçesiyle Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a 4 ay ceza verir.

* 16 NİSAN 2002 Ulusoy, bir canlı yayında Mehmet Cansun ile Serdar Bilgili'nin başkan olmasını istediğini açıkladı. Ulusoy'un, Cansun'un sahibi olduğu Kamera Reklam'a Türkiye Kupası finalini ihalesiz 30 milyar karşılığı verdiği iddialar arasındadır.

* 17 EKİM 2002 18 Mart'taki ertelemenin üzerinden 7 ay geçmişken, bu kez F.Bahçe ve Beşiktaş aynı gerekçeyle erteleme ister. Ancak Ulusoy Federasyonu'nun yanıtı "hayır" olur.

* 29 ŞUBAT 2006 F.Bahçe'nin G.Birliği'nden aldığı Deniz Barış'ın lisansı, Tahkim'e başvurmaya vakit kalmayacak şekilde askıya alınır, G.Saray'a Federasyon bütçesinden 1.5 milyon dolarlık avans şeklinde para yardımı yapıldığı iddiaları ortaya atılır.(alıntıdır.)

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #91 : 14 Ekim 2006, 15:26:40 »
 İnşaLLah doğrudur

Trabzonspor un eski futbolcusu Lemi bakın Deivid Souza için neler söylüyor.

"Geçen yıl Trabzonspor'a almak için izlediğim Brezilyalı oyuncu gol atar, asist yapar, bir takım oyuncusu olarak sorunsuzdur. Güvenli ortamı bulursa hiçbir savunma onu durduramaz. Bu sezon 13-16 arası gol atar. Tek eksisi pres yapmayı sevmemesi. F.Bahçe'nin Sporting Lizbon takımından aldığı Deivid Souza'yı geçen yıl 10 maç canlı izledim. Portekiz'den gelen, "Kötü futbolcu" eleştirilerini de hayretle okudum. İzlediğim Deivid'in takımına yararlı olma açısından Anelka'dan çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Özellik olarak Anelka ile hemen hemen aynı. Ancak kafa vuruşları ondan daha iyi. Profesyonellik anlayışıyla fark atar. Hızlı, diripling yapma özelliğiyle F.Bahçe'ye Anelka'dan çok daha faydalı olur. Bencil değildir. Takım için oynar. Güvenli bir ortam bulursa bu sezon 13-16 arasında gol atar. Bu güvenli ortamı eski arkadaşları Alex ve Edu arasında bulacağını, Zico ve diğer yabancıların desteğiyle başarılı olacağını düşünüyorum. Formda bir Deivid'i hiçbir savunma oyuncusu durduramaz. Deivid'i, gelmek istemediği için Trabzon'a alamamıştık. Kondisyonu çok iyi. Profesyonelce yaşaması avantajı. Son vuruşları süper olmasa da iyi sayılır. Olumsuz yanları ise pres yapmayı sevmemesi, oyunda devamlılığı olmaması. F.Bahçe iyi bir golcü aldı. "

İnşallah medyanın yalanı değildir, inşallah doğrudur da bu sene keyif veren bir forvet hattımız olur. Bolca alkışlarız.

Çevrimdışı gfb_sero

• 4.SINIF UYE
  • **
  • Puan -150
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #92 : 14 Ekim 2006, 15:27:16 »
Fener’in kapısından dönen yıldız !Dünya futbolunun dev isimlerinden Roberto Carlos, Fenerbahçe’nin teklifini anlattı

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Fenerbahçe'yi son anda geri çeviren Roberto Carlos, "Real Madrid verdiği sözleri tutmadı. Gitmediğime pişmanım" ifadesini kullandı.

Real Madrid'in Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, düzenlediği basın toplantısında, sezon başında Fenerbahçe ve Chelsea'ye gitmemesi için yönetimin kendisine verdiği yeni sözleşme sözünün henüz yerine getirilmediğini açıkladı.

Başkan Ramon Calderon ile Sportif Direktör Pedja Mijatoviç'in kendisine bir yıl daha Real Madrid takımında kalması için anlaşma teklif ettiğini hatırlatan ünlü futbolcu, "Benden istenilenleri yerine getirdim. Ne Fenerbahçe'ye, ne de Chelsea'ye gittim. Şimdi ise Real Madrid yönetiminin bana verdiği sözün arkasında olmasını istiyorum" dedi.

Roberto Carlos, "Mademki bu olmayacaktı öyleyse gitmeme neden engel oldular. Şimdi çok pişmanım" diyerek de İspanyol takımını, gazeteciler önünde suçladı.

Devre Arası Gelebilir
Bu arada İspanya'da yayınlanan Sport ve El Mundo Deportivo gazeteleri de Roberto Carlos'un Fenerbahçe'nin teklifini kabul etmediğinden dolayı pişmanlık duyduğunu yazdılar.
Real Madrid'in, Brezilyalı oyuncuya Fenerbahçe'nin önerdiği şartlardan daha iyisini sunarak bu futbolcuyu takımda tuttuğunu vurgulayan gazeteler, Roberto Carlos'un kulüpte zor günler yaşadığını, bu durumun devam etmesi halinde ise devre arasında sarı-lacivertli takıma transferinin tekrar gündeme gelebileceğine dikkat çektiler.

