İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - N0RM

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
157
Zeynep Talu ve Garo Mafyan’dan Yeni Galatasaray Marşı


Türk popüler müziğinin iki dev ismi, Zeynep Talu Çetinsoy ile Garo Mafyan, Türk sporunun öncü kulübü Galatasaray için yeni bir marş bestelediler. Talu ile Mafyan, 17. şampiyonluğumuzu kutladığımız bu coşkulu günleri, yepyeni bir Galatasaray Marşı ile daha da anlamlı getirdiler.

“Kahramanın Sensin” adlı yeni marşımızı, resmi sitemizin ana sayfasındaki Sarı Kırmızı Medya bölümünde dinleyebilirsiniz.

Marş aynı zamanda, geçen hafta piyasaya çıkan “Galatasaray Marşları 2008” albümünde de yer alıyor. Albümde ayrıca, Sibel Alaş ve Altay gibi birçok yorumcudan Galatasaray’ımıza özel şampiyonluk besteleri bulunuyor.


GALATASARAY MARŞI (KAHRAMANIM SENSİN)

DÜNYA DİZE GELİR SENİN ÖNÜNDE CİMBOMBOM
KUPALAR BİZE GELİR SENİN GÜCÜNLE CİMBOMBOM
RAKİPLER BİRER BİRER DEVRİLDİLER SENİN KARŞINDA
GOLLER ÜÇER BEŞER AĞLARI DELDİ CİMBOMBOM

SAHALARIN KRALISIN SENİ KİM TUTAR
İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE TARAFTARIN VAR
SEN TARİH YAZARKEN ŞAHİT OLDULAR
ŞAMPİYONSUN YER GÖK SARI KIRMIZI

ASLANIM, ŞAMPİYONUM GALATASARAY
RUHUM, ONURUM GALATASARAY
TÜRKİYE SENİNLE GURUR DUYUYOR
KAHRAMANIM SENSİN GALATASARAY

GEÇMİŞİM GELECEĞİM GALATASARAY
SÖNMEYEN ATEŞİM GALATASARAY
BU TARAFTAR SENİNLE GURUR DUYUYOR
KAHRAMANIM SENSİN GALATASARAY

Söz: ZEYNEP TALU ÇETİNSOY
Müzik: GARO MAFYAN
Yorum: FORUM


158
Ümit Milli Takımımızın Tek Golü Aydın’dan


Türkiye 1 – İtalya 2

Ümit Milli Takımımız, Fransa'da düzenlenen Toulon Turnuvası'ndaki ikinci maçında 23 Mayıs Cuma günü İtalya ile karşı karşıya geldi. Fransa'nın La Seyne Sur Mer bölgesindeki Marquet Stadı'nda oynanan karşılaşmadan Ümit Milli Takımımız 2-1 mağlup ayrıldı. İlk yarının 32. dakikasında 1-0 öne geçen İtalya ilk devreyi de bu skorla önde kapattı.

50. dakikada ise geçtiğimiz sezon İstanbul Büyükşehir Belediye’de kiralık olarak forma giyen futbolcumuz Aydın Yılmaz’ın ayağından bulduğu golle beraberliği yakalayan Ümit Milli Takımımız, İtalya’nın 89. dakikadaki golüne engel olamadı ve sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Ümit Milli Takımımızın kadrosunda bulunan bir diğer futbolcumuz Mehmet Güven de ilk onbirde sahaya çıktı.

Milli takımımız 69. dakikada Eren ve Caner’in kırmızı kart görerek oyun dışı kalması ile maçı 9 kişi tamamladı.
 
Ümit Millilerimiz, turnuvada oynadığı ilk maçta ABD'yi 3-2, İtalya ise ilk maçında Fildişi Sahilleri'ni 2-0 mağlup etmişti. Millilerimiz gruptaki son maçında Fildişi Sahilleri ile karşılaşacak.



159
17. Şampiyonluğumuz, Kalamış'taki tesislerimizde yüzlerce Galatasaraylının katıldığı ve büyük bir coşkunun yaşandığı geceyle bir kez daha kutlandı.

Kalamış'taki şampiyonluk gecesine, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat, Yönetim Kurulu üyeleri, eski Başkanlarımızdan Mehmet Cansun ve Galatasaray Spor Kulübü üyelerinin yanısıra kalabalık bir taraftar topluluğu katıldı.

