İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - N0RM

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 [45] 46 47 48 49 50 51 52
529
TRABZONSPOR / Acı ama gerçek!
« : 02 Temmuz 2007, 22:16:58 »
Doğan’a kötü haber
Ve Trabzonspor’da transfer dönemi çok büyük bir sürpriz olmaması halinde resmen kapandı... Her ne kadar teknik direktör Ziya Doğan, Gerede kampının ilk gününde, “Üç dört takviye planlıyoruz. Eksiklerimizi yönetimle konuştuk, çalışmalar sürüyor. Bu oyuncuların Trabzon etabına kadar yetişmesini planlıyoruz” ifadelerini kullansa da, yönetim kanadından art arda gelen demeçler stratejinin değiştiğini gözler önüne serdi.

‘Alternatif aradık’
Önceki gün Zeyyat Kafkas’ın yaptığı, “Alternatif açısından bir kaleci almak niyetindeydik ama olmadı. Ekstra bir gelişme olmazsa transferi kapattık” açıklamalarından sonra dün de başkan yardımcısı Aydın Pişiren, konuya açıklık getirdi. Türkiye’de istedikleri mevkilere oyuncu bulunmadığını anlatan Pişiren, “Bu nedenle yabancılara yönelmiştik. Ancak bu açıdan da kontenjan sorununa takıldık” diye konuştu.

‘Bedava göndermeyiz’
Mevcut yabancıların elden çıkarılması konusunda da ellerinin kollarının bağlandığını belirten Bordo-Mavili ekibin yöneticisi şöyle devam etti: “Ancak Musampa ve Tomas Jun’u satabilirsek futbolcu alırız. Şu anda bu isimlere talip olan kimse yok. Musampa tatil yapıyor ama serbest kalmasın diye ona para ödüyoruz. Yani bu iki futbolcu da başımızı ağırtıyor. Onları bedava göndermemek için sonuna kadar direneceğiz.”

Gözler Ziya Doğan’da
Kadroda ciddi bir eleminasyona gidecek olan teknik direktör Ziya Doğan ile Süper Lig ekiplerinden teklifler alan Ufukhan ile Tayfun Cora’nın özel bir görüşme yapacağı öğrenildi. Bu futbolcuların deneyimli hocaya durumlarını soracağı ve “Eğer bizi düşünmüyorsanız oynayabileceğimiz bir takıma gitmek istiyoruz” mesajını vereceği kaydedildi. Ancak Doğan’ın bu konudaki son kararını İnter Toto Kupası’nda oynanacak ilk tur maçlarından sonra vereceği bildirildi.

530
TRABZONSPOR / Celaleddin mesaj verdi
« : 02 Temmuz 2007, 22:16:34 »
Kampta göze giren Celaleddin yönetime, "Sola futbolcu bakmayın" mesajı verdi. Teknik direktör Ziya Doğan'ın beğenisini kazanan tecrübeli oyuncu, istikrarlı bir grafik çizeceğini, 11'in değişmezi olacağını söyledi.

531
TRABZONSPOR / Trabzon'da Tekke heyecanı
« : 02 Temmuz 2007, 22:16:14 »
Geçtiğimiz sezon başında Rusya'nın Zenit takımına rekor bir ücretle 4 yıllığına 7.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında satılan Fatih Tekke'nin Trabzonspor'a yeniden dönebileceği belirtildi. Bordo mavili yönetimin sezonun bitiminin ardından Tekke ile temaslara girdiği ve futbolcuyu Trabzonspor'da bir yıllığına kiralık oynamaya ikna ettiği belirtildi.

Zenit'te huzursuz olduğu öğrenilen Fatih Tekke'nin, Trabzonspor yönetimi ile el sıkıştıktan sonra kulübünden izin almak için girişimlere başladığı öğrenildi. Başkan Nuri Albayrak'ın tekrar Trabzonspor'a kazandırmak için büyük bir çaba harcadığı Tekke'nin yüksek bonservis bedeli yüzünden kiralık olarak alınması için son ana kadar girişimlerin süreceği belirtildi. İlk görüşmeler sırasında Tekke'nin Trabzonspor'a dönmeye sıcak bakmadığı, ancak daha sonra gelen baskılar karşısında karanını değiştirdiği öğrenildi. Trabzonsporlu yöneticiler ise, Fatih Tekke ile sürekli temas halinde olduklarını ifade ederek, "Bu transfer gerçekleşirse büyük bir iş başarmış oluruz. Tekke'nin şampiyonluk yarışında gücümüze güç katacağından hiç bir şüphemiz yok. Trabzonspor camiasına sezon başında süper bir futbolcu izletmek için girişimlerimizi sürdürüyoruz. Ancak transferin gerçekleşme ihtimali kadar gerçekleşmeme ihtimali de yüksek" diye konuştular.

