İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - LeGeND-MæN

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 ... 497
25
KENDİ ÇALIŞMALARIMIZ / ThieRRy HENRY - İmza
« : 02 Haziran 2008, 09:42:59 »

Çalışmalrıma devam... 8)

26
İŞTE DÜNYA'NIN EN İYİ PHOTOSHOP ÇALIŞMALARI VE YAPILIŞLARI

Tasarım denilince akla ilk gelen programlardan biridir Adobe Photoshop. Bu çok kapsamlı ve gelişmiş programla yapabildiklerinizin gerçekten sınırsız. Kendi deneyim, bilgi ve hayal gücünüze göre çok değişik çalışmalar ortaya koyabilirsiniz. İşte Photoshop bilginizin gelişmesine fayda sağlayabilecek en iyi örnek çalışmalar ve nasıl yapıldıkları.Nasıl yapıldıklarını görmek için resimlerin üzerine tıklayın...

MP3  Player Design



Magic  Lighting Effect


Selecting  & Extracting Hair - Masking Tutorial - Extraction Tips


Add  a Dreamy or Misty Effect To Your Photos

Improving the Quality  of Photos



Fake Model  Photography


Displacement  Water


Making  Skin Beautiful


Photoshop  tutorial and Post-producted glasses


Professional  “glamour style” photo retouch


iMouse  — creating Apple mouse


Give  Your Photos a Retro Comic Book Effect


Space  and Planet Tutorial


Faking HDR in Adobe  Photoshop


11  Super Awesome Photoshop Movie Effects


A  movie-effect with Photoshop


Visual  effects in the style of 300


Reflective  Bubbles


Bringing a Stone  Statue to Life


4  Easy Photoshop Techniques to Make Your Pictures Pop


Devil’s  Eye


Beautiful  lighting FX effect in Photoshop


Water  Drops


Creating  a glass ball


3D Ice  Cube


Alienize:  Transform a person into an alien


Water Spirit -  Drawing Fire


Creating  a 3D effect with image editing software


How  to use Photoshop to create Product Box?


Super Fly Box Maker


Flaming  Hair


Create  a Realistic Torn Paper Effect


Creating  a Mac-Type Background in Photoshop


Drawings, Paintings, Cartoons

Skin  Painting Tutorial


Making
of The Blues Singer Leaves Town

Fox  Fire Tutorial


Easy  Watercolor Painting Effect


Soft  Cell Shading


Sketch  to Paint


Portrait  Painting


Drawing a Cute  Boy


Drawing  from a reference photo


Comic art  style


Texteffects
3D  typographic effects

Slow shutter text  effect


Create  a Spectacular Flaming Meteor Effect on Text


Smooth Glass  Type


Recreate  the ‘Bee Movie’ Text Effect


Plastic  Jelly Style


Combine 2 text  layer styles


Buttons, Logos & Menus
Create A  Leopard ‘X’ in Photoshop


OrbButton Effect


Interface  Orbs


Creating Logos on Glass  Surfaces


Photoshop  Button Maker


Design  Watercolor Effect Menu


100%  Satisfaction Guaranteed Seal/Badge Photoshop Tutorial


A  Little Window…


Glossy-Style  Carbon Fibre Navigation Set


How to  Design Mini Icons





Adobe Photoshop Techniques

Color  adjustment tutorial


Vector  Polishing Techniques


Advanced Black and White  Conversion


[/center]

27


Emre transferiyle ortalığı birbirine katan Fenerbahçe rüzgarı onunla esmeye devam edecek...
1.6.2008

Emre Belözoğlu’nun adı yetti. Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarları internet sitelerinde birbirine girdi. Başkan Aziz Yıldırım, Emre gibi Nihat’la da her konuda anlaştı. Transferdeki tek engel, İngiliz Kulübü Tottenham.

