İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - schoot9

457
FENERBAHCE / "Gol yemememiz sevindirici"
« : 07 Ağustos 2008, 08:12:13 »

Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, ''Beni sevindiren maçı 5-0 kazanmamız değil, turu kalemizde gol görmeden atlamamızdır'' dedi.

Aragones, Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanşında MTK Budapeşte'yi 5-0 yenerek tur atladıkları maçın ardından yaptığı basın toplantısında, ''Benim için 2-0'dan sonra oyun tamamen bizim lehimize döndü. Ben turu kalemizde gol görmeden atladığımız için seviniyorum. Bundan sonraki rakibimiz Sırp ekibi Partizan, bizi tehlikeye düşürebilecek bir takım. Önlemlerimizi alarak bu maçtan da galip ayrılıp Şampiyonlar Ligi'ne kalmak istiyoruz'' diye konuştu.

Luis Aragones, bir gazetecinin, ''Güiza gol atamayınca çok şaşırıyor. Onun bu psikolojisi hakkında ne düşünüyorsunuz'' sorusunu, ''Evet Güiza, golcü bir futbolcu ve gol atamayınca çok sinirleniyor. Ama önümüzdeki haftalarda daha iyi adapte olarak istediğimizi verecektir'' şeklinde cevapladı.

EMRE BELÖZOĞLU

Karşılaşmada 1 gol atan Emre Belözoğlu ise, Fenerbahçe'de forma giydiği 2. maçı olmasına rağmen penaltıdan da olsa gol attığı için çok mutlu olduğunu belirterek, ''İyi bir skor ortaya çıktı. İnşallah bu benim için iyi bir başlangıç olur ve gollerimin devamı gelir'' dedi.

''Penaltıyı atman kendi fikrin miydi'' sorusu yöneltilen Emre, şöyle konuştu:

''Ben topa doğru gidince, Semih ve teknik direktörümüz de izin verince penaltıyı ben kullandım. Daha önce penaltıyla ilgili bir konuşma olmamıştı aramızda. Benden önce başkası gitseydi bırakırdım. Bundan sonra çok daha güçlü bir rakiple oynayacağız. Onlar da bugün MTK Budapeşte ayarında bir takımı yendiler. Bu maçtan daha zorlu olacağı kesin. Şampiyonlar Ligi'ne kalmak için elimizden geleni yapacağız. Geçen sene oynanan bir çeyrek final var. Artık hedefler de büyüdü.''

458
FENERBAHCE / "Bu sonucu beklemiyordum"
« : 07 Ağustos 2008, 08:11:28 »

Fenerbahçe Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş maçında MTK Budapeşte karşısında 5-0'lık üstünlük sağladı.

MTK Budapeşte Teknik Direktörü Jozsef Garami, karşılaşmadan sonra yaptığı basın toplantısında, sonucun kendisine sürpriz olduğunu belirterek, ''Çok iyi bir takıma karşı oynadığımızı biliyorduk, ancak bu sonucu ben de beklemiyordum'' dedi.

Karşılaşma boyunca üç kez korner kullandıklarını vurgulayan Garami, ''Kontra ataklar geliştiren Fenerbahçe 3 gol kazandı. Oysa ikinci yarının 15. dakikasına kadar gayet iyi top oynuyorduk. Diyecek bir şey bulamıyorum. Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum'' diye konuştu.

459
FENERBAHCE / Rakibimiz Partizan
« : 07 Ağustos 2008, 08:10:53 »
1-1'in rövanşında Sırp temsilcisi Partizan'a konuk olan Azerbeycan'ın Inter Bakü ekibi zoru başaramadı. Partizan Inter Bakü'yü 2-0 mağlup ederek Devler Ligi'nde 3. ön eleme turunda Fenerbahçemizin rakibi oldu. Partizan'a turu getiren goller ise 61. dakikada Juca'dan ve 82. dakikada Diarra'dan geldi. Turda ilk maç 12-13 Ağustos tarihlerinde Sırbistan'da, 2. maç ise 27-28 Ağustos tarihlerinde İstanbul'da oynanacak.

460
FENERBAHCE / "İnşallah iyi bir başlangıç olur"
« : 07 Ağustos 2008, 08:09:56 »

Fenerbahçe Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş maçında MTK Budapeşte karşısında 5-0'lık üstünlük sağladı.

