İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - incemert

325
METİN 2 / Bunları Biliyorumusunuz ??
« : 15 Haziran 2010, 22:22:28 »
:)

326
METİN 2 / Metin2, Oyun Kurulum Klavuzu RESİMLİ
« : 15 Haziran 2010, 22:17:03 »
saol paylaşm içn

327
OSC REAL LEAGUE-1 / Turnuva Çalışmak İsteyenler
« : 15 Haziran 2010, 22:15:48 »
toplantı ne zaman 22:15 oldu bekliom hala

328
HER TELDEN DUYURULAR / Mardinspor teknik direktörü Tutuklandı
« : 15 Haziran 2010, 18:39:43 »
artık herkes yasa dışı bahis e başvuruyor ne olacak bu türk futbolunun hali  :S

329
FENERBAHCE / Daum'da son dakika
« : 14 Haziran 2010, 20:16:36 »
ortalık karıştı iyice yusuf unda dediği gibi 6.4milyon rotayı daum a çevirio

331
METİN 2 / Metin2 Oyuncularının Sohbet Bölümü
« : 14 Haziran 2010, 19:37:49 »
Aslında sağlam oyun kullanıcıları çok var ama bazı yerlerde çok ilgi görmüyor

332
önemli deil

333
TRABZONSPOR / Glowacki geliyor
« : 14 Haziran 2010, 19:35:33 »
Trabzonspor'un bu sezon kadrosuna dahil ettiği ilk yabancı oyuncu olan Polonyalı stoper Arkadiausz Glowacki bugün akşam saatlerinde Türkiye'ye gelecek.

32 yaşındaki savunma oyuncusunun yarın basın önünde düzenlenecek törenle resmi imzayı atması bekleniyor.  Bordo-Mavili kulüp daha önce Glowacki’yle üç yıllık ön anlaşma yapıldığını açıklamıştı. Karadeniz ekibinin Glowacki’nin bonservis bedeli olarak Wisla Krakow’a 900 bin Euro ödeyeceği öğrenildi. Glowacki’nin alacağı ücret ise açıklanmadı.

334
TRABZONSPOR / Hayal kırıklığı
« : 14 Haziran 2010, 19:35:08 »
Trabzonspor tesislerini ziyaret eden Recep Tayyip Erdoğan, yapımına destek beklenen yeni stadla ilgili bir açıklama yapmadı.

Trabzon’a çıkarma yapan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın duraklarından biri de hatırlanacağı gibi Trabzonspor olmuştu. Tesislere gelen ve burada görkemli bir şekilde karşılanan Başbakan’ın özellikle Akyazı Projesi ile ilgili neler söyleyeceği merak ediliyordu. Çünkü hem yönetimin hem de teknik direktör Şenol Güneş’in önceliği bu projenin hayata geçmesiydi. Ancak Erdoğan konu hakkında çok yeni bir açılım yapmadı. Genel çerçevede konuşan Başbakan, projenin tamamlanması için gereken talimatları vereceğini söyledi ama net bir tarih açıklamaktan kaçındı.

335
TRABZONSPOR / Sıra geldi Trabzon'a
« : 14 Haziran 2010, 19:34:42 »
Fener Stoch'u aldı, Kartal Quaresma'yı bitirdi, Aslan av peşinde... Şampiyonluk rotası çizen Fırtına, transferde rakiplerinin gerisinde kalmamak için yıldız atağında.

Transferi dönemi ülkemizde yine hayli hareketli günlere sahne olurken, Süper Lig’in devleri bombaları birer birer patlatıyor... Fenerbahçe’nin ezeli rakibi Galatasaray’ın yakından ilgilendiği Chelsea’li yıldız Stoch’u almasının hemen ardından dün de Beşiktaş’ın dünyaca ünlü bir isim olan Quaresma’yı renklerine bağlaması transfer piyasasına tavan yaptırdı. Galatasaray’ın da Stoch çalımını unutturmak için daha flaş bir oyuncuyu kadrosuna katması an meselesi... İşte İstanbul’un 3 büyük kulübünde bu hareketlilik yaşanırken, Trabzon’da ise fırtına öncesi sessizlik var. 2 transfer yapılacağını açıklayan ve kısa süre önce Wisla Krakov’un stoperi Glowacki’ye imza attıran Bordo-Mavililer’in golcü transferinde ise büyük bir bomba patlatması bekleniyor. Zira gelecek sezon ligde ve kupada şampiyonluk, Avrupa’da ses getirmeyi amaçlayan Karadeniz ekibi, rakiplerinin gerisinde kalmak istemiyor.

