İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - LeGeND-MæN

349
İNGİLTERE LİGİ HABERLERİ / Kaptan gemisini kurtardı
« : 28 Aralık 2007, 15:44:00 »
Kaptan gemisini kurtardı

İngiltere Premier League 19. hafta karşılaşmasında Derby County ile Liverpool karşı karşıya geldi. Geçen hafta kendi sahasında Manchester United'a 1-0 mağlup olarak zirve yolunda önemli bir yara alan Liverpool, bu hafta  deplasmanda Derby County'i 2-1 mağlup ederek hatasını telafi etti.

 Liverpool'a galibiyeti getiren goller, karşılaşmanın 12. dakikasında Torres ve 90. dakikada Gerrard'dan geldi. Derby County'in tek golünü ise 67. dakikada McEveley kaydetti. Premier League'de ilk sezonunu yaşayan Derby County ise aldığı bu mağlubiyetin ardından 7 puanda kaldı ve ligin dibine demir attı.

350
İNGİLTERE LİGİ HABERLERİ / White Hart Lane'de
« : 28 Aralık 2007, 15:43:36 »
White Hart Lane'de
Tottenham şov: 5-1
İngiltere Premier League 19. hafta mücadelesinde Tottenham evi White Hart Lane'de, Fulham'ı 5-1 yendi. Maçların gollerini Tottenham'dan 27. ve 62. dakikalarda Robbie Keane, 46. ve 71. dakikalarda Tom Huddlestone ve 90. dakikada Jermain Defoe kaydederken, Fulham'ın tek sayısı 60. dakikada Clint Dempsey'den geldi.

Fulham'da Moritz Volz karşılaşmanının 88. dakikasında kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Bu sonuçla Tottenham puanını 21'e yükseltirken, Fulham 14 puanda kaldı.


351
"Gidişi bizi rahatlattı"
Thierry Henry, sezon öncesinde Arsenal'den FC Barcelona'ya transfer olurken, herhalde buna en çok sevinen Cesc Fabregas olmuş.

Arsenal'in ortasahasında görev alan Fabregas, yaptığı açıklamada, Henry'nin transferinin ardından bir çok oyuncunun kendisini gösterme şansı bulduğunu ifade etti.

2003 yılında Arsenal'e transfer olan Fabregas, bu sezon 6 gol kaydederken, "Artık, öncesinden daha fazla sorumluluğum var." derken, "Arsenal'in 1 ya da 2 sene öncesine bakarsanız sadece Henry'yi görebiliyorsunuz, ama artık bizim takım olduğumuzu görebiliyorsunuz." dedi.

352
İNGİLTERE LİGİ HABERLERİ / Gunter Spurs'ta
« : 28 Aralık 2007, 15:41:58 »
Gunter Spurs'ta
Premier Lig temsilcilerinden Tottenham Hotspurs, Cardiff'in savunma oyuncusu Chris Gunter'la anlaştığını açıkladı.

18 yaşındaki oyuncu için 3 Milyon £ ödeneceği açıklanırken, Gunter, geçtiğimiz sezon ilk kez A takımda forma giymiş, ülkesi Galler'in de, tümü 2007 yılında olmak üzere 3 maçında forma giymişti.

Cardiff yönetiminden daha önce yapılan açıklamada, finansal problemlerinden dolayı her oyuncularının satılık olduğu belirtilmişti. Cardiff'te genelde savunmanın sağında oynayan Gunter, görev verildiğinde solda da oynayabiliyor.

353
İNGİLTERE LİGİ HABERLERİ / Almunia'da ülke sorunu
« : 28 Aralık 2007, 15:39:21 »
Almunia'da ülke sorunu
Arsenal'in kalesini koruyan Manuel Almunia, 1 sene daha Premier Lig'de oynaması durumunda, İngiliz vatandaşlığna geçebilecek.

30 yaşındaki kaleci, henüz İspanya milli takımında forma giymezken, 1 senelik sürecin dolmasının ardından kararını vereceğini açıkladı.

İspanya'nın henüz kendisine kalede şans vermediğini ve bu süre içerisinde de şans vermemesi durumunda, kendisi için bunun gelecek senelerde de olmaycağı anlamına geleceğini belirterek, İngiliz vatandaşlığına geçebileceğini söyledi.

İngiltere kalesine geçebilecek olan Almunia'nın rakipleri ise, 1 numaralı kaleci Paul Robinson ve David James. 37 yaşındaki James, yedek kaleci olarak çağırılırken, bir diğer kaleci ise Scott Carson.

Carson, Hırvatistan karşısında kötü bir performans sergilemesi ve yediği hatalı gollerin ardından, büyük ölçüde kalecilik şansını kaybetti.

İngiliz vatandaşlığına geçme kararının kendisi için çok zor olacağını ifade eden Almunia, İngiltere'de 2004 yılından beri zevkle oynadığını, İngiltere ve İspanya'nın kaleci seçimlerine göre, kararını vereceğini söyledi.