Karşılaşmada 1 gol atan Emre Belözoğlu ise, Fenerbahçe'de forma giydiği 2. maçı olmasına rağmen penaltıdan da olsa gol attığı için çok mutlu olduğunu belirterek, ''İyi bir skor ortaya çıktı. İnşallah bu benim için iyi bir başlangıç olur ve gollerimin devamı gelir'' dedi.

''Penaltıyı atman kendi fikrin miydi'' sorusu yöneltilen Emre, şöyle konuştu:

''Ben topa doğru gidince, Semih ve teknik direktörümüz de izin verince penaltıyı ben kullandım. Daha önce penaltıyla ilgili bir konuşma olmamıştı aramızda. Benden önce başkası gitseydi bırakırdım. Bundan sonra çok daha güçlü bir rakiple oynayacağız. Onlar da bugün MTK Budapeşte ayarında bir takımı yendiler. Bu maçtan daha zorlu olacağı kesin. Şampiyonlar Ligi'ne kalmak için elimizden geleni yapacağız. Geçen sene oynanan bir çeyrek final var. Artık hedefler de büyüdü.''

461
FENERBAHCE / HESAP GÖRÜLDÜ!
« : 06 Ağustos 2008, 23:40:31 »
Fenerbahçemiz deplasmanında MTK Budapeşte'yi, Semih'in 4 gol attığı maçta 5-0 mağlup etti
MTK 0-5 Fenerbahçe

Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak için mücadele eden takımımız, 2. Ön Eleme turu rövanş maçında deplasmanda MTK Budapeşte'yi 5-0 yenerek üçüncü tura yükseldi. Macaristan'ın başkentinde oynanan maçta gollerimizi 5, 60, 79 ve 81. dakikadalarda Semih ile 66. dakikada penaltıdan Emre Belözoğlu kaydetti. Fenerbahçemiz bu sonuçla 3. ön eleme turunda, sahasında Inter Bakü'yi 2-0 mağlup eden Partizan ile eşleşmiş oldu.

Kadıköy'de oynanan ilk maçı 2-0 kazanarak turu büyük ölçüde garantileyen Sarı-lacivertliler Budapeşte'de de çok rahattı. Maçın başından sonuna kadar üstün olan takımımız bulduğu 5 golle sahadan rahat bir galibiyetle ayrılarak adını bir üst tura yazdırdı. Semih attığı 4 golle gecenin ve maçın yıldızı oldu.

ARAGONES'TEN AYNI KADRO

İspanyol hocamız, Budapeşte'deki maça da, Kadıköy'de sahaya sürdüğü ilk 11'in aynısını sürdü. Orta sahada Selçuk, Kazım, Uğur ve Alex dörtlüsünün önünde Semih ve Güiza görev yaptı.

HIZLI BAŞLADIK

Maça çok hızlı başlayan takımımız henüz ilk dakikada Güiza ile önemli bir fırsattan yararlanamadı. Bu pozisyon adeta maçın beklenenden çok daha rahat geçeceğinin sinayliydi. Sahaya, kazanmak için değil fark yememek için çıkan bir MTK takımı karşısında F.Bahçe oyunun kontrolünü maç boyunca elinde tuttu ve oyunu istediği gibi yönlendirdi.

ERKEN GELEN GOL RAHATLATTI

Güiza'nın ilk dakikada kaçırdığı golden sonra rakip kalede pozisyonlara giren Sarı-lacivertliler golü erken buldu. 5. dakikada, MTK ceza sahası içinde oluşan karambolde topu önünde bulan Semih şık bir vuruşla topu filelere gönderdi ve takımımızı 1-0 öne geçirdi. Semih attığı bu golle, yıldızı olacağı gecede gol perdesini açmış oldu.

İLK YARI UYUTTU

Fenerbahçe, golden sonra da sürekli pozisyonlar bulsa da tempoyu yükseltmeyince ortaya sıkıcı bir futbol çıktı. Oyunda dengeyi kurmaya çalışan MTK karşısında çok rahat bir futbol sergileyen Sarı Kanarya, ilk yarıyı tek golle 1-0 önde tamamladı.

GOLLER GELİYOR...

