İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - LeGeND-MæN

517
FENERBAHCE / İnter korksun
« : 09 Eylül 2007, 09:23:27 »
İnter korksun

Bahçe için "Avrupa'nın en iyi takımlarından biri" yorumunu yapan ikili: Şampiyonlar Ligi'ne galibiyetle başlamak istiyoruz.


F.Bahçe'nin iki genç yıldızı Kemal ve Selçuk'tan Şampiyonlar Ligi G Grubu'ndaki ilk rakipleri İnter'e gözdağı: "Onlar İtalya'nın şampiyonuysa biz de Türkiye'nin şampiyonuyuz. Buraya galibiyet için gelecekler ama umduklarını bulamayacaklar." F.Bahçe'nin Avrupa'nın en iyi takımlarından biri olduğunu vurgulayan
genç yıldızlar, "Kadromuzda her ligde futbol oynayabilecek çok sayıda futbolcu var" şeklinde konuştular.

İLK MAÇ ÖNEMLİ
19 Eylül'de Şükrü Saracoğlu Stadı'nı İnter'e dar edeceklerini ileri süren ikili, sözlerini şöyle tamamladı: "Camiaya yıllardır Avrupa başarısı hediye edemedik. Bu sezon bu yükten kurtulmak istiyoruz. Hedefe giden yolda ilk maç çok önemli. İnter karşısında alacağımız iyi bir sonucun önümüzü açacağını biliyoruz. İlk sınavının bizimle olması İnter için şanssızlık. İstanbul'dan puan çıkaramazlar."

518
FENERBAHCE / Bravo Alex
« : 09 Eylül 2007, 09:23:11 »
Bravo Alex


Fenerbahçe'nin kaptanı Alex, önceki gün başarısızlığının faturasını medyaya kesen Kezman'a göndermede bulunarak, "Basın ve futbol iç içe kavramlar. Basın ve futbolcu ayrılamaz" dedi. Alex, Tuncay Şanlı'nın Middlesbrough'ya gitmesiyle ile ilgili olarak da "Tuncay'ın ayrılması büyük güç kaybı" ifadesini kullandı.

***

Tuncay'ın gidişi kayıp

"Tuncay çok büyük oyuncuydu ancak artık onu bırakıp yenilere destek olmalıyız" diyen sambacı, büyüklerden çok Anadolu takımlarına puan verdiklerini söyledi.

Kayıplar Olabilir
F.Bahçe'nin kaptanı Alex, puan kayıplarını sürpriz olarak değerlendirirken, Tuncay'ın gitmesi ile güç kaybettiklerini söyledi. Brezilyalı yıldız, "Bizim için çok önemli olan Anderlecht engelini geçip, Devler Ligi'ne kaldık. Sadece İstanbul maçında bizden iyi oynadılar. Oftaş karşılaşmasında
ilk yarı iyiydik. Bu tip kayıplar rakiplerimizin de başına gelebilir. Liderle puan farkının açılmaması önemli" dedi.

Amacımız 2. Tur
Tuncay'ın eksikliğini hissettiklerini itiraf aden Alex, "Büyük bir oyuncu. Gitmesi tabii ki güç kaybı. Ama bunu sürekli gündeme taşımanın alemi yok. Yine güçlüyüz, gelenlere destek vermeliyiz" ifadesini kullandı. Büyük maçlarda daha iyi oynadıklarını, Anadolu takımlarına puan verdiklerini belirten sambacı, Şampiyonlar Ligi içinse, "Çekişmeli bir grup olacak. Umarım gruptan çıkarız" diye konuştu.

519
FENERBAHCE / Bir görüş
« : 09 Eylül 2007, 09:22:36 »

Bir görüş

Dünyada 3-5-2 oynayan yok.


F.Bahçe transferi 4-1-4-1 e göre yaptı. Zaten F.Bahçe iki yıldan beri de bu sistemle oynuyor. 3-5-2'yi şu an dünyada oynayan takım yok. Zico 3-5-2'ye geçmeyi düşünürken Fenerbahçe yazarlarının sistemi çok eleştirmesinden etkilenmiş olabilir. Her sistemin dezavantajı var ancak 3-5-2'nin avantajlarını öne çıkarırsa, Fenerbahçe başarılı olur. 3-5-2'nin
hücumda ve savunmada çabuk çoğalma gibi avantajı olsa da savunma çoğu zaman kontrataklarda sıkıntı yaşar. Fener'in en büyük sıkıntısı fazla pozisyon üretememesiydi. Bu değişikliği savunmada değil de orta sahada tek ön libero oynatarak çözebilirdi.

