İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - incemert

337
TRABZONSPOR / Sırada Erhan Güven var!
« : 14 Haziran 2010, 19:33:48 »
Trabzonspor'un geçen sezon Antalyaspor'da forma giyen, ancak bonservisi Beşiktaş'ta bulunan Erhan Güven'i gündeme aldığı öğrenildi.

Sağ bek ve stoper olarak oynayan futbolcunun bonservis sorununun çözülmesi halinde kadroya katılacağı öğrenildi.

338
BEŞİKTAŞ / O artık Beşiktaşlı
« : 14 Haziran 2010, 19:32:37 »
Kara Kartal uzun süredir peşinden koştuğu Portekizli yıldızı resmen renklerine bağladı. 26 yaşındaki süper yetenek için İnter'e 7.3 milyon Euro bonservis bedeli ödenecek. 4 yıllık sözleşme imzalanan Quaresma'nın yıllık ücreti ise 4 milyon Euro.

Beşiktaş beklenen bombayı sonunda patlattı. Quaresma’nın transferini bitirmek için uzun süredir büyük uğraş veren Siyah-Beyazlılar dün mutlu sona ulaştı. Başkan Yıldırım Demirören’in ısrarlı tutumu yüzünden Portekizli’den umudunu kesmeyen Kartal, yılın transferi için kesenin ağzını ardına kadar açtı. Quaresma’nın kendisine yıllık 4 milyon Euro, kulübü İnter’e ise 7.3 milyon Euro bonservis bedeli ödenecek. Beşiktaş, Quaresma’ya verilecek yıllık 4 milyon Euro’yu karşılaması için kulübün resmi sponsorlarıyla temasa geçti.

Hafta içinde geliyor
Beşiktaş’ta yeniden doğmaya hazırlanan 26 yaşındaki orta saha oyuncusunun çarşamba ya da cuma günü İstanbul’da olması bekleniyor.

İşte Quaresma:

Yeşil sahaya 5 yaşında adım attı, 11 yaşında Sporting Lizbon’a ‘merhaba’ dedi. İlk kazandığı para, 50 Euro’ydu.

Aslında Beşiktaş-Q7 aşkının temelleri 2007’de atıldı. İnönü’de 90’da Beşiktaş’ın kalesine golünü, tribünlere formasını attı.

Kariyeri iniş-çıkışlarla dolu. Barca’da dibe vurdu, Porto’da yükseldi. İnter’de düştü, Beşiktaş’ta uçma zamanı geldi...


YORUM : PEK DOĞRU Bİ SEÇİM GİBİ GELMEDİ BAŞTAN AMA SONRA KULAĞA HOŞ GELDİ ..

339
BEŞİKTAŞ / Beşiktaş için Albin iddiası!
« : 14 Haziran 2010, 19:31:53 »
İspanyol spor gazetesi AS, Getafe'de oynayan Uruguaylı orta saha oyuncusu Juan Angel Albin'in Beşiktaş'a transferinin çok yakın olduğunu iddia etti.

"Albin’in Beşiktaş’a transferine bir adım kaldı" diye yazan AS, geçtiğimiz mayıs ayı sonunda başlayan Beşiktaş ile Albin arasındaki görüşmelerin şu anda çok ileri düzeyde olduğunu iddia etti.

Teknik direktör Bernd Schuster’in Beşiktaş’a gitmesinin Albin’in transferini de kolaylaştıracağı, Getafe’nin de bonservis bedelinde indirim yapabileceği ileri sürüldü. 23 yaşında ve 4 yıldır Getafe formasını giyen Albin’in sözleşmesi gelecek yıl sona erecek.

340
BEŞİKTAŞ / 35 bin taraftar önünde imza atacak!
« : 14 Haziran 2010, 19:31:16 »
Beşiktaş'ın 3 aylık görüşmeler sonrası dün anlaşma sağladığı Ricardo Quaresma'nın 18 Haziran Cuma günü İstanbul'a geldikten sonra büyük bir törenle Siyah Beyazlı taraftarların karşısına çıkarılacağı öğrenildi.

