İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - N0RM

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
145
TRABZONSPOR / Gustavo Colman Trabzon'da
« : 25 Mayıs 2008, 08:48:33 »
Yeni transferimiz Arjantinli futbolcu Gustavo Colman bu akşam (Cuma) saatlerinde Başkanımız Sadri Şener ve Genel Saymanımız Mahmut Aksu ile Trabzon'a geldi.


Havalimanında bir açıklama yapan Colman gerçekleşen transferi sonrası çok mutlu olduğunu belirterek, "Eşimle ilgili bir problem yok. Oda Trabzon'a gelecek. Burada herkes çok iyi. Çok güzel ve heyecanlı bir şekilde karşılandım" dedi.

Taraftarlar tarafından kendisine hediye edilen çiçek ve kaşkolu kabul eden Colman daha sonra yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Galanima Restoran’da yemek yedi.


146
TRABZONSPOR / Musa Büyük dünya evine girdi.
« : 25 Mayıs 2008, 08:19:49 »
Musa Büyük dünya evine girdi.
Deneyimli oyuncumuz Musa Büyük, Yasemin Yiğit ile dünya evine girdi.


Genç çifttin nikah töreninde spor dünyasının tanınmış isimleri bir araya geldi. İstanbul Florya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde yapılan nikah törenine Başkan Yardımcımız Muammer Saka ve futbolcularımızın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Hayatının en mutlu gününü yaşadığını belirten Musa, "Böyle bir güzel günde beni yalnız bırakmayan sevenlerime teşekkür ederim. Bekar arkadaşlarımada en kısa sürede bu mutluluğu tatmalarını öneririm" dedi.


147
TRABZONSPOR / Başkan Şener’den açıklama
« : 25 Mayıs 2008, 08:18:46 »
Başkan Şener’den açıklama
Başkanımız Sadri Şener Selçuk ve Burak transferinde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’la birlikte görüşerek pazarlık yapıldığı yönünde medyada yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını vurguladı.


Trabzonspor Kulübü olarak Fenerbahçe’de dahil tüm kulüplerle dost olduklarını ifade eden Başkanımız Şener, “Biz tüm kulüplere eşit mesafede ve centilmenlik sınırları içerisinde duran bir yönetimiz. Hiçbir kulübe karşı onları sıkıntıya düşürecek diyaloglar içerisine girmeyiz. Bunun dışında medyada yer alan haberler gerçeği yansıtmamaktadır” diye konuştu.

Trabzonspor Başkanı olarak tüm kulüp başkanlarıyla olduğu gibi Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’la da iyi diyaloglara sahip olduğunu dile getiren Şener, “Sayın Aziz Yıldırım dahil her başkanla görüşebilirim ve görüşürüm. Ancak bunların hiçbir tanesinde amaç hiçbir kulübü zora düşürmek anlamı taşımaz” dedi.

148
TRABZONSPOR / Colman ve Giray müzemizi ziyaret etti
« : 25 Mayıs 2008, 08:16:29 »
Colman ve Giray müzemizi ziyaret etti
Yeni transferlerimiz Gustavo Colman ve Giray Kaçar, kulübümüzün tarihi başarılarının sergilendiği müzeyi ziyaret etti.


Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen imza töreni sonrası yeni transferlerimiz Başkanımız Sadri Şener ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Akçaabat Körfez Restaurant bir yemek yedi. Yemek sonrası Sadri Şener Merkezi’ndeki müzemizi ziyaret eden Colman ve Giray, kulübümüzün tarihi ve müzede yer alan kupalar hakkında bilgiler aldı. Başarılı oyuncular daha sonra TS Clup mağazasını gezdiler.

Arjantinli oyuncumuz Gustavo Colman müze ziyareti sonrası yönetim kurulu üyemiz Sırrı Eren ile birlikte Şana Mevkii’nde oturması planlanan siteyi gezdi.


149
TRABZONSPOR / 4 oyuncu sözleşme imzaladı
« : 25 Mayıs 2008, 08:16:13 »
4 oyuncu sözleşme imzaladı
Yeni transferlerimiz Gustavo Colman, Giray Kaçar, İsmail Özeren ve Buğra Erdoğan Başkanımız Sadri Şener, Başkan Yardımcımız Necmettin Aytekin ve Genel Saymanımız Mahmut Aksu’nun katılımlarıyla gerçekleştirilen törenle sözleşme imzaladılar.


M. Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde konuşan Başkanımız Sadri Şener, göreve geldikten sonraki ilk transfer döneminde Trabzonspor’a yakışan ve ileriye taşıyabilecek, yarışmacı bir takım oluşturabilmek için transfer çalışmaları yaptıklarını söyledi. Şener, “Transferlerimizin devamı da gelecek. Trabzonspor’u eski günlerine döndürmek için tüm yönetim kurulu olarak transfer çalışmalarıyla uğraşmaktayız. Bu konuda başta Hayrettin Hacısalihoğlu, Necmettin Aytekin ve Mahmut Aksu’yla birlikte tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Büyük mücadelelerden sonra bu hale geldik. Kendimize belli bir transfer bütçesi belirledik. Bu bütçeye göre epey bir mesafe aldık. Bu imza töreni Trabzonspor’a hayırlı uğurlu olsun. İnşallah hayal ettiğimiz başarılar bu arkadaşlarla kısa sürede gerçekleşir” şeklinde ifade etti.

Transfer çalışmalarıyla ilgilide bilgi veren Şener, “Manisaspor’da forma giyen Selçuk İnan ve Burak Yılmaz transferi için Başkan Yardımcımız Saner Ayar görüşmelerini sürdürüyor. Bu oyuncular bizim için olmazsa olmaz değil. Alternatiflerimiz var. Yabancı hakkımız var. Hırvat oyuncu Rukavina’yı birçok kişi izledik. Genç ve yetenekli bir oyuncu ama bizim daha hazır bir oyuncuya ihtiyacımız olduğu öne çıkıyor. Bu konu henüz tam olarak sonlanmadı. Ayrıca Yunan savunma oyuncusu için görüşmelerimiz var. Kendisiyle ilgili bir sorun yok kulübü ile irtibata geçeceğiz” dedi.

Kulüp olarak şeffaf bir yapı sergilediklerini de söyleyen Şener, “Biz borsaya açık bir şirket olduğumuz için yaptığımız transferleri açıklamalıyız. Bu benim sorumluluğum. Ama adımız Trabzonspor olduğundan konuşulduğunda oyuncunun fiyatı artıyor” şeklinde konuştu.

Belçika’nın Germinal Beerschot takımından transfer ettiğimiz Arjantinli oyuncu Gustavo Colman ise Trabzon’da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, “Trabzonspor’u tanıyordum. Gelmeden önce beni tatmin eden bilgiler aldım. Ben orta sahanın değişik bölgelerinde görev alabiliyorum” dedi.

Başarılı savunma oyuncusu Giray Kaçar ise Trabzonspor’un ülkenin 4 büyük kulübünden biri olduğunu vurgulayarak, “Trabzonspor’a geldiğim için çok mutluyum. Böyle bir camiada olmak bana gurur ve onur veriyor. Başka takımlardan transfer teklifi almama rağmen kendimi buraya yakın hissettim ve geldim. Sayın Necmettin Aytekin’le yaklaşık 3-4 aydır görüşme halindeydik. Yetişmemde ve buraya transfer olmamda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bana güvenenleri asla mahcup etmeyeceğim” diye konuştu.

Çanakkale Dardanelspor’dan transfer ettiğimiz Buğra Erdoğan ise hayalleri süsleyen bir takıma transfer olduğu için çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Burada olduğum için çok mutluyum. İnşallah başarılı olurum” yorumunu yaptı.

Genç oyuncu İsmail Özeren ise Türkiye’nin en büyük kulüplerinden bir tanesi olan Trabzonspor’a gelmekten dolayı gurur duyduğunu belirterek, “Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim” ifadesini kullandı.

Yeni transferlerimiz imza töreni sonrası antrenman sahasına çıkarak basın mensuplarına poz verdiler.

150
GALATASARAY / Türkiye 1-0 Slovakya Gol: Hakan Balta
« : 24 Mayıs 2008, 23:08:54 »
Türkiye 1-0 Slovakya Gol: Hakan Balta


EURO 2008 hazırlıklarını Almanya'da sürdüren A Milli Takımımız, Slovakya ile yaptığı hazırlık karşılaşmasını 1-0 kazandı. Millilerimizi galibiyete taşıyan gol, 63. dakikada Hakan Balta'dan geldi.

A Milli Takımımız, karşılaşmaya Rüştü, Hakan Balta, Gökhan Zan, Emre Güngör, İbrahim Kaş, Tuncay, Aurelio, Mehmet Topal, Kazım, Mevlüt, Semih ilk 11'i ile başladı. Karşılaşmanın 63. dakikasında Sabri'nin sağ kanatta ortasında seken topa çok sert vuran Hakan Balta, takımımızı n galibiyet golünü attı.

Hakan Balta, böylece 6. milli maçında ilk golünü atmış oldu

151
Ve Kapalı Alt Tribün de Yakında Kombineye Açılıyor!

2008-2009 Sezonu Kombinelerine gelen büyük talep üzerine satışa çıkarılan tüm bölümleri tükenen Ali Sami Yen Kombinelerine çok yakında Kapalı Alt Tribün de eklenecek.

