İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - incemert

241
TRABZONSPOR / "Panik yok, vakit var"
« : 24 Haziran 2010, 00:07:21 »
Dış transferden sorumlu yönetici Mahmut Aksu, FANATİK'e konuştu: Öncelikli eksiğimiz 2 oyuncuydu. Stoperi aldık. Bir de forvet peşindeyiz ama kimseye ederinden fazla veremeyiz. Camia, rahat olsun. Başkanı Sadri Şener, hocası Şenol Güneş olan Trabzon en iyisini yapacaktır.

Trabzonspor’da son 3 yıldır özellikle dış transfer meseleleriyle yakından ilgilenen ve birçok önemli ismi takıma kazandıran yönetici Mahmut Aksu, camiada oluşan karamsarlığa değindi... FANATİK’e konuşan ve bu negatif havanın anlamsız olduğundan bahseden Aksu, özellikle 12. adama önemli mesajlar gönderdi.

‘İhtiyaçları biz bilmiyor muyuz?’
“Taraftarımız bizi boş oturuyor ve eksikleri bilmiyor, gidermek için çalışmıyor sanmasın” diyerek söze giren Bordo-Mavili ekibin idarecisi, “Unutuyorlar galiba bu takımın hocasının Şenol Güneş gibi çok önemli bir isim olduğunu... Başkanlığının Sadri Şener gibi işinin ehli bir isim tarafından yapıldığını... Yani mümkün mü bizim durum değerlendirmesi yapmamamız. Evet, ihtiyaçlarımız var. Birini giderdik, hocalarımızın uzun süre izleyip ‘okey’ verdiği bir stoper aldık. Barış da genç bir isim. Katkı sağlayacaktır. Atmak istediğimiz bir adım daha var ve bu da olacaktır” yorumlarını yaptı.

Teofilo sorusunu da yanıtladı
Taraftar beklentilerine körü körüne yanıt vermenin Trabzonspor’a kötülük olacağını anlatan Mahmut Aksu, “İsteniyor ve beğeni yaratıyor diyerek kimseye ederinin daha fazlasını vermeyeceğiz, vermemeliyiz. Daha önce böyle adımlar atılmış olabilir, ama artık bu konuda çok daha fazla hassas davranıyoruz” dedi. Aksu, sıkça önlerine gelen, “Peki yarım sezonda golü olmayan Teofilo’ya 3.5 milyon dolar bonservis çok değil mi?” sorusunu da yanıtladı:

‘Sağduyulu Trabzonlu’dan ricam...’
Teo takip edilmiş, fikir birliği yapılmış oyuncu. Beklentinin uzağında ama şimdi tam süreli bir kamp geçirecek. Bu çok faydalı olacaktır. Ayrıca Yattara, Murat ve Tayfun gibi yararlanamadığımız isimler var. Alt alta koyarsanız zaten bizim iyi bir kadromuz olduğu gerçeği ile karşılaşırsınız. Gereksiz ve her akla geleni hemen aldığımız anda asıl sıkıntı başlayabilir. Sonuç olarak zamanımız var. Sağduyulu, Trabzon’un menfaatlerini düşünen taraftarımızdan isteğim, biraz sabırdır” sözleriyle son göndermelerini yaptı.

242
TRABZONSPOR / "Takımdaki rekabet artacak!"
« : 24 Haziran 2010, 00:06:47 »
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, transfer çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirterek, "Zaten güçlü bir kadromuz var. Gündemimizde üç forvet var ve bunlardan birini alacağız. Sağbeke ise yerli bir oyuncu almayı düşünüyoruz. Takımdaki rekabeti artıracağız" dedi.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, transfer çalışmalarıyla ilgili olarak DHA'ya açıklamalarda bulundu. Şener, takımda rekabeti artırmak için gerekli transferleri yapacaklarını belirterek, "Bunun için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Tüm taraftarlarımızın forvet transferi beklediğini biliyoruz. Elimizde daha önce isimlerini belirlediğimiz üç futbolcu var. Dünya Kupası sonrasında bu isimlerden birini alacağız. Alacağımız oyuncu hem isimli, hem de takıma direkt katkı yapacak bir futbolcu olacak. Beklentileri karşılayacak bir futbolcu transfer etmeyi planlıyoruz" dedi.

"AVRUPA'DA BAŞARIYI ÇOK ÖNEMSİYORUM"
Şener, savunmanın sağına yerli bir oyuncu almayı düşündüklerini de belirterek, "Geçen sezon bu mevkide ciddi sıkıntılar yaşadık. Bu yüzden hocamızla da görüşerek buraya bir takviye yapmak istiyoruz. Ama bu kesinlikle yerli transfer olacak" dedi. Şener, gelecek yıl şampiyonluk mücadelesi vereceklerini de vurgulayarak, "Ben Avrupa kupalarında başarıyı çok önemsiyorum. Bu kez ilk maçımızda geri dönmek istemiyoruz. Orada bir tur geçmek hem ekonomik anlamda, hem de prestij anlamında çok büyük kazanımlar getiriyor. Umarım bu sezon Avrupa'da da önemli başarılar elde ederiz" diye konuştu.

