İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - incemert

277
BEŞİKTAŞ / Kartal'a dev teklif: Toni
« : 17 Haziran 2010, 13:05:53 »
Menacerler aracılığıyla Kartal'a dev bir isim önerildi. Bayern Münih'le ipleri koparan İtalyan golcü Luca Toni, Beşiktaş'a teklif edildi.

Transferin hızlı takımı Beşiktaş’ın kapısını menacerler aşındırıyor...?Menacerlerin çok önemli bir isimle Beşiktaş’ın kapısını çaldığı öğrenildi. Bayern Münih’ten ayrılan ve bonservisi elinde bulunan İtalyan golcü Luca Toni’nin Siyah-Beyazlılar’a önerildiği kaydedildi. Beşiktaşlı idarecilerin de, teknik direktör Bernd Schuster’le bu konuyu görüştükten sonra son kararlarını verecekleri dile getirildi.

Luis Garcia’yı da istemediler
Luca Toni’nin yanı sıra İspanyol orta saha oyuncusu Luis?Garcia da Beşiktaş’a teklif edildi. Geçen sezonu Racing Santander’de geçiren ve sadece 15 maçta görev yapabilen yıldız oyuncuya hem yönetimin, hem de teknik direktör Bernd Schuster’in sıcak bakmadığı belirtildi. Bu öneriyi Beşiktaşlı yetkililerin kibarca geri çevirdiği dile getirildi.

278
BEŞİKTAŞ / Hayırlı olsun!
« : 17 Haziran 2010, 13:05:27 »
Beşiktaş ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Schuster çok sabırsız: Kazanmak için buradayım... O kadar mutlu ve heyecanlıyım ki, içimden bu akşam antrenmana çıkmak geliyor.

Mustafa Denizli’yle yolları ayıran Beşiktaş’ın yeni hocası, dün basın önünde atılan imzayla resmen Bernd Schuster oldu. Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde Başkan Yıldırım Demirören’in de hazır bulunduğu törende, Alman hoca 2 yıllığına kendisini Siyah-Beyazlı renklere bağladı. Çok mutlu olduğu gözlenen Schuster, “Öncelikle burada olduğumdan dolayı çok sevinçliyim. O kadar mutlu ve heyecanlıyım ki hemen bu akşam antrenmana çıkmak geliyor içimden. Ama şartlar nedeniyle birkaç gün beklemeliyiz. Büyük camialar her zaman kazanmak için oynarlar. Biz de bunun için oynayacağız. Beşiktaş daima kazanmak için oynayacaktır. Ben buraya kazanmak, başarılı olmak için geldim” diye konuştu.

‘Q7 zor, ama ben zoru severim’
İspanya’da daha önce kendisine rakip olan Galatasaray’ın teknik direktörü Frank Rijkaard’ı bir ‘futbol centilmeni’ olarak tanımlayan Schuster, sözlerini şöyle noktaladı: Daha çok topa sahip olan, oyunu daha çok rakip sahada oynayacak bir takım olması için çalışacağım. Çalışmalarımda taraftarı da düşünürüm. Futbolcular oynarken nasıl oyundan keyif alıyorsa, taraftarların da evlerine keyif alarak gitmesini istiyorum. Quaresma’nın transferinden, kalitesi itibariyle başkan ve yönetim kadar ben de sevinç duydum. Özellikle zor oyuncuları severim. Ben de biraz zor bir oyuncuydum. Quaresma gibi bir oyuncu da taraftarın kendisini ne kadar sevdiğini görecek, kulübün ne kadar fedakarlık yaptığını görecek...

279
BEŞİKTAŞ / Özel uçakla geliyor!
« : 17 Haziran 2010, 13:04:12 »
Beşiktaş'ın dünya yıldızı Quaresma, Başkan Yıldırım Demirören'in özel uçağıyla İstanbul'a gelecek. Havalimanında yaşanabilecek izdihamdan çekinen idareciler, Portekizli'nin Türkiye'ye ayak basacağı günü açıklamaktan kaçınıyor.

