İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - incemert

397
GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSU / FACEBOOK GRUBUMUZ..
« : 11 Haziran 2010, 22:46:17 »
Bencede Hamza Abi görelim bi yüzünü :)

398
HER TELDEN DUYURULAR / smf forumda üye olmadan linkleri görme
« : 11 Haziran 2010, 22:43:07 »
Valla sağol onur boşuna forumlara üye olmicaz artık :D

399
OSC REAL LEAGUE-1 / Turnuva Çalışmak İsteyenler
« : 11 Haziran 2010, 22:41:18 »
Ben yardım etmek isterim

400
C-D / Counter Strike Wall Hack
« : 11 Haziran 2010, 22:40:46 »
http://www.tamindir.com/downloading/14887/CS_Wall_Hack.htm


Muhteşem bir hiledir oynarken karşındaki adamın nerede olduğunu kare biçiminde gösterir ve o karenin içine ateş ettiğiniz zaman arkadaşınız otomatikman ölecektir :)

401
C-D / Counter Strike Hile Kodları
« : 11 Haziran 2010, 22:39:01 »
ter-Strike (PC)
   Hile kodu 
Hile kodu
Oyun esnasında " tuşuna basıp konsolu açın ve aşağıdaki hile kodlarını girin. Bu hilelerin bazıları sadece sunucunun bulunduğu makinede, bazıları ise sadece bot'ların olduğu oyunda çalışacaktır.

sv_cheats 1 - Hile modunu aktif hale getirir
bot_sniper_only - Bot'ların sadece sniper almasını sağlar
bot_knives_only 1 - Bot'ların sadece bıçak kullanmasını sağlar
cl_levellocks 16382 - Tüm kesilmiş sahneleri açar
notarget - Görünmezlik verir
noclip - Duvarlardan geçebilmenizi sağlar
god - Ölümsüzlük verir
bot_kill - Tüm bot'ları öldürür
bot_goto_mark - Bot'ların belli bölgelere gitmesini sağlar
bot_zombie 1 - Bot'ların hareket etmemelerini sağlar
bot_difficulty - Bot'ların zorluk seviyesini değiştirir
bot_pistols_only - Bot'ların sadece tabanca kullanmasını sağlar
restart - Skor kaybettirmeden haritaya restart atar
sv_gravity <-999-999999> - Yerçekimini değiştirir
+reload - Otomatik reload yapmanızı sağlar
-reload - Otomatik reload hilesini kaldırır
sv_clienttrace 999999999 - Her vuruşun hedefini bulmasını sağlar (Hileyi kapatmak için değeri 1'e getirin)
cl_forwardspeed <0-999> - İleriye gidiş hızını ayarlar
cl_backwardspeed <0-999> - Geriye gidiş hızını ayarlar
cl_sidespeed <0-999> - Yana gidiş hızını ayarlar
changelevel <harita adı> - Haritayı değiştirir
Mp_c4timer <-1000-1000> - C4'ün patlama süresini değiştirir

403
BURSASPOR / Son Timsah German Denis
« : 11 Haziran 2010, 22:30:49 »
Özellikle golcü arayışlarını sürdüren Bursaspor, hedefine ulaşıyor. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın daha önce Arjantin Milli Takımı’nın hocası Maradona’dan referans aldığı Napoli’nin golcüsü German Denis, Bursa yolunda... Yeşil-Beyazlılar’ın uzun süredir temasta olduğu Tangocu’nun imza atması an meselesi... Şampiyon, 28 yaşındaki oyuncuyla her konuda anlaşma sağlarken, kulübü Napoli de 4.5 milyon Euro olan bonservisini 2.5 milyon Euro’ya indirdi. İtalyan ekibinde özellikle geçen sezon forma şansı bulamayan yıldız futbolcu, Bursaspor’un Şampiyonlar Ligi’ne direkt gruplardan katılacak olmasından ve başarı öykülerinden etkilendiği öğrenildi.

Tango’ya az kaldı!
2008 yılından bu yana Napoli’de oynayan Denis, çıktığı 47 karşılaşmada 11 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. İndependiente’den 6.3 milyon Euro’ya İtalya’ya giden yıldız oyuncu, geçen sezon Zalayeta-Lavezzi ikilisinin iyi performansından dolayı az şans buldu. Bu arada Denis, 5 kez de Arjantin Milli Takımı’nın formasını giydi.

German Denis kimdir?
Doğum Tarihi: 10.09.1981
Doğum Yeri: Remedios de Escalada
Ülkesi: Arjantin
Boyu: 1.83
Kilo: 75
Mevkii: Santrfor
Kulübü: Napoli
Oynadığı takımlar: Talleres, Quilmes, Los Andes, Cesena, Arsenal de Sarandi, Colon, İndependiente

404
BURSASPOR / Timsah stoperini buldu!
« : 11 Haziran 2010, 22:30:05 »
Vederson'u renklerine bağlayan yeşil beyazlı ekibin aradığı savunma oyuncusunu ise Güney Afrika'da bulduğu öğrenildi. Yeşil beyazlı kulübün Portsmouth'un Güney Afrikalı futbolcusu Aaron Mokoena'ya teklif yaptığı öğrenildi.

