İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - schoot9

445
OFFC 372 / Logo
« : 07 Ağustos 2008, 10:21:25 »

446
OFFC 372 / Ödüller
« : 07 Ağustos 2008, 10:20:59 »
OFFC 370 BİRİNCİSİNE : 30 REP

OFFC 370 İKİNCİSİNİE : 15 REP

447
OFFC 372 / KAYITLAR BURADAN!!!!
« : 07 Ağustos 2008, 10:19:39 »

OYUNSİTENİZ FİFA 08 OFFC 372 TURNUVASİ KAYİTLARİ AÇİLMİŞTİR.KAYDİNİZİ BU TOPİC İÇERİSİNE NİCK VE MSN ADRESLERİNİZİ AŞAĞİDAKİ GİBİ ALT ALTA YAZARAK YAPTİRABİLİRSİNİZ.TAKİMLAR SERBESTDİR 4 KİŞİDEN OLUŞACAKTIR.
KATİLİMCİLARA BAŞARİLAR DİLERİM !



^^ NİCK ^^

^^ MSN ^^

448
ben takımımızın çıkacağına inanıyorum...

449
FENERBAHCE / "Fener suyunu çıkardı"
« : 07 Ağustos 2008, 10:11:39 »
Fenerbahçemizin MTK’yı 5-0 yenmesi İspanyol basınında da geniş yer buldu. Internet siteleri Aragones’in başarısını manşetlere taşırken, “Fener suyunu çıkardı”, “Fenerbahçe MTK’yı sıkıştırıp ezdi” gibi yorumlar yapıldı. El Mundo Deportivo gazetesi de “Luis turu rahat geçti” başlıklı haberinde “İspanya Milli Takımı’nın eski teknik direktörü için Şampiyonlar Ligi’nde bundan iyi bir başlangıç olamazdı” ifadelerini kullandı.

FARKI BEKLEMİYORMUŞ

MTK Budapeşte Teknik Direktörü Jozsef Garami, karşılaşmadan sonra yaptığı basın toplantısında, sonucun kendisine sürpriz olduğunu belirterek, “Çok iyi bir takıma karşı oynadığımızı biliyorduk, ancak bu sonucu ben de beklemiyordum” dedi. Karşılaşma boyunca üç kez korner kullandıklarını vurgulayan Garami, “Kontra ataklar geliştiren Fenerbahçe 3 gol kazandı. Oysa ikinci yarının 15. dakikasına kadar gayet iyi top oynuyorduk. Diyecek bir şey bulamıyorum. Fenerbahçe’yi tebrik ediyorum” diye konuştu.

450
FENERBAHCE / "Gelişmeler olabilir"
« : 07 Ağustos 2008, 10:11:09 »
Fenerbahçemizin başında çıktığı ikinci resmi maçtan da galibiyetle ayrılan Luis Aragones, MTK engelini zorlanmadan aştıklarını kaydetti.

İspanyol çalıştırıcı, “Resmi maç dönemi başladıktan sonra takım olarak ritm ve aşama kaydettik. 2-0’dan sonra oyun tamamen lehimize döndü. Ben, 5-0’dan çok turu kalemizde gol görmeden atladığımız için seviniyorum. Yeni rakibimiz Partizan, bizi tehlikeye düşürebilecek bir takım. Önlemlerimizi alarak bu maçtan da galip ayrılıp, Şampiyonlar Ligi’ne kalmak istiyoruz” diye konuştu.

Sarı-lacivertli ekibin oyuncu yapısına uygun bir sistemi takıma monte etmeye çalıştığını kaydeden Aragones, “Sistem konusunda gelecekte değişiklik olabilir, fakat biz bu şekilde devam edebileceğimizi düşünüyoruz” yorumunu yaptı.

‘Güiza sinirleniyor’
Tecrübeli hoca, transferle ilgili sorulara da yanıt verdi. Transfer konusunda Başkan Aziz Yıldırım’la sürekli görüştüğünü vurgulayan İspanyol teknik adam, “Basında çıkan haberleri anlayamıyorum. Çünkü sürekli ben transfer istiyormuşum gibi gösteriliyor. Başkan da takımı güçlendirmek için çalışıyor. Gelişmeler olabilir. Önümüzdeki günlerde neler olacağını göreceğiz” ifadelerini kullandı.

