Gönderen Konu: EYLÜL AYI HABERLERİ  (Okunma sayısı 17119 defa)

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Ynt: EYLÜL AYI HABERLERİ
« Yanıtla #36 : 01 Ekim 2006, 21:13:40 »
bu bize yakışmaz..YÖNETİME SALDIRMAYALIM

--------------------------------------------------------------------------------

Bunu yapmayalım!
Medya Fenerbahçe’nin maddi gücünü bildiğin için sansasyon ve satış amaçlı bir çok haber yaptı. Kulüpten hiçbir açıklama yokken yüzlerce oyuncu aldı medya bize. "Trezeguet bitti, Henry yolda.", "Roberto Carlos yarın uçakla geliyor, vatandaşı Ronaldo’yuda iknaya çalışıyor." "Crespo : Fenerbahçe’yle anlaştım!", "Sol Campbel : Sarı-lacivert forma için can atıyorum" hatta ve hatta "Ronaldinho Fenerbahçe yolunda"

İşi o kadar ileri ***ürdükler ki transferlerin paralarının kimler tarafında verildiğini bile yazıyorlarıdı. yok avea 5 milyon dolarını karşılıcak geri kalanını telsim vercek gibi bir sürü ıvır zıvır.

Hatta aynen şöyle bir haber okumuştum;
“Maçın devre arasında yakın çevresinin yanında “Carlosu muhakkak alacağım” diyen başkan herkesi şoke etti. “Yarın İspanyaya uçuyorum. Carlosu almadan gelmeyeceğim” diyen başkan bu haberiyle herkesi sevindirdi. Yarın erkenden ispanyaya gidecek olan başkana ilhan ekşioğlu eşlik edecek.”

Ertesi gün başkan dereağzında futbolcularla muhabbet ediyor, eğleniyor. Sonra gecen gün kendi açıkladı. O haberi okumuş bir yakını aramış “Ne işin var ispanyada hani bize gelecektin” diye. Başkanda ne ispanyası ya ben buradayım diye cevap vermiş.

Medya reyting uğruna, kar uğruna her türlü yalan haberi, hemde dallı budaklı anlatabiliyor. İnsanları inandırmak için artık ayrıntı bile yazıyorlar. Buda bizim beklentilerimizi arttırıyor. Biz bu haberleri okuyup defansta Carlos, Sol Campbell, Luci, Önder, orta sahada Ronaldinho, Kaka, Alex, Tümer, Forvette ise Ronaldo ve Henry olcağını, teknik direktörün ise Fabio Capello olacağını düşünüyoruz…

Bu futbolcuların hepsini almaya..
1. Maddi gücümüz yetmez. Ancak birine, ikisine.

2. Diyelim ki yeter. Yetse bile bu saydığımız futbolcuların ülkelerindeki Türk ve Türkiyeli imajını bilseniz sanırım ağlarsınız.

3. Bu saydığın futbolcular paraya ihtiyacı olmayan kulüplerde. Yani size para için satmazlar… Hele ki bu oyuncuları

Medyaya kanı, yönetimimize lütfen saldırmayalım

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #37 : 01 Ekim 2006, 21:14:04 »
Aziz BABA ...TEK YÜREK ARKANDAYIZ

