Gönderen Konu: EYLÜL AYI HABERLERİ  (Okunma sayısı 17159 defa)

Çevrimdışı amett

• 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Ynt: EYLÜL AYI HABERLERİ
« Yanıtla #156 : 14 Ekim 2006, 15:52:08 »
Alex'in tercihi!

--------------------------------------------------------------------------------

Alex'in tercihi!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Tümer ve Tuncay arasında tercih yapmakta zorlanıyor. Brezilyalı hocanın, Alex'e iki isim hakkında düşüncesini sorduğu, Sambacı'nın Tuncay'ı işaret ettiği öğrenildi

Fenerbahçe'nin sahada yer alacak yeni on biri tartışmaya açılırken, Türk oyuncuların iki adet forma için savaş verecek olması gözleri Alex'e çevirdi. Brezilyalı oyun kurucu, Fenerbahçe'nin en önemli oyuncusu olduğu için Zico'nun, Tuncay ile Tümer arasındaki tercihi de bundan etkilenecek.
Samandıra'da toplantı üzerine toplantı yapan Brezilyalı teknik heyet, iki yetenekli isim konusunda nasıl bir tavır alacağını henüz netleştiremedi.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, bu iki oyuncunun milli performansını da dikkate alacak.
Tüm hazırlıklarını bu yönde yapan Zico, Alex'in görev alanını boşaltmak ve hücumda daha baskılı savunma yapmak için Tuncay'ı oynatmayı planlıyor. Alex'in benzeri nitelikleri olan Tümer'in zorlu maçlardaki verimi de, Zico'yu bu yönde karar almaya itiyor.
Zico ayrıca Alex'e bu konudaki düşüncesini de sordu. Sambacı, Tuncay'ın rakip savunmaya baskı yaparak takımın orta sahasını rahatlatan özelliğinden bahsetti. Bu nedenle de merakla beklenen tercihin Tuncay'dan yana kullanılması olasılığı güçlendi.

Randers'a takip

Fenerbahçe dünü izin yaparak geçirirken çalışmalara bugün başlayacak. Bugün tek, yarın da çift idman yapacak olan sarı-lacivertlilerin çarşamba günü bir hazırlık maçı daha oynayacağı ifade edildi. Teknik Direktör Zico ayrıca UEFA Kupası'ndaki rakibi Randers'in lig sonuncusu Vejle ile yapacağı maçı izlemek üzere yardımcısı Önder Özen'i görevlendirdi.

Luciano'ya özel maddeler

Kasığındaki sakatlık nedeniyle Fenerbahçe'den ayrılan ve yaklaşık 3.5 ay sahalardan uzak kalacak olan Fabio Luciano'nun fesih sözleşmesinde, kulübün opsiyonu bulunuyor. Sarı - lacivertliler isterse Brezilyalı geri dönebilecek. Ayrıca anlaşmada, başka bir Türk takımında forma giymemesi için de madde bulunuyor.

Yeniler henüz hazır değil

Beylerbeyi ile bir hazırlık maçı yapan ve üçüncü ligdeki rakibini 5-2 yenen Fenerbahçe'de yeni transferlerin henüz hazır olmadığı görüldü. İşte dört yabancının performansı:
Lugano: Edu ile birlikte Beylerbeyi'nin attığı iki golde de dikkatsizlik ve belirsizlik yaşadı. Müdahale edemedi.
Edu Dracena: Garanti oynayan, topu ayağında eveleyip gevelemeyen bir tarzı vardı. Ama belki daha çok yeni olduğu için, ağır görüntüsü ile dikkat çekti.
Deivid: Savunmanın arkasına sarkmakta usta. Ani ataklarda çok tehlikeli olacak. Kezman ile konuşamamalarına karşın çok iyi anlaşıp, alan değiştirmede başarılıydı. Acemice goller kaçırdı, usta vuruşlar da yaptı.
Kezman: Hızlı, hırslı ve kurnaz görüntüsü ile Beylerbeyi oyuncularının tüm mesailerini ona ayırmalarına neden oldu. Aniden yer değiştirmesi markajcılarını zorda bırakıyor. Zor pozisyonlarda vuruş yapabildi. Görünen o ki yanındaki Deivid ile iyi anlaşacak.

