İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - schoot9

481
TRABZONSPOR / Hedef 100 bin forma!
« : 06 Ağustos 2008, 21:17:45 »
Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tunç, yeni forma sponsoru Nike'ın ürünlerine taraftarların büyük bir ilgi gösterdiğini belirterek, günde 50 Bin YTL'lik ürün satışı gerçekleştirdiklerini belirterek, hedeflerinin 100 bin forma satışı olduğunu söyledi.
Trabzonspor Kombine bilet satışında gerçekleştirdiği rekordan sonra, ürün satışlarında da rekora koşuyor. Yaptığı flaş transferlerle her kesimin ilgi odağı olan Trabzonspor her alanda büyümeye devam ediyor. Sponsorların yoğun ilgisiyle karşılaşan bordo-mavili kulübün ürünlerine taraftarlar büyük bir ilgi gösteriyor.

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tunç, taraftarların kulüplerini sahiplenmesi çalışma şevklerini artırdığını belirterek, "Taraftarımızın göstermiş olduğu büyük ilgi bizim çalışma heyecanımızı artırıyor. Gösterilen yoğun ilgi karşısında yenilikler sunma adına çalışmalar yapıyoruz. Trabzonspor'un yeni sponsoru olan Nike ürünlerinde gündü 50 Bin YTL'lik bir satış gerçekleştiriyoruz. Hedefimiz 100 Bin forma satışıdır" dedi.

Öte yandan, Trabzonspor Yönetim Kurulu, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti altında bulunan eski Trabzonspor satış mağazasını hayata geçiriyor. Trabzon'un merkezinde bulunan bu yeri Ts Clup mağazası olarak açacak olan bordo-mavili yönetim, Trabzonspor TIR'ını da bordo-mavili takımın gittiği her yerde faaliyete geçirecek.

482
BEŞİKTAŞ / Forma tanıtımı için ilginç tarih!
« : 06 Ağustos 2008, 21:16:58 »
Beşiktaş Yönetimi, futbol takımının 2008-2009 sezonunda giyeceği yeni formaların tanıtım tarihini açıkladı, ortalık yıkıldı. Bu çok özel organizasyon; 8 Ağustos 2008 Cuma günü saat 20.00’de Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirecek. Ancak tanıtımın tarihi ve saati, ezeli rakipleri Fenerbahçe taraftarlarının dikkatinden kaçmadı. Fenerbahçeli taraftarlar forumlarda, 08.08.08 tarihinden yola çıkarak, saatin de akşam 8 olacağına işaret etti ve bu rakamların Beşiktaş tarihinin belki de en korkunç maçını hatırlattığına dikkat çekti. Bilindiği gibi, Kara Kartallar, 2007-2008 sezonunda Liverpool ile Anfield Road’da oynadığı maçı 8-0 kaybetmişti.

483
BEŞİKTAŞ / Af sinyalleri!
« : 06 Ağustos 2008, 21:16:16 »
Beşiktaş kafilesi salı günü yurda dönerken, teknik direktör Ertuğrul Sağlam da Viyana dönüşü uçakta menajer Sinan Engin’le mini bir zirve yaptı. İkili, Avusturya’daki birinci etap kampının ikinci gününde kavga eden ve kadro dışı bırakılan kaptanlar İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman’ın durumunu görüştü. İki futbolcunun önceki günkü "Özür diliyoruz. Bizi affedin" şeklindeki açıklamalarından memnun olan Sağlam, bu oyuncuların affedilmesi konusunda yönetime rapor vereceğini ifade etti.

Emekleri çok büyük

Sinan Engin ise, her iki kaptanın Beşiktaş’a önemli emekleri geçtiğini kaydederek, "Herkes Beşiktaş’ın büyüklüğünü bilecek. Kimse Beşiktaş Kulübü’nden üstün değildir. Hata yapan özür dileyecek. Bu arkadaşlarımız yaş olarak gençler. İkisinin de emekleri çok büyük. Bu nedenle bu konuda affedilmeleri için her türlü yaptırımı uygulayacağız" dedi. Teknik heyetin de başkan Yıldırım Demirören’e geniş çaplı rapor vereceği belirtildi.

Bu arada, kaptanlar Delgado, Nobre ve Rüştü’nün arkadaşlarının affedilmesi için Sinan Engin’le yaptıkları konuşmaların teknik heyetin tutumunu değiştirmede önemli rol oynadığı öğrenildi.

484
BEŞİKTAŞ / Beşiktaş İstanbul'a neşeli döndü
« : 06 Ağustos 2008, 21:15:55 »
Beşiktaş, yaklaşık 13 gün süren Avusturya'daki ikinci etap kampını tamamlayarak, İstanbul'a döndü

Atatürk Havalimanı'na gelen siyah beyazlı kafileyi 50'ye yakın taraftar tezahüratlarla karşıladı. Taraftarlar, futbolcularla fotoğraf çektirerek, imza aldı. Beşiktaş kafilesi daha sonra otobüsle Nevzat Demir Tesisleri'ne hareket etti.

