İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - schoot9

265
TRABZONSPOR / Trabzon seyircili oynamak istiyor
« : 18 Ağustos 2008, 23:58:07 »
Hüseyin Avni Aker Stadı'nda geçen sezon ligin son haftasında Fenerbahçe ile yapılan maçta kötü ve çirkin tezahürat nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama cezası alan Trabzonspor, Futbol Federasyonu'nun yürürlüğe giren yeni futbol disiplin talimatı doğrultusunda gerekli başvuruları yaparak cezanın kaldırılmasını istiyor.

Kulüp genel sekreteri Hasan Yener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Futbol Federasyonunun cezalarla ilgili değişiklikler yaptığını belirterek, ''Artık seyircisiz maç cezaları, 5. kez suç işlendiği zaman veriliyor. O döneme kadar para cezaları veriyor. Yeni duruma göre verilen ceza kaldırılıp, cezamız para cezasına çevrilmeli'' dedi.

Hukukta lehte olan değişikliklerin geriye dönük uygulanabildiğini ifade eden Yener, ''Cumartesi günü hem Tahkim, hem de Disiplin Kurulu'na gerekli başvurularımızı yaptık. Ankaraspor maçının seyircili oynanması yönünde bir kararın çıkmasını bekliyoruz'' diye konuştu.

Hüseyin Avni Aker Stadı tribünlerinin yenileme çalışmalarında bir sorun yaşanmadığını ifade eden Hasan Yener, stadın 24 Ağustos Pazar günü yapılacak karşılaşmaya yetişeceğini sözlerine ekledi.

266
TRABZONSPOR / "Takım her geçen gün oturuyor"
« : 18 Ağustos 2008, 23:57:45 »
Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, yeni bir takım olmanın getirdiği bir takım aksaklıkların yaşandığını, ancak takımın her geçen gün oturduğunu söyledi.

Yeni sezon öncesi yepyeni bir takım kurduklarını ve bu sebeple bazı aksaklıkları yaşadıklarını belirten Asbaşkan Hacısalihoğlu, bu aksaklıkların giderilmesi noktasında önemli mesafelerin alındığını kaydetti. Takımın giderek oturduğunu ve lige hazır hale geldiğini dile getiren Hacısalioğlu, sezonun ilk maçında karşılaşacakları Ankaraspor karşısında iyi futbol ortaya koyarak, sezona güzel bir başlangıç yapmak istediklerini ifade etti. Teknik Direktör Ersun Yanal ile sürekli görüşme halinde olduklarını vurgulayan Hacısalihoğlu, "Hocamızla sürekli görüşüyoruz. Neler yapmamız gerektiği konusunda bilgi alışverişi içindeyiz. Her şeyin iyi olması ve sorunsuz bir sezon geçirmemiz için gerekli tedbirlerin alınması noktasında ne gerekiyorsa yapacağız. Almanya'da oynanan hazırlık maçları sonrası olsun, İstanbul'da oynadığımız FC Brugge maçı sonrası olsun hocamızın bizden herhangi bir transfer talebi olmadı. Nijerya Milli Takım kampında bulunan Isaac da kadromuza katılacak" dedi.

TFF tarafından yeniden düzenlenen Disiplin Talimatı'nın 40 ve 41. maddeleri ile ilgili olarak bir itirazda bulunacaklarının da altını çizen Hacısalihoğlu, "Yapacağımız itiraz kabul edilirse Ankaraspor maçını seyircili oynayacağız. Bunun için girişimlerimizi başlattık. Taraftarımızla sezona güzel bir başlangıç yapma arzusundayız. Yeniden düzenlemeye gittiğimiz Hüseyin Avni Aker Stadı da maça yetişecek. Bu konuda herhangi bir eksiklik yok" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'un 41. kuruluş yıldönümünü çeşitli etkinliklerle kutlayacaklarını belirten Hacısalihoğlu, "Camiamızın İstanbul'da gösterdiği toparlanmayı Trabzon'da da göstermesini bekliyoruz. Saha içinde olduğu gibi saha dışında da güçlü bir camia olduğumuzu herkese göstermeliyiz" diye konuştu.

