İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - LeGeND-MæN

313
FENERBAHCE / Transfer dosyası
« : 05 Ocak 2008, 08:56:23 »
Transfer dosyası


GELENLER: Yok
GiDENLER: Yok
GÜNDEMDEKİLER: Ronaldo, Wagner Love, Mehmet Topuz, Selçuk İnan, Diego Tardelli, Arshavin, Gilberto Silva, Tiego Mendes, Fred, Maniche




314
FENERBAHCE / F.Bahçe günlüğü
« : 05 Ocak 2008, 08:56:06 »

F.Bahçe günlüğü


F.Bahçe bereketi
F.Bahçe'nin Antalya kampı yerli turistlerin yanı sıra yabancıların da büyük ilgisini çekiyor. Özellikle Roberto Carlos gibi bir dünya yıldızının olması yabancı turistlerin F.Bahçe'ye ilgisini doruğa çıkarıyor. Ayrıca diğer F.Bahçeli futbolculara da çok fazla ilgi gösteriliyor.

'100. Yıl'a rekor kitap
1907
Fenerbahçe Derneği, kulübün 100. yıldönümü için Türkiye'nin en büyük anı kitabını çıkaracak. 50x70 santim ölçülerindeki kitap 1907 adet basılacak. Ciltleme işlemi ise, bu boydaki kitaplara uygun tek matbaa olan Vatikan'daki Papalık Matbaası'nda yapılacak.

Yolculuk bugün
F.Bahçe, Fortis Türkiye Kupası'nda Kayserispor'la oynayacağı maç için bugün Kayseri'ye gidecek. Saat 11.00'de uçacak olan sarı-lacivertli kafile yarınki maçtan sonra gece yine özel uçakla Antalya'ya dönecek. F.Bahçeli futbolcular, Kayseri'yi yenecekleri görüşünde birleştiler.

Seyirci müthiş
F.Bahçe'nin genç isimlerinden İlhan, kampta her şeyin mükemmel olduğunu belirtirken, Kayseri'de kötü hava şartları nedeniyle kendilerini zorlu bir maçın beklediğini söyledi. İlhan, "2. yarı Kadıköy'de muhteşem seyirci önünde oynayıp gol atmak isterim" diye konuştu.

Ben gittim aslı geldi
F.Bahçe'nin eski futbolcusu Mahmut Hanefi, Cuma namazında karşılaştığı eski arkadaşlarıyla hasret giderdi. Sivas'ta oynayan Mahmut Hanefi "Yıllarca bana 'Carlos, Carlos' dediler. En sonunda adamın kendisi geldi. Ben de artık Mahmut olarak idare ediyorum" dedi.

Topluca Cuma'ya
F.Bahçe'de yerli futbolcuların neredeyse tamamı dün Cuma namazına gitti. Belek Camii'ne giden futbolcular Sivasspor ve Pendiksporlu futbolcularla karşılaştılar. Camiinin içindeki otoparkta önde Sivas, arkada F.Bahçe otobüsünün olmasını ligdeki sıralamayı hatırlattı.



   

315
FENERBAHCE / Saha kar altında
« : 05 Ocak 2008, 08:55:46 »
Saha kar altında


KUPADA yarın Kayseri-F.Bahçe maçının oynanacağı Atatürk Stadı'nda kar temizleme çalışması yapılıyor. Yetkililer etkili kar yağışı ile zeminin kapandığını belirtip "Zemini naylonla kapatmamız, kar temizliğini kolaylaştırıyor" dediler.




316
FENERBAHCE / Sivas'a karşı sahadayım
« : 05 Ocak 2008, 08:55:19 »
Sivas'a karşı sahadayım


SAKATLIĞI nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak kalan Fenerbahçe'nin kalecisi Serdar Kulbilge, oynamak için can attığını belirtti. "Bıraksalar şu anda çıkıp oynarım" diyen Kulbilge, "Tam anlamıyla zamanımın dolmasını bekliyorum. Bence Sivasspor maçıyla sahaya dönebilirim. Formamı özledim" dedi.


