İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - schoot9

373
TRABZONSPOR / Trabzonspor'da hazırlıklar sürüyor
« : 16 Ağustos 2008, 00:40:01 »
Almanya kampını tamamlayarak kente dönen Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana tüm futbolcular katıldı.

Koşuyla başlayan ve koordinasyon çalışmaları ile süren idmanın ikinci bölümünde ise yarı sahada çift kale maç yapıldı. Teknik direktör Yanal, sık sık maçı durdurarak, hata yapan oyunculara uyarılarda bulundu.

Trabzonspor, 16 Ağustos Cumartesi günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda, Belçika'nın Club Brugges takımı ile yapacağı maç için yarın akşam İstanbul'a gidecek.

Bu arada, sezon başı Trabzonspor ile idmanlara çıkan Zafer Aydoğdu'nun sözleşmesinin fesh edildiği bildirildi.

374
BEŞİKTAŞ / Lille, Holosko'yu istiyor!
« : 16 Ağustos 2008, 00:39:13 »
Ligue 1 takımlarından Lille, Pierre-Alain Frau'nun yerine Beşiktaş forması giyen Filip Holosko'yu kadrosuna katmanın planlarını yapıyor.

Geçen sezon Lille'de 13 maç oynayan ve sadece 2 gol kaydeden Pierre-Alain Frau'nun performansından memnun kalmayan Fransız yöneticiler, santrfor arayışlarını hızlandırdı. Lille'nin transfer listesindeki ilk ismin ise, Beşiktaş'ın Slovak yıldızı Holosko olduğu öne sürüldü.

Uzun zamandır Holosko'yu takip eden Lille kulübünün transfer komitesi, yeni teknik direktör Rudi Garcia'nın da onayını aldıktan sonra hemen harekete geçti.Sponsor firmaların katkılarıyla transfere hatırısayılır bir bütçe ayıran Lille'nin, en kısa sürede cazip bir teklif karşılığında Beşiktaş'ın kapısını çalacağı ifade edildi.

375
BEŞİKTAŞ / Beşiktaş'ta kaptanlar idmanda
« : 16 Ağustos 2008, 00:38:40 »
UEFA Kupası 2. ön elemede Bosna Hersek'in Siroki Brijeg takımını deplasmanda 2-1 yenerek rövanş maçı için büyük avantaj yakalayan Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'in ilk haftasında Antalyaspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

İstanbul'a gece saatlerinde gelen siyah-beyazlıların, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde bu sabah basına kapalı gerçekleştirdikleri antrenmanda, dün oynanan karşılaşmada forma giyen futbolcuların çalışmayı koşu yaparak tamamladıkları belirtilirken, diğer oyuncuların 5'e 2 pas çalışmasının ardından, yarım sahada çift kale maç oynadıkları bildirildi.

Antrenmana, tedavilerine devam edilen Zapotocny, Batuhan ve Can'ın katılmadığı ifade edilirken, dünkü karşılaşmada darbe alan Delgado ile Aydın Karabulut'un dinlendirildiği belirtildi.

-İBRAHİM ÜZÜLMEZ VE İBRAHİM TORAMAN TAKIMLA ÇALIŞTI-

Beşiktaş'ta yönetim kurulu tarafından affedilen İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman takımla çalışmalara başladı.

Siyah-beyazlı takımın yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde Avusturya'da yaptığı ilk kampta birbirleriyle kavga ettikleri için kadro dışı bırakılan ve birkaç gün önce yönetim tarafından cezaları kaldırılan İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'ın antrenmanda takımla çalıştıkları kaydedildi.

Siyah-beyazlı takım, yarın saat 20.00'de Oktay Derelioğlu'nun jübile maçında Azerbaycan'ın Hazar Lenkeran takımıyla BJK İnönü Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

376
BEŞİKTAŞ / Beşiktaş İstanbul'a döndü
« : 16 Ağustos 2008, 00:38:10 »
UEFA Kupası 2. ön eleme turu ilk maçında Bosna-Hersek'in NK Siroki Brijeg takımını deplasmanda 2-1 yenen Beşiktaş, İstanbul'a döndü. THY uçağıyla Mostar kentinden İstanbul Atatürk Havalimanı'na gelen Beşiktaş kafilesine, havalimanında uçuşlarını bekleyen yolcular sevgi gösterisinde bulundular.

377
GALATASARAY / G.Saray'da sakatların durumu!
« : 15 Ağustos 2008, 21:47:21 »
Galatasaray, 17 Ağustos Pazar günü Kayserispor ile Almanya'da yapacağı Süper Kupa karşılaşmasının İstanbul'daki hazırlıklarını tamamladı.

