İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - N0RM

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
205
FENERBAHCE / Fenerbahçe Kart avantajları sürüyor
« : 24 Mayıs 2008, 19:30:34 »
Fenerbahçe Kart sahiplerine Gelişim Tıp Laboratuvarları'ndan Ücretsiz Check-Up fırsatı! Fenerbahçe Kart taraftarlarının sağlığını da düşünüyor. Fenerbahçe Kart sahibi olup aşağıdaki irtibat numarasını arayan ilk taraftarımıza üye işyerimiz olan Gelişim Tıp Laboratuvarları ücretsiz check-up yapıyor. İş yerimizin Bağdat Caddesi, Millet Caddesi, Kadıköy ve Göztepe'deki şubelerinde bu kontrolü yaptırabilirsiniz. Rutin Check-up Programı (Kadın ve Erkek): Hemogram (Tam kan sayımı), Sedimentasyon, Periferik yayma, Kan Şekeri, Üre, Kreatinin, Ürik Asit, Total Protein, Albumin, Globulin, Total kolesterol, HDL kolesterol, LDL kolesterol, VLDL kolesterol, Trigliserid, ALT, AST, Gamma GT, Alkalen fosfataz, HBsAg (Hepatit B testi), Tam idrar tetkiki. Bu kontrolü yılda 1 kez yaptırmanız yararlı olacaktır.

Bilgi için  Gelişim Tıp Laboratuvarı Kızıltoprak Merkez Bağdat Caddesi No:67/2

Tel: 0216 349 51 51 
Web: www.gelisimtiplab.com

AYRICA: Gelişim Tıp Laboratuvarları Fenerbahçe Kart sahiplerine % 25 indirim uygulamaktadır. Üye işyerimiz her hafta bir Fenerbahçe Kart sahibine ücretsiz check-up hediye etmektedir.

Not: Taraftarlarımız hediyelerimizden 2 ay içerisinde bir kez yararlanabilirler.
İrtibat Telefonu: 0 216 542 18 92

206
FENERBAHCE / Fenerbahçe Gazetesi bayilerde
« : 24 Mayıs 2008, 19:30:04 »
Milyonların tutkusu, Fenerbahçelilerin merakla beklediği Fenerbahçe Gazetesi'nin 53. Mayıs sayısı yine dopdolu olarak tüm Fenerbahçelilerin beğenisine sunuldu.
Erkek voleybol ve bayan basketbolcularımızın kazandıkları muhteşem şampiyonluklar , özel röportajlar ve 9 ayrı branşta mücadele eden sporcularımızın başarıları ile ilgili tüm istatistikler gazetenizde.   
Fenerbahçeli olmanın gururu bizlere yeter.." ' başlığı ile tüm  Fenerbahçelilerin duygularına tercüman olan Gazetemizin arka kapağında da üçüncü kez şampiyon olan, hem de ezeli rakibi Galatasaray'ı geçerek bu başarıyı yaşatan Bayan basketbolcularımızın , "Potanın kraliçeleri"nin posteri yer alıyor.
Kazandıkları sürpriz şampiyonlukla bayram edenlere, en güzel cevabı yine duayen Fenerbahçeli yazar İslam Çupi'nin  unutulmaz sözleriyle veriyoruz:
" Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne de kupa büyüklüğüdür.. O'nun büyüklüğü başka bir büyüklüktür. İşte, adı konamaz…"

*  Ligi ikinci sırada bitirerek Şampiyonlar Ligi'nde oynama fırsatı yakalayan Fenerbahçe'nin golcüsü Semih Şentürk'ün kazandığı " Gol Krallığı" unvanı, tüm Fenerbahçelilerin ortak gururu oldu. Bu suretle Türkiye liglerindeki "Gol Kralı" sayılarında Galatasaray'la olan 13-13 lük eşitlik bozularak, Fenerbahçemiz burada da bir adım öne geçmiş oldu..

* Çeyrek Finali'nde Chelsea'ye elendikten sonra teknik direktör Zico gibi tüm Fenerbahçe camiası , yeni bomba transferle "Bunun adı veda değil, gelecek sene yine buradayız" diyerek, bu defaki hedefin şampiyonluk olduğunu vurguladılar..