AP’de flaş gelişme...
Galatasaraylılar ‘ihanet’ diyor; Fenerbahçeliler’in çoğunluğu olumlu karşılarken, bir kısmı da ‘alınmamalıydı’ yorumunu yapıyor. Ancak gerçek olan tek gelişme var: Emre Belözoğlu, artık Fenerbahçe’de ve hem Türkiye hem de Avrupa son 24 saattir bu transferi konuşuyor. Transfer, dünyanın en önemli haber ajanslarından biri olan AP’de bile ‘flaş gelişme’ olarak duyuruldu.

‘Rüştü şimdi nerede?’
Peki, taraftarlar ne düşünüyor? İşte bir kaç örnek... Fenerbahçeliler’in yorumları: “6+2 varsa... Aurelio’nun durumu belirsizse... Her aldığın Gökhan Gönül gibi çıkmayacaksa... Elbette iyi oldu.”, “15 yıldır Fenerli sandığımız Rüştü şimdi nerede? Emre iyi ki alındı”, “Fenerbahçelilik bizim işimiz, futbolcuların değil”. Galatasaraylılar; “Bunu bize yapma...”

Adalılar para bastı!
Emre Belözoğlu’nu Euro 2008’den sonra satmakta kararlı olan Newcastle United’ı ikna etmeyi başaran Fenerbahçe Yönetimi, şimdi bir başka İngiliz Kulübü ile Nihat Kahveci için büyük bir yarış içinde... Başkan Aziz Yıldırım’ın Emre gibi Nihat ile de her konuda anlaştığı, ancak milli futbolcu konusunda Ada ekibinin bir serveti gözden çıkardığı belirtildi.

Kahveci de doğruladı
Villarreal ile 2011 yılı Mayıs ayına kadar sözleşmesi bulunan Nihat Kahveci de Sarı-Lacivertliler’in teklifini resmen doğruladı: “Evet, Fenerbahçe’den teklif aldım. Bu güzel ve onur verici bir durum...” İş, artık Fenerbahçe ile Tottenham arasında. Çünkü Villarreal, en iyi öneriyi yapacak takıma Nihat’ı satmayı planlıyor.





İŞTE BOĞAZIN YENİ BOĞASI...

Dünyanıın sayılı forvetlerinde,boy hakimiyeti müthiş sevillada inanılmaz işler başardı ama artık ispanyanın değil FENERBAHÇE'nin boğası olmaya karar verdi.İş ufak pürüzlere kaldı YARIN FB TV DE bu transfer açıklanırsa kimse şaşırmasın.

Kanoute geliyor

Malili oyuncu ile 3+1 yıllık protokol imzalandı. Sevilla da ikna edildi. Yıldırım'ın yarın transferi açıklaması bekleniyor.

Emre Belözoğlu ile yılın ilk transfer bombasını patlatan F.Bahçe, Kanoute için de gün sayıyor. Malili oyuncu ile her konuda anlaşıldığı, 3 artı 1 yıllık ön sözleşme imzalandığı belirtiliyor. F.Bahçe yönetimi şu anda kulübü Sevilla ile pazarlıkta ve iş bitmek üzere. Kanoute, müslüman olduktan sonra Sevilla'da
pek rahat bırakılmıyor.

RAKAMLAR DEVLET SIRRI
İspanyol basını F.Bahçe'nin işi bitirdiğini, "Malili golcü Boğaz'a gidiyor" başlığıyla duyurdu. Diarrio gazetesi, transfer rakamlarının sır gibi saklandığını da ilave etti. Marca ise "Sevilla çok önemli silahını F.Bahçe'ye kaptırdı" diye yazdı. Başkan Yıldırım'ın yarın transferini açıklaması beklenen Kanoute'nin Fenerium'da satılacak formalarının bile hazırlanmaya başlandığı ileri sürüldü.

KANOUTE KiMDiR ?
2 Eylül 1977 Fransa doğumlu Fredric Oumar Kanoute, 1.92 metre boyunda ve 2005'ten beri Sevilla'da oynuyor. 2004'ten bu yana Mali Milli Takımı formasını giyiyor. Milli formayla 8 golü var. 2007'de Afrika'da 'yılın futbolcusu' seçildi. Özellikle hava toplarında çok etkili olan Kanoute, bu sezon 36 maçta 20 gol attı.

