İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - incemert

361
BANKASYA 1-2-3. LİGLER / Özgür Bayer Boluspor'da!
« : 13 Haziran 2010, 18:27:52 »
Bank Asya 1'inci Ligi takımı Boluspor, Giresunspor'un defans oyuncusu Özgür Bayer'le 1 yıllık anlaşma sağlayarak renklerine kattı.

Boluspor, dış transferde ilk imzayı Giresunspor'un defans oyuncusu Özgür Bayer'e attırdı. Başkan Emin Semercioğlu ve yöneticilerin katıldığı törende 1 yıllık sözleşmeye imza atan Özgür Bayer, "Boluspor'a geldiğim için çok mutluyum. Bu yıl özlenen başarıyı takım arkadaşlarımla birlikte yakalayabilmek için var gücümle çalışacağım" dedi. Başkan Emin Semercioğlu ise şöyle konuştu:

"İç transferde imzaları attırdıktan sonra ilk transferimizi Özgür Bayer'le yapıyoruz. Özgür'ün kalitesi ve tecrübesi ortada. Kendisine çok güveniyoruz. Boluspor'a fayda sağlayacağına eminiz. İnşallah hayırlı olur."

362
BURSASPOR / Timsahlar bir bir yuvada kalıyor!
« : 13 Haziran 2010, 18:26:46 »
Ömer Erdoğan, Mustafa Keçeli, İvankov ve son olarak da Krita... Sözleşmeleri biten futbolcularla bir bir anlaşan Bursaspor, son olarak Rumen oyuncuyla mukavele yeniledi.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın isteği doğrultusunda Krita ile devam kararı alan Yeşil-Beyazlılar, futbolcularının sözleşmesini 1 yıl daha uzattı. Öte yandan Timsah’ın genç futbolcularından Yenal, Antalyaspor’a kiralık olarak verildi. Bursa’da istediği çıkışı yapamayan genç savunmacı, yeni sezonda Kırmızı-Beyazlı formayı giyecek.

363
BURSASPOR / Mokoena harekatı
« : 13 Haziran 2010, 18:26:24 »
Vederson'u renklerine katan German Denis'le büyük ölçüde anlaşan Bursaspor, orta sahaya takviye için kolları sıvadı. Timsah, Güney Afrikalı yıldızla temaslara başladı.

Transfer çalışmalarını gizli bir şekilde yürüten Bursaspor, savunma ve hücum hattının ardından şimdi de orta sahayı güçlendirmek için harekete geçti. Yeni sezonda üç kulvarda mücadele edecek olmasından dolayı alternatifli bir kadro kurmayı planlayan Yeşil-Beyazlılar işi sıkı tutuyor. Vederson’u renklerine katan, Arjantinli golcü German Denis’le büyük ölçüde anlaşma sağlayan Timsahlar, şimdi de Güney Afrika Milli Takımı’nın vazgeçilmez ismi Aaron Mokoena’ya kanca attı. İdareciler, bonservisi 2 milyon Euro olan 30 yaşındaki oyuncu için kulübü Portsmouth ile görüşmelere başladı.

Meksika’ya geçit vermedi
Ajax, Germinal Beerschot, Genk, Blackburn Rovers formaları da giyen Mokoena, ülkesinde milli formayı 100 kez giyen ilk futbolcu unvanını da elinde bulunduruyor. Bu arada yıldız futbolcu, Dünya Kupası’nda ülkesi Güney Afrika’nın Meksika ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmada başarılı bir grafik çizdi, rakiplerinin hücum organizasyonlarında iyi yer tuttu.

364
BURSASPOR / Timsah resmen şampiyon
« : 13 Haziran 2010, 18:25:58 »
Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, 2009-2010 sezonunda Türkiye liglerindeki karşılaşmaların sonuçlarını tescil etti.

Böylece Bursaspor’un şampiyonluğu bir kez daha resmiyete kavuştu. Futbol Federasyonu’nun açıklamasındaki tescil sonucuna göre, Süper Lig şampiyonu Bursaspor ile ikincisi Fenerbahçe’nin, Avrupa Şampiyonlar Ligi müsabakalarına, Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Trabzonspor ile Süper Lig üçüncüsü Galatasaray ve Turkcell Süper Lig dördüncüsü Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi müsabakalarına katılacakları belirtildi.

365
BURSASPOR / Benjani sesleri
« : 13 Haziran 2010, 18:25:31 »
Güney Afrikalı yıldız Mokoena'yla orta sahayı sağlama almak isteyen Timsah, Manchester City'nin serbest bıraktığı Zimbabweli forvet Benjani'yi de listeye dahil etti.

Germain Denis ile görüşmelerini sürdüren, savunmasını Güney Afrika Milli Takımı’nın değişmezlerinden Mokoena’yla güçlendirmek isteyen Şampiyon, forvet arayışlarını da sürdürüyor... Bursaspor son olarak Manchester City’nin serbest bıraktığı 32 yaşındaki golcü oyuncu Zimbabweli Benjani’yi de renklerine katmak için temaslara başladı. Golcü oyuncu için Tigana da Beşiktaş’ta teknik direktörlük yaptığı yıllarda Siyah-Beyazlı formayı giymesi için girişimde bulunmuş, ancak golcü oyuncu Manchester City’den gelen teklifi kabul ederek Türkiye’den gelen teklifleri geri çevirmişti.