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #157 : 14 Ekim 2006, 15:52:18 »
Fanatik Renktaşımız!

--------------------------------------------------------------------------------

İneği tuttuğu takımın rengine boyadı...
Afyonkarahisar'ın Başmakçı ilçesindeki bir Fenerbahçeli taraftar, ineğini takımının renkleri olan sarı-laciverte boyadı.
Kendisinin de saçlarının sarı, gözlerinin lacivert olduğunu belirten 34 yaşındaki Fenerbahçeli taraftar Cihat Yerlikaya, tüm dünyayı takımının renkleri olan sarı- lacivert olarak görmek istediğini söyledi.
Geçimini hayvancılıkla sağlayan Yerlikaya, çocuklarının da aynı fanatikliği gösterdiğini kaydetti.
İlçede kendisinden başka fanatik bir Fenerbahçeli olmadığını savunan Yerlikaya AA Muhabirine şunları söyledi:
''Oğlum, kızım, eşim ve ben başka takım tanımıyoruz. Çünkü Türkiye'de bir tek takım var o da Fenerbahçedir. Baktığım her yeri sarı-lacivert görmek istediğim için hayvanlarımı da sarı- laciverte boyadım. Fenerbahçe'nin bu sene büyük başarılara imza atacağına inanıyorum. Üç kupayı da almayı düşünüyoruz.'' Cihat Yerlikaya, ilçedeki en fanatik Fenerbahçelinin kendisi olduğunu savunurken, 9 yaşındaki oğlu H. İbrahim Yerlikaya ise boya olması halinde tüm hayvanlarını sarı-lavciverte boyayacaklarını söyledi.

Çevrimdışı amett

• 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #158 : 14 Ekim 2006, 15:52:29 »
Hoojdonk’a danışmış

Fener aşkı büyük

İki sezon giydiği Sarı-Lacivertli formayla iki şampiyonluk yaşayan Pierre van Hooijdonk’un Fenerbahçe aşkı bir başka. Hollandalı yıldızın, transfer olmadan önce kendisine danışan Mateja Kezman’ın Türkiye’ye gelmesinde büyük pay sahibi olduğu belirlendi. Hooijdonk’un, en verimli dönemini Hollanda ekibi PSV’de geçiren golcü oyuncuya “Eğer Fenerbahçe’ye gidersen çok mutlu olursun. Türkiye’de golcü futbolcuya büyük önem veriliyor. Özellikle Fenerbahçe taraftarı, takımına katkı yapan futbolcuları bağrına basıyor'' yanıtını verdiği öğrenildi.

‘Artık gidebilirim’

Hollanda’nın en ünlü starlarından Hooijdonk’un bu sözlerinden çok etkilenen Kezman’ın, “Senin verdiğin bilgiler ışığında artık İstanbul’a gönül rahatlığıyla gidebilirim. Fenerbahçe’yi futbolculuğu döneminde benim idolüm olan Zico’nun çalıştırması da bir başka güzel nokta'' diyerek, gelmeye karar verdiği kaydedildi. Bu arada Sırp oyuncunun Fenerbahçe’nin eski futbolcusu olan vatandaşları Mirkoviç ve Lazetiç’e de danışıp, olumlu referans aldığı belirtildi.

Eşi Elennijya’yla İstanbul gecelerinde

Kanarya’nın golcüsü Mateja Kezman, bir yandan takıma uyum sağlamaya, bir yandan da İstanbul’daki yaşamı öğrenmeye çalışıyor. Önceki gün, 3. lig ekiplerinden Beylerbeyi ile oynanan özel maç sonrası, eşi Elennijya’yla birlikte Angelique’e giden Sırp futbolcu, güzel bir akşam yemeği yedi. 3.5 saat kaldığı Angelique’ten çıkışta, bir çiçekçi, bayan Kezman’ı bir demet kırmızı gül verdi. Kezman çifti bu davranıştan çok mutlu oldu

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #159 : 14 Ekim 2006, 15:52:37 »
 Appiah da gidici gibi

İngilizler'e göre, F.Bahçe, gitmek isteyen Ganalı'yı Ocak'ta Portsmouth'a satacak.