317
FENERBAHCE / Alex'ten müjde geldi
« : 05 Ocak 2008, 08:54:58 »
Alex'ten müjde geldi


SAKATLIĞI nedeniyle Antalya kampına katılmayarak İstanbul'da tedavi olan Alex'in, ikinci yarının ilk maçına yetişeceği öğrenildi. Ağrıları iyice azan ve ayağındaki ödem de iyileşen sambacının ligin ilk maçına kadar hazır hale gelebileceği belirtildi. Alex'in ligin ilk maçlarında oynayamayacağı açıklanmıştı.

318
FENERBAHCE / Yıldırım'dan yakın takip
« : 05 Ocak 2008, 08:54:39 »
Yıldırım'dan yakın takip


FENERBAHÇE'nin Antalya kampı her zaman olduğu gibi başkan Aziz Yıldırım tarafından yakın bir şekilde takip ediliyor. Yıldırım'ın hemen her gün idari menajer Volkan Ballı'yı arayarak kampta yaşanan her şeyle ilgili detaylı bilgi aldığı öğrenildi.




319
FENERBAHCE / Appiah'a yanlış tedavi
« : 05 Ocak 2008, 08:54:26 »
Appiah'a yanlış tedavi

Akciğerinde kan pıhtısı bulunan Appi'ye astım tedavisi uygulandı.


DİZİNDEKİ kan pıhtısı nedeniyle sezonu kapatan Appiah'ın, ölümden döndüğü ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre akciğerinde de pıhtılaşma bulunan Appi'ye yanlışlıkla astım tedavisi uygulandı. Ancak, nefes alma zorluğu düzelmeyince konunun uzmanı Dr. Mehmet Kurtoğlu, hastalığa pıhtının neden olduğunu saptadı. 6 ay sürecek yeni tedavide Appiah'ın topa vurması
bile yasak.

320
FENERBAHCE / Deniz şoku
« : 05 Ocak 2008, 08:54:01 »
Deniz şoku


F.BAHÇELİ Deniz Barış, sağ ayağındaki sakatlığı nedeniyle, Antalya kampından bugün İstanbul'a dönecek. Kulüp doktoru Piyer Arzuman'ın verdiği bilgiye göre, sağ ayak aşil tendonunda sorun bulunan Deniz'in yarın MR'ı çekilecek. Bu arada dünkü idmanda Gökhan Gönül ile Kezman sakatlandı. Gönül'ün beli ağrırken, Kezman'a hemen MR çekildi. Sırp yıldızın önemli
bir şeyi yok.


321
FENERBAHCE / Daha üstteyiz
« : 05 Ocak 2008, 08:53:41 »

Daha üstteyiz

"Türkiye'de bence üç büyük değil, iki büyük var F.Bahçe bunların da üzerinde bir yerde duruyor".


FB TV'YE KONUŞTU
F.Bahçe'nin milli futbolcusu Gökhan Gönül, "Türkiye'de bence 3 büyük yok, 2 büyük var. Fenerbahçe, bunların da üzerinde bir yerde duruyor" dedi. FB TV'de yayınlanan 'Kamp Günlüğü' programının konuğu olan Gönül, F.Bahçe'ye gelişini anlatırken, "Basamakları birer birer çıktım. Türkiye'de bence 3 büyük yok, 2 büyük
var. Fenerbahçe, bunların da üzerinde bir yerde duruyor" diye konuştu.

ZİCO'YA BORÇLUYUM
"Benim özgüvenim yüksek. F.Bahçe kampına geldiğim ilk gün Zico, herkesin şans bulabileceğini söyledi. Burada kimse ilk 11'deyim diye sevinmez ya da yedek kaldım diye üzülmez. Çünkü iyi oynayan her zaman şans bulur. Zico, hak edene formayı veriyor. İnatçı bir yapım var. Bu formayı alabileceğimi düşündüğüm için F.Bahçe'ye geldim. Zico'nun da emeklerini unutmamak gerek" ifadesini kullandı.



