İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - schoot9

241
GALATASARAY / "Bu daha başlangıç"
« : 19 Ağustos 2008, 10:12:20 »
Kayserispor maçında oyuna girer girmez Galatasaray’ı öne geçirip, diğer golün pasını veren ve Süper Kupa’nın kazanılmasında başrolü oynayan Harry Kewell, "Benimle ilgili beklentilerin farkındayım. Hızlı bir dönüş yaptım. Bu daha başlangıç. Çok daha iyi olmak zorundayım" dedi. Sarı kırmızılı taraftarlara seslenen Avustralyalı futbolcu, şunları söyledi: "Bir sakatlık beni geri itti. Bu da benim elimde değildi. Böylesine sevgi ortamının olduğu başka bir kulüp bulmak zor. "

242
GALATASARAY / Hasan Şaş formasını vermiyor
« : 19 Ağustos 2008, 10:11:59 »
Hakan Şükür ve Okan Buruk’la yolların ayrılmasından sonra G.Saray’ın en tecrübelisi olarak diğer futbolculara ağabeylik yapan Hasan Şaş, eski parlak günlere dönüş sinyalleri veriyor.

G.Saray’ın önceki akşam Kayserispor’u 2-1 yenerek Süper Kupa’yı kazandığı maçta sahaya kaptan olarak çıkan tecrübeli futbolcu, gurbetçilerin hücumuna uğradı.
Almanya’nın Duisburg kentindeki maçtan sonra sahaya giren gurbetçiler, Hasan’ın formasını kapmak için adeta birbirleriyle yarıştılar. Ancak Hasan, formasını korumayı bildi. 11 numaralı formasını bir torbaya sarıp gizleyen Hasan Şaş, forma isteyen hayranına çorabını hediye etti.

Kusura bakmayın veremem

Hasan, forma için ısrar eden gurbetçilere, "Kusura bakmayın. Ben böylesine özel maçlarda giydiğim formayı kimseye vermiyorum. Evimin bir köşesinde, müze gibi bir bölüm oluşturdum. UEFA Kupası’nı kazandığımız zaman giydiğim formayı, dünya üçüncüsü olduğumuzda terlettiğim milli formayı burada muhafaza ediyorum. İlk kez kazandığımız bu kupada giydiğim forma da oradaki yerini alacak. Oğullarım ve torunlarım ileride bu formalara bakıp benimle gurur duyacaklar" dedi.

243
BEŞİKTAŞ / Zapotocny'den müjdeli haber!
« : 19 Ağustos 2008, 10:11:23 »
Beşiktaş'ta uzun süredir sakat olan Çek savunma oyuncusu Zapotocny'nin hızla iyileştiği ve Antalyaspor ile oynanacak ligin ilk maçına yetişebileceği belirtildi.
 
Zapotocny'in Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'a, "Kendimi çok iyi hissediyorum. Hafta sonuna kadar gerekli form düzeyine de ulaşacağım. Lige oynayarak başlarsam çok sevineceğim." dediği belirtildi.

Genç teknik adamın Çek yıldızın son durumuyla ilgili doktorlardan perşembe günü bir rapor alacağı ve bu futbolcuyu 18 kişilik maç kadrosuna dahil edebileceği öğrenildi. Bu arada uzun bir aradan sonra Oktay Derelioğlu'nun jübilesinde forma giyen İbrahim Toraman, "Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim ve takımım için elimden geleni yapacağım." dedi. Yıldız oyuncu, takım arkadaşlarıyla yaptığı görüşmede, "Herkes hayatın belli dönemlerinde hata yapar. Ben de bu hatayı sezon başında yaptım ama artık her şey geride kaldı. Sizlerin de desteğiyle kötü günler geride kalacak." şeklinde konuştuğu öğrenildi. Toraman'ın Teknik Direktör Sağlam ile de görüştüğü ve, "Henüz hazır değilim ama bir iki hafta içinde eski İbrahim'i sizlere izleteceğim. Bana güvendiğiniz için sizi mahcup etmeyeceğim." dediği belirtildi.

Öte yandan Beşiktaş ile Bosna-Hersek temsilcisi Siroki Brijeg arasında 28 Ağustos 2008 Perşembe günü BJK İnönü Stadı'nda oynanacak olan UEFA Kupası 2. ön eleme turu ikinci maçını İsviçre Futbol Federasyonu'ndan Rene Rogalla yönetecek.