DAİLY STAR YAZDI
İngiltere'nin Daily Star Gazetesi, Appiah'ın Ocak ayında Portsmouth'a transfer olacağını ileri sürdü. Sarı-lacivertli kulüp yönetiminin, Portsmouth'un teklifini reddetmesinin 25 yaşındaki oyuncuyu mutsuz ettiğini kaydeden gazete, ara transferde bu futbolcunun Premier Ligi'ne geleceğini iddia etti.
8 MİLYON STERLİN
İngiliz kulübünün, bonservis bedeli olarak Fenerbahçe'ye 8 milyon pound önereceğini kaydeden Daily Star, sarı-lacivertli kulüp yönetiminin gitmek isteyen Appiah'ın transferine izin vereceğini savundu. İngiliz gazetesi bu iddiayı ortaya atarken, Fenerbahçe yönetiminin Appiah'ı satmaya kesinlikle yanaşmayacağı kulüpten sızan bilgiler arasında.

Çevrimdışı amett

• 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #160 : 14 Ekim 2006, 15:52:54 »
Antrenmandan Notlar

Fenerbahçemiz dün yaptığı iznin ardından bugün yaptığı tek idman ile Antalyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Bir saat 30 dakika süren idman üst sahada yapılan ısınma hareketleri ile başladı. Takımımız daha sonra Santanna yönetiminde çabukluğa yönelik istasyon çalışmasıyla alt sahada fazla sayıda kukalardan yapılmış minyatür kaleler arasında son derece hırslı ve keyifli üç ayrı maç yaptı. Karşılaşmanın üçünü de yeşil takım kazandı.
Bu maçların ardından takımımız kontrollü pasa yönelik bir çalışma ile idmana devam etti. Bu sırada Appiah’ın kaleleri küçülttüğü de dikkatlerden kaçmadı.
Takımımız son olarak iki gruba ayrılarak çift kale maç ile çalışma tamamlandı. Yapılan bu karşılaşma 7-7 berabere biterken takımımızın yeni transferlerinden Deivid’in golleri dikkatleri çekti.
Antrenman sonrası bazı oyuncularımız üst sahada antrenörümüz Edu ve Önder Özen yönetiminde özel bir idman yaptı. Bu çalışma yarım saat sürdü.
Takımımız yarın sat 10.00’da yapacağı idman ile çalışmalarını sürdürecek.

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #161 : 14 Ekim 2006, 15:53:16 »
Yıkamazlar

Yıkamazlar
F.Bahçe'de yeni bir polemik başladı: "Alex, Kezman'a pas atmaz, Deivid'i besler. Kezman, Anelka gibi olur." Yöneticiler ise yeni komplo teorilerisine gülüyor.

Deivid atınca
Kanarya'nın yeni kadrosu, Beylerbeyi ile yapılan hazırlık maçında sahne aldı. Milli oyunculardan yoksun takımda Türk vatandaşı Aurelio dışındaki yapancıların hepsi forma giydi. F.Bahçe maçı 5- kazandı, Deivid iki gol attı. Kezman boş geçince polemikler başladı. Maçta Alex'in tüm pasları vatandaşı ve arkadaşı Deivid'e attığı, Kezman'ı dışladığı iddia edildi. Komplo teoricilerine göre Alex aynı geçen yıl Anelka'ya yaptığını, Kezman'a yapacak. Tüm paslarını Deivid de Souza'ya atacak. Kezman'ı bilinçli şekilde gözden düşürecek.

Komik iddia
Teknik direktör Zico ve yöneticiler bu iddialar karşısında, "Bu kadarı da olmaz" yorumu yaptı. Alex ise, "Biz 100. yılda büyük başarılar için kenetlendik. Böyle iddialara cevap bile vermem" demekle yetindi. Zico, "Kezman'ı sakatlandığı için çıkardım. 90 dakika oynasaydı en az 2 gol de Kezman atardı. Alex hem iyi futbolcu hem iyi profesyonel. Pozisyonda kim daha uygunsa topu ona atar. Bu iddialar çok komik. Ben ilk günden beri iyi bir takım yaratmaya çalıştığımı söylüyorum. Biz takım olma yolundayız" diye konuştu.

