İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - incemert

229
GALATASARAY / Alexandre Song'un forması hazır
« : 24 Haziran 2010, 11:50:01 »
Galatasaray'ın büyük ölçüde anlaşma sağladığı Alexandre Song'un Sarı-Kırmızılı ekipte kaç numaralı formayı giyeceği büyük ölçüde netlik kazandı. Genç yıldız, kuzeni Rigobert Song gibi 4 numaranın sahibi olacak.

Cim Bom sonunda bombayı patlattı, Arsenal’li Alexandre Song’un işini büyük ölçüde bitirdi. Yönetim, şu anda Kamerun’la Dünya Kupası’nda yer alan genç yıldızın giyeceği formayı bile belirledi. İngiliz ekibinde 17 numaralı formayı giyen Song, Galatasaray’da 4 numarayı sırtında taşıyacak. 2004-2008 yılları arasında Sarı-Kırmızılı ekipte oynayan kuzeni Rigobert Song da aynı formayı giyiyordu. Yönetim bu şekilde yeni transferine ilginç bir jest yapacak. Bu arada Alexandre Song’un, milli takım kampında Rigobert Song’tan Galatasaray ve Türkiye hakkında bilgi aldığı öğrenildi.

Taraftar memnun
Galatasaray’ın bu transferi, taraftarları da bir hayli mutlu edecek. Sarı-Kırmızılılar, forumlarda ve haber yorumlarında, Song’un çok yerinde bir transfer olduğunu ve takıma büyük katkı sağlayacağı yönünde görüş belirttiler. Taraftarlar ayrıca Kamerunlu yıldızın henüz 22 yaşında olduğuna ve ileride iyi bir bedele satılabileceğine de dikkat çekti.

Alexandre Song kimdir?
Tam Adı: Alexandre Dimitri Song Billong
Doğum Tarihi: 09.09.1987
Doğum Yeri: Douala
Ülkesi: Kamerun
Yaşı: 22
Boyu: 1.85
Kilo: 76
Mevkii: Orta Saha-Stoper
Kulübü: Arsenal
Geçen sezon: 38 maç, 1 gol, 2 asist
Oynadığı takımlar: Bastia, Charlton Athletic
Milli Takım: 19 maç
Genel Kariyeri: 159 maç, 7 gol, 7 asist

Mini yorum

Her takıma lazım!
Arsenal’in ve Kamerun Milli Takımı’nın en önemli parçalarından Alex Song, kesinlikle her takımın kadrosunda olması gereken kaliteye sahip bir futbolcu. Türk futbolseverler Song’u, Arsenal’in ideal onbirindeki yerini almadan önce Rigobert Song’un kuzeni olarak bilirler. Fransız ekibi Bastia’nın genç takımında futbola başlayan 22 yaşındaki futbolcu, kısa zamanda büyük kulüplerin dikkatini çekti. İnter, Juventus, M.United ve Lyon gibi ekiplerin listesine girdi. Ancak yetenek avcısı Arsene Wenger onu keşfetti ve 2005’te İngiliz temsilcisinin kadrosuna kattı.

Çifte yönlü futbolcu
Yavaş yavaş onun gelişimini tamamlamasını bekleyen Wenger, daha fazla süre alması için 2006-07’de futbolcusunu Charlton Athletic’e kiraladı.. Ve tam anlamıyla kadronun değişmez isimlerinden biri olarak ise iki sezon önce oynamaya başladı. Kamerun’da sergilediği performansla 2008 ve 2010 yılındaki Afrika Uluslar Kupası’nın en iyi 11’ine seçildi. Çok yönlü bir oyuncu olması, onu diğer futbolculardan ayıran bir özellik. Hem savunmada hem orta sahada oynayabiliyor. Her iki mevkiide de görevini başarıyla yerine getirebilen, tam anlamda bir takım oyuncusu. Arsenal’de geçen sezon 38 maçta forma giydi ve takımına katkısı da büyük oldu. Savunmada bir sıkıntı oldu mu, Wenger onu hemen o bölgeye aldı. Alınırsa, çift yönlü yeteneği Sarı-Kırmızılılar için büyük avantaj.

