İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - schoot9

313
GALATASARAY / Yönetimden Arda'ya jest!
« : 17 Ağustos 2008, 11:09:23 »
Galatasaray Yönetimi, genç yıldız Arda’nın kontratında iyileştirme yaptı. Daha önce yılda 500 bin Dolar kazanan Sarı-Kırmızılı futbolcu, artık 800 bin Euro alacak. Ayrıca 5 bin YTL olan maçbaşı ücreti de 5 bin Euro’ya çıkartıldı. 2012 yılına kadar Galatasaray’la mukavelesi olan Arda, kendisine gelen transfer teklifleriyle ilgilenmediğini belirterek, “Aslantepe’de forma giymeden bir yere gitmem demiştim, sözümün arkasındayım” diye konuştu.

314
GALATASARAY / G.Saray Jacobsen'e döndü
« : 17 Ağustos 2008, 11:09:02 »
Galatasaray’ın, Danimarkalı milli oyuncu Lars Jacobsen’e menajerler aracılığıyla teklif götürdüğü bildirildi.

Sarı-kırmızılı idarecilerin, Almanya’da Nürnberg küme düşünce serbest kalan 27 yaşındaki Jacobsen’e bonservis bedelinin olmaması yüzünden sıcak baktığı öğrenildi. Savunmanın ve orta sahanın sağ kanadında görev yapabilen tecrübeli futbolcu, hafta arasında Danimarka’nın, İspanya ile oynayacağı hazırlık maçı için kadroya davet edilmişti.

315
GALATASARAY / Sanctis kaleye geçiyor
« : 17 Ağustos 2008, 11:08:38 »
Galatasaray'ın yeni kalecisi Morgan De Sanctis, Kayserispor karşısında sarı-kırmızılı formayı ilk kez resmi olarak giyecek. Teknik direktör Michael Skibbe, Aykut'un Steaua Bükreş karşılaşmasında yaptığı hataların ardından, İtalyan file bekçisini oynatmaya karar verdi.

316
GALATASARAY / De Santics ve hatalı goller!..
« : 17 Ağustos 2008, 11:08:16 »
Galatasaray, Pazar günü Kayserispor ile oynayacağı TFF Süper Kupa maçının hazırlıklarını tamamlayarak, maç saatini beklemeye başladı. Karşılaşmanın oynanacağı MSV Arena Stadı'nda Teknik Direktör Michael Skibbe yönetiminde yapılan antrenmanda sarı-kırmızılı futbolcular düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından yan top ve şut çalışması yaptı. Antrenman dar alanda çift kale maçla sona erdi. Antrenmanda yeni transfer kaleci Morgan De Santics'in yediği hatalı goller dikkati çekti. Antrenmanı Kulüp Başkanı Adnan Polat ve yönetim kurulu üyeleri Haldun Üstünel, Ali Haşhaş, Mümtaz Tahincioğlu ve Murat Yalçındağ da izledi. Bu arada MSV Arena Stadı'na vefat eden TFF başkanı Hasan Doğan'ın dev posteri asıldı.

317
FENERBAHCE / Aziz Yıldırım kızdı!
« : 17 Ağustos 2008, 11:07:24 »
5 Ağustos 2008’de Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Ankaragücü Başkanı Cemal Aydın, Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ve Gaziantep Başkanı İbrahim Kızıl’ın, Sürmeli Otel’de yaptığı toplantı, Kızıl’ın başına iş açtı. Federasyon Başkan adayı Mahmut Özgener’e, “Kurullarda Fenerbahçe ağırlığı var. Seçimden sonra kurulları değiştirmenizde fayda söz konusu” telkini yapmak konusunda prensip kararı alan kulüpler, ertesi gün Özgener’i ziyaret etmiş, ancak bu talebi iletmemişti.

‘Yanlış davranışlar’

Fenerbahçe'nin dışında Kulüpler Birliği başkanlığını da yapan Aziz Yıldırım’ın Kulüpler Birliği’nin bilgisi olmadan yapılan bu ziyarete kızdığı ve haziran sonunda bedelsiz olarak verdiği Kemal, Olcan ve Mustafa Cevahir konusunda kararından vazgeçmeyi düşündüğü öğrenildi. Yıldırım’ın Antep Başkanı Kızıl’a geçtiğimiz hafta ortasında, “Biz sana destek veriyoruz. Sen ise Kulüpler Birliği varken doğru olmayan davranışlar içine giriyorsun. Çocukların transferine izin vermeyeceğim” dediği ileri sürüldü.