* Dünya Medyasınca da dile getirildiği gibi Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde Çeyrek Final oynamasına, "Burası Kadıköy, buradan çıkış yok…" sloganı tribünlerde yaşayan, " Hep Destek...Tam Destek…" düsturu ile herkese örnek olan ve son olarak da Saracaoğlu Stadı'ndaki son Gençlerbirliği maçında, Maraton Tribününe astıkları dev posterle " Yaşattığınız her şey için teşekkürler…" diyen Fenerbahçe taraftarına Fenerbahçe Gazetesi'nden de  "Üstün Hizmet Madalyası" önerisini ilgiyle okuyacaksınız..

* Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı, Fenerbahçe tarihinin ilk kupasını kaldırmanın gururunu yaşıyor. Türkiye Kupası'ndan sonra Türkiye Ligi Play Off finalinde güçlü rakibi Halkbankası'nı 3-0'la geçerek bir ilki gerçekleştirerek tarih yazdılar… Çifte kupalı şampiyon erkek voleybolcularımız  ve ligi bu sezon da ikinci sırada bitirme başarısı gösteren bayan voleybolcularımız  ile ilgili haber ve röportajlar yine  Fenerbahçe Gazetesi'nde….

*  Fenerbahçe'ye emek vermiş olan eski futbolcular köşemizin bu ayki konuğu, boyu küçük ama futbolu büyük efsane sağ kanat oyuncusu " Mikro Mustafa.." "Fenerbahçe'de oynamış olmak bana her zaman gurur  veriyor. Bu formayı giymek nasip olduğu için hala başım dik yürüyorum.." diyor Mikro Mustafa… Lefter, Can, Basri, Puskaş Ergun,Şeref gibi gibi yıldızlarla ile aynı takımda yıllarca forma giyen  1.60 m. boyundaki (Mikro) Mustafa Güven'nin 34 golünü kafayla atmasının ilginç hikayesini Eyüp Karadayı'nın kaleminden okuyacaksınız..

*  Ulu önder Atatürk'ün kulübümüzü ziyaretinin 90. yılı ve Fenerbahçe kulübünün kuruluşunun 101  yıldönümü  Dereağzı'ndaki Anıt önünde  düzenlenen törenle kutlandı. Bu törenle ilgili  haber ve yapılan konuşmaların tam metnini gazetemizde bulacaksınız..

* FB TV  spor kanalları içinde  "En fazla ilan alan"  ikinci ulusal kanal olma başarısını gösterdi. Medicanet isimli kuruluşun bu konuda yaptığı ilginç araştırmanın içeriğini  bulabilirsiniz….

* Kaptanımız  Alex De Souza, geride kalan  sezonu değerlendirirken " Şampiyonluk yarışında okyanusu geçip, derede boğulduk !.." derken, birkaç kendini bilmezin yaptığı tepkiyi de " Bunlar asla Fenerbahçe taraftarı olamaz" sözleriyle yorumladı. Gazetenizde izleyiniz…

*  1980-82 yılları arasında Fenerbahçemizi çalıştıran Alman teknik direktör Friedel Rausch, eski başkanlarımızdan Ali Şen'in davetlisi olarak ülkemize geldi ve eski futbolcularıyla buluştu.. Tam 27 yıl sonraki bu nostaljik buluşmanın fotoğraf ve içeriğini sadece Fenerbahçe Gazetesi izlemişti..

*  Fenerbahçe Altyapı Derneği'nin kurucu başkanı Davut Dişli ile yaptığımız söyleşide " Fenerbah taraftarlığını" ilginç bir şekilde yorumluyor ve "Fenerbahçe'ye en iyi hizmet, önce iyi taraftar olmaktır.." diyor… Camiamızın renkli kişisi Davut Dişli ile yapılan söyleşiyi arkadaşımız Serpil Yağlı'nın kaleminden izleyebilirsiniz..

* Medyanın duayen isimlerinden arkadaşımız Eyüp Karadayı'nın  sizler için özel olarak hazırladığı "BUNLARI BİLİYOR MUSUNUZ ?" sayfası bilgi dağarcığınızı geliştirecek, düşündürecek ve anılarınızı tazeleyecektir..

