İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - LeGeND-MæN

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 ... 497
97
MİLLİ TAKİM / "Kimseden korkmuyoruz"
« : 25 Mayıs 2008, 16:42:52 »
"Kimseden korkmuyoruz"
24.05.2008 16:36
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, (A) Milli Futbol Takımı'nın yarın Almanya'da Uruguay ile yapacağı özel maçtan önce basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Terim basın toplantısında, "Tüm Avrupa'ya Türkiye'nin adını şimdiye kadar hatırlattık. Şimdiden sonra ise ezberleteceğiz" diye konuştu.

HAZIRLIK MAÇLARI...

Uruguay'ın teknik kapasitesinin yüksek olması ve Portekiz'e benzemesinden dolayı bu takımla hazırlık maçı yapma kararı aldıklarını belirten Terim, Slovakya maçını da kısaca şöyle değerlendirdi: "Slovakya maçı iki ayrı devre olarak düşünülmeli. Özellikle ikinci devre set oyun sonucunu çok beğendim. Hep dikine olmasa bile çok iyi paslaştık. 22 pasa kadar çıkıp pozisyon bulmak çok sevindirici. Ancak defansımız yan toplarda zaafları vardı bunu görmek de iyi oldu bizim için. Bu hataları gidermeye çalışıyoruz. Defanstan hücuma, hücumdan defansa geçiş çok önemli. Bazen savruk kaldık, bunları yok edeceğiz."

Avrupa Şampiyonası'na katılmanın büyük bir başarı olduğunu belirten Fatih Terim, "Avrupa'nın önde gelen takımları bu turnuvada olmayacak. Onların olmadığı bir turnuvada bizim olmamız tabii ki başarı. İnanılmaz bir şölen olacak ve biz de bu şölenin önemli bir parçası olacağız. Tüm Avrupa'ya Türkiye'nin adını şimdiye kadar hatırlattık. Şimdiden sonra ise ezberleteceğiz" ifadelerini kullandı.

KİMSEDEN KORKMUYORUZ

Grupta yer alan takımları oldukça iyi analiz ettiklerini belirten Fatih Terim, her takımda birçok yetenekli isim olduğunu ve buna göre tedbirlerini alacaklarını söyledi. Gruptaki başarılarının tamamen kendilerine bağlı olduğunu ifade eden Terim, "Rakiplerimizin önemli isimleri var ancak bu bizim için önemli değil. Çekindiğiniz bir isim var mı? diye sorarsanız, bu konudaki cevabım kesinlikle 'hayır' olur. Benim tek korkum, kendi futbolcularımın performanslarını tam anlamıyla sahaya yansıtamamaları olur. Sadece bundan korkarım" dedi.

BASIN MENSUPLARI...

Milli Takım'ın hazırlık kampının oldukça verimliği geçtiğini söyleyen Fatih Terim, basın mensuplarıyla oldukça iyi bir konsensus yarattıklarını ifade etti. Bundan sonra da basın mensuplarıyla çok daha sıcak bir ortam yaratacaklarını kaydeden Fatih Terim, "Şimdiye kadar her zaman beraber olduk. Ancak şimdiden sonra araya biraz mesafe koymak zorundayız. Takımda bulunan futbolcuların biraz da olsa yalnız kalmaya ihtiyacı var. Basın mensuplarına antrenman ve faaliyet programlarını sunacağız. Herkesten biraz da olsa anlayış bekliyoruz" diye konuştu.

Terim gurbetçi vatandaşlarımızın milli takıma olan ilgisine değindi, ama sitemkar konuşmaktan geri de kalmadı. "Gurbetçi vatandaşlarımızla da yakından ilgileniyoruz. Bazen ben bile günde 1000 imza atıyor, 1000 fotoğraf çektiriyorum. Tabii ki bu olaylardan şikayetçi değilim" diyen Terim sözlerini şu ifadelerle sürdürdü: "Ancak kimse iyi niyetimizi suistimal etmesin. Bu işi hep berabere başladık hep berabere en güzel şekilde bitireceğiz."

GERGİN ANLAR...