244
BEŞİKTAŞ / Seric'i sıkıntı bastı
« : 19 Ağustos 2008, 10:11:04 »
Beşiktaş’ta sözleşmesi karşılıklı fesh edilen Seric’in, Gordon’a kulüp bulunamaması yüzünden sıkıntı yaşadığı bildirildi.

Siyah-beyazlı takımın UEFA maçlarının yanı sıra ligin ilk haftasındaki karşılaşmalarda da forma giyememe tehlikesiyle karşı karşı kalan Avustralyalı oyuncunun yönetimin en kısa sürede sorunu çözmesini beklediği vurgulandı. Gordon konusunda gelecek müjdeli haberi bekleyen Seric’in bu önümüzdeki günlerde yöneticilerle görüşeceği ifade edildi.

245
BEŞİKTAŞ / Gol atanlara primler Engin'den
« : 19 Ağustos 2008, 10:10:40 »
Kartal’da yönetimin belirlediği prim sisteminin yanı sıra Genel Menajer Sinan Engin’in de gol atan futbolculara ekstra primler dağıtacağı öğrenildi.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, prim sisteminin geçen sezon ile aynı olduğu açıklarken, Engin’in kendi bütçesiyle belirlediği ekstra ödemeleri yapmaya devam edeceği bildirildi. Sinan Engin geçen sezon özellikle dış saha maçlarında gol atan futbolculara ekstra primler vererek, oyuncuları motive etmeye çalışmıştı.

Genel Menajer Engin’in yanı sıra takımın eski kaptanlarından İbrahim Üzülmez de geçen sezon gol atan yabancı oyunculara cebinden prim vermesi ile gündeme gelmişti. Kavga olayından sonra kaptanlığı alınan İbrahim Üzülmez’in aynı jesti bu sezon yapıp, yapmayacağına henüz karar vermediği vurgulandı.
Öte yandan yönetimin sezon içinde maç başı yerine seri galibiyetler ardından futbolculara prim vereceği ifade edildi.

246
BEŞİKTAŞ / Toraman'ın milli takım hayali
« : 19 Ağustos 2008, 10:10:15 »
Beşiktaş'ta affedilen İbrahim Toraman, Sabah'a özel açıklamalar yaptı.

Toraman, sıkıntılı bir süreç yaşadığını belirterek, "Kadro dışı kaldığım günleri hatırlamak bile istemiyorum. Benim için bir kabustu. İyi ki o günler sona erdi. Güneş benim için yeniden doğdu" dedi. Milli futbolcu, "Bu kadar kısa süren bir ayrılık bile zor geldi. Yönetimin aldığı kararlara hep saygı duydum. Şimdi buradayım ve yeni bir başlangıç yaptım. 26 yaşındayım ve önümde uzun bir yol var. Bu yolda ilk ve en büyük hedefim bu yıl Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşamak. Ardından yeniden A Milli Takım'a yükselmek. Taraftarın Lankeran maçındaki sevgisine ve ilgisine de teşekkür ediyorum. Onların bu sevgisini karşılıksız bırakmayacağım" diye konuştu.

KAPTANLARIN YANINDAYIZ

Yeni kaptanlar Delgado ve Nobre'ye destek vereceğini belirten İbrahim Toraman, "Bu arkadaşların sonuna kadar yanındayız. Önemli olan Beşiktaş'ın başarısı. İnşallah güzel bir arkadaşlık ortamıyla başarılı, verimli bir sezon geçireceğiz. Şampiyonluk özlemi artık bitmeli" ifadesini kullandı.

247
BEŞİKTAŞ / Sağlam'ın tercihi Nobre
« : 19 Ağustos 2008, 10:09:54 »
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Süper Lig’in ilk haftasında Antalyaspor maçında sahaya tek forvetle çıkacak.

Nobre ile Bobo’dan birisini ilk 11’de oynatmayı düşünen genç teknik adamın, tercihini daha tecrübeli ve formda olan Nobre’den yana kullanması bekleniyor.

Sağlam, menajer Sinan Engin ve genel sekreter Kenan Öner’e, "Sahaya tek forvetle çıkacağım. Kimi oynatacağıma henüz karar vermedim" dedi. Gol yollarında elinde çok sayıda alternatif bulunduğunu ifade eden Sağlam, "Bobo’nun temposunda sorunlar yaşandı. Ancak, kısa sürede toparlandı. Kendisi lige hazır. Nobre ise formunun zirvesinde. Bu maçta onun daha yararlı olacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Antalyaspor’u asla küçük görmediklerini ifade eden Ertuğrul Sağlam, şöyle devam etti: "İlk maçımızı deplasmanda oynayacağız. Defansta daha dikkatli olacağız. Yakaladığımız fırsatları iyi değerlendirip, sezona galibiyetle başlamak istiyoruz. Takımımızda genç ve tecrübeli oyuncuların birbirlerine alternatif olması en büyük kazancımız."

