İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - incemert

217
 *s@* -si- #sin# :F@ *s@* -si- #sin# :F@ *s@* -si- #sin# :F@ *s@* -si- #sin# :F@ *s@* -si- #sin# :F@ *s@* -si- #sin# :F@ *s@* -si- #sin# :F@ *s@* -si- #sin# :F@ *s@* -si- #sin# :F@ *s@* -si- #sin# :F@ *s@* -si- #sin# :F@ *s@* -si- :F@ *s@* -si- #sin# :F@ *s@* -si- #sin# :F@ :F@

218
FORUM OYUNLARI / Öperim-Tokatlarım...:D
« : 24 Haziran 2010, 12:02:40 »
öpermmmm :D

jeff hardy

219
FORUM OYUNLARI / BOM OYUNU
« : 24 Haziran 2010, 12:01:36 »
47

220
FORUM OYUNLARI / Üç harfin açılımı
« : 24 Haziran 2010, 12:01:24 »
Oyun Siteniz Cup

OCB

221
FORUM OYUNLARI / FB OYUNU
« : 24 Haziran 2010, 12:00:03 »
1022

222
BEŞİKTAŞ / "Rüyada gibiyim"
« : 24 Haziran 2010, 11:55:45 »
Beşiktaş'ın yeni transferi Roberto Hilbert mutluluktan uçuyor... Stuttgart'ta taraftarların favori oyuncusu olan Alman yıldız, “İnönü'ye çıkacağım günü iple çekiyorum” dedi.

Ricardo Quaresma’nın ardından Beşiktaş’ın ikinci transfer bombası olan Roberto Hilbert, İstanbul’da çok mutlu olduğunu ve Beşiktaş’a imza atarak doğru bir tercih yaptığını söyledi. “Futbolun en büyük güzelliği taraftardır” diyen Alman yıldız, “Stuttgart’ta taraftarlarla iyi bir ilişkim vardı. Ateşli bir tribün grubumuz vardı. Ancak gerçekten Beşiktaş’ın taraftarları muhteşem. Daha önce hem Türkiye’deki arkadaşlarımdan, hem de televizyondan Beşiktaş’ın taraftarlarını görmüş, duymuştum. Şimdi ne kadar doğru bir tercih yaptığımı anlıyorum. Beni fazla tanımıyor olabilirler, ancak maçlar başlayınca tanışırız” diyerek, iddialı sözler sarfetti. ‘Kazanan biz olacağız’ Hem sağ kanatta, hem de sol kanatta oynayabildiğini hatırlatan Hilbert, “Yedek kalmayı asla dert etmem. Schuster’in formayı adaletli dağıtacağını biliyorum. Çalışan formayı kazanacak. Ben de ter döküp, mücadele edeceğim. Rekabet her zaman takıma faydalı olur. Kazanan biz olacağız, şampiyonluklar yaşamak için geldim” dedi.

223
BEŞİKTAŞ / Evine hoşgeldin Q7
« : 24 Haziran 2010, 11:53:57 »
İstanbul'da yağmur yağıyordu, ama Ümraniye'de hava gayet güzeldi! Beşiktaş dün tesislerde biraraya geldi, dünya yıldızı Ricardo Quaresma arkadaşlarıyla tanıştı ve daha ilk günden kaynaştı.

Ligi dördüncü sırada bitiren Beşiktaş, Türkiye’de sezonu en erken açan takım oldu. Kara Kartallar, yeni yüzüyle dün Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde biraraya geldi. Teknik direktör Bernd Schuster yönetimindeki Siyah-Beyazlılar, kahvaltıda buluştu ve tanıştı. Schuster’in yanı sıra, tüm gözler yeni transfer Ricardo Quaresma’nın üzerindeydi. Daha önce oynadığı kulüplerde, takım arkadaşlarıyla iyi ilişkiler içerisinde olan Q7 daha ilk günden tüm futbolcularla tanıştı. Keyifli olduğu gözlenen Quaresma, özellikle Barcelona’dan arkadaşı Rüştü ve Brezilyalılar’la birlikte tesisleri gezdi.

Tüm futbolcuların da Q7’yi sıcak şekilde karşılaması dikkat çekti. Bugün çift antrenman Beşiktaş’ta kahvaltının ardından teknik direktör Bernd Schuster özel bir toplantı yaptı ve Dünya Kupası’nda bulunan Holosko ile Tello dışındaki tüm oyuncular bu görüşmede yer aldı. Yeni sezonda izleyeceği yol hakkında bilgi veren Alman teknik adam, “İple çekiyorum” dediği ilk çalışmayı da bugüne erteledi. Beşiktaş,26 Haziran’a kadar İstanbul’da çalışacak ve daha sonra Avusturya’nın yolunu tutacak.   

