İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - LeGeND-MæN

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 ... 497
133
SUPER LİG ÖZEL / TBMM Koşusu Kafkaslı'nın
« : 20 Mayıs 2008, 11:39:31 »
TBMM Koşusu Kafkaslı'nın
At yarışlarında, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Kupası Koşusu'nu, Remazan Kaya'nın sahibi olduğu ''Kafkaslı'' isimli at, jokeyi Selim Kaya ile kazandı.

Ankara 75. Yıl Hipodromu'nda, çim pistte yapılan 1600 metre mesafeli koşuya, 4 ve yukarı yaşlı 6 safkan Arap atı katıldı. 400 bin YTL ikramiyeli koşuda, ''Kafkaslı'' isimli at, jokeyi Selim Kaya ile 1.45.17'lik derecesiyle birinciliği elde etti.

Yarıştan sonra birinci olan atın sahibi, antrenör ve jokeyine, kupa ile ödüllerini, TBMM Başkanı Köksal Toptan ve Tarım Bakanı Mehdi Eker, atların koştuğu alanda oluşturulan platformda bando eşliğinde düzenlenen törenle birlikte verdi.

134
SUPER LİG ÖZEL / Selenium Bahar Kupası başladı
« : 20 Mayıs 2008, 11:39:19 »
Selenium Bahar Kupası başladı
Binicilikte Selenium Bahar Kupası, bugün yapılan yarışlarla başladı. İstinye SİEC'te gerçekleştirilen organizasyonun ilk ayağına 145 at ve toplam 92 yarışmacı katıldı. İki ayrı manejde organize edilen kupanın ilk gününde ilk sırayı alan biniciler şöyle:

110 cm:
BCC+ Kategori: 1- Dilara Yurttutan
D+ Kategori: 1- Melani Cozar
A Kategori: 1- Serra Önkal
Yıldız Biniciler:
D+ Kategori: 1- Emre Çelikol, C,C+, B,A Kategori: 1- Cenk Memik
130 cm A Kategorisi: 1- Avni Atabek
Organizasyon, yarın yapılacak 4 yarışla sona erecek.

135
SUPER LİG ÖZEL / İzmir yarışları zamlandı
« : 20 Mayıs 2008, 11:39:07 »
İzmir yarışları zamlandı
At yarışlarında, 24 Nisan Perşembe gününden itibaren, sadece İzmir gece yarışlarında altılı ganyanın birim fiyatı 10 YKr olarak uygulanacak.

Türkiye Jokey Kulübü'nden yapılan açıklamada, altını ganyanın diğer illerde gerçekleşen gündüz yarışlarındaki birim fiyatının değişmeyeceği ve 5 YKr olarak kalacağı bildirildi.

136
SUPER LİG ÖZEL / 6'lı ganyan 42.036,51 YTL verdi
« : 20 Mayıs 2008, 11:38:41 »
6'lı ganyan 42.036,51 YTL verdi
Şanlıurfa'da bugün koşulan at yarışları sonunda altılı ganyan 42.036,51 YTL ikramiye verdi.

Türkiye Jokey Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, altılı ganyan 3, 6, 2/4, 2, 7/8, 12 şeklinde sonuçlandı.

Bu arada 6, 2/4, 2, 7/8, 12 şeklinde sonuçlanan beşli ganyan 2.942,34 YTL, 2/4, 2, 7/8, 12 biçiminde sonuçlanan dörtlü ganyan 159,22 YTL, 2, 7/8, 12 şeklinde sonuçlanan üçlü ganyan ise 27,68 YTL ikramiye verdi.

137
SUPER LİG ÖZEL / TSYD Koşusu Gladyatör'ün
« : 20 Mayıs 2008, 11:37:28 »
TSYD Koşusu Gladyatör'ün
At yarışlarında bu yıl 38.'si düzenlenen Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Koşusu, İstanbul'da yapıldı. Veliefendi Hipodromu'nda gerçekleştirilen, 4 ve daha yukarı yaşlı safkan İngiliz atlarına mahsus koşuya 9 at katıldı.

Birincilik ikramiyesi 56 bin YTL olan, çim pistteki bin 200 metrelik koşuyu Alaettin Çoban'ın ''Gladyatör'' isimli safkanı, jokey Mehmet Kaya ile 1.10.21'lik derece yaparak kazanmayı başardı. Koşuda ''Corrado'' ikinci, ''Zafer Yolu'' üçüncü, ''Lovely Doyoun'' da dördüncü oldu.