* Ülkemizin  en modern stadı olarak içte ve dışta takdir toplayan Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın güvenlik önlemleri açısından hangi boyutlarda olduğunu, Stad Müdürümüz Ayhan Bak'ın  kendi anlatımıyla izleyiniz…

* Uludağ Üniversitesi Spor Hekimi Prof.Dr. Hakan Gür, `Spor ve Sağlık` sayfasında " Çocuklarda sık görülen spor kaynaklı yaralanmalar ve korunma " konulu  yazısı ile gazetemizde sizlerle birlikte…

*  Her geçen gün yeni transferlerle güçlenen Fenerbahçe atletizm takımı, geleceğin şampiyon adayı genç bir sprinteri daha renklerine kattı.  Nijeryalı Peter Emelieze "Fenerbahçe'yi Olimpiyatlarda temsil etmeye geldim…" diyor…

*  Avrupa Masa Tenisi Birliği Kupası'nda ikinci olarak, adeta tarih yazan  Fenerbahçe erkek Masa tenisi takımı herkesi gururlandırdı. Ayrıca iki Fenerbahçeli masa teniscisini Olimpiyatlara göndererek de bir ilke imza atmış oldu..

*  1995 li yıllarda Statlarda yapılan anonslarda, yine bir ilki gerçekleştiren Fenerbahçe olmuştu. Stat hoparlörlerinden  takımı ve taraftarı motive etmeye yönelik "coşkulu anons", başlangıçta yadırganmış, sonra da taklit edilmeye başlanmıştı. Saracoğlu Stadı'nda kulaklarınızı dolduran o coşkulu sesin sahibi Hakkı Akkaya'yı bu sayımızda yakından tanıyacaksınız..

*  Özel Fenerbahçe Koleji her geçen gün daha da mükemmelleşerek örnek bir eğitim kurumu olarak takdir topluyor. Geçen ay içinde okulumuzun iki ilginç etkinliğine Fenerbahçe Gazetesi olarak biz de konuk olduk…

*  Nisan ayı sonunda ülkemiz, gerçekten çok önemli bir ulusal spor etkinliğine ev sahipliği yaptı. 44. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet turu  dünyaca ünlü ve de güçlü bisiklet takımlarının İzmir-Alanya arasında başarıyla yapıldı…  1.079 Km. ve 7 etapta koşulan bu yarış, 106 ülke TV'lerinden bir hafta boyunca naklen verilerek büyük ilgiyle izlendi. Fenerbahçe Gazetesi'nin de izlediği bu yarışın yorum ve fotoğraflarını en geniş şekilde gazetemizde bulacaksınız..

* Fenerbahçe Gazetesinin bu sayıdaki da ünlü gazeteci konuğu Necmi Tanyolaç ve Hakkı YALÇIN ile  efsane futbolcularımız Cemil Turan ve Selçuk Yula ile birlikte Eyüp Karadayı, Dr.Sertaç Kayserilioğlu, Ercan Bostancıoğlu, Sibel Kurt ve Atila Bartın yorumlarıyla yine sizlerle buluşuyor.

* Büyük Fenerbahçeli `Ateş Böceği` Ercan Bostancıoğlu, sizler için bu ay da bulmaca köşenizi hazırladı. Sanatçının ayrıca "Hey gidi günler hey" başlıklı köşesinde yine ilginç bir anısını okurken hayli güleceksiniz...

* Bunların yanı sıra çeşitli Dernek ve spor şubelerindeki haber ve aktiviteleri ilginç fotoğrafları ile gazetenizde bulabileceksiniz.

*Yayın Yönetmeni Atila Bartın ile Yazı İşleri Müdürü ve Yayın Koordinatörü Eyüp Karadayı'nın yönetiminde, Görsel yönetmen Aydın Şahin ve Genel Koordinatör Cemil Turan denetiminde hazırlanan, her sayısı ses getiren ve okurlarının büyük beğenisini kazanan Fenerbahçe Gazetesi, Fenerbahçelilerin sesi olmaya devam ediyor. Gazetemiz taraftarla bütünleşerek ve onlardan aldığı güçle Fenerbahçe'nin bilinmeyen yanlarını tanıtmaya devam edecektir.

*  Fenerbahçe Gazetesi, gazete bayilerinin yanı sıra yurtiçindeki ve yurtdışındaki Fenerbahçe Dernekleri ile Fenerbahçe Futbol Okulları ve Fenerium mağazalarına düzenli dağıtılmaktadır.