Basın toplantısında kısa süreli de olsa gergin anlar yaşandı. Bir basın mensubunun, kamp dahilinde bazı medya organlarının kayırıldığını ileri sürmesi, Terim'i oldukça sinirlendirdi. "Kimseye böyle bir şey yapmadık yapamayız. Futbolcum namaza giderken, canlı yayın arabasının orada ne işim var! Bunu anlamış değilim. Bazen olayları abartıyoruz. Herkese eşit hakları tanıyoruz ama buna rağmen sorun olduğundan bahsediyorsunuz. Biz teşekkür beklerken, sizden tepki görüyoruz. Bu konuda çok üzüldüm" diyen Terim, daha sonra "Ben Fatih Terim olarak hayatımda kimsenin yanında yer almadım. Almam da. Benim için isimler önemli değil. Bizim konuştuğumuz konulara şaşırıyorum. Benim hiçbir meslektaşım bu konuları konuşmaz. Bizim de böyle bir dezavantajı var. Başka teknik direktörler, kadrolarından bahseder, sistemlerini anlatır. Biz ise nelerden konuşuyoruz. Ben, şu ana kadar sizlere her zaman her türlü imkanı sağlamama rağmen bu tarz bir tepkiyi hak ettiğimi düşünmüyorum." ifadelerini kullandı.

KADRO SALI GÜNÜ AÇIKLANACAK

Fatih Terim, kadroyu 20 + 3 'e salı günü indireceğini hatırlatarak, "Gökhan Gönül Dr. Wolfarth'a bir kez daha kontrol oldu. Onun dışında birçok aşamadan geçti. Geldiğinden daha iyi durumda olduğu kesin. Ancak bileğinde sakatlığın oluşu durumu ciddileştiriyor. Hem sağlık hem fizik olarak iyi olması lazım. Ayağının dışında olan tüm adele gruplarını çalıştırdı, ama daha koşu ve saha idmanı yapmadı. Servet ile beraber sezonun en çok yorulan isimleri. Ama riske atmayacağız. Bağ kopuğu yok, fedakarca oynadığı için ağrısı var. Ağrı tolore edilebilecekse buna evet deriz, ama sakatlığın ilerlemesi durumu varsa bunu göze alamayız. 20 + 3 'ü Salı günü (27 Mayıs) açıklayacağız ama Gökhan'ın koşu antrenmanlarına doktorlar gözetiminde çıkmasını bekliyoruz. Oyuncumuzu bir baskı altında tutmayacağız. Bizim için sporcumuzun fizik ve ruh sağlığı önemli" dedi.

HAMİT'İN DURUMU...

Hamit'in durumu hakkında da bilgiler veren Terim, Uruguay maçında kendisini oynatacağını da söyleyip, "Hamit'in durumu gayet iyi. Yarın da oynatacağım. Sıkı çalışıyor. Dün son kontrol için tekrar Münih'e gitti ve en ufak bir ağrısının kalmadığını söylediler" diye konuştu. Fatih Terim, 23 kişilik kadroya giremeyenlerin kampa kalmalarından yana olduklarını da ifade etti. Terim, "Hep beraber burada olmalarını diliyoruz. Ama kendilerinin bir düşüncesi veya mazereti varsa bir şey diyemeyiz. Buradan ayrılsalar da kalplerinin bizimle olacağını biliyoruz" şeklinde konuştu.

"KOMPLE BİR TAKIM OLACAĞIZ"

Takımdaki inancın sahaya mutlaka yansıyacağını da dile getiren Terim, "Orkestra birçok enstrümandan kuruluyor ama tek ses çıkıyor. Bu orkestradan da tek ses çıkarsa, müzik ziyafeti olursa, arada detoneler olmazsa bu milli takım güzel işler yapar. Bugün sakat oyuncu bile oynamak istiyorsa bu birlik ve beraberliğin göstergesidir. Avrupa Şampiyonası'na İlk defa katılmak önemliydi, bundan sonrası için de çıta yükselecek. Uluslararası alandaki 12 yıl içindeki başarılarımız hep pozitif katkıda bulundu. Avrupa Şampiyonası'nda alınacak sonuçlar önemli. Ülke hedeflerini ve isteklerini ortaya koymuş olacağız" diyerek mesajlar verdi.

KİMLER GİDECEK?