Mümkün değil
F.Bahçeli yöneticiler ise iddialara, "ittifak" gözüyle bakıyor. Yöneticiler, "F.Bahçe'nin çok güçlenmesini kıskanan, önümüzü kesmek için plan yapan ittifakçılar var. Avrupa'da ve Türkiye'de kupaları alacak bir kadro oluşturduk. Transferler de hocamızın isteğiyle yapıldı. Böyle bir şeye Zico da izin vermez. Sorun çıkacağını düşünsek Kezman'ı almazdık. Bu iddialara göre sanki F.Bahçe'de bir Brezilya çetesi varmış izlenimi veriliyor. Alex, 100. yılda en güvendiğimiz oyuncu. Biz onun futbolculuğu gibi profesyonelliğine de kefiliz" dediler.

BiR GÖRÜŞ

Selçuk Yula: Anelka'yı Alex milli yaptı
Böyle bir iddia çok komik bence. Kezman sakatlanıp çıkmasa, Alex, ona da 3-4 gol attırırdı. Üstelik oyunda kaldığı süre içinde Alex'in paslarıyla Kezman 3 net pozisyona girdi. Anelka'yı Fransa Milli Takımı'na yeniden yollayan Alex'in paslarıdır. Başka takımlarda böyle tartışmalar niye olmuyor? Yorumu size bırakıyorum.

Çevrimdışı amett

• 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #162 : 14 Ekim 2006, 15:53:21 »
ulusoy röportaj 2

"F.Bahçe saygı göstermek zorunda"

Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, www.ligtv.com.tr Haber Müdürü Erdem Erol'a birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı. Fenerbahçe'nin Federasyona saygığ göstermek zorunda olduğunu söyleyen Ulusoy, sarı lacivertli yönetime çağrılarda bulundu. Ulusoy, son dönemde Fenerbahçe ile büyük gerginlik yaşayan TFF Yöneticisi Tahir Kıran'a ise sahip çıkarak "Ölene kadar onunlayım" dedi.
TAHİR KIRAN'LA ÖLENE KADAR BİRLİKTEYİM
"Tahir Kıran'la görüştüm. Tahir Kıran bana 'Benim söylemediğim şeyleri söylemişim gibi yazdılar. Yorumlar yapıldı, bunların bir çoğunu söylemedim bile. Ama söylediğim şeylerin arkasındayım.' dedi. Ben, Tahir Kıran kardeşimle aynı yönetimde olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Adam gibi adam, onunla ölünceye kadar da beraber olacağım. Tahir Kıran kendi istifa etmediği müddetçe onunla beraberim. İstifası söz konusu değil."
KULÜPLER BİRLİĞİ'Nİ TOPLAYACAĞIM
"Türkiye'ye döndüğümde Kulüpler Birliği'yle bir toplantı yapmayı düşünüyorum. Bunu Sayın Özhan Canaydın'a ileteğim. Kulüp başkanlarıyla bir araya gelmek istiyorum. Tabii ki onlarla bu son yaşanan olayları tartışmak tabii ki önemli."
FENERBAHÇE DE ARAMIZA KATILSIN
"Fenerbahçe'nin katılmamasına tabii ki üzülüyorum, yapacağımız bu toplantıya da katılmazlarsa üzülülürüm. Ben de insanım, üzüleceğim tabii ki. Ama talimatlarımızda böyle bir önlem yok. Yapılabilecek bir şey yok. Başkanlarımızla bir araya gelmek isteriz, katılmak isteyen katılır. katılmak istemeyenin kendi sorunudur. Ama biz isteriz ki Fenerbahçe Kulübünün Başkanı da katılsın. En nihayetinde Fenerbahçe kulübü Türk futbolunda büyük geçmişi olan bir kulüptür, ayrı gayrımız yok. Onların da tüm kulüplerin ve Federasyonun içinde olması gerekir. Ama katılmayacaklarsa bunun bir yaptırımı yok. Biz içiçeyiz. Fenerbahçe Kulübü Başkanı ve yönetimi de Kulüpler Birliği'nin içinde olması gerektiğinin bilincinde olmalı. Türk futbolunda kaosa ve gerginliğe sebebiyet vermemek lazım. Türk futbolunu hep beraber biryerlere taşımalıyız. Onun için onların da aramızda olması gerektiğin düşünüyorum."
AZİZ YILDIRIM'LA SORUNUM YOK
"Aziz Bey'in geçenlerde bir konuşması olmuş. 'Benim Haluk Ulusoy'la şahsi sorunum yok' demiş. Ben de yıllardır aynı şeyi söylüyorum. Benim de kendisiyile en ufak bir şahsi problemim yok. Bunu samimi bir şekilde söylüyorum. Tabii ki Fenerbahçe ile Federasyon arasında ya da tabii ki diğer kulüplerle federasyon arasında problemler olabilir. Ama bu prablemler kaosla çözülmez, birlik ve beraberlikle çözülür. Ama bir gerçek daha var ki Fenerbahçe kulübü ve Başkanıyla bizi karşı karşıya getirmek isteyenler var. Bunun Türk Futbolu'na ne faydası var?"
BU HANGİ VİCDANA SIĞAR
"Bizi Fenerbahçe ile kaos ortamına sokmak isteyenler kendilerince başarılı oluyorlar. Ama bence başarılı değiller. Ben kendimi ve yönetimimi biliyorum. Bizim kimseye karşı art niyetli olmamız mümkün değil. Bu hangi vicdana sığar? Bizim işimiz yok da böyle senaryolarla mı uğraşacağız."
FENERBAHÇE SAYGI GÖSTERMEK ZORUNDA
"Aziz Yıldırım'la sanırım en son 2 yıl önce yüzyüze görüştük. En son Federasyon Genel Kurulu'nda kendisini gördüm, o da beni gördü; ama merhabalaşmadık. Zaten merhabalaşacak bir ortam da olmadı. İnsanların birbirini sevme mecburiyeti yok. Ama insanların birbirine saygı duyma mecburiyeti yok. Kişiler eğer kurumların başındaysa, kurumlara saygı gösterilmeli. Ben Fenerbahçe Kulübü'ne hep saygı duydum. Saygının dışında en ufak bir şey yapmadım Fenerbahçe kulübü'ne karşı. Fenerbahçe kulübü de aynı saygıyı göstermeli diyorum ben. Fenerbahçe Kulübü bugüne kadar bu saygıyı duydu mu ? Duymadı.. Duydu dersek yalan olur. Seçimden sonra bütün kulüpler bizi tebrik ederken, Fenerbahçe Kulübü'nden bir tebrik dahi gelmedi. Fenerbahçe Kulübü'nden bırakın tebriği, en ufak bir atılım dahi olmadı. Bizler kurumlar için mücadele veriyoruz. Şahsi egolarımız için burada mücadele vermiyoruz. Onun için her kurum birbirine saygı duymak zorunda. Saygı duyduğunuz müddetçe de saygı görürsünüz. Ben Fenerbahçe Kulübü'nden Haluk Ulusoy'a değil, Futbol Federasyonu'na saygı bekliyorum. Ben, Federasyonu temsil ediyorum. Benim federasyonuma her kişi ve kurum saygı duymak mecburiyetindedir. Bu, tüm kulüplerin, hakemlerin, camiada kim varsa herkesin görevidir. Kimse diyemez ki 'Haluk Ulusoy şu kuruma saygı göstermemiştir'. Ben gereken saygıyı gösteriyorum."
KAVGAYLA BİR YERE VARILMAZ
"Ben Fenerbahçe Kulübünü diğer kulüplerle ayırt etmiyorum ki. Neden zeytin dalı uzatmaya ihtiyacım olsun? Dargınlıkla, kavgayla bir yere varmak mümkün değil. Fenerbahçe Kulübü'nün başında olan kişiler bu işin önderliğini yapmalı. Bunun adı zeytin dalı uzatmak değil ki. Ben, olması gerekeni söylüyorum."
BEN YOLUMDA GİDİYORUM
"Benim istediğim diyalogların olumlu yöne gitmesi. Ama gider mi gitmez, benim bunu bilmem mümkün değil. Ben seçilmiş insanım, görev sürem devam ettiği sürece yoluma devam ederim. Kırgınlıklar olmasın, ortam gerilmesin istiyorum. Herkes bu yola gitmeli. Gitmiyorlarsa da kendi bilecekleri bir şey. Ben yoluma devam ederim. Deneyimimle, futbol birikimimle Türkiye Futbol Federasyonu'nu bildiğim şekilde yönetirim. Yönetebildiğim yere kadar yönetirim. Yönetemediğim yerde de gider derim ki 'Bana şerefle ve onurla veridğiniz bu kutsal görevi size iade ediyorum'. Ama ben bunu sadece Genel Kurul'a karşı konuyurum. Ahmet'in, Mehmet'in, yorumcunun, yazarın, bilmem kimin isteğiyle bunu yapmam mümkün değil. Bunu geçmişte 7.5 yıl yaptılar başarılı olamadılar. Bir 50 yıl yapsalar yine başarılı olamazlar. Ben işimi yapıyorum, Türk futbolunu iyi yönettiğime inanıyorum."
TÜRK FUTBOLUNA NE VERMİŞLER Kİ
"Ben 3-5 yazarın lafıyla bu noktaya gelmedim. Türk futboluna 30 yılımı verdim. Beni eleştiren yazarlar çizerler Türk futboluna ne vermişler ki? Benim işimi iyi yapmadığıma inanlar umrumda değil. Kimin ne yorum yaptığı beni ilgilendirmiyor. Türk futbolundaki Haluk Ulusoy gerçeğini nasıl inkar edebilirler ki? 1923'te kurulan Futbol Federasyonu'nda Allah bütün başarıları bana nasip etmiş. Bunu kim inkar ederse etsin. Bu başarıları tarih yazmış, kabul etmek istemeyen etmesin. Türk futbolunu başarıdan başarıya koşturdum."
SEVGİSİZLİK ORTAMINI YARATANLAR UTANSIN
"Fenerbahçe camiasına karşı bende bir sevgisizlik yok. Bu sevgisizlik ortamını kim yarattıysa, O utansın. Benim utanacak hiç bir şeyim yok. Onların kim olduğunu bütün Türkiye biliyor zaten."