520
FENERBAHCE / F.Bahçe'nin yeni şifresi: 3-5-2
« : 09 Eylül 2007, 09:21:59 »

F.Bahçe'nin yeni şifresi: 3-5-2


Fenerbahçe'yi tek forvet oynattığı için eleştirilen teknik direktör Arthur Zico, 3-5-2'ye geçmenin planlarını yapmaya başladı. Peki, bu 3-5-2 nasıl bir sistem?

***

Sisteme neşter

Defans Önder, Lugano ve Edu'dan oluşacak. Forvette ise Kezman'a bir golcü eşlik edecek. Zico yeni sistemi dün ilk kez denedi.

F.Bahçe Teknik Direktörü Zico, uzun zamandır eleştirilen tek forvetli sistemden vazgeçiyor. Zico'nun özellikle ligde alt sıralarda yer alan takımlara karşı gol bulmakta zorlanmaları üzerine bu kararı aldığı öğrenildi. Zico yeni taktik düzeninde defans kurgusunu 3 oyuncudan oluştururken, 4'lü orta saha, bir forvet arkası ve çift santrfor oynatacak. Zico'nun
Avrupa maçlarında ise 5'li orta saha, bir forvet arkası ve tek forvet sistemini planladığı kaydedildi.

PAF'I 5-0 YENDİLER
Brezilyalı hoca 3'lü defansı Edu, Lugano ve Önder'den oluşturmayı kararlaştırırken, Roberto Carlos'u orta sahanın solunda defansa yönelik oynatacak. Zico dün sabah PAF takımı ile oynanan maçta yeni sistemini ilk kez denerken, A takım; Kezman (2) Alex, Gürhan ve Gökhan'ın golleriyle 5-0 galip geldi. Semih ile yan yana oynayan Kezman hırsı ve başarılı performansı ile göz doldurdu. Çift forvetin arkasındaki Alex'in de daha çok pozisyona girdiği gözlendi.

521
EURO 2008 HABERLERİ / Hollanda'dan seriye son: 2-0
« : 09 Eylül 2007, 09:20:38 »
Hollanda'dan seriye son: 2-0
EURO 2008 Grup Eleme Maçı'nda Bulgaristan'ı konuk eden Hollanda, karşılaşmadan 2-0'lık galibiyetle ayrılırken, Bulgaristan'ın da yenilmezlik serisine de son vermiş oldu.

Gün içerisinde oynanan mücadelede bir diğer yenilgisiz takım Romanya, Belarus'u deplasmanda 3-1 yenmiş ve serisini sürdürmüştü.

G Grubu'nun bir diğer yenilgisiz takımı Hollanda'ya galibiyeti Wesley Snijder ve Ruud van Nistelrooy, golleriyle getirdi.

Gecenin diğer karşılaşmasında da Slovenya, Lüksemburg deplasmanından 3-0'lık galibiyetle döndü.

522
EURO 2008 HABERLERİ / Almanya Klose ile: 2-0
« : 09 Eylül 2007, 09:20:08 »
Almanya Klose ile: 2-0
EURO 2008 Eleme Grup Maçı'nda deplasmanda Galler'le karşılaşan Almanya, Miroslav Klose'nin 2 golüyle mücadeleden 2-0 galibiyetle döndü.

Galler deplasmanına sakatlıklar yüzünden sıkıntılı giden Almanya, 6. dakikada Bayernli oyuncunun golyüyle ilk yarıyı önde tamamlarken, ikinci yarının 15. dakikasındaki ikinci golü ile mücadelede 3 puanın sahibi oldu.

D Grubu'nda oynanan diğer karşılaşmada, San Marino deplasmanında Milan Baros'suz giden Çek Cumhuiyeti, 3 puanı 3-0'lık sonuçla alırken, diğer karşılaşmada Slovakya kendi sahasında konuk ettiği İrlanda ile 2-2 berabere kaldı.

Alınan sonuçların ardından Almanya 22 puanla liderliğini sürdürürken, en yakıp takipçisi Çek Cumhuriyeti 5 puan gerisinden ikinci sırada yerini aldı.

