İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - incemert

253
BURSASPOR / Tangocu Timsah
« : 23 Haziran 2010, 23:55:30 »
Arjantinli yıldız Federico İnsua'yı renklerine bağlayan Bursaspor, Estudiantes'te oynayan diğer bir Tangocu Mauro Boselli'yi de transfer etmek için düğmeye bastı.

Transfer çalışmalarını büyük bir gizlilik içinde sürdüren Bursaspor, gözünü Arjantin’e dikti... Arjantinli yıldız oyuncu İnsua’yı renklerine bağlayarak büyük sükse yapan Yeşil-Beyazlılar, Estudeantes’in 26 yaşındaki süper golcüsü Mauro Boselli’ye kancayı taktı. Estudeantes forması altında oynadığı 42 maçta rakip kaleleri 27 kez sarsan golcü oyuncu 10 asist yaparak takımına büyük katkı sağladı. Arjantin kulübüyle 2011 yılına kadar sözleşmesi bulunan golcü oyuncunun transferi önündeki en büyük engel ise 7 milyon Euro’luk bonservisi. 6 ay sonra serbest kalacak golcü oyuncu için Bursaspor yönetimi şimdiden harekete geçerek, transferde bir adım öne geçmek istiyor.

Bu arada Yeşil-Beyazlı yönetim, transfer listesinde olan ancak ülkelerinin milli takımlarıyla birlikte Güney Afrika’da bulunan Mokoena ve Mohamadou Idrissou’dan gelecek haberi bekliyor.

Gözler Güney Afrika’da
Ertuğrul Sağlam’ın özellikle Almanya’nın Frieburg takımında forma giyen Kamerunlu Mohamadou Idrissou’nun Bursaspor forması giymesini çok istediği biliniyor.

254
BURSASPOR / Bursa'dan Boyd atağı
« : 23 Haziran 2010, 23:54:57 »
Bursaspor, Kayserispor'un da kadrosuna katmak istediği İskoçya gol kralı Glasgow Rangerslı Kris Boyd'a talip oldu.

Boyd ile temasa geçen yöneticilerin, “Bursaspor önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek. Sen de Devler Ligi’nde forma giyme şansı yakalayacaksın. Üstelik Avrupa’dan bir takım sana teklif yaparsa transferinde kolaylık sağlarız. Mukaveleni ona göre yaparız” dediği öğrenildi. Kayserispor Teknik Direktörü Şota’nın da eski takım arkadaşı olan Boyd’un en kısa sürede kararını vereceği belirtildi. İki takımın da aynı ücreti vermesi halinde Boyd’un tercihini Bursaspor’dan yana kullanması bekleniyor. Diğer yandan Timsahlar, Beşiktaş’ın orta alan oyuncusu Şilili Tello için Siyah-Beyazlı kulübün kapısını çalmaya hazırlanıyor.

255
BURSASPOR / Boumsong iddiası
« : 23 Haziran 2010, 23:54:33 »
Fransız L'Equipe gazetesi Bursaspor'un, Lyon'da forma giyen Jean Alain Boumsong ile ilgilendiğini yazdı.

Süper Lig'de şampiyon olarak tarih yazan Bursaspor, savunmasını Lyon'da forma giyen Boumsong ile güçlendirmeye hazırlanıyor. Fransız L'Equipe Gazetesi, önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Bursaspor'un 31 yaşındaki Fransız savunma oyuncusu Boumsong'u renklerine katmak istediğini iddia etti.

Haberde Lyon'un tecrübeli savunma oyuncusunu gözden çıkardığı vurgulanırken Boumsong için Bursaspor'un iyi bir durak olacağına dikkat çekildi.

256
GALATASARAY / Dos Santos Çizme yolcusu
« : 23 Haziran 2010, 23:53:03 »
İngiliz medyasına göre Serie A ekiplerinden Genoa, Galatasaraylı Giovani Dos Santos ile yakından ilgileniyor.