Luis Aragones, Güiza’nın kaçırdığı gollerle ilgili bir soruya ise “Evet Güiza, golcü bir oyuncu ve gol atamayınca çok sinirleniyor. Ama önümüzdeki haftalarda daha iyi adapte olarak istediğimizi yapacaktır” yanıtını verdi.

451
FENERBAHCE / Transfer için son gün
« : 07 Ağustos 2008, 10:10:29 »
Yabancı transferi çalışmalarını sürdüren Fenerbahçemizin, bugün yeni oyuncusuna imza attırıp, Kezman veya Maldonado'dan biriyle de yollarını ayırması gerekiyor. Aksi takdirde, önümüzdeki hafta oynanacak Partizan maçında da kadro aynı kalacak. Çünkü sarı-lacivertli kulüp, Partizan maçına çıkacak kadrosunu bugün UEFA'ya bildirmek zorunda.

452
FENERBAHCE / Partizan'a 'Pekin' şoku
« : 07 Ağustos 2008, 10:09:50 »

Fenerbahçemizin, 3. ön eleme turundaki rakibinin üç oyuncusu Pekin Olimpiyatı’na gitti. Yeni transfer Fejsa’nın yanı sıra Tosic ve Javanovic her iki maçta da forma giyemeyecek

Partizan, 2008 Pekin Olimpiyatları için Sırbistan Milli Takımı’na giden 3 oyuncusunu Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fenerbahçe’ye karşı oynatamayacak. Sırp ekibinde Pekin’e giden Ljubomir Fejsa, Zoran Tosic ve Marko Javanovic, her iki maçta da forma giyemeyecek.

Bu oyuncular arasında Partizan’ın eksikliğini hissedeceği en önemli isim yeni transfer Fejsa olarak dikkat çekiyor. 1.2 milyon euro karşılığında Hajduk Kula’dan transfer edilen 20 yaşındaki orta saha oyuncusu, Predrag Mijatovic’ten bu yana Partizan’ın ve aynı zamanda Sırbistan futbol tarihinin en pahalı transferi oldu.

Geçen sezon 11 gol attı

Sırp temsilcisinin, Fenerbahçe’ye karşı yararlanamayacağı bir diğer isim ise hücuma dönük orta saha oyuncusu olan Zoran Tosic. 21 yaşındaki Tosic geçen sezon gösterdiği üstün performans ve attığı 11 golle hem Partizan’ın hem de Sırbistan Milli Takımı’nın değişmezleri arasında yerini almıştı. Pekin’de bulunan son Partizanlı Marko Jovanovic ise zaman zaman yer bulduğu takımında stoper mevkiinde oynuyor.

453
ANADOLU TAKIMLARI / Eskişehir farklı galip
« : 07 Ağustos 2008, 08:16:36 »
Eskişehirspor'un Avusturya'nın başkenti Viyana'da yaptığı 2'inci etap kampı sona erdi. Kırmızı siyahlı takım Avusturya'da son oynadığı hazırlık maçında Slovenya'nın Senec takımını 4-1 yendi.

Süper Lig'in yeni takımlarından Eskişehirspor'un 2 hafta süren Avusturya kampı bitti. Kampın son gününde Senec takımı ile özel maç yapan Eskişehirspor, Abdullah'ın 3 ve Anderson'un bir golüyle sahadan 4-1 galip ayrıldı. Rakip takımın golünü ise Zapotoka kaydetti.

ANKARAGÜCÜ İLE ÖZEL MAÇ YAPILACAK

Senec ile oynadığı maçın ardından Eskişehirspor'un kampı sona erdi. Türkiye'ye dönen kırmızı siyahlı futbolcular, 2 günlük iznin ardından Eskişehir'de biraraya gelecekler. Kırmızı siyahlı takım 10 Ağustos 2008 tarihinde 2008-2009 futbol sezonununun açılışını yapacak, ardından özel maçta Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek.

