İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - LeGeND-MæN

361
FENERBAHCE / Gökhan hedef büyütüyor
« : 28 Aralık 2007, 12:57:40 »
Gökhan hedef büyütüyor


LİGİN ilk yarısındaki performansıyla alkış alan Gökhan, aynı başarıyı 2. yarıda da göstereceğini söyledi. Genç oyuncu, "Bir noktaya geldikten sonra durmak istemiyorum. Çok çalışıp kendimi daha da geliştireceğim ve performansımı yukarılara çıkaracağım" dedi.




362
FENERBAHCE / Yedekler kalmaktan yana
« : 28 Aralık 2007, 12:57:27 »
Yedekler kalmaktan yana


ESKİŞEHİRSPOR'un transfer listesinde yer aldığı belirtilen Kemal, Can ve İlhan F.Bahçe'den ayrılmak istemiyor. Forma şansı bulamayan üç oyuncu da "Kendimizi burada kanıtlamak istiyoruz. Ama tabii son sözü teknik heyet ve yönetim söyler" görüşünde birleşti.



363
FENERBAHCE / Önder karar vermedi
« : 28 Aralık 2007, 12:57:08 »
Önder karar vermedi


RUBİN Kazan'dan ciddi bir teklif alan Önder, beklemede. Menajeri aracılığıyla kendisiyle temasa geçildiğini ifade eden futbolcu, "Henüz kulübümle görüşmedim. Bu yüzden karar vermiş değilim. Ama kamp dönemi başlamadan konunun netlik kazanacağını düşünüyorum" ifadesini kullandı.




364
FENERBAHCE / İç çekişme yok
« : 28 Aralık 2007, 12:56:52 »
İç çekişme yok


HERKESİN forma beklediğini ama bir iç çekişme yaşanmadığını söyleyen Uğur Boral, "Ben arkadaşlarımın başarılı olmasını istiyorum, onlar da ben oynadığımda aynı şeyi düşünüyor. Bu da takımımıza güç olarak yansıyor'' dedi.




365
FENERBAHCE / Pişman etmedim
« : 28 Aralık 2007, 12:56:37 »

Pişman etmedim


SARI-lacivertlilerin file bekçilerinden Volkan, kaleci transferine ihtiyaç olmadığını ispatladığı için gururlu olduğunu söyledi. Başarılı kaleci, "Bana inanan başkanımız ve Zico'yu pişman etmediğim için mutluyum" diye konuştu.



366
FENERBAHCE / Vederson için de devredeler
« : 28 Aralık 2007, 12:56:22 »
Vederson için de devredeler


Valencia'nın Aurelio'dan sonra Gökçek Vederson'a da talip olduğu öğrenildi. İspanyol kulübünün, Vederson için Fenerbahçe'ye teklif yaptığı ileri sürüldü. Fenerbahçe yönetiminin Valencia'ya net bir yanıt vermediği kaydedilirken, Vederson'un bu transfere sıcak baktığı ve "Eğer kulübüm izin verirse benim için sorun
yok. Valencia'da oynamayı isterim" dediği vurgulandı.


367
FENERBAHCE / Mukavelesi dondurulacak
« : 28 Aralık 2007, 12:56:02 »
Mukavelesi dondurulacak


F.Bahçe, bacağındaki damar tıkanıklığı nedeniyle sezonu kapattığı açıklanan Appiah'ın sözleşmesini dondurmak istiyor. Ancak Ganalı futbolcunun buna karşı çıktığı ve "Doktorların söylediğinden daha önce iyileşip sahalara döneceğim" dediği öğrenildi. Appiah'ın F.Bahçe ile sözleşmesi Mayıs 2009'da sona eriyor.


368
FENERBAHCE / FIFA'ya göre ligin lideri F.Bahçe
« : 28 Aralık 2007, 12:55:47 »
FIFA'ya göre ligin lideri F.Bahçe


FIFA'nın internet sitesinde yayınlanan Türkiye ligleri puan cetveli sıralamasının Sivasspor değil F.Bahçe lider görünüyor. fifa. com adresli sitede, Fenerbahçe ilk sırada yer alırken, ligin sürpriz ekibi Sivasspor ikinci sırada gösterildi. İki değerlendirme arasındaki farkın, Türkiye Futbol Federasyonu'nun aksine, FIFA'nın puanları eşit iki takım arasındaki
sıralamayı averaja göre değil de o iki takım arasında oynanan maçın sonucuna göre değerlendirmesinden kaynaklandığı belirtildi. Sezonun 3. haftasında kendi evinde oynadığı maçta F.Bahçe, Sivasspor'u 1-0 yenmişti.



369
FENERBAHCE / Aurelio da artık gitmek istiyor
« : 28 Aralık 2007, 12:55:29 »
Aurelio da artık gitmek istiyor


Menajer Bayram Tutumlu "Valencia yüzde 99 bu işi bitirecek. Aurelio da artık gitmek istiyor" diye konuştu

***

Adios (elveda) Fener

Menajer Bayram Tutumlu "Valencia yüzde 99 bu işi bitirecek. Aurelio da artık gitmek istiyor" diye konuştu.