İngiliz The Sun gazetesi geçtiğimiz sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Tottenhamlı Giovani Dos Santos'un Genoa'nın hedefinde olduğunu iddia etti. Haberde 21 yaşındaki Meksikalı futbolcu Dünya Kupası'nda gösterdiği performansla yeniden Avrupa kulüplerinin dikkatini çektiği vurgulandı. 2008 yılında 4.7 milyon pound karşılığında Tottenham'a transfer olan ancak beklenen performansı gösteremeyen genç yıldız önce Championship ekiplerinden Ipswich Town'a sonra da Galatasaray'a kiralanmıştı.

257
GALATASARAY / “Barcelona'da oynasam Maradona olurdum” v
« : 23 Haziran 2010, 23:52:24 »
Galatasaray ve Milli Takım'ın tecrübeli savunma oyuncusu Servet Çetin, “Barcelona'da oynasam Maradona olurdum” dedi.

Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’nda soruları yanıtlayan Servet, Puyol’u örnek göstererek, “Puyol benden farklı bir şey yapmıyor. Topu kesiyor, topu önündeki oyunculara veriyor. Orada Xavi ve Iniesta olduğu için sorun olmuyor. Barcelona’da olsam ben de o pasları veririm. Maradona olurum” dedi.

Bir Avrupa takımına transfer olmak istediğini dile getiren Servet, “Avrupa’nın pek çok takımından teklif alıyorum. Avrupa’ya gitmek istiyorum. Ama maddi koşulların oluşması gerekir. Aldığımdan daha fazlasını veren olursa, giderim. Yoksa buradaki huzurumu bozmam. Yönetimden bonservis ücretimi aşağıya çekmeleri konusunda ricada bulunduk” dedi.

Rijkaard’la aralarında bir sorun olmadığını belirten Servet, “Son 4-5 maçtır oynatılmama çok abartıldı. Herkes ‘senin gibi bir futbolcu nasıl oynatılmaz’ diyor. Bu benim için en büyük teselli” derken geçen sezonki başarısızlığın ana etkeni olarak takımın erken form tutmasını gösterdi. Servet, ayrıca Florya’da son derece mutlu bir ortam olduğunu, Arda’yla da aralarında herhangi bir sorun yaşanmadığını sözlerine ekledi.

MİLLİ TAKIM KAMPINDA KENDİMİ BULDUM
Galatasaray'da son 4-5 hafta sorun yaşadığını kaydeden Servet, "Ama ABD’deki  Milli Takım kampı iyi oldu. Sadece benim için değil, Fenerbahçe’deki arkadaşlarım için de iyi oldu. Moral bozukluğunu atabildiler; nitekim ben de orada 3 maçta da oynayarak kendimi buldum. Milli takım kapmalarının çok büyük katkısı oluyor. Orada tam anlamıyla deşarj oldum." dedi.

SON 4-5 MAÇTA OYNAMAMAM ÇOK ABARTTILDI
Son haftalarda oynamamasının abartıldığını vurgulayan Servet şu ifadeleri kullandı: "İnsanlar, benim Galatasaray’da son 4-5 hafta oynamamam konusunu abarttılar. Sezonun genelinde takımda en çok oynayan oyuncu benim. Sadece son 4-5 hafta bir problem yaşadım. İstatistik olarak 40 maçın altına düşmüyorum. Bu sezonda oynadığım maç 40 kusür, milli takım maçları hariç. Oynatılmadım diye bakmıyorum olaya, insanlar abartıyorlar. Tabii ki milli takımda uzun zamandır oynuyorum. Bu da gurur verici bir olay bana. Hidink, bana üç maçta da şans verdi. Ben de bu şansı iyi değerlendirdim."

BANA SADECE GÜVENSİNLER
İsteğinin kendine güven duyulması olduğunu belirten Servet, "Ben tek bir şey istiyorum. Bana güven duyulsun, bana güven duyulduğu zaman çok başarılı olurum. Ama güven duyulmadığı zaman ister istemez kendimi veremiyor ve olumsuz performans sergiliyorum. Yeter ki bana güvenilsin; en zorlu koşullarda bile başarılı olurum." şeklinde konuştu.