Koşu sonrasında yapılan törende kazanan atın sahibi Alaettin Çoban'a vekaleten babası Nihat Çoban'a kupasını TSYD Genel Sekreter Yardımcısı Zafer Ertem verdi.
17.04.200

138
Fatih Terim'in aklı fikri ilk maçta
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, matematiksel olarak baktıklarında ummadıkları 1 puanın bile kendilerini 2008 Avrupa Şampiyonası Finalleri'nde gruptan çıkartabileceğini belirterek, "2 galibiyet veya bir galibiyet bir beraberlik bile averajınızın iyi olması durumunda sizi gruptan çıkartabilir. İlk maçı kaybetmeden başlarsak inanıyorum ki, gruptan çıkacağız" dedi.

Avrupa Şampiyonası Finalleri'nin hazırlıkları için Almanya'nın Bielefeld kentinde kampa giren ve yarın ilk hazırlık maçında Slovakya ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı'nda Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim bir basın toplantısı düzenledi. Fatih Terim, basında çıkan 'Meclis'te 550 milletvekili var, ama Fatih Terim tek' açıklamasının saptırıldığını belirterek, "Yine ağzımdan çıkmayanlar yazıldı. Kastettiğim benim pozisyonumda bir kişi var yani bir tane teknik direktör var demek istemiştim. O kişi kamuoyunda ulu orta yıpratılmaz" diye konuştu.

"ŞİKAYETLER BENİ SEVİNDİRİYOR"

Milli Takım kadrosuna çağrılmayan oyuncuların şikayetlerinin kendilerini sevindirdiğini söyleyen Terim, "Bu şikayetler, buranın ne kadar yüksek bir mertebe olduğunu gösteriyor. Avrupa Şampiyonası'nda ne kadar oynamak istediklerini gösteriyor. Onlar da bizim çocuklarımız. Futbolda yarışlar bitmez. Bugün bu oyuncular yarışır, yarın onlar yarışır" şeklinde konuştu.

Fatih Terim, sakatlığı bulunan oyuncularla ilgili bir soru üzerine ise, "Hamit ve Servet'i önümüzdeki pazar günü Ukrayna ile yapacağımız hazırlık maçında oynatacağım. Durumları maçtan sonra belli olacak. Gökhan Gönül'ün durumu ise henüz belli değil. Sakatlığı devam etse dahi onu geri göndermeyi düşünmüyorum. Kaleci Volkan iyileşiyor ama riske girmek istemiyoruz" ifadelerini kullandı.

"ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ GRUPTAN ÇIKMAK"

Öncelikli hedeflerinin gruptan çıkmak olduğunu söyleyen Terim, "Kazanamadığımız maç, en zor maçımız olur. Matematiksel olarak baktığınızda, ummadığımız bir puan bile bizi gruptan çıkartabilir. 2 galibiyet veya bir galibiyet bir beraberlik bile averajınızın iyi olması durumunda sizi gruptan çıkartabilir. İlk maçı kaybetmeden başlarsak inanıyorum ki, gruptan çıkacağız" diye konuştu.

Fatih Terim, sağ kanatta sakatlıklar nedeniyle yaşanan sıkıntıyla ilgili olarak, "Sağ tarafta Sabri ve İbrahim Kaş da var defansif olarak. Eğer sakatlıklar devam ederse burada başka bir oyuncu görebilirsiniz. Ama şu an için herhangi bir oyuncuyu kadroya çağırmayı düşünmüyorum" şeklinde konuştu.

"HAZIRLIK DEVRESİ ÇOK ÖNEMLİ"

Milli futbolcu Semih Şentürk'ün sonradan girdiği maçlarda daha etkili bir oyun ortaya koymasıyla ilgili bir soru üzerine Terim, "Semih'i illaki sonradan oyuna sokalım diye bir şey düşünmüyoruz. Önümüzdeki 3 maç bizim için çok önemli. Bakalım, maçlarda seviyemiz nedir göreceğiz. Semih daha önce iki maçta ilk 11'de oynamıştı. Şu an konuşmak için erken, oynamayabilir de direkt de oynayabilir" ifadelerini kullandı. Fatih Terim, gruptaki rakiplerinin maçlarının izleneceğini de kaydederken; başarı beklentisinin yüksek olmasının Milli Takım'da baskıyı arttırdığını dile getirerek, "Biz oyuncularımızı fazla rehavetten veya fazla baskıdan kurtarıp orta noktaya çekmeye çalışıyoruz" diye konuştu.

