İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - LeGeND-MæN

433
FENERBAHCE / "Kadıköy'de şansları yok"
« : 06 Kasım 2007, 21:03:09 »
"Kadıköy'de şansları yok"

F.Bahçe, Şampiyonlar Ligi'ndeki 4. maçında dün İstanbul'a gelen Hollanda temsilcisi PSV'yi konuk edecek. Bu maç öncesinde sarılacivertli takımın eski Hollandalı yıldızı Van Hooijdonk, Sabah'a özel açıklamalar yaptı. Kendisini 'F.Bahçeli' olarak niteleyen Hooijdonk, "F.Bahçe, kadro kapasitesi açısından PSV'den çok üstün bir takım. Hollanda'daki maçta da galibiyeti kaçıran taraftı. Koeman'ın ayrılışı PSV için dezavantaj. Son lig maçında da Heerenveen'e yenildiler. Kadıköy'de şansları yok" dedi.

"BİR GÜN DÖNECEĞİM"

Kanarya'nın, grupta ilk ikiye girip tur atlayacağını da iddia eden Hollandalı, "Takımımı yakından izliyorum. Buna güçleri var. Ayrıca bir gün F.Bahçe'ye teknik adam olarak dönmeyi istiyorum" diye konuştu.

434
FENERBAHCE / "Ben gelmeye hazırım"
« : 06 Kasım 2007, 21:02:35 »
"Ben gelmeye hazırım"

Fenerbahçe'de daha önce forvet adayı olarak gündeme gelen John Carew'den sarı-lacivertli kulübe yeşil ışık. Türkiye'de daha önce Beşiktaş forması giyen, daha sonra Lyon'a; oradan da Aston Villa'ya transfer olan Norveçli yıldız, Fenerbahçe'nin kendisini istemesi halinde teklifi kabul edeceğini söyledi. Önceki gece Fox TV'deki Verkaç Programı'na röportaj veren Carew, "Türkiye'de futbol oynamayı isterim. Şu ana kadar resmi bir görüşme olmadı. Ama Fenerbahçe, kulübüm Aston Villa ile anlaşma sağlayabilirse ben gitmeye hazırım. İstanbul'u ve Türkiye'yi iyi biliyorum. Bu nedenle Fenerbahçe'nin teklifini kabul etmek için fazla düşünmeye ihtiyacım yok" ifadesini kullandı.

435
FENERBAHCE / Tümer PSV maçında yok
« : 06 Kasım 2007, 21:01:48 »
Tümer PSV maçında yok

Fenerbahçe'de, sağ dizinden sakatlanan Tümer'in, yarınki PSV Eindhoven maçında forma giyemeyeceği açıklandı. Sarı-lacivertli futbolcunun, antrenmanda bir ikili mücadele sırasında sağ dizine aldığı darbeyle sakatlandığı ve dizinde şişlik oluştuğu bildirildi.

Kulüpten yapılan açıklamada, Tümer'in, sakatlığı nedeniyle Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'ndaki PSV Eindhoven karşılaşmasında forma giyemeyeceği bildirildi.
Kulüp doktoru Piyer Arzuman, Tümer'in tedavisine başladıklarını ifade etti.

436
FENERBAHCE / Vederson galibiyetten emin
« : 06 Kasım 2007, 21:00:28 »
Vederson galibiyetten emin

Fenerbahçeli futbolcu Vederson, PSV Eindhoven ile yarın yapacakları Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu maçının zor geçeceğini belirterek, ''Kendi futbolumuzu oynadığımız takdirde galibiyetle ayrılacağımızı tahmin ediyorum'' dedi.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki basın toplantısına ''No Way Out'' (Çıkış yok) yazılı tişörtle katılan Vederson, bu tişörtü kendisinin seçtiğini söyledi.
Fenerbahçe tarihinin en önemli maçlarından birine çıkacaklarını kaydeden sarı-lacivertli futbolcu, ''Maçın zorluğunun farkındayız, fakat kendi gücümüzün de farkındayız. Kendi sahamızda oynuyoruz. Kendi ritmimizi sahaya yansıtıp, futbolumuzu oynadığımız takdirde galibiyetle ayrılacağımızı tahmin ediyorum'' diye konuştu.

