İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - LeGeND-MæN

373
EMRE KURALLARI AÇIKLİM...

1) 3 MAÇ YAPILACAK
2)EN FAZLA GALİBİYETİ ALAN DALGA GEÇİCEK  ;D

374
FENERBAHCE / F.Bahçe günlüğü
« : 26 Aralık 2007, 12:40:57 »
F.Bahçe günlüğü


Semih'le anlaşıldı
Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Semih'in avukatı Şenol Çilek, asbaşkan Şekip Mosturoğlu ile görüştü. Çilek, Atletico Madrid'in Semih için yıllık 1.5 milyon euro'luk teklif yaptığını bildirdi. Görüşmenin olumlu geçtiği ve Semih ile 2+1 yıllığına anlaşıldığı bildirildi. Şentürk ilk yıl 1.3
milyon euro alacak.

Aurelio satılmasın
F.BAHÇELİ taraftarlar,Valencia'ya gitmek istediği iddia edilen Aurelio'nın satılmasını istemiyor. Taraftarlar başkan Aziz Yıldırım'a 'Aurelio'yu bırakma başkan' diye seslenirken, bu futbolcunun yerinin dolmayacağını düşünüyor.

Deniz gün sayıyor
Sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan Deniz, ikinci yarıyı iple çekiyor. Çocuklarıyla birlikte devre arası tatilini Hamburg'da geçiren Deniz, "2. yarıda tamamen iyileşmiş olarak kadroda yer alacağım. Oynatıp oynatmamak hocaya kalmış ama ben çok çalışarak formayı kapacağıma inanıyorum" dedi.

Rekorlu başlangıç
TÜRKİYE Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası Burhan Felek Olimpik Yüzme Havuzu'nda başladı. F.Bahçe yarışların ilk gününe Demir Atasoy'un rekoru ile başladı. 100 metre kurbağalamada Atasoy, 1.00.92 ile Türkiye rekoru kırdı.

Arazi ihaleyle verildi
Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, Ataşehir'de bulunan 58 dönümlük arazinin, F.Bahçe'ye yapişlet- devret modeliyle ihale edildiğini bildirdi. Öztürk, "9 Eylül 2007'de açılan ihaleyi 30 yıllığına yap-işletdevret modeliyle kira ve gelirden pay verme şartıyla F.Bahçe Spor Kulübü kazanmıştır" diye konuştu.



375
FENERBAHCE / Kezman gidici gibi
« : 26 Aralık 2007, 12:40:41 »

Kezman gidici gibi


İyileştiği halde hâlâ yedek kaldığı için teknik direktör Zico'ya tepkili olan Kezman'la bir İspanyol kulübünün yakından ilgilendiği öğrenildi. F.Bahçe'de sıkıntılı olan Kezman'ın İspanya'ya gitmek istediği, Zico'nun bu oyuncunun ayrılmasına onay vereceği kaydedildi.


376
FENERBAHCE / İyi ki Sevilla çıktı
« : 26 Aralık 2007, 12:40:26 »
İyi ki Sevilla çıktı

F.Bahçe'nin yıldızı Alex, "Başka bir takım da çıksaydı bizim turu geçme şansımız var. Ancak Sevilla kulağa daha hoş geliyor" dedi.


ÇOK İYİ ANALİZ ETMELİYİZ
F.Bahçe'nin kaptanı Alex, Şampiyonlar Ligi'nde hangi takımla oynarlarsa oynasınlar, kendilerinin bu turu geçme şansları olduğunu belirterek, ''Ama Sevilla kulağa daha hoş geliyor'' dedi. Sevilla'yı iyi analiz etmeleri gerektiğini vurgulayan Brezilyalı yıldız "Kendi sahamızdaki ilk maçta avantajlı bir
skor elde etmeliyiz" diye konuştu.

HERKES BİRBİRİNE ALIŞTI
Ligin ilk yarısını değerlendiren Alex, "Başlangıçta Beşiktaş'ı yenip Süper Kupa'yı kazandık. Sonrasında lige kötü başladık ama iyi bitirdik. Şampiyonlar Ligi'nde ilk defa gruptan çıktık. Bu yükselen çizgiyi oluşturan ana etkenlerden biri de oyuncuların zamanla birbirlerine alışması oldu" dedi.

