Gönderen Konu: AĞUSTOS AYI HABERLERİ  (Okunma sayısı 114601 defa)

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ********
  • İleti: 161.435
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Ynt: AĞUSTOS AYI HABERLERİ
« Yanıtla #1104 : 31 Ağustos 2006, 19:39:26 »
maksat fenere gol olmasın

--------------------------------------------------------------------------------


 

Bir Atasozu gibi diline dolamisti.Tavla oynarken yenilince, evde bir bardak kirilinca ya da rakisini icerken biri takilinca..."BOSVER
YA...MAKSAT FENERE GOL OLMASIN" deyiverirdi... Ilkin espri gibi gelirdi... Hangi takimi tutarsaniz tutun gulumserdiniz... Öyle ya ne
alakasi vardi olmadik yerde..."BOSVER YA...MAKSAT FENERE GOL
OLMASIN"in...

Pozitif enerji,olumlu motivasyon bu kavramlarin ne oldugunu bilmedigi gibi ne ise yaradigini da bilmesi gerekmezdi zaten...Ama o her yerde soylerdi ..."BOSVER YA...MAKSAT FENERE GOL OLMASIN" Defalarca sordum.

-Ya ne olur FENERE gol olursa ? diye...

-Bosver karistirma cok kotu olur,cok kotu...

-Ya ne olur be baba bi anlatsana...

-Bosver deyip hep gecistirdi...

Meshur yenildigimiz aydin macindan sonra anlatti."Bak...Fenere gol olursa dunya durur donmez senin icin.Ise,okula gidemezsin herkes bilir senin Fenerli oldugunu bakislarda hep bir ince alay vardir.Hele bir de basladilar mi ne oldu Fenere? ...Nasil da attilar di mi?...Ne goldu ama demeye?...Icin icini yer kahredesin bir yumruk gelir oturur bogazina yutkunamazsin o yumrugu ordan sokupte atamazsin... Icinden takima futbolcuya hocaya kufreder durursun yuzumu yere surduler diye...O gun yaptigin iside bilmezsin girdigin derside... Aklinda hep yenen gol vardir... Eve gelirsin aslinda her sey normaldir ama sen normal degilsindir aci cekiyorsundur.Hele senin bana sordugun gibi cocuklarin sana sorarlar "Baba SAMPIYON FENER" di mi diye batar soru cevap veremezsin.Cunku FENER golu yemistir onunla beraber sende o golu yemissindir...hic bir seyin tadi yoktur belki disardan gulersin ama icinde kanayan bir yaradan icin icin akar kan kanadikca kanar durur yaran alabildigine... Hele telefonlarda cogaldi ki sorma gitsin arsizca calar durur.Telefonun ucundaki havadan sudan derken tasi kor gedigine "ne olacak bu fenerin hali?..." Yani kisacasi evlat dunya yikilsin ama FENERE gol olmasin"

O FENERBAHCELIYDI ve yillar sonra Ankaraya geldi. Hem oglunu ziyaret edecek hem torununu gorecek ve hemde uc kusak birlikte maca gidilecekti...FENER yenildi...Mac cikisi torunu sordu.

-Ne olacak simdi? Biz sampiyon olmayacakmiyiz?

Basini oksadi torunun..."Sampiyonluk hersey demek degil kizim onemli olan FENERE gol olmasin... ama sen yurekten inaniyorsan sampiyonda oluruz kizim buraya gelenlerin hepsi senin kadar yurekten inansalardi FENERE golde olmazdi. Sen fenerlisin herkesi yenersin yeterki yurekten soyle..bak o zaman kupa almasanda şampiyon oldugunu goreceksin? "

Kucuk kiz dedesinden surekli duydugu tekerlemeyi yapistiriverdi.

-Dede bizim MAKSADIMIZ FENERE GOL OLMASIN di mi?

"Evet kizim...Bir gun nasil olsa ogreneceksin dilerim baban gibi acilar yasamadan ogrenirsin..."

SAYGILARIMLA

alıntıdır.......

Çevrimdışı amett

  • 3. SINIF UYE
  • ***
  • İleti: 3.842
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Ynt: AĞUSTOS AYI HABERLERİ
« Yanıtla #1105 : 31 Ağustos 2006, 19:39:36 »
Hedef yine Kadıköy

--------------------------------------------------------------------------------


 

Hedef yine Kadıköy
Her fırsatta ezeli rakipleri Fenerbahçe’ye göndermeler yapan Galatasaraylı taraftarlar Gaziantep maçını da boş geçmedi.