BARIŞ MEMİŞ: "BU KEZ FARKLI OLACAĞIM"
Bordo - mavili takımın genç futbolcularından Barış Memiş ise, geçtiğimiz sezon fazla forma şansı bulamadığını belirterek, "Bunda benim eksiklerimin büyük payı var. Bu sezon çok çalışıp hocamın gözüne girmek için ne gerekiyorsa yapacağım. Bu forma altında başarılara imza atmak istiyorum. Daha sonra da milli takıma kadar yükselmek en büyük hedefim. Bu yıl kadro güçleneceği için geçen yıllara oranla çok daha fazla çalışmam gerekiyor. Hocamın bana destek olacağını bilmek, kendimi daha da güçlü hissetmeme neden oluyor. Umarım onun ve taraftarların beklentilerine karşılık veririm" ifadelerini kullandı.

243
TRABZONSPOR / "Makukula'dan vazgeçmedik"
« : 24 Haziran 2010, 00:05:50 »
Transferde Polonya'nın Wisla Krakow takımından Arkadiusz Glowacki, Diyarbakırspor'dan Barış Ataş ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan kaleci Bora Sevim'i kadrosuna katan Trabzonspor'da, transfer çalışmaları sürüyor.

Kulüp genel sekreteri Hasan Yener, bir santrfor alacaklarını belirterek, "Basında yer alan isimlerin yanı sıra araştırmalarda bulunduğumuz başka oyuncular da var. Trabzonspor’a direkt katkı sağlayacak bir santrfor alacağız" dedi.

Semih ve Makakula konusunda daha önce görüşmelerde bulunduklarını anlatan Yener, "Semih’in transferi için Fenerbahçe’nin tavrı önemli. Daha önce görüşmemiz olmuş ve öyle kalmıştı. Makakula’nın kulübü de bizden yüksek bonservis bedeli istedi, ancak biz o parayı veremeyiz. Bu oyuncunun transferinden vazgeçmiş değiliz. Bizim şartlarımızı kabul ederlerse transfer gerçekleşir" diye konuştu.

Yener, sağ bek oyuncusu konusunda Denizlisporlu Ahmet Cebe’nin gündemlerinde bulunduğunu da kaydederek, "Ancak Denizlispor yüksek bonservis bedeli talep etti. Bu nedenle bu transferin olacağını sanmıyorum" dedi.

"GÜNEŞ, İSTERSE YATTARA İLE SÖZLEŞMEYİ UZATIRIZ"
Yener, gelecek sezon sözleşmesi sona erecek İbrahima Yattara’nın sözleşmesinin uzaması konusunun şu anda gündemlerinde bulunmadığını bildirdi.

Yattara’nın şu an tatilde olduğunu ve kampa geleceğini ifade eden Yener, "Takımla birlikte antrenmanlara başlayacak. Bu futbolcunun sözleşmesinin uzaması konusunda Şenol Güneş’in düşüncesi önemli. Şenol hocanın, Yattara’nın sözleşmesinin uzaması konusunda talebi olursa ona göre hareket ederiz" ifadelerini kullandı.

244
TRABZONSPOR / Kampa kimler katılacak?
« : 24 Haziran 2010, 00:05:15 »
Trabzonspor'da, 27 Haziran'da Isparta Davraz'da başlayacak hazırlık kampı kadrosunun önümüzdeki günlerde belirleneceği, teknik direktör Şenol Güneş'in Trabzon'a gelerek bu konuda kamp listesine son şeklini vereceği öğrenildi.

Güneş’in yabancı oyuncu Tjikuzu’yu kadroda düşünmediği, Brüls’ün kampa çağrılmayacağı, Faty Papy’in ise kampa davet edilme olasılığının bulunduğu öğrenildi.

245
TRABZONSPOR / Trabzonspor'da organik besin dönemi
« : 24 Haziran 2010, 00:04:48 »
Trabzonspor Kulübü, sporcu ve personelin organik ürünlerle beslenebilmesi amacıyla Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde oluşturulan alanda inek ve tavuk gibi hayvanlar beslemeye başladı.

Tesislerin doğu kısmındaki 2 dönüm arazi üzerine dana önce sera kurup, sporcu ve personelin organik beslenmesi amacıyla sebze ve meyve üretimine başlayan Trabzonspor Kulübü, bu kez de aynı alanda ahır ve kümes inşa ederek, 4 inek ve çok sayıda tavuk besliyor.