Disiplini üst seviyede
Song’un özel yaşamına baktığımızda ise çok genç yaşta evlendiğini görüyoruz. 18 yaşında dünyaevine giren Song’un iki kız çocuğu bulunuyor. Sorumluluklarının bilincine erken varması da, profesyonel kariyerini de olumlu yönde etkilemiş. Tabii bunlara bir de ‘Profesör’ lakaplı Wenger’in kontrolü altında yetişmesi, genellikle disiplin problemi çeken Afrikalı oyuncuların aksine karakterinin de yüksek olmasını sağlıyor.

230
GALATASARAY / Elano riske edilmeyecek
« : 24 Haziran 2010, 11:49:19 »
Dünya Kupası'nda sergilediği futbolla yıldızı parlayan Elano'nun Portekiz maçında oynatılmayacağı açıklandı.

Fildişi Sahili maçında, attığı golden 5 dakika sonra kaval kemiğine ciddi bir darbe alan yıldız oyuncunun durumunun ciddi olmadığı belirtilmişti. Teknik direktör Dunga, Brezilya gruptan çıkmayı garantilediği için Elano’yu riske etmeyecek ve 2. tur maçına saklayacak.

231
GALATASARAY / 'Barça'da oynasam...'
« : 24 Haziran 2010, 11:48:53 »
Galatasaray'daki geleceği belirsizliğini koruyan Servet, Radyospor'da katıldıdğı bir programda önemli açıklamalar yaptı.

Milli oyuncu, “Puyol benden farklı bir şey yapmıyor. Topu kesip önündeki oyunculara veriyor. Orada Xavi ve İniesta olduğu için sorun yaşanmıyor. Barça’da oynasam ben de o topları atar, Maradona olurdum” dedi. Servet ayrıca Rijkaard ve Arda’yla arasında sorun olmadığını belirtti.

232
FENERBAHCE / Kazım geliyor
« : 24 Haziran 2010, 11:46:50 »
Fenerbahçe Yönetimi'nin geçen sezon disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı bırakıp kiraladığı Colin Kazım'ın pazar günü İstanbul'a geleceği belirtildi.

Fransa’da iyi bir yarım sezon geçiren milli oyuncu, Sportif Direktör Aykut Kocaman’ın talebi üzerine yönetim tarafından affedilmişti. Bu arada yapılan araştırmalar sonunda otel skandalı ve bahis olaylarında Kazım’ın suçsuz olduğu da ortaya çıkmıştı. Genç futbolcunun, geçen sezon yaptığı bazı yanlışlardan ötürü özür dilemesi ve bunlardan ders aldığını ifade etmesinin dönüşünde etkili olduğu bildirildi.

233
FENERBAHCE / "Anlamam"
« : 24 Haziran 2010, 11:46:15 »
Usta kalem Yılmaz Özdil'le spor gündemine ilişkin keyifli bir sohbet...

ZAFER BÜYÜKAVCI: İsterseniz söze Fenerbahçe ile başlayalım. Fenerbahçe-Aziz Yıldırım-Christoph Daum üçgeninde yaşanan gelişmeleri nasıl değerlendiriyorsunuz. Çünkü Beckenbauer’in bile Löw konusu kendisine sorulduğunda, “Fenerbahçe sirkine mi gidecek” tepkisini göstermesi, Sarı-Lacivertliler’in Edirne dışında yıllardır oluşturmaya çalıştığı imajın bir hayli yıpranmış olduğunu gösteriyor.
YILMAZ ÖZDİL: Bana göre Daum, Türkiye’ye kovulmak üzere transfer edilen bir hoca. Kovulmak üzere transfer edilmiş bir hocaya bu kadar yüklü sözleşmeler nasıl yapılmış, hakikaten anlaşılır gibi değil. Daum’un Fenerbahçe’ye değil belki ama, bundan sonra Fenerbahçe’ye gelecek olan hocaya çok büyük katkısı oldu. Çünkü gelecek olan kişi kovulma tazminatını geliş transfer bedeli olarak sözleşmesine ekleyecektir. Şampiyon yapamayan hocanın gönderildiği bir kulüpte ve gönderileceği kesin olan bir hocanın sözleşmesine bu kadar yüklü tazminatlar konulması hakikaten Aziz Yıldırım’ın kaybetmekten ne kadar korktuğunu gösteriyor. Yıldırım herhalde lokal bir başarıyla ayakta durabileceğini planladı ve Daum’un bunu sağlayabileceğini düşünerek getirdi. Çünkü hepimiz biliyoruz ki, Daum’dan bir Avrupa başarısı zaten beklenmiyordu.

