İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - incemert

349
GALATASARAY / Doni ve Baptista iddiası
« : 14 Haziran 2010, 19:01:43 »
Corriere Dello Sport'tan müthiş iddia... İtalya'nın ünlü spor gazetesi Corriere Dello Sport, Galatasaray'ın, Roma'nın Brezilyalılar'ı golcü Julio Baptista ve kaleci Doni için 10 milyon euro teklif ettiğini iddia etti.

Yabancı transferinde suskunluğu devam eden Galatasaray’la ilgili son iddia İtalya’dan geldi. Çizme’nin önde gelen spor gazetelerinden olan Corriere Dello Sport, Sarı-Kırmızılı ekibin, Roma’da forma giyen kaleci Doni ve forvet Julio Baptista’yla ilgilendiğini yazdı. Aykut’un ligin son maçlarındaki performansı soru işareti yaratmıştı. Daha önce Hasagiç ve İvankav’un gündeme gelmesinin ardından kale için son aday Doni oldu. Tecrübeli file bekçisi, geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlık nedeniyle düzenli forma giyememişti.

Baptista’nın talibi çok
Galatasaray’ın bu ikili için İtalyan kulübüne 10 milyon euro önerdiği belirtilirken, Roma’nın bu teklife sıcak bakabileceği öğrenildi. Doni’nın transferinin kolay olması bekleniyor ancak Julio Baptista’ya her geçen gün yeni bir talip çıkması, Galatasaray için ciddi bir sıkıntı yaratabilir. Gazetede yer alan haberlere göre Brezilyalı golcü’nün peşinde Tottenham ve West Ham’ın yanı sıra Fenerbahçe de var.

350
GALATASARAY / Buzlar eridi
« : 14 Haziran 2010, 19:01:21 »
Kürek Şampiyonası'nı Aziz Yıldırım'la birlikte takip eden Adnan Polat, Stoch transferiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Polat, “Stoch iyi bir yatırım olacaktı ancak önceliğimiz değildi. Daha fazla para veremezdik” dedi.

Galatasaray’ın şampiyonluğuyla sonuçlanan Sapanca’daki Türkiye Kürek Şampiyonası kupa töreni sonrasında Başkan Adnan Polat, Fenerbahçe’ye kaptırılan Miroslav Stoch ve transfer çalışmaları hakkında basına bilgi verdi. Polat,  “Sol kanat önceliğimiz değildi. Zaten o tarafta Arda var. Stoch bizim için sadece iyi bir yatırım olacaktı. Bu yüzden de daha fazla para vermedik” açıklamasını yaptı.

‘Elano’nun yanına iki oyuncu alacağız’
Yabancı transferinde orta sahada, Elano’nun yanına iki oyuncu alacaklarını söyleyen Adnan Polat, “Milli Takım savunmasının 4 ismi Galatasaray’dan. Bu nedenle defansa takviye yapmayabiliriz. Acelemiz yok, önümüzde 2.5 aylık bir zaman dilimi var” dedi. Fenerbahçe’yle aralarında savaş olmadığını da vurgulayan Başkan Polat, “Aramızda ezeli rekabet var ancak 100 yılı aşan bir dostluğumuz olduğu da unutulmamalı. Bizim prensibimiz belli, Türkiye’den bir kulüp, yabancı bir futbolcuyla ilgileniyorsa biz devreye girmeyiz” ifadelerini kullandı.

İstifa gündemde yok
Haldun Üstünel krizine de değinen Adnan Polat, bildiği kadarıyla genç yöneticinin istifasının söz konusu olmadığını söyledi ve bu konu hakkında daha fazla konuşmak istemediğini belirtti.

‘Gaz mı verdin!’
Şampiyonayı birlikte izleyen iki başkanın arasında geçen diyaloglar da ilginçti. Adnan Polat’ın yarışlar öncesi kürekçilere moral verdiği gören Aziz Yıldırım, ‘Ne o gaz mı verdin’ deyip Polat’a takıldı. ‘Şimdi bende aynısını yapacağım’ ifadesini kullandı.

351
GALATASARAY / Store'da yaz kreasyonu tanıtıldı!
« : 14 Haziran 2010, 19:00:58 »
Galatasaray Kulübü'nün resmi ürünlerinin satışını yapan Galatasaray Store, 2010 Yaz Koleksiyonu'nu taraftarların beğenisine sundu.

Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "T-Shirt’ten mayoya, gömlekten çocuk ürünlerine kadar büyük bir ürün yelpazesine sahip olan Galatasaray Store 2010 Yaz Koleksiyonu, www.gsstore.org resmi satış sitesinden ve tüm mağazalarımızda taraftarımızın beğenisine sunulmuştur" denildi

352
FENERBAHCE / Muntari atağı
« : 14 Haziran 2010, 18:59:48 »
Mourinho'nun ayrılmasıyla yeni yapılanmaya gitmesi beklenen İnter'de kalma ihtimali az görünen Ganalı için Fenerbahçe devreye girmeye hazırlanıyor. 26 yaşındaki orta saha için İtalyanlar'ın istediği rakam 10 milyon Euro'nun üzerinde...