Kara Kartal’ın büyük çabalar sonucunda renklerine bağladığı Ricardo Quaresma, sonunda Türkiye’ye geliyor... Bu transfer için tüm imkanlarını seferber eden Başkan Yıldırım Demirören’in, uçağını da Portekizli’yi İstanbul’a getirmek için kullanacağı bildirildi. Özel seyahatleri için satın aldığı uçağını transfer döneminde de çok sık kullanan Başkan, Quaresma’yı da aynı şekilde İstanbul’a getirecek.

Tıpkı Matteo Ferrari gibi
Taraftarların dört gözle beklediği Portekizli’nin gelişinde havalimanında yaşanabilecek olası bir izdihamdan da çekiniliyor. Bu nedenle Ricardo Quaresma’nın cuma gecesi mi, yoksa cumartesi sabahı mı Türkiye’ye ayak basacağı konusunda yöneticiler net bir açıklama yapmıyorlar. Ancak internet siteleri ve forumlarda bir araya gelen taraftarlar, cuma günü akşam saatlerinden itibaren Atatürk Havalimanı’nda olacaklarını ve gerekirse Q7 için sabahlayacaklarını belirtiyorlar. Bilindiği gibi geçen sezon Kartal’ın renklerine bağladığı Matteo Ferrari de Başkan’ın özel uçağıyla İstanbul’a gelmişti.

280
BEŞİKTAŞ / Robinho çılgınlığı
« : 17 Haziran 2010, 13:03:18 »
Schuster gibi bir markanın yanına dünya starı Quaresma'yı koyan Beşiktaş Yönetimi'nin gözü iyice döndü. Bu kez hedef Robinho... Transferle bizzat Alman teknik adam ilgileniyor.

Transferin flaş takımı Beşiktaş’ta uzun süredir gündemde olan Robinho için resmen düğmeye basıldı. Önceki gün geldiği İstanbul’da Başkan Yıldırım Demirören, Serdal Adalı ve yöneticilerle bir görüşme yapan Bernd Schuster, “Baba-Oğul gibiyiz” dediği Brezilyalı oyuncuyu işaret etti. Schuster’in toplantıda Demirören’e, “Beşiktaş’ın defansında sıkıntı yok. Bu, puan tablosundan da belli oluyor. Esas problem forvette. Robinho ile bambaşka bir kimlik kazanırız. Maliyeti yüksek olacaktır ancak fantastik bir takım oluruz. Real Madrid’de görev yaptığım sırada aramızda müthiş bir diyalog oluştu. İsterseniz ben bizzat kendisiyle görüşebilirim” dediği öğrenildi. Transfer sezonu öncesi “İki dünya yıldızı” sözü veren, ilkini Quaresma ile tutan Yıldırım Demirören’in Schuster’e yanıtı çok netti: Girişimlere başlayalım. Robinho için gereken tüm fedakarlığı yapacağız hocam.

281
BURSASPOR / Tuna yuvadan uçtu
« : 17 Haziran 2010, 13:02:05 »
Bursaspor'un geçtiğimiz sezon Beşiktaş'tan transfer ettiği Tuna Üzümcü, Antalyaspor'la el sıkıştı.

Bursaspor’da fazla forma şansı bulamayan tecrübeli savunma oyuncu için teknik direktör Ertuğrul Sağlam’dan alınan rapora göre hareket eden yönetim, Tuna’nın Antalya’ya transfer olmasına onay verdi.

282
BURSASPOR / Bursa'da yıldızlar kazan kaldırdı
« : 17 Haziran 2010, 13:01:40 »
Şampiyonluk primlerini henüz almayan Timsahlar'da kriz var... Volkan, Ozan ve Ali gibi tarihi başarıda önemli rol oynayan isimler, İvankov'la senelik bir milyon 500 bin TL'ye sözleşme yenilenmesine tepki gösterdi.