Her gün çift idman!         
Beşiktaş dün sahaya inmedi, ancak Kara Kartallar’ı zorlu bir hazırlık süreci bekliyor. Siyah-Beyazlılar, Alman teknik direktör Bernd Schuster yönetiminde artık her gün çift antrenman yapacak. Ayrıca kamp döneminde antrenman sayısının üçe çıkabileceği de gelen haberler arasında... Kartal’da sakatlığı bulunan Rıdvan ve milli takımlarında top koşturan Holosko ile Tello dışında eksik bulunmuyor.

224
BEŞİKTAŞ / ...Ve Sercan'a resmi teklif
« : 24 Haziran 2010, 11:53:29 »
Fenerbahçe ile Galatasaray'ın da listesinde bulunan genç yıldız için Demirören, Bursa'nın patronuyla masaya oturdu...

Yabancı transferinde büyük atağa kalkan Beşiktaş, Süper Lig’in yıldızlarını da ihmal etmiyor. Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ile bir görüşme yapan Kartal’ın patronu Yıldırım Demirören, Sercan için resmen teklif yaptı. Bursa’nın hocası Ertuğrul Sağlam’ın Sercan’ın gidişine sıcak bakması ve Beşiktaş’tan Holosko ile Tello’yu ısrarla istemesi, bu transferin müthiş bir takasla sonuçlanabileceğinin sinyallerini veriyor.

YORUM : HOLOSKO VE TELLO NUN YOLLANMASI BÜYÜK HATA OLUR

225
BEŞİKTAŞ / Demirören çıldırdı, ikisini de istiyor
« : 24 Haziran 2010, 11:52:46 »
Schuster, Quaresma, Hilbert... Bu 3 süper transferin ardından Siyah-Beyazlı camiada tek bir şey konuşuluyor: Sıradaki kim; Robinho mu, Guti mi? Beşiktaşlılar şimdi sıkı durun. Sıradaki yıldız sayısı 1 değil 2. Başkan Demirören, Guti ile çoktan anlaştı. Robinho'nun peşini bırakmaya da hiç niyeti yok.

Hiç şüphe yok ki, şu ana kadar transfer döneminin en büyük yıldızı Beşiktaş. Önce Schuster’i teknik direktörlük koltuğuna oturtan ardından Quaresma gibi bir markayı Türkiye’ye getiren Kartal, sessiz sedasız Beşiktaş formasını giyen Hilbert’in de büyük işler yapacağından emin. Şimdi gündemde Robinho ile Guti var.

Haberler düne kadar yönetimin karar aşamasında olduğu yönündeydi. Ancak şimdi şöyle bir gerçek var: Beşiktaş bu iki süper yıldızı da istiyor. Schuster kozunu sonuna kadar kullanan Siyah-Beyazlılar, Guti ile anlaştı, Robinho için de önemli adımlar attı. Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı’nın söylediği gibi Robinho işi o kadar kolay değil. Brezilya Milli Takımı’nın yıldızı konumundaki oyuncuyu getirmek için uzun ve dikenli bir yol Kara Kartal’ı bekliyor. Yönetim, Başkan Yıldırım Demirören’in talimatıyla bu yolda yürüyecek.. Ve geri adım atmaya hiç niyetleri yok. Bu iki yıldızın da  gelmesi halinde takımdaki yabancı sayısı 14’ü bulacak. Demirören ve arkadaşları bunu sorun olarak görmüyor. Geçen sezonu Bursa’da geçiren Zapo ile koca yıl boyunca tek bir maç bile oynayamayan Delgado elden çıkarılacak. Holosko, Fink, Tello, Tabata dörtlüsünden ise sadece ikisi kadroda kalacak. Sivok ile Bobo’nun gönderilmesi gündemde yok.

226
BEŞİKTAŞ / Ümraniye'de ilk idman
« : 24 Haziran 2010, 11:52:13 »
Beşiktaş, 2010-2011 sezonunun ilk antrenmanını bu sabah Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirdi.

Saat 10.00'da başlayan antrenman öncesi Siyah-beyazlı teknik heyet ve oyuncular basın mensuplarına poz verdiler. Sezonun ilk antrenmanına milli takım kamplarında bulunan Tello ve Holosko'nun yanı sıra izinli olan İbrahim Toraman, Sivok ve Nihat yer almadı. Ayrıca geçtiğimiz sezonu farklı takımlarda kiralık oynayan Zapotocny ve Erhan Güven antrenmanda yer aldı. A2 takımından da 8 futbolcu, sezonun ilk antrenmanına A takımla birlikte sahaya çıktı. Ayrıca yeni transferler Ricardo Quaresma ve Hilbert sezonun ilk çalışmasında hazır bulundu.

Öte yandan tedaviye alınan Bobo, Yusuf, Ekrem Dağ ve Rıdvan da çalışmada yer almadı.

227
GALATASARAY / Kimsesiz çocuklar Suada'da buluştu
« : 24 Haziran 2010, 11:51:05 »
Geleceğimizin Çocukları Vakfı'nın düzenlediği karne şenliği Suada'da yapıldı.

