İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - schoot9

553
OFFC 341 / KAYITLAR BURADAN!!!!
« : 25 Temmuz 2008, 10:17:56 »

OYUNSİTENİZ FİFA 08 OFFC 341 TURNUVASİ KAYİTLARİ AÇİLMİŞTİR.KAYDİNİZİ BU TOPİC İÇERİSİNE NİCK VE MSN ADRESLERİNİZİ AŞAĞİDAKİ GİBİ ALT ALTA YAZARAK YAPTİRABİLİRSİNİZ.TAKİMLAR SERBESTDİR 4 KİŞİDEN OLUŞACAKTIR.
KATİLİMCİLARA BAŞARİLAR DİLERİM !


^^ NİCK ^^

^^ MSN ^^

554
GALATASARAY / "Bizi harcamasınlar"
« : 25 Temmuz 2008, 10:14:32 »
Galatasaray’ın Almanya’da son yaptığı Gent maçı sonrasında teknik direktör Michael Skibbe’nin yaptığı "Kaleci almayı düşünüyoruz" açıklaması, kaleci Aykut Erçetin’in tepkisini çekti. Aykut, Galatasaray’da 7 yıldır kaleci olarak kaldığını, her zaman sabrettiğini vurgulayarak sert açıklamalar yaptı.

Görevimizi yapıyoruz

26 yaşındaki file bekçisi, "Bir zamanlar Mondragon’un arkasında bekledik, durduk. Sırası gelince de kaleyi aldık. Geçen yıl takım halinde şampiyon olduk. Hem defans hem de biz kaleci olarak görevimizi en iyi şekilde yaptığımıza inanıyorum. Genciz ve faydalanılması gereken futbolcularız. Ben ve arkadaşlarımdan yararlanmaları gerekir. Teknik heyet ve yönetim kaleci alınması yönünde karar alıyorsa yapacak bir şeyimiz yok. Ama harcanmak istenmiyoruz" dedi.

Dünyada bütün takımların kaleci sorunu yaşadığını ama bazı futbolculara güvendiklerini, hata yapsa bile yine sabrettiklerine değinen Aykut şöyle devam etti:

"Kim alınacak merak ediyorum. Ben iki kaleci tanırım, biri Petr Cech diğeri İtalyan kaleci Buffon. Bunlar da kulüplerinden ayrılmadığına göre herhalde sorun yok. Real Madrid’de Casillas 17 yaşında kaleyi teslim aldı. Zaman zaman hatalarda yaptı, ama kimse onu bir kenara itip sonunu hazırlamadı. Bütün takımların artık kaleci yetiştirmesi için okul açması gerekir.

Yol verin, sabredin

Bizler hata yaptığımız zaman, ’Bu kalecilerle bu iş yürümez’ deniliyor, yabancı yaptığı zaman ise hiç ses çıkarılmayarak geçiştiriyorlar. Ben kaleci eğitimimi genç yaşta Almanya’da aldım, birçok antrenörle Galatasaray’da da çalıştım. Bizlere değer vermeleri gerekir. Uzun yıllar Milli Takım bile kaleci sıkıntısı çekti, onun için ben diyorum ki bizlere güvenin, yol verin, sabredin. Bizler iyi bir yoldayız. Yani bir kenara atılacak futbolcular değiliz."

555
FENERBAHCE / F.Bahçe'de kombine 27 bini geçti
« : 25 Temmuz 2008, 10:12:44 »
Fenerbahçe Kulübü, 2008-2009 futbol sezonu için devam eden kombine bilet satışının 27 bin 355'e ulaştığını açıkladı.

Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, bugün itibarıyla satılan biletin 27 bin 355 olduğu belirtilerek, ''Kombine kartlara büyük bir ilgi gösteren ve rakamı her geçen günü daha yukarılara taşıyan büyük taraftarımıza teşekkür ederiz'' denildi.

556
FENERBAHCE / Yolun yarısı
« : 25 Temmuz 2008, 10:10:13 »
Hazırlık maçları gösterdi ki; Aragones devamlı diri kalacak bir takımın peşinde. Shaktar maçında da sahadakiler aynı şeyleri yapmaya çalıştılar. Yüksek konsantrasyon ile çevrelerinde neler dönüp – bittiğini görmek ve top kendilerine geçtiğinde de çabuk karar vererek en iyi hücumu gerçekleştirmek.

