İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - N0RM

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 [46] 47 48 49 50 51 52
541
TRABZONSPOR / Umudunu kaybetmiyor
« : 02 Temmuz 2007, 22:11:38 »
Taraftar çok istiyor
Trabzonspor’un efsane futbolcuları arasında yer alan ve geçtiğimiz sezon yüksek bir bonservis bedeliyle Rusya’nın Zenit kulübüne gönderilen Fatih Tekke’nin dönüş ihtimali, taraftarda büyük heyecan yarattı. Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi verecekleri rakiplerinin önemli oyuncuları kadrolarına katmasından sonra, kendi takımlarında da kaliteli bir ismi görmek istediklerini belirten taraftarlar, eski kaptanı Trabzon’a döndürmesi için kampanya başlattı.

Zenit’ten yanıt bekleniyor
Yeni sezonda işlerinin daha zor olduğunu söyleyen Bordo-Mavliler “Takımımıza sahip çıkacağız, ama takımı sırtlayabilecek bir isim de kadromuzda görmek istiyoruz. Fatih Tekke, tüm taraftarların beklentisini karşılayabilecek bir futbolcu” dedi. Başkan Nuri Albayrak’ın, Fatih Tekke’yi geri getirebilmek için yoğun bir çaba harcadığı öğrenildi. Bordo-Mavili yöneticilerin, tecrübeli yıldız hakkında son sözü söyleyecek olan Zenit Kulübü’nden gelecek yanıtı merakla beklediği ifade edildi.

542
TRABZONSPOR / Trabzona Hollandalı
« : 02 Temmuz 2007, 14:34:51 »
Inter Toto Kupası İkinci Eleme Turu’nda oynanacak Trabzonspor - Vllaznia maçının hakemleri belli oldu. Hollandalı Hendrikus Nijhuis'un yöneteceği karşılaşmanın 4. hakemi Adil Sinem olacak.

8 Temmuz Pazar günü Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynanacak ve saat 20.30’da başlayacak maçı Hollanda Futbol Federasyonu’ndan Hendrikus Nijhuis yönetecek.

Nijhuis’in yardımcılıklarını Nicky Siebert ve Hans Olde Olthof yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Adil Sinem.

543
TRABZONSPOR / Jun Trabzon'a döndü
« : 02 Temmuz 2007, 14:30:21 »
Jun Trabzon'a döndü
Geçen sezon Sparta Prag'a 1 yıllığına kiralanan Tomas Jun Trabzon'a döndü.

2 Temmuz 2007 11:47
Trabzonspor'un Temmuz 2005'te Çek Cumhuriyeti'nin Sparta Prag takımından transfer ettiği ve geçen sezon 1 yıllığına eski takımı Sparta Prag'a kiraladığı Tomas Jun, dün gece Trabzon'a geldi.

Sparta Prag takımıyla sözleşmesinin bittiğini ve Trabzon'a döndüğünü belirten Çek futbolcu Jun, bugün Teknik Direktör Ziya Doğan ile bir görüşme yapacağını söyledi. Görüşmeden çıkacak sonuca göre bir karar vereceğini kaydeden Jun, "Şu anda ne olacağını bilmiyorum. Trabzonspor'un sözleşmeli oyuncusuyum. Ziya Doğan'ın beni fazla tanımadığını düşünüyorum. Takımla birlikte idmanlara çıkmak istiyorum" diye konuştu.

544
TRABZONSPOR / Hüseyin yönetici oldu
« : 02 Temmuz 2007, 14:28:39 »
Hüseyin yönetici oldu
Tranzonspor'un kaptanı Hüseyin Cimşir, bir kulüpte yönetim kuruluna seçildi.

2 Temmuz 2007 12:15
Gelecek sezon Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi'nde mücadele edecek olan Araklıspor, ilk transferini yönetim kuruluna yaptı. Başkanlığa geçen Doğan Şengün'ün listesinde Trabzonspor'un kaptanı Hüseyin Çimşir'de yer aldı.

Geçtiğimiz günlerde yapılan kongre öncesi tanışma yemeğine katılan Hüseyin'in kendisine getirilen yöneticilik teklifini hemen kabul ettiği belirtildi. Araklı doğumlu olan tecrübeli futbolcunun, "Doğduğum ilçeye her türlü yardımı yapmaya hazırım" dediği öğrenildi.

Önümüzdeki günlerde görev dağılımı yapacak olan Araklıspor'da Hüseyin Çimşir'in aktif bir görev alması beklenmiyor. Daha öncede Ankaragücü'nün tecrübeli futbolcusu Sedat, doğduğu ilçenin takımı olan Yomraspor'da yönetici olarak görev yapmayı kabul etmişti.