Teknik direktör Michael Skibbe yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basın ve taraftara kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanın, ısınma ve açma germe egzersizleriyle başladığı, antrenmanın ana bölümünde ise teknik çalışmaların ve kalecilerin de katıldığı taktik bir çalışmanın yapıldığı kaydedildi.

Tobias Linderoth'un antrenör Cevat Güler yönetiminde sahada takımdan ayrı bir antrenman programı dahilinde çalıştığı, Ümit Karan'ın da tedavisinin ardından fizyoterapistler kontrolü altında sahada tedavi amaçlı özel bir çalışma yaptığı ifade edildi. Emre Güngör'ün tedavisinin de devam ettiği belirtildi.

Arda Turan, Aydın Yılmaz, Orkun Usak ve Fırat Kocaoğlu'nun sağlık merkezinde sürdürülen tedavilerinin ardından fizyoterapistler eşliğinde salon ve sahada takımdan ayrı çalıştığı bildirildi.

Volkan Yaman, Yaser Yıldız, Ayhan Akman, Orkun Usak, Tobias Linderoth ve Ümit Karan'ın, antrenör Cevat Güler yönetiminde bu akşam saat 17.30'da özel bir antrenman daha yapacakları kaydedildi.

-YARIN ALMANYA'YA GİDECEKLER-

Galatasaray, 17 Ağustos Pazar günü Kayserispor ile Almanya'da yapacağı Süper Kupa karşılaşması için yarın öğle saatlerinde özel bir uçak seferiyle Düsseldorf'a gidecek.

Sarı-kırmızılı takım yarın akşam yerel saatle 17.00'de, Süper Kupa maçının oynanacağı MSV Arena'da basına açık olacak son antrenmanını yapacak. Antrenmandan sonra ise saat 18.30'da teknik direktör Skibbe basın toplantısı düzenleyecek.

378
GALATASARAY / Mehmet Güven ameliyat oldu
« : 15 Ağustos 2008, 21:46:57 »
1860 Münih ile oynanan hazırlık karşılaşmasında sağ dizine aldığı darbe sonucu sakatlanan Galatasaray'ın genç futbolcu Mehmet Güven'in, ameliyat olduğu bildirildi.

Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Mehmet Güven'e, Acıbadem Hastanesi'nde Prof. Dr. Ömer Taşer tarafından artroskopik operasyon gerçekleştirildiği açıklandı. Mehmet Güven'in genel durumunun iyi olduğu ve taburcu edilmesinin ardından tedavisinin Florya Metin Oktay Tesisleri Sağlık Merkezi'nde sürdürüleceği belirtildi.

379
GALATASARAY / Galatasaray kabusun eşiğinde...
« : 15 Ağustos 2008, 21:46:14 »
Galatasaray'da beklenmeyen Steaua Bükreş beraberliği ve turun zora girmesi büyük sıkıntıya neden oldu. Sarı-kırmızılı takımın, Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalması halinde kulübün kasasına yaklaşık 15 milyon euronun gireceğini hesaplayan yönetimin planları bozuldu.

Steaua beraberliği yönetimi bir anda gerçeklerle yüzleştirdi. Öncelikle Lincoln'ün durumu yeniden büyük bir sorun olarak ortaya çıktı. Lincoln'ün bu maçta da geçen sezonki performansını sergilemesi ve takıma ciddi bir katkı sağlamaması bu oyuncunun dumununun iyice tartışılmasına neden olacak.

Muhtemel maddi kaybın büyük olması nedeniyle hemen düğmeye basan sarı-kırmızılı yönetim, rövanş maçına kadar Florya'da kamp kuracak ve futbolcular ile teknik heyete her konuda tam destek verecek.  Yönetimin, Lincoln'e, “yeter artık” deme şansı 7.5 milyon euroluk sözleşme ve geçen yıl harcanan büyük paralar nedeniyle yok. Ve şimdiden Lincoln, Galatasaray'da, “Bizim Kezmanımız” diye anılıyor.

En kritik randevu

Galatasaray en büyük sıkıntıyı Hakan Şükür'ün boşluğunu dolduracak bir golcü transferi yapılamaması yüzünden yaşıyor. Ancak golcü transferi şu an için belirsiz. Çünkü sarı-kırmızılı takım, gruplara kalamazsa muhtemelen yeni bir forvet alınmayacak. Yönetim, Şampiyonlar Ligi parası gelmeyeceği için UEFA Kupası ve ligde, mevcut kadroyla yola devam edecek.

Ayrıca elenme durumunda Avrupa kulüplerinin istediği milli yıldızlar Arda, Mehmet Topal ve Servet'i takımda tutmak daha da zorlaşacak. Son 8 yılda neredeyse her sezon teknik adam değiştiren Galatasaray, Skibbe ile istikrar yakalamak istiyordu. Ancak ilk önemli maçta yapılan büyük hatalar yönetimi yine şaşırttı. Hatta şimdiden Skibbe'ye ömür biçenler bile ortaya çıkmaya başladı.