   

322
FENERBAHCE / Tatlı-sert uyarılar
« : 05 Ocak 2008, 08:53:08 »
Tatlı-sert uyarılar

Brezilyalı hoca, "Kayseri'yi yenmek zorundayız. Bunun için de maçı lig kadar ciddiye almalıyız. Aksi halde bedeli ağır olur" diye konuştu.


BÜYÜK ÖNEM VERİYOR
F.Bahçe Teknik Direktörü Zico, Fortis Türkiye Kupası'nda yarın Kayserispor ile oynayacakları maça büyük önem veriyor. Zico, deplasmanda oynanacak maç için futbolcularla bir toplantı yaparak karşılaşmanın önemini anlattı. Zico "Maçı mutlak kazanmak zorunda olduğumuzu unutmayın" dedi.

DÜDÜĞE
GÖRE DAVRAN
Daha sonra taktik ağırlıklı maç yapıldı. Zico, resmi maçlarda da zaman zaman hakem düdüğü çalmadan ofsayt pozisyonu yüzünden oyunu durduran veya pozisyonun ofsayt iddiasında bulunan futbolcular için düdüğü beklemeleri yönünde uyarılarda bulundu. Zico, böyle hatalara düşülmemesi istedi.

323
FENERBAHCE / Fener geç kalıyor
« : 05 Ocak 2008, 08:52:55 »
Fener geç kalıyor

Sarı-lacivertli ekip elini çabuk tutmazsa, Juventus'lu Almiron ve Tiago ile Atletico Madrid'li Maniche'yi başka kulüpler kapacak.


Sezonu kapattığı belirtilen Appiah'ın yerine F.Bahçe'nin almak istediği kaydedilen Juventus'lu Almiron ve Tiago ile Atletico Madrid'li Maniche'nin peşine birçok Avrupa devi düştü. Juventus dün Almiron ve Tiago'yu satış listesine koydu. Juventus bu sezon Lyon'dan 13 milyon euro'ya alınan Portekizli
Tiago için 9 milyon euro istiyor. 26 yaşındaki oyuncuya Tottenham ve West Ham talip oldu.

ALMİRON'A 3 TALİP
Juventus'ta, sezon başında 9 milyon euro karşılığında Empoli'den transfer edilen ancak forma şansı bulamayan bir başka ön libero Arjantinli Sergio Bernardi Almiron için istenen bonservis bedeli ise 8 milyon euro. Bu oyuncuya Şampiyonlar Ligi'nde 2. tura yükselen Olympiakos'un yanı sıra Arjantin'den River Plate teklif yaptı. Dün ise Portsmouth bu oyuncuya resmen talip oldu.

MANİCHE KARARLI
F.Bahçe'nin ön libero listesinde bulunan üçüncü isim olan Atletico Madrid'li Maniche ise kulübünden kesin olarak ayrılıyor. 30 yaşındaki futbolcuya İngiltere'nin Tottenham kulübünün ardından İtalya lideri İnter'in de talip olduğu açıklandı. 6 milyon pound'a satışa konan futbolcu için İnter, Atletico Madrid'e teklife cevap vermesi için 48 saat süre tanıdı.

324
FENERBAHCE / Yusuf'tan Carlos'a teşekkür
« : 05 Ocak 2008, 08:52:27 »

Yusuf'tan Carlos'a teşekkür


DENİZLİ'nin yıldız futbolcusu Yusuf Şimşek, oyun stilini Zidane'a benzeten Roberto Carlos'a teşekkür etti. Tecrübeli oyuncu, "Roberto Carlos gibi bir futbolcudan böyle sözler duymak çok güzel. Gurur duydum. Kendisi Türkiye'ye gelmiş en iyi futbolculardan biri" diye konuştu.