İkinci yarıya da düşük tempoda başlayan takımımız, 60. dakikaya kadar yine rakip kalede baskı kursa da gol üretemedi. Bu dakikada ceza sahası çizgisinden akıl dolu bi vuruş yapan Semih hem kendisinin hem de takımımızın 2. golünü atarak Fenerbahçe'yi 2-0 öne geçirdi. Semih'in attığı aşırtma gol gerçekten görülmeye değerdi.

EMRE VE BURAK OYUNDA

Maçın 64. dakikasında ilk oyuncu değişikliklerini yapan Aragones, Alex ve Kazım'ı oyundan çıkartıp, Emre ve Burak'ı oyuna dahil etti. Yeni transferlerimiz böylece MTK deplasmanında da forma giymiş oldular.

EMRE SİFTAH YAPTI!

Oyuna girdikten çok kısa bir süre sonra kazanılan penaltıyı gole çeviren yeni transferimiz Emre, Fenerbahçe formasıyla ilk golünü atmış oldu ve kendisini eleştirenlere en güzel yanıtı verdi.

GÜİZA'NIN YERİNE İLHAN

75. dakikada son oyuncu değişikliği hakkını kullanan Fenerbahçemiz'de Güiza'nın yerine genç oyuncumuz İlhan Parlak oyuna girdi.

SEMİH COŞTUKÇA COŞTU!

Bu dakikaya kadar iki golü bulunan Semih, 79 ve 81. dakikalarda arka arkaya iki gol daha atarak takımımızı 5-0 öne geçirdi. Önce 79. dakikada ceza sahasından yerden köşeye çok şık bir şut çıkartan Semih hat-trick yaptı ve takımımızı 4-0 öne geçirdi. Bu golden 2 dakika sonra yine ani gelişen bir Fenerbahçe atapında sağ kanattan yapılan ortaya ceza sahası içinde bombpş pozisyonda kafayı vuran Semih kendisinin 4. takımımızın 5. golünü kaydetti. B u dakikada sonra başka gol olmadı ve maç 5-0 sona erdi.

Birbirinden nefis gollerle rakibini adeta dağıtan Fenerbahçemiz hem Macar takımlarına hem de MTK'ya karşı olan şanssızlığı yendi ve adını 3. tura yazdırdı.  Alkışlar takımımıza. Bravo çocuklar!

462
FORUM OYUNLARI / Yukardaki üyeyi % kaç seviyorsun?
« : 06 Ağustos 2008, 21:44:45 »
üsteki üyeyi % kaç sevdiini yazalm...

463
FORUM OYUNLARI / Üstteki üyenin avatarına göre nick bulma
« : 06 Ağustos 2008, 21:43:01 »
şimdi altımdan gelen üye bnm avatrıma göre nick verecek hadi başlasın...

464
İTALYA LİGİ HABERLERİ / Inter'den taraftara 1500 avro
« : 06 Ağustos 2008, 21:34:24 »
Inter'e dava açan bir Napolili taraftar, Inter'i 1500 avro ödemeye mahkum etti.

Geçtiğimiz Ekim ayında, Napoli ile yapılan karşılaşmda, Inter tribünlerinde Napoliler'e hakaret edilmesinin ardından açılan davayı Napolili taraftar kazandı. Taraftarın avukatı yaptığı savunmada, müvekkilinin açılan pankartın kendisini incittiğini iddia etmişti.

465
İNGİLTERE LİGİ HABERLERİ / Kanu Pompey ile 1 yıl daha
« : 06 Ağustos 2008, 21:33:10 »
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Portsmouth'ta forma giyen Nijeryalı golcü futbolcu Kanu takımıyla 1 yıllık yeni bir sözleşme imzaladı.

İngiliz basınında başka bir takıma transfer olacağı yönünde söylentiler çıkan Portsmouth'un 32 yaşındaki Nijeryalı yıldız futbolcusu Kanu, bir yıl daha Portsmouth'ta oynayacak. Geçtiğimiz sezon takımının İngiltere Federasyon Kupası'nı (FA Cup) kazanmasında büyük pay sahibi olan Kanu, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, takımıyla yeni bir sözleşme yaptığı için çok mutlu olduğunu söyledi. Portsmouth taraftarlarının Premier Lig'in en iyi taraftarları olduğunu iddia eden Kanu, "Onlar takımın 12. adamı.