TRANSFERİ KAPATTIĞIMIZ DOĞRU

Bu arada Trabzonspor Başkan Yardımcısı Aydın Pişiren, transferi kapattıklarını ifade ederek, "Zaten istesek de transfer yapamıyoruz. Türkiye'de istediğimiz mevkilerde oyuncular yok. Bunun için yabancı almaya çalışıyorduk. Ancak Musampa ve Tomas Jun'u satabilirsek futbolcu alırız. Şu anda bu futbolculara talip olan kimse yok. Musampa tatil yapıyor ama serbest kalmasın diye ona para ödüyoruz. Yine de gündemimizde olan futbolcularla temaslarımızı koparmış değiliz. Türkiye'de de temasta olduğumuz futbolcular var ancak şu anda transferi askıya aldık. Aklımızda sürpriz isimler var. Bunları yapabilmemiz için bazı koşulların oluşması gerekiyor. Şimdi İnter Toto maçını düşünmekten başka yapacak bir şeyimiz yok. Bolu kampı da sona erdi. Hocamızdan aldığımız bilgiler doğrultusunda kampın çok iyi geçtiğini öğrendik. Ziya Hoca'nın transfer istediği doğru. Ancak bu koşullarda transfer yapamıyoruz. Tomas Jun ve Musampa başımızı ağırtıyor. Bu futbolcuları bedava bırakmama konusunda sonuna kadar direneceğiz. Onları satabilirsek belki transfer yaparız" şeklinde konuştu.

UFUKHAN VE TAYFUN DOĞAN'A BAĞLI

Bolu kampına katılan ancak kendi mevkilerine yapılan transferlerden dolayı rahatsız oldukları gözlenen Tayfun ve Ufukhan için son kararı teknik direktör Ziya Doğan'ın vereceği belirtildi. Başkan Yardımcısı Aydın Pişiren, Trabzon'un öz evlatlarını kaybetmek gibi bir niyeti olmadığını vurgulayarak, "Takımda şişkinlik var sözlerini mazeret olarak göstermek istemiyorum. Ama kulübe resmi teklif gelirse oturur tartışırız ve bunu bir karara bağlarız. Şu anda bu futbolcular için kesin birşey söylemek doğru olmaz. Bolu kampında göze giremeyen genç futbolcularımızı ise harcamaya hiç niyetimiz yok. Onları da kiralık olarak başka kulüplere göndermeyi düşünüyoruz. Kiralık verirken önceliğimiz, hangi takımda daha iyi tecrübe kazanacakları konusunda olacak. Bu futbolcular da gelecek yıllarda takıma çok büyük katkılar sağlayacaktır" diye konuştu.

532
TRABZONSPOR / Carlos şov yaptı
« : 02 Temmuz 2007, 22:15:49 »
Bu Carlos başka!
Carlos, Trabzonspor'un Dorukkaya'da yaptığı son antremandaki şovla herkesin beğenisini kazandı. Ama bu Carlos başka Carlos... Şov sahibi Fenerbahçe'nin yeni transferi Brezilyalı Roberto Carlos değil, Serkan Balcı'nın Carlos isimli köpeği.

Hayatı köpeği
Carlos'un çok akıllı olduğunu söyleyen Serkan Balcı,
"İdman ve maç sonrasında kalan zamanımın büyük bölümü Carlos ile geçiriyorum" derken sözlerini şöyle tamamladı; "Trabzonspor'a gelmekten son derece mutluyum."

533
TRABZONSPOR / Hazırlıklara devam
« : 02 Temmuz 2007, 22:15:24 »
Trabzonspor, Arnavutluk'un FK Vllaznia takımı ile 8 Temmuz'da oynayacağı UEFA İnter Toto Kupası 2. tur maçının hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından bu akşam başladı.

Bolu'nun Gerede ilçesinde cuma günü sona eren kampın ardından 2. etap hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde başlayan Bordo-mavililerde teknik direktör Ziya Doğan yönetimindeki çalışmaya Gineli futbolcular Jabi ve İbrahim Yattara katılmadı. Milli takım kampı nedeniyle tatile geç çıkan ve bu nedenle Gerede Kampı'na katılmayan Gökdeniz, Hüseyin ve Umut da takımla birlikte çalışmalara katıldı.