"Tarihi Galatasaray yazar, kutlamayı da Kalamış'ta yapar" sloganıyla başlayan gecede Su Sporları'ndan sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Nejat Uygur, su sporlarında bu yıl kazanılan başarıların sahibi olan yüzme, sutopu, yelken ve kürek takımlarının sporcularına plaketlerini sundu.
Nejat Uygur, daha sonra davetlilere Galatasaray Kalamış Tesisleri'nde yapımına Ekim ayında başlanması planlanan değişikliklere ilişkin bir multivzyon gösterisini sundu.

Daha sonra bir konuşma yapan Başkan Adnan Polat, ilk olarak Kalamış tesislerinde gerek Şampiyonluk kutlamasının ve gerekse de yakında başlanacak tesis yenileme çalışmalarının sponsorluğunu üstlenen UPS'in Türkiye'de bulunan Dünya Başkanı Daniel J. Brutto'yu sahneye davet etti ve kendisine Galatasaray forması armağan etti. UPS Başkanı Brutto davetlilere yaptığı konuşmada Galatasaray'a destek olmaktan büyük gurur duyduklarını ve başartılarını sürekli olarak takip ettiklerini belirterek "UPS sadece şampiyonlarla işbirliği yapar" dedi. UPS Türkiye Genel Müdürü Haluk Ündeğer de yaptığı konuşmadan firma olarak eğitim ve spora büyük önem verdiklerini belirterek, Galatasaray'a sponsor olarak bu iki hedefi birden gerçekleştirdiklerini belirtti.

Yoğun tezahüratlar altında konuşması sık sık kesilen Başkan Adnan Polat, Galatasaray'ın bundan sonraki şampiyonluklarını geleneksel olarak Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, Galatasaray Adası'nda, Kalamış tesislerinde, Galatasaray Lisesi'nde, Galatasaray Üniversitesi'nde ve belirlenecek bir yerde büyük bir baloyla kutlayacaklarını anlatan Polat, "Bu şampiyonluk bizim için çok anlamlı ve doya doya kutlamalıyız. Bu bizim hakkımız" dedi.

Galatasaray'ın, birlik olduğu zamanlarda, her zaman zorlukları aştığını ifade eden Polat, "Biz ne zaman tek vücut olduysak, önümüzde kimse duramadı. Hep tek vücut olalım. Biz Galatasaray'ın menfaatleri için ne gerekiyorsa yapacağız. Bize 1-2 hafta daha izin verin. Yaptığımız organizasyonları göreceksiniz" diye konuştu.

Adnan Polat, konuşmasının 20.45 sloganlarıyla kesilmesi üzerine 2 anektod anlalatacağını belirterek "Buraya gelirken Bebek'ten tekneye bindik, buraya ulaştığımızda saat tam 20.45'ti. İlginç bir tesadüftü. Bundan birkaç ay önce başkanımız Özhan Canaydın, kulüpte tansiyonunu ölçtürüyordu. Benden de ölçtürmemi istedi ve sonuç 14'e 8.1 çıktı. Bu rakamları da yan yana koyduğumuzda Galatasaray Lisesi'nin kuruluş yılı oluyor. Bazen oturup düşünüyorum, bundan önceki hayatıma 1481'de mi geldim diye" diye espri yaptı.
Adnan Polat konuşmasının sonunda geceye katılan Hakan Şükür'ü sahneye davet ederken "Ben 1992 yılında bir oyuncu transfer ettim. Bazıları 'Galatasaray'da oynayamaz' dedi, ama o, bana göre Galatasaray'ın ve Türk futbol tarihinin en önemli ismi oldu. Alkışlarımız Hakan Şükür için" dedi. Daha sonra geceye gelen Hakan Şükür, Makedonya'dan yeni geldiğini ve bu nedenle geciktiğini belirtirken, kendisine yönelik güzel sözleri için Başkan Polat'a teşekkür etti.