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #163 : 14 Ekim 2006, 15:53:40 »
 Afrikalı Kabile Fenerbahçeli Oldu!(bir gün herkez fenerbahçeli olacak!!!)

Afrika'nın batısında bulunan ve Senegal'in yakın komşusu olan Gambiya'nın Bwiam köyündeki yerli halk Fenerbahçeli oldu
Afrika'nın batısında bulunan ve Senegal'in yakın komşusu olan Gambiya'nın Bwiam köyündeki yerli halk Fenerbahçeli oldu.

'Betterfuture' (daha iyi bir gelecek) adıyla alternatif seyahatler düzenleyen organizasyon şirketiyle Afrika'nın yolunu tutan 22 yaşındaki Fenerbahçe taraftarı Bora Yücel, yardıma muhtaç insanlara 'Sarı-Lacivert' forma ve tişört hediye etti. Yerel halka F.Bahçe aşkını aşılamayı başardığını belirten maceraperest taraftar, "Köydekilere takımımızı anlattım. Etkilendiklerini sanıyorum. Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak." dedi.

kaynak:http://www.aktifhaber.com/read_news.php?nID=81945

Çevrimdışı amett

• 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #164 : 14 Ekim 2006, 15:53:46 »
Haluk'a mektuplar(HAKKI YALÇIN)

Sayın Haluk Ulusoy! "Fenerbahçe'yi şampiyon yaptırma-yacağız demek için, çok alkol alıp, zom olmak gerekir" diyorsunuz ya. Yıldırım Demirören bu sözleri söylerken ne kadar içmiştir sizce? (Bir üniversite öğrencisi)