Şenliğe Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, Galatasaraylı futbolcular Sabri ve Aydın, NBA’deki gururumuz Hidayet Türkoğlu, Milli basketçiler Kerem Tunçeri ve Oğuz Savaş katıldı. Minikler, sporcularla çeşitli oyunlar oynayıp bol bol fotoğraf çektirdi. Şenlik kapsamında çocuklara birçok hediye dağıtıldı. Hep beraber yenilen öğle yemeğinin ardından müzik eşliğinde dans eden çocuklar, son derece eğlenceli bir gün geçirdi.

228
GALATASARAY / "Galatasaray'ın benimle ilgilendiğini biliyorum"
« : 24 Haziran 2010, 11:50:36 »
Transfer gündeminin nabzını tutan FANATİK'ten bir bomba daha... Yazarımız Kaan Bora, Güney Afrika'da Rafael Marquez ile görüştü. Yıldız oyuncu, Sarı-Kırmızılılar'ın kendisine olan ilgisini bildiğini belirtti.

Uruguay’ın Meksika’yı 1-0 yendiği maçın ardından FANATİK’e konuşan yıldız oyuncu çok önemli açıklamalar yaptı. 31 yaşındaki Meksikalı, Sarı-Kırmızılı ekibin kendisiyle ilgilendiğini İspanyol basınında çıkan haberlerden öğrendiğini belirtip, “Ancak resmi bir teklif almadım” dedi. Marquez, şu anda Meksika Milli Takımı’nın başarısı dışında birşey düşünmediğini açıklayıp, “Çok önemli bir turnuva oynuyoruz. Zorlu bir gruptan 2. tura çıkmayı başardık. Pazar günü Arjantin’e karşı kariyerimin en önemli maçlarından birine çıkacağım.  Galatasaray tanıdığım bir kulüp, resmi teklif almadım. Ancak şu an size kesin birşey söyleyemem. Gelecekte ne olacağını bilmiyorum” diye konuştu.

‘Rijkaard’ı kim istemez’
Barcelona’lı yıldız, “Peki Rijkaard ile çalışmayı ister misin?” şeklindeki sorumuza ise “Tabi ki kim istemez. Ayrıca kendisiyle çalıştım da... Ama şu anda Barcelona’nın kontratlı oyuncusuyum. Kariyerimle ilgili kesin kararı Dünya Kupası’nın ardından vereceğim. Menacerim gelen teklifleri değerlendiriyor” dedi. İspanyol basını, Rijkaard’ın mutlaka kadrosunda görmek istediği Rafael Marquez’in Barça’da yeterli derece forma şansı bulamadığı için memnun olmadığını ve kupanın ardından ayrılmak istediğini iddia ediyor. Hollandalı teknik adamın, Barcelona’yı çalıştırdığı dönemde transfer ettiği oyuncular içinde şu anda takımda kalan tek isim olan 31 yaşındaki savunmacının, eski hocasıyla tekrar İstanbul’da buluşabileceği bildirildi.

Mini yorum

Bir ‘flört’ durumu var!

Yer Royal Bafokeng Stadı... Uruguay-Meksika maçının ardından mixed zone’da basın için ayrılan bölümde Rafael Marquez ile Giovanni Dos Santos’u bekliyorum. Kaptan karşıdan geliyor. Bütün basın mensupları çevresini sarıyor. Maç ve kupayla ilgili görüş alıyorlar. İki öbek kalabalıkta konuştuktan sonra Marquez’i bu kez yakaladım, “Türkiye’den geliyorum” deyince durdu. Tanışma faslından sonra ona Galatasaray’dan teklif alıp almadığını sordum. Önce geçiştirmeye çalıştı ama ardından bir kez daha sorunca gülümseyerek, röportajdaki cevapları verdi. Rijkaard ismini duyunca da yüzünde bir gülümseme oluştu. Dünya Kupası’nda forma giyen futbolcular haliyle kulüp gelecekleri veya transferle ilgili pek birşey konuşmak istemiyorlar. Ama her ne kadar teklif almadığını söylese de Marquez ile Rijkaard arasında bir ‘flört’ durumu olduğu izlenimini edindim. Belli ki, onun da kendisiyle ilgilenildiğinden haberi var.

Karakter itibariyle tam bir lider olan ve hem Barcelona hem de Meksika Milli Takımı’nın kaptanlığını yapan Marquez, Sarı-Kırmızılılar için aranan kan olabilir. Özellikle lider ruhlu bir futbolcu olması ve oyunu geriden çok iyi okuması , Galatasaray’ın en önemli eksikliğini kapatmasına yardım edebilir. Barcelona ile kontrat yenilemesine rağmen eskisi kadar forma bulamamasından dolayı pek mutlu olmadığı söyleniyor. Dos Santos, Keita, Elano gibi isimleri alabilen Galatasaray için Rijkaard faktörünü de ortaya koyarsak Marquez transferi bir rüya değil.