267
TRABZONSPOR / Şener: "Şampiyonluğun adayıyız"
« : 18 Ağustos 2008, 23:57:24 »
Trabzonspor başkanı Sadri Şener Radyospor'da Aydın Cingöz'ün konuğu oldu. Şener kulübe yaptıkları transferlerle şampiyonluğun adaylarından bir ekip oluşturduklarını kaydederken Futbol Federasyonu seçimlerinde de oylarını Mahmut Özgener'e vereceklerini söyledi.
 
Bu seni yeni bir takım oluşturduklarını kaydederek sözlerine başlayan Sadri Şener, "Türkiye'deki ilk maçımızı oynadık. Takım yüzde 60-70 hazır. Zaman içerisinde Türkiye'nin en iyi takımlardan birisi olacağımızı görecekler. Bireysel yetenekli oyuncularımız var. Hoca bunlardan yararlanacaktır." dedi.

Çok transfer yapılması konusundaki görüşlerini de dile getiren Sadri Şener, "Takımın büyük oranının değişmesi lazımdı. Keyfiyetten değiştirmedik. Geçen yıl bunu herkes gördü. Altıncılık başka takımlar için başarıdır ancak Trabzonspor için kötü bir derecedir. Her bölgeyi değiştirmek zorundaydık. Önemli transferler yaptık, bu yeni isimler lig maçlarında birbirlerine alışacak ve takım yerine oturacaktır." şeklinde konuştu.

"Yeni veya devre arasında ekstra transfer yapılır mı?" şeklindeki soruyu Şener şu şekilde cevaplandırdı, "Transfere şu anda yüzde yüz hayır diyemem ama boş yerimiz de yok. Hangi bölgeye kimi nereye alacağız. Hoca 5-6 futbolcuyu Karadenizspor'a gönderecek. Olimpiyatlarda bulunan Isaac konusunda ise herhangi bir sorun yok. Döndüğünde Gençlerbirliği'yle bir sorun yaşamayacak ve takıma katılacak."

Bu sezon transfer şampiyonu Trabzonspor'un mutlak hedefinin şampiyonluk olup olmayacağı şeklindeki soruya ise bordo-maviler'in başkanı, "Hedefler de büyüdü. Şampiyonluk tabiki bizim için öncelik. Ancak ne olacağı belli olmak. Yağmur yağar gol atamazsın, belki şampiyon da olamazsın. Ancak biz yine de şampiyonluğun adayıyız. Buna karşın öncelikli hedefimiz Avrupa. Avrupa'da önemli oranda maddi kaynak geliyor. Bizim için de öncelik Avrupa olacak." dedi.

Şampiyonluk konusunda rakip olarak her zamanki gibi Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ı gördüğünü vurgulayan Şener, "Her sezon olduğu gibi şampiyonluk dört büyük ekip arasınca geçecektir." şeklinde konuştu.

Transferlerin hepsini kendi kaynak ve gelirlerinden yaptığını belirten Sadri Şener, "Biz gelirleri bayağı arttırdık. Transfere de 23-24 milyon euro civarında ayırdık. Ekonomik olarak da zengin bir kadroya sahibiz. Yoktan bir şey var ettik. İnşallah hayırlısı olur." ifadelerini kullandı.

Transferleri de öven Sadri Şener, "Colman ve Gökhan başta olmak üzere hepsi birinci sınıf oyuncular. Colmann'ı bir maçta izledim ve beni çok etkiledi. Burda kendini geliştirip çok daha yararlı olcaktır." dedi.

Yarın yapılacak Futbol Federasyonu seçimlerinde oylarının tek aday Mahmut Özgener'e olacağını söyleyen Şener, "Mahmut geçmişten beri tanıdığımız bir isim. Trabzon'da da çok seviliyor. Bunun için düşünmeden oyunumuzu Mahmut Özgener'e vereceğiz." şeklinde sözlerini bitirdi.

268
TRABZONSPOR / Trabzonspor'un gol sıkıntısı yok
« : 18 Ağustos 2008, 23:57:00 »
Trabzonspor'un golcüleri sezon öncesi yapılan hazırlık maçlarında gol atma sıkıntısı çekmediler.