--------------------------------------------------------------------------------

Aziz Yıldırım sadece FB başkanı değil aynı zamanda fanatiklik düzeyinde Fenerbahçeyi seven bir Fenerbahçe sevdalısı ve onun en üst düzeylere gelmesi için sağlığını bile arka plana atacak kadar çalışan idealist ve mücadeleci büyük bir başkandır.
Onunla gurur duymamak MÜMKÜN DEĞİL!FB nin kurumsallaşması için onun kadar varını yoğunu ortaya koyan başkan çok azdır. Bu yüzden kalbimizin en sıcak köşesinde onun ayrı bir yeri var ve o hep orda kalmaya devam edecek.
Futbol takımıyla ilgili bazı tercihlerinde hatalı bulabiliriz onu.eleştirebiliriz ama eleştiriyi abartmak saçmalıktır hatta daha ötesidir.
Ben de bu hataya düştüm ve sinirle haksız saçma bir şekilde istifa falan dedim.
O lanet olası topikten dolayı burdaki tüm FB li dostlardan arkadaşlardan özür dilerim.
düşüncelerim asla değişmedi takımla ve sorunlarla ilgili olarak ama öfkeyle kalkan hata yapıp oturur sonuç olarak.Son haftalardaki Sonuçlar sinirimizi bozdu ve saçmalayanlar kervanına katıldım.
Özeleştiri dünyanın en değerli kavramlarındandır ,yeniden değerlendirme ve doğruya ulaşma süreci anlamında..
Başkanın son basın toplantısından sonra şunu anladım ki bu noktadan itibaren FB başkanının etrafında toplanmayan insanlar Fenerbahçelilik değerlerini bence kaybetmiş insanlardır.
FB başkanına kahpece iftiralar atarak
çok iyi bildikleri ayakoyunlarıyla onu sırtından hançerlemeye çalışarak
ona FB taraftarı ve camiası nezdinde itibar kaybettirip etkisizleştirmeye ve FB yi istikrarsızlığa ve kaosa sokmaya çalışarak
Kendi gemilerinin yürümesi için FB taraftarını bölmeye çalışarak
FENERBAHÇEYE SALDIRIYA GEÇEN bütün şaibe yanlısı kişi ve kuruluşlara karşı TEK YÜREK BAŞKANIN VE YÖNETİMİN ARKASINDA DURMAK FENERBAHÇELİLİK NAMUSUMUZ OLSUN!
SORUNLARIMIZI BİZ KENDİMİZ ELBET AŞACAĞIZ
BUNU YAPTIK VE SONSUZA KADAR DA YAPACAĞIZ.
ÖNEMLİ OLAN ŞUDUR!!
F E N E R B A H Ç E N E D O K U N D U R T M A !!!!!!!!!!!!!!

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #38 : 01 Ekim 2006, 21:14:29 »
Kendinizi ne sanıorsnz

Geçenlerde basın toplantısında S.saran şöyle buyuruyor!!!
-Gerekirse Fenerbahçe'ye 10 m dolar bağış yaparm...

Dün de Tahir Kıran buyurmuş...
-UEFA'da Fenerbahçe başarılı olsun,1m dolar vereceğim kulübe...

Bunlar 100 senelik Fenerbahçe'nin adını lekelemekten başka bir şeye yaramıyorlar...

Kombineler,yetersiz olsa da taraftar kart,Fenerium,şimdi de piyango ile birlikte o milyon dolarları büyük Fenerbahçe taraftarı kulübüne aktarmaktadır...Bu büyük kulüpte,kimsenin şov için para vereceği kapı değildir...Onlar gitsin,dilenen rakiplerimize yardım etsinler...Bu tavır resmen kendini ,kulüpten büyük görmedirr...

Her zaman bu kulübün arkasında bu taraftar oldukça,böyle şovmenler kaale alınmayacaklardır...

Saygılar

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #39 : 01 Ekim 2006, 21:15:00 »
İşte yeni yabancılar!

Takımda G.Amerikalılar çok olunca resmi dil (!) Porkekizce-İspanyolca oldu. Asıl yabancı Türkler.

TÜRKLER AZINLIK
F.Bahçe'de Türk vatandaşlığına geçen Mehmet Aurelio ile birlikte ilk 11'de 7 yabancı olacak. Yani sadece 4 Türk oyuncu şans bulacak. G.Amerikalı oyuncuların ortak dili ise Portekizce ve İspanyolca. Teknik direktör Zico ve yardımcıları da katıldığında takımın resmi dili (!) Portekizce-İspanyolca
olacak. Diğer yabancı Appiah ise İngilizce konuşuyor.

İYİ ÖĞRENCİLER
İlk 11'de Rüştü ile Ümit'in yeri garanti. Diğer iki aday ise Kerim, Önder, Tuncay ve Tümer arasından seçilecek. Bu oyuncuların yabancılarla anlaşması ise zor olacak. Tümer ve Tuncay'ın hemen İspanyolca öğrenmek için çalışmalara başladığı belirtiliyor. Özellikle yabancı dil öğrenmeye çok istekli olan Tuncay'ın büyük mesafe aldığı belirtiliyor.

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #40 : 01 Ekim 2006, 21:15:37 »
Sıramı beklerim

F.Bahçe'nin yedek kalecisi Volkan çalışmaya devam edeceğini ve sabırla sıranın kendisine gelmesini bekleyeceğini söyledi. Volkan, "Bizde kalede kimin olduğu önemli değil. Şu an Rüştü abi kalede, yarın sıra bana gelebilir. Bu yüzden her an kendimi hazır tutmak zorundayım. Görev sırası bana geldiğinde, o formanın hakkını vermeliyim" dedi

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #41 : 01 Ekim 2006, 21:15:55 »
Yarın izin yapıyorlar

Milli maç için lige verilen ara tempoyu düşürdü. Teknik direktör Zico'nun, "Takımın kondisyonu iyi. Tam kadro olmadıktan sonra taktik çalışmanın da fazla anlamı yok. Milli oyuncular döndükten sonra daha sıkı çalışacağız" diyerek futbolcularına yarın için izin verecek.