Özdemir araya girdi

3 Temmuz’dan bu yana Gaziantep ile antrenmanlara çıkan Kemal’in, gelişmeler üzerine teknik direktörü Nurullah Sağlam’dan izin alarak Başkan Aziz Yıldırım’la görüştüğü belirlendi. Yıldırım’ın “Evladım Antep’e dön, idmanlarından geri kalma” sözü üzerine geri döndüğü öğrenildi. Asbaşkan Nihat Özdemir’in ise İbrahim Kızıl’a, “Pazartesi günü görüşülür ve sorun çözülür” ifadesini kullandığı belirtildi. Bilindiği gibi, Fenerbahçe sezonun ilk maçını deplasmanda Gaziantepspor ile oynayacak. 

318
FENERBAHCE / Kadıköy'de tribünler karıştı!
« : 17 Ağustos 2008, 11:06:57 »
Fenerbahçe’nin, MTK ile oynadığı maçta maraton üst tribünde yaşanan kavgadan sonra Şükrü Saracoğlu Stadı’nda düzeni sağlamak için düğmeye basan Başkan Aziz Yıldırım’ın girişimleri, yerini ateşli bir tartışmaya bıraktı.

Sarı-lacivertli taraftar grupları, Yıldırım’ın müdahaleleri nedeniyle gerilim yaşarken, taraftar dernekleri birbiri ardına bildiriler yayınlayarak, tribünlerde sükunet içinde maç seyretmek ve takımlarını desteklemek istediklerini duyurdu.

Bazı üyeleri 1 yıl maçlardan men ve para cezası alan Genç Fenerbahçeliler Derneği durumu Başbakanlığa şikayet etmek için uzun bir dilekçe ve delil raporu hazırladı. Raporda, ceza alan bazı isimlerin MTK maçının oynandığı gün migros kale arkası tribünde oldukları fotoğraflarla belgelenirken, grup lideri Sefa Kalya’nın (Eski ismi Nihat Özpolat) o sırada tribünde namaz kıldığı iddia edildi.

Yıldırım’ın planı

Aziz Yıldırım’ın bu gelişmeler üzerine bir basın toplantısı düzenleme kararı aldığı ve taraftar gurubu liderlerinin hangi muhalifleri ile ne tür bir ilişki içinde olduklarını kamuoyuna açıklayacağı belirlendi. Yıldırım’ın kendine muhalif olan isimlerin, tribün liderleri ile maddi ilişkiler içinde olduklarını kanıtlayacak bilgiler vererek, tartışmaları sonlandırmak ve taraftarı kendi yanına çekmek istediği öğrenildi.

İşte bildiriler

‘Tribün bitiyor’

“Eriyen taraftarlık ruhu ve bazı tribün olayları karşısında kaygılanmaktayız. Üzüntümüz odur ki; yitip gitmekte olan, bir zamanların efsanesi Fenerbahçe tribünlerinden başka bir şey değildir. Bizler, aynı renklere aşık insanların, konumu ve sıfatı ne olursa olsun Fenerbahçe etrafında tek bir yumruk olacağı günlerin hayaliyle yaşıyor ve bunu arzuluyoruz.” 1907 ÜNİFEB

‘Nedir bu kavga’

“Tribünlerimizin, maalesef çok saygı duyduğumuz ama neden yaptığı konusunda en ufak bir fikir yürütemediğimiz başkanımız tarafından yok edilmesini üzülerek izliyoruz ve soruyoruz; nedir paylaşılamayan, nedir bu inatlaşma, nedir bu kavga, kime ne faydası vardır.”  KFY

‘Destek azalıyor’

“Stadımızda her geçen gün azalan tribün desteğini üzülerek izlemekteyiz. Fenerbahçe tribünlerine sınırsız emeği geçmiş Genç Fenerbahçeliler grubunun bazı üyelerinin karşılaşmalardan men cezası aldığı açıklanmıştır. Olayların içinde bulunmayan insanların da ceza alması adil değildir.”  EuroFeb

‘Baskıcı zihniyet’