Bordo-mavili takımın forvet hattını oluşturan Gökhan Ünal, Umut Bulut ve Ergin Keleş, Almanya kampında 7 ve Türkiye'de Clup Brugge maçı olmak üzere toplam 8 hazırlık maçında 4'er gol atmayı başardılar.

Golcü oyuncular, söz konusu maçlarda bordo-mavili takımın attığı 16 golün 12'sini kaydettiler.

-8 HAZIRLIK MAÇI-

Trabzonspor'un sezon öncesi yaptığı 8 hazırlık maçı ve forvet oyuncularının golleri şöyle:

Trabzonspor-WFL Osnabrück 1-1: Gökhan

Trabzonspor-FC Oberneuland 5-2: Ergin, Gökhan, Umut

Trabzonspor-Werder Bremen 3-1: Gökhan (2), Umut

Trabzonspor-Wolfsburg 2-3: Umut, Ergin

Trabzonspor-FC Bremerhaven 4-1: Ergin (2)

Trabzonspor-Braunschweig 0-2: -

Trabzonspor-Armenia Bilefeld 0-1:-

Trabzonspor-Club Brugge 1-0: Umut

269
BEŞİKTAŞ / Beşiktaş'a iki şok!
« : 18 Ağustos 2008, 23:54:20 »
Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'de 2008-09 sezonunun ilk haftasında Antalyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Siyah-beyazlılar, teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde çalıştı. Isınma hareketleri ve koşunun ardından taktik ağırlıklı çift kale maç yapan futbolcular, duran top organizasyonlarıyla antrenmanı tamamladı.

Milli takımlarda bulunan Gökhan Zan, Serdar Kurtuluş, Serdar Özkan, Emre Özkan, Tello ve Holosko'nun yanı sıra, sol diz iç yan bağlarında esneme bulunan Tuna Üzümcü ve sol arka adalesinde ödem bulunan Mehmet Sedef antrenmana katılmadı. Tuna ve Mehmet'in tedavilerinin 10 gün süreceği ve Antalyaspor maçında kadroda yer alamayacakları bildirildi. Beşiktaş, yarın sabah salonda, akşam ise sahada antrenman yaparak, Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

270
BEŞİKTAŞ / Beşiktaş'a İsviçreli hakem
« : 18 Ağustos 2008, 23:54:04 »
Beşiktaş ile Bosna Hersek temsilcisi Siroki Brijeg arasında oynanacak olan UEFA Kupası 2. Ön Eleme Turu ikinci maçında görev alacak hakemler açıklandı.

28 Ağustos 2008 Perşembe günü BJK İnönü Stadı'nda oynanacak ve saat 21.00'de başlayacak karşılaşmayı İsviçre Futbol Federasyonu'ndan Rene Rogalla yönetecek. Rogalla'nın yardımcılıklarını vatandaşları Jean-Paul Remy ve Thomas Habegger yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Jerome Laperriere.

271
BEŞİKTAŞ / Beşiktaşlılar'dan anlamlı buluşma
« : 18 Ağustos 2008, 23:53:42 »
Beşiktaş Kulübü'nün Türkiye çapında faaliyet gösteren 100'e yakın derneğinin başkan ve yöneticileri 20 Ağustos Çarşamba günü Çanakkale Şehitliği'nde bir araya gelecek.

Beşiktaş Kulübü Derneklerden ve Hukuk Komitesinden Sorumlu Asbaşkanı Levent Erdoğan'ın organize ettiği geziye katılacak 150'den fazla Beşiktaşlı, Çanakkale Şehitliği ve savaşların cereyan ettiği tarihi yerleri ziyaret edecek.

-İLK BULUŞMA ECEABAT'TA-

Levent Erdoğan, sezon öncesi bir araya gelecek Beşiktaşlı derneklerin, kulübe büyük destek vereceklerini söyledi.

Tarihi gezinin buluşma yerinin Eceabat olduğunu açıklayan Asbaşkan Erdoğan, ''Beşiktaş Kulübü yöneticileri olarak her zaman birlik ve beraberlikten yanayız. Bu düşünce doğrultusunda organize ettiğimiz tarihi gezimizde, dernekler arasında birlik ve beraberliği de pekiştirmiş olacağız. Gezimiz sonrasında katılacağımız baloda da yeni sezona 'Merhaba' diyeceğiz'' şeklinde konuştu.