523
EURO 2008 HABERLERİ / 20 karşılaşma vardı
« : 09 Eylül 2007, 09:19:45 »
20 karşılaşma vardı
13. Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme Grupları'nda 7 grupta 20 karşılaşma oynandı.

Gruplarda alınan toplu sonuçlar şöyle:

A Grubu
Sırbistan Karadağ - Finlandiya : 0-0
Portekiz - Polonya : 2-2

B Grubu
İskoçya - Litvanya : 3-1
Gürcistan - Ukrayna : 1-1
İtalya - Fransa : 0-0

C Grubu
Macaristan - Bosna Hersek : 1-0
Malta - Türkiye : 2-2
Moldova - Norveç : 0-1

D Grubu
San Marino - Çek Cumhuriyeti : 0-3
Slovakya - İrlanda : 2-2
Galler - Almanya : 0-2

E Grubu
Rusya - Makedonya : 3-0
İngiltere - İsrail : 3-0
Hırvatistan - Estonya : 2-0

F Grubu
Letonya - Kuzey İrlanda : 1-0
İsveç - Danimarka : 0-0
İzlanda - İspanya : 1-1

G Grubu
Lüksemburg - Slovenya : 0-3
Beyaz Rusya - Romanya : 1-3
Hollanda - Bulgaristan : 2-0

524
EURO 2008 HABERLERİ / İspanya zor da olsa 1 puan
« : 09 Eylül 2007, 09:19:31 »
İspanya zor da olsa 1 puan
EURO 2008 Eleme Grup Maçları'nda F Grubu'nda yer alan İspanya, İzlanda deplasmanından 1-1'lik beraberlikle döndü.

20. dakikada Xabi Alonso'nun kırmızı kart görmesiyle karşılaşmanın büyük bir bölümnü 1 kişi eksik tamamlayan İspanya, 40. dakikada Hallfredson'un golüyle ilk yarıyı 1-0 geride tamamladı.

Karşılaşmanın tamamlanmasına 5 dakika kala Iniesta'nın golü, İspanya'ya 1 puanı getirdi.

F Grubu'nda diğer sonuçlar:

Letonya 1-0 K.İrlanda
İsveç 0-0 Danimarka

Alınan sonuçların ardından İsveç, 19 puanla liderliğini sürdürürken, İspanya 3 puan ardından 2. sırada yerini aldı. Bir diğer 16 puanlı K.İrlanda ise averajla 3. sırada.

525
EURO 2008 HABERLERİ / "Gol yiyince şok yaşadık"
« : 09 Eylül 2007, 09:17:48 »
"Gol yiyince şok yaşadık"
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Malta karşısında beklemedikleri puan kaybı yaşadıklarını söyledi.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Fatih Terim, ''Aklımızda olmayan 2 puan kaybettik. Bahaneler bulacak değilim. Artık Macaristan maçının mutlaka kazanmamız gereken bir duruma geldik. Kredilerimizi yiyoruz'' dedi.

Malta takımı karşısında iyi bir oyun sergileyemediklerini söyleyen Terim, ''Pozisyon bulduk ama yeterli değildi. Dolayısıyla çarşamba gününe hazırlanacağız. Evimize güzel galibiyetle ve moralle dönüp İnönü Stadı'nda seyircimizin önüne öyle çıkmak istiyorduk ama olmadı. Bu çocuklar, çok güzel maçlar oynadılar. Olmasa tabii ki iyiydi ama şimdi seyircimize her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var'' ifadesini kullandı.

 

 

Terim, hayatı boyunca, ''Rakibiniz kadar mücadele etmezseniz, Yüreğinizi onun kadar koymazsanız, oyununuz bozulur'' dediğini belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Biz o coşkudan yoksunduk. Oyuna daldık ve aklımızda gol yemek yoktu. Gol yeyince şok yaşadık. Öne geçsek durum değişik olabilirdi ama hep geriden geldik. Oyun içinde değişiklikler yaptık. Maalesef pozisyonu yakaladık ama golü yakalayamadık ve kendi kalemizde kontra ataktan gol gördük. Sanırım bir şey olmaz düşüncesi vardı. Başka türlü olamaz çünkü. Demek ki, bazı noktalarda fiziğimiz de yeterli değil.''