Yaz ayları boyunca yapılacak seyirci konforunun esas alındığı çalışmalarla tamamen yenilenecek olan Kapalı alt Tribün, yepyeni bir çehreye kavuşacak.

Üstü tamamen kapatılacak olan Kapalı Alt Tribün'ün girişi de ayrı olacak. Koltukları tamamen yenilenecek ve  bu tribüne özel VİP Salonu yapılacak.

Kapalı Alt Tribünü'ne modern bir çehre verecek çalışmaların ardından Kapalı Alt Tribün, Ali Sami Yen Stadı'nın en gözde tribünlerinden  biri olacak.

Kapalı Alt Tribün kombine biletlerinin satışa çıkarılacağı tarih, resmi sitemizden yakında duyurulacak.



152
GALATASARAY / Galatasaray Spor Kulübü'nden Zorunlu Açıklama
« : 24 Mayıs 2008, 23:08:16 »
Galatasaray Spor Kulübü'nden Zorunlu Açıklama

Fenerbahçe-Galatasaray Bayan Basketbol takımları arasında oynanan final serisinin son karşılaşmasıyla ilgili olarak, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmi sitesinde 20.05.2008 günü yaptığı açıklamayı üzüntüyle ve hayretle okuduk.

Hukuki haklarımız saklı kalmak kaydıyla, aşağıdaki hususları spor kamuoyuyla paylaşmayı bir zaruret olarak değerlendiriyoruz.

Yapılan resmi açıklamada, Fenerbahçe Yonetimi, Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Sayın Ahmet Dedehayır’ı spor kamuoyuna adeta bir "provokatör" olarak itham etmeye cüret ettiği gibi, Fenerbahçe taraftarlarına da bir hedef olarak göstermiştir. Bu, fevkalade sorumsuz bir tutumdur. Böylesi bir resmi açıklamanın ardından doğabilecek sonuçlardan söz konusu açıklamanın kaynağı olan Fenerbahçe Yönetimi sorumlu olacaktır.

Galatasaray’ın misafir takım olarak Fenerbahçe ile oynadığı Bayan Basketbol Final maçıyla ilgili durum son derece açıktır: Mızrak çuvalda saklanmaz.
Maçın bandları mevcuttur. Müsabaka baştan sona Fenerbahçe seyircilerinin (taraftarı demiyoruz) küfür ve agresyonu altında oynanmıştır. Sayın Dedehayır söz konusu maçta yalnız da değildir. İki yönetici arkadaşımız yanında, diğer yöneticilerimiz (kendilerine yer ayrılmadığı için) tribünün çeşitli yerlerinden maçı izlemişlerdir. Küfürleri dinlemişlerdir.

Fenerbahçe yönetimi “tribünde küfürle mücadelede biz başarıya ulaştık” diyor. Bravo!
Öyleyse yaşadığımız Galatasaray’a özel bir uygulama mıdır? Kulübümüze ve oyuncularımıza ismen kişisel tacize giren aşağılık küfürlü tezahüratlar Fenerbahçe yöneticilerinin de gözü önünde yapılmıştır.

Kulübümüz Türkiye Basketbol Federasyonu nezdinde müracaatını yapmıştır. Türkiye Basketbol Federasyonu, Caferağa'da yaşananları değerlendirmeli ve bunu cezasız bırakmamalıdır. Kulübümüz uygulamanın takipçisi olmaya kararlıdır.

Fenerbahçe seyircisinin küfürleri altında oynanan maçın ardından 1 hafta geçmiş olmasına rağmen, şimdi resmi ağızdan bir iftira kampanyası açılmasını anlamakta güçlük çekiyoruz. Spor, nereye götürülmek isteniyor? Spor, hangi mecralara sürüklenmeye çalışılıyor? Bu tutumdan umulan nedir?

Galatasaray Spor Kulübü Yönetimi olarak, bu son derece düşündürücü durumu
başta Fenerbahçelilerin ve spor kamuoyunun dikkatine getiriyor; Fenerbahçe yöneticilerine, daha önce de ısrarla söylediklerimizi tekrar ediyoruz:
Galatasaray, sporu fair-play ile yapmakta kararlıdır.
Her iki kulüp de küfürlü tezahürata karşı duruşunda hem tavizsiz davranmalı, hem de yönetimler seviyesinde seyircilere örnek olacak karakter bütünlüğünü iyi niyet içerisinde sergileyebilmelidirler.
Gelin ezeli rekabetimizin güvencesi olan ebedi dostluğumuza yeniden adım atalım. Tepkilerden ve kimselerden çekinmeyin. Bu konuda yürekli olmak farzdır. Merak edilmesin; size de bu tutum yakışanı olacaktır. Bunun tersini savunmadığınıza inanıyoruz.