Yurt dışında yaşayan birçok Türk vatandaşının bulunduğunu belirten Terim, şampiyonaya gelenlerin kendilerine büyük destek vereceğini söyledi. Terim, Milli Takım'ın Türkiye'nin aynası olduğunu da sözlerine ekledi.

SLOVAKYA MAÇI...

2008 Avrupa Şampiyonası Finalleri'nin hazırlıklarını Almanya'nın Bielefeld kentinde sürdüren A Milli Futbol Takımı, yarın Slovakya ile oynayacağı özel maçın hazırlıklarını tamamladı.

Bielefeld kentinde ve Teknik Direktör Fatih Terim yönetiminde gerçekleştirilen ve ilk 15 dakikası basına açık olan antrenmanda Ay-yıldızlı futbolcular, tam kadro olarak bir antrenman yaptı. Antrenmana, Nihat Kahveci de katılırken; sakatlığı bulunan Servet takımdan ayrı çalıştı.

A Milli Takım'ın, Slovakya ile Bielefeld kentindeki Schüco Arena Stadı'nda yapacağı özel maç, saat 21.30'da başlayacak. Karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Michael Weiner yönetecek.

139
Gökhan Gönül'ün durumu kritik!
2008 Avrupa Şampiyonası hazırlıkları öncesinde yaşadığı sürpriz sakatlıkla A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim’i şoke eden Gökhan Gönül’ün, önceki gün Münih’te dünyaca ünlü doktor Wolfart tarafından yapılan muayenesinden can sıkıcı haberler geldi.

Fenerbahçe’nin son maçlarında sakatlığını herkesten gizleyerek oynamaya devam eden ve bu nedenle ayak kemiğinin içinde ödem oluşan yıldız oyuncunun, durumunun beklenilenden kötü olduğu ve haziran ayındaki final maçlarına yetişemeyebileceği bildirildi.

Servet düzeliyor

Bielefeld’teki kamptan kendisi gibi sakat olan Servet ile birlikte ayrılarak bir günlüğüne Münih’e giden ve Bayern Münih Kulübü’nün doktoru Wolfart tarafından kontrolden geçirilen Gökhan’ın, bu üzücü haberle sarsıldığı, Servet’in ise tedavisinin olumlu gittiği ve takımdaki yerini alabileceği kaydedildi.

Bu arada  Teknik Direktör Fatih Terim dünkü basın toplantısında  Gökhan Gönül’ün durumunun zor olduğunu belirterek  “Daha idmana çıkmadı. Tek antrenman beraber olmadık. Ancak düzelmese bile takımdan çıkarmayı  düşünmüyorum. Tam tersi bizimle kalacak” dedi.

Öte yandan Hamit Altıntop’un ise hızla düzeldiği ve finallere kadar hazır duruma gelebileceği bildirildi.

140
EURO 2008 MİLLİ TAKIM ÖZEL / İlk sınav Bielefeld'de
« : 20 Mayıs 2008, 11:36:02 »
İlk sınav Bielefeld'de
2008 Avrupa Futbol Şampiyonası hazırlıkları sürdüren A Milli Futbol Takımımız, Almanya'da hazırlık kampında ilk maçını Slovakya ile oynuyor. Almanya'nın Bielefeld şehrindeki Schüco Arena Stadı'nda TSİ 21.30'da başlayacak karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Michael Weiner yönetecek. Weiner'in yardımcılıklarını Matthias Anklam ve Sascha Thielert yapacak.

KARŞILAŞMAYI SPORX CANLI ANLATIM SERVİSİ İLE TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN...