ÖNEMLİ UYARI :
Fenerbahçe Gazetesi`ne abonelik ve diğer görüşmeler sadece merkezden (Fenerbahçe Spor Kulübü Dereağzı Tesisleri, Kalamış-İstanbul), 0216 348 89 00 numaralı telefondan ve web sitemizden (www.fbgazetesi.com) yapılmaktadır. Bunun dışında abonelik sistemimiz yoktur.
Gazetemizi bulamayan taraftarlarımız, Yay-sat merkez bayilerine başvurabilirler.

Detaylı bilgi için 0216 348 89 00 dan yardım alabilirler. Ayrıca info@fbgazetesi.com adresine e-posta atabilirler

207
FENERBAHCE / Kombinelere ilgi sürüyor
« : 24 Mayıs 2008, 19:27:43 »

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 2008-2009 futbol sezonunda geçerli olacak kombine kartların satışına, Maraton Tribünü'nün bulunduğu Kombine Satış Merkezi'nden devam ediliyor.
Taraftarlarımız kombine kartlara yoğun bir şekilde ilgi göstermeye devam ediyor.
Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerine çıkması üzerine, yeni sezon için kombine kart alacak olan taraftarlarımız için stat içinde, Kombine Satış Merkezi'nin önünde özel bir alan oluşturuldu. Taraftarlarımız klimalı ortamdaki bu alanda, kendileri için ayrılan bölümlerde, bankalarda uygulanan otomatik sıra yöntemiyle ve sunulan ikramlar eşliğinde, kombine kart almak için bekliyor ve gerekli işlemleri yapıyor. Ayrıca stat dışında oluşabilecek trafik sıkışıklığının önüne geçmek amacıyla, taraftarlarımız için stadın otoparkı da kullanıma açık bulunuyor.
Genel satışta kombine kart almak isteyen taraftarlarımızın, nüfus cüzdanlarının arkalı önlü fotokopisi ile Fenerbahçe Taraftar Kartlarını yanlarında bulundurmaları gerekiyor. Kombine kartlarla ilgili detaylı bilgi alacağınız irtibat telefonlarımız ise şöyle:

0216 542 17 81 ve 0216 345 16 27

Kombine kart almak isteyen taraftarlarımıza istedikleri takdirde Yapı Kredi Bankası, Akbank, Deniz Bank Bonus, Finans Bank, Garanti Bankası, İş Bankası, Vakıfbank ve HSBC Bankası kredi kartlarına 7 taksit uygulanabiliyor.
Yeni kombine kart almak isteyen taraftarlarımız ise, http://www.fenerbahce.org/stadgezi/ adresine tıklayarak stadyum planı, tribünler, bloklar ve saha görüntülerine ulaşabilirler.
2008-2009 Turkcell Süper Lig sezonunda uygulanacak Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu kombine satış fiyatlar ise şöyle:

MARATON ALT TRİBÜNÜ
Blok Sıra Fiyat (YTL)
A - BLOK 1 - 11 Sıra 2.550
12 - 23 Sıra 2.000
B - F BLOK 1 - 11 Sıra 3.600
12 - 23 Sıra 3.100
C - E BLOK 1 - 11 Sıra 4.400
12 - 23 Sıra 3.700
D - BLOK 1 - 11 Sıra 5.700
12 - 23 Sıra 4.900

 
 
 
M.ALT SARI TRİBÜN 1-343 Koltuk 1.000
344-555 Koltuk 950
556-630 Koltuk 800
M.ALT LACİVERT TRİBÜN 1-346 Koltuk 1.000
347-560 Koltuk 950
561-635 Koltuk 800

 
 
 
F.ALT LACİVERT TRİBÜN 1-512 Koltuk 1.000
513-696 Koltuk 950
697-786 Koltuk 800

 
 
 
MARATON ÜST TRİBÜNÜ
Blok Sıra Fiyat(YTL)
A - BLOK 1 -20 Sıra 700
21-26 Sıra 600
B - H BLOK 1 -20 Sıra 800
21-26 Sıra 700
C - G BLOK 1 -20 Sıra 1.300
21-26 Sıra 1.000
D - E - F BLOK 1 -20 Sıra 1.500
21-26 Sıra 1.200

 
 
