İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - schoot9

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 ... 80
205
OFFC 406 / Genel Kurallar
« : 27 Temmuz 2008, 19:32:29 »
1. SANTRA YAPARKEN GERİYE BİR PAS MECBURİ
2. KORNER BUGU YASAKTIR
3. RAKIBI BUNALTACAK DERECEDE AŞIRI FAULLU OYNAMAK YASAK


206
OFFC 405 / !!!!!!!ŞAMPİYON!!!!!!!!!!!
« : 19 Ağustos 2008, 23:45:02 »
saw

207
OFFC 405 / !!!FİNAL!!!
« : 19 Ağustos 2008, 22:43:20 »
schoot9 - Saw

208
OFFC 405 / Yarı Final Eşleşmeleri ve Maç Sonuçları
« : 19 Ağustos 2008, 22:16:16 »

schoot9 - nomad_21
sercan - saw

209
OFFC 405 / Küçük Bir Değişiklik
« : 19 Ağustos 2008, 22:10:29 »
yenı kural bu ffc de 2. plan takımları alalım daha zevklı olur
mesela fb , gs , bjk , ts veya başka ülke takmları ndan fkt kçk takımlar ve bunları offc kuran kişi kafasına göere dağıtacak ;) yorumları alalım

210
TRABZONSPOR / Trabzon'da 41. yıl coşkusu(2)
« : 19 Ağustos 2008, 21:54:33 »
Bu yıl 41. kuruluş yıldönümü kutlayan Trabzonspor Kulübü tarafından düzenlenen Kuruluş Yürüyüşü'ne katılan çok sayıda taraftar, futbolculara sevgi gösterisinde bulunurken, sezon öncesi birlik mesajları verildi.

Ziya Bey Sitesi önünden başlayan ve Atatürk Alanı'nda son bulan yürüyüşe Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ve bazı yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, CHP Trabzon Milletvekili Akif Hamzaçebi, eski başkan ve yöneticiler, futbolcular ile çok sayıda taraftar katıldı. Trabzon Belediyesi Bando Takımı'nın çaldığı marşlar eşliğinde Uzun Sokak boyunca devam eden yürüyüş sırasında, ellerindeki bayrak ve flamalarla yürüyüşe katılan taraftarlar, başta Yattara olmak üzere futbolculara büyük ilgi gösterdiler. Yürüyüş Atatürk Alanı'nda son bulurken, Başkan Sadri Şener burada Atatürk Anıtı'na çelenk koyarak saygı duruşunda bulundu. Daha sonra kulüp kurucularından ve Divan Kurulu Başkanı Nizamettin Algan bir konuşma yaptı.

Divan Kurulu Başkanı Nizamettin Algan, Trabzonspor'un geçmişteki başarılarının camianın birlik ve beraberlik içinde hareket etmesinden kaynaklandığını belirterek, aynı birlik ve beraberliğin devam etmesi durumunda geçmiş başarıların tekrarlanmasının sürpriz olmayacağını söyledi.

Yürüyüşe katılan taraftarlar, Bordo-mavili kulüp lehine tezahüratlarda bulunurken, kuruluş yürüyüşü olaysız bir şekilde sona erdi.

211
TRABZONSPOR / Trabzonspor'da 41. yıl coşkusu
« : 19 Ağustos 2008, 21:53:55 »
Türkiye'de şampiyonluğu İstanbul dışına çıkartarak Anadolu takımlarının önderliğini üstlenen Trabzonspor, kuruluşunun 41. yıldönümünü çeşitli etkinliklerle kutluyor. Kutlamalar, bugün yapılacak kortej yürüyüşü ile başlayacak.

Takımın Almanya'da kamp yapması nedeniyle kutlamalara bugün başlayan Trabzonspor, gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor. Ziya Bey Sitesi önünden başlayacak olan 'Kuruluş Yürüşü' ile başlayacak olan etkinliklere çok sayıda kişinin katılması bekleniyor. Kuruluş yemeğinde ise ünlü sanatçı Sibel Can sahne alacak. Trabzon Kolbastı ekibi ile birlikte, Anadolu Ateşi'nden bir grup da gösteri yapacak.

2 Ağustos 1967 tarihinde kurulan ve 1974-75 sezonundan itibaren birinci ligde mücadele etmeye başlayan bordo-mavili ekip, bugüne kadar 6 lig şampiyonluğu, 7 Türkiye Kupası şampiyonluğu, 7 Cumhurbaşkanlığı Kupası şampiyonluğu, 5 kez de Başbakanlık Kupası şampiyonluğu kazanarak adını Türk futbol tarihine altın harflerle yazdırdı. Anadolu'dan çıkan tek şampiyon takım olan Karadeniz temsilcisi, İstanbul takımlarının tekelindeki şampiyonluğu alarak Türk futbolunda adeta devrim yaptı.

