İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - incemert

601
FENERBAHCE / Hedefler bu kez şaşmaz
« : 04 Ağustos 2008, 11:36:50 »
Semih, bu sezonki havalarının çok farklı olduğunu, geçen yılki hataları tekrarlamayacaklarını söyledi.


Yerli kral Semih Şentürk, yeni sezonda ne kadar kupa varsa hepsine talip olduklarını açıkladı. Sarı-lacivertli oyuncu, "Bu sezon çok farklı bir havamız var. Daha kaliteli bir ekibiz. Geçen seneki hataları tekrarlayacağmızı sanmıyorum. Avrupa tabii ki önemli ama ligi asla ikinci plana atmayacağız. Yeni bir şok daha yaşamaya niyetimiz yok" şeklinde konuştu. 


602
FENERBAHCE / İrtibatı kesmeyin
« : 04 Ağustos 2008, 11:36:02 »
Alex, Semih ve Volkan'a "Sizler benim sahadaki yardımcılarımsınız" diyen İspanyol teknik adam, kaptanlarına "Sürekli irtibatta olalım" mesajı verdi.


Fenerbahçe'ye geldikten sonra çevresi ile ilişkileri konusunda soru işaretleri yaratan ve sosyal yanı "zayıf" olarak değerlendirilen teknik direktör Luis Aragones, takıma karşı ise çok farklı bir portre çiziyor. Oyuncularının her türlü sıkıntısıyla yakından ilgilenen İspanyol çalıştırıcı, üç kaptanı Alex, Semih ve Volkan'la 
bir toplantı yaparak bu ilgisini iyice ortaya koydu. Aragones kaptanlarına, "Sizler benim saha içindeki yardımcımsınız. Sürekli irtibatta olalım. Takımdaki sıkıntıları bana aktarın. Diyaloğa açığım" dedi.

603
FENERBAHCE / Aragones onu istedi Fener kolları sıvadı
« : 04 Ağustos 2008, 11:35:07 »
Teknik direktör Aragones'in birkaç gün önce İtalya'nın Corriere dello Sport gazetesine verdiği röportajda "Di Natale'yi takımımda görmek isterim" demesi F.Bahçe'yi harekete geçirdi. Udinese'de oynayan Di Natale'yi transfer ederek Aragones'e müthiş bir jest yapmak isteyen F.Bahçe, bu futbolcu için nabız yoklamaya başladı.


***

Olur mu olur

Mateja Kezman'ın yerine golcü arayan Fenerbahçe yönetimi İtalyan bombacının transfer koşullarını araştırmaya başladı.

MESAJ ÇOK AÇIKTI
Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, Corriere dello Sport'a verdiği röportajda, Udinese'nin 1.70'lik forveti Antonio Di Natale'yi çok beğendiğini açıklayarak, "Teknik olarak çok iyi ve gol hisleri çok kuvvetli. Beklenmedik anda rakibin canını yakabiliyor. Di Natale takımımda görmek istediğim bir oyuncu" demişti. İspanyol 
hocanın bu ani çıkışı, "Acaba yönetime mesaj mı gönderiyor?" diye algılanmıştı.

10 MİLYON EURO
Haberin büyük ses getirmesi üzerine Aragones'e, Di Natale hakkındaki görüşlerini bir kez daha soran sarı-lacivertli yönetim, olumlu cevap alması üzerine, Serie A takımlarından Udinese'de top koşturan İtalyan yıldız için girişim başlatma kararı aldı. Çizme ekibinde 135 maçta 43 gol atan Di Natale, İtalya Milli Takımı formasıyla da 20 karşılaşmada 7 kez rakip fileleri sarstı. İtalyan yıldızın bonservis bedeli 10 milyon euro civarında.

Antonio Di Natale KiMDiR?
TAM ADI: Antonio Di Natale Doğum tarihi: 13 Ekim 1977 Doğum yeri: Naples İtalya Boyu: 1.70 Mevki: Santrfor Forma no: 10

Profesyonel kariyeri: KULÜP MAÇ GOL
19962004 Empoli 159 49
19971998 İperzola (kiralık) 66 28
1998 Verase (kiralık) 4 0
19981999 Viareggio (kiralık) 25 12
2004 Udinese 135 43
2002-2008 İtalya Milli Takımı 20 7

604
FENERBAHCE / Xabi'nin İstanbul bileti hazır
« : 04 Ağustos 2008, 11:34:30 »
İngiltere'nin Mirror gazetesine göre Liverpool, Aston Villa'lı Barry'yi transfer etmek üzere. Gazete Liverpool'un Barry'yi alınca Xabi Alonso'yu hemen F.Bahçe'ye satacağını yazdı.