Haluk Amca, okullar açılınca öğretmenime soracağım, ama önce sizin fikrinizi almak istiyorum. Şeytanın gözüne sürme çekmekle, şeytani duyguların yok olması mümkün müdür? (Bir çocuk taraftar)

İki çocuğum var, ikisi de ayrı takımları tutuyor. Sizin yüzünüzden ikisini de maçlara göndermiyorum. Çocuklarımı emanet edebilecek kadar güven vermiyorsunuz bana. (Bir anne)

Her fırsatta sizi Fenerbahçe ile karşı karşıya getirmek isteyen kesimler varmış. Öyle diyorsunuz! Geçen sezon sonundaki masa altı yemekleri için neden bir şey demiyorsunuz? Hastanelere kupa siparişi yapılan tek dünya ülkesi olduğumuzu hatırlatırım. (Bir doktor)

Fenerbahçe ile aranıza giren gerçeğin adı biziz. İttifaklara göğüs geren Fenerbahçe taraftarları. Söylemleriniz asla inandırıcı değil. Efendi olabiliriz, saygılı olabiliriz ama aptal değiliz. (Bir Fenerbahçe taraftarı)

Öldürdüğünüz değerler için, her maçta bir dakikalık saygı duruşu talep ediyorum. Sakıncası var mı? (Bir vatandaş)

İster Almanya'da durun, ister Türkiye'de, isterseniz dünyanın herhangi bir yerinde. Benim için her zaman adaletsiz bir resim olarak kalacaksınız. Sizin yeminli ifadenize bile inanmam. (Bir avukat)

Diyelim ki Aziz Yıldırım, kendi takımını diğer takımlardan ayrı tutuyor. Peki siz niye diğer takımları, Fenerbahçe'ye karşı tutuyorsunuz? (Bir turizm rehberi)

"Sen de bizdensin partisine", fotoğraf çekmeye gelebilir miyim? Sonuçların kilit adamı olmakla, Futbol Federasyonu Başkanı olmak arasında nerede olduğunuzu görüntülemek için? (Bir fotoğrafçı)

Spor programı denince televizyonu kapatıyorum artık. Sanki çocuklarımın yüzünde sigara söndürüyor birileri. Gazeteleri de evime sokmuyorum. Sanki gaz odalarına yeni çocuklar arıyor futbolun Nazi ruhlu yazarları. Irkçılık ve kötülük herkesin içine işlemiş. Bu kadar mı dışındasınız bu cinayetlerin? (Bir baba)

Yaptırılmak istenen şampiyonluğu değil, anasının ak sütü gibi helal edilmiş şampiyonluğu alkışlamak istiyorum. Sizin yetkili olduğunuz bir ülkede, var mı böyle bir şansım? (Bilgisayar uzmanı)

Maçlara gidiyorum ve hâlâ hayattayım. Ama annem dokuz doğuruyor. Size bir sır vereyim. Annemin duası da tutar, bedduası da... (Bir lise öğrencisi)

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #165 : 14 Ekim 2006, 15:54:00 »
Haşmet bu videoyu Yayınlasana!

http://www.youtube.com/watch?v=J4gzouG6j3Q

kötüleyerek, hedef tahtası haline getirmeye çalıştığı oyuncumuz Mateja Kezman, bakın Sırbistan Karadağ-Bosna Hersek maçından sonra neler demiş. İşte Kezman`ın o maçtan sonra yaptığı açıklama...

"Çok önemli ve duygu yüklü bir maçtı. Diyebilirim ki, hayatımın en önemli maçıydı. Biz elemelere başlarken bize kimse inanmıyordu. Maçları oynadıkça kendimize olan güvenimiz arttı. Tabi Bosna`yla oynadağımız son maç diğerlerinden farklıydı. Önceden Yugoslavya`ydık! Salakça yapılan savaş ve politikalar oldu.

Maç inanılmazdı. Golü biz attık. Ben attım. O anı ve insanlardaki sevinci isteği görmek için orada olmanız gerekirdi. İnanılmaz birşeydi..."