İstanbul'dan kalkacak otobüslerin yanı sıra kendi imkanları ile Eceabat'a gidecek olan Anadolu dernekleri, buradan kafileye katılacak. Tarihi yer ve mekanları ziyaret edecek olan Beşiktaşlılar, akşam da Çanakkale Beşiktaşlılar Derneği'nin organize ettiği ''Tanışma, birlik ve beraberlik'' balosuna katılacak.

272
BEŞİKTAŞ / Batuhan ile masaya oturulacak
« : 18 Ağustos 2008, 23:53:20 »
Beşiktaş ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Batuhan Karadeniz, masaya oturuyor. Sakatlığı tam olarak geçen ve bugünden itibaren takıma katılması beklenen genç futbolcu, “Birçok teklif alıyorum ancak Beşiktaş’ta kalmak istiyorum. Büyüklerimizle oturup, konuşacağız ve durumumuz netlik kazanacak. Umuyorum ki, yeni sözleşmeye imza atarım. Hocamın bu sezon ihtiyaç duyduğunda bana şans vereceğinden şüphem yok” dedi.

273
BEŞİKTAŞ / Sağlam'ın jokeri Serdar Kurtuluş
« : 18 Ağustos 2008, 23:52:57 »
Sağlam, siyah-beyazlı takıma geldiği günden beri Kurtuluş’a sağ bek, sağ açık, ön libero ve orta sahada önemli görevler verdi.

Sağlam’ın sahanın hemen her yerinde yararlandığı genç futbolcuya bu sezon bazı maçlarda stoper mevkiinde de şans tanıyacağı vurgulandı. Ertuğrul Sağlam’ın, başarılı futbolcuyla yaptığı ikili görüşmelerde, “Bu sezon seni sadece sağ bekte değil, defansif anlamda sahanın her yerinde oynatmayı planlıyorum. Zaman zaman stoper olarak da forma giyebilirsin” diye konuştuğu öğrenildi.

Serdar Kurtuluş’un, genç teknik adama, bundan sonra da verilen her görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağını söylediği kaydedildi.

274
BEŞİKTAŞ / Beşiktaş sınıfı geçti
« : 18 Ağustos 2008, 23:52:31 »
Beşiktaş yeni sezona hazırlık döneminde oynadığı maçlarda ve Siroki Brijeg’le yaptığı UEFA Kupası 2. ön eleme turu karşılaşmasında hem savunmasında hem de hücum hattında başarılı bir performans ortaya koydu.

Şimdiye kadar 1’i resmi, 8’i özel olmak üzere toplam 9 maç oynayan Kartal’da teknik heyetin yeni transferlerin uyumunun yanı sarı takımın genel performansından memnun olduğu ifade edildi. Savunmada problemler yaşanan geçen sezon takımını tek ön liberolu sistemle oynatan, hazırlık döneminde ise çift ön liberoya dönen Ertuğrul Sağlam’ın, defans ile orta sahanın uyumundan memnun kaldığı ve bu şekilde yola devam etmeyi düşündüğü kaydedildi.

Sağlam teşekkür etti

Hazırlık sürecinde güçlü Alman ekipleri Schalke ve Bochum’un da aralarında yer aldığı rakiplerle karşılaşan, daha sonra Bosna Hersek’te Siroki Brijeg’le mücadele eden Kartal 9 maçta kalesinde sadece 5 gol gördü. Siyah-beyazlı takımın yediği gol maç başına 0.55 oldu.

Bu karşılaşmalarda rakip fileleri 22 kez havalandıran Beşiktaş’ın maç başına gol sayısı ise 2.44 olarak gerçekleşti.

Teknik patron Sağlam’ın, Hazar Lenkeran’ı 4-0 yendikleri maçtan sonra soyunma odasında bütün oyuncularına teşekkür ettiği vurgulandı.