Geriye daha istekli koşan, rakip defansın derinliklerini kullanmak isteyen, anlık hatalara fatura kesmeye çalışırken, öncelikle defans güvenliğinden ödün vermemek. Bunlar temel prensipler ama ne yazık ki şu andaki takımın bunların ancak yüzde 50’sini yaptığını söylememiz lazım.
Bu oranın yavaş yavaş yükseleceğini umarak, neden daha mükemmele erişilemediğini sorgulamalıyız. Elbette öncelik oyuncuların yapısında. Uğur, Alex, Kazım üçlüsünün alan kapatırken veya oyuncuya müdahale ederken, nerede duracaklarını dahi bilmedikleri bir gerçek. Hamle zamanlamaları yok ve top kapma özellikleri gelişmediğinden faul sayıları da fazla olacak.

Semih’in Guiza’nın arkasında oynaması, Kurt hoca’nın, iki net golcüsünü birlikte oynatma isteğinden kaynaklanıyor. Alex bilindik mevkisinden uzaklaştıkça, yaratıcı tarafını da elbette gösteremiyor. Emre Belözoğlu’nun kadroya girmesi, orta göbeğe gelmesi ve Alex’in bir adım öne, forvet arkasına çıkması görünüşü değiştirip, oyunun sonuca gitmesini daha kolay sağlar mı?

Şimdi ki merak konusu bu. Ama Aragones Guiza – Semih ikilisinden pek kolay vazgeçmez, Emre de sol kanada doğru yeni bir görev anlayışına yerleşir.

Bu düzenin gelişmesini herkes bekleyecek. Seçimlerin doğru olduğunu, daha farklı dizilişlerle, daha verimli bir oyunu görmemiz mümkün. Ama önce bu sistemi takımın başarması gerekiyor her halde. Çünkü Aragones bu düzenle Avrupa Şampiyonu oldu ve aynı şartların kendisine Fenerbahçe ile güçlü rakipler karşısında da şans tanıyacağına inanıyor. Maçtan sonraki demecinde “Sistemlere takılmamak lazım” demesi iyi bir gelişme.

Elbette sorunlar var. Rakibe az pozisyon veren ama kendisi de zor pozisyon bulan bir takım görüntüsünde şu anda Fenerbahçe. Kanatlar neredeyse hiç kullanılmıyor. Beklerin hücuma çıkışı için dilekçeli bir prosedür gerekiyor sanki. Carlos’un veya Gökhan’ın bindirme yaptıkları anda önlerindeki oyunculardın onlara alan açamadığını da gördük. Akıllarda bir karışıklık var.

Bu yüzden MTK maçının ilk ayağının Saracoğlu’nda olması bir anda büyük bir şans niteliği kazandı. Taraftarının müthiş desteği, rakibin bunu hissederek oyunu bekleyecek olması, henüz taşlarını yerine tam koyamayan bu takımın, elde edeceği bir hatadan yararlanmasını sağlayacaktır. 1-0’lık bir sonuç bile Fenerbahçe’ye turu getirebilir. Ama maç hiç kolay geçmeyecek. MTK analizini daha sonra yapacağız.

Selçuk’un doyurucu ve ümit vaad eden oyununa rağmen Aurelio gözlerimizin araması belki bir alışkanlıktır. Kezman’ın artık sakat veya cezalı olmadıkça ilk on biri zor göreceği de net bir tespit.

Fenerbahçe’nin uzun bir yolu var. Ancak Aragones’in özellikle orta dörtlüsünde doğruları çabuk bulması gerekiyor.

557
FENERBAHCE / "Birlikte çok gol atarız"
« : 25 Temmuz 2008, 10:09:24 »
Fenerbahçe'nin golcü futbolcuları Daniel Güiza ile Semih Şentürk, iyi bir ikili oluşturduklarını, birbirlerini iyi anladıklarını ve anlaştıklarını belirterek, "Birlikte çok gol atarız" diye konuştular.

Fenerbahçe'nin golcü futbolcuları Daniel Güiza ve Semih Şentürk, sabah yapılan antrenman sonrası Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesine birlikte açıklama yaptı. Fenerbahçe'nin 2-1 kazandığı Shakhtar Donetsk maçındaki olumlu görüntüsünü bundan sonraki maçlarda daha da artırarak sürdüreceklerini dile getiren Güiza ve Semih, Sarı-lacivertli taraftarlara umut veren açıklamalarda bulundu.

İlk olarak konuşan İspanyol golcü Daniel Güiza, Fenerbahçe taraftarının önünde ilk kez bir maça çıkmanın kendisini gerçekten çok heyecanlandırdığını belirterek, "Stadın ambiansı çok güzel ve taraftar tam da bir oyuncunun isteyebileceği türdendi. Bana dün geceki karşılaşmanın hazırlık maçı olduğu için tribünlerde boşluklar olduğu, ilerleyen maçlarda bu stadın tamamen dolacağı ve taraftar desteğinin daha da artacağı söylendi. Stat bu haliyle bile çok güzeldi. Bu havanın tam kapasiteyle nerelere ulaşacağını düşünmek bile çok güzel. Maça gelince, iyi başladık ve güzel bitirdik. İleride Semih ile birlikte iyi bir görüntü verdiğimizi düşünüyorum. Semih'le iyi anlaşıyoruz. Takımın bu haliyle, birlikte daha çok gol atarız" diye konuştu.