Vederson, cezaları nedeniyle forma giymeyecek Lugano ve Deivid'in yokluğunu, onların yerine görev alacak futbolcuların aratmayacağına inandığını ifade etti.
Ligde yer aldıkları (G) grubunun zor bir grup olduğunu kaydeden Vederson, kalan maçların ikisini Kadıköy'de yapacaklarını hatırlatarak, ''Dolayısıyla kendimize bağımlıyız. Bunları kazanırsak gruptan çıkmak için büyük avantajımız var'' diye görüş belirtti.

Sarı-lacivertli futbolcu, son dönemdeki çıkışında Roberto Carlos'un ne kadar etkili olduğu sorusuna ise ''Elbetteki Roberto Carlos ile oynamak, aynı şekilde Lugano, Edu ve Alex ile oynamak benim için çok önemli. Bu tip futbolcularla oynadığınızda bazen kendinizi aşabiliyor, güzel işler yapabiliyorsunuz. Bu da ayrı istek veriyor insana'' diye yanıt verdi.

-(A) MİLLİ TAKIM İÇİN DÜŞÜNCESİ-

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in kendisini (A) Milli Takım'ın Norveç maçı kadrosuna alabileceği hatırlatıldığında Vederson, daha önce de açıkladığı gibi, ''Her zaman için düzgün çalışıyorum ve işimi yapmaya çalışıyorum. Eğer gerçekten milli takıma seçilirsem bununla gurur ve mutluluk duyarım'' dedi.

Fenerbahçe'ye transferinden önce orta halli bir takımda forma giydiği, ancak sarı-lacivertli formayla şimdi Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ettiği ifade edilerek yöneltilen soruya ise Vederson, ''Elbette ki farklılıklar fazla. Her şeyden önce sorumluluğunuz artıyor. Oynadığınız maçlar ve düzenliliği artıyor. Zorlu maçlar ve daha fazla sorumluluk oluyor. Çok şükür ki Fenerbahçe'de oynuyorum, Şampiyonlar Ligi ve Türkiye ligi gibi kulvarlarda Fenerbahçe forması giyiyorum'' yanıtını verdi.

Vederson, ''No Way Out'' yazılı tişörtüyle ilgili de ''Buraya gelirken Fenerbahçe'nin ürünü olduğu için ve Fenerbahçe ürünü giymemiz gerektiği için, önüme bu geldi ve bunu seçtim'' açıklamasını yaptı.

437
FENERBAHCE / Hazırız!
« : 06 Kasım 2007, 21:00:07 »
Hazırız!

Fenerbahçemiz, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde yarın Hollanda'nın PSV Eindhoven takımıyla yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.

Sarı-lacivertli ekip, bu karşılaşma için son çalışmasını Samandıra Tesisleri'nde, teknik direktör Zico yönetiminde yaptı. Akşam, kısa bir bölümü basına açık tutulan antrenman, 1 saat 20 dakika sürdü. Isınma ve koordinasyon çalışmasıyla başlayan, 5'e 2 pas çalışmasıyla süren antrenman, taktik ağırlıklı çift kale maçla tamamlandı.

Kezman, Gürhan ve Serdar dışında tüm oyuncuların katıldığı antrenmanı, kulüp başkanımız Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri de izledi.

Sporcular, antrenmanın ardından tesislerde kampa alındı.

438
FENERBAHCE / ''Cadı kazanı''
« : 06 Kasım 2007, 20:59:51 »
''Cadı kazanı''

PSV Eindhoven Teknik Direktörü Jan Wouters, FB Şükrü Saracoğlu Stadı'nın atmosferi için ''cadı kazanı'' benzetmesi yaptı.

Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'nda yarın Fenerbahçe ile yapacakları maç için basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Jan Wouters, karşılaşmada ekstra dikkat etmeleri gereken birşey olmadığını ifade ederek, ''Buranın tam bir cadı kazanı olduğunu biliyorum. Yarın gol atıp bu cadı kazanındaki insanları susturmayı hedefliyoruz. Buradaki atmosfer harika. Hiçbir yerde görülmemiş olabilir. Atmosferden de zevk almamız gerekiyor'' dedi.