“Baskıcı ve yasakçı zihniyetin yaptırımları, kulübünü maddi ve manevi anlamda desteklemekten başka amacı olmayan bizler tarafından ziyadesiyle hissedilmeye başlanmıştır. Kökünü halktan almış bir kulübün, halk ile bağını kopararak elit ve seçilmişlerin kulübü yapılması üzüntüyle izlenmektedir.”  Grup CK

GFB’den iddialar

Genç Fenerbahçeliler (GFB) kendi internet sitesinden bir açıklama yaparak yönetimi eleştirdi. Açıklama şöyle: “MTK maçındaki tartışmalar sonucunda Sefa ağabeyimiz ve bazı kardeşlerimize cezalar verilmiştir. İşin komik yanı ceza alanların içerisinde maçta olmayanlar, migros kale arkası tribününde olanlar, olaylar esnasında koridorda namaz kılan ve henüz tribüne girememiş olanlar yer almaktadır. Acaba bu oyunlar bizlere yapılan bazı teklifleri kabul etmediğimiz için mi olmaktadır? Aslında konuşmamız ve söylememiz gereken çok şey var ama yine de Fenerbahçe menfaatlerini göze alarak susmayı tercih ediyoruz ve takdiri kamuoyuna bırakıyoruz.”

319
SUPER LİG ÖZEL / Michael Phelps madalyaları 8'ledi
« : 17 Ağustos 2008, 11:05:24 »
29. Yaz Olimpiyat Oyunları'nda yüzmede erkekler 4x100 metre karışık bayrak yarışında altın madalyayı, dünya rekoru kıran ABD Milli Takımı kazandı. ''Su Kübü'' adı verilen Ulusal Su Sporları Merkezi'nde yapılan müsabakada Aaron Peirsol, Brendan Hansen, Michael Phelps ve Jason Lezak'dan oluşan ABD Milli Takımı, 3.29.34'lük derecesiyle dünya rekoru kırarak altın madalyanın sahibi oldu.

Eski rekor, 3.30.68 ile yine ABD'ye aitti ve ABD bu rekoru, Atina-2004'te kırmıştı. Pekin-2008'e, ABD'li yüzücü Mark Spitz'in Münih-1972'de 7 altın madalya alarak kırdığı rekoru da kırma amacıyla gelen Phelps, böylece bir olimpiyatta 8 altın madalya kazanan tarihteki ilk sporcu oldu.

Bu dalda, 3.30.04'lük derecesiyle 2. olan Avustralya, gümüş madalya elde etti. Avustralya, Hayden Stoeckel, Brenton Rickard, Andrew Lauterstein ve Eamon Sullivan'dan oluşuyordu. Yarışta Junichi Miyashita, Kosuke Kitajima, Takuro Fujii ve Hisayoshi Sato'dan oluşan Japonya, 3.31.18'lik derecesiyle 3. olarak bronz madalya elde etti.

Böylece oyunlarda yüzme branşında havuzda yapılan dallardaki müsabakalar tamamlanmış oldu.

Erkekler 4x100 metre karışık bayrakta dereceler şöyle:
1-ABD 3.29.34
2-Avustralya 3.30.04
3-Japonya 3.31.18
4-Rusya 3.31.92
5-Yeni Zelanda 3.33.39
6-İngiltere 3.33.69
7-Güney Afrika Cumhuriyeti 3.33.70
İtalya diskalifiye oldu

320
FENERBAHCE / Roberto Carlos'un liderlik savaşı
« : 16 Ağustos 2008, 19:03:05 »
Dünyanın futbol dalındaki en prestijli ödüllerinden biri olan 'Golden Foot' için geri sayım heyecanı tüm hızıyla sürerken, 29 Ağustos'ta sona erecek olan oylama öncesi Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos'un zirvedeki oyuncular arasında yer aldığı bildiriliyor.