Çevrimdışı amett

• 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #93 : 14 Ekim 2006, 15:27:33 »
Anelka'ya övgü

Liverpool'ın eski teknik direktörü Houillier, Anelka'ya övgü yağdırarak "O bugüne kadar gördüğüm en iyi futbolculardan biri. Bolton'da çok başarılı olacaktır" dedi.

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #94 : 14 Ekim 2006, 15:27:46 »
90 dakika'ya etkili bir şamar atmak isteyenler...!

ntv 90dakika'nın sponsoru SONY

90 dakika programında hasmet babaoğlu'nun sırf beşiktaş fanatizmi yüzünden ırkçı söylemlerle ,özelde fenerbahçe taraftarını genelde ise türk sporseverlerini rencide ettiği ,bu nedenle fenerbahçe taraftarının sony ürünlerini bu sponsorluk devam ettiği sürece almayacağı,aldırmayacağı küfürsüz bir dille sony'e iletilirse -bence- etkili olur...

sony euroasia'da konunun muhatapları ise şöyle:

[email protected]
[email protected]
[email protected]

klavyeler çalışsın

Çevrimdışı amett

• 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #95 : 14 Ekim 2006, 15:27:54 »
 Aramızı bozamazlar

"Her fırsatta beni Fenerbahçe Kulübü ile karşı karşıya getirmek isteyen kesimler var. Halbuki biz bugüne kadar onların ne isteği olmuş ise, kurallar çerçevesinde aynen yaptık. Benim içim ve vicdanım çok temiz."

FUTBOL Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, A Milli Takımımız’ın Malta ile oynayacağı 2008 Avrupa Şampiyonası eleme maçı öncesi çarpıcı açıklamalar yaptı. Malta’yı yeneceğimize yürekten inandığını belirten Ulusoy, Süper Lig hakemlerinin ilk 4 haftadaki performansını hiç beğenmediğini söyledi. Haluk Ulusoy, Fenerbahçe için "Ben bunları 100. yıllarında şampiyon yaptırmam" şeklinde bir söz söylemediğini de ifade ederek, hakkını mahkemede arayacağını açıkladı. Ulusoy, Lig TV’ye verdiği röportajda şunları söyledi:

"Ben içki kullanmıyorum. Çok içki içip ’zom’ bir vaziyette olmam lazım bunları söylemem için. Allah’ın benim aklımı başımdan almış olması lazım bunları söylemem için. Fenerbahçe gibi güzide bir kulübün şampiyonluğunu engelleyecek, hakkını yiyecek kadar karaktersiz biri olabilir mi? Bunu kim yapabilir? Bir tek kişi çıksın desin ki; ’Haluk Ulusoy böyle bir şeyi ima etti.’ Fenerbahçe gibi bir kulübün şampiyonluğunu engellemek kimin haddine düşmüş. Ben dahil kim böyle bir oyuna dahil olur?

Çok hata yapıldı

Fenerbahçe’nin maçlarında hatalar olmuş olabilir. Son dört haftada birçok maçta hata oldu. Bir de insanın aklına çok değişik şeyler geliyor. Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi’nden elendi, gündemi değiştirmek için böyle iddialar ortaya atılabilir, diye düşünüyorum. Beni Fenerbahçe ile bu kadar düşman hale getirmeye kimsenin hakkı yok. Daha da kötüsü, benim hanımımı ve oğlumu ortaya koyuyorlar. Benim hanımım Ali Aydın’ın hanımı ile çok samimiymiş. Benim hanımım bir kere Kuşadası’nda hakem seminerinde Ali Aydın’ın hanımı ile merhabalaşmıştır, o kadar. Benim oğlumun adını ortaya atıyorlar. Oğlum benimle futbol bile konuşmaz.

Benim içim temiz

Her fırsatta beni Fenerbahçe Kulübü ile karşı karşıya getirmek isteyen kesimler var. Buna ne gerek var? Neden beni Fenerbahçe’nin haklarını yiyecekmiş gibi gösteriyorlar ki? Biz bugüne kadar Fenerbahçe Kulübü’nün ne isteği olmuş ise, talimatlar doğrultusunda ne gerekiyorsa yaptık. Benim içim ve vicdanım çok temiz. Allah’a şükür, yatağa yattığımda rahat uyuyorum. Eğer benim içimde en küçük bir kötü düşünce varsa Allah beni taş etsin."

Hakemleri beğenmedim

Haluk Ulusoy, hakemlerin ilk dört haftadaki performansı ile ilgili görüşlerinin sorulması üzerine, "Maalesef hiç beğenmedim. On üzerinden 6 - 6,5’tan fazla vermem. Bunun üstünde durmamız lazım. Lige neden kötü başladıklarının sebeplerini arayacağız. Bizim bu kadar özveri ile üstünde durduğumuz bir hakem camiasının lige böyle kötü başlamaması lazımdı. Eğer ki bu performans sürerse, tecrübeli hakemlerimiz bile hata yapıyorlarsa biz de gereken neyse onu yaparız" dedi.