İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - incemert

289
GALATASARAY / Galatasaray'ın yeni savaşçısı
« : 17 Haziran 2010, 12:56:53 »
Orta sahaya iki takviye yapmayı planlayan Galatasaray, Schalke'li Jermaine Jones'u takibe aldı. Magath'ın fazla forma şansı tanımadığı 28 yaşındaki oyuncu, Sarı-Kırmızılı ekibe sıcak bakıyor.

Daha önce Adnan Polat’ın da açıkladığı üzere, orta sahaya iki takviye yapmak isteyen Galatasaray’da her geçen gün gündeme yeni biri geliyor. Sarı-Kırmızılılar’ın listesine giren son isim, Schalke’de forma giyen Jermaine Jones oldu. ABD asıllı Alman oyuncu, Felix Magath’ın takımın başına geçmesinin ardından Schalke’de gözden düştü. Bu nedenle takımından ayrılmayı kafasına koydu.

Menajeri tanıdık!
Jermaine Jones’un menajerliğini, tanıdık bir isim yapıyor; Roger Wittmann. Daha önce Lincoln ve Fernando Meira’nın Galatasaray’a transfer edilmesinde önemli rol oynayan, Fabian Ernst’i Beşiktaş’a getiren Wittmann’ın, Adnan Sezgin’le de yakın ilişkileri bulunuyor. Jones’un bonservis bedeli yaklaşık 6 milyon Euro ancak Schalke’nin bu fiyatın çok daha altında bir rakamı kabul edebileceği belirtildi.

Jermaine Jones kimdir?
Adı: Jermaine Jones
Ülkesi: Almanya
Doğum Tarihi: 03.11.1981
Doğum yeri: Frankfurt
Boyu: 1.83
Takımı: Schalke
Mevkii: Orta saha

290
GALATASARAY / Kurumsal İletişim Merter'den sorumlu!
« : 17 Haziran 2010, 12:56:13 »
Galatasaray Kulübü, yeni yapılanma çerçevesinde kurumsal iletişim direktörlüğü görevine Ender Merter'i getirdi.

Kulüpten yapılan açıklamada, Galatasaray’da tüm kurumsal iletişim ve organizasyon faaliyetlerinin bundan sonra Ender Merter’in başında olduğu ekip tarafından yürütüleceği bildirildi.

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Yiğit Şardan, kulüpteki yeni yapılanma çerçevesinde Ender Merter’i bu göreve getirdiklerini belirterek, "Galatasaray’ın yeni profesyonelleşme sürecinde bu görev için en uygun ismin Ender Merter olacağına inandık. Galatasaray markasının değeri tek elden yürütülecek, tutarlı ve sürekli bir iletişim ile daha da yukarı çıkacaktır" dedi.

Ender Merter ise yapacakları çalışmalara değinerek, "Dünya markası olmuş bir kulübün, genel kurul, taraftar ve medya ile ilişkilerine yeni bir bakış açısı getirmesi gerekir, biz bunun için çabalayacağız. Tüm paydaşlarımızın öncelikle doğru ve şeffaf bir biçimde bilgilendirilmesini amaçlıyoruz" diye konuştu.

291
FENERBAHCE / Alex: Gidişim de muhteşem olacak
« : 17 Haziran 2010, 12:55:11 »
Fenerbahçe'ye geldiği ilk yılında şampiyonluk yaşadığını hatırlatan Brezilyalı yıldız, “Son yılımda da kupayı kaldırıp, ülkeme öyle gideceğim” dedi.