6Oynadığı takımlar ve golleri: 1997-2000 Lyon (40 maç, 9 gol), 2000-2003 West Ham Utd. (84 maç, 29 gol), 2003-2005 Tottenham (60 maç, 14 gol), 2005-2008 Sevilla (83 maç, 37 gol)



3.İSİMLER - WAGNER LOVE - FATİH TEKKE

28
FENERBAHCE / Taraftara Carlos sözü!
« : 01 Haziran 2008, 09:21:30 »
Taraftara Carlos sözü!

Bir an önce iyileşip, Saracoğlu'nda maça çıkmak için sabırsızlandığını söyleyen Sambacı, "Artık sevenlerimizi üzmek yok" dedi.
1.6.2008

Operasyon geçirdi
Bir süredir Brezilya’da tedavi gören Roberto Carlos’tan Fenerbahçeliler’e mesaj var. Ülkesinde küçük bir operasyon geçirdiğini ifade eden yıldız oyuncu, evinde yeni bir aletle tedavisini sürdürdüğünü kaydederek, “Şu anda tek düşündüğüm, bir an önce iyileşip, Fenerbahçe taraftarının önüne yeniden çıkmak. Bunun için sabırsızlanıyorum. Kamp dönemine kadar yüzde yüz hazır duruma gelmek istiyorum. Geçen sezon taraftarımızı üzdük. Ancak bundan sonra üzmek yok” açıklamasını yaptı.

‘Final oynayacağız’
Avrupa'da göze hoş gelen futbol oynadıklarını ve çeyrek finale kadar çıktıklarını belirten Roberto Carlos, önümüzdeki sezonla ilgili çok iddialı sözler sarfetti. Sambacı, “Kimse merak etmesin. Önümüzdeki sezon 3 kupayı birden almak için mücadele edeceğiz. Yeter ki, doğru şeyleri yapalım. Nasıl iyi bir kadroya sahip olduğumuzu herkes gördü. Gelecek sezon da Fenerbahçe’yi Şampiyonlar Ligi’nde en iyi şekilde temsil edeceğiz. Ben, final oynayacağımızı düşünüyorum” dedi.

29
ANKETLER / EN SEVDİĞİNİZ İÇECEK
« : 31 Mayıs 2008, 18:42:31 »
Valla benim en sevdiğim Bira sonra ise fanta  ;) sizinkiler ne bakim..

30
HER TELDEN DUYURULAR / VE EMRE RESMEN FENERBAHÇE'DE
« : 31 Mayıs 2008, 15:05:56 »
Bütün basın yazdı ve FENERBAHÇE ilk kez resmi sitesinden doğruladı...6alatasaraydan başka yerde forma giymem diyen EMRE'de FENERBAHÇE SEVDASINA deli gibi kapıldı ve imzayı attı...Bu haber özellikle 6alatasaraylıları çılgına çevirdi ama iş işten geçti bir yıldız daha FENERBAHÇE'ye GELDİ.Sırada kim mi var KADIKÖYÜN YENİ BOĞASI FREDRİC OMAR KANOUTE....

2 RESMİ HABER.

www.fenerbahce.org

http://www.antu.com/AntuGorsel.aspx






31
EURO 2008 MİLLİ TAKIM ÖZEL / Lehmann topu sevmedi
« : 29 Mayıs 2008, 21:11:35 »
Lehmann topu sevmedi
29.05.2008 14:48
Almanya'nın 38 yaşındaki tecrübeli kalecisi Jens Lehmann önceki gün Belarus ile oynanan maçta son yarım saatte yediği iki golden sonra kendini eleştirenlere cevap verdi.



Lehmann EURO 2008'de kullanılacak top ile sadece bir hafta idman yaptığını ve topa alışkın olmadığını vurgularken, turnuva boyunca bu durumun bazı kaleciler için sorun yaratabileceğini söyledi. Lehmann'ın yediği iki golden sonra Alman basını, Panzerlerde 1 numaralı file bekçisi kim olmalı?, tartışmasına girmişti.