***

Barry gel Xabi

Mirror; Aston Villa'lı yıldız ile anlaşan Liverpool'un, transferi finanse etmek için Alonso'yu Fenerbahçe'ye vermeye hazır olduğunu yazdı.

GELİŞMELER OLUMLU
F.Bahçe, ön libero sorununu çözmek için çalışmalarını hummalı şekilde sürdürüyor. Racing Santander'den Colsa ile prensip anlaşmasına varan sarı-lacivertliler, asıl hedef olan Xabi Alonso'yu renklerine katmak için günleri, hatta saatleri sayıyor. Bombanın bu hafta patlaması sürpriz olmayacak. 
Zira gelişmeler olumlu. Xabi artık Kadıköy'e çok yakın. Liverpool, 16 milyon euro karşılığında İspanyol yıldızı F.Bahçe'ye vermeye razı olmuştu.

GERİ SAYIM BAŞLADI
Ancak Ada kulübü, bu transferi bir şarta bağlamıştı: Aston Villa'lı Gareth Barry! Liverpool, Barry'yi almadan Alonso'yu Fenerbahçe'ye vermek istemiyor. Villa Menajeri Martin O'Neal, Barry için 18 milyon pound istediklerini açıkladı. Mirror gazetesi, bu transferin gerçekleşmek üzere olduğunu duyurdu. Liverpool, Barry için kaynağı Alonso'nun satışından sağlayacak. En ciddi teklif ise Fenerbahçe'den. Sonuç: Barry Liverpool'lu olur, Xabi Fenerli.

605
FENERBAHCE / Güle güle sana
« : 04 Ağustos 2008, 11:33:49 »
France Football, Briand'tan vazgeçen PSG'nin Kezman için 4 milyon euro ödemeye hazır olduğunu ileri sürdü.


Fransa'nın dünyaca ünlü futbol dergisi France Football, bu haftaki sayısında Mateja Kezman'ın birkaç güne kadar resmen Paris'li olacağını iddia etti. Dergi, Fenerbahçe'den yıllık 2.5 milyon euro alan Kezman'ın ilk 11'de oynayabilmek için PSG'nin daha düşük teklifini kabul ettiğini yazdı.

KASITLI OYNATILMADI
 
Dergi, PSG ile Fenerbahçe'nin anlaşmaya çok yakın olduğunu, buna kanıt olarak da Kezman'ın MTK maçında oynatılmayarak Fransız kulübü ile UEFA Kupası'nda mücadele etmesine olanak tanınmasını gösterdi. Haberde Paris ekibinin Fenerbahçe'ye 3-4 milyon euro ödeyeceği bildirildi.

606
FENERBAHCE / 'Kezman bitiyor'
« : 04 Ağustos 2008, 11:32:14 »
France Football, Kezman´ın birkaç gün içinde PSG'li olacağını iddia etti.
4.8.2008




Fransa’nın ünlü spor dergisi France Football, Mateja Kezman’ın birkaç gün içinde PSG’li olacağını iddia etti. Sırp oyuncunun Fenerbahçe’den yıllık 2.5 milyon Euro almasına karşın, ilk 11’de oynayabilmek için Paris Saint Germain’in daha düşük teklifini kabul ettiğini ileri süren dergi, Fransız kulübünün Fenerbahçe ile anlaşmak üzere olduğunu yazdı. Derginin haberinde, iki kulübün anlaşmaya çok yakın olmasının kanıtı olarak, Kezman’ın MTK maçında oynatılmayarak, PSG ile UEFA Kupası’nda mücadale etmesine olanak tanınması gösterildi. Fenerbahçe’nin bonservis için 3-4 milyon Euro civarı bedel istediği, PSG’nin ise önümüzdeki yıl satın alma obsiyonlu kiralama formülü önerdiği ileri sürüldü.