Terim, Slovakya maçında başarılı bir performans gösteren Colin Kazım'ın durumunun gayet iyi olduğunu ve Türkiye'nin gelecekte de bu oyuncudan maksimum düzeyde yararlanacağı söyledi. Mehmet Topal ve Mevlüt Erdinç'in Slovakya maçında da iyi bir performans gösterdiğini belirten Terim "Genç oyuncularımdan çok memnunum. 2010 Dünya Kupası'nın kadrosu şimdiden hazırdır. Ancak öncelikli hedefimiz EURO 2008. Genç oyuncuların yaşadıkları heyecanı da ona veriyorum. İstatistikler size iyi bir yol gösterebilir. 27 yaşın altında hiçbir takım şampiyon olmamış. Ama bu, kadrodaki oyuncuların hepsinin 27 yaşın üstünde olacağı anlamına gelmez. Genel anlamda genç oyuncuların performansından memnunum" ifadelerini kullandı.

Bir basın mensubunun kadrodan hangi oyuncuları çıkaracağını sorması üzerine Fatih Terim "Şu anda kafamda isimler belli. Buraya gelirken de 11'imiz belliydi. Sürpriz sakatlıklar yaşadık ve bu oyuncuların durumları şu anda net değil. Bundan dolayı da son ana kadar isimleri açıklamayacağım" şeklinde konuştu.

TRANSFER SÖYLENTİLERİ...

Son zamanlarda medyada hakkında çıkan transfer haberleri konusunda da açıklamalarda bulunan Fatih Terim, sözlerini şu şekilde noktaladı: "Şu anda görevimin başındayım. Tamamen takımıma ve turnuvaya konsantre olmuş durumdayım. Şu ana kadar hiçbir kulüp ile görüşmedi. Oluşan müthiş sinerjiyi yıkmaya kimsenin hakkı yok. Her şey çok güzel, ben de çok formdayım. Heyecanımdan bir şey kaybetmedim, kaybedemem. İşime konsantre olmuş durumdayım. Eşim Fulya Hanım bile beni aramıyor. Sadece ben onu arıyorum. Biz burada bir aileyiz. Hasan Doğan burada, Levent Kızıl burada. Sanal bir aile ortamı yaratmadık burada. Herkes birbirine sevgi ve saygıyla yaklaşıyor."

98
MİLLİ TAKİM / Terim rekorları alt üst etti
« : 25 Mayıs 2008, 16:42:19 »
Terim rekorları alt üst etti
24.05.2008 11:02
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, (A) Milli Futbol Takımı'nın yarın Almanya'da Uruguay ile yapacağı özel maçta 70. milli sınavına çıkacak. (A) Milli Takım'ın başında ilk sınavını 11 Nisan 1990 tarihinde Kopenhag'da Danimarka'ya karşı 1-0 yitirilen özel maçta veren Terim, daha sonra 1993-1996 yılları arasında görev yaptığı milli takımı, 17 Ağustos 2005'de Sofya'da Bulgaristan ile yapılan özel karşılaşmadan bu yana çalıştırmaya devam ediyor.

Ay-yıldızlılar, (A) Milli Futbol Takımı'nın başında en çok maça çıkan teknik adam unvanına sahip Fatih Terim yönetiminde oynadığı toplam 69 maçta, 32 galibiyet, 21 beraberlik, 16 yenilgi alırken, 100 gol atıp, kalesinde 75 gol gördü. Türk Milli Takımı, Terim'in son döneminde oynadığı 17'si resmi, 18'i özel toplam 35 maçtan 15'ini kazandı, 13'ünde berabere kaldı, 7'sini ise yitirdi


99
MİLLİ TAKİM / "Başkası olsa çatlardı"
« : 25 Mayıs 2008, 16:42:00 »
"Başkası olsa çatlardı"
24.05.2008 09:24
Milli Takımımız'ın Avrupa Şampiyonası'nda gol bölgelerinde umut bağladığı isimlerin başında gelen Semih Şentürk, ayyıldızlı aday kadroya seçilmek için büyük uğraş verdiğini ve ilk hedefine ulaştığını söyledi.

Yeni hedefinin Euro 2008'de oynamak ve gol atmak olduğuna değinen Semih, F.Bahçe'de kendine yöneltilen eleştirilerin, Milli Takım'a seçilmesi sırasında da sürmesinin kendisini üzdüğünün altını çizdi. "Bugünlere tırnaklarımla, alın terimle geldim. Benim yerime başka bir oyuncu olsaydı çatlardı" diyerek başlayan Semih, şöyle devam etti:

"HAKAN'IN FORMASINI DÜŞÜRMEYECEĞİM"

"Karakteristik özelliğim, çok sabırlıyım. Oynamayacağımı bildiğim halde, her an oynayacakmış hissi ile hazırlanırım. Beni eleştiriyorlar, kimseye yanıt vermek istemem. Sahada konuşurum. Gol kralı olmuşum. Fatih Terim sadece bana değil, tüm takıma baba gibi yaklaşıyor. Eleştiriler beni değil Milli Takımı yıpratır.