Tartışmasız, Türkiye’ye gelen en iyi ve en verimli yabancı futbolcular sıralamasının üst basamaklarında yer alacak bir futbolcu Alex de Souza... Sadece oyun zekası, top tekniği, birbirinden şık asistleri ve golleriyle değil... Profesyonelliği, efendiliğiyle de herkesin sevgisini kazandı o... Yabancı olmasına karşın, iyi bir Fenerbahçeli de... Ama kaçan son şampiyonluk öylesine üzmüş ki onu, o günü anmak bile istemiyor, hiç yaşanmamış sayıyor... Hep umutla bakıyor geleceğe, camiaya da öyle mesaj yolluyor. Diyor ki yıldız oyuncu, “Geldiğim ilk yıl şampiyonluk yaşadım. Önümüzdeki sezon son yılım. Geldiğim gibi döneceğim, yani şampiyonluk kupasını kaldırıp, görevini yapmış bir insanın huzuru ve mutluluğuyla...”

Kaptanlık onurdur
İki kız çocuğunun ardından üçüncü kez baba olmaya hazırlanan ve gün sayan Brezilyalı, “Bu kez erkek bekliyoruz. Kızlarım gibi onun da ailemize ve Fenerbahçe’ye uğur getirmesini bekliyorum. Fenerbahçe’de kaptanlık yapmam da, benim için ayrı bir gurur kaynağıdır” ifadelerini kullandı.

Alex’in Fenerbahçe kariyeri
Maç    Dakika    Gol    Asist    Sarı    Krm.    Pn.
Süper Lig    174    14929    92    81    32    1    18
Türkiye Kupası    31    2516    14    5    4    -    2
Resmi Kupalar    2    169    2    1    -    -    1
Avrupa Kupası    53    4610    14    18    4    1    4
Toplam    260    22224    122    105    40    2    25

292
FENERBAHCE / Fener onları bekliyor
« : 17 Haziran 2010, 12:54:29 »
CSKA Moskova, menacerinin ısrarla İtalya'ya pazarlamaya çalıştığı Milos Krasic'in transferinde Fenerbahçe lehine tavır koydu. Sevilla'nın golcüsü Kanoute için de geri sayım sürüyor.

Dış transferde hareketli günler yaşayan Sarı-Lacivertli Yönetim, Sırp kanat oyuncusu Milos Krasic ve Sevilla’nın Malili golcüsü Frederic Kanoute için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Krasic her ne kadar Türkiye’ye pek sıcak bakmasa da, bonservisini elinde bulunduran Rusya’nın CSKA Moskova Kulübü, bu oyuncuyu Fenerbahçe’ye vermek üzere ikna edildi. Bonservis konusunda prensipte anlaşma sağlandığı belirtilirken, CSKA Moskovalı yöneticilerin bu nedenle Fenerbahçe lehine tavır koyduğu öğrenildi. Şimdi futbolcunun onayı bekleniyor. Nazlanan Milos Krasic’in de, bu gelişmelerin ardından daha fazla direnmeyeceği ve Sarı-Lacivertliler’e ‘Evet’ diyeceği ifade ediliyor. Diğer taraftan Malili Kanoute, Fenerbahçe’nin uzun yıllardır peşinde olduğu bir oyuncu..

293
FENERBAHCE / İspanya'dan salladı, Türkiye'de topladı
« : 17 Haziran 2010, 12:54:06 »
Türkiye yolculuğu öncesi Barcelona'da DHA'ya konuşan Daum, “İki başlılık Fenerbahçe'ye zarar veriyor. Artık her şey net olmalı” dedi. Alman hoca, İstanbul'a iner inmez, “Aykut ile ilişkilerim çok iyi. Birlikte çalışabiliriz” ifadesini kullandı.