Attığı golü ve duygularını böylesine ifade eden, yapılan savaşı aptalca ve yanlış politikalara bağlayan bir oyuncuyu, araştırmadan soruşturmadan milletimizin manevi duygularını kışkırtarak hedef haline getirmeye çalışmak, hangi sağlıklı bir beynin ürünü olabilir? Böylesine sorumsuzca hareket edenlerin sağlıklı beyinlere sahip olduğu iddia edilebilir mi?

Çevrimdışı amett

• 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #166 : 14 Ekim 2006, 15:54:03 »
 Sedat'ı unutmadık!

Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu ALS hastası esku futbolcular İsmail Gökçek ve Sedat Balkanlı'yı evlerinde ziyaret etti.

İlk olarak, 7 yıl önce ALS hastalığına yakalanan Trabzonspor'un eski futbolcusu İsmail Gökçek'i Ataköy'deki evinde ziyaret eden Mosturoğlu, Fenerbahçe kulübü olarak maddi ve manevi her türlü desteğe hazır olduklarını ifade etti. Mosturoğlu ayrıca Gökçek'in iki çocuğunun bu yıl ki okul masraflarını karşılamak istediklerini söyledi. Fenerbahçe Asbaşkanı ayrıca İsmail Gökçek'e arkasında adının yazdığı 100. Yıl forması hediye etti.

Daha sonra Galatasaray ve Fenerbahçe formaları giyen ve 10 yıl önce ALS hastalığına yakalanan Sedat Balkanlı'yı Gaziosmanpaşa'daki evinde ziyaret eden Mosturoğlu, Balkanlı'ya arkasında Sedat yazan 5 numaralı 100. Yıl forması hediye etti ve maddi manevi her türlü desteğin yanı sıra Balkanlı'nın çocuklarının eğitim masraflarının karşılamak istediklerini söyledi.

Çevrimdışı amett

• 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #167 : 14 Ekim 2006, 15:54:23 »
Fener'de bırakacak

"Alex ile sezon sonunu beklemeden sözleşme yenileyeceğiz. O, F.Bahçe'ye daha çok kupa kazandıracak. Alex bizimle bu güne kadar hiç para konuşmadı. F.Bahçe, futbolcusuna her zaman hak ettiği parayı fazlasıyla vermiştir".

Alex gitmez...
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli camiaya 'frikik mühendisi' Alex de Souza konusunda güvence verdi... Alex'in Avrupa'nın en kaliteli oyuncularından biri olduğunun altını çizen başkan Yıldırım, "Alex'le sezon sonunu beklemeden sözleşme yenileyeceğiz. Kendisi Fenerbahçe'de zaten çok mutlu. Alex'li kadromuzla daha çok kupa kaldıracağız. Alex bize Avrupa'dan da kupa kazandıracak" dedi.
Ekstra prim
Alex'in aldığı ücreti hiçbir zaman sorun etmediğini vurgulayan Yıldırım, "Alex bizimle bugüne kadar hiç para konuşmadı. Çünkü Fenerbahçe Kulübü, futbolcusuna her zaman hak ettiği parayı fazlasıyla vermiştir. Alex'i camiamız çok seviyor. Alex, F.Bahçe'de futbola veda edecek" ifadesini kullandı. F.Bahçe yönetiminin, Alex'in UEFA'da F.Bahçe'yi finale çıkarması durumunda süper sambacıya ekstra prim vereceği öğrenildi.
Appiah, 20 milyon euro
F.BAHÇE, Portsmouth Kulübü'nün ısrarla istediği Appiah konusunda son noktayı koydu ve Ganalı yıldızın bonservis ücretini 20 milyon euro olarak belirledi. Bu arada İngiliz basını, Appiah'ın Ocak 2006'da Ada'ya geleceğini iddia etti. Daily Star gazetesinden sonra Mirror da Portsmouth'un ara transferde Appiah'ı transfer edeceğini yazdı. Appiah ise F.Bahçe'de çok mutlu olduğunu bir kez daha yineledi.