Zimbabweli son olarak geçtiğimiz sezon devre arasında Galatasaray’ın da transfer gündemine girmişti. İngiliz kulübünün son yıllarda gerçekleştirdiği flaş transferler sonrası fazla forma şansı bulamayan Benjani, geçtiğimiz sezon Premier Lig’de 10 maçta boy gösterme şansı yakaladı.

Veli’ye Sivas kancası
Öte yandan Sivasspor’un, Bursaspor’un orta saha oyuncusu Veli Acar’la ilgilendiği öğrenildi. Sivasspor yönetiminin Veli için Bursalı yöneticilerle gelecek günlerde masaya oturacağı gelen bilgiler arasında. Güngören Belediyespor’dan transfer edilen genç file bekçisi Harun Tekin’in de takıma katılmasıyla kaleci Yavuz’un durumunun ne olacağı ise merak konusu.

366
BURSASPOR / Bakaj iddiası!
« : 13 Haziran 2010, 18:24:58 »
Bursaspor'un, Dinamo Tiran takımında forma giyen 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Elis Bakaj'ı gündemine aldığı iddia edildi.

Transfer çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Bursaspor'da yönetim, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın listesinde bulunan isimlerle görüşmelerine devam ediyor. Kadrosuna Fenerbahçeli Vederson'u katarak ilk transferini gerçekleştiren Bursaspor, Arnavutluk ekiplerinden Dinamo Tiran ve Arnavutluk Milli Takımı'nın genç yeteneği Elis Bakaj ile ilgilendiği iddia edildi. Arnavutluk'ta yayın yapan internet siteleri ve gazetelerde çıkan haberlere göre, Bursaspor gelecek vadeden oyuncular arasında gösterilen yetenekli futbolcu Elis Bakaj ile ilgileniyor. Yapılan haberlerde, Dinamo Tiran takımı formasıyla bu sezon attığı 15 golle takımına büyük katkı sağlayan Bakaj için Bursaspor kulübünden resmi teklifin henüz yapılmadığı belirtildi.

367
TRABZONSPOR / Barış işi arap saçı
« : 13 Haziran 2010, 18:24:14 »
Bordo-Mavililer'in yerli ve kadroda alternatif oyuncu arayışları kapsamında ilgilendiği Diyarbakırsporlu Barış transferi arapsaçına döndü.

Kulübünden alacağı para yatırılmaması halinde serbest kalacak futbolcu için Güneydoğu temsilcisinin bu ücreti bulma konusunda düğmeye bastığı öğrenildi. Eğer Diyarbakırspor bu parayı yatırırsa oyuncusuna talip olan takımlardan bonservis talep edebilecek. Trabzonspor Yönetimi’nin ise bu konuda nasıl bir adım atacağı merak konusu.

368
TRABZONSPOR / Başbakan'dan stat desteği
« : 13 Haziran 2010, 18:23:49 »
Başbakan Tayyip Erdoğan Trabzon seyahati sırasında uğradığı Bordo-Mavili kulüpte başkan Sadri Şener ve teknik direktör Şenol Güneş tarafından karşılandı.

Erdoğan’a yeni yapılacak stat hakkında bilgi veren başkan Şener istediği desteği aldı. Trabzonspor Onur Üyeliği belgesi verilen Erdoğan’a ayrıca Şenol Güneş’in adı yazan 61 numaralı forma ve Ziraat Türkiye Kupası maçında oynanan imzalı futbol topu hediye edildi. Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde Başbakan’ın fahri doktora unvanı aldığı törende Selçuk Aydın’a da plaket verildi. Dünya Velter Sıklet Gümüş Kemer kazanan milli boksörümüz Selçuk Aydın ise Başbakan Tayyip Erdoğan tarafından plaketle onurlandırıldı.

369
TRABZONSPOR / Glowacki'de imza vakti
« : 13 Haziran 2010, 18:23:27 »
Trabzonspor'un her konuda anlaşmaya vardığı Glowacki'de hafta başında resmi imza bekleniyor...

İşin uzayıp bir yılan hikayesine dönmesinin ardından Bordo-Mavililer’in başkanı Sadri Şener’in Wisla Krakov’un istediği rakamlara çıkarak tamamlanan transferin ardından 31 yaşındaki deneyimli futbolcunun çok mutlu olduğu belirtildi. Türkiye ile Trabzon hakkında vatandaşı ve eski Trabzonsporlu Szymkowiak’tan bilgiler alan Polonyalı futbolcu, ilk kez ülkesi dışında mücadele edecek.

370
TRABZONSPOR / Borç 104 milyon
« : 13 Haziran 2010, 18:22:54 »
Trabzonspor'da dün 25. olağan divan kurulu yapıldı... Katılımın az olduğu oturumda Bordo-Mavili kulübün borcu 104 milyon TL olarak açıklandı.