TAKIMIN EN ÇOK OYNAYAN FUTBOLCUSUYUM
İstatistikleri de ortaya koyan başarılı defans oyuncusu, "Galatasaray’da geçirdiğim 3 sezonda ilk sezonda 52 tane resmi maç oynadım; bir tanesi de kaburgam kırık olduğu için oynamadım. 2. sezonda 45 maç oynadım, tarak kemiğim kırıldığı için oynayamadım. Bu sezon yine 4 küsur maç oynadım. İnsanlar 20-24 maç oynarken ben her sene 40’ın altına düşmüyorum. Bu gerçek göz ardı ediliyor. Üstelik bir savunma oyuncusu olarak çok az kart görüyorum. Sarı kart cezası görüp ceza almadım. Bu kadar çok maç oynamama rağmen bunu başarıyorum." diyerek takımın en çok oynayan futbolcusu olduğunu belirtti.

SAVUNMA OYUNCUSU OLMAMA RAĞMEN ÇOK GOL POZİSYONUNA GİRİYORUM
Her sene gol attığını kaydeden Servet, "Daha çok atabilirim. Her maçta kesin olarak bir gol pozisyonuna giriyorum; ama kaçırdığım çok oluyor. Eğer onları da değerlendirirsem gol sayım daha da çok olacaktır." dedi.

258
GALATASARAY / Taylor Rochestie Aslan oldu
« : 23 Haziran 2010, 23:51:20 »
Galatasaray Cafe Crown Basketbol Takımı, oyun kurucu pozisyonunda oynayan Taylor Rochestie'yi kadrosuna kattı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Galatasaray Cafe Crown, geçtiğimiz sezon Almanya’da forma giyen basketbolcu Taylor Rochestie ile anlaşmaya varmıştır. Daha önce dış transferde Ermal Kurtoğlu ve Tutku Açık’la anlaşan Galatasaray Cafe Crown, Taylor Rochestie’yi kadrosuna katarak ilk yabancı transferini gerçekleştirdi" denildi.

Almanya’nın Göttingen takımıyla geride kalan sezonda EuroChallenge Kupası’nda şampiyonluğa ulaşan 25 yaşındaki Rochestie, takımının elde ettiği başarıya büyük katkı sağlarken, sezonu da 15.1 sayı, 3.2 asist ve 2.8 ribaund ortalamalarıyla tamamladı. Ayrıca, Rochesti’nin yüzde 40’lık üçlük yüzdesi de dikkati çekiyor.

259
GALATASARAY / Uğur Uçar Ankaragücü'nde!
« : 23 Haziran 2010, 23:50:53 »
Transfer çalışmalarını sürdüren Ankaragücü, Galatasaraylı savunma oyuncusu Uğur Uçar'ın transferinde mutlu sona ulaştı.

Başkent ekibi, Uğur Uçar ile 4 yıllık anlaşmaya anlaşmaya vardı. Sarı lacivertliler, kulübüyle olan sözleşmesi 2013 yılında bitecek olan 23 yaşındaki genç sağ bek için sarı kırmızılı kulübe 1 milyon 300 Bin TL bonservis bedeli ödeyecek.

Uğur Uçar'ın transferiyle ilgili olarak Galatasaray.org'dan yapılan açıklama şöyle:

Profesyonel futbolcumuz Uğur Uçar'ın MKE Ankaragücü'ne transferi gerçekleşmiştir. Galatasaray Futbol Altyapısı'ndan yetişerek, A takıma yükselen Uğur Uçar'a Kulübümüze olan hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki futbol yaşamında üstün başarılar dileriz.