607
FENERBAHCE / 'Fener favori, biz rahatız'
« : 04 Ağustos 2008, 11:31:53 »
Partizan Sportif Direktörü İvan Tomiç, Şampiyonlar Ligi 3. ön elemesinde Sarı-Lacivertli ekibin favori gösterilmesini avantaj olarak değerlendirdi.
4.8.2008




‘Güçlü bir takım’
Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme ilk maçında MTK’yı 2-0 mağlup ederek, tur için büyük avantaj yakalayan Fenerbahçe’de gözler şimdiden 3. ön eleme turuna ve muhtemel rakip Partizan’a çevrildi. Partizan cephesinde de durum farklı değil. Sırbistan ekibinin sportif direktörü İvan Tomiç, Bakü engelini aşmadan Fenerbahçe için ayrıntılı konuşmanın yanlışlığına dikkat çekerken, “Turu geçelim daha rahat konuşuruz. Ama şunu söyleyeyim, Fenerbahçe’nin çok güçlü bir kulüp olduğunu biliyoruz” dedi.

‘Rahat olacağız’
Büyük bir camia olarak nitelediği Fenerbahçe’ye büyük saygıları olduğunu ifade eden Tomiç, “Bu sezon flaş transferler yaptılar. Güiza ve Emre herkesin tanıdığı isimler. Ancak bizim en büyük avantajımız, öncelikle Fenerbahçe’nin favori sayılması. Biz, bu nedenle çok rahat olacağız. İki maça da stressiz çıkacağız. İlk maçın evimizde olması da bizim için avantaj. Seyircimizin gücünü, etkisini bütün dünya biliyor. Fenerbahçe karşısında savaşacak ve şansımızı zorlayacağız” diye konuştu.

‘Bu kapışma
müthiş bir şey’
Bir dönem Fenerbahçe’de top koşturan Zoran Mirkoviç’ten Partizan eşleşmesiyle ilgili ilginç yorum. İki takımın da 2. turu geçmesi halinde karşı karşıya gelecek olmalarını, “Bu eşleşme müthiş bir olay” sözleriyle yorumlayan Sırp oyuncu, şu değerlendirmede bulundu: “İki takımda da forma giydim ve çok iyi tanıyorum. Kıyasıya bir kapışma olacak. Partizan da  güçlü bir takım. Korkmadan mücadelesini ortaya koyarsa, bence şansı var. Unutulmamalı ki, Fenerbahçe, bir Arsenal veya Juventus değil. Bu nedenle Partizan da tur için şansını zorlayacaktır.”


608
FENERBAHCE / Denklem çözüldü!
« : 04 Ağustos 2008, 11:31:28 »
Emre Belözoğlu'nu MTK maçında ilk 11'de oynatacak olan teknik direktör Aragones, Uğur Boral'ı kesme kararı aldı. Kezman-Maldonado yine kadroda yok.
4.8.2008




Arayış sona erdi
MTK ile Kadıköy’de oynanan Devler Ligi 2. ön eleme ilk maçında tam anlamıyla hazır olmadığını düşündüğü için son 16 dakika şans verdiği Emre’nin performansından memnun kalan Aragones, rövanşta kendisini ilk 11’de oynatacak. Emre’nin takıma girmesiyle Semih-Uğur Boral ikilisinden hangisini yedek kulübesine göndereceği konusunda bir süredir kurmaylarıyla görüşen Kurt hoca, sonunda kararını verdi. Çarşamba günkü mücadelede Uğur Boral yedek kulübesine çekilecek.

Son yabancı gelince
Şimdilik yedek kulübesine gitmekten kurtulan Semih’i bir tehlike daha bekliyor. Yeni yabancı oyuncu transfer edilmesi durumunda, golcü futbolcunun kızağa çekilmesi gündeme gelecek. Bu arada hem yönetim hem teknik direktör Aragones’in gözünden düşen ve gönderilmeleri planlanan Kezman ile Maldonado, ilk maçta olduğu gibi rövanşta da kadroya alınmayacak. Macaristan’a götürülmeyecek olan bu iki futbolcu, takım dönene kadar çalışmalarını İstanbul’da sürdürecek.