Çevrimdışı YuRY

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1606
    • MSN Messenger - Tr_YuRY@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #42 : 02 Ekim 2006, 05:17:27 »
ÇOK SAOL BİLGİLER İÇİN KARDEŞ

Çevrimdışı nadir_pıero

• Osc Çizik Üye

• 3. SINIF UYE
  • *
  • Puan -101
    • MSN Messenger - nadir_piero10@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #43 : 02 Ekim 2006, 08:47:24 »
daha gerisi var la

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #44 : 14 Ekim 2006, 15:06:25 »
BÜyÜklÜĞÜn Tarİfİ

"Büyüklük odur ki, hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerekli ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır, kendini büyük değil küçük, zayıf, vasıtasız, hiç telakki ederek, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana "büyüksün" derlerse, bunu diyenlere de güleceksin! "

Ulu Önderimiz M.Kemal ATATÜRK'ün ağzından çıkan bu sözler, adeta bizler için söylenmiştir.

"Büyüklüğü" tarif eden 20. yüzyıl dehasının "bu takımı tutuyor, şu spor kulübüne sempatisi var" söylemleriyle ismi geçmesi beni oldukça rahatsız etmeye başladı...

Hukukçu büyüklerim bilirler!
Herhangi bir iddiada bulunun kişinin ispatlama zorunluluğu vardır. Hakkında konuşulan kişinin ise hiçbir iddiayı "kanıtlamak" zorunluluğu olamaz!
Bu nedenle FENERBAHÇE, ATA'nın Fenerbahçeli olduğunu belgelerle ispatlamıştır. Diğer iddialarda bulunun kişi ve kurumların söylediklerini kanıtlama zorunluluğu vardır.

Aynı zamanda yukarıda yazmış olduğum ulu önderin değerli sözlerinin bizler için ne kadar anlam taşıdığına değinmek isterim...

Büyüklüğün tarifini ararken; tarif eden kişinin bu kadar değerli oluşu ve bizleri bu kadar yakından ilgilendiren tabirler bulduğum için gururlandım. Tamamı ile bizi anlatan bu sözleri yazarken onur duydum. Oldukça etkilendim...

Bu bağlam da; Çektiğimiz sıkıntıların, yediğimiz lafların, altında ezildiğimiz
manşetlerin, üstümüzde oynanan bütün oyunların, yanlı yazıların, açıkça ilan
edilen düşmanlıkların cezası sezon sonunda kesilecektir!

-100. yılımızın sonunda bize "büyüksünüz be kardeşim" diyenlere gülmek için sabrediyorum!

-Cadde'nin ortasında "kıskananlar çatlasın" demek için bekliyorum!

-Yanlı yazıların sahiplerine, koltuğuna kurularak yazar olduğunu zanneden paçarva yazarlarına "kapatın artık çenenizi lan" demek için sabrediyorum'

-Kulüp yöneticiliğini dilencilikle karıştıran ve ona buna laf atmak için kurulmuş oyuncak bebeklere "bakın işte, bir kulüp idaresi böyle olur" diyerek Aziz Yıldırım, Murat Özaydınlı, Nihat Özdemir, Mahmut uslu ve diğer değerlerimizi göstererek susturmak için ya sabır çekiyorum!

-Bayraklarımızı asmayı, sadece sezon sonu şampiyonluklarına endekslemediğimiz göstermek için bekliyorum!

-Bir galibiyet coşkusunu yaşarken, Kadıköy'ün ortasında, hiç tanımadığım bir kardeşimle "Dar ağacında olsak bile, son sözümüz Fenerbahçe" demek için sabrediyorum.

"İnanan" büyüklerim, "cesaretli" kardeşlerim, "iyimser ve destekçi" ablalarım, "adam gibi adam" abilerim olduğu sürece ve bizler "örnek taraftar" profilini çizdiğimiz zaman; önümüze kim çıkarsa çıksın EZİLMEYE MAHKUMDUR.