‘İzlenmesine gerek olmamalı’
Yönetim stratejisini, ‘adı üzerinde tartışılmayacak’ ve ‘izlemeden alınabilecek’ bir forvet olarak belirledi. Artık Bordo-Mavili taraftarların gözü gelirleri de artan takımlarının, gündemine gelen Makukula veya Pantelic ayarında bir isimle anlaşmasında.

Makukula ısrarı
Rakiplerinin transfer bombalarını bir bir patlatmasıyla  Bordo-Mavili camia da yıldız oyuncu bekleyişi en üst düzeye yükseldi. Her fırsatta Trabzonspor’a yakışan bir isim alacaklarını dile getiren yöneticiler ise geçtiğimiz sezon Süper Lig’i gol kralı olarak tamamlayan Makukula ayarında bir transfer gerçekleştirmek için düğmeye bastı.

336
TRABZONSPOR / Yattara uzatmak istiyor!
« : 14 Haziran 2010, 19:34:14 »
Trabzonspor ile olan sözleşmesi gelecek sezon sonunda sona erecek olan Gineli futbolcu Yattara, sözleşmesini uzatmak istiyor. Yönetim ise teknik direktör Şenol Güneş ile konuştuktan sonra bu konuda bir karar verecek.

Trabzonspor'da geçtiğimiz sezon sakatlığı nedeniyle istenilen verimi veremeyen Gineli futbolcu Ibrahima Yattara, 31 Mayıs 2011 yılında sona erecek olan sözleşmesini uzatmak istiyor. Bu konuda menajeri aracılığıyla yönetimle görüşmelere başlayan Yattara, 'Herkes kalitemi yeni sezonda yeniden görecek" dedi.

Ancak yönetim bu futbolcu hakkındaki kesin kararını sezon içerisindeki performansına ve teknik direktör Şenol Güneş'in vereceği rapora göre verecek. Yattara'dan övgüyle bahseden Güneş ise, "İyi bir Yattara, bize şampiyonluk yolunda çok ciddi katkılar yapar. Yeni sezonda ondan beklentimiz oldukça fazla" diye konuştu.

Bu arada Yattara'nın da tatil döneminde kendisine verilen program doğrultusunda yoğun şekilde çalıştığı belirtildi.

GÜNEŞ'İN MOTİVASYONU, MURAT'I UÇURDU
Şenol Güneş'in, "Gelecek sezon ligde fazlasıyla adından söz ettirecek" diyerek övgüyle bahsettiği Murat Tosun, yeni sezon için sabırsızlanıyor. Murat, teknik direktörünün övgüsüne layık olmaya çalışacağını belirterek, "Geride kalan sezonda gerek sakatlık, gerekse form tutamama nedeniyle fazla forma şansı bulamadım. Ancak yeni sezonda takımının başarısı için bende elimden geleni yapmaya çalışacağım. Şenol Güneş'in benim hakkımdaki düşünceleri inanılmaz güzeldi. Ona ve takımıma layık olmaya çalışacağım" dedi.

GLOWACKİ YARIN İMZALAYACAK
Trabzonspor'un üç yıllığına anlaşmaya vardığı Polonyalı stoper Glowacki, yarın Trabzon'a gelerek resmi sözleşmeye imza atacak. Basın önünde gerçekleştirilecek olan törenle imza atacak oyuncunun 27 Haziran'da başlayacak olan Davraz kampına katılacağı açıklandı. Yeni sezonda takımdan ayrılan Song'un yerine tecrübesiyle takıma, ağabeylik yapması beklenen oyuncunun, daha önce Türkiye'de oynayan arkadaşları aracılığıyla Trabzonspor hakkında bilgiler aldığı belirtildi.