609
FENERBAHCE / Zirve
« : 04 Ağustos 2008, 11:30:56 »
Fener'in patronu Luis Aragones, Başkan Yıldırım'la yaptığı görüşmede ısrarla bir ön libero alınmasını istedi... İspanyol çalıştırıcı gözden çıkarılan Mateja Kezman'a PSG transferinde kolaylık yapılması için ricada bulundu...
4.8.2008




İlk tercih Alonso
Dün Fenerbahçe’de çok gizli bir zirve gerçekleşti...Başkan Aziz Yıldırım, teknik direktör Luis Aragones ile yaklaşık 5 saat süren bir görüşme yaptı. Görüşmede hiç bir yöneticinin bulunmaması dikkat çekti. İkiliyle birlikte odada sadece tecrübeli çalıştırıcının tercümanı vardı. İspanyol teknik adam Başkan Yıldırım’a ilk olarak ön libero konusunda sonuca varılması gerektiğinini ifade etti. Aragones, Liverpool’lu Alonso, Santander’li Colsa veya Monaco’lu Leko’dan birinin bir an önce Sarı-Lacivertli giymesinin takıma yararlı olacağını dile getirdi.

Kezman’a izin ver...
Yıldırım, mutlaka yıldız bir ön liberoyla anlaşacaklarını söyleyerek Aragones’i rahatlatırken özellikle Xabi Alonso konusunda ufak tefek pürüzlerin kaldığı ve İspanyol oyuncunun transferini her an bitirebileceklerini belirtti. Bu arada Kezman’la önceki gün antrenman sahasında bir görüşme yapan tecrübeli teknik adamın bu konuda Yıldırım’a “Ona yardımcı olacağımızı söyledim. PS Germain’e gitmek istiyor. Bonservis konusunda kolaylık yaparsanız, her iki taraf için de iyi olur” şeklinde konuştuğu öne sürüldü...

610
BEŞİKTAŞ / 'Arkamdan konuşmasınlar yeter...'
« : 04 Ağustos 2008, 11:29:57 »
Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal'ın heykelini yaptırdığı efsane başkan Seba, "Emeği geçenlere teşekkür ederim ancak beni üzmesinler" dedi.
4.8.2008




O hiç unutulmadı
Beşiktaş tarihinin en önemli isimlerinden biridir Süleyman Seba... İnönü Stadı’nda ilk golü o atmış, yıllarca Siyah-Beyazlılar’ın başkanlık koltuğunda oturmuş, efsaneler arasına adını yazdırmıştır. Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal büyük bir jest yapıp, yaşayan efsane Süleyman Seba’nın heykelini yaptırdı. Milliyet Gazetesi’nden Bilal Meşe’nin yayınladığı bu haber sonrasında, Beşiktaş’ın unutulmaz Başkanı Süleyman Seba, FANATİK’e konuştu.



‘Beni üzmesinler’
“Ben böyle birşey istememiştim” diyen Süleyman Seba, sözlerini şöyle sürdürdü: Başkan İsmail Ünal’la da birçok kez konuştum. ‘Yapmayın, gereği yok, istemem’ dedim. Ama madem yapılmış, şimdi bu saatten sonra geri dönüşü olmaz. Tek isteğim var, benim arkamdan konuşmasınlar, beni üzmesinler. Bu heykel için beni sevenler, sayanlar çok mutlu olacak. Ancak birkaç sevmeyenim var. Onlar da tabii ki üzülecek. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim...

611
BEŞİKTAŞ / Büyük gün 29 Ekim
« : 04 Ağustos 2008, 11:29:24 »
Demirören Yönetimi'nden rahatsız olan muhalifler, 29 Ekim'de düğmeye basacak.
4.8.2008




Görüşmeler devam ediyor
Beşiktaş'ta Başkan Yıldırım Demirören yönetiminden memnun olmayan 19 kongre üyesi, geçtiğimiz hafta  biraraya gelmiş ve muhalif bir grup için çalışmalara başlamıştı. Çok gizli yapılan bu toplantının ortaya çıkmasından sonra, camiada büyük bir hareketlilik yaşandı. Belirlenen 7 başkan adayıyla görüşmelere hız veren çalışma grubunun, basın önüne çıkacağı tarih de belirlendi. Yapıcı bir muhalefet yapmayı planlayan camianın önde gelen 19 kongre üyesi, 29 Ekim’de basın önüne çıkacak. Bu tarihin özel olarak belirlendiği ve 2010’a kadar çalışmaları sürdüreceği bildirildi.