Dinamo Kiev’e yapılan tezahüratların ardından tribünlerde “52 bin artı 1 dansöz var” pankartı ve niceleri açıldı

Sami Yen’de Dinamo Kiev sesleri
Tribünler ısınıyor... Son yıllarda taraftarlar arasında karşılıklı atışmaların kaynağı olan tribün pankartlarına dün Ali Sami Yen’de yeni bir halka daha eklendi. Gaziantepspor maçında Galatasaraylı taraftarlar ezeli rakipleri Fenerbahçe’ye sataşmadan duramadı. İşe önce sözlü tezahüratlarla başlayan tribünler hafta içinde Fenerbahçe’yi Şampiyonlar Ligi Ön Eleme maçında eleyen Dinamo Kiev lehinde tezahüratta bulundular. Öyle ki dün Ali Sami Yen Stadı maçın genelinde “Dinamo Kiev oley!” tezahüratlarıyla inledi durdu.

‘Ümit Özat arkandayız’
Maçtan önce ve maç sırasında da açılan pankartlar da, en az tezahüratlar kadar ilginçti. Sarı-Kırmızılı taraftarlar önce “52 bin artı 1 dansöz var” pankartını açtı. Sonra Dinamo Kiev maçında Fenerbahçeli taraftarların boy hedefi haline gelen Ümit Özat’a yönelik “Ümit Özat arkandayız!” pankartı sahne aldı tribünlerde. Aurelio’nun da Türk yapılıp Milli Takım’da oynamasını da unutmayan Ali Sami Yen tribünleri “Vatan için birşey yapılacaksa biz yaparız, siz kafanızı takmayın” yazılı dövizi açtılar ve en sonunda da tribünlerde şu pankart dalgalandı: “Parayla dünya kulübü olunmaz”...
__________________

Çevrimdışı amett

  • 3. SINIF UYE
  • ***
  • İleti: 3.842
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Ynt: AĞUSTOS AYI HABERLERİ
« Yanıtla #1106 : 31 Ağustos 2006, 19:40:30 »
Ferbahcemİzİn Uefa Oranİ

--------------------------------------------------------------------------------


 

arkadaslar bwin .com dauefa sampiyonluk bahisine bi bakiyim dedim 1. sirada sevilla var 8.00 la 2.sirayi fenerbahcemiz 11.0 schalke ve ajaxla beraber besiktasa 41.00 vermişler trabzona 51.00 kayseriyede 750.00 vermişler yani uluslar arasi bahi şirketleride bu sene fenerbahcemize fazla sans veriyo inşallah aliriz kupayi

Çevrimdışı amett

  • 3. SINIF UYE
  • ***
  • İleti: 3.842
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Ynt: AĞUSTOS AYI HABERLERİ
« Yanıtla #1107 : 31 Ağustos 2006, 19:40:48 »
Luciano'nun planı tutmadı

--------------------------------------------------------------------------------


 

İsviçre’ye sakatlığı nedeni ile gittiği söylenen Fenerbahçe’nin oyuncusu Fabio Luciano’nun gizlice İspanya’ya gelerek Villarreal takımı ile masaya oturduğu ortaya çıktı.

Mehmet ÇİFTÇİ'nin haberi

Luciano, Villarreal’in yaptırdığı sağlık kontrolünden sakat çıktı. Nihat Kahveci’nin de forma giydiği Villarreal bunun üzerine bugün imzalanması beklenen sözleşmenin iptal edildiğini duyurdu.
Fenerbahçe de iki sezon başarılı maçlar çıkartan Luciano sakatlığını belirtmeden ispanya’nın Villarreal takımı ile sözleşme imzalamak istedi.Fenerbahçe’ye ve medyaya "İsviçre’ye sakatlığımı tedavi etmek için gidiyorum" açıklaması yapan Brezilyalı savunma oyuncusu Luciano’nun 3 günden beri Valencia da bir otelde beklediği öğrenildi.

Villarreal kulübüne "Sakatlığım yok ve bonservisim elimde" açıklaması yaparak bu kulübe transfer olmak isteyen Luciano ispanyol kulübünün 2 saat süren sağlık kontrolünden sakat çıktı. Bu durum karşısında şaşkınlığını atamayan Villarreal kulübü, Luciano ile sağlık kontrolü öncesi her konuda anlaştıklarını ancak bu futbolcunun ve menajerlerinin sakatlığını gizlediklerini belirtti.


Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ********
  • İleti: 161.435
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Ynt: AĞUSTOS AYI HABERLERİ
« Yanıtla #1108 : 31 Ağustos 2006, 19:40:56 »
Yurtta Sulh Cihanda Sulh

--------------------------------------------------------------------------------


 


Kurtuluş Savaşı ile Dünya tarihine efsaneler yazdıran, 83 yıldır eşi görülmemiş bir mücadelenin sahibi milletimizin, Türk Ulusu’nun 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlarız.

Fenerbahçe Spor Kulübü


30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMININ ANLAMI VE ÖNEMİ

Birinci Dünya Savaşı sonunda imzalanan Mondros Mütarekesi ve Sevr Antlaşmasıyla yurdumuz tamamen elimizden alınıyor, vatanımızda hür olarak yaşama hakkımıza son veriliyordu. Yüzyıllardır üzerinde bağımsız olarak yaşadığımız bu topraklar düşmanlara veriliyor, bizim de bunu kabul etmemiz isteniyordu.

Türk milletinin bu durumu kabul etmesi elbette mümkün değildi. 19 Mayıs 1919’da Atatürk’ün Samsun’a çıkmasıyla, lideriyle kucaklaşan Anadolu, Atatürk’ün önderliğinde Kurtuluş Savaşı’nı başlattı. Amasya Genelgesi’nin yayınlanmasının ardından Erzurum ve Sivas Kongreleri yapıldı. Daha sonra 27 Aralık 1919’da Ankara’ya gelen Atatürk, 23 Nisan 1920’de TBMM’yi kurdu. Böylece hem memleketin yönetimi halkın iradesine verilmiş oluyordu. Hem de Kurtuluş Savaşı’nın merkezi Ankara oluyordu.

TBMM meclisi yaptığı görüşmelerde yurdun durumunu ve kurtuluş çarelerini aradı. "Misak-ı Millî sınırları içinde vatanın bir bütün olduğu ve parçalanamayacağı görüşü"nden hareketle, düşmanla mücadele kararı alındı. Oluşturulan düzenli ordularla savaşa girildi. İlk başarı, Doğu’da Ermeni çetelerine karşı kazanıldı. Daha sonra, Batı cephesinde, Yunanlılarla, I. İnönü ve II. İnönü Savaşları yapıldı. Bu savaşların kazanılmasıyla Yunanlılar’a büyük bir darbe indirilmiş oldu. Bunun üzerine Yunan ordusu yeniden saldırıya geçti. Saldırı üzerine Mustafa Kemal, ordularına: "Hattı müdafaa yoktur sathı müdafaa vardır. Bu satıh, bütün vatandır. Vatanın her karış toprağı vatandaşın kanıyla ıslanmadıkça terk olunamaz." emrini verdi.

Türk askeri, büyük bir azim ve fedakârlıkla bu karara uydu. 23 Ağustos ve 12 Eylül 1921 tarihleri arasında yapılan Sakarya Meydan Muharebesiyle, Türk milleti 1699 Karlofça Antlaşmasından beri ilk defa toprak kazanmaya başlıyordu. Sakarya Savaşı, Türk milletinin savunma durumundan taarruz durumuna geçtiği önemli bir savaş olarak da tarihe geçti. Bu zafer sonunda, TBMM tarafından, Mustafa Kemal’e "gazi" unvanı ve "Mareşal" rütbesi verildi.

Türk tarihinin dönüm noktalarından biri olan Sakarya Savaşı’ndan sonra, büyük bir taarruzla düşmanı tamamen yok etme kararı alındı.

1922 yılı Ağustosuna kadar, hazırlıklar tamamlandı. Güneydeki Türk birlikleri, büyük bir gizlilik içinde Batı cephesine kaydırıldı". İstanbul’daki cephane depolarından silah ve cephane kaçırıldı. İtilaf Devletleri tarafından tahrip edilerek kullanılmaz hâle getirilen toplar onarıldı. Yeni silâhlar satın alındı. Ordumuza taarruz eğitimi yaptırıldı. Bu hazırlıklardan sonra, Gazi Mustafa Kemal’in başkomutan-lığını yaptığı ordumuz, 26 Ağustos 1922’de düşmana saldırdı. Bir saat içinde düşman mevzileri ele geçirildi. 30 Ağustos’ta düşman çember içine alındı. Sağ kalanlar esir alındı. Esirler arasında Yunan Başkomutanı Trikopis’te vardı.