Gruptan bir üst tura çıkmak konusunda henüz şanslarını yitirmediklerini, diğer maçlarda alınacak sonuçların da önemli olacağını ifade eden Wouters, ''Diğer maçların sonuçlarına bakarak da en iyisini yapmaya çalışacağız. Şansımızı tam olarak yitirdiğimize inanmıyorum'' diye konuştu.

-''HÜCUM OYNAYACAĞIZ''-

Wouters, Fenerbahçe karşısında hücum futbolu oynayacaklarını söyledi.

Hollanda Ligi'ndeki son maçlarında 4 hücum oyuncusuyla mücadele ettikleri hatırlatılarak yöneltilen soruya Wouters, ''Yine hücum oynayacağız ama nasıl oynayacağımıza yarın karar veririz'' yanıtını verdi.

Fenerbahçe'nin daha avantajlı olduğunu ifade eden Wouters, ''Yarın bizim için tabii ki gol gerekiyor. 0-0 için gelmedik. Buraya tabii ki yenmeye geldik'' diye konuştu.

Wouters, ilk maç hatırlatılarak ''Sizce tuhaf değil mi, Semih dirseğine karşın yarın oynayacak'' sorusuna, ''Buna ben karar vermiyorum. UEFA karar veriyor'' yanıtını verdi.

Hollandalı teknik adam, son lig maçlarında çok top kaybı yaptıklarını, yarın özellikle buna dikkat etmeleri gerektiğini vurgularken, ''Top kayıplarında hızlı bir biçimde yerimizi almamız gerekiyor'' dedi.

Takımdan ayrılan teknik direktör Ronald Koeman'ın görevini geçici olarak yürüten Wouters, Koeman'ın kendileri için büyük bir sürpriz olduğunu belirterek, ''Benim için PSV'de çalışmak büyük bir gurur. Yarın elimizden gelenin en iyisini ortaya koymamız gerekiyor. Yakında bir hoca gelecek ama kim olduğunu bilemem'' açıklamasını yaptı.

-GOMES: ''HERŞEY SON MAÇTA BELLİ OLACAK''-

PSV Eindhoven Kalecisi Gomes, gruptan çıkacak takımların son maçta belli olacağına inandığını ifade ederek, yarın Fenerbahçe karşısında iyi bir sonuç alacaklarını düşündüğünü kaydetti.

Takımın, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde son 3 maçtaki performansıyla kendisinde nasıl bir düşünce bıraktığı sorusunu yanıtlayan Gomes, ''Önümüzde çok önemli maçlar var. Hangi takımların gruptan çıkacağı son maçta belli olacak. Biz de en iyi sonuç alarak ilk 2 içinde yer alıp grutan çıkmayı hedefliyoruz'' dedi.

Geride kalan 3 maçta ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarına inandığını belirten Gomes, ''Fenerbahçe ile 0-0'lık maçı galibiyete çeviremedik. Fenerbahçe büyük bir takım ama yarın elimizden geleni yapıp, iyi bir sonuç hedefliyoruz'' diye konuştu.

Fenerbahçe maçına iyi bir konsantrasyon sağladıklarını kaydeden PSV'li oyuncu ''Takım olarak iyiyiz ama bizim için zor bir maç olacak. Fenerbahçe için de zor olacak. Umarım şans bizden yana olur'' diye görüş bildirdi.

439
PES 2008 / PES 2008 ALPA PACTH 1.0
« : 06 Kasım 2007, 20:39:03 »



Download 13 MB

RapidShare: 1-Click Webhosting

Update 1:

RapidShare: 1-Click Webhosting

Update 2:

RapidShare: 1-Click Webhosting

Özellikler:

ASF Explorer ile kuruyoruz.

Formalar,Fontlar,Uptade 2'de Epl ligi formaları...