Hep Destek, Tam Destek'in anlamını herkesin anlaması ve uygulaması umuduyla...

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #45 : 14 Ekim 2006, 15:07:00 »
Sezon 2006-2007 %100 KENETLENME!İşte FENERBAHÇE Taraftarı

İşte işte geldi 100.yıl

geçen sene başımıza gelenleri gördük ki 2.yarıda başımıza gelecekleri biliyorduk.Belki de seçimlerde taraf olmayarak hata yaptık.Belki de derin güçlerin isteğiyle bu denge bozulmak istenmiyor ve her defasında her kulvarda Fenerbahçe düşmanlığı kol geziyor...

Dynamo Kiev FC maçından önce transfer yapılmadı edilmesi haklıyız geç kalındı birçok şey için ancak bizler bunları bence şu an tartışmakla hiçbiryere varamayız...Neden mi?

Fenerbahçemiz ezelden beri ve son 5 yıldır net bir şekilde net anti-Fenerbahçeliliğe kurban gitmektedir...

Gese başkanı canaydın başa çıkamayıp ulusoy seçimde galip çıkınca adnan polatı getirdi,demirören zaten malum akrabası yalakası vs.

Fenerbahçeli taraftarlar olarak gücümüzün farkında değiliz herhalde.Bizler en az 25-30 milyonluk bir kitleyiz...bizler Fenerbahçelileriz...Bu karşımızda resmen kutsal ittifak da az gelir resmen bir Birleşik Fenerbahçe Düşmanlığı birlikleri var...bizler de koskoca Fenerbahçeyiz.Ulusoy açıklıyor yapmayacağım sizi şampiyon demirören kupayı ***ürüyor saffet ulusoya borçlarımızı ödeyeceğiz daha çok kupaları kaldıracağız diyor...borçlarımızı ödeyeceğiz diyor bir anlamda da ulusoyun diyet borçlarını hatırlatıyor...yazmaya gerek bile yok şampiyon biz olalım onlar bilmemne kupasını alsın diye açıklamalar polattan vs vs...

Farkına varalım bizler Fenerbahçe'yiz...yıkamazl ar yıkamayacaklar yıkamadılar...

100.yılımızda her futbolcumuzu 1 kere değil 2 kat daha fazla alkışlayalım ve hepsinin yanında olalım...Ümit Özat bazen çileden çıkarıyor v.s her futbolcu aynı olabiliyor bazen alex de çileden çıkarabiliyor ama bu sezon açıkça belirtiyorlar karşınızdayız diye...İdari Menajer Volkan Ballı belirtiyordur mutlaka futbolculara sizler 2 kat daha fazla oynayın demiştir...

Bizler de 2 kat daha fazla desteklemeliyiz...

HEP DESTEK TAM DESTEK

eleştiri tabii ki olacak ancak bu sene savaş içindeyiz düşmana karşı olalım sarı laciverte değil...

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #46 : 14 Ekim 2006, 15:07:28 »
SÖz Verİorum

Geçen gün yayınlanan programı izledim

son zamanlarda federasyon cephesinden gelen saldırılar

hakemlerin ve medyanın tutumu

artık yeter !...

bu dakika itibari ile yönetimi zicoyu futbolcuları eleştirmeyeceğim

onları eleştiren topiclere yazmayacağım

hedef tek

ulusoy o koltuktan inene kadar

tek yürek olmalıyız

söz veriyorum

sizlerde söz verin

soframıza tükürenler var renkdaşlar boşverin aile içi kavgayı

hedefi değiştirin zafer yakındır

çünkü

BU HALKA ÇOK BÜYÜK

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #47 : 14 Ekim 2006, 15:08:05 »
AŞkimiz Renklerden İbaret Deİll

Bir oyun gibi başlayan ve yıllar geçtikçe bir yaşam biçimi haline gelen, milyonları peşinden koşturup, büyük bir aşkla bir arada tutan, tarihe şanla damgasını vurmuş, büyük bir Cumhuriyettir Fenerbahçe. Fenerbahçemizin büyüyüp gelişmesinde emeği olan, masum ve asil duygularını Papazın Çayırı'na taşıyan, düşmana, bir milletin onurlu yüzünü gösterebilen o efsanenin kahramanları, Seddülbahir'de, Conkbayırı'nda ve Anadolu'nun her cephesinde kan akıtan, askerlerden farksızdı terleri. Cepheye silah kaçıran bu vatansever büyük Fenerbahçeli Atatürk'ün methiyesine mazhar olmuş, şanlı tarihimizde hak ettikleri yerini almışlardır. Ayetullah Bey biliyordu... Ziye Bey ve Enver Necip Beylerde bir Efsanenin doğuş pırıltılarını. O pırıltıları üzerimize saçanlar oldu. Zeki Rıza, Lefter, Ogün Altıparmak, Cemil Turan, Can Bartu, Selçuk Yula, Rıdvan, Oğuz, bu zincirin halkalarının başlangıç kısmında yer alanlar. Ve şimdi ise o pırıltıyı üzerimize saçmaya devam edenler...