MİLLİLERİMİZDE SAKATLIK SIKINTISI

Slovakya ile oynanacak hazırlık maçı öncesi A Milli Futbol Takımımızda bazı sakatlık sıkıntıları yaşanıyor. Milliler'de Hamit, Servet, kaleci Volkan ve Gökhan Gönül'ün sakatlıkları teknik direktör Fatih Terim'i sıkıntıya sokarken, Terim, sakat oyuncular konusunda şunları söyledi:  ''Hamit ve Servet'i pazar günü Ukrayna ile yapacağımız hazırlık maçında oynatacağım. Durumları maçtan sonra belli olacak. Gökhan Gönül'ün durumu ise henüz belli değil. Sakatlığı devam etse dahi onu geri göndermeyeceğiz. Kaleci Volkan iyileşiyor ama riske girmek istemiyoruz.''

MİLLİ TAKIM KADROSU

A Milli Takımımızın 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası aday kadrosunda şu isimler bulunuyor;

Kaleciler: Rüştü Reçber, Volkan Demirel, Tolga Zengin.
Defans: Gökhan Gönül, Sabri Sarıoğlu, Gökhan Zan, İbrahim Kaş, Emre Aşık, Servet Çetin, Hakan Balta, Uğur Boral, Emre Güngör.
Orta Saha: Mehmet Aurelio, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Tümer Metin, Yıldıray Baştürk, Hamit Altıntop, Ayhan Akman, Arda Turan, Tuncay Şanlı, Kazım Kazım, Gökdeniz Karadeniz.
Forvet: Nihat Kahveci, Halil Altıntop, Semih Şentürk, Mevlüt Erdinç.

SLOVAKYA'NIN KADROSU

A Milli Futbol Takımımız ile karşılaşacak olan Slovakya Milli Takımı'nın kadrosunda en tanıdık isim olarak Beşiktaş'ın golcüsü Filip Holosko dikkat çekiyor. Holosko'nun dışında Slovakya'da Marek Mintal, Robert Vittek, Stanislav Sestak gibi Almanya Bundesliga'da top koşturan isimler yer alıyor.

Slovakya'nın kadrosu şu şekilde:

Stefan Senecky, Jan Mucha, Martin Skrtel, Matej Krajcik, Tomas Hubocan, Milos Brezinsky, Radoslav Zabavnik, Marek Cech, Marek Hamsik, Stanislav Sestak, Martin Petras , Igor Zofcak, Jaroslav Kolbas, Marek Mintal, Filip Holosko, Robert Vittek, Martin Jakubko, Jan Novak, Lubos Hajduch, Lubos Kamenar.

TÜRKİYE
Rüştü
İbrahim Kaş
Emre Aşık
Gökhan Zan
Hakan Balta
Mehmet Aurelio
Emre
Ayhan
Arda 
Tuncay
Semih

SLOVAKYA
Senecky
Zabavnik
Cech
Petras
Mintal
Vittek
Holosko
Sestak
Hamsik
Skertel
Krajcik

STAT: Schüco Arena Stadı
SAAT: 21.30
HAKEM: Michael Weiner
YAYIN: TRT 1

SLOVAKYA İLE 5. RANDEVU

A Milli Takımımız, bu akşam Slovakya ile 5. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 4 karşılaşmanın 3'ünü kazanan Millilerimiz, 1 karşılaşmada ise rakibiyle berabere kaldı. Ay-yıldızlı ekibimiz attığı 6 gole karşılık, kalesinde 1 gol gördü. İki takım arasında oynanan maçlar şu şekilde;

07.06.2003 SLOVAKYA 0-1 TÜRKİYE
07.09.2002 TÜRKİYE 3-0 SLOVAKYA
01.09.2001 SLOVAKYA 0-1 TÜRKİYE
24.03.2001 TÜRKİYE 1-1 SLOVAKYA

141
EURO 2008 MİLLİ TAKIM ÖZEL / Gökhan Zan'dan kötü haber!
« : 20 Mayıs 2008, 11:35:51 »
Gökhan Zan'dan kötü haber!
Avrupa Şampiyonası’na 18 gün kala Milli Takım’da Gökhan Zan ile sakatlığı bulunan diğer futbolcuların durumu teknik heyeti düşündürüyor. Fatih Terim’in ilk 11’inin vazgeçilmez ismi olan Beşiktaşlı futbolcunun omuzlarında ve kasıklarındaki problemlerin bir türlü düzelmemesi ve çalışmalarda da istenen seviyeye gelememesi yüzünden genç futbolcunun milli takım kadrosundan çıkarılabileceği öğrenildi.