Orta sahasını hem kuvvetlendirmek hem de zorlu yarış etapları için alternatifli hale getirmek isteyen Fenerbahçe’nin son rotası Muntari oldu... Daha önce de adı Sarı-Lacivertlilerle anılan, ancak o dönemde İnter’in satmayı kesinlikle düşünmediği Ganalı’nın artık yeni ufuklara yelken açması daha olası görülüyor. Mourinho’nun 3 kupa kazandırdıktan sonra Real Madrid’e gitmesiyle yeni atılımlara kalkması beklenen İtalyan kulübünün Muntari’yi ‘gönderilebilecekler’ sınıfında gördüğü biliniyor. Geçen sezon 42 maçta 1858 dakika forma giyen ve 1 gol atan Muntari’nin de az şans bulduğu İnter yerine Avrupa’dan bir takıma gitmeyi düşündüğü öğrenildi. Bu paralelde Şampiyonlar Ligi’nde boy gösterme ihtimali Fenerbahçe’nin elini güçlendiriyor.

Başka talip olmazsa...
En ciddi sorun ise 26 yaşındaki orta saha oyuncusunun bonservis ücreti. 2012’ye kadar sözleşmesi olan Muntari için İnter’in 10 milyon Euro’dan aşağı bir rakam düşünmediği kaydedildi. Fenerbahçe ise Gana’lı futbolcuya kendisinden başka ciddi taliplerinin olmamasını temenni ediyor. Bu sayede fiyatı düşecek Muntari için Kanarya’nın şansı artacak. Ön görüşmelerin en kısa zamanda başlamayacağı vurgulandı.



YORUM : BU ARALAR NEDENSE TÜRK TAKIMLARI GANALI AFRİKALI FUTBOLCULARLA HEP GÖRÜŞMELER YAPIYOR  ??? ???

353
FENERBAHCE / Daum'dan ilk mesajlar
« : 14 Haziran 2010, 18:58:22 »
Alman çalıştırıcı ülkesinde küçük bir bağırsak ameliyatı geçirdiğini ve hafta içinde Türkiye'ye gelerek yöneticilerle masaya oturacağını söyledi.

Fenerbahçe’nin şampiyonluğu kaybetmesinin ardından ülkesine dönen Daum’dan mesaj var. Rahatsızlığı sebebiyle Almanya’da küçük bir bağırsak operasyonu geçirdiğini belirten tecrübeli çalıştırıcı Fox TV’ye konuştu: “Bu durum nedeniyle Türkiye’ye gelemedim. Ancak 17 Haziran Perşembe günü İstanbul’a gelerek yöneticilerle masaya oturacağım. Son gelişmeler hakkında bilgi alış verişinde bulunacağız.” Halen Fenerbahçe’nin sözleşmeli teknik direktörü olduğunun da altını çizen Alman hoca, “Ben zaten yöneticilerle sürekli temas halindeyim. Ama hafta içinde yüz yüze bir görüşme yapacağız” diye konuştu.

Kocaman’ın önünde engel
Diğer yandan Alman hocanın 6.4 milyon Euro’luk tazminatının bir türlü çözüme kavuşturulamaması Sarı-Lacivertliler’in elini kolunu bağlıyor. Aykut Kocaman’ın adı teknik direktörlük için geçiyor ama Daum önünde büyük bir engel olarak duruyor.

354
FENERBAHCE / Korktuğu yanına geldi!
« : 14 Haziran 2010, 18:57:54 »
Tarih 17 Eylül 2009, rakip Twente... Devre arasında Gökhan Gönül maçı yorumluyor, rakibin 15 numarasından, “Böyle bir adamla hiç karşılaşmadım” diye övgüyle bahsediyor... Ve aylar geçiyor, o 15 numara, yani Stoch artık Gökhan'ın takım arkadaşı oluyor.

Fenerbahçe’nin ezeli rakibi Galatasaray’ın kıskacındayken renklerine bağladığı flaş transfer Stoch’un Sarı-Lacivertli formayı giyecek olmasına en çok sevinenlerin başında Gökhan Gönül geliyor... Çünkü Hollandalı genç yıldızı ilk keşfeden Fenerbahçeli ondan başkası değil! Tabloyu biraz daha aydınlatmak için yakın geçmişe kısa bir yolculukta fayda var. Tarih 17 Eylül 2009’u gösterirken Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanan Fenerbahçe-Twente Avrupa Ligi mücadelesi Sarı-Lacivertliler için tam bir kabus olmuştu. 2-1 Twente galibiyetiyle biten maçın devre arasında soyunma odasında ise büyük şaşkınlık vardı. Oyundaki durumdan memnun olmayanlardan biri de Gökhan Gönül’dü ve karşılıklı oynadığı 15 numaralı futbolcudan bahsediyordu: Ligde ne derbilerde ne de daha önceki bir Avrupa maçlarında böyle birine karşı oynamadım. Sağı kapatıyorum soldan zorluyor, solu kapatıyorum sağdan bindiriyor. Nasıl durduracağımı şaşırdım...