Beşiktaş'a 3 yıl için 18 milyon Euro'ya mal olacak Portekizli yıldız için hazırlanacak karşılama ve imza töreninin detaylarının ise bugün yapılacak yönetim kurulu toplantısında netleşeceği kaydedildi. Quaresma için hazılanan ilk planın detayları ise şöyle:

Cuma günü İstanbul'a gelecek olan yıldız oyuncu, havavalanında yapılacak karşılama töreninin ardından İnönü Stadı'nda doğru yola çıkartılacak. Daha sonra stada gelecek olan Quaresma'nın başkan Yıldırım Demirören ile 35 bin Siyah Beyazlı taraftarın önüne çıkarak kendisini üç yıllığına Beşiktaşlı yapacak imzayı atacak. İnönü Stadı'nda kısa bir şov da yapması beklenen Quaresma'nın, cumartesi günü İtalya'ya giderek eşyalarını toplayacağı kaydedildi.

Öte yandan Beşiktaş yönetimi Ricardo Quaresma transferinden maddi kaynak sağlamak için yoğun bir çalışma içine girdi. Geçmiş yıllarda ağustos ayında görücüye çıkartılan yeni sezon formalarının bu yıl en geç 16 Haziran çarşamba gününe kadar hazır hale getirleceği ve Quaresma İstanbul'a gelmeden satışa sunalacağı kaydedildi.

Ayrıca Beşiktaş'ın lisanslı ürünlerinin satıldığı Kartal Yuvası mağazalarında yine çarşamba gününden ititbaren Quaresma figürleri ve resimleri içeren atkı, şapka ve t-shirtleri satışa sunulacağı da ifade edildi. Satışa sunulması düşünülen ürünlerin bugünden itiberen üretilmeye başlandığı ve üretici firmanın siparişleri yetiştirmekte zorlandığının altı çizilidi.

341
BEŞİKTAŞ / Beşiktaş'tan Sercan açıklaması
« : 14 Haziran 2010, 19:30:51 »
Beşiktaş Kulübü, Bursasporlu futbolcu Sercan Yıldırım ve kulübü ile herhangi bir görüşmede bulunulmadığını İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) bildirdi.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş’den İMKB’ye yapılan açıklamada, "Bazı medya organlarında Bursaspor Kulübü oyuncusu Sercan Yıldırım’ın transferi konusunda oyuncu ve kulübü ile anlaşıldığına dair haberler yer almaktadır. Ancak, şirketimiz gerek futbolcu gerekse kulübü ile herhangi bir görüşmede bulunmamıştır" denildi.

342
BEŞİKTAŞ / Schuster yarın geliyor!
« : 14 Haziran 2010, 19:30:27 »
Beşiktaş'ta teknik direktör Mustafa Denizli'nin görevinden ayrılmasının ardınan Siyah-Beyazlı takımın yeni teknik patronu olan Bernd Schuster'in yarın İstanbul'a gelmesi kesinleşti.

Siyah Beyazlı takım ile 2 yıllık mukavele imzalayan Alman teknik adamın yarın 17.15'de İstanbul'da olacağı öğrenildi. Schuster'in Madrid'den tarifeli uçak ile Atatük Havalimanı'na geleceği kaydedildi.

Siyah-Beyazlı takımın son transferi Ricardo Quaresma'nın ise cuma günü İstanbul'da olması bekleniyor.

343
BURSASPOR / Insua Timsah oluyor!
« : 14 Haziran 2010, 19:29:25 »
Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olabilmek için transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor, Arjantinli orta saha oyuncusu Federico İnsua'yı renklerine katmak için düğmeye bastı.

Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan'ın, Boca Juniors'ta kiralık olarak forma giyen Federico Insua'nın menajeriyle görüşmek üzere Almanya'nın Münih kentine gittiği bildirildi. Arjantinli futbolcunun menajerleriyle yapacağı görüşmelerde anlaşma sağlanması halinde Mestan'ın İnsua ile birlikte Bursa'ya döneceği ve imzaların kısa sürede atılacağı öğrenildi.

ORTA SAHANIN TECRÜBELİ OYUNCUSU
30 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu İnsua, Boca Juniors'ta kiralık olarak forma giyiyor. Bonservisi, Meksika'nın Club America takımında bulununan tecrübeli futbolcu, Messi'den önceki zamanlarda Arjantin'in Maradona'sı olarak gösteriliyordu. İnsua, Arjantin Milli Takımı'nda 14 kez görev yaptı. Orta sahanın ortasında ve sol açıkta oynayan Arjantinli futbolcu, İspanya'nın Malaga ve Almanya'nın Borussia Mönchengladbach takımlarında da forma giydi.

344
BURSASPOR / Vederson Bursaspor'a imzayı attı
« : 14 Haziran 2010, 19:29:00 »
Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Gökçek Vederson, Bursaspor'un Özlüce Tesisleri'nde 3 yıllık sözleşmeye imza attı.