BERABERLİK YOK

Beşiktaş - R.Salzburg II: 2-0
Beşiktaş - St. Johann: 4-0
Beşiktaş - Bochum: 3-2
Beşiktaş - S.Bükreş: 0-1
Beşiktaş - Schalke: 2-1
Beşiktaş - Maccabi Haifa: 1-0
Beşiktaş - Kocaelispor: 4-0
S.Brijeg - Beşiktaş: 1-2
Beşiktaş - H.Lenkeran: 4-0

Yeni hedef Antalyaspor

Yönetim kurulu tarafından affedilen İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman’ın da forma giydiği, yeni sezon hazırlıklarının son maçında Hazar Lekeran’ı 4-0 mağlup eden Beşiktaş, rotasını Süper Lig’in ilk haftasında Antalyaspor’la deplasmanda oynayacağı karşılaşmaya çevirdi. Dünü izinli olarak geçiren siyah-beyazlı takım bu akşam yapacağı antrenmanla Antalyaspor karşılaşmasının hazırlıklarına başlayacak. Milli takım kamplarına giden Gökhan Zan, Serdar Kurtuluş, Serdar Özkan, Emre, Holosko ve Tello antrenmanda yer almayacak.

275
BEŞİKTAŞ / Ertuğrul Sağlam'ın yüzü gülüyor
« : 18 Ağustos 2008, 23:52:09 »
Beşiktaş'ta her şeyin yolunda gitmesi yüzleri güldürüyor. İyi bir hazırlık dönemi sonrası maçlarda ortaya konan başarılı performans özellikle teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ı sevindirdi.

As futbolcuların yanı sıra Hazar Lankeran maçında gençlerin iştahı ile kadro dışı kaldıktan sonra affedilen İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'ın başarılı oyunları Sağlam'ı memnun etti. Genç oyuncularını kutlayan Sağlam, "Beşiktaş'ın geleceği olarak hepiniz iyi bir performans ortaya koydunuz. Sizi tebrik ediyorum" dedi.

ALT YAPIDA ÇAĞ ATLATTI

Bu arada Beşiktaş'ın hocası iki yılda tam 14 alt yapı oyuncusunu A takımına kazandırdı. Şu anda bu oyunculardan Serdar Özkan, Mehmet Sedef, Batuhan Karadeniz, Can Erdem, Emre Özkan, Korcan Erdem ve Necip Uysal A takımla çalışıp kadroda yer alırken, Sezer Sezgin ve Rıza Şen ise şans bulmaları için kiralık olarak verildi. Ayrıca Ali Küçük gibi 6 oyuncu da dönüşümlü olarak A takıma adapte edilmeye çalışılıyor.

276
GALATASARAY / G.Saray'ın yarısı idmanda yoktu
« : 18 Ağustos 2008, 23:51:05 »
TFF Süper Kupa'yı, Kayserispor'u 2-1 yenerek müzesine götüren Galatasaray, Almanya dönüşü ayağının tozuyla, Turkcell Süper Lig'de Denizlispor'la yapacağı yeni sezonun açılış maçının hazırlıklarına başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Michael Skibbe yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, Kayserispor maçında 90 dakika oynayan futbolcuların, koşulardan oluşan rejenerasyon programının ardından tesislerde terapi seanslarına geçtikleri, diğer oyuncuların ise teknik çalışmalar sonrası yarı sahada çift kale maç yaptıkları kaydedildi.

İdmana, milli takım kamplarında bulunan Servet Çetin, Hakan Balta, Sabri Sarıoğlu, Ayhan Akman, Mehmet Topal, Alparslan Erdem, Fernando Meira, Shabani Nonda ve Barış Özbek katılmadı, belinde hafif ağrısı bulunan Hasan Şaş ise salonda çalıştı.

Bu arada, Kayserispor maçında aldıkları darbeler nedeniyle sakatlıkları bulunan Hakan ve Sabri'nin tedavilerine, milli takım kampında devam edileceği ifade edildi.

Öte yandan, tedavileri süren Linderoth, Orkun, Fırat ve Ümit, antrenör Cevat Güler yönetiminde, bugün takımdan ayrı iki çalışma gerçekleştirirken, Arda, Emre Güngör ve Aydın'ın tedavileri sürdürüldü.

Galatasaray, yarını izinli geçirecek ve 20 Ağustos Çarşamba günü yapacağı çift antrenmanla Denizlispor maçının hazırlıklarını sürdürecek.