ÜMİT'i göğsünüzde taşıyın. O Fenerbahçenin gönüllü hamalı; istikrarın sade sultanı. O varken etrafındakiler huzurlu. Kendini aşmanın en güzel halidir Ümit. Bizim gözbebeğimiz, kaptanımızdır Ümit. Çocuklar ondan *mertliği* öğrenecek.

TUNCAY'ın kanatlarını kesmeyin. Zira o çocukların futbol meleği. Gökteki yıldızın yere inmiş hali. Ayakları köledir onun, yüreği ve hırsı karşısında... Nadir bulunan bir çiçektir Tuncay. Şimdilik dikenli tellerle çevrili etrafı, onu bizler kurtarırız. Çocuklar ondan *düşlerinin peşinde koşmayı* öğrenecekler.

SELÇUK'u ezmeyin, dışlamayın. Onda taze bir ekmeğin taze kokusu var. Soğuk ve karanlık gecelerde bizler için ter akıtan adam. Dev dalgalara göğüs gerebilme cesareti var onda. Çocuklar ondan *soğukkanlılığı* öğrenecekler.

MAHMUT'u küstürmeyin. Onun gencecik yüreğinde bir ordu yatıyor, O ordunun hareketlenme zamanı var... Çocuklar ondan *sabrı* öğrenecekler.

SEMİH'i unutmayın. Onun çocuk kalbinde ne hazineler var. Bir masalın içinde yaşadığını oda biliyor. Masalın kahramanı olmak için bekliyor. Çocuklar ondan* sadakati* öğrenecekler.

RÜŞTÜ'yü bitirmeyin. onun kalbinde Fenerbahçe, ellerinde panter yazıyor. Göz altlarına sürdüğü kömür gibi, gözü kara. Çocuklar ondan *zoru başarmayı* öğrenecekler.

ALEX'ten vazgeçmeyin. Onun ayağında sihir, gözlerinde bizim aşkımız var. Top ayağındayken rüzgarla dans halinde, rakip kendinden geçmiş... Gecelerin yıldızı, gündüzleri de güneş. İşi zor. Çocuklara öğreteceği çok şey var çünkü... Çocuklar ondan *sihiri* öğrenecek.

AURELIO'yu alkışlayın. O her defasında karıncalarla aynı sofrada, aynı uğraşta. Futbolun namus bekçisi. Fenerbahçe'nin kahraman neferi. Geçişi ve geçmişi olmayan bir kale gibi adeta... Onun hırsı yüreğinde gizli. Çocuklar ondan *çalışmayı* öğrenecekler.

SERVET'le gurur duyun. Futbolun atsız cengaveri. Rakiplerin korktuğu defansımızın efesi. Çocuklar ondan *hırsı* öğrenecek.

KEMAL'i ayırmayın. O kendini yeniden yazıyor. Hırsı ve mütevaziliğiyle, herşeye rağmen yeniden... Kendini gizlemekten sıkıldı ve tekrar bizimle. Onu sevin. Çocuklar ondan *sempatik olmayı* öğrenecekler.

MEHMET'i bağrınıza basın. O kıymetli bir taş gibi duruyordu bir tarafta. Birinin gelip bulmasını bekliyordu ve artık evinde. Fenerbahçe onu bulup ait olduğu yere, diğer mücevherlerin yanına koydu. Çocuklar ondan *mütevaziliği* öğrenecekler.

ÖNDER'i koruyun. Ondan *adamlığın* ışıkları var. Sezsizliğin huzuru Önder'de. 90 dk. içinde değişiyor ve karakulemiz olarak çıkıyor meydana. Çocuklar ondan *sükuneti* öğrenecekler.