'Karadeniz fırtınası' lakabıyla Türk futbolunda kendine özgü bir yer edinen Trabzonspor'da 14 kulüp başkanı, 8 yabancı 22 Türk olmak üzere 30 teknik direktör ve 400'e yakın oyuncu görev yaptı. Bu sezon yapılan flaş transferlerle lige damgasını vurmaya hazırlanan Karadeniz temsilcisi, 41. kuruluş yıldönümünde taraftarına umut veriyor.

Trabzonspor'da ilk takım kaptanlığı görevini Şevki Gençosmanoğlu üstlenirken, ilk gol kralı ise Necmi Perekli oldu. Bordo-mavili takım, 41 yıllık tarihinde Necmi Perekli, Şota ve Fatih Tekke gibi gol krallarını bünyesinden çıkardı. Takımın en çok gol atan ve en çok formasını giyen isimi ise Hami Mandıralı oldu. Hami Mandıralı, 558 kez Bordo-mavili formayı giyerken, takımı adına 218 gol kaydetti. Takımın en uzun süreli kaptanlığını ise 10 yıllık süreyle Şenol Güneş yaptı.

Bu sezon yaptığı flaş transferlerle camiayı yeniden toparlama adına önemli bir adım atan Trabzonspor yönetimi, yeni sezonda arkasına aldığı taraftar desteği ile eski günlere kavuşmayı hedefliyor. İlk olarak Avrupa Kupalarına katılmayı hedefleyen Karadeniz temsilcisi 2 sezon içinde şampiyonluk özlemine son vermek istiyor.

212
TRABZONSPOR / Trabzonspor'da 8 banko belirlendi
« : 19 Ağustos 2008, 21:53:33 »
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın Ankaraspor maçı öncesi ilk 11'de oynatacağı 8 futbolcuyu belirlediği öğrenildi. Yanal'ın diğer üç futbolcuyu ise maç saatinde belirlemesi bekleniyor.

8 BANKO BELİRLENDİ

Trabzonspor haftasonu sahasında oynayacağı Ankaraspor maçını kazanarak sezona anlamlı bir galibiyetle merhaba demek istiyor. Bordo - mavili takımda teknik direktör Ersun Yanal ise Almanya kampında sahaya süreceği 11 kişiden sekizini kesin olarak belirlerken, üç mevkide ise karar vermekte zorlanıyor. Yanal'ın Ankaraspor maçında savunmanın göbeğinde Song - Egemen ikilisine, sol bekte Cale'ye, orta sahada Selçuk, Colman, Yattara'ya, ileride ise Gökhan - Umut ikilisine forma vermesine kesin gözüyle bakılıyor.

HÜSEYİN VE CEYHUN ARASINDAKİ ZOR TERCİH

Kalede ise Tolga ve Onur arasında karar vermekte zorlanan Yanal, bonservis sorunu henüz giderilmeyen Senegalli kaleci Tony Sylva'ya ise ilk haftalarda şans vermeyi düşünmüyor. Savunmanın sağında ise Serkan ve Tayfun arasında tercih yapmakta zorlanan Yanal'ın bu mevkideki tercihini ise Serkan'dan yana kullanması bekleniyor. Yanal'ın en çok ön liberoda oynatacağı ismi belirlemekte zorlandığı öğrenildi. Bu mevkide kaptan Hüseyin ve milli futbolcu Ceyhun arasında gidip gelen Yanal'ın, iki futbolcu arasındaki kararını maç saatinde vermesi bekleniyor.

BARIŞ, GİRAY VE ADNAN FORMAYI ZORLUYOR

Trabzonspor'da diğer futbolcular ise Yanal'ın gözüne girebilmek için ellerinden geleni yapıyor. Bordo - mavili takımda bu futbolcular dışında Barış, Giray ve Adnan performanslarıyla formaya yakın isimler olarak gösteriliyor. Bu arada Milli takıma giden sekiz futbolcunun yokluğunda tekrar takıma dahil edilen 5 genç futbolcu Yakup, Sami, İsmail, Buğra ve Eren'in durumundaki belirsizlik sürüyor. Bu futbolcuların hakkındaki kesin kararın hafta sonuna kadar verilmesi bekleniyor.