Geçtiğimiz yıl Golden Foot'u Juventus'un İtalyan yıldızı Alessandro Del Piero'ya kaptıran Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldız futbolcusu Roberto Carlos bu yılki ödüllerin en büyük favorisi. Organizasyon yetkilileri Roberto Carlos'un dünyanın hemen hemen her bölgesinden oy aldığını ifade ediyorlar. 29 yaşını doldurmuş ve önemli başarılara imza atmış dünyanın sayılı futbolcularının yer aldığı oylamada heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Oylamada, Roberto Carlos, İtalya Milli Takımı ve Juventus'un başarılı
kalecisi Gianluigi Buffon, bir başka İtalyan yıldız Francesco Totti ve Manchester United'ın Galli yıldızı Ryan Giggs'in önde giden isimler olduğu bildiriliyor. Bu güne kadar, Pavel Nedved, Maradona, Andriy Shevchenko, Roberto Baggio, Platini, Weah, Dino Zoff, George Best, Zico ve Ronaldo gibi biribirinden ünlü isimlerin konuk olduğu Golden Foot Ödülleri için bu yıl da Monte Carlo'da birçok ünlü konuğun olması bekleniyor.

Golden Foot adayları arasında Carlos'un yanı sıra, David Beckham, Gianluigi Buffon, Fabio Cannavaro, Luis Figo, Thierry Henry, Raul Gonzalez, Ryan Giggs, Francesco Totti, David Trezeguet gibi dünyaca ünlü yıldız futbolcular da yer alıyor.
Taraftarlar oylarını 29 Ağustos tarihine kadar goldenfoot.com adresinden kullanabilecekler. Kazanan futbolcuya ödülü 1 Eylül'de Montecarlo'da düzenlenecek bir törenler verilecek.

Golden Foot'un bu yılki galasına Fransızların efsane futbolcusu Zinedine Zidane'da katılacak. Gala gecesinde açık arttırma ile yapılacak olan satışlardan elde edilecek gelir, Zidane'ın dünyada genç ve ihtiyaç sahibi çocuklara yönelik yaptığı çalışmalarda kullanılacak.

Geçtiğimiz yıl Golden Foot Ödülü başkanlığını yaparak Juventus'un yıldızı Alessandro Del Piero'ya ödülünü veren Türk gazeteci Dündar Keşaplı da, bu yılki özel jüride yerini alacak.

321


Oyunun Çıkışı : 18/07/2008
Language: German

System requirements:

MİNİMUM SİSTEM GEREKSİNİMİ
Operating system: Windows 98 / XP / Vista
Processor: 1,8 GHz
Memory: 512 MB
Video: ATI Radeon 8500, Nvidia Geforce 3
Sound: DirectX compatible with 9.0C
HDD: 1.3 GB
DirectX 9.0C

İDEAL SİSTEM GEREKSİNİMİ
Operating system: Windows XP / Vista
Processor: 2,2 GHz
Memory: 1 GB
Video: ATI Radeon 9700, Nvidia GeforceFX5600 or higher
Sound: DirectX compatible with 9.0C
HDD: 1.3 GB
DirectX 9.0C

OYUN KURULUMUNU "DAEMON Tools" İLE YAPINIZ.(Oyun Denendi Sorunsuz Çalışıyor)




İNDİR

http://rapidshare.com/files/13732662...tBoY.part1.rar

http://rapidshare.com/files/13730271...tBoY.part2.rar

322
TRABZONSPOR / Ersun Yanal kadroyu makasladı
« : 16 Ağustos 2008, 17:07:04 »
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, 28 kişiden oluşan oyuncu kadrosunu 23'e indiriyor. Kaleci Yakup Bugün, Buğra Erdoğan, Sami Büyüktopaç, İsmail ve Eren Görür'ü İstanbul'da oynanacak olan FC Brugge maçının kadrosuna alınmazken, bu oyuncuların Karadenizspor'a verileceği öğrenildi.

Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarını gerçekleştirdiği Almanya'da 28 kişiden oluşan oyuncu kadrosunu 23 indiriyor. Teknik Direktör Ersun Yanal'ın, Almanya kampı sonrası Karadenizspor'a verilecek olan oyuncuların isimlerini belirlerken, yönetim kurulunun onayı alındıkdan sonra bu oyuncular Karadenizspor ile çalışmalara başlayacak.

