İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - LeGeND-MæN

409
FENERBAHCE / Sivas'ı geride bıraktı
« : 23 Aralık 2007, 09:51:44 »
Sivas'ı geride bıraktı


SON yılların en başarılı sezonlarından birisini geçiren Fenerbahçe, Trabzonspor'u mağlup ederek, üst üste aldığı galibiyet sayısını 5'e çıkardı. Bu sezon üst üste 4 galibiyet elde eden Sivasspor'u geride bırakan Kanarya, ligde tek başına kaldı. Fenerbahçe, 2005-06 sezonunda 12 maç üst üste galip gelerek rekor kırmıştı.



410
FENERBAHCE / Deivid golle döndü
« : 23 Aralık 2007, 09:51:22 »

Deivid golle döndü


CEZASI nedeniyle Gençlerbirliği'ne karşı oynamayan Deivid, dün akşam ilk 11'deki yerini alırken, attığı golle maçın açılışını yaptı. Selçuk'un pasında topla buluşan Brezilyalı, sağdan muhteşem bir şut çekerek kaleci Ahmet'i çaresiz bıraktı. Bu sezon ki 4. golünü atan Deivid, golden sonra yengeç dansı yapmayı
da ihmal etmedi.


411
FENERBAHCE / Kadıköy şöleni
« : 23 Aralık 2007, 09:51:01 »
Kadıköy şöleni

İlk yarının son maçında stada koşan sarı-lacivertliler maç boyunca susmayarak Fenerbahçe'ye büyük destek verdi.


F.Bahçeli taraftarlar, sezonun ilk yarısının son maçında takımlarını yalnız bırakmadı. Trabzonspor maçına büyük ilgi göstererek, stadın tamamına yakınını dolduran taraftarlar, hoparlörlerinden çalınan şarkılar ve marşlar eşliğinde statta büyük bir coşku oluşturdu ve maç boyunca tezahürat yaptı. Sarılacivertliler maç sonrası sokaklarda marşlar söylediler.
Mücadeleyi izleyen 2 bin 500 kadar Trabzonsporlu taraftar da takımlarını coşkuyla destekledi.

412
FENERBAHCE / Bitiren ikili
« : 23 Aralık 2007, 09:50:49 »

Bitiren ikili

Trabzon'da kaleci Ahmet ve kaptan Hüseyin hataları ile geceye damgasını vurdu. Kalede Jefferson'u aradılar.


KAPTANIN İKRAMI
Maça iyi başlayan Trabzon bir anda 2-0 yenik duruma düştü. Bunda kaleci Ahmet Şahin ile kaptan Hüseyin'in payı büyüktü. Ahmet Şahin, Deivid'in golünde iyi yer tutamama ve konsantrasyon eksikliği kurbanı olurken, ikinci gol ise Hüseyin'in ikramıydı.

JEFFERSON OLSAYDI
Hüseyin'in
kısa düşen geri pasını yakalayan Semih skoru 2-0 yaparken, kaleci Ahmet, Alex'in atığı golde de zamanlama hatası yaptı. Ahmet'in hataları, "Neden Jefferson oynamadı?" sorusunu akla getirdi.

413
FENERBAHCE / Liderlik güzel
« : 23 Aralık 2007, 09:50:26 »
Liderlik güzel

"Rakibimizden daha fazla pozisyon bulduk. G.Saray'ın 1 maçı eksik olsa da şu an itibariyle onun önündeyiz".


HİÇ DERBİ KAYBETMEDİ
Bu sezon tüm derbileri kazanarak haklı bir gurur yaşayan Zico, karşılaşma sonrasında çok mutluydu. Brezilyalı teknik adam, "Çok önemli bir galibiyet aldık. Genel olarak rakibimizden daha fazla pozisyon bulduk. Galatasaray'ın bir maçı eksik olsa da şu an itibariyle lideriz. Hedefimize yürüyoruz" dedi.
Tüm oyuncularını galibiyet ve iyi futboldan dolayı kutladığını belirten Zico, konuşmasını şöyle tamamladı:

F.BAHÇE'DE MUTLUYUM
"Edu ve Luga'nun yokluğunda Yasin ve Önder de iyi oynadılar. Skor farklı olsaydı da tepkim değişmezdi. Kadromu yeterli buluyorum. Gidenler olursa yeni futbolcular alabiliriz. Appiah'ın rahatsızlığı, Tümer'in askerlik sorunu var. Deniz iyileşiyor. Kontratım devam ediyor. Aynı şevk ve hırsla çalışıyorum. Hiçbir kararımda acele etmedim. Fenerbahçe'de mutluyum ve kalmak isterim."