Gökhan Zan’ın, Amerikalı sağlık ekibi ve Türk Milli Takım Doktoru Bülent Bayraktar tarafından yapılan kontrollerinde sakatlığının tekrar nüksettiği ve bugünkü Slovakya sınavında deneneceği, durumunda değişiklik olmadığı taktirde kadrodan çıkarılmasının planlandığı ifade edildi. Sakatlığında iyileşme olmaması halinde G.Zan’ın tedavisine Beşiktaş Doktoru Ayhan Optur yönetiminde devam etmesi için Türkiye’ye gönderileceği öğrenildi. G.Zan ise istenilen yeni sezona hazır girebilmeyi amaçladığını söyledi.

Keyfi kaçtı

Savunmadaki diğer oyuncuların sakatlıkları ise Fatih Terim’in Avrupa Şampiyonası ve hazırlık maçları öncesi keyfini kaçırdı. Terim, sakatlıkları süren Servet, Gökhan Gönül, Hamit ve Uğur Boral’ın Avrupa Şampiyonası’na yetiştirilmesi için doktorları adeta seferber etti.

Sezonun flaş ismi olan Fenerbahçeli Gökhan Gönül’ün sağ ayak tarak kemiğinde ödemin oluşması, Servet Çetin’in karın kaslarını bacak ve gövdeye bağlayan eklemlerinde problemlerin bulunması, Hamit Altıntop’un ise ayak bileğindeki kırık bölümünün henüz tam olarak iyileşmemesi, Uğur Boral’ın sağ ayak bileğinde ödem tesbit edilmesi Terim’i zorlu viraj öncesi kara kara düşündürüyor.

İmkanlar zorlanıyor

Milli Takımlar Doktoru Bülent Bayraktar dün Fatih Terim ile bir araya gelirken, sağlık ekibi olarak tüm imkanları zorlayarak çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini ve 4 futbolcuyu da şampiyonaya yetiştirmek için gecelerini gündüzlerine kattıklarını belirtti.

Futbolcular ise Avrupa Şampiyonası kadrosu dışında kalmak istemediklerini vurguladılar. Uzun lig maratonun ardından ay yıldızlı takıma sakat gelmenin sıkıntısını yaşadığını vurgulayan Servet, "Ağrılarıma rağmen bünyemin sağlam olmasından dolayı çok fazla sorun yaşamıyorum. Ancak, henüz tam kapasitede değilim. Arkadaşlarımı yalnız bırakmak niyetinde de değilim" dedi.

Gökhan Gönül, kampa sakat geldiğini vurgulayarak yapılan tedavilerin olumlu sonuç verdiğini ancak hazırlık maçlarında forma giyemeyeceğini söyledi. Hamit Altıntop ise Beyaz Rusya ile yapılan karşılaşmada kırılan ayak bileğinin iyileşme aşamasında olduğunu kısa sürede takım arkadaşlarının seviyesini yakalamak için büyük uğraş vereceğini kaydetti. Uğur Boral da sağ ayak bileğindeki ödemin tamamen geçmediğini ve hazırlık maçlarına belki oynayamayacağını söyledi.

142
"Kadroya alınmamam adaletsizlik"
Zenit Petersburg'la UEFA Kupası'nı kaldıran ve 'maçın adamı' seçilen Fatih Tekke, eski takım arkadaşı olan Trabzonspor kaptanı Hüseyin Çimşir'in düğünü için geldiği Trabzon'da, Milli Takımdan Fenerbahçe'ye transferine kadar birçok soruyu yanıtladı.

Zenit'te kariyerinde ilkleri yaşadığını vurgulayan Fatih Tekke, "Özellikle UEFA Kupası herkesin, her zaman yaşayabileceği bir şey değil. Bu bana nasip oldu. Ülkem ve benim adıma önemli bir başarı. Bu kadar büyük başarılar beklemiyordum. İki kupa kazanmamız çok iyi oldu. Aslında kulübümle sıkıntılar vardı. Geçen sene çok rica ettikleri için kaldım. Konuşulan bir çok şey yerine getirilmeyince ben de ayrılmak istediğimi söyledim. UEFA Kupası finalinde yapabileceklerimin çok azını yaptığımı düşünüyorum. Üç aydır oynamayan bir futbolcu için UEFA Kupası finalinde böyle bir performans sergilemek bence çok önemliydi. O maçın adamı seçilmek de çok çok önemli bir şeydi. Bu beni mutlu ettiği kadar beni seven insanları da mutlu etti" dedi.