İstanbul'da oynanacak olan hazırlık karşılaşmasında Belçika'nın güçlü takımlarındanh FC Brugge ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da, kaleci Yakup Bugün, Sami Büyüktopaç, İsmail, Buğra ve Eren Görür, Teknik Direktör Ersun Yanal tarafından hazırlık müsabakası kadrosuna dahil edilmedi. Ersun Yanal'ın bu oyuncuları 23 kişilik kadroda düşünmediği belirtilirken, yönetim kuruluna sunulacak rapor sonrası 5 oyuncunun Karadenizspor'a verileceği öğrenildi. 22 kişilik oyuncu kadrosu ile İstanbul'a giden Trabzonspor'da Nijeryalı oyuncu Isaac'ın takıma katılmasından sonra oyuncu kadrosu 23 olacak.

323
BEŞİKTAŞ / Tuna Üzümcü kalıcı olmak istiyor
« : 16 Ağustos 2008, 17:06:31 »
Beşiktaş'ın yeni transferlerinden Ayhan Tuna Üzümcü, siyah-beyazlı takımda başarılı ve kalıcı olmayı hedeflediğini söyledi.

Ayhan Tuna Üzümcü, Yavru Kartal Dergisi'nin ağustos ayı sayısında yer alan röportajında, Beşiktaş gibi büyük bir takımın bünyesinde bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, ''Anadolu takımlarında oynayan herkesin gelmek istediği bir takım. Benim de düşünce yapıma ve karakterime en uygun kulüp olduğu için Beşiktaş'ı tercih ettim. Beşiktaş'ta, başarılı ve kalıcı olmayı hedefliyorum'' dedi.

Üzümcü, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini vurgulayarak, ''İstediğimizden daha güzel bir kamp dönemi geçirdik. Bunun da sezon içinde bize çok büyük fayda sağlayacağını düşünüyorum. Takımla iyi kaynaştım. Herhangi bir uyum sorunum olmadı. Zaten gelmemin üçüncü gününde odamda on tane yeni tanıdığım arkadaşım vardı'' diye konuştu.

Hazırlık maçlarında aldıkları galibiyetlerin ligde ve UEFA Kupası maçlarında da devam edeceğini dile getiren Üzümcü, ''Takımda çok güzel bir hava var. Oynadığımız maçlardaki tablo çok olumluydu. Galibiyetleri pekiştirdik ve kazanmayı öğrendik. Umuyorum ki, bunu sezon içine de yayacağız. Avrupa'da da başarılı olma zamanının geldiğini düşünüyorum'' dedi.

Üzümcü, Beşiktaş taraftarının dünyanın sayılı ve sahaya inanılmaz etki yapan taraftarından biri olduğunu ifade ederek, ''Gerçekten çok büyük ve önemli bir grup olduklarını düşünüyorum. Artık onlar, bizler ve yöneticilerimiz de şampiyonluk bekliyor. Sezon başındaki bu olumlu hava, ligde iyi kullanılırsa şampiyonluk gelecektir diye düşünüyorum'' diye konuştu.

324
GALATASARAY / G.Saray kupa için Almanya'da!
« : 16 Ağustos 2008, 17:05:59 »
Galatasaray, 3. kez düzenlenecek TFF Süper Kupa finali için Almanya'nın Düsseldorf kentine geldi.

THY'nin tarifeli seferiyle Düsseldorf'a gelen Galatasaray'da, Arda, Orkun, Linderoth ve Emre Güngör kadroda yer almadı. Bu futbolcuların, İstanbul'da kalarak akşam antrenmanı yapacakları belirtildi.

Sarı-kırmızılılar, daha sonra kamp yaptıkları dönemde kaldıkları Landhaus Miller Oteli'ne geçtiler.

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, AA muhabirine yaptığı açıklamada yarın kupayı kazanarak müzelerine götürmek istediklerini söyledi.

Polat, yarınki maçta her iki takımın da iyi bir mücadele çıkaracağını umduğunu belirterek, ''Kayserispor, geçen sezon iyi bir performans gösterdi. Onlar da kazanmak istiyorlar. İyi bir mücadele olacak. Bu kupa her iki takım için de önemli. Ama biz kupayı kazanmak kazanacağız'' dedi.

Duisburg kentindeki MSW Arena Stadı'nda yapılacak 3. TFF Süper Kupa mücadelesi TSİ 21.00'de başlayacak ve TRT-1'den naklen yayınlanacak. Maçın orta hakemliğini Selçuk Dereli yaparken, yardımcılıklarını Cem Satman ile Erdinç Sezertam üstlenecek ve dördüncü hakem ise Kamil Abitoğlu olacak.