SERKAN'ı kalbinize takın. Gözlerine bir bakın, haşarı bir çocuk edası var onda. Tıpkı bir arı; sürekli kendini yeniliyor. Her an biraz daha hızlı. Onun enerjisi yüreğinde. Tuttuğu takımda olmak sevinciyle ter akıtıyor. Çocuklar ondan *savaşmayı* öğrenecek.

LUCİANO'yu izleyin. Onda bir sevgi var, biraz da şeytasn tüyü. Sanki doğuştan bizden gibi... Çocuklar ondan *hep daha iyisini* öğrenecekler.

DENİZ'i dışlamayın. O küçük bir denizden, büyük bir okyanusa geldi. Alışması zaman alacak. Fenerbahçe onun yüreğinde dalgalanan bir bayrak. Şüpheye düşen bizden değil. O bizim formamızı giyiyor ( diğerleri gibi ). Çocuklar ondan *ders almayı* öğrenecekler.

VOLKAN'a destek verin her zaman. Kendini adamış büyük bir Fenerbahçeli. O kan onu ferah tutuyor. Kaleye geçtiğinde rakipler panikte. O hocasından da ( Rüştü ) büyük olacak. Çocuklar ondan *hırsı başarıya dönüştürmeyi* öğrenecekler.

ANELKA'yla gurur duyun. O aksine esen rüzgarlara inat geldi aramıza. Kendi kanatlarını kendisi yaptı. Siz onun gözlerine bakın, oradaki ışıkta FENERBAHÇE yazıyor, gerisi yalan... Nico kendini yeniden yaratmanın ustasıdır. Patlamaya hazır bir bomba misali... Rakipleri aciz bırakan bir kanarya. Çocuklar ondan *doğruları ve futbolu* öğrenecek.

APPIAH'la beraber ilerleyin. O çocuk hırsıyla, tecrübesini birleştiren bir yıldız. Kısa sürede bizden olan nadir yabancılardan... Çocukların en korktuğu anlarda "korkmayın ben varım" diyen adam. Onda Fenerbahçe ışığı var. Çocuklar ondan *sevimli şeytan olmayı* öğrenecekler.

ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU'nu boş bırakmayın. Bu dünyadan, farklı bir dünyaya geçişin tek kapısı. Herşeyin bizim olduğu tek yer. Yanlızlıklarımızın bütüne dönüştüğü, ruhumuzu özgür bıraktığımız mabet. En güzel fotoğrafların adresi. Rakipler için cehennem in dünyadaki adresi. Gururumuzun başkenti. Çocuklar orada *aşkı* öğrenecekler.

AZİZ YILDIRIM'ı sonsuz sevin. O kendi bakışlarını ve kendi düşüncelerini bıraktı. Bugünden itibaren bilin ki; Aziz Başkan tüm fenerbahçelilerin düşüncelerini, bakışlarını yansıtıyor. Kendini siper ederken arkasında 25 milyon var. O orduy ki fenerbahçesine yürekten bağlı... Kalbini ortaya koymuş Aziz başkan, her hücresinde FB yazıyor. Kılıktan kılığa girmiş düşmanları tanıma meziyeti var onda. Sevdamızı yücelttiği için düşmanı çok. Çocukların düşlerini geri getirdi... çocuklar ondan *fenerbahçe sevgisinin sınır tanımazlılığını* öğrenecekler...
.
FENERBAHÇE TARAFTAR'larını örnek alın... Fenerbahçelilik sözlükte an***lopedide anlatılamaz. daha maç başlamamış takımınız sahaya çıkmamışken onbinlerce birbirini tanımayan insanın çalan tek bi şarkıda kenetlenip tek bir vücut olması tanımlanamayacak bir olaydır. sokakta görseniz ayıplarsınız belki koskoca adamın elinde atkısıyla "bir şarkısın sen.." derken ağlamasını. ama o kişilerce mabet diye tanımlanan ligde sonuncu da olsanız avrupada sıfır da çekseniz girebilmek için saatler öncesinden kuyruğa girmeniz gereken o büyülü mekanda böyle bir şeye karşılaştığınızda kendi gözleriniz dolar.
bütün stadın sadece meşale ve çakmaklarla aydınlatıldığı bir ortamda* çıldırmışçasına "yaşa Fenerbahçe" diye bağırırken yırtılan boğazınız acı veremez bir Fenerbahçeliye.
o artık kla***leşmiş "yenilsen de yensen de taraftarın senle" tezahüratının geçerli olduğu tek yerdir. "hep destek tam destek" in yaratıcısıdır Fenerbahçeli.