 
FENERİUM ÜST TRİBÜNÜ
Blok Sıra           Fiyat(YTL)
A - BLOK 1 -20 Sıra 700
21-27 Sıra 600
B - BLOK 1 -20 Sıra 800
21-27 Sıra 700
C - G BOLK 1 -20 Sıra 1.300
21-27 Sıra 1.000
D - F BLOK 1 -20 Sıra 1.500
21-27 Sıra 1.200
FENERIUM ALT TRİBÜNÜ
Blok Sıra Fiyat(YTL)
A - BLOK 1 - 15 Sıra 2.550
16 - 27 Sıra 2.000
B - BLOK 1 - 15 Sıra 3.600
16 - 27 Sıra 3.100
C - BLOK 1 - 15 Sıra 4.400
16 - 27 Sıra 3.700
D - BLOK 11 - 20 Sıra 6.500
21 - 25 Sıra 5.500

 
 
 
F.ALT LACİVERT TRİBÜN 1-512 Koltuk 1.000
513-696 Koltuk 950
697-786 Koltuk 800

Telsim Tribünü 600 YTL



 

208
FENERBAHCE / Voleybolda Şu An Transfer Yok
« : 24 Mayıs 2008, 19:25:00 »
Bazı gazetelerde son günlerde bayan ve erkek voleybol takımlarımıza ilişkin asılsız transfer haberleri yer almaktadır. Voleybol şubemizde erkek ya da bayan takımlarımızdan hiçbirinde şu an hiçbir transfer çalışması yürütülmemektedir. Söz konusu haberlerin tamamı yalandır.

Fenerbahçe Spor Kulübü

209
FENERBAHCE / Sait Tandoğan kabri başında anıldı
« : 24 Mayıs 2008, 19:24:48 »
Kulübümüzün eski asbaşkanlarından Sait Tandoğan, ölümünün birinci yılında, düzenlenen bir törenle anıldı. 2007 yılında aramızdan ayrılan Sait Tandoğan için bugün Karacaahmet Mezarlığı'ndaki kabri başında düzenlenen törene Yüksek Divan Kurulu Başkanımız Yüksel Günay, Birleşik Fenerbahçeliler Vakfı Başkanı Aziz Yılmaz, eski futbolcularımızdan Cemil Turan, Sait Tandoğan'ın halen FB TV'de program yapan kızı Zeynep Tandoğan ile  Sait Tandoğan'ın sevenleri ve yakınları katıldı.


210

2007-08 Fenerbahçe Bayan ve Erkek Basketbol Takımları, A takımlarında olduğu kadar altyapıda da başarılı bir sezon geçirdi. Caferağa Spor Salonu'nda Basketbol Federasyonu'nun düzenlediği bir törenle madalyalar ve kupalar sahiplerini buldu.

2007-08 sezonu namağlup birinci bitiren Yıldız Bayan Basketbol takımımız, sezonu ikinci sırada tamamlayan Genç Bayan Basketbol Takımımız ve sezonu İstanbul ve Türkiye üçüncüsü olarak tamamlayan Küçük Bayan basketbol takımımız, Küçük Erkekler Ligini ikinci sırada tamamlayan Alpella Fenerbahçe Ülker Yıldız takımımız ve Genç Erkekler liginde üçüncü sırada tamamlayan Alpella takımımız ödüllerini aldılar.


211
FENERBAHCE / Başkanımız FB TV’de
« : 24 Mayıs 2008, 19:23:49 »
Başkanımız Aziz Yıldırım 2 Haziran 2008 Pazartesi günü saat 14.00'te FBTV'ye konuk olacak. Başkanımız canlı yayında FBTV Genel Müdürü İhsan Topaloğlu'nun sorularını yanıtlayacak. Başkanımız Aziz Yıldırım gündeme ilişkin konularda açıklamalarda bulunacak.

212
E-F / Fallout Tactics: Brotherhood of Steel
« : 24 Mayıs 2008, 16:55:42 »
Rastgele karşılaşmalarda ekipman çoğaltmak:

Oyun içinde yaşadığınız rastgele karşılaşmaları kullanarak elinizdekileri çoğaltabilirsiniz. Mesela "Gas Station" karşılaşmasında binanın içindeki rafa çoğaltmak istediğinz herşeyi koyup dünya haritasına dönün. Sonra tekrar Gas Station'a girip eşyalarınızı alın. Bundan sonra her girip çıktığınızda eşyalarınızı hep orada bulacaksınız. Bunu özellikle yüksek değerli ve nadir şeyler için yapın. Mesela tıbbi ekipman, cephane, değerli silahlar gibi.