377
FENERBAHCE / Hani çok yaşlıydı
« : 26 Aralık 2007, 12:40:09 »
Hani çok yaşlıydı

Bazı çevrelerin "yaşlı" diyerek transferine dudak büktüğü Roberto Carlos, ilk yarıda F.Bahçe'nin sahada en fazla kalan futbolcusu oldu.


İSTİKRAR SEMBOLÜ
F.Bahçe'nin, bu sezon kadrosuna kattığı Roberto Carlos, ligin ilk yarısındaki istikrarlı performansıyla örnek oldu. Transferinde bazı çevrelerin "Çok yaşlı" diye eleştirdiği tecrübeli futbolcu, F.Bahçe'nin sezonun ilk yarısında Turkcell Süper Lig, Avrupa kupaları ve Fortis Türkiye Kupası'nda oynadığı toplam 26 resmi maçın
24'ünde forma giydi.

TRİBÜNÜ DE ATEŞLEDİ
Carlos, 24 maçta toplam 2157 dakika sahada kalarak F.Bahçe'nin en fazla süre oynayan futbolcusu oldu. Sambacının oynamadığı 2 maçta da teknik direktör Zico, yedeklere şans verdi. Avrupa kupalarındaki tecrübesiyle takımına önemli katkıları olan sambacı, lig mücadelesinde takımı adına bir de gol attı. Carlos şık hareketleriyle tribünleri de ateşledi.



   
   

378
FENERBAHCE / Selçuk atağı
« : 26 Aralık 2007, 12:39:48 »
Selçuk atağı

Sarı-lacivertli yönetim, G.Saray ve Trabzonspor'un da gündeminde olan genç yıldızın menajeriyle görüştü.


Ara transferde çok kaliteli bir yabancı golcü getirmesi beklenen Fenerbahçe sürpriz bir yerli ismi gündemine aldı. Sarı-lacivertli ekip, Vestel Manisaspor'un başarılı orta saha oyuncusu Selçuk İnan'ı renklerine bağlamak için atağa geçti. Yönetim, Selçuk'un menajeri Batur Altıparmak ile görüşerek bu oyuncunun
durumunu sordu. Altıparmak'ın da konuyu Vestel Manisaspor yönetimine ilettiği belirtildi.

GELMEYE HAZIR
Vestel Manisaspor yönetiminin, Selçuk'u Fenerbahçe'ye satmaya hazır olduğu öğrenilirken, bu oyuncu için ne kadar para talep edeceği belirtilmedi. G.Saray ve Trabzonspor'un da gündeminde yer alan Selçuk'un Fenerbahçe'ye sıcak baktığı ve "Kulübüm izin verirse Fenerbahçe'de forma giymeyi elbette isterim" dediği kaydedildi. Fenerbahçe ile Manisa'nın önümüzdeki günlerde pazarlık masasına oturacağı vurgulandı.

379
FENERBAHCE / Fenerbahçe'nin ilk yarı değerlendirmesi
« : 26 Aralık 2007, 12:37:30 »
Fenerbahçe'nin ilk yarı değerlendirmesi


Fenerbahçeliler! İlk yarının müthiş heyecanını yeniden yaşamak istiyorsanız Selçuk Yula'nın analizini kaçırmayın!

***

Seri başlayacak

Fenerbahçe, geçen sezon olduğu gibi bu sezona da kötü başladı. Ancak gücünü gösterip devreyi zirvede bitirmeyi başardı... Hakem hatalarına ve hiç penaltı kullanmamasına rağmen �en fazla gol atan takım� olmak, derbileri almak iddiamızın kaynağıdır.