- Bremen
- Dortmund
- HSV
- Schalke
- Stuttgart
- Germany
- Romania

Toplar

1. Umbro X450 FA England
2. Adidas Champions League Finale 06/07
3. Adidas Teamgeist Finale 2006
4. Nike Total Aerow II Red - Premier League
5. Nike Total Aerow II Blue - Premier League
6. Adidas Champions League Finale 07/08
7. Reebok VR Blue
8. Umbro X500 Gold
9. Nike Mercurial Veer UEFA Cup Red

Not:Alıntıdır...Almancam iyi olmadığından dolayı çeviriler yapamadım kurulum hakkında http://www.pesforum.de/pes-2008-patches/53315-alpha-patch-v-1-0-a.html burdan ayrıntılı olarak bakabilirsiniz...

440
PES 2008 / Pes 2008 Editleme Araçları (Son: Database Editor)
« : 06 Kasım 2007, 20:22:57 »
Kitserver 7.0.0 d





Afs Explorer 3.7

.img dosyalarını editlemeye ve importlamak için kullanılan program





GGS 7.1.8

.img Dosyalarına Resim Forma importlamak için kullanılan program






Pes Complate Editor

Oyunun Save Dosyasını Editlemeye yarayan program

Çalışması için  NET Framework 2.0 Yüklü Olması Gerekir





Rar Şifreleri : soccercenter.net



Programlar Devamlı Güncellenecektir.Program için konu açan veya istek yapılan topicler kilitlenecektir.


441
HER TELDEN DUYURULAR / İŞTE YENİ ÇÖL ATEŞİ...
« : 04 Kasım 2007, 22:20:40 »
EVET BEYLER MADEM TEMA DEĞİŞTİRMEK STEMİYORSUNUZ BENDE ÇÖL ATEŞİ ÜZERİNDE DEĞİŞİKLİK YAPIP TEMAYI BU HALE GETİRDİM UMARIM BEĞENMİŞSİNİZDİR.UFAK TEFEK HATALAR OLABİLİR İLK TEMA EDİTİM UPDATE YARIN GEŞİCEK ;)

442
HER TELDEN DUYURULAR / BİLGİ=>TEMA HAKKINDA
« : 04 Kasım 2007, 20:19:56 »
sitemizde biliyorsunuz tema eklenecek 2-3 vs ve bu temayı sevenler ayrılmayacak çünkü herkes istediğini kullanacak fakat ben düşündüm bu temayı editliyecem ve turuncu renkten alıp lacivert falan yapıcam inanın çok güzel olucak.bilginize sunulur...

443
EVET BEYLER 2.YILIMIZDADA AYNI TEMADAYIZ.BENCE TEMAYI DEĞİŞTİRELİM DEMİYOM AMA TERÖRÜ LANETLEMEK AMACINA TÜRKİYE TEMASINI GEÇİCİ OLARAK KULLANALIM.YADA ADMİN PANELİNDEN ''HERKES KENDİ TEMASINI SEÇSİN'' KUTUCUĞUNU İŞARETLEYİN İŞ KÖKTEN BİTSİN HERKES İSTEDİĞİ TEMAYI KULLANSIN.BENİM SİTEMDE OLDUĞU GİBİ TAM 8 TEMA VAR İSTEYEN İSTEDİĞİNİ KULLANIYOR.

ŞUAN HOSTTA SORUN VAR GİRİLMİYOR AMA YARIN GİRİLİR SİTEME HER NEYSE ŞUNLARI YILMAZ,HAMZA YADA APO FTP THEMES KLASÖRÜNE ATSIN.BİLMİYORSANIZ ŞEREFSİZLİK YAPMAM BEN VERİN BANA FTPŞİFRELERİNİ ATİM TEMALARI.
:) ALIN YÜKLEYECEĞİNİZ TEMALAR.

TÜRKİYE TEMASI SÜPER

BU LOGO



PREMİUM FANTASİA(ÜYELER TARAFINDAN ÇOK BEĞENİLİYOR)


begümv3(süper ötesi kategori ikonu yeşil olan kötü olabilir orayı 2 güzel türk ikonuyla editlerim.)



vbulletin(energy blue)


Vbulletin(default)


NOT=EĞER KABUL EDERSENİZ TEMA LİNKLERİNİ HAMZA YADA APO PM ATARAK BENDEN İSTEYEBİLİR.