İki gün izin yapacak olan siyah beyazlılar, İstanbul'daki çalışmalarına cuma günü başlayacak.

Beşiktaş'ın Avusturya'nın Loipersdorf bölgesinde 23 Temmuz'da başlayan ve bugün sona eren ikinci etap yurt dışı hazırlık kampının son gününde sabah antrenmanında başlayan doğum günü kutlaması, Viyana-İstanbul uçağında da devam etti.

Saat 19.30'da Viyana'dan İstanbul'a haraket eden siyah beyazlı kafiledeki futbolcular, bugün 22 yaşına giren Mehmet Sedef ve yarın 27 yaşına basacak Tuna Üzümcü'ye tezahüratlarla yeniden doğum günü kutlaması yaptılar. Futbolcular, İngilizce ve Türkçe olarak "İyi ki doğdun Tuna", "İyi ki doğdun Mehmet" şarkıları ile takım arkadaşlarının doğum günlerini yeniden kutladı.

485
FENERBAHCE / F.Bahçe'den 'Kezman' yalanlaması
« : 06 Ağustos 2008, 21:15:09 »
Fenerbahçe Kulübü, Fransa'nın Paris Saint Germain kulübünün Sırp futbolcu Mateja Kezman için yaptığı transfer teklifine ilişkin medyada yer alan rakamların gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Kulübün internet sitesinde, konuyla ilgili medyada yer alan haberler üzerine yapılan açıklamada, şöyle denildi:

''Bir süredir basında futbolcumuz Mateja Kezman'a Paris Saint Germain kulübünden yapılan teklife ilişkin rakamlar yer almaktadır. Kulübümüze önerildiği iddia edilen bonservis bedelleri tamamen uydurmadır. Bu konuda kulübümüz tarafından resmi bir açıklama yapılana dek, basının bu spekülasyonlara ve yalan haberlere son vermesini bekliyor, spor kamuoyuna da resmi açıklama dışındaki haberlere itibar etmemesini önemle hatırlatıyoruz.''

486
FENERBAHCE / Carlos ile 1 yıl daha
« : 06 Ağustos 2008, 21:14:30 »
F.Bahçe yönetimi, R.Carlos'un sözleşmesini bir yıl daha uzatacak. Geçen sezonun başında Brezilyalı yıldızla 2+1 yıllık sözleşme imzalanmıştı. Bu sezonun sonunda normal mukavele sona erecek. Yönetim, artı 1 yıllık opsiyonu kullanmaktan yana... Bununla ilgili resmi imzaların ise önümüzdeki eylül ayında Şampiyonlar Ligi grup maçları başlamadan önce atılması bekleniyor.

BORCUMU ÖDEYECEĞİM

Yönetimin düşüncesine Carlos'un da sıcak baktığı bildirildi. Sambacının, "Kariyerimde ilk kez böyle ciddi sakatlık geçirdim. Takıma yeterince katkı yapamadım. Bu yüzden kendimi Fenerbahçe'ye borçlu hissediyorum. Bir yıl daha oynamam, benim bu borcu ödemem için fırsat olacak" dediği öğrenildi. Carlos daha önce futbolu bıraktıktan sonra Fenehttp://www.oyunsiteniz.com/forum/post/board=7.0rbahçe'ye antrenör olarak hizmet etmek istediğini de dile getirmişti.

487
FENERBAHCE / Lagendijk'in F.Bahçe aşkı
« : 06 Ağustos 2008, 21:13:37 »
Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu Eşbaşkanı Joost Lagendijk, futbolu yakından izlediğini belirterek, ''Türkiye'de Fenerbahçe, Hollanda'da Rotterdam takımlarının taraftarıyım'' dedi.

Joost Lagendijk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, spora ilgi duyan bir kişi olduğunu bildirdi.

Türk futbolu denilince, Hollanda'da kendi yaş grubundaki insanların aklına Fenerbahçe Kulübü'nün geldiğini ifade eden Lagendijk, şöyle konuştu:

''Türkiye'de Fenerbahçe, Hollanda'da Rotterdam takımlarının taraftarıyım. Ben 12 yaşındayken Rotterdam Avrupa kupasını kazandı. Türkiye'de ise Fenerbahçe'nin büyük bir taraftarıyım. Olabildiğince maçlarına da gitmeye çalışıyorum.''

Lagendijk, Fenerbahçe'yi neden sevdiğine ilişkin soru üzerine, ''Fenerbahçe'nin coşkulu taraftarı beni çok etkiliyor'' diye konuştu.