Bursaspor’un geride kalan sezonda elde ettiği tarihi başarının ardından kriz kapıya dayandı... Yeni sezon transferleri için henüz istediği isimlere imza attıramayan Yeşil-Beyazlılar, mevcut kadrodaki oyuncularla da sıkıntılı bir sürece girdi. Yönetimin şampiyonluk primini henüz oyuncularına ödememesinin ardından şimdi de kaleci İvankov ile seneliği bir milyon 500 bin TL’ye yapılan sözleşme ortalığı karıştırdı. Futbolculara yapılan ödemelerde dengelerin bozulması takımın yıldız isimlerinin ayaklanmasına neden oldu. Bulgar file bekçisinin altında para almalarına tepki gösteren Volkan Şen, Ozan İpek ve Ali Tandoğan gibi isimler, seslerini yükseltmeye başladı. Ayrıca Süper Lig’in son 10 haftasında da maç başı primlerini alamayan futbolcuların yönetime karşı tavır aldığı öğrenildi.

Kriz kapıda...
Şampiyonluk coşkusunun üzerini örttüğü bu sorunlara karşı futbolcuların sezon başına kadar beklemede olacağı ifade edildi. Özellikle takımda kalacak oyuncuların sezon açılışı öncesi maç başı ve şampiyonluk primlerini alamamaları halinde yönetimi protesto edecekleri belirtildi.

283
BURSASPOR / Kaleci İvankov imzayı attı
« : 17 Haziran 2010, 13:01:13 »
Bursaspor, Bulgar file bekçisi Dimitar İvankov ile sözleşme yeniledi.

Kulübün resmi internet sitesinde, sözleşmesi sona eren İvankov’un, kendisini bir yıl daha Yeşil-Beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladığını açıklayan ifadeleri yer aldı. İvankov’un açıklaması ise şöyle: “Şampiyon kulübün şampiyon kalecisi olarak bir yıl daha Bursaspor’dayım. Hedefim attığım dört golün de üzerine çıkmak. Yine hem goller atacağım hem de kalemi gollerden koruyacağım.”

284
BURSASPOR / Şampiyonluk coşkusu sürüyor
« : 17 Haziran 2010, 13:00:47 »
Süper Lig'i zirvede bitiren Bursaspor'da şampiyonluk kutlamaları sürüyor. Bursaspor Kulübü tarafından organize edilen şampiyonluk kutlaması, Uludağ Üniversitesi Görükle Yerleşkesi'ndeki çim alanda yapıldı.

Yaklaşık bin 500 Yeşil-Beyazlı taraftarın katıldığı etkinliğe Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile futbolcular İvankov, Sercan Yıldırım, Serdar Aziz ve Eren Albayrak da katıldı. Gecede daha sonra şarkıcı Hande Yener sahne aldı.

285
BURSASPOR / ..Ve İnsua Bursa'da
« : 17 Haziran 2010, 13:00:08 »
Bursaspor, prensipte anlaştığı Arjantinli yıldızı dün gece kente getirdi. Pazarlıklar kıran kırana sürüyor.

Transferde ‘büyük’ oynayan şampiyon  Bursaspor, bir süredir temaslarını sürdürdüğü Arjantinli orta saha oyuncusu Federico İnsua’yı dün Türkiye’ye getirdi. Akşam saatlerinde menaceriyle birlikte İstanbul’a gelen yıldız futbolcu, kulüp yetkilileri tarafından karşılanıp, Bursa’ya götürüldü. Tangoco’nun, daha önce yapılan görüşmelerde yıllık ücreti olarak belirlenen 1 milyon 500 bin Euro’nun 600 binini peşin istediği, Bursa cephesinin ise bu şartı yumuşatmaya çalıştığı kaydedildi. Gece boyunca süren görüşmelerde büyük mesafe katedildiği, resmi anlaşmanın her an imzalanabileceği ifade edildi.