354
İNGİLTERE LİGİ HABERLERİ / Spurs'ta King dönüyor
« : 28 Aralık 2007, 15:38:26 »
Spurs'ta King dönüyor
En son geçtiğimiz sezonun son karşılaşmasında forma giyen Tottenham Hotspur'un kaptanı Ledley King'in, Fulham'ın karşısında oynayabileceği açıklandı.

Mayıs ayında dizinden ameliyat olan King, uzun bir dönemin ardından forma giymeye hazırlanırken, eksikliği büyük ölçüde hissedilmişti.

Younes Kaboul, Michael Dawson'la başarılı bir birliktelik kuramamış, Didier Zokora da savunmada, King yerine forma giymişti. Bu süreçte, Tottenham, düşme tehlikesi geçirmesinin ardından, Martin Jol'un görevine son verilmişti.

Bu dönem içerisinde Tottenham, Premier Lig'de en çok gol atan 2. ekip olurken, kalesinde de en çok gol gören 2. ekipti.

355
İNGİLTERE LİGİ HABERLERİ / Benitez'in güveni tam
« : 28 Aralık 2007, 15:38:13 »
Benitez'in güveni tam
Liverpool menajeri Rafael Benitez, Premier Lig'de 17 maçta topladıkları 33 puanla 5. sırada yer almalarına rağmen, şampiyonluk yarışından kopmadıklarını ve iddialarının sürdüğünü ifade etti.

2004 yılında Valencia'dan sonra Liverpool'da göreve başlayan Benitez, bu sezonun çok zorlu geçtiğini ifade etmesine rağmen bir sene önceye göre, daha iyi bir noktaya geldiklerini belirtti.

Premier Lig'de her geçen gün mücadelenin zorlaştığını ama Şampiyonlar Ligi'nde yollarına devam ettiklerini belirtirken, kadrolarını güçlendirmek için transfer yapabileceklerini de sözlerine ekledi

356
İNGİLTERE LİGİ HABERLERİ / MANU'da hareketlilik
« : 28 Aralık 2007, 15:37:57 »
MANU'da hareketlilik
Manchester United'ın ortasaha oyuncusu Park Ji Sung, yaklaık 9 aylık aradan sonra forma giyme hazırlığı yapıyor.

Cuma günü Manchester United menajeri Sir Alex Ferguson, yaptığı açıklamada, G.Koreli oyuncunun bir kaç hafta içerisinde takımdaki yerini alacağını söyledi.

"Antremanları çok iyi gidiyor" diyen Ferguson, Petro de Luanda'dan, Angolalı, Manucho Goncalves'in transferinde anlaşıldığını ifade etti. Angolalı oyuncunun çok hızlı ve ortalığı karıştıracak biri olduğunu da sözlerine ekledi.

Ferguson son olarak, Henrik Larsson'u Ocak ayı transfer döneminde bir kez daha kiralayabileceklerini ama 36 yaşındaki oyuncu için, geçen sezon ki teklifi götürmeyeceklerini söyledi.

357
FENERBAHCE / Şükrü Saracoğlu anıldı
« : 28 Aralık 2007, 12:58:49 »
Şükrü Saracoğlu anıldı


F.BAHÇE'nin eski başkanı Şükrü Saracoğlu, ölümünün 54. yılında anıldı. 1934 ile 1953 arasında 17 yıl başkanlık yapan Saracoğlu'nu anma törenine Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, yönetimden Ünal Uzun, kulüp personeli ve Saracoğlu'nun yakınları katıldı.




358
FENERBAHCE / Pek katkı yapamadım
« : 28 Aralık 2007, 12:58:32 »
Pek katkı yapamadım


SEZONUN ilk yarısını yedek kulübesinde geçiren Colin Kazım ikinci yarıya umutla bakıyor. Genç oyuncu, "İlk yarıda takıma fazla katkı sağlayamadım çünkü çok az oynadım. Ancak ikinci yarıda daha çok forma giyeceğime ve daha yararlı olacağıma inanıyorum" dedi.



359
FENERBAHCE / Semih imza atıyor
« : 28 Aralık 2007, 12:58:17 »
Semih imza atıyor


F.BAHÇE yönetiminin sözleşmelerini yenileme konusunda anlaşma sağladığı Semih Şentürk'ün ocak ayının ilk haftasında imza atacakları bildirildi. Yapılan görüşmelerin sorunsuz geçtiği ve tarafların çok düşünmeden nikâh tazeleme kararı aldıkları kaydedildi.




360
FENERBAHCE / Selçuk'tan Sevilla'ya gözdağı
« : 28 Aralık 2007, 12:58:02 »

Selçuk'tan Sevilla'ya gözdağı


SELÇUK kendi internet sitesinde ilk yarıyı değerlendirdi. Selçuk, "Her şey yolunda. Ligde önemli rakipleri yendik. Şampiyonlar Ligi'nde yola devam ediyoruz. Gücümüzü herkese gösterdik. Sevilla'ya da büyüklüğümüzü ilk maçta göstereceğiz" dedi.