BARIŞ MEMİŞ: "DAHA YOLUN BAŞINDAYIM"

Trabzonspor'un genç futbolcusu Barış Memiş, Almanya kampında gösterdiği performans ile göze batmıştı. Hazırlık maçlarında oyuna sonradan girdiği bölümlerde takımı ateşleyen isimlerden olan genç futbolcu, Ümit Milli takıma da çağırılınca Yanal'ın yeniden gözüne girmeyi başardı. Sezon öncesi yapılan Gerede kampında iki kez idmana geç kaldığı gerekçesi ile Yanal tarafından sert bir dille azarlanan Barış'ın, o olaydan sonraki süreçteki düzelişi ise, 'Yanal'ın fırçası işe yaradı' yorumlarının yapılmasına neden oldu. Barış Memiş, henüz öğreneceği çok şey olduğunu ifade ederek, "Daha yolun başındayım. Futbolumu her gün daha da geliştireceğim" dedi.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Trabzonspor hafta sonu sahasında oynayacağı Ankaraspor maçı hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde yaptığı çalışmayla sürdürdü. Milli takım kamplarında bulunan Song, Sylva, Tolga, Ceyhun, Selçuk, Gökhan, Onur ve Barış'ın katılmadığı idmanda futbolcular sahada yaptıkları kısa süreli düz koşunun ardından salonda çalıştı.

213
TRABZONSPOR / Trabzonspor eksik çalıştı
« : 19 Ağustos 2008, 21:53:15 »
Turkcell Süper Ligi'nin ilk haftasında sahasında Ankaraspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, hazırlıklarını sürdürüyor.

Ankaraspor maçının hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından dün başlayan bordo-mavili takım, kısa bir antrenman gerçekleşti.

Sıcak ve nemli havada yaklaşık yarım saat süren antrenmana milli takım kamplarında bulunan Gökhan, Selçuk, Ceyhun, Tolga, Barış, Onur, Song ve Sylva olmak üzere 8 futbolcu katılmadı.

-KALECİ SIKINTISI-

Trabzonspor'un antrenmanında kaleci olarak sadece sezon başında Altınordu'dan transfer edilen Yakup Bugün, yer aldı.

Bordo-mavili takım, bonservis sorunu halledilmeyen ve aynı zamanda Senegal Milli Takımı kampında bulunan Tony Sylva, (A) Milli takım kampına çağrılan Tolga Zengin ile ümit milli takımda yer alan Onur Recep Kıvrak'dan yoksun olarak çalışıyorlar.

Tony Sylva'nın bonservisinde yaşanan sorun nedeniyle büyük ihtimalle Ankaraspor maçında kaleye Tolga'nın geçmesi bekleniyor. Sylva'nın sorununun Ankaraspor maçına kadar çözülmesinin zor olduğu öğrenildi.

214
BEŞİKTAŞ / Beşiktaş, Antalyaspor'a bileniyor
« : 19 Ağustos 2008, 21:52:41 »
Beşiktaş, ligin ilk haftasında oynayacağı Antalyaspor maçının hazırlıklarını akşam yaptığı idmanla sürdürdü. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Emre Özkan, Tuna Üzümcü ile Mehmet Sedef'in yanı sıra milli takımlarda yer alan Gökhan Zan, Serdar Kurtuluş, Serdar Özkan, Tello ve Holosko katılmadı.

Antrenmanda düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından 5'e 2 pas çalışması yapan Siyah-beyazlı futbolcular, bire bir top çalma ve küçük sahada çift kale maç yaptı.
Beşiktaş, hazırlıklarını yarın akşam saat 18.00'de yapacağı antrenmanla sürdürecek.

215
BEŞİKTAŞ / Beşiktaş'ta Antalya hazırlıkları
« : 19 Ağustos 2008, 21:52:20 »
Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'de sezonun ilk haftasında Antalyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Siyah-beyazlılar, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirdikleri antrenmanda, sahadaki ısınmanın ardından salonda ağırlık çalışmaları yaptı.

Sakatlıkları bulunan Tuna Üzümcü, Mehmet Sedef ve Emre Özkan'ın yanı sıra milli takımlara giden Gökhan Zan, Serdar Kurtuluş, Serdar Özkan, Tello ve Holosko antrenmanda yer almadı.

Beşiktaş, günün ikinci çalışmasını saat 18.00'de basına açık gerçekleştirecek.

216
GALATASARAY / "Süper Kupa moral oldu"
« : 19 Ağustos 2008, 21:51:51 »
Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstünel, yeni sezona kupayla girmelerinin kendileri için büyük moral kaynağı olduğunu belirterek, ''Geçen sezon kaldığımız yerden, kupalara devam ediyoruz'' dedi. Galatasaray TV'ye açıklamada bulunan Üstünel, Kayserispor'u yenerek aldıkları Süper Kupa'nın, müzelerinde eksik olan bir kupa olduğunu ve bunu kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Yeni bir takım olduklarını ve her geçen gün daha iyi olacaklarını dile getiren Üstünel, ''Geçen yıl bıraktığımız yerden, bu yıl da devam ediyoruz. Süper Kupa, lig öncesi moral oldu. Kupaların ardı arkası kesilmeyecek. Yeni bir takımız. Her geçen hafta daha iyi oynayacağız. Çıkışımızı Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki Steaua Bükreş maçında da devam ettireceğiz'' diye konuştu.

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 ... 80