Avusturya kampının çok yararalı geçtiğini belirten kırmızı siyahlı takımın teknik direktörü Rıza Çalımbay, Süper Lig'de fırtına gibi eseceklerini söyledi. Kampta eksikliklerin giderildiğini kaydeden Çalımbay, "Futbolcularımın inancı tam. Takımımız Süper Lig'de fırtına gibi esecek. Eskişehirspor büyük bir camia. Büyük camia olduğumuzu Süper Lig maçlarında göstereceğiz" dedi.

454
ANADOLU TAKIMLARI / Denizlispor'a 2 transfer!
« : 07 Ağustos 2008, 08:15:55 »
Turkcell Süper Lig takımlarından Denizlispor, Hacettepe'den Ali Bayraktar ile 3, Sakaryaspor'dan da Ercan Yaman ile 2 yıllığına anlaştı.

Kulüp binasındaki imza töreninde konuşan Denizlispor İkinci Başkanı Halil Pekdemir, transfer çalışmalarının sürdüğünü ve bu çalışmalar kapsamında 2 yerli futbolcuyla daha anlaştıklarını söyledi.

Ali Bayraktar ve Ercan Yaman transferinin Denizlispor'a ve futbolculara hayırlı olmasını dileyen Pekdemir, transfer çalışmalarında sona yaklaşıldığını kaydetti.

Selahattin ile ilgili sıkıntıların basına yansıdığını belirten Pekdemir, şöyle konuştu:

''Selahattin'in bir yıl daha sözleşmesi var. Parasal konuda da karşılıklı görüşmeler neticesinde anlaşma sağlanmıştı. Şu an için herhangi bir pürüz yok, olursa da oturulup konuşulur. Şu an gündemimizde Selahattin'i göndermek gibi bir konu yok. Tabii ki daha önceki yıllarda da çeşitli durumlar olmuştu. Burada önemli olan kulüpteki oyuncuların, yöneticilerin, tüm camianın huzurlu olması. (Ben burada oynamak istemiyorum) diyen olursa da elbette zorla güzellik olmaz. Bu sadece Selahattin için değil, hangisi olursa olsun. Önemli olan Denizlispor'u benimseyecek, görüşülen şartlarda çıkacak, oyununu oynayacak. Adam bulamıyoruz diye bir şey yok. Bu doğru bir kelime değil. Oyuncu çok, önemli olan burada iyi derecede oynayacak futbolcuların alınması. Yoksa yarın gider, bulur ve geliriz. Önemli olan Denizlispor'a, Türk futboluna bir şeyler bırakabilecek kişilerin olması. Geçen seneki krizi konuşmanın bir anlamı yok. Bizim futbolculara olan borcumuz çok fazla rakam değildi ve o rakamlar da ödendi. O futbolcular, kendi aralarında öyle bir harekete girdiler. Geride kaldı ve o sayfa kapandı. Önümüzdeki sezon böyle bir şey beklemiyoruz. Çünkü geçen yıla göre gelirlerin biraz daha artırılması, daha da hesaplı gidilmesinden dolayı bu sene öyle bir sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum. Bizim çok fazla bir sıkıntımız yok.''

Konuşmanın ardından Ali Bayraktar ve Ercan Yaman, kendilerini Denizlispor renklerine bağlayan mukaveleyi ikinci başkan Pekdemir ile birlikte imzaladı.

Sağ bek oyuncusu Ercan Yaman, imzanın ardından verdiği demeçte, Denizlispor'a geldiği için mutlu olduğunu söyledi.

Yaman, ''Başkanlarımız bizi bu takıma layık gördükleri için teşekkür ederim. Çalışıp, formayı alıp, Denizlispor forması altında elimden gelen her şeyi yapmaya çalışacağım. Başarılı olacağıma inanıyorum'' dedi.

Forvet futbolcu Ali Bayraktar ise Denizlispor gibi köklü bir camiaya geldiği için duyduğu mutluluğu ifade ederek, ''İlk hedefim çok çalışıp, formayı kazanmak. Daha sonra da hem kendim hem de Denizlispor için iyi şeylere imza atmayı düşünüyorum'' diye konuştu.