Harry Redknapp'a ve onlara çok şey borçluyum. Geçtiğimiz sezondan daha fazla gol atmak istiyorum" dedi. Kanu, 2006 yılı Ağustos ayında West Bromwich Albion'dan bedelsiz olarak Portsmouth'a transfer olmuştu.

466
ANADOLU TAKIMLARI / Ankaraspor yine kayıp: 2-0
« : 06 Ağustos 2008, 21:32:21 »
Yeni sezon çalışmalarını Hollanda'da sürdüren Ankaraspor, Twente ile yaptığı hazırlık maçında 2-0 yenildi.

Emmen Stadı'nda oynanan maçta, mavi-beyazlı takım, Stefan, Ömer (Dk. 46 Erhan), Risp, Hanifi, Baki (Dk. 64 Eren), Tita, Theo, Neca (Dk. 46 Bilal), Hürriyet, Özer ve Murat (Dk. 88 Mehmet Özdemir) onbiriyle mücadele etti.

İlk yarısı golsüz sona eren karşılaşmada, Hollanda ekibi 52. dakikada Romano ve 75. dakikada Theo'nun attığı gollerle sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Başkent temsilcisi, kamp dönemindeki son hazırlık maçını yarın Vitesse ile oynayacak.

467
ANADOLU TAKIMLARI / Ankaragücü bozguna uğradı
« : 06 Ağustos 2008, 21:31:48 »
Yeni sezon hazırlıklarını Almanya'da sürdüren Ankaragücü, 5. hazırlık maçında Yunanistan 1. Ligi takımlarından AEK Atina'ya 5-0 yenildi.

Münih kenti yakınlarındaki Bard Wörishofen'da kamp yapan sarı-lacivertliler, Münih'e 130 kilometre uzaklıktaki St. Johann'da oynanan karşılaşmada Yunanistan ekibine yenilmekten kurtulamadı.

Sarı-lacivertliler, Almanya kampı programı kapsamında son hazırlık maçını yarın yapacak ve 6 Ağustos Çarşamba günü de Ankara'ya dönecek.


468
ANADOLU TAKIMLARI / G.Antep Larisa'yı da devirdi: 2-0
« : 06 Ağustos 2008, 21:30:45 »
Gaziantepspor İtalyadaki hazırlık kampınrda harikalar yaratıyor. Lazio’yu mağlup edip Udinese ile berabere kalarak dikkatleri üzerine toplayan kırmızı-siyahlı takım dünde Yunanistan’ın Larisa takımını net bir skorla 2-0 mağlup etti. Gaziantepspor bu maçta çok güzel bir oyun sergilerken izleyenlerden büyük alkış topladı.

 Oldukça sıcak havada ve sinekler içinde oynanan maçta zor anlar yaşayan kırmızı-siyahlılar 33. Dakikada Tabata'nın kullandığı korner atışında Bekir'in harika kafa vuruşuyla öne geçti. Bu golden hemen üç dakika sonra sahneye Beto çıktı. Defansın hatasından faydalanan Beto kaleciyle karşı karşıya kaldı ve fileleri ikinci kez havalandırdı. Maçın ikinci yarısında da üstünlük sağlayan Gaziantepspor çok sayıda pozisyonu harcayarak farkı kaçırdı. Larisa takımı ise son dakikalarda kazandığı penaltıyı Zuravski’nin ayağından dışarıya atınca skor belirlendi. 2-0

 Hakemler; Scaglia danielexxx Ziliani Giuseppexxx Morandi Stefanoxxx Larisa; Katsolis xx, Kotsios xx, Venetidis xx Ntampizasxx Mpenza Mboxx, Parra Manuel Carlosxx, Sarmientox, Fotakis xx, İglesiasx Tsigkasxx, Zuravskixx

Gaziantepspor; Tolgahan xxx, Emrah xxx, Bekir xxx Deumi xxx  İvanxxx (Dk.70 İsmail xx) Mehmet Yozgatlı xx, Dk,73 Olcan xx) Murat Ceylan xx (Dk.46 Kemal Aslan xx), Zurita xxx,(dk.80 Mustafa Cevahir x) Hakan Bayraktar xx (Dk. 46 Erman Özgür xx), Tabata xxx(Dk.84,Ferdi ?) Beto xxx (Dk.78 Ahmet Arı x)

 Goller; Dk. 33 Bekir, Dk. 36 Beto