İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - LeGeND-MæN

325
FENERBAHCE / Kendi ülkemde gibiyim
« : 05 Ocak 2008, 08:52:06 »
Kendi ülkemde gibiyim


TÜRKİYE'ye geldiği günden bu yana gittiği her yerde büyük ilgi gören Roberto Carlos, "Kesinlikle Türkler, Brezilyalılar kadar sıcak kanlı" diye konuştu. Fenerbahçeli futbolcu, "Kendimi ülkemde olduğu kadar rahat hissediyorum. Çok iyi bir seçim yapmışım" ifadelerini kullandı.

326
FENERBAHCE / Padişahım çok yaşa
« : 05 Ocak 2008, 08:51:46 »

Padişahım çok yaşa


Fenerbahçe'nin Antalya kampında 'dünya yıldızı' Roberto Carlos'a büyük bir sürpriz yapıldı. Takımın kamp yaptığı otelin çalışanları, Brezilyalı süper stara padişah kıyafeti ve kavuk giydirdi. "Futbolun Padişahı' diye karşılanan Roberto Carlos, oteldeki turistlerin de ilgi odağı oldu.

***

Padişah Carlos

"Fenerbahçe çok kaliteli bir ekip. Şampiyonlar Ligi'ndeki futbolla Avrupa'da futbolun padişahı olacağız".

Fenerbahçe'nin Antalya kampında, otel çalışanlarının Osmanlı padişahı kostümü giydirdikleri Brezilyalı Roberto Carlos iddialı konuştu. Brezilyalı oyuncu, Şampiyonlar Ligi'nde Sevilla'yı elemeleri halinde futbolun padişahı olacaklarını belirterek, "Kaliteli bir ekibiz. Bunu da başaracak gücümüz var" diye konuştu.

BOYUM
İYİCE UZADI!
Kostümün tamamlayıcısı olarak kavuk da takan Roberto Carlos, çekilen fotoğraflara bakıp, "Dışarıda bu kavukla gezsem, kimse benim kısa boylu olduğumu anlamaz" diye espri yaptı. Brezilyalı oyuncu, otel çalışanlarının yaptığı jeste teşekkür ederek, yıllar önce kullanılan bir kostümü giymekten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

BALLI'DAN YARDIM
Arkeoloji eğitimi alan Fenerbahçe İdari Menajeri Volkan Ballı, sarı-lacivertli takımın süper yıldızı Roberto Carlos'a, Osmanlı İmparatorluğu ve padişahlar ile o dönem giyilen kostümler hakkında kısa bilgi verdi. Takım arkadaşları da renkli bir gün geçiren sambacı için "son padişah" yakıştırması yapıp, alkış yağmuruna tuttu.

327
FFC 196 / MAÇ SONUÇLARI
« : 05 Ocak 2008, 08:45:06 »
tebrikler ibrahim...

329

İzleyin beyler giresunsporda oyayan kırgız oyuncu alex tacı nasıl mı atıyor orasını linke tıklayarak bakın...

330
FFC 53 / HAMACHİ AĞIMIZ(KATILIM ZORUNLU)
« : 03 Ocak 2008, 21:37:26 »
FFC 53 08

123

331
SİTE TANITIMLARI / KARDEŞ SİTE WWW.TRFUTBOL.ORG
« : 01 Ocak 2008, 09:49:23 »
OYUNSİTENİZİN KARDEŞ SİTESİ AÇILMIŞTIR....

SİTEYE GİRMEK İÇİN TIKLA

332
İTALYA LİGİ HABERLERİ / Flamengo yalanlaması
« : 28 Aralık 2007, 15:54:15 »
Flamengo yalanlaması
Serie A temsilcilerinden AC Milan, Ronaldo'nun transferi konusunda Brezilya ekiplerinden Flamengo ile görüşmediklerini açıkladı.

Sao Paulo'nun Inter'den Adriano'yu 6 ay kiralamasının ardından, ezeli rakip Flamengo'nun Ronaldo'yu transfer edeceği iddiaları, AC Milan tarafından yalanlandı.

La Liga'dan geçtiğimiz Ocak ayında 1.5 seneliğine transfer edilen Brezilyalı yıldız, bu sezon sakatlıktan dolayı Carlo Ancelotti'nin gözüne giremezken, sadece 1 maçta forma giyebilmişti.