Fenerbahçe ile sözleşmesi devam eden Daum, İstanbul’da ilk iş olarak Başkan Aziz Yıldırım ile görüşeceğini ve her şeyin netleşmesini isteyeceğini söyledi. İstanbul’a hareket etmeden önce Barcelona’da DHA’ya yaptığı açıklamada, “İki başlılık Fenerbahçe’ye zarar veriyor” diyen Alman teknik adamın sözleri şöyle: “Başkan Aziz Yıldırım artık karar versin. Kulübü nasıl yönetecek ve kiminle devam edecek? Fenerbahçe Kulübü o kadar büyük bir dünya kulübü ki, bunlarla vakit kaybedecek lüksü yok. O gitti, bu geldi, böyle bir şey olabilir mi? Her şey net olmalı. Dediğim gibi Başkan, artık bu kulübün nasıl yönetileceğine karar vermeli. Aykut Kocaman mı, yoksa ben mi? Bu spekülasyonlara son vermeliler. Bunu açıklamaları lazım ki, artık herkes yoluna baksın. Hatalar yapıldı ama ben bunu size söyleyemem. Başkan’la görüşüp ona teker teker bunları anlatacağım.”

‘Transferi ben yapmadım’
Transfer politikasını da eleştiren Alman hoca, “Bana söyler misiniz? Ben geçen sezon kaç tane transfer yaptım? Sadece 1 tane. Cristian Baroni. Onun dışında bir tane bile oyuncu alamadım. Ne giden Roberto Carlos’un yerine, ne de Kazım’ın yerine. Ben ne zaman transfer konuşmak istediysem, Aykut Kocaman yanına iki üç kişi daha alıp beni ikna etti ve transfere gerek olmadığını söyledi. Hiçbir zaman ne sezon başında ne de devre arasında istediğim transferlerin hiçbiri yapılmadı” ifadesini kullandı.

294
FENERBAHCE / Daum ve yönetim bir arada!
« : 17 Haziran 2010, 12:53:29 »
İstanbul'a dün gece gelen Alman teknik adam, durumunun netleşmesi için sarı-lacivertli yöneticilerle görüşmelere başladı.

Sabah saatlerinde Yardımcısı Ayhan Tumani, kondisyoner Roland Koch ve kaleci antrenörü Holger Gehrke ile evinde bir araya gelen Daum, yönetimle yapacağı toplantı öncesi durum değerlendirmesi yaptı. Daum, yardımcılarıyla yaptığı toplantının ardından Sarı-lacivertli kulübün yöneticileriyle görüşmek için iki araçla kulübe gitti. Daum'un olmadığı ikinci araçta avukatlarının olduğu tahmin ediliyor.

Fenerbahçe Kulübü ile yollarını ayırması gündemde olan teknik direktör Christoph Daum daha sonra ise yöneticilerle bir araya geldi.

İstanbul’a dün gece gelen Alman teknik adam, durumunun netleşmesi için sarı-lacivertli yöneticilerle görüşmelere başladı. Geçen sezon takımını Süper Lig’de ikinci yapan ve şampiyonluğu Bursaspor’a kaptıran Daum ile yapılacak görüşmeler sonrasında Fenerbahçe’de teknik direktörlük konusu netlik kazanacak.

295
OFFC 117 / ŞAMPİYON ---- İNCEMERT ---
« : 17 Haziran 2010, 12:27:02 »
ewet :d

296
OFFC 117 / ŞAMPİYON ---- İNCEMERT ---
« : 17 Haziran 2010, 10:23:00 »
Çok çabuk bitti kimse nolduğunu anlamadı biraz uzun sürmeliydi...

ewet ama herkes bitsin bitsin diye özel mesajdan tutturunca napim mecbur herkes ws yaptı :D

tbrkler mert

saol abi

297
OFFC 117 / ŞAMPİYON ---- İNCEMERT ---
« : 16 Haziran 2010, 14:51:24 »
saol dierindede AddJust aldı :D

298
Heralde AY KILICINDA ben ZEHİR de sen :D sende iisin :D

299
Tebrikler Kardeş

300



               AddJust                 2      -       0                incemert


                      1. ZEHİR KILICI EN İYİLER ŞAMPİYONLUK MÜCADELESİ


                                             ŞAMPİYONU


                        OYUNDAKİ VE SİTEDEKİ AddJust ADIYLA


                                       MİNİK LAKABIYLA







                                  -----            AddJust          -----