260
GALATASARAY / Emre Güngör Gaziantepspor'da
« : 23 Haziran 2010, 23:50:28 »
Galatasaray'ın genç savunma oyuncusu Uğur Uçar'ın Ankaragücü'ne gidişinin ardından Emre Güngör'ün de Gaziantepspor'a transfer olduğu açıklandı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Emre Güngör’ün Gaziantepspor’a transferi gerçekleşmiştir. Emre Güngör’e, kulübümüze olan hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki futbol yaşamında üstün başarılar dileriz" denildi.

Diğer yandan, Galatasaray Sportif Sınai ve Yatırımlar AŞ’den İMKB’ye yapılan açıklamada, Gaziantepspor’un, sarı-kırmızılı ekibe, Emre Güngör’ün transferi karşılığında 2 milyon TL ödeyeceği bildirildi.

261
FENERBAHCE / Samandıra'dan 'Yıldırım'a mesaj!
« : 23 Haziran 2010, 23:48:51 »
Haber müdürümüz Mehmet Demircan, tesislerdeki mesaisi süren Daum'a, “Bugün yeni bir gelişme var mı?” diye sordu. Alman hoca, Başkan'a mesaj yolladı: “Yeni haber yok. Ama Aziz Yıldırım Fenerbahçe'nin geleceğiyle ilgili görüşlerini açıklamalı.”

Fenerbahçe’nin kağıt üzerindeki teknik direktörü Christoph Daum, Samandıra Can Bartu Tesisleri’ndeki mesaisini sürdürüyor. Aradan geçen kısa sürede yönetim kurulu ya da Daum sözleşmeyle ilgili herhangi bir somut adım atmadı. Daum Türkiye’ye ayak bastığından bu yana gelişmeleri dakika dakika takip eden FANATİK, yaşanan soğuk savaşta son durumun ne olduğunu öğrenmek için Alman hocayı aradı. Haber müdürümüz Mehmet Demircan, günboyu Samandıra’da bulunan Christoph Daum’a, “Bugün yeni bir haber var mı?” sorusunu yönelterek, son durumu sordu. Alman hoca, doğrudan Başkan Aziz Yıldırım’a mesaj yolladı. İşte Daum’un dünkü açıklamaları:

‘Bekleyelim, görelim’
“Yeni bir haber yok. Ben bütün gün Samandıra’da çalıştım ve beklentim artık bir an önce Fenerbahçe hakkında çıkan haberlerin ve manşetlerin sportif içerikli hale dönüşmesi. Aziz Yıldırım net bir ifadeyle Fenerbahçe’nin geleceğiyle ilgili görüşlerini herkese açıklamalı. Taraftar, gazeteciler, oyuncular ve teknik direktör bu açıklamayı bekliyor. Bekleyelim ve görelim. 6 gün sonra antrenmanlar başlıyor. 4 hafta sonra ise ilk maçımız var, ki bu maç Fenerbahçe’nin geleceği için çok önemli. Ben gerektiğinde Fenerbahçe’nin imajının yeniden olumluya dönüşmesi için yardımda bulunacağım...”

262
FENERBAHCE / Fener'de Huntelaar iddiası
« : 23 Haziran 2010, 23:48:22 »
La Gazzetta dello Sport, Fenerbahçe'nin, Milan'ın Hollandalı golcüsü için 18 milyon Euro bonservis bedeli teklif ettiğini ileri sürdü. Milli futbolcu için Bayern Münih, Tottenham ve Benfica da devrede...

Sarı-Lacivertli ekipte kanat ve forvet arayışları bütün hızıyla sürerken, son transfer iddiası İtalya’dan geldi. Günlük spor gazetesi La Gazzetta dello Sport, Milan’ın Hollandalı golcüsü Klaas-Jan Huntelaar için, Fenerbahçe Kulübü’nün 18 milyon Euro bonservis bedeli ödemeyi teklif ettiğini belirtti. Milan’da yeterli forma şansı bulamayan Hollanda Milli Takımı’nın golcülerinden Klaas-Jan Huntelaar, geçen sezon Milan formasıyla sadece 7 gol atabildi. Barcelona’dan Zlatan İbrahimoviç’i kadrosuna katmak isteyen İtalyan devinin, kulüpte geleceği belirsiz olan Hollandalı’yı göndermek için hevesli olduğu ve gelen tüm teklifleri değerlendirdiği ifade edildi. Haberde, Bayern Münih, Tottenham ve Benfica gibi kulüplerin de peşinde olduğu Huntelaar’ın, ilk etapta geçen sezon başında 15 milyon Euro’ya geldiği Milan’da kalıp kendini kanıtlamak istediği vurgulandı.
 