Özlüce Tesisleri’ne Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan ile birlikte gelen Gökçek Vederson, kendisini 3 yıllığına yeşil beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Bursaspor’un bu yıl renklerine kattığı ilk isim olan Vederson, sempatik tavırlarıyla dikkat çekti. Fenerbahçe’den, şampiyon Bursaspor’a transfer olan Vederson, kulüp girişinde kendisini karşılayan gazetecilere poz verdi. Vederson, “Çok mutluyum. Bursaspor’da başarılı olmayı çok istiyorum. Maç kazanmak istiyor, başarılı olmak istiyorum. Bursaspor’a gelmemde yeşil beyazlıların şampiyon olması Şampiyonlar Ligi'nde oynynayacak olması ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam etkili oldu. Yeşil- beyazlıların çok iyi bir taraftarı var. Milli takım da da oynamak istiyorum” dedi. Bir gazetecinin, “Fenerbahçe’de şampiyonluk sevincin kursağında kaldı. Bunu nasıl değerlendiriyorsun?” sorusuna ise Vederson “Yanlış haber gelmişti yapacak bir şey yok” cevabını verdi.

Mesut Mestan: Transfer bitmeden açıklayamıyoruz
İmza töreninde konuşan Mesut Mestan, “Tam bitme safhasında olan transferleri yansıtamıyoruz. Öncelik Bursaspor’un menfaatleri. Biz bir futbolcuya talip olunca herkes onu istiyor. Bursaspor'la anılmaya başlayan futbolculara bir çok klüp teklif götürüyor. Ve fiyatları yükseliyor. Bizim kulüp stratejimize göre, görüşmeler tam manasıyla bittikten sonra paylaşmak istiyoruz. Transferimizi teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın isteği doğrultusunda yapıyoruz. Çünkü biz geçen seneki başarının daha da üzerine çıkmak istiyoruz. Takımın fiyat politikası ve güç dengelerini bozmayan transfer politikası izleyip, mevcut kadromuzu da üzmek istemiyoruz. Vederson ile çok uzun süreçli bir görüşmemiz oldu. Bursaspor’un çıkarları doğrultusunda en iyisini yaptığımızı düşünüyorum. Görüşmeleri bitme aşamasında futbolcularımız var. Bunu kampa yetiştirmeye çalışıyoruz” dedi. Ayrıca Mestan iç transfer ile alakalı olarak da Mustafa Keçeli ve Ömer Erdoğan ve İvankov ile ön protokol imzaladıklarını söyledi.

Ferruh Nayman: İlk atağımız Vederson
Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ferruh Nayman ise önümüzdeki sezonda çok iyi yerlerde olmak istediklerini ifade ederek, “Önümüzdeki sezonda Bursaspor’un ağırlığını koymak istiyoruz, Bunun için belli seviyenin üstünde transferler yapmamız gerekirdi. Hocamız ve yöneticiler bu konuda çok titiz. Biz bu yerimizi korumak için elimizden geleni yapacağız. Transferlerin adedi değil, kalitesi önemli. İlk atağımız Vederson’du. O mevkiide bir oyuncu ihtiyacımız vardı. İnşallah ayağı uğurlu gelir. Daha kaliteli, kimseyi mahcup etmeyecek transferler de olur. Ve Bsursaspor beklediği yerlere gelir” dedi. Konuşmaların ardından tecrübeli futbolcu kendisini yeşil- beyazlı renklere bağlayan 3 yıllık sözleşmeyi imzaladı.

345
BURSASPOR / Tribünler genişliyor!
« : 14 Haziran 2010, 19:28:31 »
Bursaspor'un Şampiyonlar Ligi maçlarına yetiştirilmesine çalışılan Bursa Atatürk Stadı'nda hafriyat işlerinden sonra tribünlerin genişletilmesine başlandı. Tribünlere ilave sıralarla seyirci kapasitesinin 5 bin 800 kişi artırılacağı bildirildi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, zorlu bir lig maratonunun sonunda Türkiye’nin 5. büyüğü, Anadolu’nun ikinci şampiyonunu çıkaran Bursa Atatürk Stadı, tarihinin en kapsamlı revizyonunu geçiriyor.

Büyük Önder Atatürk’ün talimatı ve bin liralık bağışıyla projelendirilen ve hayata geçirilen yarım asırdan fazla geçmişe sahip stadyum, Bursaspor’un imza atacağı daha büyük başarılara ev sahipliği yapması için hazırlanıyor.