Çağrımıza cevabınız inancımızı doğrulayacaktır.

Galatasaray Spor Kulübü



153
GALATASARAY / Yiğit Şardan'dan Açıklamalar
« : 24 Mayıs 2008, 23:07:38 »
Yiğit Şardan'dan Açıklamalar

Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Yiğit Şardan, Mecidiyeköy'deki kulüp binasında gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısının ardından basın mensuplarına açıklamada bulundu. Toplantıda, futbol takımıyla ilgili konuşmadıklarını ifade eden Yiğit Şardan, "Futbolu, futbol komitesi ve başkan birlikte götürüyor. Bugünkü toplantıda futbolla ilgili herhangi bir karar alınmadı" dedi.

Teknik direktör arayışlarıyla ilgili bir soru üzerine, basında adı geçen çeşitli isimlerle görüştüklerini kaydeden Şardan, sözlerini şöyle sürdürdü: "En iyi opsiyonu başkanın önüne koyacağız. Bunun için gerekli kararı vereceğiz. Şu anda yaşanmış veya birinden almış olduğumuz olumsuz bir durum yok. Görüşmelerimiz sürüyor, ama bu bizim için de onlar için de kolay bir karar değil. O yüzden zaman alıyor. Hem onlar, hem biz, ince eleyip sık dokuyoruz. Bir de alternatifsiz bir şekilde başkanımızın önüne gitmek istemiyoruz. Alternatifleri oluşturalım, bunların içinden birini başkan seçecektir."

Takımdan gönderilecek ya da alınacak futbolcularla ilgili bir soruyu, "Gönderilecek futbolcular belli olmadığı için gelecek futbolcuları da söylemiyorum. Önümüzdeki 1-2 gün içinde bunlar ortaya çıkacak, ama henüz karar vermedik" diye yanıtlayan Şardan, gönderilecek futbolculara kimin karar vereceğinin sorulması üzerine şu yanıtı verdi: "Tabii, nihai kararı yönetim kurulu verir, ama tüm bunların altyapısını oluşturan futbol komitemizdir. Onlar doğrudan başkana bağlı çalışıyor. Futbolda transfer olaylarının ufak bir kadroyla götürülmesi lazım. Yönetim kurulu olarak bu kadroya gerekli yetkiyi veriyoruz. Nihai bir durumda ise mutlaka yönetim kurulu olacaktır."
Şardan, sözleşmesi sona eren Hakan Şükür ile ilgili netleşmiş bir kararlarının bulunmadığını da sözlerine ekledi.


154
GALATASARAY / Hafta Sonu Kombine Satışı Yapılmayacak
« : 24 Mayıs 2008, 23:07:25 »
Hafta Sonu Kombine Satışı Yapılmayacak


2008-2009 futbol sezonunda oynayacağımız iç saha maçlarının kombine biletlerinin satışı, 24 Mayıs Cumartesi ve 25 Mayıs Pazar günleri yapılmayacaktır.

Taraftarlarımıza duyurulur

155
Cemal Özgörkey'den Brezilya Fahri Konsolosluğu Binası Açılışı

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Cemal Özgörkey'in Fahri Konsolosluk görevini yürüttüğü Brezilya'nın Antalya, Konya ve Isparta illerinin ortak merkezi olacak olan Antalya'daki Brezilya Fahri Konsolusluk binasının açılışı bugün yapılıyor. Açılışa Cemal Özgörkey ve Brezilya Büyükelçiliği yetkilerinin yanısıra kalabalık bir davetli topluluğu da katılacak. Açılışın ardından Antalya Su Otel de bir resepsiyon verilecek.


156
Ve Kapalı Alt Tribün Kombineleri Pazartesi Günü Satışta


2008-2009 Sezonu Kombinelerine gelen büyük talep üzerine satışa çıkarılan ve tüm bölümleri tükenen Ali Sami Yen Kombinelerine Kapalı Alt Tribün de ekleniyor.

Kapalı Alt Tribün kombineleri, 26 Mayıs Pazartesi gününden itibaren, kombine satış ofislerinde satışa sunulacak.

Seyirci konforunun esas alındığı çalışmalarla tamamen yenilenmekte olan Kapalı Alt Tribün, yepyeni çehresiyle taraftarları ağırlayacak.

Üstü tamamen kapatılacak olan Kapalı Alt Tribün'ün girişi de ayrı olacak. Koltukları tamamen yenilenecek ve bu tribüne özel bir VİP Salonu olacak.

Geniş Bilgi ve Fiyatlar İçin:
0212 288 33 40 - 0212 288 96 20


 


Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52