 

 

Fatih Terim, oyuncuları içinde hayal kırıklığı yaşadığı kimsenin olup olmadığına ilişkin bir soru üzerine, ''Ben, hiçbir oyuncumu hayatım boyunca suçlamadım. Kabahat varsa ben üstlenirim. Onlar bizim için önemlidir'' derken, değişikliğe gidebileceği imasında da bulunarak, ''Bu 90 dakika içinde eforunu net görmediğimiz arkadaşlarımızın değişikliği söz konusudur. Daha taze arkadaşlar sahada olabilir'' şeklinde konuştu.

Takımın sahadaki dağınık görünümü toparlayabilecek oyuncular olarak Emre, Hakan Şükür ve İbrahim Üzülmez'i gösteren Terim, Arda ve Sabri'nin sakatlıklarının planlarını bozduğunu söyledi.

 

526
EURO 2008 HABERLERİ / İtalya yine yenemedi
« : 09 Eylül 2007, 09:17:29 »
İtalya yine yenemedi
EURO 2008 Eleme Grup Maçı'nda Fransay'ı kendi sahasında konuk eden İtalya, karşılaşmadan golsüz beraberlikle ayrıldı.

Fransa'yı daha önce normal süre içerisinde mağlup edemeyen İtalya, bunu bir 90 dakikanın ardından daha başaramazken, Michel Platini'nin gol rekorunu kırmak isteyen Thierry Henry de bu hedefini İtalya karşısında gerçekleştiremedi.

Milli forma altında 40 gol atan Henry, Platini'nin 41 gollük rekorunun ardından 2. sırada yer alıyor.

Fransa'da Ribery, 85 dakika forma şansı bulurken, Anelka 90 dakika mücadele etti.

B Grubu'nda alınan diğer sonuçlar:

İskoçya 3-1 Litvanya,
Gürcistan 1-1 Ukrayna.

527
EURO 2008 HABERLERİ / KABUS!..
« : 09 Eylül 2007, 09:17:10 »
KABUS!..
Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri C Grubu'nda Milli Takımımız, Ta'Qali Stadyumu'nda Malta deplasmanına çıktı. EURO 2008 finalleri öncesi gruptaki avantajımımızı kaybetmemiz adına büyük önem taşıyan Malta maçında takımımız sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Puanımızı 14'e çıkardık.Bu beraberlik bütün hesaplarımızı altüst ediyor...

39'da Said ile öne geçtiler, 44'de Halil karşılık verdi. 76'de Schembri yıktı durum 2-1 oldu, 77'de Servet karşılık verdi. Son yarım saatinde büyük baskı yarattığımız maçta galibiyete uzanamadık. Millilerimiz Çarşamba günü Macaristan ile İstanbul'da bir başka kritik maç oynayacak.

Maça iyi başlayamayan takımımız ilk dakikalarda Malta kalesinde net bir baskı kuramazken, Malta orta sahasının etkili uzun paslarıyla zaman zaman defansta zorlandı. Maçın ilk yarısında Malta defansının ceza sahası önünde yaptığı kalabalık savunmayı aşmakta zorlanırken, Hakan Şükür ile bulduğumuz iki net pozisyonundan yararlanamadık. Genç futbolcumuz Arda Turan maçın başında yaşadığı sakatlığa 30. dakikadaya kadar dayanırken yerine uzun aradan sonra Milli kadroya çağırılan Ayhan girdi. Ayhan oyunda kaldığı süre içinde futboluyla beğeni topladı. Eşitliği sağladığımız golün mimarıydı.

Halil'in AltınGOL'ü...

39. dakikada Said'in golüyle 1-0 geriye düşen Milliler golden sonra bir panik havası yaşasa da ilk yarının bitimine bir dakika kala sol kanattan Ayhan ile başlayan ve İbrahim Üzülmez'in ortasına güzel bir vuruşla karşılık vererek topu önce direğe ardından kaleci ve ağlara gönderen Halil Altıntop ile eşitliği yakaladı. Hakan Şükür'den beklenen son vuruşu adeta Halil Altıntop altıpas üzerinde güzel bir vuruşla yaparak soyunma odasına 1-1 eşitlik ile gitmemizi sağladı.

Servet kazanacaktık ama!..