Başkan Sadri Şener ise parasal anlamda geleceğe dair umutlu konuştu. Artan naklen yayın gelirleriyle beraber yıllık 42 ila 55 milyon lira arasında bir rakamın kasalarına gireceğini söyleyen Şener, “Sezon içinde galibiyete 750 beraberliğe 375 bin verilecek. Trabzoncell’de amaç aylık 60 binden 100 bine çıkmak. Başka kaynak arayışlarımız da var. Bu paraları da çok iyi kullanmaya çalışıyoruz. Amacımız iz bıraktığımız 2010’dan sonra gelecek sezon çıtayı daha da yükseltmek” dedi.

371
TRABZONSPOR / Her yol Makukula'ya çıkıyor...
« : 13 Haziran 2010, 18:22:20 »
Yönetim ve Güneş, “2 oyuncu alacağız” demişti, stoper işi bitti. Şimdi gözler 'yıldız' nitelikli ve üzerinde tartışılmayacak bir golcüde. İsimler çok ama şu an için en mantıklı ve olası oyuncu ligin son gol kralı.

Trabzonspor transfer politikasını hemen sezon bitiminde belirlemiş, izleyeceği rotayı kamuoyu ile paylaşmıştı. Buna göre Bordo-Mavililer’in önceliği 2 futbolcuydu, yani bir stoper bir de forvet alınacaktı. Uzun süredir devam eden çalışmaların sonunda 6 aylık izleme etabının ardından üzerinde fikir birliği yapılan Wisla Krakov’un 31 yaşındaki stoperi Glowacki transfer edildi. Ve şimdi gözler Bordo-Mavililer’in ‘asıl bombasına’ çevrildi. Başkan Sadri Şener’in niyetinin hem kombine hem de forma satışını etkileyecek, üzerinde tartışılmayacak ‘yıldız’ nitelikli bir futbolcu almak olduğu kesin.

Yabancılar çok nazlı
Bu paralelde Karadeniz ekibinin gündemine çok isim geldi, gelmeye de devam edecek gibi görünüyor. Ancak birçok açıdan en uygun isim Makukula olarak kabul ediliyor. Çünkü her ne kadar teknik direktör Şenol Güneş, önceki gün kendisine sorulan soruya, “Kapımız açık” yanıtını verse de Fatih Tekke ihtimali olasılık dışı. Zira, Rubin Kazan 6 ay sonra sözleşmesi bitip boşa çıkacak Fatih’e hatırı sayılır bir bonservis bedeli ödemişti, golcünün kendisinin aldığı yıllık ücretin de neredeyse 3 milyon Euro’yu bulması transferi imkânsız kılıyor. Fenerbahçe’deki geleceği belirsiz diye adı Trabzon’un transfer listesinde öne çıkan Semih defteri de erken kapandı. Zaten oyuncu önce ayrılırsa önceliğinin yurt dışı olacağını söylüyordu ama Sadri Şener-Aziz Yıldırım zirvesinden, ‘Fener’de kalacak’ sonucu çıktı. Alternatifler arasındaki Pantelic’in derdi ise para değil, ülke.

Makukula ‘kral’ adam
Yıldızının parladığı Almanya’ya dönüş için gün sayan Sırp futbolcu gibi Jelavic de Türkiye fikrine çok uzak. Bunca ‘problemli’ ismin ardından masaya oturulan Makukula cephesinde ise durum tamamen farklı. Kayseri’de gol kralı olan Portekizli, Trabzonspor’u istediğini tereddütsüz açıkladı. Parasal konularda da sorun çıkarmayacağı gözlenen ‘kral’ için tek pürüz kulübü Benfica’nın istediği bonservis. Onlar 4 milyon Euro istedi, Trabzon 2.5 milyona çıktı. Benfica’nın önümüzdeki süreçte daha da fiyat kırma olasılığı hayli yüksek görülüyor, bu da Makukula’yı her açıdan Trabzonspor’a en yakın isim kılıyor.

372
BEŞİKTAŞ / Ve Quaresma Beşiktaş'ta!
« : 13 Haziran 2010, 18:20:51 »
Beşiktaş, Portekizli Ricardo Quaresma'yla anlaşmaya vardığını açıkladı...

Siyah-beyazlı takım, 26 yaşındaki Portekizli futbolcuyla 3 yıllığına anlaşmaya vardı. Quaresma'nın yıllık ücreti henüz açıklanmazken, İnter kulübüne bu transferlerle ilgili olarak 7.3 milyon Euro bonservis bedeli ödeneceği ve Quaresma'nın Perşembe günü resmi imzayı atmak için İstanbul'a geleceği öğrenildi.

Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada da, "Bir süredir transfer görüşmeleri yaptığımız Inter’in Portekizli oyuncusu Ricardo Quaresma’yı siyah-beyazlı renklerimize bağladık. Quaresma artık Kartal" denildi.

SİTE YOĞUNLUKTAN KİTLENDİ
Quaresma’nın transferinin ortaya çıkmasından sonra siyah-beyazlı kulübün internet sitesi kitlendi.
       
Taraftarların yoğun bir şekilde Beşiktaş’ın internet sitesine girmek istemeleri nedeniyle bir süre siteye ulaşmak mümkün olmadı.