Eski başkanlar markajda
Yeni oluşumun, eski başkanlardan Süleyman Seba ve Serdar Bilgili ile 29 Ekim tarihinden önce görüşüp, görüş alışverişinde bulunacağı bildirildi. Kongre üyelerinin belirlediği bir başka önemli ilke ise, hiçbir dernek ile yönetici pazarlığı yapılmayacağı ve sadece Beşiktaş’a faydalı isimlerin yönetime kazandırılacağı... Büyük bir gizem içerisinde hazırlıklarını sürdüren bu çalışma grubu hakkında bilgi edinmek için mevcut yönetimin araştırmalara başladığı kaydedildi. Ancak 2010 yılındaki genel kurulun beklenmesi de, istikrar araya camiada memnuniyetle karşılandı.


612
BEŞİKTAŞ / 'Süpermen değilim'
« : 04 Ağustos 2008, 11:28:36 »
Beşiktaş'ın Arjantinli kaptanı Matias Delgado, FANATİK'e konuştu...
4.8.2008




“Kimse benden tek başıma maç kazandırmamı beklemesin. Böyle bir oyuncu dünyada yok”
“Takımımızı yalnız şampiyon yapabilecek olsaydım, kadromuzdaki 29 futbolcuya gerek kalmazdı”

‘Hayalimiz aynı’
Önce Sergen Yalçın’ın 10 numaralı formasını giydi, sonra kaptanlık pazubandını koluna taktı. Yönetim, teknik heyet, taraftarlar ondan çok şey bekliyor... Beklentilerin farkında olduğunu söyleyen Matias Delgado, yeni sezon öncesinde FANATİK’e samimi açıklamalarda bulundu. Söz, Kara Kartal’ın Arjantinli liderinde: Şampiyonluktan başka birşey düşünmüyoruz, hepimiz ligi kazanmayı hayal ediyoruz. Beklentilerin farkındayım ama kimse benden tek başıma maç kazandırmamı beklemesin...

‘Sahada eğleniyoruz’
“Dünyanın hiçbir yerinde tek başına maç kazanan, takımını şampiyon yapan bir oyuncu yok. Öyle olsa, burada 29 futbolcunun ne işi var. Futbol bir takım oyunu ve biz de iyi bir ekibiz. Ben sadece ekibin bir parçasıyım. Bir benzetme yapacaksanız, takımın yüreği, beyni diyebilirsiniz sadece bu... Yakaladığımız atmosfer inanılmaz. Burası sanki bir okul gibi, herkes eğleniyor, gülüyor. Antrenmanlarda eğleniyoruz, sahaya çıktığımızda büyük keyif alıyoruz, saygı-sevgi ortamı ön planda.”

‘Çok çalışıyoruz ama’
“Daha önce Basel’de ve Beşiktaş’ta son anda şampiyonluğu kaybettim. Bu kez şansı geri çevirmeyeceğim. Çok iyi çalıştığımız bir gerçek. Kafile başkanımız Nedim Sarsmaz’dan, malzemecimiz Ünal Karakoyun’a kadar herkesin emeği büyük. Ancak kimsenin, bu durumu yeterli görmemesi gerekiyor. Bir sonraki idmanda, performansımızın üzerine birşey koyamıyorsak, geri gidiyoruz demektir. Arkadaşlarıma sürekli aynı uyarıyı yapıyorum: Futbolun sonu yok, her gün değil, her an gelişmek zorundayız.”

Taraftarlara mesaj...
“Yarıştaki rakiplerimize gelince... Herkese saygı duyuyoruz, Türkiye Ligi güçlü takımlarla dolu. Kimseden çekindiğimiz yok. Çıkıp, her maçı kazanmak için oynayacağız ve terimizin son damlasına kadar mücadele edeceğiz. Geçen yıl yaptığımız hatalar önümüzde duruyor, ayna gibi karşımızda... Geçmişten ders alıp, yanlışları tekrarlamayacağız. Takım adına, taraftarımıza bir mesajım var: Tıpkı geçen sezon olduğu gibi bizi desteklesinler, onlara sezon sonunda şampiyonluğu hediye edelim...”