Maçın ikinci yarısına ise Mililer ilk yarıya oranla daha iyi başladı. Kısa süre içinde abluka altına aldığımız Malta kalesinde ise aradığımız golü bulmakta zorlandık. Tuncay'ın sol kanattan etkisiz girişimleri, beklenen performansı verememesi, son vuruşlardaki şanssızlığımız ve Malta kalesinin şansı bizi durduran faktörler oldu. Tuncay'ın kötü performansından sonra oyuna Gökdeniz ve Deniz Barış'ı oyuna alan Fatih Terim ofansif gücümüzü daha arttırdı. Malta kalesine adeta yağmur gibi yağıyorduk. Topun çizgiyi geçmemesi 70 milyonun yüreğini heyecan içine sokarken, 76. dakikada bir kontra atak ile Schembri'nin golüyle yıkıldık. 2-1 öne geçen Malta karşısında sahada ölüm sessizliği yaşanıyordu adeta.

Olmuyor, top o kaleden içeri girmiyor!

Golden bir dakika sonra Servet'in kafası ise son 10 dakikaya yine umutlu girmemizi sağladı. Malta'da sahada 11 futbolcumuz, Türkiye'de 70 milyon insan adeta bu tempolu bu hızlı maçta yerlerine kilitlenmişti. Herkes bizi sokaklara dökecek golü bekliyordu. Baskımızı yine kaybetmedik. Zayıf Malta ekibi karşısında ceza sahası içinde topun bir sağda bir solda olduğu dakikalar geçtikçe 2-2'lik eşitlik üzerimizde daha da büyük bir baskı yarattı. 82. dakikada Emre'nin direkten dönen topu, sağ kanatta Hamit'in, sol kanatta İbrahim Üzülmez'in ortalarında ceza sahası içinde sonuç verecek vuruşlar ile karşılık verememiz derken 90 dakika 2-2 eşitlik ile bitti ve Malta'dan sahadan büyük üzüntü ile ayrıldık.

Baskılı ataklarımızda şut yerine sürekli ortayı denememiz, futbolun deyimiyle şişirme toplar, topun bize verdiği kötü karşılık ve sonuç...

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)

4. dakikada Emre'nin sağdan kullandığı kornerde, ceza sahası içinde iyi yükselen Tuncay'ın kafa şutu istediği gibi olmadı ve meşin yuvarlak üsten auta gitti.
5. dakikada hızlı gelişen Malta atağında ceza sahası önünde topu önüne alan Michael Mifsud'un sert şutunda top üsten auta çıktı.
17. dakikada Tuncay'ın sağdan ortasında arka direkte Arda topu kafayla Hakan Şükür'e indirirken, bu oyuncu kafa vuruşu ise defanstan döndü.
18. dakikada bu kez Sabri'nin sağdan ortasında Hakan Şükür'den önce uzanan kaleci Haber, meşin yuvarlağın sahibi oldu.
21. dakikada Tuncay'ın derinlemesine ortasında Malta defansının arkasına sarkan Hakan Şükür, meşin yuvarlağa yetişemeyince top kalecide kaldı.
23. dakikada Hamit'in pasıyla sağ çaprazda topu önüne alan Halil, boş durumdaki Tuncay'a pasını çıkarırken, bu oyuncunun gelişine vuruşu defanstan döndü ve pozisyonu takip eden Hamit'in ceza sahası dışından sert vuruşunda ise meşin yuvarlak üsten farklı auta çıktı.
29. dakikada Hamit'in sağdan kullandığı kornerde ceza sahası içinde iyi yükselen Servet'in kafa vuruşu sonrası top yandan auta gitti.
40. dakikada soldan Briffa'nın kullandığı korner vuruşunda ceza sahası içinde göğsüyle topu önüne alan Said, sol çaprazdan sert bir vuruşla topu ağlara göndererek takımın 1-0 öne geçirdi.
42. dakikada sağdan Hamit'in ortaladığı topu ceza sahası içinde Hakan Şükür kafayla Ayhan'a indirirken, bu oyuncunun vuruşunda meşin yuvarlak kalecide kaldı.
45. dakikada Ayhan'ın mükemmel pasıyla sol kanatta hareketlenen İbrahim Üzülmez, topu yerden ceza sahasına gönderirken, müsait durumda Halil'in sert şutu sonrası meşin yuvarlak önce üst direğe sonra ise kaleci Haber'e çarptıktan sonra ağlara gitti: 1-1.
Maçın ilk yarısı 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)