Konu ile ilgili konuşan teknik direktörü Joachim Löw ise Lehmann'ın arkasında dururken, Cumartesi günü oynayacakları Sırbistan maçında formanın tecrübeli isimde olacağını söyledi.

Löw Almanya'nın Lehmann'a güvenmesi gerektiğini de söyledi. Almanya Milli Takımı'nda Lehmann'ın arkasında Robert Enke ve Rene Adler forma için savaşan isimler.

32
EURO 2008 MİLLİ TAKIM ÖZEL / Babam ve oğlum!
« : 29 Mayıs 2008, 21:10:55 »
Babam ve oğlum!
29.05.2008 13:59
2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri'ne hazırlanan Hırvatistan Milli Takımı'nda dört futbolcunun baba olmayı beklediği ortaya çıktı.



Hırvatlar Euro 2008'de milli takımlarından elbette ki başarı bekliyorlar. Bu beklenti kuşkusuz milli takım oyuncuları içinde geçerli. Ancak Hırvatistan Milli Takımı'nın 4 oyuncusunun ulusal başarılarının yanında farklı beklentileri de olacak. Çünkü Mladen Petric, Robert Kovac, Ivica Olic ve Igor Budan baba olmaya hazırlanıyorlar.

İtalya Ligi'nde Parma forması giyen 28 yaşındaki Igor Budan ve 25 yaşındaki eşi Djina Temmuz ayında doğacak kız bebeklerinin heyecanı içindeler. Igor ve Djina çifti gibi ilk bebeğini bekleyen diğer çift ise Bundesliga'da Borussia Dortmund'da top koşturan 27 yaşındaki Mladen Petric ve eşi 24 yaşındaki Despina. Petric çiftinin ilk çocuklarının ise Eylül ayında dünyaya gelmesi bekleniyor.

Diğer iki baba adayı ise Petric ve Budan'a göre biraz daha rahatlar. Zira Robert Kovac ve Ivica Olic, 3. kez baba olacaklar. Almanya'da Hamburg forması giyen Olic ve kendisi gibi 27 yaşında olan eşi Natalija üçüncü çocuklarını yaz sonunda bekliyorlar. Çiftin bu nedenle Hamburg'da daha büyük bir ev aramaya başladıkları Hırvat basınında yer alan haberler arasında.

Mladen Petrovic'le Borussia Dortmund'dan takım arkadaşı olan 34 yaşındaki tecrübeli yıldız Robert Kovac ise eski Hırvatistan Güzeli 32 yaşındaki Anica Kovac'la evli. Ancak ikilinin üçüncü bebeklerinin doğumuna 5 aylık bir süre var. Bu nedenle Anica Kovac eşiyle birlikte Euro 2008'e gitmeye hazırlanıyor. Hırvat futbolcular Euro 2008'deki grup maçlarını evlerinden pek de uzakta oynamayacaklar. Hırvatistan Almanya ve Polonya'yla Avusturya'da karşılaşacak.

33
EURO 2008 MİLLİ TAKIM ÖZEL / Scolari chelsea ?
« : 29 Mayıs 2008, 21:09:38 »
Portekiz'in hocası gitti gider! EURO 2008'e kısa bir süre kala hazırlıklarını sürdüren Portekiz'de başarılı çalıştırıcı Luiz Felipe Scolari'nin adı Avrupa'nın önde gelen ekipleri ile anılmaya devam ediyor.



Portekiz Futbol Federasyonu Asbaşkanı Amandio De Carvalho, Ada gazetelerinden The Independent'e yaptığı açıklamada Chelsea'li yöneticilerin Scolari ile görüştüğünü kabul etti. Portekiz ile uzun süreli olan birlikteliğini turnuva sonrasında bitirmesi beklenen ve kontratının bitiminde takımdan ayrılacağını daha önce yaptığı açıklamalarda belirten Scolari'nin bu görüşmeden sonra İngiliz ekibi Chelsea'nin başına geçmesine muhtemel gözle bakılıyor.