Flamengo Asbaşkanı Kleber Leite, Ronaldo ile temasa geçtiklerini ve Flamengo'da eski kariyerine dönebileceğini ifade etmesi, AC Milan'ın bu açıklamayı yapmasına sebep oldu.

333
İTALYA LİGİ HABERLERİ / Milan yeni kaleci arıyor!
« : 28 Aralık 2007, 15:53:53 »
Milan yeni kaleci arıyor!
Milan'da Brezilyalı kaleci Dida'nın bileti kesildi. Dida'nın özellikle Sporx TV'den de canlı olarak yayınlanan Inter ile Milan arasındaki derbi maçta affedilmeyecek hatalar yapması, kulüp yöneticilerini yeni kaleci arayışına yöneltti.

Teknik Direktör Ancelotti'nin Brezilyalı kaleci Dida'nın performansından memnun olmadığı bildirilirken, Milan yönetiminin kaleci Frey veya Viviano'yu transfer etmek için harekete geçtiği iddia edildi. Inter ile oynanan derbi maçta tribünde bulunan Milan Başkanı Berlusconi'nin de Dida'nın yaptığı hatalar üzerine Brezilyalı kalecinin değiştirilmesini istediği ileri sürüldü.

334
İTALYA LİGİ HABERLERİ / Inter'de Samuel belirsiz
« : 28 Aralık 2007, 15:52:57 »
Inter'de Samuel belirsiz
Inter'in, Milano derbisinde AC Milan'ı 2-1 yendiği karşılaşmada sakatlanan Walter Samuel'in durumunun belirsiz olduğunu ifade edildi.

37. dakikada sakatlanarak çıkan Arjantinli oyuncunun yerine, Marco Materazzi oyuna dahil olurken, karşılaşmanın ardından yapılan kontrolde sakatlığının tekrar ettiği anlaşıldı.

Yılbaşı arasını Arjantin'de geçirecek olan 29 yaşındaki oyuncunun, ne kadar süre sahalardan uzak kalacağı açıklanmazken, sezonu kapattığı iddia edildi.

Inter'in bu sezon sakatlıklardan canı çok yanarken, Patrick Vieria, Olivier Dacourt, Franceso Toldo, Luis Figo ve Dejan Stankovic'in sakatlıkları devam ediyor.

335
İTALYA LİGİ HABERLERİ / Ronaldo'nun yeğeni öldürüldü!
« : 28 Aralık 2007, 15:52:36 »
Ronaldo'nun yeğeni öldürüldü!
Ronaldo'nun yeğeni olan Igor Nazario da Lima, Rio de Jeneiro'da bir eczanenin önünde açılan ateş sonucu hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun yeğeniyle birlikte yine aynı yerde bulunan diğer 2 arkadaşının da hayatını kaybettiği belirtildi.

Ronaldo'nun 25 yaşındaki yeğeni Igor, kendisiyle birlikte öldürülen 30 yaşındaki Dammac ile birlikte aynı eczanede çalıştıkları, öldürülen 3. kişi olan 18 yaşındaki Romulo de Araujo'nun o esnada müşteri olarak eczanede bulunduğu kaydedildi. Brezilya'da bulunan Ronaldo'nun bu olaydan büyük üzüntü duyduğu ifade edilirken, cinayetle ilgili polisin incelemeler başlattığı bildirildi.


336
İTALYA LİGİ HABERLERİ / 2013'e kadar uzatıyor!
« : 28 Aralık 2007, 15:52:19 »
2013'e kadar uzatıyor!
Milan'ın Brezilyalı yıldız oyuncusu Kaka, kulübüyle sözleşmesini 2013 yılına kadar uzatacağını açıkladı.

Fifa Word Player ödülünü kısa süre önce alan Kaka, Milanlı yöneticilerle sözleşme durumunu görüştüklerini, sadece Brezilya Milli Takımı'nın değil kulübü Milan'ın da bayrağını eline almak istediği söyledi. Kısa süre içinde emekli olması beklenen Maldi'nin yerine Kaka'nın kaptan olmasına kesin gözüyle bakılırken, yıldız oyuncunun şu andaki sözleşmesinin sezon başına 6 milyon euro olduğu belirtildi. Kulübü Milan'la 2011 yılına kadar sözleşmesi olan Brezilyalı oyuncunun, Milan'da kaptan olmayı çok arzuladığı ve kariyerini Milan'da tamamlamak istediği ifade edildi.