Özetle Steaua Bükreş maçından sonra Başkan Adnan Polat ve yöneticilerin kafasında birçok soru işareti oluştu.
Bu yüzden sarı-kırmızılılar, Romanya'da 27 Ağustos'ta oynanacak rövanş karşılaşmasına son 8 senenin en önemli virajı gözüyle bakıyor.


380
GALATASARAY / Emre ve Arda'nın MR'ı çekildi!
« : 15 Ağustos 2008, 21:45:53 »
Galatasaray'da, Steaua Bükreş maçında sakatlanan Emre Güngör ile Arda'nın MR'ları çekildi. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Emre Güngör'ün bugün yapılan MR incelemesinde, sağ uyluk arka adale grubunda ileri derecede kas-tendon zorlanması tespit edildiği belirtilerek, ''Emre'nin maç ertesinde hemen başlanan tedavisi çift seansla sürdürülecek. Oyuncumuzun durumu, sağlık ekibimizin yürüteceği yoğun tedavinin ardından hafta başında tekrar değerlendirilecek'' denildi.

Steaua Bükreş maçında sert bir darbe alan Arda'nın çekilen MR'ında da sağ baldır adalesinde darbeye bağlı geniş ve yaygın-yoğun ödem tespit edildiği kaydedilirken, bu oyuncunun tedavisine başlandığı, durumunun da günlük olarak izleneceği dile getirildi. Bu arada, dünkü maç sonrası Lincoln'ün de sol ayak bileğinde esneme tespit edildiği ve tedavisinin sürdürüldüğü bildirildi.

381
FENERBAHCE / "Seyircimizin vereceği destek ile..."
« : 15 Ağustos 2008, 21:43:30 »
Fenerbahçe'nin İngiltere Premier Lig ekiplerinden Newcastle United'ten transfer ettiği Emre Belözoğlu, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda 2-2 berabere kaldıkları Sırbistan temsilcisi FK Partizan'ı İstanbul'da yenerek gruplara kalacaklarını iddia etti.

FB TV'ye açıklama yapan Emre, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynayacakları rövanş maçında Partizan'ı yeneceklerini ifade ederek, ''İkinci maçta seyircimizin vereceği destek ve konsantrasyonla Partızan'ı geçeceğimize inanıyorum'' dedi. FK Partizan ile oynanan maçın başında kendilerinin de beklemediği bir şekilde 2-0 geriye düştüklerini belirten Emre, ''Maçın başında 2-0 beklemediğimiz bir skordu. Fakat tecrübeli bir takım olduğumuz için reaksiyon gösterdik ve 2-2'ye getirdik. Skor daha da farklı olabilirdi. Çok kaliteli bir takımız. 2-2'lik skor avantajlı bir skor'' diye konuştu.

Gelecek hafta start alacak Turkcell Süper Lig'e iyi başlamak istediklerini dile getiren Emre, şunları söyledi: ''Lige iyi başlamak gerekiyor. İyi bir dönem geçirdik. Ben 20-25 gündür idman yapıyorum. Bu süre içinde çok iyi hazırlandık. 1 günün üzerinde izin bile yapmadık. İyi başlarsak, devamı da iyi gelir.''

Fenerbahçe'de uyum sorunu yaşamadığını ifade eden Emre, ''Buradaki herkes bana çok yakınlık gösterdi. Genelde tanıdığım arkadaşlardı. Yabancılar da inanılmaz sempatikti. Ciddi anlamda bir uyum sorunu yaşamadım. Maç eksiğimi de tamamladıktan sonra, fit bir şekilde, sakatlık ve kaza olmadan, takımıma hizmet vermeye çalışacağım'' diye konuştu

382
FENERBAHCE / Fenerbahçe'de son aday Maniche
« : 15 Ağustos 2008, 21:42:59 »
Fenerbahçe, bir yandan Şampiyonlar Ligi’ne katılmak için çaba sarfederken, bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Uzun süre İspanyol Xabi Alonso ve Senna ile ilgilenen ancak bu girişimlerinden sonuç çıkaramayan Sarı-Lacivertliler, son olarak Portekiz’li dünyaca ünlü orta saha oyuncusu Maniche’nin peşine düştü. İddialara göre Fenerbahçe, 4 milyon Euro bonservis bedeli karşılığı İspanyol Kulübü Atletico Madrid’le prensip anlaşmaya vardı.