52. dakikada Emre'nin ceza sahası içinde soldan ortasında Hakan'ın dokunamadığı topa arka direkte Gökdeniz vururken, çizgi üzerinde Said meşin yuvarlağı uzaklaştırarak kalesinde önemli bir tehlikeyi önledi.
58. dakikada Gökdeniz'in sağ çaprazdan ceza sahasına gönderdiği topa, Ayhan ve Hakan'dan önce uzanarak sahip olan kaleci Haber, millilere gol şansı tanımadı.
62. dakikada hızlı gelişen Malta atağında Türkiye savunmasının arkası sarkan ve sağ çaprazda topu kontrol eden Pace'in yerden ortasında hiçbir Maltalı oyuncu o bölgeye yetişemeyince meşin yuvarlak kaleye paralel olarak auta gitti.
70. dakikada İbrahim Üzülmez'in ceza sahası içinde sol çaprazdan ortasında ön direkte Hakan'ın vuramadığı topa hemen arkasındaki Halil'in kafa vuruşunda kaleci Haber son anda müdahale ederek tehlikeyi önledi.
72. dakikada Malta kalesinde oluşan karambolde Hakan Şükür'ün vuruşu kaleciden dönerken, kale önünde Halil'in yakın mesafeden dokunuşunda da kaleci Haber topu çelen isim oldu.
75. dakikada hızlı gelişen Malta atağında orta sahadan tek başına topla çıkan Michael Mifsud, arkasındaki Ayhan'a rağmen ceza sahası içinde kaleci Hakan Arıkan'ı çalımladıktan sonra soldan pasını kale içine gönderdi. Burada İbrahim Toraman'n müdahalesine rağmen topu filelere gönderen Michael Mifsud, Malta'yı 2-1 öne geçirdi.
76. dakikada Hamit'in sağdan kullandığı korner vuruşunda ceza sahası içinde iyi yükselen Servet, kafa vuruşuyla topa ağlarla buluşturarak skora yeniden eşitliği getirdi: 2-2.
82. dakikada Ayhan'la yaptığı verkaç sonrası Malta savunmasının arkasına sarkan Emre'nin penaltı noktası üzerinde vuruşunda meşin yuvarlak yan direğe çarparak auta gitti.
90. dakikada Agius'la başlayan Malta kontra atağında topu sağ çaprazda önüne alan Michael Mifsud'un ceza sahasına girer girmez şutunda meşin yuvarlak kaleye paralel olarak auta çıktı.
Kalan sürede her iki takımın da çabaları gol getirmeyince mücadele 2-2 berabere tamamlandı.

Stat: Ta Qali Ulusal Stadı
Hakemler: Stefan Messner, Klaus Strasser, Bernhard Zauner (Avusturya)
Malta: Haber, Scicluna, Said, Dimech, Azzopardi, Briffa (Dk. 89 Sammut ), Agius, Pace, Woods (Dk. 83 Mallia), Michael Mifsud, Schembri (Dk. 90 Scerri)
Türkiye: Hakan Arıkan, Sabri (Dk. 52 Gökdeniz), İbrahim Toraman, Servet, İbrahim Üzülmez, Tuncay (Dk. 66 Deniz), Hamit, Emre, Arda (Dk. 30 Ayhan), Hakan Şükür, Halil
Goller: 40 Said, Dk. 75 Schembri (Malta), Dk. 45 Halil, Dk. 76 Servet (Türkiye)
Sarı Kartlar: Dk. 33 Pace, Dk. 38 Schembri, Dk. 51 Said, Dk. 82 Agius (Malta), Dk. 63 Ayhan, Dk. 86 İbrahim Üzülmez (Türkiye

528
EURO 2008 HABERLERİ / Terim'e sert uyarı
« : 09 Eylül 2007, 09:16:48 »
Terim'e sert uyarı

Karşılaşmanın 47. dakikasında yan hakem Klaus Strasser'in verdiği taç kararını beğenmeyerek itiraz eden Fatih Terim, orta hakem Stefan Messner tarafından sert bir şekilde uyarıldı.

Taç atışının Malta'ya verilmesine sinirlenerek yan hakeme tepki gösteren Fatih Terim'in yanına gelen Stefan Messner, kendisini sert bir şekilde uyararak tribüne gönderebileceği işaretini yaptı.