Bu savaş, Atatürk’ün başkomutanlığında yapıldığı için Başkomutanlık Meydan Muharebesi olarak adlandırıldı.

Büyük Tarruzun başarıyla sonuçlanmasından sonra düşman, İzmir’e kadar takip edildi. 9 Eylül 1922’de İzmir’in kurtarılmasıyla yurdumuz düşmandan temizlenmiş oldu. Hain düşmanın, haksızca ve alçakça işgaline "dur" diyen ve kanımızın son damlasını akıtmadan yurdumuzu bırakmayacağımızı dünyaya ispatlayan bu büyük zaferi her yıl, 30 Ağustos günü, bayram yaparak kutluyoruz.

Kaynak: Milli Eğitim Bakanlığı

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ********
  • İleti: 161.435
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Ynt: AĞUSTOS AYI HABERLERİ
« Yanıtla #1109 : 31 Ağustos 2006, 19:41:16 »
Bİr GÜn Ararsan Benİ!...

--------------------------------------------------------------------------------


 

Bir gün ararsan beni.Gittiğim bütün mekanlarda sorarsan eğer.Evde de bulamazsan bilki deplasmandayım ben. ARada bir bozulan otobüsün en arkasında yeni besteyle coşuyorumdur. Ansızın içimden sarı lacivert kuşlar kanatlanıp uçuyordur.Adresim belli yani.Fenerbahçe....

Bir gün ararsan beni.Sorarsan arkadaşlara eğer.İş yerinde de yoksam bilki mabetteyim ben.Yenilginin zaferin bünyeme katacağı bütün duygulara hazır bir şekilde avucumda biriktirdiğim sevgilerle bekliyorumdur.Mekanım belii yani.Fenerbahçe....

Bir gün arasan beni.Okulda olduğuma kanaat getirip hocalarımla konuşursan eğer. Manitayla gittiğimiz parktada yoksam. Bilki Forumdayım ben. Duyacağım yeni bir habere okuyacağım yeni bir yazıya dünyaları verecek bir gözle bakıyorumdur ekrana.Netteykende aynı rengin peşindeyim yani.Fenerbahçe...

Bir gün ararsan beni.Sürekli buluştuğumuz kahveden gelip gelmediğine yanıt arıyorsan eğer.Mahallede de yoksam.Bilki bilet kuyruğundayımdır. Cebimde son parayla benim için dünyanın en değerli yerinden migrostan bilet alabilmenin telaşındayımdır.Bütün kaygılarda bile yaşadığım sonsuz aştayımdır yani.Fenerbahçe...

Bir gün ararsan beni. Bir türlü beni anlamayan babama nerde olduğumu bilip bilmediğini sorarsan eğer. Akşam gittiğimiz cafede kalıp kalmadığımı merak edip baktığında yoksam eğer. Bilki operasyondayım ben.Koca duvarlara büyükçe yazılardan ilmek ilmek işlenmiş bir sprey yaratıcılığında adın kazıyorumdur.Risklerin en heyecanlısında bile nöbetteyim yani. Fenerbahçe..

Bütün adresler tek bir dünyada buluşuyor anlayacağın. Arayıpta bulamadığın bütün anlarda.Ne sevgilinin koynında,ne ana kucağında,ne okulda ne bir meyhana köşesinde ne park banklarında ne sinemadayım. Fenerbahçe nerede ben oradayım.......Fenerbahçe

Çevrimdışı amett

  • 3. SINIF UYE
  • ***
  • İleti: 3.842
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Ynt: AĞUSTOS AYI HABERLERİ
« Yanıtla #1110 : 31 Ağustos 2006, 19:41:28 »
Fenerbahçe'li Olmanın Tarifi

--------------------------------------------------------------------------------


 



Fenerbahçeli olmak gururların , aşkların en büyüğüdür..

Fenerbahçeli olmak , sınav varken gidip bilet kuyruğuna girmektir..

Fenerbahçeli olmak , nefes almak , su içmek demektir..

Fenerbahçeli olmak , tek olmak , en büyük olmak , en asil olmak demektir..