Kadro dışı bırakıldı

Kanarya, Şampiyonlar Ligi’nde gruplardan çıkıp ikinci tura çıkarsa, İspanyol Kulübü’ne 1 milyon Euro daha ödeyecek. Bir ara Galatasaray’ın da gündemine gelen tecrübeli futbolcunun, Atletico Madrid teknik direktörü Aguirre ile kavga ettiği, bu nedenle kadro dışı bırakıldığı öğrenildi. Maniche’nin de Fenerbahçe’ye gelmeye sıcak baktığı, bir kaç gün içinde transferin netlik kazanacağı bildirildi. Maniche, Madrid’in Schalke ile oynadığı eleme maçında da kadroya alınmadı.

PSG ısrar ediyor

Öte yandan Kezman konusunda da belirsizlik sürüyor. Sırp futbolcu PSG ile anlaşmaya varırken, Fenerbahçe kulübü transfere bir türlü onay vermiyor. Sarı-Lacivertliler’in, Kezman’ı Partizan’la oynanacak olan rövanş maçında kadroya dahil edilmesi bekleniyor. AP Ajansı dün geçtiği haberde PSG’nin Kezman transferinde kendisinden emin olduğunu belirtirken, Fransız Kulübü’nün bu yıl için Sırp futbolcuyu kiralayıp, gelecek yılki satış opsiyonunu da alacağını iddia etti.

383
FENERBAHCE / Roberto Carlos'a 'menajerlik' teklifi
« : 15 Ağustos 2008, 21:42:21 »
Fenerbahçe yönetiminin, Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos ile nikah tazelemek için girişimlere başladığı öğrenildi. Bu sezon sonunda sarı-lacivertli kulüp ile olan sözleşmesi sona erecek olan ünlü futbolcunun transferinde büyük emeği bulunan Asbaşkan Murat Özaydınlı, mukaveleyi uzatabilmek için Carlos ile görüşmelere başladı. İngiliz devi Chelsea’nin bile gündemine gelen ve Avrupa’da birkaç takımın transfer listesinde yer alan Roberto Carlos ile bir yıl daha yola devam etmek isteyen yöneticilerin ’ısınma turlarını’ başlattığı öğrenildi. Bu konuda da Murat Özaydınlı, Carlos’u yakın takibe alarak, sözleşmesini en az 1 sene daha uzatmak için, son derece ilginç bir teklifle oyuncunun kapısını çaldı

R.CARLOS DA SICAK

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Brezilyalı oyuncunun en az 1 yıl daha sarı-lacivertli takımda forma giymesini isteyen yönetim, son derece ilginç bir teklifle Roberto Carlos’un aklını karıştırdı. “Bu yıl normal statüde oyna. Gelecek sezon için de seninle yeniden anlaşma yapalım. Sen de yeni dönemde hem takımda oyna, hem de kulübümüzün menajeri olarak tecrübe kazan” şeklinde bir teklif yapan yönetim, şimdi yanıt bekliyor. Roberto Carlos’un da aldığı bu ilginç teklife son derece sıcak baktığı ve önümüzdeki günlerde bu işin resmiyete dönüşeceği öğrenildi

HEDEFİ HOCALIK

İki yıl daha futbol oynadıktan sonra kariyerine teknik direktör olarak devam etmek isteyen Sambacı, yönetimin getirdiği bu teklifle, hem forma giyecek, hem de işin idari ve teknik kısmını öğrenecek. Kendini geliştirdikten sonra F.Bahçe’de yürüteceği menajer futbolculukla bu durumu yardımcı hocalık ve daha sonra teknik adamlığa kadar çıkacağı düşünülüyor. Ayrıca gelecek vaadeden yıldızları da takıma kazandırmaya çalışacak. Yönetim, genç oyuncular üzerindeki etkisini de değerlendirip, onları da takıma kazandırma şansını yakalayacak.

384
FENERBAHCE / Kazım Kazım'a çok ciddi uyarı
« : 15 Ağustos 2008, 21:41:37 »
Fenerbahçe Yönetimi, Partizan maçında oyundan alındıktan sonra sinirle formayı yere atan Kazım Kazım’ın dikkatini çekecek. Deivid’in sakatlığından sonra takımda direkt oynama şansı yakalayan ve ortaya koyduğu performansla alkışlanan Kazım’ın hocasına sinirlenerek formayı yere atmasına büyük tepki geldi.

Yönetimin genç futbolcuyu sıkı bir şekilde uyaracağı ve hocanın vereceği rapor doğrultusunda para cezası vereceği belirtiliyor. Sarı lacivertli takımda 2003-04 sezonunda Hırvat stoper Tomas, formasını yere attığı için sezon sonunda gönderilmişti. Bu yüzden Kazım’a ciddi bir uyarı yapılacak ve aynı davranışı sürdürmesi halinde gönderilecek.