Öte yandan Trabzonspor resmi sitesinde yayınlanan haberde, Araklıspor Başkanı Doğan Şengün ve yönetim kurulu ile Akçaabat Sebatspor Başkanı Güven Hacısalihoğlu ve yeni yönetim kuruluna başarı dileklerinde bulunuldu.

545
BEŞİKTAŞ / Gravgaard için kiralık formülü!
« : 02 Temmuz 2007, 14:24:27 »
BEŞİKTAŞ yönetimi, Kopenhag'da forma giyen Michael Gravgaard için istenen 4 milyon euro'luk bonservis bedelini fazla buldu. Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu'nun bizzat ilgilendiği Gravgaard için siyah-beyazlıların bonservis bedeli ödemeden kiralamak için yeni bir formül aradıkları öğrenildi

546
BEŞİKTAŞ / Delgado'ya yakın takip
« : 02 Temmuz 2007, 14:24:05 »
BEŞİKTAŞ'IN Arjantinli yıldızı Matias Delgado, ilk günden teknik patron Ertuğrul Sağlam tarafından yakın takibe alındı. Sağlam'ın, genç oyuncuya gösterdiği özel ilgi gözden kaçmazken, Tigana döneminde bu konuda sıkıntı yaşayan Delgado'nun gösterilen ilgiden dolayı çok mutlu olduğu gözlendi

547
BEŞİKTAŞ / Kartal`da rota yine Yepes
« : 02 Temmuz 2007, 14:23:34 »
Beşiktaş, bir savunmacı alarak, yabancı transfere nokta koymak istiyor. Sevilla’lı Navarro ile Juventus’lu Boumsong’dan haber bekleyen Siyah-Beyazlılar, olumsuz bir gelişme halinde rotayı Mario Yepes’e çevirecek. Navarro’nun maliyeti, Boumsong’un Çizme’de kalmak istemesi, Kartal’ı zor durumda bırakıyor. Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’in, yöneticilere talimat vererek, transferin bir an önce bitirilmesini istediği öğrenildi.

548
BEŞİKTAŞ / Rüyada gibi!
« : 02 Temmuz 2007, 14:22:52 »
Cisse rüyada
Dün İstanbul'u gezen çiçeği burnunda Kartal Edouard Cisse, hayranlığını gizleyemedi.

2 Temmuz 2007 09:45
Mario Berk gezdirdi
Beşiktaş’a önceki gün 3 yıllık imza atan Edouard Cisse mutluluktan uçuyor... Yönetici Mario Berk, Fransız yıldız ve eşi Sandra’yı dün gece geç saatlere kadar İstanbul’u gezdirdi. İkili, İstanbul’a hayran kalırken, “Paris’ten bile güzel bir kent. Boğaz’ın bu kadar etkileyici olduğunu bilmiyorduk. Yemekler inanılmaz güzel. Ne kadar doğru bir tercih yaptığımız ortada. İstanbul’da rüyada gibiyiz” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler. Cisse’nin eşi Sandra’nın sık sık fotoğraf çekmesi dikkatlerden kaçmadı.

Fransa’ya gitti
Cisse’yi İstanbul’da bir an olsun yalnız bırakmayan Mario Berk, dün sabah, havaalanına kadar giderek Fransız futbolcuyu uğurladı. Başarılı oyuncu, çarşamba günü eşyalarını alarak İstanbul’a geri dönecek. Fransız yıldız aynı akşam yeni takımıyla ilk antrenmanına çıkacak ve arkadaşlarıyla tanışacak. Bu arada Siyah-Beyazlı taraftarların, Kartal Yuvası mağazalarında satışa sunulan 16 numaralı Edouard Cisse formalarına büyük ilgi gösterdikleri ifade edildi

549
BEŞİKTAŞ / Eksikler dönüyor
« : 02 Temmuz 2007, 14:22:25 »
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde Nevzat Demir Tesisleri’nde dünü 3 antrenmanla tamamlayan Siyah-Beyazlı oyuncular, pas çalışmasının ardından 4 gruba ayrılarak çift kale maç yaptı. İstanbul’a dün dönen ancak sakatlığı nedeniyle çalışmada yer almayan Nobre’nin yanı sıra, sakatlıkları süren Burak, Murat, Baki, İbrahim Akın ile Şili Milli Takımı’nda bulunan Tello ve Fransa’ya giden Cisse, idmana katılmadı. Brezilya’da operasyon geçiren Nobre’nin, bugün sağlık ekibi tarafından ameliyat kasetinin izleneceği ve tedavi sürecinin buna göre belirleneceği bildirildi.

550
BEŞİKTAŞ / Navarro freni
« : 02 Temmuz 2007, 14:21:58 »
Sevilla'nın kaptanı, "Kulübümü ikna etmek için bana bir gün daha izin verin" dedi; Beşiktaşlılar kabul etti.


Stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş, bu mevkiye yapacağı transfer için Navarro'dan gelecek yanıtı bekliyor. Cisse'ye dün imza attıran siyah-beyazlılar, Ertuğrul Sağlam'ın isteği üzerine savunmanın ortasına da kaliteli bir yabancı almak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Hafta içinde Navarro ile görüşen ve yıldız futbolcu ile senelik 1.9 milyon
euro karşılığında 2+1 yıllığına anlaşan yönetim artık İspanyol yıldızın, kulübü Sevilla'yı ikna etmesini bekliyor.

BU TEKLİFİ KAÇIRAMAM
Navarro'nun, siyah-beyazlılarla yaptığı son görüşmede, "2008 Haziran ayına kadar Sevilla ile sözleşmem var ancak benim gönlüm Beşiktaş'ta oynamaktan yana. Bu düşüncemi kulübüme ilettim. Aldığım teklifin çok cazip olduğunu da söyledim. Pazartesi (yarın) onlarla son kez masaya oturacak ve gitmek istediğimi tekrarlayacağım. Bu iş pazartesi günü biter. Bana bir gün daha süre verin" dedi.

551
BEŞİKTAŞ / Gravgaard sürprizi
« : 02 Temmuz 2007, 14:21:31 »
İki gündür Danimarka'da olan yönetici Ertunç Soğancıoğlu Kopenhag'da forma giyen Gravgaard'ı yakın takibe aldı.


TEMASLAR BAŞLADI
Beşiktaş stoper arayışlarını dört koldan sürdürüyor. Yaklaşık 1 aydır İngiltere ve İspanya seferi yapan yöneticiler Celal Kolot ve Mario Berk'in dışında, mali işlerden sorumlu asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu da Danimarka'ya giderek Michael Gravgaard için temaslara başladı. z

İNDİRİM TALEP ETTİ

Siyah-beyazlı yönetici, 29 yaşındaki tecrübeli stoper için Kopenhag kulübünün kapısı çaldı. Soğancıoğlu, Danimarka temsilcinin 4 milyon euro'luk bonservis talebinin yüksek olduğunu belirterek indirim istedi. Kara Kartal, şimdi Kopenhag'dan gelecek yanıtı bekliyor.

552
BEŞİKTAŞ / Beşiktaş adalet istiyor
« : 02 Temmuz 2007, 14:21:07 »
Beşiktaş adalet istiyor
G.Saray yönetiminin GS TV'yi devrederek Lincoln'ü alması Beşiktaş'ı harekete geçirdi.

2 Temmuz 2007 10:27
Yönetici Deriş, "Biz BJK TV'yi sadece masrafı karşılığı vermiştik. Büyük adaletsizlik var" dedi.

G.Saray'ın GS TV haklarını Doğan Medya Grubu'na devretme karşılığında D-Smart'la iyi bir anlaşma yapıp Lincoln'ü transfer etmesi Beşiktaş'ı harekete geçirdi. 2 yıl önce BJK TV'nin işletim hakkını, 70 bin dolar (aylık) masrafı nedeniyle Doğan Medya Grubu'na veren siyah-beyazlı kulüp, bu anlaşma karşılığında hiç para almamıştı. Bu devir ile Doğan Medya, siyah-beyazlı kulübün 600 bin dolar para harcayarak aldığı malzemeler ile İnönü Stadı'nda ki stüdyoları da kullanmaya başlamıştı. Siyah-beyazlı camia ve yönetimde, "Bizim kanalımız niye bedavaya gitti? Üstelik malzemelerimizi de kullanıyorlar" şeklinde tepkiler oluşurken yönetici Bülent Deriş şunları söyledi: "Bizim yaptığımız anlaşmanın şartları G.Saray'ın ki kadar kapsamlı olmayabilir. Fakat bize de bir ödeme yapılmalıydı. Bu rakam mesela 6 milyon euro olmazdı da, 3 milyon euro olurdu. G.Saray için yüksek rakam verilirken, bizim TV'nin sadece aylık masraflarının karşılanması adaletli bir yaklaşım değil. Umarım bu adaletsizliği ortadan kaldıracak bir formül bulunur."

G.SARAY'IN SÖZLEŞMESİ AĞIR

Bu arada G.Saray'ın GS TV'nin devrettiği haklarda süre sınırlaması olmadığı, sözleşme şartlarının Beşiktaş'tan çok farklı ve ağır olduğu iddia edildi. Sarı-kırmızılı kulüp geçen hafta renklerine bağladığı Schalke'nin Brezilyalı yıldızı Lincoln'ü bu anlaşmadan elde ettiği kaynak ile bitirmişti. Bonservisi için G.Saray, Schalke'ye 4 milyon euro öderken, futbolcuyla ise yıllık 2.5 milyon euro karşılığı anlaşma imzalamıştı.

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 [46] 47 48 49 50 51 52