Lajendijk, şöyle dedi:

''Fenerbahçe, bazı Hollanda takımları ile maçlar yaptı. Bu maçlarda ilk gözlemimiz Fenerbahçe taraftarlarının coşkusu olmuştu. Sürekli şarkı söyleyen, hoplayan, zıplayan bir taraftar. Aslında beni Fenerbahçe hakkında en çok etkileyen şeylerden biri de bu. Stadyuma gittiğimde 90 dakika boyunca ya da öncesinde müthiş bir coşku var. Saldırganlığa yönelmeden takımlarını destekleyici olmaları çok güzel. Tabii bir de bir tesadüf olmuştu. 2002 yılında eşbaşkan olmamın hemen sonrasında 2003'te Pierre van Hoojdonk, Rotterdam'dan Fenerbahçe'ye geldi. Bir maç sonrasında onunla da görüştüm. Hoojdonk'un da hayranıydım. O eski düşüncelerimle de birleşince Fenerbahçe'nin yeni bir taraftarı oldum.''

Joost Lagendijk, Fenerbahçe'de en beğendiği futbolcular olarak ise İspanya'nın Real Betis takımına giden Mehmet Aurelio ile Brezilyalı yıldız Alex'i gösterdi.

488
GALATASARAY / Yeniler kontrolden geçti
« : 06 Ağustos 2008, 21:12:32 »
Galatasaray'ın yeni transferleri kaleci Morgan Dsanctis ve Alparslan Erdem sağlık kontrolünden geçti.

Yeni transferler İtalyan kaleci Dsanctis ve gurbetçi oyuncu Alparslan Erdem öğle saatlerinde Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde gelerek sağlık kontrollerinden geçtiler. İç hastalıkları, kan alma ve efor testlerinden geçen oyuncular, takıma dahil olup yarın Bursaspor ile oynanacak hazırlık maçı kadrosunda yer alacaklar.

489
GALATASARAY / Sezgin'den Oliveira açıklaması!
« : 06 Ağustos 2008, 21:11:55 »
Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Ricardo Oliveira transferi konusunda olumsuz herhangi net bir gelişmenin olmadığını, bonservis sorununu çözmeye çalıştıklarını söyledi.

Ricardo Oliveira transferinin gerçekleşmediği ve futbolcunun kulübü Real Zaragoza'da kaldığı yönündeki iddialar üzerine İHA'nın sorularını yanıtlayan Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, iddiaların gerçek dışı olduğunu ve futbolcunun transferi konusunda görüşmelerin sürdüğünü söyledi. Sezgin, transfer konusunda tek sorunun Real Zaragoza'nın istediği yüksek bonservis bedeli olduğunu ifade ederek, bu sorunu aşmaya çalıştıklarını ve sorunu aşmaları halinde transferin gerçekleşeceğini vurguladı.

Galatasaray'ın futbolcu ve menajeriyle anlaştığı ve transfer konusunda Real Zaragoza'yı ikna etmeye çalıştığı ifade ediliyor.

490
FENERBAHCE / Kulübümüzden Alonso yalanlaması
« : 06 Ağustos 2008, 21:09:30 »

Fenerbahçe Kulübümüz, Liverpool'un İspanyol yıldızı Xabi Alonso'yu transfer etme gibi bir düşüncesinin olmadığını açıkladı.

Sarı-lacivertli kulübümüzün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Bir süredir basında kulübümüzün Xabi Alonso ile ilgilendiği hatta oyuncunun transferinde sona gelindiği gibi haberler yer almaktadır. Bugün tarihli bir çok gazetede de Alonso'nun transferi için Liverpool kulübü ile bir pazarlık, taktik stratejisi içinde olduğumuz şeklinde haberler yayımlanmıştır. Bu haberler doğru değildir. Kulübümüzün Xabi Alonso'yu transfer etme gibi bir düşüncesi yoktur" denildi.

Sarı-lacivertli kulübümüz, ayrıca medyada çıkan Maniche, Saviola ve Senna haberlerini de yalanladı.

491
FENERBAHCE / Lugano ve Maldonado'ya davet
« : 06 Ağustos 2008, 21:09:02 »
Fenerbahçe Futbol Takımı'nın Uruguaylı futbolcusu Lugano ve Şilili futbolcusu Maldonado ülke milli takımlarına çağrıldı. Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, Lugano'nun Uruguay'ın Japonya ile Maldonado'nun da Şili'nin, (A) Milli Futbol Takımı ile Kocaeli'de 20 Ağustos'ta yapacakları maçlar için ülke milli takımlarına çağrıldıkları bildirildi.

492
FENERBAHCE / İŞTE İLK 11'İMİZ
« : 06 Ağustos 2008, 21:08:35 »
Fenerbahçemiz, Budapeşte deplasmanında, Kadıköy'de sahaya çıktığı ilk 11 ile mücadele edecek

Takımımız, Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş maçında deplasmanda MTK Budapeşte ile karşı karşıya geliyor. Macaristan'ın başkenti Budapeşte'deki Megyeri Uti Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak maçı İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Mark Clattenburg yönetecek. Maç öncesi Kanarya'nın ilk 11'i belli oldu. İstanbul'da oynanan maçtaki 11 ile sahaya çıkacağız...


Volkan
Gökhan Gönül
Edu
Lugano
Roberto Carlos
Selçuk
Colin Kazım
Uğur Boral
Alex
Semih
Güiza