Habere çok sevindi
Stoch’un özellikle son sezondaki performansı ayakta alkışlanırken, bu övgüleri mevkisinde en iyiler arasında gösterilen Gökhan’ın yapması da ne kadar doğru bir tercih olduğunu gösteriyor.

355
FENERBAHCE / Sorunluya özel sözleşme!
« : 14 Haziran 2010, 18:57:28 »
Geçen sezon Fenerbahçe'de kaldığı dönemde futbolundan çok özel hayatıyla anılan ve bu nedenle Fransa'ya kiralanan Kazım'a yönetimin şartlı bir son şans vereceği öğrenildi.

Milli futbolcu ile sportif direktör Aykut Kocaman’ın bizzat görüşeceği ve ardından hazırlanacak mukaveleyi sunacağı kaydedildi. Buna göre Kazım’dan internet sitelerine, gazetelere ve televizyonlara konuşmaması istenecek. Ayrıca özel hayatını düzene sokması telkini de yapılacak futbolcu bu kurallarından herhangi bir tanesini çiğneyecek olursa Sarı-Lacivertli ekiple ilişkisi bir daha düzelmemek üzere sonlandırılacak.

356
FENERBAHCE / Kombinede artış beklentisi
« : 14 Haziran 2010, 18:57:01 »
Fenerbahçe Yönetimi'nin transfer dönemine Stoch ile hızlı bir giriş yapıp, bundan sonra da yeni bombalar umudunu vermesi taraftarların iştahını kabardı.

Son maçta kaçan şampiyonluğun olumsuz etkisinden çıkan Sarı-Lacivertliler’in genel satışı başlayan kombinelere ilgisinin de artması bekleniyor. Yönetim sezonluk bilet satışlarında geçen senenin altına düşülmeyeceğinden emin.

357
BEŞİKTAŞ / Ve Quaresma Beşiktaş'ta!
« : 13 Haziran 2010, 19:59:50 »
bence yanlış bir seçim

358
BANKASYA 1-2-3. LİGLER / Orduspor'da Şadi Çolak gitti
« : 13 Haziran 2010, 18:29:21 »
Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Orduspor, 2009-2010 sezonu devre arasında transfer ettiği futbolcu Şadi Çolak ile yollarını ayırdı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Takımda oynadığı dönemlerde taraftarın gönlünde taht kurmayı başaran ve müsabakalarımızda kıyasıya mücadele veren Şadi Çolak’a Orduspor’a vermiş olduğu hizmetleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Futbolcuya sonraki hayatında ve futbol yaşantısında başarılar dileriz" denildi.

Kulüp Başkanı Nedim Türkmen ise Çolak ile karşılıklı görüşerek yollarını ayırdıklarını, yeni sezonda hedeflerinin Turkcell Süper Lig olduğunu, bu doğrultuda hazırlıklarını sürdürdüklerini kaydetti.

359
BANKASYA 1-2-3. LİGLER / Zeren, Kaf Kaf'a döndü
« : 13 Haziran 2010, 18:28:42 »
Hüseyin Çalışkan başkanlığındaki yeni yönetim, Akif Ersezgin'le fikir uyuşmazlığına düşerek ayrılan Bülent Zeren'le yeniden anlaştı.

Başkan Çalışkan, Asbaşkanlar Tayfun Yelkenbiçer ve Selahattin Sakıpağa, Zeren’i iş yerinde ziyaret etti. Taraftarların kongre öncesi başkan olmasını talep ettikleri Karşıyaka Spor Adamları Derneği Başkanı olan Zeren, “Sağlık Kurulumuzun başına geç” teklifine olumlu yanıt verdi. Bu karar taraftarlarca da coşkuyla karşılandı.

360
BANKASYA 1-2-3. LİGLER / G. Antep BŞB. gurbetçi avında
« : 13 Haziran 2010, 18:28:14 »
Gaziantep BŞB. Başkanı Ünsal Göksen, transfer çalışmalarında son aşamaya geldiklerini söyledi.

Geçen sezonki kadrodan 4 futbolcu ile yolların ayrıldığını açıklayan Başkan Göksen takıma katkı sağlayacak nokta transferler peşinde olduklarını ifade etti. Göksen, “Teknik heyetin vermiş olduğu rapor doğrultusunda, transfer etmek istediğimiz futbolcuların isimlerini belirledik. Transfer listemizde, 2 de gurbetçi futbolcu bulunuyor” dedi.