414
FENERBAHCE / Kanarya'da Alex şoku!
« : 23 Aralık 2007, 09:50:14 »
Kanarya'da Alex şoku!


F.Bahçe'nin 3. golünü atan sambacı eski sakatlığı nüksedince 45'te çıktı

***

Alex'ten tek devrelik şov

F.Bahçe'nin 3. golünü atan sambacı eski sakatlığı nüksedince 45'te çıktı.

Kanarya'da Alex şoku... Sarı-lacivertlilerin kaptanı, Trabzon maçının 45. dakikasında sakatlanınca oyuna devam edemedi. Sambacının kasığındaki eski sakatlığının tekrarladığı bildirildi. Maç öncesi son idmanı da bitiremeyen Alex'in durumu yarın yapılacak kontrolden sonra netleşecek.

HÜSEYİN'İ ÇARESİZ BIRAKTI
Kaptan
oyunda kaldığı süre içinde ise yine görevini başarıyla yaptı. Trabzonlu Hüseyin'i her pozisyonda geçen sambacı, 32'de Semih'in aşırdığı topu filelere yollayarak galibiyeti getiren golü kaydetti. Alex maç sonrası "Biz kaçtık onlar kovaladı" dedi.



415
FENERBAHCE / Maçın hakemi
« : 23 Aralık 2007, 09:49:49 »
Maçın hakemi


ZORLU maçın hakemi Bülent Yıldırım başarılı bir karşılaşma yönetti. Zaman zaman tansiyonun yükselmesine rağmen oyunun hakimiyetini hep elinde tutan Bülent Yıldırım bazı pozisyonlarda hatalı kararlar verse de skora etki edecek kritik hatalar yapmadı.


416
FENERBAHCE / Maçın hareketi
« : 23 Aralık 2007, 09:49:33 »
Maçın hareketi


F.BAHÇE'NİN golcüsü Deivid, maçın 4'üncü dakikasında müthiş bir şutla Trabzon ağlarını havalandırırken, sarı-lacivertli taraftarlarca ayakta alkışlandı. Deivid, Selçuk'un pasında ceza sahasını sağ çizgisi dışından çok sert vurdu ve topu adeta ağlara yapıştırdı.

417
FENERBAHCE / Kader anı
« : 23 Aralık 2007, 09:49:21 »
Kader anı


TRABZONSPOR'UN tecrübeli ismi Hüseyin, 17'nci dakikadaki hatasıyla maçın kaderiyle oynadı. Kaptan, rahat poziyonda olmasına rağmen kalecisine yavaş geri pas verdi. Araya giren Semih, topu kapınca da takımının kritik 2. golü yemesine neden oldu.

418
FENERBAHCE / Maçın yıldızı
« : 23 Aralık 2007, 09:49:03 »
Maçın yıldızı


F.BAHÇE'NİN özellikle Avrupa maçlarında parlayan yıldızı Deivid, dün akşam da sahaya damgasını vuran isim oldu. Brezilyalı futbolcu, mükemmel golüyle perdeyi açarken maç boyunca hırslı futboluyla Trabzonspor savunmasını en fazla zorlayan isim oldu.


419
FENERBAHCE / Tarih yazarız
« : 23 Aralık 2007, 09:48:53 »
Tarih yazarız

İspanyol basınına konuşan yıldız futbolcu, "Şampiyonlar Ligi'nde üst tura çıkarak tarih yazdık, bunun devamını getireceğiz" dedi.