213
E-F / Fallout 2
« : 24 Mayıs 2008, 16:55:24 »
Programı çalıştırdıktan sonra Ekstra Skill Point ve Sınırsız Sağlık için program içinden iki tuş seçin. Oyuna başladığınızda bu tuşları kullanın.

Dosya Boyutu: 113KB
Dosya Adı: fallout2trn1-OS.zip

 



Kullanımı: Trainer'lar, çalışan oyunlar üzerinde değişiklik yaparak, oyuncuya bir takım kolaylıklar (Sınırsız para, sonsuz can vb.) sağlarlar. Trainer'ların çalışabilmesi için aynı anda oyunun da çalışıyor olması gerekir. Bunu sağlamanın en iyi yolu, önce oyunu başlatmak, ardından (Alt+Tab veya Alt+Esc tuş kombinasyonlarını kullanarak) Windows ortamına geri dönmek ve Trainer'ı çalıştırmak. Daha sonra Trainer'da istenen seçenekler seçilir ve oyuna geri dönülür. Oyunu oynamayı bitirmeden, Trainer'ı kapatmamak çıkması olası problemlerin önüne geçmenizi sağlayacaktır. Trainer'lar her oyunda çalışmazlar, çünkü oyunun sadece bir versiyonu için yazılırlar. Trainer'ların çalışmaması gibi şikayetlerin sebebi, kullanıcının sahip olduğunu oyunun versiyonunun, Trainer ile uyuşmamasıdır.

 
 

 

214
E-F / Fallout 2
« : 24 Mayıs 2008, 16:55:09 »
Oyunda Den diye bir yerde Joey adlı bir şahıs olacak. Ondan 500$lık uyuşturucu isteyin. Ancak konuştuğunuzda 500$dan az paranız olması gerekiyo. Joey'den uyuşturucu istediğinizde yeteri kadar paran yok diyecek ve başka bir yerden almamanı önerecek. Adama "Wait, I'll buy it." seçeneğini söyleyin. Ondan sonra dam geri dönecek misin diye soracak. Sizde "Maybe" cevabını vereceksiniz. Ondan sonra inventorynize gelin ve beleşe uyuşturucunuz olacak. Sonra çalma skillınızı kullanarak onun inventorysine girin. Onda 500$ olduğunu göreceksiniz. Parayı çalın. Bunuda yapabildiğiniz kadar tekrarlayın.



 
 

 

215
E-F / Fallout
« : 24 Mayıs 2008, 16:54:54 »
Trainer'ı kullanırken oyunu kaydetmek istediğinizde önce trainer içinde kullandığınız tüm özellikleri kapatmanız gerekiyor. Ayrıca, save edilmiş bir oyunu yükleyeceğiniz zaman trainer'ı kapatıp, oyunu yükledikten sonra çalıştırmalısınız.

Dosya Boyutu: 112KB
Dosya Adı: fallouttrn-OS.zip

 



Kullanımı: Trainer'lar, çalışan oyunlar üzerinde değişiklik yaparak, oyuncuya bir takım kolaylıklar (Sınırsız para, sonsuz can vb.) sağlarlar. Trainer'ların çalışabilmesi için aynı anda oyunun da çalışıyor olması gerekir. Bunu sağlamanın en iyi yolu, önce oyunu başlatmak, ardından (Alt+Tab veya Alt+Esc tuş kombinasyonlarını kullanarak) Windows ortamına geri dönmek ve Trainer'ı çalıştırmak. Daha sonra Trainer'da istenen seçenekler seçilir ve oyuna geri dönülür. Oyunu oynamayı bitirmeden, Trainer'ı kapatmamak çıkması olası problemlerin önüne geçmenizi sağlayacaktır. Trainer'lar her oyunda çalışmazlar, çünkü oyunun sadece bir versiyonu için yazılırlar. Trainer'ların çalışmaması gibi şikayetlerin sebebi, kullanıcının sahip olduğunu oyunun versiyonunun, Trainer ile uyuşmamasıdır.


216
E-F / Factory Mogul
« : 24 Mayıs 2008, 16:54:40 »
Oyunda ekstra para kazanmak için, oyun esnasında [Enter] tuşuna basın ve !givemecash yazarak tekrar [Enter]' a basın.


Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52