Gece sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Yiğit Şardan, teknik direktör konusunda ince eleyip, sık dokuduklarını söyledi.
Yeni teknik direktörü 1-2 hafta içinde kesinleştirmeyi umduklarını ifade eden Şardan, futbolcu transferini de belirlenecek yeni hocaya göre yapmak istediklerini kaydetti.
Bir gazetecinin, "Adnan Sezgin ve Haldun Üstünel burada yok. Acaba bu işi bitiriyor olabilirler mi?" sorusuna Şardan, "Olabilirler. Biz, gece gündüz Galatasaray için çalışıyoruz. Belki burada şampiyonluğu kutluyoruz, ama biz şampiyonluk havasından çoktan çıktık. Yönetim olarak da sürekli toplantı halindeyiz. 1-2 hafta içinde teknik direktör konusunu bitirmek istiyoruz" yanıtını verdi. Hakan Şükür'ün geleceğinin, önümüzdeki hafta başında kesinleşmesini beklediklerini kaydeden Şardan, kesin kararın alınması halinde bunu bir basın toplantısıyla kamuoyuna duyuracaklarını söyledi. Şardan, Kalamış Tesisleri'ndeki şampiyonluk kutlamasının, Fenerbahçe ile Galatasaray'ı karşı karşıya getirmesi konusunda da "Fenerbahçe ile Galatasaray'ın buradaki tesisleri yeni kurulmadı. 17 kez biz, 17 kez de onlar şampiyonluk kutladı. Yaratılan gerginliği anlayamıyorum" dedi.

Hafta boyunca yapılan provaktif yayınlar nedeniyle çevrede güvenlik önlemleri alındı. Bazı rakip takım taraftarlarının tesislerin uzağından tekneyle geçerken denizde kurulan platformdan başlayan müthiş havai fişek gösterisine eşlik eden son günlerin moda marşı "Çıldırın Çıldırın", Kalamış'ı tıka basa dolduran davetlilerin en coşkulu anlarını oluşturdu.


160
GALATASARAY / Bayraklar Fora” Yayında
« : 24 Mayıs 2008, 23:05:21 »
Taraftarlarımızın gönderdiği fotoğraflardan oluşan “Bayraklar Fora” bölümümüz, bugün yayına başladı. 17 şampiyonluğumuzu tüm dünyada ‘çılgınca’ kutlayan Galatasaraylılar, astıkları dev bayraklarla bu büyük coşkuyu sokaklara ve binalara taşıyorlar. İstanbul’dan Paris’e, birçok merkezde gördüğümüz sarı kırmızı muhteşem tablolar, şimdi taraftarlarımızın gönderdiği bayrak fotoğraflarıyla resmi sitemizde ölümsüzleşiyor!

Ana sayfamızdaki “Multimedya” başlığından ya da doğrudan http://www.galatasaray.org/multimedya/bayraklarfora/ adresi ile ulaşabileceğiniz “Bayraklar Fora”, sizlerden gelen fotoğraflarla zenginleşmeye devam edecek!


 

161
BEŞİKTAŞ / Sinan Güler Sorularınızı Yanıtl
« : 24 Mayıs 2008, 23:02:53 »
Cola Turka ile Soru-Cevap bölümümüzün yeni konuğu olan Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız’ın başarılı oyuncusu Sinan Güler, taraftarlarımızın gönderdiği soruları yanıtladı.
 
Sinan Güler'in taraftarlarımızın sorularına verdiği yanıtları okumak için tıklayınız...
 

162
BEŞİKTAŞ / Potada Genç Bayanlarımız Elendi
« : 24 Mayıs 2008, 23:02:37 »
Türkiye Şampiyonası’nda mücadele eden Genç Bayan Basketbol Takımımız, çeyrek final maçında Kayseri TED Koleji’ne 70-56 mağlup olarak kupadan elendi. 
Maça hızlı başlayan Kayseri TED Koleji içeriden ve dışarıdan bulduğu sayılarla öne geçti. Pota altını iyi kullanan rakibi karşısında 8. dakikanın sonlarında beraberliği yakalayan Ekibimiz, öne geçeceği fırsatları kullanamadı ve ilk periyot 17-17 eşitlikle sona erdi. Karşılıklı basketlerle başlayan ikinci çeyrekte Siyah Beyazlılarımız, zaman zaman üstünlük kazansa da ilk yarının sonunda soyunma odasına önde giden taraf 30-29’luk skorla Kayseri temsilcisi oldu.