534
TRABZONSPOR / İntertoto'da tur bizim
« : 02 Temmuz 2007, 22:14:51 »
Trabzon'un yıldızı Serkan "Gerede'de çok iyi çalıştık. Turu geçecek güçteyiz" dedi.


Trabzonspor'un yeni yıldızı Serkan Balcı umut dolu. Tecrübeli yıldız "Bu sezon Trabzonspor ile kupa kazanarak mutlu bir futbolcu olacağıma inanıyorum. Üç kulvarda koşacağız. Mutlaka birinde başarılı olacağız. Gerede'de yaşadığımız 10 gün içinde takım arkadaşlarımın hepsini başarıya aç ve hırslı gördüm. Bu tablo bizi başarıya götürecektir. Tüm takım
Gerede'de çok iyi çalıştık. Performansımız çok iyi" dedi.

UEFA'YA ÇIKARIZ
İntertoto Kupası'ndaki rakiplerinin çok güçlü olmadığını belirten Serkan "Rakibi küçümsemiyorum ama biz daha güçlüyüz ve turu geçeceğiz" dedi. İntertoto'da başarıya kilitlendiklerini belirten Serkan sözlerini iddialı bitirdi: "UEFA Kupası'na yükseleceğiz."

535
TRABZONSPOR / Kolay Lokma
« : 02 Temmuz 2007, 22:14:21 »
Trabzon'un UEFA İntertoto Kupası 2. turundaki rakibi Arnavutluk'un FK Vllaznia takımı oldu. İlk maçta deplasmanda NK Zagreb'e deplasmanda 2-1 mağlup olan Arnavutluk ekibi, rakibini sahasında 1-0 yenerek Trabzonspor'un rakibi oldu. Vllaznia, Arnavutluk Ligi'ni 63 puan ile üçüncü sırada tamamladı.

9 KEZ LİG ŞAMPİYONU
FK Vllaznıa 1919'da
kuruldu. Kırmızımavililer, maçlarını bin 500 kişilik Loro Boriçi Stadı'nda oynuyor. 1945, 1946, 1972, 1974, 1978, 1983, 1992, 1998, 2001 yıllarında 9 kez Arnavutluk Lig Şampiyonluğu'nu elde etti. 5 kez Arnavutluk Kupası, 2 kez de Arnavutluk Süper Kupası'nı kazandı.

536
TRABZONSPOR / Martinez için randevu alındı
« : 02 Temmuz 2007, 22:13:52 »
Kale için bir çok ismin önerildiği Trabzonspor'da Ziya Doğan, "Önce tanıdığımız, futbolunu bildiğimiz bir kaleciyi almalıyız" diyerek yönetime Martinez'i işaret etti. Yönetici Abdullah Başar yarın Sakaryaspor Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu ile son kez masaya oturacak.

537
TRABZONSPOR / Kaleye Laquait
« : 02 Temmuz 2007, 22:13:29 »
Bordo-mavililer'e Fransız oyuncunun CD'lerini veren menajerler 24 yaşındaki kalecinin "Türkiye'de oynarım" mesajını ilettiler.


Trabzonspor, "Transferi bitirdik" dese de menajerlerin önerisi bitmiyor. Bordo-mavili yönetime önceki gün İspanya'nın Recreativo Huelva takımında kiralık oynayan Bertrand Laquait önerildi. Fransız kalecinin maç performansını gösteren CD lerinin Trabzonspor'a ulaştırıldığı öğrenildi. 24 yaşındaki Laquait 1.84 boyunda.
Bonservisi elinde olan Belçika takımı Cherleroi, 500 bin euro istiyor.

İSPANYA'DA OYNUYOR
Bertrand Laquait'in 1998-2002 sezonunda Nancy takımıyla başlayan profesyonel futbol hayatı 2002'de Belçika'nın Cherleroi takımının transfer teklifiyle değişmiş. Bertrand Laquait 2006 sezonunun başında Recreativo Huelva takımına kiralık gitti. Kaleciyi incelemeye alan Trabzonspor yabancı kararının açıklamasını bekliyor.

538
TRABZONSPOR / Fatih Tekke heyecanı
« : 02 Temmuz 2007, 22:13:07 »
Taraftar çok istiyor
Trabzonspor’un efsane futbolcuları arasında yer alan ve geçtiğimiz sezon yüksek bir bonservis bedeliyle Rusya’nın Zenit kulübüne gönderilen Fatih Tekke’nin dönüş ihtimali, taraftarda büyük heyecan yarattı. Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi verecekleri rakiplerinin önemli oyuncuları kadrolarına katmasından sonra, kendi takımlarında da kaliteli bir ismi görmek istediklerini belirten taraftarlar, eski kaptanı Trabzon’a döndürmesi için kampanya başlattı.