Londra ekibi Chelsea geçtiğimiz hafta Avram Grant'ın görevine son vererek hoca arayışı içine girmişti.

34
Chelsea, Scolari ile görüşmüş!
29.05.2008 11:39
Portekiz'in hocası gitti gider! EURO 2008'e kısa bir süre kala hazırlıklarını sürdüren Portekiz'de başarılı çalıştırıcı Luiz Felipe Scolari'nin adı Avrupa'nın önde gelen ekipleri ile anılmaya devam ediyor.



Portekiz Futbol Federasyonu Asbaşkanı Amandio De Carvalho, Ada gazetelerinden The Independent'e yaptığı açıklamada Chelsea'li yöneticilerin Scolari ile görüştüğünü kabul etti. Portekiz ile uzun süreli olan birlikteliğini turnuva sonrasında bitirmesi beklenen ve kontratının bitiminde takımdan ayrılacağını daha önce yaptığı açıklamalarda belirten Scolari'nin bu görüşmeden sonra İngiliz ekibi Chelsea'nin başına geçmesine muhtemel gözle bakılıyor.

Londra ekibi Chelsea geçtiğimiz hafta Avram Grant'ın görevine son vererek hoca arayışı içine girmişti.

35
ankulovski taçlandırıldı
29.05.2008 11:29
A Milli Takım'ın 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri'ndeki rakiplerinden Çek Cumhuriyeti'nde forma giyen Marek Jankulovski ülkesinde yılın en iyi Çek futbolcusu seçildi.



İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden AC Milan'ın da formasını giyen savunma oyuncusu Marek Jankulovski, ülkesindeki teknik adamlar ve futbolcular tarafından yapılan oylamada yılın en iyi Çek futbolcusu seçildi. Bir dönem Banik Ostrava, Napoli ve Udinese gibi takımların da formasını giyen 31 yaşındaki tecrübeli futbolcu milli takım formasıyla 63 kez sahaya çıkarken 10 kez de fileleri havalandırdı. Çek Cumhuriyeti'nin 68 yaşındaki tecrübeli teknik direktörü Karel Bruckner sezonun en iyi teknik direktörü seçilirken, Almanya'da Eintracht Frankfurt forması giyen ve Çek Cumhuriyeti 20 Yaş Altı Milli Takımı'nın golcüsü Martin Fenin ise yılın genç yeteneği ödülüne layık görüldü.

1996 Avrupa Futbol Şampiyonası ikincisi Çek Cumhuriyeti A Milli Takım'ın da bulunduğu A Grubu'nda çeyrek final mücadelesi verecek.

36
EURO 2008 MİLLİ TAKIM ÖZEL / EURO 88
« : 29 Mayıs 2008, 21:08:02 »
EURO 2008 tarihinde unutulmayanları, o özel turnuvaları hatırlıyoruz. Bugün EURO 1988 ve Portakallar konuğuğumuz...



1988'de Almanya'da düzenlenen turnuvada Hollanda, Sovyetler Birliği'ni Marco Van Basten'in müthiş volesi ve Gullit'in kafa golleriyle 2-0 mağlup etti ve şampiyonluğa uzandı.

1988'de turnuva Almanya'da düzenlendi. Format değişikliğine gidilmeden oynanan turnuvada finalde Portakal kokusu vardı. Hollanda Sovyetler Birliği'ni Münih Olimpiyat Stadyumu'nda 72 bin kişinin önünde oynanan maçta Marco Van Basten'in müthiş volesi ve Gullit'in kafa golleriyle 2-0 mağlup etti ve şampiyonluğa uzandı. Ev sahibi Almanya gruptan 1. olarak çıkmasına rağmen yarı finalde Hollanda'ya boyun eğerek final yüzü görememişti. Gol kralı ise 5 golle Hollanda'nın efsane golcüsü Marco van Basten oldu.

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 ... 497