248
FENERBAHCE / "İspanya'da böyle ilgi görmedim"
« : 19 Ağustos 2008, 10:09:19 »
Fenerbahçe'nin ‘okçu’su Daniel Güiza, adeta rüya aleminde. İspanya’nın önde gelen kanallarından TVE’ye konuşan golcü futbolcu, Türkiye ve Fenerbahçe hakkında övgü dolu sözler sarfetti.

Türkiye’ye ayak bastığı ilk andan itibaren büyük ilgi gördüğünü vurgulayan Güiza, şöyle konuştu: “Gol kralı olduktan sonra bile İspanya’da böyle ilgi görmedim. Türkler futbolla yatıp, futbolla kalkıyor. Özellikle Fenerbahçe taraftarı takımına çok bağlı ve hep başarı bekliyor. Buraya hem İspanya Gol Kralı hem de Avrupa Şampiyonu bir takımın oyuncusu olarak geldim.”

‘Diyaloğum çok iyi’

“Buradaki hedefim Türkiye Ligi ve Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırmak. Fenerbahçe’de bu ışığı gördüm. Takım arkadaşlarımla diyaloğum çok iyi. Türk oyuncular, yabancıları hemen sahipleniyor. Başta Türkiye Gol Kralı Semih olmak üzere herkesle çok iyi anlaşıyorum. Türkiye’de İspanya’daki gibi rahat yaşıyorum. Eşim ve çocuğumla çok güzel günler geçiriyoruz. Eğlence dünyası, diğer ülkelerden daha gelişmiş. Şu ana dek bizi rahatsız edecek bir olayla karşılaşmadık. Umarım, Türkiye’deki futbol yaşantım uzun sürer. Ligin başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum.”

249
FENERBAHCE / Senna bekleniyor
« : 19 Ağustos 2008, 10:08:56 »
Hürriyet Gazetesi'nin 19 Ağustos tarihli bugünkü sayısındaki habere göre; sezonun başlamasına kısa bir süre kala dün Fenerbahçe’de hareketler saatler yaşandı. Uzun süredir Mateja Kezman için Paris Saint Germain’le görüşme halinde olan sarı lacivertliler, sonunda Sırp golcüyü elden çıkardı. Daniel Güiza’nın takıma katılmasıyla gözden çıkarılan Kezman’a talip olan Fransız kulübü, Fenerbahçe’yle anlaşma sağlayarak golcü futbolcuyu bir yıllığına kiraladı.

Defansif yönü güçlü

Menajeri Alexander Gurov’un her iki kulübü ikna etmesinin ardından dün akşam saatlerinde İstanbul’dan ayrılan Kezman, Paris’e gitti. Bugün sağlık kontrolünden geçecek Sırp futbolcu, daha sonra kendisini PSG’ye bağlayacak sözleşmeyi imzalayacak. Anlaşmanın şartları konusunda resmi bir açıklama yapılmazken, Kezman’ın bu sene kiralık oynayacağı ve bonservisini alma konusunda ilk hakkın Fransız kulubünde olduğu öğrenildi.

Kezman’dan kurtulan Fenerabahçe’nin, açılan yabancı kontenjanını Villarrealli Senna ile doldurduğu ifade edildi. Uzun süredir Brezilya asıllı İspanyol ön libero ile görüşme halinde olan yönetim, Aragones’in istediği futbolcuyu alarak önemli bir açığını kapattı.

Aurelio’nun ayrılması, Deniz Barış’ın sakatlığının sürmesi, Maldonado’nun yetersiz olması nedeniyle defansif yönü güçlü oyuncu talep eden Aragones’in, listedeki ilk ismin alınmasıyla derin bir nefes aldığı öğrenildi. Fenerbahçe’nin Villarreal’e ödeyeceği miktar açıklanmazken, Senna’nın bir-iki gün içinde İstanbul’a gelmesi bekleniyor.

250
bnce ABD sizce?