Özellikle UEFA kriterlerine uygun olarak Bursaspor’un Şampiyon Ligi maçlarına yetiştirilmesi amacıyla Mayıs ayının son haftasında başlatılan çalışmalar kapsamında ilk olarak hafriyat yapıldı. Günde 24 saat çalışan 80 kamyon ve 7 iş makinesiyle zemini kazılan stattan, 4 bin kamyon toprak çekildi.

TRİBÜNLER GENİŞLETİLİYOR
Stadyumdaki çalışmaları yürüten inşaat firmasının proje müdürü Orhan İnan, hafriyat işinden hemen sonra tribünlerin genişletilmesine başlandığını belirterek, maraton ve kapalı tribüne 8, kale arkalarına ise 7 ilave sıra yapılacağını söyledi.

Bu çalışmayla seyirci kapasitesinin 5 bin 800 kişi artırılacağını ifade eden İnan, şöyle konuştu: "Bir hafta, 10 gün içinde kaba inşaat tamamlanmış olacak. Ardından daha ince işlere başlayacağız. Acil çıkış kapıları, protokol ve kapalı tribünde bay ve bayan tuvaleti, VIP salonları, basın ve protokol kısımları, soyunma odaları, duşlar, yangın çıkışları gibi birçok bölümde UEFA’nın şart koştuğu kriterlere göre düzenleme yapılacak. Stadın içi ve dışında 200 kişi, vardiyalı sistemle 24 saat aralıksız çalışıyor."

SAHA İLK MAÇTA HAZIR OLACAK
Stadyumun çimleri için sipariş verildiğini ve ilgili firma görevlilerinin zemindeki çalışmalarını sürdürdüğünü vurgulayan İnan, "Zemine birkaç kat farklı malzemeler serilecek. Bu katmanların üzerinde hazır yapılacak çim olacak. Sahayı ağustos ayında sezonun ilk maçına yetiştirebiliriz. Stadyumun tamamını da Şampiyonlar Ligi’ne hazır etmek için yoğun çalışıyoruz" dedi.

İnan, çalışmalar bittiğinde Atatürk Stadı’nın, yeni yüzüyle Şampiyonlar Ligi’ne uygun hale getirilmiş olacağını belirterek, stadın şampiyona yakışır duruma geleceğini, yeni haliyle herkesi şaşırtacağını kaydetti.

346
BURSASPOR / Transfer müjdesi!
« : 14 Haziran 2010, 19:27:59 »
Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ferruh Nayman, transfer çalışmalarının sürdüğünü, birkaç gün içinde 2 veya 3 yabancı oyuncuyu takıma katabileceklerini söyledi.

Nayman, yeni sezon için kadro oluşturma çalışmalarını, teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın raporu doğrultusunda büyük bir titizlikle yürüttüklerini belirtti.

Görüşmelerin bazı oyuncularda son aşamaya geldiğini dile getiren Nayman, kulübün menfaatleri doğrultusunda isim açıklamadıklarını, ancak bu hafta içinde önemli gelişmelerin olabileceğini vurguladı.
Nayman, yurtdışında belirlenen oyuncuların menajerleri ile görüşmelerin sürdüğünü ifade ederek, "Birkaç gün içinde 2 veya 3 yabancı oyuncuyu kadromuza katabiliriz. Amacımız yeni sezon hazırlıklarının başlayacağı 28 Haziran’a kadar kadroyu büyük ölçüde oluşturmak" dedi.

Sercan Yıldırım’ın Beşiktaş’a Zapotocny ve Holosko ile 3 milyon avro karşılığında verildiği yönündeki iddiaların anımsatılması üzerine Nayman, şunları kaydetti: "Öyle teklifler yapılmış olabilir. Sercan ile birçok kulüp ilgileniyor ama henüz bize ulaşmış resmi bir teklif yok. Sercan gibi bir oyuncuya teklif gelmesi de gayet normal. Biz Bursaspor olarak Sercan veya başka bir oyuncumuzu satmayı düşünmediğimizi söylemiştik. Ancak, öyle bir teklif olur ki bu konuda tek yetkili olan Başkan İbrahim Yazıcı da ’tamam’ der. Yani Sercan ile ilgili söyleyebileceğimiz kulübümüze resmi bir teklifin gelmediğidir."