Daum şampiyon da yapsa kalamazdı
MEHMET DEMİRCAN: Zaten Başkan da son kongrede 3 yıl lig şampiyonluğu sözü vermişti.
YÖ: Geçen sene oynanan futbolla Daum bu takımı şampiyon yapsaydı bile kalamazdı. Çünkü benim gördüğüm kadarıyla mutlu bir tane Fenerbahçeli bile yoktu. Geçen yıl hep şunu söyledim: Bursaspor’un şampiyonluğuyla beraber, Türk Futbolu’nda İstanbul ve Anadolu kulüpleri arasında yeni bir rekabet rüzgârı başlayacak. Bursa’nın şampiyonluğunu da bu yüzden çok istiyordum. Bu gerçek nedeniyle de şampiyon Fenerbahçe dahi olsa Daum’la yola devam edilmezdi.

MD: Bu yaşananlar sadece Fenerbahçe’nin imajını mı zedeler?
YÖ: İzmir’den gelen bir gazeteci olduğum için size oradan bir örnek vereyim. İzmir’e gelen Amerikalılar’a, İzmir’de görev yapan Amerikalılar’a zamanında ‘mahrumiyet tazminatı’ ödenirdi. Yani Avrupa’da görev yapacağına, Türkiye’de görev yapan Amerikalılar’a ekstra bir tazminat veriliyordu.

Christoph Daum antika bir eşya!
ZB: Türkiye’deki ‘Doğu görevi’ gibi mi yani?
YÖ: Evet, aynen öyle... Dolayısıyla Türkiye’de görev yapan, yapacak olan bütün futbolcular ve teknik direktörler de zaten bu ‘mahrumiyet tazminatları’nı, transfer bedellerine ekliyorlardı. Şimdi sadece biraz daha büyüyecektir bu tazminat Daum’la beraber.

ZB: Peki şu bir tezat değil mi sizce: 2006’da “Sen bizi şampiyon yapamadın” diye gönderilen Daum, 4 yıl sonra “Bizi şampiyon yap” diye getiriliyor aynı lige, aynı kulübe.
YÖ: Ben evlenip boşanan adamı anlarım. Boşanıp tekrar evlenen adamı da anlarım. Ama boşandığı hanımla tekrar evlenen adamı anlamam. Daum, 2005’ten önce de Türkiye’ye gelmişti. 2009’da da geldi. Fakat bu arada Türkiye başka yere gitti, Türk Futbolu, Dünya Futbolu başka yere gitti. Daum, Türkiye için eski bir figür artık. Hatta sadece Fenerbahçe’ye değil, başka bir kulübe de gelse eski bir figür. Daum artık sadece çıkış arayan Anadolu kulüplerini çalıştırabilir. Çünkü bir yerli ya da adını bilmediğimiz bir yabancı olacağına bu kulüpler için Daum olur. Avrupa’da başarı isteyen kulüpler için Daum antika bir eşyadır. Gelmesi bile hataydı.

234
FENERBAHCE / Taraftar 'Gitsin' diyor
« : 24 Haziran 2010, 11:45:39 »
Fenerbahçe Yönetimi'nin göndermek için her yolu denediği Christoph Daum'u, taraftar da istemiyor.

Aykut Kocaman’ı takımın başında görmek isteyen Sarı-Lacivertliler, ‘antu.com’da düzenlenen ankete yoğun bir katılım gösteriyor. Şu ana itibariyle 35 bin dolayında oy kullanıldı. Alman hocanın gitmesini isteyenler yüzde 76 oranına ulaşırken, ‘Kalsın’ diyenler yüzde 24 olarak gerçekleşti.