Fenerbahceli olmak: uzaklardan gelip Maraton alt girisinin merdivenlerinde yürüyüp stadin duvarini öpmek ve o an securitynin tuhaf bakislarinla karsi karsiya kalmaktir

Fenerbahçeli olmak final sınavının olduğu gün KADIKÖY'e gidip o dersi seneye alttan almaktır

Fenerbahçe'li için Fenerbahçe su gibidir onsuz yaşanmaz

Fenerbahçeli olmak, maç günleri sadece fenerbahçe marşı dinlemektir

Fenerbahçeli olmak, yenilgiden sonra bile dışarda fenerbahçe formasını gururla taşıyarak dolaşmaktır.

Fenerbahçeli olmak,şampiyonluk kaybedilse bile balkona fenerbahçe bayrağı asmaktır

Fenerbahçeli olmak,stadın önünden geçerken ona doya doya bakmaktır

Bazı rakip takımı tutan arkadaşlar.neden bukadar çok seviyorsun sanki paramı veriyorlar dedikleri zaman.kısaca "sanane" diye bilmektir

Fenerbahceli olmak en guzel, icten ve karsiliksiz aski yasamaktir

Fenerbahçeli olmak -20 derecede , 20 cm karda bile Mabedin yolunu tutmaktır

Fenerbahçeli olmak, ağlayan futbolcumuza"sen ağlama,biz senin yerine ağlarız"demektir.

Fenerbahçeli olmak, soğuk havalarda bile fenerbahçe aşkının insanın içini ısıtmasıdır

Fenerbahçeli olmak, Fenerbahçeli olmayan yakınları için üzülmektir...

fenerbahçeli olmak yolun sonunun uçurum olduğunu bile bile koşar adımlarla ilerlemektir sarı_lacivert renklere...

fenerbahçeli olmak körü körüne bağlanmaktır,ölümsüz sevgiden karasevdaya tutulmuşlar gibi yataklara düşmektir..

fenerbahçeli olmak birinin ''fenerbahçeli olmanın tarifini anlat' dediğinde anlatılmayacak kadar büyük olduğunu bilmesidir....

Fenerbahçeli olmak hayatı Sarı Lacivert düşünmektir.

Fenerbahçeli olmak saat 19:07 ye sarıyı lacivert geçiyo demektir...

Fenerbahçeli olmak Sarı sesini duyduğu zaman düşünmeden lacivert diye tepki vermektir.

Fenerbahçeli olmak Dünyanın En Büyük Taraftarı olmaktır

Fenerbahçeli olmak Kırmızı giymemek demektir

Fenerbahçeli olmak saat sarıyı lacivert geçerken Çıkartıp formasını öpmek demektir..

Fenerbahçeli olmak formaya bakınca içine huzur dolması demektir.

Fenerbahçeli olmak Sarının nurunu yüzünde lacivertin asaletini yüreğinde hissetmektir..



Fenerbahçeli olmak bu ülkenin bayrağının, marşının, insanlarının temsil ettiği herşeyi korumaktır. Birlik, beraberliktir. En değerli üyesinin Atatürk olduğu bir camia demektir. Geçmişe bağlılık, geleceğe sağlam bakmak demektir. Saygıdır, şereftir.
Bizim ne oldupumuzu anlamak için Tüzüğümüze, ne olmadığımızı anlamak için rakiplerin düştüğü duruma bakmak yeterlidir.
Fenerbahçeli olmak kafada başlayıp kalpte biten bir aşktır. Öyleki sadakatsizliği kaldırmaz, ne VATANA ne RENKLERE!

VE FENERBAHÇE'Lİ OLMAK EN İÇTEN EN MASUM ŞEKİLDE BAĞLANMAKTIR SARI-LACİVERT'E



Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ********
  • İleti: 161.435
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Ynt: AĞUSTOS AYI HABERLERİ
« Yanıtla #1111 : 31 Ağustos 2006, 19:41:50 »
Bİz OlmayacaĞiz Ama O Hep Olucak

--------------------------------------------------------------------------------


 

Fenerbahçe 200.yılını 2107 yılında kutlayacak..2106-2107 sezonunda..
Aramızda hiç birimiz orada olmayacak...
Çocuklarımız da...
Bu 100.yıl'ı göremeyenlerin olduğu gibi..Biz de 200.yılda olmayacağız,sevdiklerimiz bile..canlarımız bile.
BU 100. YILIN KIYMETİNİ BİLELİM ARKADAŞLAR,DOSTLAR...