İkinci yarıya hızlı başlayan rakibimiz üst üste gelen sayılarla 25. dakikada 8 farklı öne geçti. Rakibin 3 sayılık basketlerine engel olamayan Ekibimiz ilerleyen dakikalarda tempo olarak rakibini yakalasa da Kayser TED Koleji etkili savunmasıyla farkın azalmasına izin vermedi ve üçüncü çeyreği de 50-42 kazandı. Son çeyrekte üst üste top kayıpları yaşayan Siyah Beyazlılarımız karşısında kolay sayılar bulan Kayseri Ted Koleji, farkı da yükseltmeye başladı. Savunma hatalarını iyi değerlendiren Kayseri TED Koleji karşılaşmadan 70-56 galip ayrılarak yarı finale yükselen taraf oldu.

 

163
BEŞİKTAŞ / Türk Telekom:75 - Beşiktaş Cola Turka:71
« : 24 Mayıs 2008, 23:02:20 »
Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, play-off yarı final serisi 3. maçında Türk Telekom ile Ankara'da karşı karşıya geldi. Siyah-Beyazlılarımız maçtan 75-71 mağlup ayrılırken, Türk Telekom, 3-1'lik seri sonunda finale çıkan taraf oldu.   
Karşılaşmaya basketle başlayan Siyah-Beyazlılarımız, ilk dakikalarda üstünlüğü eline aldı. Ekibimiz, El Amin'i durdurmakta zorlansa da ikili savunmasıyla rakibinin kolay sayı bulmasına izin vermedi. Karşılıklı sayılarla geçen ilk periyotta Kaya Peker ve Drobnjak 13 ribaunt alarak ribautlardaki üstünlüklerini sergiledi. Pota altında etkili olan Siyah-Beyazlılarımız, ilk çeyreği 17-14 önde geçti.

İkinci çeyreğin ilk dakikalarında rakip pota altındaki etkisini sürdüren Ekibimiz, savunmada ise rakibine kolay sayı vermemeye çalıştı. Dalmau'nun üçlük basketi sonrasında ilk 5 dakikalık bölümü 28-24 önde geçen Takımımız, kalan bölümde ise El-Amin'i durduramayınca skor üstünlüğünü rakibine kaptırdı. Shumpert ve Kaya Peker'in etkili oyunuyla sayı bulan Takımımız, dış atışlarda ise aradığı basketleri bulamadı. Türk Telekom, ilk devreyi 40-33 önde bitirdi.

Kaya Peker'in basketi ile 3. çeyreğe başlayan Takımımız, sert savunma yapsa da hücumda şanssızdı. Büyük bir çekişmenin yaşandığı bu bölümün ilk 5 dakikası 47-41 ev sahibinin üstünlüğü ile geçildi. Türk Telekom, hızlı hücumlarla ve pota altında etkili olunca bitime 4 dakika kala 51-41'lik skorla fark 10 sayıya çıktı. Apadoca'nın 3 sayılık atışı ile moral bulan Siyah-Beyazlılarımız, rakibinin de hatalarını değerlendirerek son anlarda kaydettiği üst üste basketlerle farkı azalttı. Türk Telekom, son çeyreğe 56-50 üstünlükle girdi.

Son periyotta Apadoca, boyalı alandan basketle ayrılınca fark 4 sayıya indi. Savunmada Türk Telekom'u durduran Siyah-Beyazlılarımız, Sinan Güler ile 1,5 dakika içinde farkı 2 sayıya indirdi (56-54). Ancak Türk Telekom pota altından sayılar bulmaya devam etti. İlk 5 dakika 63-56 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile geçildi. Pota altından basketler arayan Siyah-Beyazlılarımız, Apadoca'nın liderliğinde oyunu hiç bırakmadı. Niceviç ve Kaya Peker'in basketleri sonrasında son 2,5 dakikaya 2 sayı (67-65) geride giren Takımımız, sert savunma yapmasına karşın rakibinin hücumlarını durduramadı. Türk Telekom, karşılaşmadan 75-71 galibiyetle ayrılarak 3-1'lik seri sonunda finale yükselen taraf oldu.
 

164
Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, lig ve Avrupa kupalarındaki performansına göre Avrupa'nın ilk 100 takımı sıralamasında en başarılı Türk takımı oldu. 
www.eurobasket.com sitesinin 2007-2008 sezonu değerlendirmesine göre Avrupa'nın en başarılı basketbol takımları arasına 7 Türk takımı girdi. Siyah-Beyazlılarımız, 82 puanla 13. sıraya yerleşerek Türk takımları içinde zirvede yer aldı. Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız'ı 19. sırada Efes Pilsen, 25. sırada Fenerbahçe, 27. sırada Türk Telekom, 33. sırada Galatasaray Cafe Crown, 58. sırada Antalya Büyükşehir Bld. ve 83. sırada da Karşıyaka izledi.