Türkiye'de çok kaliteli, Milli formayı giyen iyi golcüler var. Hakan Şükür, Fatih Tekke var. Ümit Karan'ın kalitesi ve yetenekleri belli. Terim Euro 2008 için böyle karar verdi. Forma şansı bulduğumda da daha önceki Semih'in iki katı istekle oynamak istiyorum. Hakan Şükür'ün 9 numaralı forması bende. O formayı ve bayrağı yere düşürmeyeceğim, başarıyla taşıyacağım. Benim de bilgim ve tecrübem var. Güçlüyüm, takım arkadaşlarım da bana güveniyor.

Şampiyonlar Ligi'nde 6 maçta 2 golüm var. Avrupa'da tecrübem var. Çok fazla oynama şansı bulmamama rağmen Euro 2008'de yer almak için tüm gücümle çalıştım. Hedefim milli takıma girmekti başardım. Bundan sonra oynamak ve daha çok gol atmak. Seçilmiş insanlar Milli Takım'da oynuyor. Mükemmel ortam var. Bunun meyvelerini Euro 2008'de toplayacağız.

"BU DERSLERE ÇOK PARA HARCARSISINIZ"

Bir çok teknik adam ve ünlü isimle çalıştım. Onların teknik bilgileri ve zekaları ile yoğruldum. Kısaca aldığım futbol terbiyesi mükemmel. F.Bahçe'de forma giyen tüm golcülerden bir şeyler kaptım. Böylesi geniş yelpazeli golcülerden ders almak için dünyaca para harcamanız gerek. Geçen sezon unutamadığım gol Kadıköy'de Beşiktaş'a attığım 2'nci goldü. Galatasaray'a karşı ilk derbide oynadım ve golümü attım.

Kısacası derbi maçlarında gol atmadan duramıyorum. Önemli olan büyük maçlarda sahneye çıkmak ve takımını zafere taşımak. Tanju Çolak'a benzemeye çalışırdım. Mahalle arasında oynarken kendimi onun yerine koyardım. Hakan Şükür ağabeyi örnek alırdım. Teknik olarak Sergen'i beğenirdim. Bırakmasına üzüldüm.

"ŞAMPİYONLUK HAVASI KAYBOLDU"

Semih Şentürk, F.Bahçe'nin Süper Lig'de şampiyonluğu G.Saray derbisinde değil önceki maçlarda kaybettiğini belirtip, "Şampiyonlar Ligi'ndeki konsantrasyonu lige yansıtamadık. İlk kez şampiyonluk havası yoktu" dedi. Alex ile oynamanın keyifli ve basit olduğuna değinen Semih, "Onun sahada ne yapacağını kestiriyorum. Alex'in meziyetlerini kullanarak buralara geldim" diye konuştu.

"ALMANYA YA DA İTALYA İLE FİNAL HAYALİM"

"En büyük avantajımız Portekiz ile başlamak. Turnuvaların ilk maçlarına adapte olamıyorlar. İlk maçın onlarla olması iyi. Portekiz'e yenilmezsek rahat çıkarız."

Semih Şentürk'ün Avrupa Şampiyonası'ndaki en büyük hayalini final süslüyor. Semih, "En büyük hayalim İtalya veya Almanya ile final oynamak. Bunu da takım olarak başaracağımızdan şüphem yok" dedi. Tecrübeli futbolcu, Portekiz ile şampiyonadaki ilyk maça da dikkat çekerek şu değerlendirmeyi yaptı:

"En büyük avantajımız Portekiz ile başlamak. Turnuvaların ilk maçlarına adapte olamıyorlar. İlk maçın onlarla olması iyi. Portekiz'e yenilmezsek rahat çıkarız. Portekiz Milli Takımı'nda Cristiano Ronaldo benim gözümde büyük yıldız. Genç yaşına rağmen müthiş çıkış yaptı. İsviçre, Çek Cumhuriyeti kafa kafaya oynayacağımız takımlar.