455
ANADOLU TAKIMLARI / Antalyaspor'a Zimbabveli oyuncu!
« : 07 Ağustos 2008, 08:15:22 »
Antalyaspor Kulübü Hasan Akıncıoğlu, Kuzey Afrika ülkelerinden Zimbabveli golcü oyuncu Joseph Ngwenya ile geçtiğimiz sezon Konyaspor'da forma giyen Sedat Ağçay ile anlaşma sağladıklarını açıkladı.

Antalyaspor Transfer Komitesi, yeni transferlerle ilgili olarak Hasan Subaşı Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenledi. Başkan Hasan Akıncıoğlu ve komite üyelerinden Tahsin Aksoy ile Erol Taşkoparan'ın katıldığı toplantıya çok sayıda basın mensubu ilgi gösterdi. Toplantıda Sedat Ağçay da kendisi kırmızı-beyazlı renklere imza attı.

Akıncıoğlu, son olarak Austria Karnten forması giyen Ngwenya ile Almanya'nın Münih şehrinde resmi imzayı attıktan sonra Avusturya'da bulunan Antalyaspor'un kampına katıldığını bildirdi. Başkan Akıncıoğlu, Sedat ile de sözleşme imzalamaktan memnun olduklarını belirterek, "Sedat'ı hepiniz yakından tanıyorsunuz. Süper Lig'de başarılı olan bir arkadaşımız. Geçtiğimiz sezon Konyaspor'da forma giydi. Bonservisi elinde olan futbolcuyla 2 senelik bir anlaşma yaptık" dedi.

Zimbabveli futbolcu Joseph Ngwenya'nın transferi hakkında da bilgiler veren Başkan Hasan Akıncıoğlu, "Kendisiyle Almanya Münih'te 3 yıllık bir sözleşme imzaladık. Ngwenya ismi Avrupa piyasasında oldukça iyi biliniyor. Futbol kariyeri 17 yaşında başlamış olan futbolcumuz, kazandığı bursla Amerika'daki bir üniversitede Bilgisayar Mühendisliği'ni bitirmiş ve bu ülkenin 6 ayrı takımında forma giymiş. Oyuncumuz aynı zamanda ülkesinin milli takımında da oynuyor" diye konuştu.

Denenmek için Bayern Münih'in kampına çağırılan ve 5 hazırlık maçında görev alan Ngwenya'nın bu kulüp tarafından oldukça beğenildiğini ancak oyuncunun bazı nedenlerden dolayı Almanya'da kalmak istemediğini de sözlerine ekleyen Akıncıoğlu, futbolcuyla ilgili olarak Klinsman'dan ve kulübün teknik ekibinden gerekli referansları aldıklarını belirtti.

456
ANADOLU TAKIMLARI / Marcin Kus 3 yıl İstanbul BŞB'de
« : 07 Ağustos 2008, 08:14:25 »
İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Polonyalı defans oyuncusu Marcin Kus ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulübün Langa Tesisleri'nde düzenlenen ve Kulüp Başkanı Göksel Gümüşdağ, Başkan Vekili Harun Karaca ile Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar'ın da hazır bulunduğu imza töreninde Polonyalı futbolcu Marcin Kus, kendisini 3 yıllığına Turuncu-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Kulüp Başkanı Göksel Gümüşdağ, imza töreninde yaptığı açıklamada, yapılan transferlerle daha güçlü hale geldiklerini belirterek, "Hocamızın raporu doğrultusunda nokta transferlerimize bir yenisini daha ekledik. Polonya Milli Takımı'nın da formasını giyen Marcin Kus'u kadromuza katarak defans hattımızı iyice güçlendirdik. Kamp çalışmalarımız da gayet verimli geçiyor. Lige transferlerini tamamlamış hazır bir ekip olarak başlayacağız" diye konuştu.

1981 doğumlu olan ve 7 kez Polonya A Milli Takım formasını giyen Marcin Kus, sağ bek ve stoper olarak görev yapıyor.