Sıralama takımların lig ve Avrupa Kupaları'nda gösterdikleri performansları, son 5 haftalık maç sonuçları ve play off karşılaşmalarında elde ettikleri derecelere göre yapıldı.

 

165
BEŞİKTAŞ / Beşiktaş:73 İzmir Büyükşehir Bld.:37
« : 24 Mayıs 2008, 23:01:32 »
Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, Sinan Erdem Turnuvası’nın ikinci gününde Ahmet Cömert Spor Salonu’nda İzmir Büyükşehir Belediyesi ile karşılaştı. Takımımız karşılaşmadan 73-37 galip ayrıldı. 
Karşılıklı basketlerle başlayan mücadelenin ilk periyotu 13-13 eşitlikle sona ererken ikinci çeyrekte oyuna ağırlığını koyan Ekibimiz soyunma odasına 34-19 önde gitti.  İlk yarının son çeyreğindeki performansını ikinci devrede de sürdüren Siyah Beyazlılarımız, üçüncü periyotu 54-28 galip bitirirken, karşılaşmayı da 73-37 kazanan taraf oldu.

Takımımız yarın (25 Mayıs) saat 15.00’da Cadbury Kent Engelli Yıldızlar takımı ile yine aynı salonda karşılaşacak.
 

166
BEŞİKTAŞ / Cadbury Engelli Yıldızlar:65 - Beşiktaş:54
« : 24 Mayıs 2008, 23:01:10 »
Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, 3. Sinan Erdem Turnuvası'nda Cadbury Kent Engelli Yıldızlar'a 65-54 mağlup oldu. 
Ahmet Cömert Spor Salonu'da turnuvadaki üçüncü maçına çıkan Siyah-Beyazlılarımız, genç oyuncularla mücadele etti. İlk yarıyı 33-26 üstün bitiren Cadbury Kent Engelli Yıldızlar, karşılaşmadan 65-54 galip ayrıldı.

 
 

167
BEŞİKTAŞ / Mehmet Sedef Ameliyat Oldu
« : 24 Mayıs 2008, 23:00:35 »
Genç Futbolcumuz Mehmet Sedef, Acıbadem Hastanesi’nde deviasyon ameliyatı oldu. 
Mehmet Sedef, sezon içinde planlandığı gibi burnundan nefes almasına engel teşkil eden sorunun çözümü için deviasyon ameliyatı geçirdi. Dün operasyona alınan genç futbolcumuz bugün taburcu edildi. Mehmet Sedef sezon başı idmanlarında takımdaki yerini alabilecek. 

 

168
BEŞİKTAŞ / Ayhan Tuna Üzümcü Beşiktaş’ta
« : 24 Mayıs 2008, 23:00:20 »
Ayhan Tuna Üzümcü Beşiktaş’ta
16.05.2008 09:35

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na gönderdiği yazıda Gençlerbirliği futbolcusu Ayhan Tuna Üzümcü ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. 
Şirketten yapılan açıklama şöyle:

"Şirketimiz, Gençlerbirliği futbolcularından Ayhan Tuna Üzümcü ile 2+1 yıllık, opsiyonu Kulüp’te olmak üzere, sözleşme imzalamıştır. Sözleşme bedeli olarak futbolcuya 2008-2009 sezonu için 300.000 YTL garanti ücret ve her resmi maç için 15.000 YTL maçbaşı ücreti, ayrıca 1 defaya mahsus olmak üzere bu sezon içinde ilk 11’de oynadığı toplam 15 resmi maç için 100.000 YTL ödeme yapılacaktır.

2009-2010 sezonunda ise, futbolcuya ödenecek garanti ücret TEFE+TÜFE ortalaması oranında artırılarak; oynadığı her resmi maç için 15.000 YTL maçbaşı ücreti, ayrıca 1 defaya mahsus olmak üzere ilk 11’de oynadığı toplam 15 resmi maç için 200.000 YTL ödeme yapılacaktır. Bir önceki sezonda ilk 11’de toplam 20 resmi maç oynamış ise 2009-2010 sezonunda 100.000 YTL ek ödeme yapılacaktır. 

Gençlerbirliği Spor Kulübü’ne herhangi bir sözleşme fesih bedeli ödenmeyecektir."
 

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52