Organik şartlarda beslenecek inek ve tavuklardan elde edilecek ürünlerle sporcu ve personelin ihtiyacı karşılanacak.

Bordo-mavili kulüp, daha önce oluşturulan seralarda doğal gübre ve yeraltı suyu kullanarak domates, salatalık, biber, patlıcan gibi sebzelerin yanı sıra kavun, karpuz gibi meyveleri de yetiştirmek için çalışma başlatmıştı.


246
BEŞİKTAŞ / Beşiktaş sezonu açtı!
« : 24 Haziran 2010, 00:03:07 »
2009-2010 sezonunu Süper Lig'in 4. sırasında tamamlayan Beşiktaş, 2010-11 sezonu hazırlıkları için bugün Nevzat Demir Tesisleri'nde toplandı.

Siyah-beyazlı takımın yeni teknik direktörü Bern Schuster ve takımın son transferleri Ricardo Quaresma ve Roberto Hilbert'in de yer aldığı ilk günde, tanışma kahvaltısı gerçekleştirildi. Alman teknik adam ve takımın yeni oyuncuları sabah tesislerde yapılan kahvaltıda bir araya geldiler. Kahvaltıya, Zapotocny, Erhan Güven ve Erkan Zengin gibi geçtiğimiz sezon farklı takımlarda kiralık olarak forma giyen oyuncular da katıldı. Bern Schuster'in oyuncularına bugün antrenman yaptırmayacağı, yarın saat 10.00'da sezonun ilk antrenmanını yaptıracağı öğrenildi.

247
BEŞİKTAŞ / Beşiktaş'ın rakipleri belli oldu!
« : 24 Haziran 2010, 00:01:53 »
Geçen sezonu çifte kupayla kapatan Beşiktaş Hentbol Takımı'nın Şampiyonlar Ligi ön eleme grubundaki rakipleri belli oldu.

Avrupa Hentbol Federasyonunun (EHF) Viyana’daki merkezinde yapılan kura çekiminde, siyah-beyazlılar Slovakya’dan Tatran Presov, Norveç’ten Drammen HK ve Avusturya’dan A1 Bregenz takımları ile eşleşti.

Şampiyonlar Ligi ön eleme grubu maçları 3-4-5 Eylül tarihlerinde tek devreli lig usulüne göre oynanacak. Beşiktaş, ilk maçını A1 Bregenz, ikinci maçını Tatran Presov, son maçını da Drammen HK ile yapacak. Maçların nerede oynanacağına ise Temmuz ayında karar verilecek.

Dörderli iki gruptan oluşan ön eleme gruplarını ilk sırada bitiren takımlar Şampiyonlar Ligi’ne katılmaya hak kazanacak. Diğer takımlar ise yollarına EHF Kupası’nda devam edecek.

248
BEŞİKTAŞ / "Az konuşup çok çalışın"
« : 24 Haziran 2010, 00:00:37 »
2010-2011 sezonu hazırlıkları için bugün Nevzat Demir Tesisleri'nde toplanan Beşiktaş'ta teknik direktör Bernd Schuster, futbolcularına başarı için az konuşup çok çalışmaları gerektiğini söyledi.

Tesislerde biraraya gelen siyah beyazlı takımda takımın yeni teknik patronu Schuster, yeni transferler ve siyah beyazlı takımın eski oyuncularıyla tesislerdeki kahvaltının ardından toplantı salonunda kısa bir süre görüşme yaptı.

Schuster'in toplantıda oyuncularına yeni sezon öncesi uyarılarda bulunduğu ve özellikle çok çalışmaları gerektiğini vurguladığı kaydedildi. Alman teknik adam oyuncuları ile yaptığı ilk toplantıda şunları söyledi:

"Öncelikle hepinizi burada görmekten memnun olduğumu söylemek istiyorum. Bazı arkadaşlarımız milli takım programları sebebi ile aramızda değiller. Onların katılımı ile daha büyük bir aile olacağız. Bilmenizi istediğim en önemli konu çok çalışmamız gerektiğidir. Yarından itibaren yoğun bir çalışma temposunun içine gireceğiz. Ben çok konuşmayı sevmem. Çünkü benim ve sizlerin sahada konuşması gerekiyor. Az konuşup, çok çalışacağız. Hedeflerimiz belli. Yer aldığımız her organizasyonda zirvede olmak istiyoruz. Bunu gerçekleştirmek için çok çalışmamız gerekecek."

Schuster takımda 8 farklı ülkeden 12 yabancı oyuncu olduğunu belirterek, "Beşiktaş çatısı altında 8 farklı ülkeden futbolcularla bir arada hedefe gideceğiz. Yapmamız gereken en önemli şeylerden biri de kültürlerimizi, hayatlarımızı, alışkanlıklarımızı ve hayatlarımızı Türkiye'ye adepte etmek olacaktır. Türkiye'ye koşullarına adapte olup, başarılı olmak için çalışacağız" ifadelerini kullandı.