Nayman, "Sercan’ın gitmesi durumunda yerine alınacak oyuncu belli mi?" yönündeki soruyu ise, "Biz Sercan’a ’gidecek’ gözüyle bakmıyoruz ama elbette hocamızın bu konuda kafasında bir (b) planı vardır" diye yanıtladı.

347
GALATASARAY / Mehmet Topal'ın mutlu günü
« : 14 Haziran 2010, 19:02:45 »
Galatasaray'dan İspanya'nın Valencia takımına transfer olan Mehmet Topal, bugün İstanbul'da evlendi.

Florya’daki Kaşıbeyaz Restorant’ta aile arasında yapılan nikah töreninde Mehmet Topal, Selda Duman ile hayatını birleştirdi.

Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu’nun kıydığı nikahta, çiftin şahitliğini Mehmet’in menajerleri Batur Altıparmak ve Hayrettin Kılıç yaptı.

Mehmet Topal’ın Valencia’nın kampına katıldıktan sonra Ağustos ayı içinde 2-3 günlük izinde İstanbul’da düğün yapacağı bildirildi.

348
GALATASARAY / "9 milyon Euro ederim"
« : 14 Haziran 2010, 19:02:17 »
Türk futbolunun ve Galatasaray'ın en önemli oyuncularından biri olan Arda Turan, Tottenham'ın yaptığı 9 milyon euro'luk bonservis teklifini hak ettiğini söyledi.

Arda Turan... Şüphesiz Türk futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en büyük yeteneklerden biri. Böyle olunca, basının da 1 numaralı hedefi haline geldi. Birçok kez sert eleştirilere maruz kalan genç yıldız, Galatasaray taraftarının kendisini protesto etmesinin ardından takımdan ayrılıp Avrupa’ya gitme konusunda daha istekli olduğunu her fırstta belirtmeye başladı. Özellikle İngiliz ekiplerinin takibinde olan Arda’ya son olarak Tottenham’ın bonservis bedeli olarak 9 milyon euro önerdiği iddia edilmişti. Değerinin bu kadar yüksek bir bedeli hak edip etmediği konusundaki soruya net bir yanıt veren Arda “Kesinlikle 9 milyon euro ederim” dedi. Genç kaptan ayrıca Turkcell Süper Lig’den Mehmet Topuz, Gökhan Gönül, Sercan Yıldırım ve Volkan Şen’in bu parayı hak edebilecek diğer oyuncular olduğunu da belirtti.

Hediyeye yalanlama
Bu arada genç oyuncu, dün Galatasaray’ın resmi sitesinden yaptığı duyuruda, geçtiğimiz hafta sevgilisi Sinem Kobal’a AS plakalı cip hediye ettiği yönünde çıkan haberleri yalanladı ve “Ne benim ne de kız arkadaşım Sinem Kobal’ın AS plakalı bir cipi yok. Bu konuda çıkan haberler ve diyaloglar tamamen hayal ürünüdür” dedi.

Kaptan Arena’ya çıkacak mı?
Adnan Polat’ın takımda tutmak istediği genç kaptan, Türk Telekom Arena’da oynama hayalleri kurduğunu daha önce bir çok kez açıklamıştı. Ancak taraftarın protestosunun ardından takımdan ayrılmayı ciddi şekilde düşünmeye başladı. Arda’nın Galatasaray’daki geleceği, bugün yöneticilerle yapacağı görüşmenin ardından netlik kazanacak.  Arda, özellikle geçtiğimiz sezonki performansıyla yoğun eleştirilere maruz kalmış, hatta Galatasaray taraftarınc da protesto edilmişti. Ancak genç yıldızın istatistikleri, bunun tam tersini gösteriyor. 2009-2010 sezonunda 55 resmi maça çıkan Arda, 14 gol atıp, 27 asist yaparak kariyerinin en parlak dönemini yaşadı.

ARDA’NIN LİG PERFORMANSI
Sezon    Maç    Gol    Asist
2006-2007    26    5    8
2007-2008    30    7    9
2008-2009    29    8    8
2009-2010    29    7    12
Toplam    114    27    37


ARDA’NIN RESMİ MAÇ PERFORMANSI

Sezon    Maç    Dakika    Gol    Asist    Sarı    Krm.
2006-2007    44    3395    8    13    8    1
2007-2008    58    4332    11    14    9    -
2008-2009    55    4595    12    12    8    1
2009-2010    55    4252    14    27    10    -
Toplam    212    16574    45    66    35    2