Halen Güney Afrika’da
Hollanda Milli Takımı’nın 2010 Dünya Kupası kadrosunda da yer alan 27 yaşındaki oyuncunun, 2013 yılına kadar Milan’la sözleşmesi bulunuyor. Ancak otoriteler, Pato ve Borriello ikilisinin arkasında kaldığı için önümüzdeki sezon için de Huntelaar’ın ilk onbirde oynamasının çok zor olduğu görüşünde birleşiyor.

263
FENERBAHCE / Aykut Kocaman nerede?
« : 23 Haziran 2010, 23:47:48 »
Daum'un yerine teknik direktörlük görevine getirilmesine kesin gözüyle bakılan Aykut Kocaman'ın ortalıkta gözükmemesinin nedeni anlaşıldı. Bunun bizzat, genç hocanın yıpranmasından endişe eden Aziz Başkan'ın isteği olduğu öğrenildi.

Sarı-Lacivertli camia, Christoph Daum sorununun nasıl çözüme kavuşturulacağının merakı içindeyken, teknik direktörlük görevine getirilmesine kesin gözüyle bakılan Aykut Kocaman’ın, bu süreçte hemen hemen hiç ortalıkta gözükmemesi garip karşılanıyor. Ancak bunun Aykut Hoca’nın bir başına aldığı karar olmadığı, bizzat Aziz Yıldırım’ın ricası üzerine geri planda kaldığı öğrenildi. Genç futbol adamının yıpratılmasından endişe eden Aziz Başkan’ın, “Sana verilen tüm yetkileri kullanarak çalışmalarını sürdür, ama bu sıralar ortalıkta pek gözükme... Hele şu işi hayırlısıyla sonlandıralım. Senin yıpranmanı istemiyorum” dediği belirtildi.

Anlaşmanın eli kulağında
Bu arada kulübün resmi internet sitesinden yapılan “Christoph Daum ile sözleşmesinin sona erdirilmesi amacıyla Şekip Mosturoğlu ve Cihan Kamer’in görevlendirildikleri doğru değildir” şeklindeki açıklamaya karşın, yönetim ile Alman hocanın avukatları arasındaki görüşmelerin sürdüğü belirlendi. İstenmeyen adam ilan edilen Daum’un son günlerde kendisine yönelik baskılardan ötürü iyice bunaldığı ve tazminat konusunda eskisi kadar katı davranmayacağı, bir orta yolda buluşmayı istediği ifade edildi.

264
FENERBAHCE / Güiza İspanya yolcusu!
« : 23 Haziran 2010, 23:47:17 »
İspanyol spor gazeteleri, Fenerbahçe'nin İspanyol futbolcusu Daniel Güiza'nın ülkesine dönmek istediğini ve Malaga ile Hercules takımlarının bu futbolcuyla ilgilendiği ileri sürdü.

Güiza’nın İspanya Milli Takımı kadrosunun dışında kalmasının ardından ülkesine dönme isteğinin daha da arttığı iddia ediliyor.

İspanyol medyası, geçmişte Valencia veya Atletico Madrid gibi takımların listesinde olan 29 yaşındaki forvet oyuncusuyla artık daha düşük düzeydeki takımların ilgilendiğini belirtti. Güiza ile Malaga’dan sonra, 2. Lig’den 1. Lig’e yeni çıkan Hercules takımın da ilgilendiği ve gelecek günlerde teklif götüreceği ifade edildi.