Bir daha hiç göremeyeceğimiz bir özel zaman,bir ayrı anlamlı andır bu yaşanılcak olanlar..
Çocuklarınıza,kardeşlerin ize,yiğenlerinize iyi anlatın, anlamayacak yaşta olsalar bile..

Ve kendinize de..
Birlik olmanın,bir hedefe koşmanın,el ele yürümenin değerini anlatın kendinize.

Tüm çekişmeleri,tüm fikir aykırılıklarını,tüm ayrımcılığı ve tüm gruplaşmaları içinize atıp,el ele birleşin dostlarınızla..Fenerbahçe camiası olarak,Fenerbahçeli olarak..

BU ÇOK AMA ÇOK ÖZEL 100.YIL ZAMANINI BİRLİKTE YAŞAMA ONURUNA VE AYRICALIĞINA İZİN VEREN ALLAH'A ÖNCE ŞÜKÜR EDEREK..

SONRA BU ONURU BİRLİKTE PAYLAŞTIĞINIZ TUTUĞUNUZ DOSTUNUZUN,ARKADAŞINIZIN, YA DA YAN YANA TESADÜFEN GELDİĞİNİZ RENKTAŞINIZIN ELİNİ DAHA DA ***I TUTUN, HER ZAMANKİNDEN DAHA ÇOK....

O DA TIPKI SİZİN GİBİ BU ONURU SİZİNLE PAYLAŞIYOR,SİZ ONUNLA PAYLAŞIRKEN..

Bir daha, yüzlü yıllarda olmayacağız birlikte...
Başka Fenerbahçeli gelecek yerlerimize..

VE ŞÜKÜR EDİN SON KEZ DE...
BÖYLE BİR YÜREK,BÖYLE BİR MAZİ VE BÖYLE BİR RENKLERİN HEDİYESİNE TARİHİN KENDİSİNE..

BİR FENERBAHÇE DOĞDU...

Geçmişi ile,tarihi ile,yaptıkları ve uzak durdukları ile örnek olan ve hep de olacak olan, bu şanlı ismin sonsuzluğuna şükür edin...

BİZ GİTMİŞ OLACAĞIZ...AMA O HEP OLACAK...

SONSUZA KADAR... YAŞA FENERBAHÇE...

NİCE YÜZ YILLARA...

NİCE BAŞARILARA.. NİCE ÖNDERLİKLERE..NİCE VAR OLMAYA...

SONSUZA KADAR.. YAŞA FENERBAHÇE...
alıntı

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ********
  • İleti: 161.435
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Ynt: AĞUSTOS AYI HABERLERİ
« Yanıtla #1112 : 31 Ağustos 2006, 19:42:08 »
Bİr Masal Anlat Sarİ-lacİvert Sesİnle Uyanayim

--------------------------------------------------------------------------------


 

Geceyi bilirsin.Uyku girmedimi adamın gözüne sesizlikten artan kalan zamana inat kafa çınlatan seslerle büyütür uykuları.Işık açık kalsın belki korkarım yada kapat ama gitme bana bir masal anlat içinde kırmızı siyah canavarların sarı lacivert sevgilere saldırırken yaşadıkları bozgunu konu alsın.
Gözlerimden uyku kuşları uçtu uçacak.Yum gözünü dinle dediğin anda açıyorum gözlerimi.Hani bir ülkenin bütün yokluklarına rağmen bütün yaşanmazlıklarına inat sevilen kulübünün masalını 1000 lerce kez dinlemeye razıyım.Yenilgilerde sevmek.Galibiyetlerde ağlamak.Stad kapılarında sabahlamak.Abilerden dinlemek bu sevdanın cefasını.Uyumamak. Ama bilmek neden ve ne için sevdiğini.Anlamak senin kadar sevenin kardeşliğini. Sadece bir maç değip geçmemek. Düşünde uçuşan gerçeklere hiç sebebi yokken durup durup gülmek.Bütün dalkuvuklar kralı güldürmek için uğraşırken geçmişinde de geleceğinde de vatanı savunur gibi sevmek insanını. Hep bir ağızdan aynı şarkıyı söylerken aynı ismi anmak ne büyük bir aşktır. El değmemişliği kendi kirliliğinin kapanmasına ortak edenlerin dünyasına ışıl ışıl çıkan korku çığı sarı lacivert umutlar anlatır masallar.Ve uyku varsın girmesin gözün içine ama yürekte uyuyan mutluluklar uyansın yeter bize.Garip ömrüm masal dinler gibi izlerken yeşil sahalar içinde en sevdiğini ansızın kuşlar uçuruverir yüreğinden. Bana bu masalın sonunu anlatma ben biliyorum zaten. Rengi ne olursa olsun bütün canavarlar sırf krallarının gülüşüne onurlarını satarken sarı lacivert yürekler çiçek topluyorla 100 yılın görkeminde. Ve uyku kaçtı deniyor zaten kaçanla işim olmaz.Aşkı anlat ama içinde sarıdan birikmiş laciverte kapanmış bütün mutluluklar olsun.