235
FENERBAHCE / Hazard kuş gibi özgür
« : 24 Haziran 2010, 11:45:15 »
Belçikalı'nın bağlı olduğu menacerlik şirketinden, Daum'un iddia ettiğinin aksine Hazard'ın Chelsea ile anlaşmadığı, Fenerbahçe'den haber beklediği açıklaması geldi.

Geleceğin yıldızları arasında gösterilen Belçikalı Eden Hazard’ın transferiyle ilgili olarak Fenerbahçe’nin ataklarının sürdüğü açıklandı. Daum tarafından yapılan, Hazard’ın Chelsea ile anlaştığı yolundaki görüşün doğruyu yansıtmadığını belirten GWS Menacerlik Şirketi’nin Türkiye temsilcisi Ekrem Örenç, Radyospor’a konuştu. Örenç, “Ne Chelsea’nin anlaşması, ne de Daum’un Hazard’la bir temasının olması söz konusudur. Aykut Kocaman ve Fenerbahçe Yönetimi, Hazard konusunda hassas bir çalışma içerisinde. Fenerbahçe yönetimi istediği sürece biz bu yetenekli oyuncuyu Sarı-Lacivertli renklere kazandırmaya hazırız. Zaten kendisi de açıkladı, İstanbul’a ve Fenerbahçe’ye sıcak bakıyor. Şampiyonlar Ligi’nde yer alan bir kulüpte direkt oynamak şu anda Hazard’ın öncelikli hedefidir” dedi.

236
FENERBAHCE / Caner Fener'de
« : 24 Haziran 2010, 11:44:48 »
3,5 milyon Euro bonservis bedeli isteyen CSKA Moskova ile pazarlık masasına oturan Fenerbahçe, Rus kulübünü 2,5 milyon Euro'ya ikna etmek üzere. Caner Erkin'le de daha önce el sıkışılmıştı.

Fenerbahçe, Stoch transferinin ardından ikinci bombayı patlatmak üzere... Geçen sezon Galatasaray’da kiralık olarak forma giyen Caner için kulübü CSKA Moskova ile pazarlıklar aralıksız sürüyor. Rus kulübü bonservis bedeli olarak kapıyı 3,5 milyon Euro’dan açtı. Buna karşılık Sarı-Lacivertli yönetim, son olarak 2,5 milyon Euro önerdi. CSKA Moskova yetkililerinin bu miktarı     kabul etmesi yüksek olasılık olarak görülüyor. Diğer bir ifadeyle, milli futbolcuyla daha önce temasa geçen ve prensip anlaşmasına varan Fenerbahçe, son dakika aksiliği olmazsa bu transferi olumlu sonuçlandırmaya çok yakın gözüküyor. Geçen sezon Sarı-Kırmızılı forma altında zaman zaman başarılı maçlara imza atan Caner Erkin’in, Fenerbahçe forması giymeye çok istekli olduğu da zaten biliniyor.

Menaceri de doğruladı
Genç solağın menaceri Batur Altıparmak, iki kulüp arasındaki görüşmelerde son pürüzlerin de giderilmek üzere olduğunu söyleyerek, “Fenerbahçe’nin bu yönde ciddi bir girişimi olduğu doğru. Her şey yolunda gidiyor. CSKA Moskova ile tam mutabakat sağlandığında, sıra bize gelecek ve masaya oturacağız. Bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Herhalde transfer, önümüzdeki günlerde resmi olarak açıklanır” dedi.

237
ŞİKAYET VE ÖNERİLER / ÖNERİ [TEMA]
« : 24 Haziran 2010, 01:21:36 »
bence kötü duracak ama bi fikrim daha var bunla ilgili bir anket yapalım üyeler belirlesin

238
GALATASARAY / Uğur Uçar Ankaragücü'nde!
« : 24 Haziran 2010, 01:13:20 »
dizi kırıldıktan sonra oynayamadı

239
FENERBAHCE / Güiza İspanya yolcusu!
« : 24 Haziran 2010, 01:11:45 »
 :W :W :W

240
FENERBAHCE / Fener'de Huntelaar iddiası
« : 24 Haziran 2010, 01:07:53 »
Aynen katılıyorum