İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - N0RM

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 [49] 50 51 52
577
FENERBAHCE / Bu forma için elimden geleni yapacağım’
« : 02 Temmuz 2007, 14:04:53 »
Fenerbahçemizin Antalyaspor'dan transfer ettiği Ali Bilgin, kendisini 3 yıllığına kulübümüze bağlayan sözleşmeye imza attı. Ali Bilgin, "Bu forma için elimden geleni yapacağım" dedi.
Ali Bilgin için Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu Basın Toplantı Odası'nda yapılan imza törenine Genel Sekreterimiz Vedat Olcay ve Asbaşkanlarımızdan Ali Koç katıldı. İmza töreninde konuşan Ali Koç, "Epey zamandır konuşulan ve bugün resmiyete kavuşan bu transfer, kulübümüze ve camiamıza hayırlı olsun. Ali Bilgin'in başarılı olacağına ve ihtiyacımız olan bölgeyi dolduracağına inanıyorum" dedi.
Ali Bilgin'e önce "Hoş geldin" diyen Vedat Olcay da, "Ali Bilgin Antalyaspor'da başarılı oldu. Biz de kendisini bu sene transfer ettik. Kulübümüze gelecek yılarda da faydalı olacak. Hayırlı olsun" dedi.
Transferinde emeği geçen tüm Fenerbahçeli yöneticilere teşekkür eden Ali Bilgin ise, "Bu takımda olmaktan mutluyum. Bu forma için elimden geleni yapacağım. Fenerbahçe çok büyük bir camia. Antalyaspor'da oynarken, burada çıktığım maçta çok etkilendiğim bir atmosfere girmiştim" diye konuştu.
Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Ali Bilgin, geçen sezon son maçta Antalyaspor forması giyememesi konusuna da açıklık getirdi. Ali Bilgin, "Erciyes maçında sakatlandım. Adalemde yırtık vardı. Son maçta oynamam imkansızdı. Bu konuda yanlış yorumlar yapılıyor. Sakatlığım hakkında hocamın haberi vardı. Doktorlar, kulüp yöneticileri ve hoca da bunu biliyordu" dedi.
Fenerbahçe'de dünya çapındaki yıldız oyuncularla birlikte oynama şansı bulmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Ali Bilgin, "Tam zamanında buraya geldiğimi düşünüyorum" dedi. Ali Bilgin, imzayı attıktan sonra basın mensuplarına poz verdi.

578
GALATASARAY / Taraftarın desteği tam
« : 02 Temmuz 2007, 14:00:02 »
Sarı-kırmızılıların bu akşamki antrenmanına, taraftarlar büyük bir ilgi gösterdi. Yaklaşık 700 kişilik bir taraftar topluluğu antrenmanı izlerken, tribün yetersizliği nedeniyle içeri giremeyenler olduğu görüldü.
Taraftarlar, başta Ümit Karan ve Lincoln olmak üzere futbolculara sevgi gösterilerinde bulundu. Sarı-kırmızılı ekip, hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

579
GALATASARAY / Para için gelmedim
« : 02 Temmuz 2007, 13:59:36 »
Cimbom'un yeni transferi Orkun, idealleri uğruna Galatasaray'a geldiğini söyledi. Sarı-kırmızılı ekipte uzun yıllar forma giymek istediğini söyleyen genç file bekçisi, "Parayı ikinci plana atarak Galatasaray'ı seçtim. Önce Galatasaray'da ardından da Milli Takım'da kendimi ispatlamak istiyorum" diye konuştu.

580
GALATASARAY / Galatasaray Saviola'yı bitiriyor
« : 02 Temmuz 2007, 13:59:04 »
 Galatasaray Saviola'yı bitiriyor

--------------------------------------------------------------------------------


 

Lincoln transferi ile taraftarlarını coşturan Galatasaray, bir büyük transfer bombasına daha imza atmak üzere. Sarı-kırmızılıların, bir süre önce Barcelona'dan ayrılan ve şu anda boşta olan Arjantinli yıldız ile ilgilendikleri ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde "Bir de ünlü golcü alacağız" diyen Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in Arjantinli golcüyü ima ettiği öğrenildi. Saviola'nın Galatasaray'dan yıllık 4 milyon euro istediği ve bu transferin bitme aşamasına geldiği belirtildi.


***

Saviola gel yola

Forvete de dünya yıldızı almayı planlayan Galatasaray'ın Arjantinli ile flörtü sürüyor Saviola'ya son olarak 2.5 milyon önerildi.

Ümit Karan ve Necati Ateş'e gelen teklifler Galatasaray'ın forvet arayışlarını hızlandırdı. Ümit Karan ve Necati Ateş'ten birisinin gitme ihtimali ve gol bakımından kısır bir sezon geçmesi nedeniyle forveti mutlaka güçlendirmek isteyen Cimbom'un Saviola'yı takibi devam ediyor. Lincoln'den sonra bir dünya yıldızı daha kadrosuna katmak isteyen sarı- kırmızılılır,
Arjantinli golcüye yeni bir teklif sundu.