249
BEŞİKTAŞ / UEFA gaf yaptı
« : 24 Haziran 2010, 00:00:01 »
Avrupa Futbol Federasyonları Birliğinin (UEFA) internet sitesinde, Beşiktaş ile ilgili bir haberde yanlışlıkla Bursaspor'un logosu kullanıldı.

UEFA sitesinde, Beşiktaş’ın geçen sezonki lig maçları ve sonuçlarının verildiği sayfada siyah-beyazlı takımın isminin yanında Turkcell Süper Lig şampiyonu Bursaspor’un logosu yer aldı.

UEFA Ligi’nde mücadele edecek Beşiktaş’ın geçen sezon Turkcell Süper Lig’deki performansının ortaya konulması amacıyla düzenlenen sayfadaki bu hata, internet sitelerindeki forumlarda Beşiktaş taraftarlarınca "gaf" olarak değerlendirildi.

250
BEŞİKTAŞ / Esra ve Melike Beşiktaş'ta
« : 23 Haziran 2010, 23:59:21 »
Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi takımlarından Beşiktaş Cola Turka, Yasemin Horasan'ın ardından, Esra Şencebe ve Melike Bakırcıoğlu ile 1'er yıllık sözleşme imzaladı.

Akatlar Cola Turka Arena’da biraraya gelen Beşiktaş Cola Turka’nın yeni isimleri, Beşiktaş’a gelmekten dolayı mutlu olduklarını söylediler. Siyah-beyazlı takımla daha önce anlaşan tecrübeli oyuncu Yasemin Horasan, tekrar Beşiktaş forması giyeceği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Çok uzun yıllar severek ve gurur duyarak Beşiktaş’ta oynamıştım. Bu takımda kupalar kazandım, şampiyonluk yaşadım. Bugün geldiğim yeri Beşiktaş’a borçluyum. İyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Yerli transferlerimiz çok isabetli, kaliteli yabancılar da gelince daha iddialı olacağız. Ben ve takım arkadaşlarım Beşiktaş bayrağını en üst seviyeye çıkartmak için elimizden gelen bütün çabayı göstereceğiz" dedi.

Fenerbahçe altyapısında yetişen ve uzun yıllar sarı-lacivertli takımda oynayan Melike Bakırcıoğlu da ilk transferini Beşiktaş’a gelerek gerçekleştirdiğini ve bunun kendisini heyecanlandırdığını söyledi.

Büyük bir camiaya gelmenin mutluluğunu yaşadığını vurgulayan Melike, "Güzel bir sezon geçirmek istiyorum. Bu benim için yeni bir başlangıç olacak. Maç kazanmak, şampiyon olmak, kupalar kaldırmak bir oyuncu için çok önemli başarılar. Ben de bunları Beşiktaş formasıyla yaşamayı arzu ediyorum. Umarım bu hedeflerimi Beşiktaş ile birlikte gerçekleştiririm" dedi.


251
BURSASPOR / Turgay'dan iddialı sözler
« : 23 Haziran 2010, 23:57:55 »
Bursaspor'un golcü ismi Turgay Bahadır gelecek sezon atacağı gollerin daha da önemli olacağını söyledi.

Geçen sezon takım olarak büyük bir başarının altına imza attıklarını ancak bu sezonun kendileri için daha fazla önem taşıdığını açıklayan golcü oyuncu “Artık Şampiyonlar Ligi’nde de mücadele ediyoruz. Takıma yeni katılan arkadaşlarımızla bu sezon da tüm istatistikleri altüst edeceğiz” diye konuştu.

252
BURSASPOR / UEFA'dan Bursa'ya yakın takip
« : 23 Haziran 2010, 23:56:56 »
UEFA yetkilileri, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Bursaspor'un maçlarını oynayacağı Atatürk Stadı'nda denetlemelerde bulundu.

UEFA kriterlerine uygun hale getirilmesi için yapılan çalışmaları yerinde görmek için dün stada gelen UEFA delegeleri 2 saat süren incelemeler sırasında Kültürpark’ın içindeki restoranları da gezdi. Denetim sonucunda konuk takım taraftarları için Anadolu Spor Gazetecileri Derneği (ASGD) binasının yanından Kültürpark’a kapı açılmasını istendi. Öte yandan, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise, “Atatürk Stadı’ndaki genişletme çalışmaları ve yeni yapılacak Timsah Arena ile birlikte Bursa, UEFA standartlarında iki tane stat kazanmış olacak. Belediye olarak üzerimize düşeni yapıyoruz” dedi.