100
KENDİ ÇALIŞMALARIMIZ / John Terry v1
« : 24 Mayıs 2008, 17:45:03 »


Ben fazla beğenmedim  :P

101
KENDİ ÇALIŞMALARIMIZ / Ronaldo - cr7
« : 24 Mayıs 2008, 17:44:25 »


v2


102
MİLLİ TAKİM / Milli takım kadrosu açıklandı
« : 24 Mayıs 2008, 14:49:07 »
2008 Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edecek A Milli Takımımızın, 26 kişilik aday kadrosu Milli Takımlar Sorumlusu Fatih Terim tarafından açıklandı.
 
Aday kadroya dahil edilen futbolcular, 11 Mayıs Pazar günü saat 13.00'te Antalya'daki Gloria Golf Resort Hotel'de toplanacak.
 
Teknik direktör Fatih Terim'in belirlediği 26 kişilik kadroda, deneyimli futbolcu Hakan Şükür'ün yanı sıra, Galatasaray'ın şampiyonluğunda önemli rol oynayan Ümit Karan, Kayserispor'da kariyerinin en iyi sezonunu geçiren Mehmet Topuz ile Gökhan Ünal, Mehmet Yıldız, İbrahim Toraman ve Hüseyin Çimşir gibi isimler yer almadı

A Milli Takım'ın aday kadrosu şu isimlerden oluşuyor:
 

 
   

KALECİLER
   

 

1-
   

VOLKAN DEMİREL
   

FENERBAHÇE

2-
   

RÜŞTÜ REÇBER
   

BEŞİKTAŞ

3-
   

TOLGA ZENGİN
   

TRABZONSPOR


 
   

SAVUNMA OYUNCULARI
   

 

4-
   

GÖKHAN GÖNÜL
   

FENERBAHÇE

5-
   

SABRİ SARIOĞLU
   

GALATASARAY

6-
   

GÖKHAN ZAN
   

BEŞİKTAŞ

7-
   

İBRAHİM KAŞ
   
GETAFE :)

8-
   

EMRE AŞIK
   

ANKARASPOR

9-
   

SERVET ÇETİN
   

GALATASARAY

10-
   

HAKAN KADİR BALTA
   

GALATASARAY

11-
   

UĞUR BORAL
   

FENERBAHÇE

 
   


ORTA SAHA OYUNCULARI
   

 

12-
   

MEHMET AURELIO
   

FENERBAHÇE

13-
   

MEHMET TOPAL
   

GALATASARAY

14-
   

EMRE BELÖZOĞLU
   

NEWCASTLE UNİTED

15-
   

TÜMER METİN
   

LARISSA

16-
   

YILDIRAY BAŞTÜRK
   

VFB STUTTGART

17-
   

HAMİT ALTINTOP
   

BAYERN MÜNİCH

18-
   

AYHAN AKMAN
   

GALATASARAY

19-
   

ARDA TURAN
   

GALATASARAY

20-
   

TUNCAY ŞANLI
   

MIDDLESBROUGH

21-
   

KAZIM KAZIM
   

FENERBAHÇE

 
   

HÜCUM OYUNCULARI
   

 

22-
   

GÖKDENİZ KARADENİZ
   

RUBIN KAZAN

23-
   

NİHAT KAHVECİ
   

VILLARREAL

24-
   

HALİL ALTINTOP
   

SCHALKE 04

25-
   

SEMİH ŞENTÜRK
   

FENERBAHÇE

26-
   

MEVLUT ERDİNÇ
   

SOCHAUX

103
MİLLİ TAKİM / ''Riske Girmem''
« : 24 Mayıs 2008, 14:44:20 »
Sakatlığı nedeniyle EURO 2008'e yetişip yetişmeyeceği netlik kazanmayan milli oyuncu Hamit Altıntop, ''Avrupa Şampiyonası'nda oynamak istiyorum, ancak gelecek sezonu tehlikeye sokacağıma şimdiden ayrılırım'' dedi.

Almanya Birinci Ligi (Bundesliga) şampiyonu Bayern Münih'de oynayan milli futbolcu Hamit Altıntop, Avrupa Şampiyonası Finallerinde oynamak istediğini, ancak gelecek sezon için de kendini riske sokmak istemediğini söyledi.