286
GALATASARAY / Mathijsen ve Rajkovic için girişimler sürüyor
« : 17 Haziran 2010, 12:58:50 »
Frank Rijkaard'ın, Neill'ın yanına iyi bir yabancı transferi istemesi, yönetimi arayışlara yöneltti.

Hamburg’un başarılı savunma oyuncusu Mathijsen ve Chelsea’nin genç yıldızı Rajkovic için girişimler devam ediyor. Yönetim, özellikle genç olması nedeniyle Rajkovic konusunda ısrarlı ancak İngiliz ekibi bu oyuncuyu yollamaya sıcak bakmıyor. Ayrıca bu oyuncunun disiplinsiz davranışları, Rijkaard’ın önceliği Mathijsen’e vermesini sağlıyor. Galatasaray, eğer bonservis bedelinde indirim sağlayabilirse, Hollanda’yla Dünya Kupası’nda yer alan Mathijsen’i kadrosuna katacak.

287
GALATASARAY / Elano da, yönetim de 4 köşe
« : 17 Haziran 2010, 12:58:11 »
Elano'ya gelebilecek iyi bir teklifi ciddi anlamda değerlendirmeyi düşünen Galatasaray yönetimi, Brezilyalı yıldızın Dünya Kupası'nda çıktığı ilk maçta sergilediği performansla dört köşe oldu.

Galatasaray, Elano’nun Dünya Kupası’nda sergileyeceği performansı merakla bekliyordu. Rus takımlarının peşinde olduğu Brezilyalı yıldız için önerilen rakamlar, yönetimin istediğinin altında kalmıştı. Sarı-Kırmızılılar, Elano’nun Dünya Kupası’nda değerini arttırmasını ümit ediyordu.

Yüzler güldü
Elano’nun Kuzey Kore maçında sergilediği futbol yöneticilerin beklentilerini fazlasıyla karşıladı. Yönetim Kurulu toplantısının ardından Adnan Polat, Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ, Galatasaray Adası’na geçerek Brezilya-Kuzey Kore maçını beraber izledi. Elano’nun 1 gol atıp, 1 asist yapması, yöneticilerin keyfini yerine getirdi. Taksitle 7 milyon Euro’ya alınan ve bu paranın sadece 2 milyon Euro’sunu ödeyen Galatasaray, yıldız oyuncu için şimdilik kapıyı 10 milyon Euro’dan açıyor. Bu arada Elano, maçın ardından yaptığı açıklamada, maçtan 1 gün önce doğum günü olduğunu hatırlattı ve bunu galibiyetle kutladığı için mutlu olduğunu belirtti.

288
GALATASARAY / Adnan Sezgin: Söy-le-ye-mem!
« : 17 Haziran 2010, 12:57:47 »
Transfer haberlerini direkt yalanlayan Adnan Sezgin, Diarra konusundaki sorularımıza “Söy-le-ye-mem” yanıtını vererek adeta bizi doğruladı.

Mahamadou Diarra konusunda Galatasaray yönetiminin ağzını bıçak açmıyor. Malili futbolcunun transeri konusunda sorular yönelttiğimiz, futbolun yeni patronu  Adnan Sezgin’in cevabı kısa ve net oldu; “Söy-le-ye-mem!” Sezgin’in bu tavrı, başarılı oyuncunun transferi konusunda çalışmaların sürdüğünü gösteriyor. Yönetimin, hafta sonunda Quaresma’ya imza attıracak olan Beşiktaş’a nazire yapmak için transferi aynı dönemde açıklaması bekleniyor. Real Madrid’in, Diarra’nın bonservis bedelini 5 milyon Euro’ya kadar indirdiği, Rijkaard ve Sezgin’in son pürüzleri gidermeye çalıştığı öğrenildi.