TAKIM BULAMADI
BARCELONA'DAN ayrılan ve bonservisi elinde bulunan Saviola'ya 2.5 milyon euro önerilirken, gelmeyi kabul etmesi halinde sponsorlar aracılığıyla yeni olanaklar sunulacağı da bildirildi. Daha önce Galatasaray'dan 4 milyon euro isteyen 26 yaşındaki futbolcunun, bu rakamı az bulduğu ama henüz takım bulamamış olması nedeniyle en azından bir yıllığına Galatasaray'a gelebileceği belirtiliyor.

581
GALATASARAY / Anketlerde 'Cimbom' zirvede
« : 02 Temmuz 2007, 13:58:38 »
Futbol tutkunları, internetteki anketlerde 'en iyi transferleri' G.Saray'ın yaptığını, 'en iyi hocanın' da Feldkamp olduğunu iddia ettiler.


***

Bir numara

Roberto Carlos'a rağmen anketlerde Cimbom'un transferleri takdir görürken, Kallide en çok güvenilen adam oldu..

Son yıllarda Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın yaptığı transferlerin gölgesinde kalmaktan kurtulamayan Galatasaray bu tabuyu yıktı. Lincoln, Servet Çetin, Linderoth, Bouzid, Volkan, Orkun, Barış ve Serkan'ı transfer ederek adeta şov yapan sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe'nin büyük sansasyon yaratan Roberto Carlos rüzgârına son vermesini bildi.

YARI
YARIYA FARK
Maraton.com.tr'de düzenlenen ankette "En iyi transferleri kim yaptı" diye sorularken, katılanların yüzde 50'si "Galatasaray" yanıtını verdi. Fenerbahçe'ye yüzde 31, Beşiktaş'a yüzde 14, Trabzon'a ise yüzde 2 oy çıktı. Aynı site "En çok hangi hocaya güveniyorsunuz" şeklinde de bir anket düzenlendi ve Feldkamp ilk sırayı kaptırmadı.

582
GALATASARAY / Aslan`da son bomba Santa Cruz
« : 02 Temmuz 2007, 13:58:04 »
Menacerlerin teklif ettiği Bayern Münih’li golcünün, Toni ve Klose gibi flaş isimlerin transferinden sonra Alman ekibinden kesin olarak ayrılmak istediği öğrenildi. Bayern’de geçen sezon ilk 11’de fazla şans bulamayan, Bundesliga’da 2 Şampiyonlar Ligi’nde ise sadece 1 gol atan Paraguaylı yıldızın, 2009’a kadar sözleşmesi var

583
GALATASARAY / Bu defa Cimbom geri çevirdi
« : 02 Temmuz 2007, 13:57:40 »
MENAJERLER, golcü ve sağ bek arayan Galatasaray'ın kapısından ayrılmıyor. Sarı-kırmızılı ekibe son olarak bir dönem almayı çok istediği Jimmy Floyd Hasselbaink önerilirken, Galatasaray yönetimi bu teklifi düşünmeden geri çevirdi. Geçen sezon Charlton Athletic de oynayan ve 25 maçta sadece 2 gol atabilen Hasselbaink'in geçmiş
yaşı ve düşen performansı bu kararda etkili oldu.

584
GALATASARAY / Trabelsi hazırda
« : 02 Temmuz 2007, 13:57:16 »
G.SARAY'IN sağ bek için düşündüğü adaylar arasında yer alan Hatem Trabelsi, sarı-kırmızılı ekipten teklif bekliyor. Manchester City'den ayrılmayı planlayan Tunuslu oyuncu, "Galatasaray gibi bir takımda oynamayı çok isterim" diye konuştu.

585
GALATASARAY / Son gün 13 Temmuz!
« : 02 Temmuz 2007, 13:56:47 »
Bomba’ aranıyor
Galatasaray’da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürerken, teknik direktör Karl-Heinz Feldkamp, konuyla ilgili olarak yönetimle bir görüşme yaptı. Kalli’nin, 13 Temmuz’da başlayacak olan Almanya kampı öncesi tüm transferlerin bitirilmesini istediği, aksi takdirde yeni oyuncu alınmasına kesinlikle karşı olduğu öğrenildi. Sarı-Kırmızılı yönetimin, Lincoln’ü bile gölgede bırakacak ve Avrupa’da bomba etkisi yaratacak kadar popüler bir transfer peşinde olduğu biliniyor.

İsviçre’de biter
Son derece hırslı, mücadeleci ve aynı oranda teknik kapasitesi yüksek, hızlı bir takım yaratmanın planlarını yapan Feldkamp, antrenmanlarda tüm öğrencileriyle tek tek ilgileniyor. Savunma, orta saha ve hücum oyuncularını ayrı ayrı çalıştıran 73 yaşındaki teknik adam, alternatifi bol bir kadro oluşturarak, 3 kulvarda birden başarıya koşmayı hedefliyor. Kalli, başlangıcı 7 Temmuz olarak belirlenen İsviçre kampında oyun sistemini tamamen oturtmayı düşünüyor.