Uzunca bir süreden bu yana sakat olan ve Avrupa Şampiyonası Finalleri'ne hazırlanan Türk Milli Takımı'nın kampında bulunan Hamit, Kicker adlı Alman spor dergisine yaptığı açıklamada, gelecek sezonu tehlikeye sokmak istemediğini belirterek, ''Avrupa Şampiyonası'nda oynamak istiyorum, ancak riske girmek de istemiyorum. Gelecek sezonu tehlikeye sokacağıma şimdiden ayrılırım'' dedi.

Lig sezonunun kendisi için sportif açıdan çok iyi geçtiğini ifade eden Hamit, yine de bu sezon geçirdiği iki ameliyat nedeniyle mutluluğunun da o kadar fazla olmadığını kaydetti.

Hamit, koşabildiğini, rahat bir şekilde hareket edebildiğini, ancak koordinasyonda hala eksiklikleri olduğunu belirterek, Bundesliga'da Bayern Münih'in yeni teknik direktörü Jürgen Klinsmann ile başlayacak dönemin de kendisi için heyecanlı bir dönem olacağını söyledi.

Takım içindeki büyük rekabete rağmen kendisini ispatlayacağına emin olduğunu ifade eden Hamit, ''Ben her yerde oynarım, bu benim avantajım. Teknik direktörün beklentilerini yerine getiriyorum'' dedi.

Bundesliga'da bu sezon 23, UEFA kupasında da 9 kez oynayan ve Almanya Kupası'nda oynayan, 5 gol pası veren ve toplam 7 gol atan Hamit, sakatlığından dolayı sezon sonunu kaçırdığı için de üzgün olduğunu sözlerine ekledi.

Bayern Münih'in görevi bırakacak olan teknik direktörü Ottmer Hitzfeld de sakatlanıncaya kadar Hamit'in kendileri için çok önemli bir oyuncu olduğunu belirterek, kendisini her zaman oynattığını söyledi.
 

104
'Kupayı kaldırırsak kimse şaşırmasın'

24 Mayys 2008
00:18

A Milli Takım kalesini koruyan isimlerden olan ve teknik direktör Fatih Terim'in, O sağlıklı olduğu sürece kale O'nundur dediği Fenerbahçeli file bekçisi Volkan Demirel, Avrupa Futbol Şampiyonası öncesi iddialı konuştu.

Takım olarak başarılı olacaklarına inandıklarını ifade eden Volkan Demirel, Euro 2008'de kupayı kaldırmamız kimseyi şaşırtmamalı dedi.

Sakatlığının geçtiğini ve kendisinin de takımın da çok iyi durumda olduğunu belirten Volkan, Grubumuz iyi bir grup, zorlu bir grup. Portekiz Milli Takımı'nın gücü ortada. İyi bir ekol bir kere her şeyin başında. Çek Cumhuriyeti son yıllarda hep ilk 8 arasına girmeye çalışıyor. İsviçre ise ev sahibi. Ama rakiplerimizin durumu değil, bizim durumumuz önemli. Bizim ne yaptığımız önemli. İyi olursak kazanırız. Kaderimizi kendimiz belirleyeceğiz bir anlamda. EURO 2008'de kupayı kaldırmamız kimseyi şaşırtmamalı diye konuştı.

Volkan özeleştiride de bulunarak, Geçmişte zaman zaman hatalarım oldu. Bu kendime aşırı güvenimden kaynaklanıyor. Yediğin gollere fazla kafanı takmayacaksın. bir sonraki maça bakacaksın ve hatalardan ders çıkartman gerekiyor şeklinde konuştu.

Genç kaleci, milli takım aday kadrosuna 27 oyuncu seçildiğini, herkesin birbirinden iyi olduğunu vurgulayarak, En iyiler burada. Herkesin ilk hedefi önce 23 kişilik kadroda kalmak. Daha da önemlisi ise ilk 11'de oynamak. Bu yüzden idmanlar çok sert ve hırslı geçiyor. Ama sonuç önemli, kadroya giremeyen arkadaşlar da üzülmeyecektir. Herkesin ortak düşüncesi milli takımın başarısı diyerek sözlerini tamamladı.

105
HER TELDEN DUYURULAR / ÖZEL SAYFA YAYINDA
« : 24 Mayıs 2008, 12:05:23 »
EVET BEYLER %85 TAMAMLANDI DAHA EKSİKLER VAR DEVAM EDİCEK YORUM ALALIM :D

GİRİŞ İÇİN TIKLA

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 ... 497