Güiza ile birbirlerini tamamladıklarını düşündüğünü söyleyen Semih Şentürk ise, "Dün gece attığımız gollerin devamı gelecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.Güiza ile iyi anlaşıyoruz ve iyi bir ikili oluşturduğumuzu düşünüyorum. Dün geceki hazırlık maçı başlangıçtı. Birlikte daha çok maç oynadıkça, daha da iyi olacağız. Ayrıca hocamız da, takımı ve Fenerbahçe'yi daha da iyi anlamaya başladı. Maç içindeki müdahaleleri ve değişiklikleri de bana göre çok yerindeydi. Fenerbahçe'nin yeni görüntüsüyle birlikte, taşlar yavaş yavaş yerine oturmaya başladı" dedi.

558
FENERBAHCE / İdmanda Emre şov!
« : 25 Temmuz 2008, 10:07:39 »
Fenerbahçe, sabah saatlerinde yaptığı tek antrenmanla sezon hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Aragones yönetiminde Samandıra Tesisleri'nde gerçekleştirilen basına kapalı antrenmanda sarı lacivertli futbolcular iki takım halinde bir çalışma gerçekleştirdi. Dün oynanan Shakhtar Donetsk maçında forma giyen oyuncuların rejenerasyon idmanını tamamlayıp sahadan ayrılmasından sonra Aragones kalan oyunculara hem minyatür kale maç, hem de dar alanda maç yaptırdı.

Dün resmi sözleşme imzalayan Emre Belözoğlu attığı güzel gollerle dikkat çekerken, teknik direktör Aragones takımdan ayrı çalışan kaleci Mert Günok'a topu nasıl tutması ve topa nasıl çıkması gerektiği konusunda uyarılarda bulundu.

İspanyol teknik adam hazırlık maçında görev alan oyuncuların rejenerasyon idmanında kademeli koşu yapan oyunculara nasıl hızlı koşulması gerektiğini bizzat koşarak gösterdi. Sarı lacivertli futbolcular antrenör Cascallana'nın yaptırdığı esneme hareketleri ile antrenmanı tamamladı.

Fenerbahçe yarın sabah yapacağı çalışmayla sezon hazırlıklarına devam edecek.

559
FENERBAHCE / Saracoğlu'nun ziyaretçileri var
« : 25 Temmuz 2008, 10:06:40 »
İstanbul Lions Gençlerarası Değişim Programı'nın davetlisi olan gençler, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nı ziyaret etti. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, 18 farklı ülkeden 36 yabancı gençten oluşan grubun, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı, Fenerbahçe Müzesi ve Fenerium mağazasını gezdikleri ifade edildi.

560
FENERBAHCE / Kezman artık gün sayıyor
« : 25 Temmuz 2008, 10:05:40 »
Teknik Direktör Aragones tarafından yedek kulübesine çekilen Kezman’ın takımdan ayrılmak için artık gün saydığı bildirildi.

Fransa’nın Paris Saint Germain takımından teklif alan Sırp golcünün, başka kulüplerle de görüşmeler yaptığı ve kısa süre içinde kesin kararını vereceği öğrenildi.

561
Belgium Cup / Yarı Final Eşleşmeleri ve Maç Sonuçları
« : 24 Temmuz 2008, 18:26:25 »
excelsior 3-0 germinal beer
wasterlo 3-0 dender


başarılar...

SON TARİH: 25 TEMMUZ SAAT: 23:00

562
OFFC 340 / !!!!!!!ŞAMPİYON!!!!!!!!!!!
« : 24 Temmuz 2008, 11:37:44 »
schoot9

563
KENDİ ÇALIŞMALARIMIZ / Van Der Vaart İmza Çalışmamız
« : 24 Temmuz 2008, 11:32:00 »
Santiago & Schoot



yorumlarınızı bekliyoruz

564
İmza Yarışmaları / 5. İmza Yarışması Katılım Yeri
« : 23 Temmuz 2008, 19:12:18 »
5.İmza Yarışması Katılım Yeri

Kurallar
Tema: Almanya Liginde Oynayan Futbolcular


Ödüller:
1. 500 REP
2. 300 REP
3. 200 REP