"MİLLİ TAKIM'A ALINMAMAM ADALETSİZLİK"

Yıllardır futbolun içinde olduğunu belirten Fatih Tekke, "Kariyerimde Avrupa Kupası ve Dünya Kupası'nda maç yok. Bu çok üzücü bir şey. Bunda adaletsizlik olduğunu düşünüyorum. Ama bu konuyu da çok fazla dillendiremiyoruz. Çünkü konu Milli takım. Kişisel bir şey yok. Milli Takım olduğu için de onlara dua ve başarılar dilemekten başka yapacak bir şey yok. O kadronun içerisinde olmak ve o formayı giymeyi çok istiyordum. Beklediğim bir şeydi. Performansı bir tarafa geçin, sağlığım sıhhatim yerinde. Böyle birşeyi beklemiyordum. Çünkü benimle böyle bir şey konuşulmamıştı. Kafa olarak da kendimi hazırlamıştım ama nasip olmadı" diye konuştu.

"TRABZONSPOR, BİZİM SATILMAMIZLA YIKILACAK TAKIM DEĞİL"

Fatih Tekke, Trabzonspor formasını giyen herkesin takım için elinden geleni yapmaya çalıştığını da vurgulayarak, "Biri bazen kalitesi ile bir şeyler veriyor, biri yüreğiyle. Bizler zamanında elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Şu anda oynayan arkadaşlar da elinden geleni yapıyor. Bazen insanların bilmediği şeylerden dolayı, bazı kararlar vermek zorunda kalıyorsunuz. Bu sadece bizim için değil, bütün oyuncular için gerekli. Trabzonspor küçük bir takım değil, büyük bir camia. Trabzonspor bir efsane. Bu takım Fatih'lerin, Gökdeniz'lerin, Hüseyin'lerin satılmasıyla yıkılacak veya çok zarar görecek bir takım değil. Ama gidenlerin yerine oyuncu kalitesi olarak aynı kaliteyi yakalamak lazım. Ben o adımların atılacağını düşünüyorum. Çünkü Trabzonspor'da emeği geçen herkes bu takıma bir şeyler vermek için elinden geleni yapıyor. Biz oynarken böyleydi, bizden sonra da böyle olacağını biliyoruz. Bu sezon bir şeyler iyi gitmedi. Bir şeylerin iyi gitmesi için de futbol takımının tek başına kaliteli olması yetmiyor. Taraftarının, basının, yöneticilerin hep birlikte olması gerekiyor. Camianın kenetlenmesi gerekiyor. Herkesin birbirine yardım etmesi gerekiyor. Çünkü biz camia olarak dışarıdan çok fazla sevilmiyoruz. Bunu yaşıyoruz. Biz kendi içerimizde birlik ve beraberlik olamadığımız sürece, birbirimize yardım etmediğimiz sürece şampiyon olmamız düşünülemez" dedi.

"HİÇBİR TEKLİF YOK"

Adının sürekli transfer dedikoduları içinde yer almasını da ilgiyle takip ettiğini vurgulayan Fatih, "Şu anda ne Türkiye'den ne de başka bir takımdan teklif yok. İki yıl oldu, iki yıldır aynı sorular soruluyor. Beni gören 'abi gidecek misin?' diye soruyor. Şu an ortada bir teklif yok. Ne Fenerbahçe'den ne de Avrupa'dan. Sadece kulübüme ayrılmak istediğimi söyledim. Onlar da 'seni kesinlikle bırakmayız' dediler. İnisiyatif onların elinde. Ama ilk planda Türkiye'ye dönmeyi düşünmüyorum. Önce Avrupa'da düşündüğüm bir takım olursa onu değerlendirmek istiyorum" ifadesini kullandı.