251
SUPER LİG ÖZEL / Nadal artık zirvede
« : 19 Ağustos 2008, 00:22:39 »
2008 Pekin Olimpiyat Oyunları'nda tek erkeklerde şampiyon olarak ülkesi İspanya'ya altın madalya kazandıran ünlü tenisçi Rafael Nadal, İsviçreli Roger Federer'in dünya klasmanının zirvesindeki 239 haftalık liderliğine son verdi.

239 haftadır dünya klasmanının zirvesinde yer alan İsviçreli dünyaca ünlü tenisçi Roger Federer'i tahtından etmeyi başaran İspanyol tenisçi Rafael Nadal, ilk sıradaki unvanını olimpiyatların ardından açıklanan yeni ATP sıralamasında da korudu. Roger Federer'in uzun süren liderliğine 25 Temmuz-3 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen Cincinnati Masters Tenis Turnuvası'nın ardından son veren Nadal, olimpiyatlardaki şampiyonluğunun ardından 6 bin 700 puanla zirvede yer aldı.

Nadal, olimpiyat finalinde Şilili Fernando Gonzalez'i 6-3, 7-6 (7-2) ve 6-3'lük skorlarla devirerek altın madalyanın sahibi olmuştu. ATP tarafından açıklanan son dünya klasmanında ilk 10 sırayı alan tenisçiler ve sahip oldukları puanlar ile önceki sıraları ise şöyle: (Önceki sıralar parantez içinde gösterilmiştir.)

1. (2) Rafael Nadal, İspanya, 6 bin 700 puan
2. (1) Roger Federer, İsviçre, 5 bin 930
3. (3) Novak Djokovic, Sırbistan, 5 bin 105
4. (4) David Ferrer, İspanya, 2 bin 865
5. (5) Nikolay Davydenko, Rusya, 2 bin 700
6. (6) Andy Murray, Britanya, 2 bin 415
7. (8) David Nalbandian, Arjantin, bin 975
8. (9) Andy Roddick, ABD, bin 845
9. (7) James Blake, ABD, bin 825
10. (10) Stanislas Wawrinka, İsviçre, bin 695.

252
SUPER LİG ÖZEL / "Amacım altın madalya"
« : 19 Ağustos 2008, 00:21:49 »
 2008 Pekin Olimpiyat Oyunları'nda 57 kiloda ringe çıkan ve Cezayirli rakibini yenerek bronz madalyayı garantileyen Yakup Kılıç, "Amacım altın madalya kazanmak" dedi.

Pekin'de ringe çıkan son Türk boksörü Yakup Kılıç, Cezayirli rakibi Abdulkader Chadi'yi 13-6 sayıyla mağlup ederek yarı finale çıktı ve bronz madalya kazanmayı garantiledi. Yakup Kılıç karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, "Türkiye'ye madalya kazandırdığım çok mutluyum. Amacım yarı finalde Ukraynalı rakibimi de yenerek finale çıkmak ve daha sonra da altın madalya kazanmak. Pes etmenin anlamı yok önümde 4 gün daha var. Ukraynalı rakibim de Dünya 3.'sü olmuştu bende Dünya 3.'süyüm. Zor bir maç olacak. Madalyamı Türk halkına ve Elazığ'daki aileme armağan ediyorum" diye konuştu.

Boks Milli Takımı Antrenörü Cahit Süme de karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, Yakup'un altın madalya kazanacağına inandığını ifade ederek, "Buraya 5 sporcumuzla geldik. 5'inden de madalya bekliyorduk. Ancak olmadı. Yakup zoru başardı. Elimizden gelenin en iyisini yaptık. İnşallah Yakup altın madalya kazanacak" dedi.

Boks Federasyonu Başkanı Caner Doğaneli de Yakup'tan daha iyi dereceler beklediğini vurgulayarak, "İlk dört sporcumuz şanssız bir şekilde elendi. Ancak Yakup iyi bir maç çıkardı. Ondan daha iyi dereceler bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay ise karşılaşma sonrası yaptığı değerlendirmede, "Atina'da 10 sporcumuz madalya aldı. Bunların 9'u yeni sporculardı. Pekin'de de yeni sporcularımız ortaya çıktı ve onlar madalya alıyorlar. Yeni yıldızlar ortaya çıkarmak için tüm imkanları seferber ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz. Yakup'un madalyayı garantilemesiyle, ilk günlerde sporcularımızın sıfır çekmesiyle uğradığımız hayal kırıklığını bir nebze de olsun üzerimizden attık" dedi.