Aurelio'nun kalıp kalmayacağı konusu belirsizliğini korurken, bu oyuncunun menajeri Bayram Tutumlu, "Aurelio yüzde 99 Valencia'ya gidecek" dedi. Yazarımız İlker Ateş'in Radyospor'daki "Spor Kazanı" programına katılan Bayram Tutumlu, "Aurelio gitmek istiyor. Koeman kararlı. Valencia transfer için F.Bahçe'ye
başvurmak zorunda değil. Aurelio'nun sözleşmesinde yazan 7 milyon doları UEFA'ya ödeyip transferi gerçekleştirecek. Bu iş yarın (bugün) bitecek" dedi.

İSPANYA EN BÜYÜK HAYALİM
Aurelio'nun da artık futbol hayatına İspanya'da devam etmek istediği kaydedildi. Başarılı futbolcunun, yakın çevresine "İspanya Ligi'nde oynamak benim en büyük hayalim. Gitmeyi çok istiyorum" dediği belirtildi. Normalde, sezon sonunda itibaren F.Bahçe'nin 1 yıl uzatma hakkının bulunduğu Aurelio'nun sözleşmesi, 7 milyon dolar geldiği anda özel madde gereği geçersiz olacak.



370
FENERBAHCE / Zico'dan Dunga mesaj
« : 28 Aralık 2007, 12:55:06 »
Zico'dan Dunga mesaj


F.Bahçe'nin hocası "Ben Brezilya Milli Takımı'nı çalıştırıyor olsam, Alex'i gözü kapalı oynatırdım" diyerek Dunga'ya mesaj gönderdi

***

Alex'i banko oynatırdım

F.Bahçe'nin hocası "Ben Brezilya Milli Takımı'nı çalıştırıyor olsam, Alex'i gözü kapalı oynatırdım" diyerek Dunga'ya mesaj gönderdi.

Kimsesiz çocuklar yararına Brezilya'nın Flamengo kulübü tarafından düzenlenen organizasyona katılan teknik direktör Zico ilginç açıklamalar yaptı. Zico, Alex ile ilgili soruları yanıtlarken, "Çok büyük yetenek. Akıl dolu. Brezilya Milli Takımı'nın teknik heyetinin kararıyla milli formayı giyemiyor. Ama ben olsam onu gözü kapalı
oynatırım. Görev de vermem, serbest oynatırdım" dedi.

BU SÖZLER GURUR VERİCİ
Alex ise Zico'nun övgülerini şükranla karşıladığını söyledi. Sakatlığı nedeniyle ülkesine gitmeyip tedavi için İstanbul'da kalan Alex, "Zico'nun benimle ilgili sözleri gurur verici. Kendisine teşekkür ederim. Bence de Zico olağanüstü bir insan. Son derece dürüst ve işini çok iyi bilen bir teknik adam" ifadesini kullandı. Alex, sakatlığıyla ilgili de "Her geçen gün daha iyiye gidiyor" demekle yetindi.



371
FENERBAHCE / Ronaldo'yu istiyorum
« : 28 Aralık 2007, 12:54:38 »
Ronaldo'yu istiyorum


"Yönetim kurulumuzun 'İlgilenmiyoruz' şeklindeki açıklamasına rağmen ben bazı konuların gizli tutulmasından hoşlanmıyorum. Evet, Ronaldo'yu çok istiyorum. Ama öncelikle bu transfer Ronaldo'nun da F.Bahçe'yi istemesine bağlı." Bu arada Zico ile Ronaldo, dün Rio'da kimsesiz çocuklar yararına yapılan yardım maçında bir araya geldi

RONALDO İLE
GÖRÜŞTÜ
Fenerbahçe yönetimi, Ronaldo konusunda çıkan transfer haberlerini resmi internet sitesinden "İlgilenmiyoruz" şeklinde yalanlamayı sürdürürken; Zico, bu tartışmalara son noktayı koydu. Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Brezilya'da düzenlediği basın toplantısında "Evet, Ronaldo'yu istiyorum. Yönetim kurulumuz bu konuda 'İlgilenmiyoruz' açıklamasını yapıyor. Ancak ben, bu konuların gizli tutulmasından hoşlanmıyorum. Ronaldo'yu Fenerbahçe'de görmeyi çok istiyorum. Ama bu transfer için Ronaldo'nun de Fenerbahçe'yi istemesi gerekiyor" dedi.

OCAK'TA GELİYOR MU?
Ronaldo ile Zico, dün Rio'da Flamengo tarafından organize edilen kimsesiz çocuklar yararına düzenlenen yardım maçında bir araya geldi. Ronaldo, Zico ile yaptığı görüşmede "Çocukluk yıllarımdan beri size hayranım. Sizin gibi bir teknik adamla çalışmayı çok isterim. Beni Flamengo da transfer etmek istiyor. Ama ben Fenerbahçe'yi tercih ederim" dedi. Fenerbahçe'nin, "Ronaldo ile ilgilenmiyoruz" açıklamalarına rağmen, önümüzdeki günlerde Milan ile pazarlık masasına oturarak Ronaldo'ya Ocak 2008'de imza attırabileceği ifade ediliyor.