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ********
  • İleti: 161.435
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Ynt: AĞUSTOS AYI HABERLERİ
« Yanıtla #1113 : 31 Ağustos 2006, 19:42:27 »
"Zico'nun Macerası"

--------------------------------------------------------------------------------


 


Fenerbahçe Teknik Direktörü'nün, 1998'de çevirdiği "Zico'nun bir Macerası" isimli filmin, Brezilya ve Japonya'da gişe rekorları kırdığı öğrenildi. 94 dakikalık filmde gençlere futbolu sevdirmeyi, fair play ve sporculuk ruhunun ön planda tutulmasını amaçlayan Zico, görüntülerde gitar çalıyor, samba yapıyor, toprak sahada futbol oynuyor, çocuklarla adeta çocuk oluyor.

Film, Zico'nun Brezilya'daki futbol okuluna giremeyen 14 yaşındaki bir zengin çocuğunun, ünlü çalıştırıcıyı, anne ve babasına kopyalattırması ile başlıyor. Böylece Brezilya sokaklarında biri neşeli, gülmeyi, güldürmeyi seven, diğeri ciddi, çalışkan, otoriter iki Beyaz Pele birden dolaşmaya başlıyor.

Finalde iki Zico'nun takımı karşı karşıya geliyor, Brezilyalı hoca kopyasıyla el sıkışıp, tek vücut oluyor ve maçı gerçek Zico'nun takımı kazanıyor.

Bu ilginç filmin geniş özeti ve perde arkası bugün 20.00'de Lig TV'de yayınlanacak Futbol Life programında ekrana gelecek.




Kaynak: Milliyet

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ********
  • İleti: 161.435
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Ynt: AĞUSTOS AYI HABERLERİ
« Yanıtla #1114 : 31 Ağustos 2006, 19:42:46 »
anelka'nın son mesajı

--------------------------------------------------------------------------------


 

F.Bahçe'den sessiz sedasız Bolton'a transfer olan Anelka, İngiltere'den mesaj gönderdi. Her zaman olduğu gibi yine SABAH aracılığı ile konuşan Fransız yıldız, "Her şey için teşekkür ederim. Sadece şunu söylemek istiyorum ki Türkiye'ye teşekkür borçluyum. F.Bahçe forması giymekten ve Türkiye'yi temsil etmekten gurur duydum. Gittiğim için ise üzgünüm. Takım arkadaşlarıma 'Hoşçakalın' bile diyemedim ama geri döneceğim. Bütün tribünlere ve takımda bana yardım eden oyunculara teşekkür borçluyum. Herkes beni unutacak ama ben sizleri seviyorum. Türkiye ve Türkler kalbimde kalacaklar. F.Bahçe çok büyük bir kulüp ve Anelkalı ya da Anelkasız da büyük kalacaktır" ifadesini kullandı.

Çevrimdışı amett

  • 3. SINIF UYE
  • ***
  • İleti: 3.842
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Ynt: AĞUSTOS AYI HABERLERİ
« Yanıtla #1115 : 31 Ağustos 2006, 19:43:00 »
 Önce Sağlığım

--------------------------------------------------------------------------------


 


Bugün bazı gazetelerde çıkan haberlerde Brezilyalı oyuncumuz Fabio Luciano’nun birkaç gün içinde BJK’ne transfer olacağı yolunda haberler yer almaktadır. Kulübümüzle kendi sözleşmesi ile ilgili görüşmelerini sürdüren Brezilyalı oyuncu yayınlanan haberlerle ilgili olarak " Önce sağlığım. Kasıklarımdaki ağrı şikayetinin bitebilmesi için mutlaka ameliyat olmam gerekiyor. Önümüzdeki günlerde bu ameliyatın nerede ve nasıl olması gerektiğine karar vereceğim.Şimdilik düşündüğüm tek şey sağlığım" dedi.