BİZİ YENEMEZLER
Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe ile Sevilla'nın eşleşmesiyle ilgili İspanyol basınına açıklama yapan Roberto Carlos, ''Üst tura çıkarak tarih yazdık, devamını getireceğimize inanıyoruz'' dedi. Brezilyalı futbolcu, ''Heyecanı yüksek düzeyde olan bir gruba sahibiz. Rekabet gücü olan bir takımız ve sahamızda bizi yenmeleri çok
zor" diye konuştu.

BOŞLUK VERECEKLER
11 yıl Real Madrid forması giyen ve La Liga'yı çok yakından tanıyan Carlos, Sevilla'nın iyi bir takım olduğunu vurgulayarak, ''Hoşuma giden bir takım çünkü hücum oynuyorlar. Ama bize gereken boşlukları bırakacaklardır'' değerlendirmesinde bulundu. Sambacı, İspanya'da tekrardan oynayacağı için çok heyecanlı olduğunu da sözlerine ekledi.

420
FENERBAHCE / Yendi-geçti
« : 23 Aralık 2007, 09:48:15 »
Yendi-geçti


İlk yarıda tam 5 golün atıldığı nefes kesen karşılaşma, son yılların en zevkli derbisi olarak tarihe geçti. 'Derbi canavarı' Zico yönetimindeki Fenerbahçe yine kazandı. Kadıköy'de tam 10 yıldır Trabzonspor'a yenilmeyen Fenerbahçe, yine sahadan galibiyetle ayrılmasını bildi.

Kanarya, 4. dakikada Deivid'in muhteşem golü ile adeta maça 1-0 önde başladı. 17'de Hüseyin'in hatalı geri pası Semih'e asist oldu, Semih de gecenin başarısız kalecisi Ahmet Şahin'i şık bir çalımla geçerek, topu plase bir vuruşla ağlara gönderdi ve maçın skorunu 2-0'a getirdi.

Trabzonspor, 2 farklı geriye düştükten sonra muhteşem oynamaya başladı. Üst üste ataklarla Fenerbahçe kalesine yüklendi. 21'de Ceyhun, İbrahima Yattara'nın Fenerbahçeli savunma oyuncularını adeta kördüğüm ettiği pozisyonda durumu 2-1 yapan golü kaydetti.

32'de Alex, yine kaleci Ahmet Şahin'in inanılmaz hatasından yararlanarak topu Trabzon filelerine yuvarladı ve durumu 3-1 yaptı. Oyundan iç düşmeyen Trabzonspor, 34'te yine Ceyhun'un golü ile skoru 3-2'ye getirdi. Nefesleri kesen maçta Trabzon'u kalecisi ve kaptanı yaktı.

İkinci yarıda herkes iki takımdan da yeni goller beklerken, skor değişmedi. Alex'in sakatlanıp çıkması, Fener'in hücum gücünü etkiledi. Fenerbahçe kazanarak şampiyonluk yolunda bir engeli daha 3 puanla aştı, maç fazlasıyla lider oldu ve taraftarına çifte bayram yaşattı.

***

Tulum çıkardı

F.Bahçe bu sezon Saracoğlu'nda oynadığı 14 maçta hiç yenilmedi.

Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda aldığı başarılı sonuçlara bir yenisini daha ekledi. Seyircisinin desteğini arkasına alan ve sahasında adeta devleşen sarı-lacivertli ekip, Trabzon'un üstüne de kâbus gibi çökerken, Kadıköy'de aldığı galibiyet sayısını 12'ye çıkardı. Bu sezon evinde 9 lig, 4 Avrupa ve 1 de Türkiye Kupası
maçı oynayan Fenerbahçe, 2 maçtan da beraberlikle ayrıldı.

LİDERLİĞE OTURDU
Trabzon karşısında Deivid, Semih ve Alex'in golleriyle galibiyete ulaşan Fenerbahçe, maç fazlasıyla da olsa liderliğe oturmayı da başardı. En son 1997- 1998 sezonunda Trabzonspor'a evinde mağlup olan ve bir daha yenilgi yüzü görmeyen sarılacivertliler, şimdi Galatasaray ve Sivasspor'un maçlarını beklemeye başladı. Kanarya, rakipleri puan kaybederse ilk yarıyı zirvede bitirmiş olacak.