586
GALATASARAY / Bouzid kuş uçurtmaz’
« : 02 Temmuz 2007, 13:56:24 »
Almanya 2. Ligi temsilcilerinden Köln’ü çalıştıran Christoph Daum’un yardımcısı Murat Kuş, Aslan’ın yeni transferi İsmael Bouzid’i FANATİK için değerlendirdi. 24 yaşındaki Cezayirli stoperin, müthiş bir hava hakimiyetine sahip olduğunu belirten Kuş, “Bouzid, fizik gücü yüksek bir oyuncu. Kanatlardan yapılacak tehlikeli ortalarda, defansı rahatlatır. Aynı zamanda ayaklarını da iyi kullanabilmesi, defanstan top çıkarma konusunda takıma yardımcı olacaktır. Bana göre yetenekli bir oyuncu ve Türkiye’ye uyum sağladığında adından söz ettirir” diye konuştu. Aynı zamanda Mondragon, Ümit Özat ve Alpay’ın formasını giydiği Köln’de işlerin iyi gittiğini ifade eden Murat Kuş, “Geçen sezon talihsiz maçlar oynadık. İyi oynadığımız birçok karşılaşmada puan kaybettik. Bu kez güçlü bir kadro kuruyoruz. Şampiyon olamasak bile, Bundesliga’ya çıkmak istiyoruz” ifadesini kullandı.

587
GALATASARAY / Taraftardan Karan’a destek
« : 02 Temmuz 2007, 13:55:58 »
Sarı-Kırmızılılar, adı Fenerbahçe ile anılan ve Lincoln’e verilecek paradan rahatsız olduğu konuşulan Ümit Karan’a sahip çıktı. Popüler taraftar sitesi galatasaray.com’da yer alan anketteki, “Yönetim Ümit Karan’ın aldığı senelik ücrete zam yapmalı mı?” sorusunu yanıtlayan 65 bini aşkın futbolseverin yüzde 65’i, “Evet” şıkkını seçerken, “Hayır” diyenlerin oranı yüzde 35’te kaldı.

588
GALATASARAY / Hakan Şükür, Lincoln ile çoşacak...
« : 02 Temmuz 2007, 13:55:32 »
G.Saray'dan yeni sezon öncesi yapılan transferler camianın yüzünü güldürürken, özellikle Lincoln'ün gelişiyle en çok faydalanacak isim Hakan Şükür oldu...



Lincoln, Brezilya’daki bir radyoya yaptığı röportajda Hakan için özel bir paragraf açtı, "Onunla oynamak büyük zevk olacak. Attıracağım gollerle gol kralı olacak" dedi.

Yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdüren G.Saray’da Kalli rüzgarı eserken, bu esintiden en çok faydalanan Hakan Şükür oldu.

Tecrübeli golcü yapılan kondisyon, koşu ve test çalışmalarında grubunun hep ön tarafında çalışmayı tamamlıyor. Hem teknik patronu hem de takımın yeni 10 numarası Lincoln ile çok iyi anlaşıyor. Takımın yeni beyni, Brezilya’daki bir radyo programına hem Türkiye hem de Galatasaray’a övgüler yağdırdı.

Brezilya’dan farksız
Hakan Şükür’ü de unutmayan yıldız futbolcu, "Özellikle kaptanımız Hakan Şükür’ü zaten Avrupa’da bile tanımayan yok. Onunla birlikte oynamak daha büyük zevk olacak. Ona attıracağım gollerle inanıyorum gol kralı da olacaktır" dedi.

Lincoln sözlerini şöyle sürdürdü: "Bazı Avrupa kulüplerinden de teklif aldım ama Galatasaray’ı tercih ettiğim için çok mutluyum. Futbol sevgisi Brezilya’dan farksız. İnanılmaz bir ilgi var.

Antrenmanlarda bile taraftarlarımız bizleri yalnız bırakmıyorlar. Hiçbir futbolcunun hangi takıma giderse gitsin yüzde yüz oynama garantisi olmaz. Çok çalışan ve formayı hak eden giyer. Yeni sezon için inanılmaz yüksek bir tempoyla başladık ve arkadaşlık çok iyi. İstanbul’a alıştım. Zaten başka takımlarda oynayan Brezilyalı futbolcular da var. Hepsiyle de görüşmeye çalışacağım. Ekibimiz çok iyi."

Rekor kıracaksın
Lincoln gibi Kalli’nin de takım içindeki gözdesi Kral. Alman çalıştırıcı, sık sık bir araya geldiği Hakan’a, "Bana ilk teklif yapıldığında seni sordum. Takımda kalıp kalmayacağını öğrendim. Bu sezon sana çok iş düşecek. Arkadaşlarınla aramda köprü vazifesi yapacaksın. Buraya gelirken çok eleştiri aldım ve almaya da devam edeceğim. Bunları beraber atlatacağız. Sen kırılmadık rekor, takım da almadık kupa bırakmayacak" dedi

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 [49] 50 51 52