Fenerbahçe, planlı, programlı bir büyüme ile 100. yıla gelirken, sezona Zico ile başladı. Yeni hocası, oturmuş takımı ile başarılı bir sezon geçirdi. 100. yılda diğer branşlarda olduğu gibi futbol takımımın da şampiyonlukla kucaklaşması sevindiriciydi. Üstelik bu şampiyonluk Alex'in gol krallığıyla da taçlandırıldı. Büyük maçlardaki
ezici üstünlük taraftarı daha da mutlu etti. Uzun yıllardır Avrupa'da istenileni veremeyen Fenerbahçe, UEFA Kupası'nda zorlu bir gruptan çıkmayı başarırken, Alkmaar ile yaptığı tur maçlarında ise son derece talihsiz şekilde 3-3 ve 2-2'lik skorlarla eleniyordu. Sezonu şampiyon kapatan takım artık Avrupa'yı daha ciddi düşünmeliydi. Yönetim de zaten bu kararı vermişti. İlk iş olarak Zico ile 'yola devam' kararı verildi. Bu arada bazı futbolcularla yollar ayrıldı. Rüştü Reçber, Mehmet Yozgatlı Beşiktaş'a, Serkan Trabzon'a giderken, Tuncay'ın İngiltere'nin yolunu tutması bütün gözleri Kadıköy'e çevirdi. Orada bir şeyler oluyordu?

380
FENERBAHCE / Vagner Love
« : 26 Aralık 2007, 12:36:53 »
Vagner Love


Zico'nun, CSKA Moskova takımında oynayan süper forvet Vagner Love'u üç ay önce telefonla arayarak Fenerbahçe'ye gelip gelemeyeceğini sorduğu ortaya çıktı. Ardından Carlos'un devreye girdiği ve Brezilyalı golcüyü Fenerbahçe'ye transferi için ikna etmeye çalıştığı belirtildi. Zico ve Roberto Carlos'un önümüzdeki günlerde Vagner Love ile Brezilya'da bir
araya gelecekleri de öğrenildi

FENER'E İLAÇ OLUR
Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico'nun, her ne kadar "Benim kadrom yeterli" dese de gizliden gizliye transfer çalışmaları yürüttüğü ortaya çıktı. Zico'nun kadrosunda en çok görmek istediği yabancı futbolcu ise Rusya'nın CSKA Moskova takımında oynayan 23 yaşındaki golcü Vagner Love. Sarı-lacivertlilerin Brezilyalı hocası Zico'nun 3 ay önce telefonla görüştüğü Love'a Fenerbahçe'ye gelip gelemeyeceğini sorduğu ortaya çıktı. Ardından Roberto Carlos'un devreye girerek Vagner Love'u Fenerbahçe'ye gelmesi için ikna etmeye çalıştığı ifade edildi.

FİYATI DÜŞTÜ
Zico ve Carlos'un önümüzdeki günlerde Brezilya'da Love ile yüz yüze görüşerek, süper sambacıya Fenerbahçe'ye transferi için yeniden teklif yapacakları kaydedildi. Bu arada CSKA Moskova, sezon başında Porstmound'un 25 milyon euro'luk müthiş teklifine rağmen Love'u İngiliz kulübüne vermemişti. Ancak CSKA, hocası ile sorun yaşamaya başlayan Love'u şimdilerde satmayı planlıyor. Şampiyonlar Ligi'nde hayal kırıklığı yaşayan Rus ekibinin, Love'u 10-15 milyon euro'ya satabileceği belirtiliyor. Fenerbahçe, Kezman'ı gönderip, Love'u almayı planlıyor.

381
GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSU / HAMACHİ AĞIMIZ(KATILIM ZORUNLU)
« : 25 Aralık 2007, 19:56:31 »
=OYUNSİTENİZ ULTRA LİG 6.SEZON

ŞİFRE=123

382
OMFFC 53 / FİNAL !!!
« : 25 Aralık 2007, 19:16:59 »

LeGeND-MæN - BURQİ

383
OMFFC 53 / YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ VE MAÇ SONUÇLARİ !
« : 25 Aralık 2007, 18:33:46 »



DEMON - FEHMİ_17


LeGeND-MæN - MALATYASPORLU