"UMUT'A GÜVENİYORUM"

Fatih Tekke, kendisinden sonra takımın skor yükünü çekmeye çalışan Umut'u çok sevdiğini de belirterek, "Futbolculuğu ve karakteri çok kaliteli bir arkadaş. Allah inşallah yardımcısı olur. Bizden önce de Hami abiler vardı, Şotalar vardı. Onların yerine gelen oyuncuların o başarıları yakalaması ve bir şeyleri başarması için çok sağlam durması ve cesaretli olması lazım. Umut da yavaş yavaş onu başaracak. Çünkü kapasitesi var. Bazı şeylerini biraz daha düzeltirse o zıplamayı yapacak. Taraftarlar eğer Umut'a yardımcı olursa, yeni bir Fatih Tekke, altı veya üstü de olabilir ama sonuçta Trabzonspor'a canı gönülden hizmet etmek isteyen bir futbolcu kazanacaklar. Taraftarın iki yıldır benim ismimi bağırması, ilgi ve alakaları çok güzel. Çünkü biz onlarla güzel şeyler yaşadık. Çok istedik başarılı olmayı, üzüntüyü sevinci, yaşadığımız haksızlıkları birlikte yaşadık. Trabzon'daki insanlar beni çok iyi tanıyorlar. Bunun olması için neler yaşadığımı herkes biliyor. 14 yıl geçti. Bir şeyler kolay elde edilmiyor. Bu mücadeleyle dik durmayla oldu" dedi.

Fatih Tekke, Trabzonspor'a hizmet etmeyi çok istediğini de sözlerine ekleyerek, "Futbolcu olur, teknik adamlık olur, menajerlik olur. Bizim hayalimiz, hedefimiz şampiyonluk. Bunun içerisinde nerede olursak olalım, yeter ki Trabzonspor'da bir yerde olalım" diye konuştu.

143
EURO 2008 MİLLİ TAKIM ÖZEL / Rakip Slovakya
« : 20 Mayıs 2008, 11:35:20 »
Rakip Slovakya
2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın hazırlıklarını sürdüren Türkiye A Milli Futbol Takımı, Almanya kampındaki ilk hazırlık maçını yarın Slovakya ile yapacak. Almanya'nın Bielefeld kenti yakınlarındaki Marienfeld kasabasında kamp yapan A Milli Futbol Takımı, yarın hazırlık maçında Slovakya ile karışalaşacak. Bielefeld'deki Schüco Arena'da yapılacak maç, Türkiye saati ile 21.30'da başlayacak.

Bu arada ay yıldızlı takımın yarın Slovkya karşısına çıkacağı 11 henüz kesinleşmedi. Nihat Kahveci'nin bugün kampa katılacağı bildirilirken, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in bugün yapılacak antrenmanlardan sonra maç kadrosunu belirleyeceği öğrenildi.

144
Hamit Halil Yıldıray ayrı çalıştı
Avrupa Şampiyonası Finallerinde mücadele edecek (A) Milli Futbol Takımı, Almanya'daki kamp çalışmalarını sürdürüyor.

Marienfeld Kasabası'nda, kamp yapılan otelin sahasındaki akşamki antrenmana, lig maçları nedeniyle milli takım kampına akşam saatlerinde dahil olan, Hamit ve Halil Altıntop kardeşler ile Yıldıray Baştürk'de katılırken, bu 3 futbolcu da takımdan ayrı çalıştı.

Mevlüt ile Nihat Kahveci'nin ise yarın kampa dahil olacakları öğrenildi.

Teknik direktör Fatih Terim, futbolcularına antrenmandan önce dayanıklılık testi adı verilen ''Mekik koşusu ve yoyo'' çalışması yaptırdı.

Antrenmanda ise kısa süreli yapılan topla çalışma ve koşunun ardından, dayanıklılık testine devam edildi.

Milli Takım Doktoru Bülent Bayraktar, bu testin oyuncuların yaşına ve oynadıkları mevkilere göre nabız sayısıyla ilgili olduğunu söyledi.

Bu akşamki çalışmayı çok sayıda gurbetçi taraftar da izledi. Barikatları geçerek sahaya girmek isteyen taraftarlara, teknik direktör Fatih Terim sessiz olmaları ve sahaya fazla yaklaşmamaları konusunda uyarıda bulundu.

Daha sonra da önlem için Alman polisi antrenman sahasına geldi ve taraftarların önünde barikat kurdu.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in, yarın sabah basına kapalı antrenmanın ardından, akşam kaldıkları otelde bir basın toplantısı yapacağı bildirildi.

Ay-yıldızlı ekibin, yarın akşam yapacağı idmanın ise ilk 15 dakikasının basına açık olacağı bildirildi.

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 ... 497