Zenit’ten yanıt bekleniyor
Yeni sezonda işlerinin daha zor olduğunu söyleyen Bordo-Mavliler “Takımımıza sahip çıkacağız, ama takımı sırtlayabilecek bir isim de kadromuzda görmek istiyoruz. Fatih Tekke, tüm taraftarların beklentisini karşılayabilecek bir futbolcu” dedi. Başkan Nuri Albayrak’ın, Fatih Tekke’yi geri getirebilmek için yoğun bir çaba harcadığı öğrenildi. Bordo-Mavili yöneticilerin, tecrübeli yıldız hakkında son sözü söyleyecek olan Zenit Kulübü’nden gelecek yanıtı merakla beklediği ifade edildi.

539
TRABZONSPOR / Trabzon işi sıkı tutuyor
« : 02 Temmuz 2007, 22:12:41 »
Trabzonspor'un menajeri Perekli, "Vllaznia bize göre zayıf bir ekip ama asla küçümsemeyiz. Geçmişten dersler çıkardık" dedi


***

Asıl hedef UEFA

Trabzon'da profesyonel takım şube menajeri Necmi Perekli, İntertoto Kupası'ndaki asıl hedeflerinin UEFA Kupası'na çıkabilmek olduğunu belirtti. Perekli "İki tur geçersek UEFA'ya kalırız" diye konuştu.

FUTBOL CİDDİ İŞTİR
Geçen sezon Apoel önünde turu geçmekte zorlandıklarını belirten Perekli, "Vllaznia,
bize göre zayıf bir takım olabilir, ancak biz hiçbir takımı küçümsemiyoruz. Çünkü geçmişten dersler çıkardık" dedi

540
TRABZONSPOR / Rakibimizi tanıyalım
« : 02 Temmuz 2007, 22:12:17 »
İlk maç 8 Temmuz’da
Ülkemizi bu yıl Inter Toto Kupası’nda temsil eden ve kupaya 2. turdan başlayacak Trabzonspor’un, rakibi Arnavutluk’un Vllaznia takımı oldu. Hırvat NK Zagreb takımı karşısında ilk maçı deplasmanda 2-l kaybeden Vllaznia, önceki akşam oynanan rövanş karşılaşmasında ise rakibini 1-0 mağlup edip, turu geçti. Arnavutluk 1. Ligi’nde mücadele eden ve geçtiğimiz sezonu 63 puanla 3. sırada tamamlayan Kırmızı-Lacivertli ekip, kadro ve tecrübe açısından temsilcimize oranla daha zayıf bir takım gibi gözüküyor.

Avrupa başarısı yok
Maçlarını 1500 kişilik Loro Boriçi Stadı’nda oynayan Vllaznia’nın, Arnavutluk Birinci Ligi’nde 9 şampiyonluğu bulunuyor. Sonuncusu 1987 yılında olmak üzere 5 kez Arnavutluk Kupası’nı kazanan Vllaznia, 2 kez de Arnavutluk Süper Kupası’nı elde etti. Başkanlığı Valter Fushaj, teknik direktörlüğünü ise Ekaterina Marinova’nın yaptığı Arnavutluk ekibinin, Avrupa arenasında ise önemli bir başarısı bulunmuyor. Bugüne kadar 25 uluslararası maçta boy gösteren Vllaznia’nın, 7 galibiyet, 1 beraberlik ve 11 yenilgisi var.

Galatasaray’la eşleşmişti
Arnavutluk Ligi’nin köklü takımlarından Vllaznia, Avrupa Kupaları’nda Türk takımlarıyla sadece bir kez karşı karşıya geldi. 2001-2002 sezonunda Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda Galatasarayla karşılaşan Vllaznia, ilk maçta Ali Sami Yen Stadı’nda temsilcimize 2-0 mağlup olmuş, kendi sahasında da 4-1’lik yenilgiden kurtulamayıp, o sezonki Avrupa macerasını tamamlamıştı.

Vllaznia’yı tanıyalım
Ülke: Arnavutluk
Kuruluş tarihi: 1919
Stadı: Loro Boriçi
Kapasite: 1.500
Başarıları: 9 Arnavutluk şampiyonluğu,
5 Arnavutluk Kupası, 2 Arnavutluk Süper Kupası
Yabancı sayısı: 5
Avrupa karnesi: Toplam 25 maç, 7 galibiyet, 1 beraberlik, 17 mağlubiyet

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 [45] 46 47 48 49 50 51 52