Savunmaya güçlü ve topu oyuna iyi sokabilen bir stoper arayışına giren Bursaspor, bonservisi yüksek olan Galatasaraylı savunma oyuncusu Servet ile ilgili sarı kırmızılı kulüple görüşme girişiminde bulunmadan önce, Güney Afrika Milli Takım kaptanı 30 yaşındaki Aaron Mokoena ile ilgilenmeye başladıkları öğrenildi. Bonservisinin 2 milyon euro olan Aaron Mokoena için görüşmelere başlayan yeşil beyazlı kulüp, 2012'ye kadar sözleşmesi olan yıldız futbolcu için Portsmouth kulübüyle görüşmelere başladığı edinilen bilgiler arasında.

Bu arada Güney Afrika Milli Takımı kaptanı Aaron Mokoena, ülkesinde milli formayı 100 kez giyen ilk futbolcu oldu. İngiltere'nin Portsmouth takımında forma giyen Mokoena, Güney Afrika'nın dün Guatemala'yı 5-0 yendiği hazırlık maçında, milli formayı 100. defa giymişti. Yıldız futbolcu Dünya Kupası'nda bugün takımı Güney Afrika ile Meksika karşısında mücadeleye çıkacak.

405
BURSASPOR / Kirita'yla yola devam!
« : 11 Haziran 2010, 22:29:23 »
2008-2009 sezonunda Ankaragücü'nden transfer olan ve geçtiğimiz sezon fazla forma şansı bulamayan 32 yaşındaki tecrübeli futbolcu 1 yıl daha yeşil beyazlı formayı terletecek.

406
GALATASARAY / Servet gidiyor Sercan geliyor
« : 11 Haziran 2010, 22:27:43 »
Sarı-Kırmızılı kulüpte futbolun yeni patronu Adnan Sezgin, transfer çalışmalarına hız kazandırdı. Sezgin, Başkan Adnan Polat’la birlikte, Galatasaray Adası’nda şampiyon Bursaspor’un patronu İbrahim Yazıcı’yı konuk etti. Taraflar burada Servet Çetin’in transferini konuşurken, karşılıklı tekliflerle görüşmenin seyri değişti. Cim Bom’un 4 milyon Euro bonservis bedeli istediği Servet için, Bursaspor 2 milyon Euro’dan yukarı çıkmayacağını bildirdi. Bunun üzerine Sezgin bir başka hamle yapıp, golcü transferi çerçevesinde uzun süredir kadroya katmak istedikleri Sercan Yıldırım’ı işin içine katarak takas önerdi. Genç forveti elinden çıkarmak isteyen Yeşil-Beyazlılar da bu öneriye sıcak bakıyor. Mutabakat sağlanırsa, Galatasaray Sercan’a karşılık bir miktar para ile Servet’in bonservisini Bursa’ya verecek.

Sırada Volkan Şen var
İki kulübün de bu transfer girişimini kısa süre içinde sonlandırmak istediği, tarafların daha sonra da Volkan Şen için bir araya gelebileceği ifade edildi.

407
GALATASARAY / Grella'dan vazgeçildi
« : 11 Haziran 2010, 22:27:04 »
ingiltere Premier Lig ekiplerinden Blackburn’de oynayan ve halen Avustralya Milli Takımı ile Güney Afrika’da bulunan Grella için yapılan son toplantıda transferin askıya alınması kararı çıktı. Galatasaray’dan yıllık 1.5 milyon Euro ücret talep eden Avustralyalı’nın, ücretinde indirime gitmemesi nedeniyle bu kararın alındığı, ayrıca sık sık sakatlık yaşaması ve aşırı sert futbolu tercih etmesi nedeniyle de kendisinden vaçgeçildiği öğrenildi.

408
GALATASARAY / Üstünel'de büyük şüphe
« : 11 Haziran 2010, 22:26:25 »
Polat'ın önce yetkilerini elinden aldığı, ardından, “Kimse 'benim yetkim elimden alındı, küstüm oynamıyorum' diyemez” sözleriyle gözdağı verdiği Haldun Üstünel istifaya hazırlanıyor.

Galatasaray’da sular bir türlü durulmuyor... Başkan Adnan Polat’ın, ‘profesyonel sisteme geçiş’ adı altında başlattığı operasyon çerçevesinde Haldun Üstünel’in yetkileri elinden alınmış, futbol şubesinin kaldırıldığı ilan edilirken, Üstünel’in yetkileri Adnan Sezgin’e devredilmişti. Ancak asıl bomba, Polat’ın, “O benim kardeşim” diyerek gönlünü almaya çalıştığı genç yöneticiye Divan Kurulu’nda üstü kapalı bir şekilde mesaj göndermesinden sonra patladı. Başkan’ın, “Galatasaray’da kimse çıkıp ‘ben devre dışı bırakıldım, benim yetkim elimden alındı, küstüm oynamıyorum’ diyemez” sözleri, Haldun Üstünel’de tam anlamıyla şok etkisi yarattı. Miroslav Stoch’u Galatasaray’a transfer edebilmek adına Londra seferine çıkan Üstünel’in, İstanbul’dan ayrılmadan önce yakın çevresine, “Eğer transferde yetki bende değilse neden İngiltere’ye ben gidiyorum” diyerek dert yandığı öğrenildi.

Mektubu hazırladı, cebine koydu
Bir anda hedef tahtasına oturtulmaktan hayli rahatsızlık duyan Haldun Üstünel’in, bu gelişmeler üzerine görevini bırakmayı ciddi anlamda düşündüğü, hatta istifa mektubunu cebinde taşıdığı öne sürüldü.